توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 378964
پایگاه آمریکایی: اسرائیل دیگر بمب هسته ای ایران را دوست دارد!
تاریخ انتشار : شنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۷:۰۶
«اوباما که برای دفاع از خود در مقابل ادعاهای مطرح شده مبنی بر پرداخت باج ۴۰۰ میلیون دلاری به ایران تلاش می کند، ادعایی عجیب را مطرح کرد...»
به گزارش جام نیـوز، پایگاه آمریکایی "هات ایر" (Hot Air) در گزارشی تحت عنوان "اوباما: اسرائیل اکنون توافق هسته ای را دوست دارد! اسرائیل: چی می گی؟" به انعکاس اظهارات اخیر رئیس جمهور آمریکا در رابطه با تغییر موضع رژیم صهیونیستی درباره توافق و عکس العمل مقامات و رسانه های صهیونیستی به آن پرداخته است.

این پایگاه آمریکایی ضمن تمسخر ادعای اوباما می نویسد: «بهتر است برای این خبر تیتر دیگری انتخاب کنیم؛ مثلا اینکه "چگونه اسرائیل نگرانی را کنار گذاشت و آموخت که بمب هسته ای ایران را دوست داشته باشد".»

در ادامه این گزارش آمده است: «اوباما که برای دفاع از خود در مقابل ادعاهای مطرح شده مبنی بر پرداخت باج ۴۰۰ میلیون دلاری به ایران برای مبادله گروگان های آمریکایی تلاش می کند، ادعایی عجیب را مطرح کرد. او پس از طرح این مسئله که پرداخت مبلغ فوق ارتباطی با آزادی آمریکایی ها توسط تهران نداشته است، مدعی شد که اسرائیل موضع خود در قبال توافق هسته ای را تغییر داده است و اکنون از آن حمایت می کند.

اما آیا اسرائیل نظر خود درباره توافق را تغییر داده است؟ نه! به هیچ وجه. رسانه های اسرائیلی روز گذشته اعلام کردند که مقامات اسرائیلی از این ادعا بهت زده شده اند. حقیقت آن است که آن ها هنوز هم به توافق هسته ای به چشم توافق مونیخ در سال ۱۹۳۸ (توافق قدرت های اروپایی با آلمان نازی و هیتلر) نگاه می کنند.»

گفتنی است دفتر بینامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی با انتشار بیانیه ای در پاسخ به سخنان اوباما ضمن تاکید بر این که آمریکا بزرگترین متحد اسرائیل است صریحا اعلام کرده است که موضع اسرائیل در قبال توافق هسته ای ایران تغییر نکرده است.

"تزاچی هانگبی" عضو حزب لیکود و رئیس کمیته امور خارجی و جنگ در کنست نیز با اشاره به اظهارات اوباما گفته است: «نمی دانم او (اوباما) به کدام اسرائیل اشاره دارد اما به شما اطمینان می دهم موضع نخست وزیر ، وزیر جنگ و مقام های ارشد تشکیلات جنگی (در قبال توافق هسته ای با ایران) هیچ تغییری نکرده است. دقیقا برعکس، با گذشت زمان و پس از امضای توافق ثابت شد همه نگرانی هایی که ما پیش از امضا بر آنها تاکید داشتیم بجا بود.»
 
کلمات کلیدی : اسرائیل، ایران، هسته ای
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.