نظر منتشر شده
۱۸
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 413766
حدادعادل: می‌گفتند با برجام «چنین و چنان» می‌شود
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۶:۴۰
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین در خصوص معرفی برخی نامزدها از سوی احزاب برای انتخابات ریاست‌جمهوری تأکید می‌کند: « اینکه حزبی 8 نفر را معرفی کرده و حزبی دیگر 2 نفر، اینها همه مثل حرف‌های اول لیگ است».

دکتر حدادعادل در خصوص انتخابات شوراها نیز تصریح‌می‌کند «یک عده‌ای از اول، شوراها را به‌عنوان ابزار و سکوی پرش به‌سوی قدرت‌های بالا تلقی می‌کردند یعنی اصلاً پیروزی در انتخابات شوراها را به قصد رفع مشکلات و خدمت به مردم محسوب نمی‌کنند».
آنچه می‌خوانید مشروح گفت‌وگوی فارس با دکتر غلامعلی حدادعادل پیرامون وحدت اصولگرایان و انتخابات آینده ریاست جمهوری است:
 
فارس: در این دوره از انتخابات بعضی از احزاب اصول‌گرا از معرفی کاندیداهای حزبی در انتخابات ریاست‌جمهوری سخن گفته‌اند، بفرمائید اصول‌گرایان برای انتخابات سال آینده چه برنامه‌ای دارند؟
حدادعادل: وجود انتخابات آزاد دستاورد بزرگ انقلاب اسلامی است و از عواملی است که به نظام ما مشروعیت می‌بخشد و در حفظ امنیت ما مؤثر است، به‌هرحال اینکه مردم باور داشته باشند که وقتی یک عقیده‌ای دارند و می‌توانند از طریق رأی دادن در جامعه خودشان مؤثر واقع شوند، باعث می‌شود در لایه‌ای عمیق‌تر از زدوخوردهای روزمره و سطحی در عالم سیاست همه احساس تعلقی در ریشه‌های خودشان به نظام کنند و مسلماً یکی از عوامل امنیت داخلی و ثبات سیاسی ما نیز همین مردم‌سالاری دینی است که با انقلاب اسلامی در کشور ما پدید آمده است.

همه باید تلاش کنند در انتخابات پیش رو رقابت منطقی و جدی وجود داشته باشد
شما به بعضی تحلیل‌ها، خاطرات و اخباری که مربوط به انتخابات قبل از انقلاب است مراجعه و آنها را رسیدگی و بررسی کنید، اصلاً آن دوره برای ملت، شرکت در انتخابات معنا نداشت و اگر یک نفر در انتخابات شرکت می‌کرد، مردم در عقل او شک می‌کردند. مگر یک عده که مأمور بودند یا قوم و خویش یک کاندیدایی بودند و تمایل داشتند او به مجلس برود، وگرنه عامه مردم اصلاً باور نمی‌کردند که انتخابات آزاد باشد و درست هم همین بود، راست می‌گفتند، اما الان خارجی‌ها هم قبول دارند در ایران، انتخابات آزاد برگزار می‌شود و این مایه قوت ما است.

در انتخاباتی هم که اردیبهشت 96 در پیش‌رو داریم باید همه تلاش کنند که یک رقابت منطقی و جدّی وجود داشته باشد. هرچه انتخابات جدّی‌تر باشد، مردم بیشتر شرکت می‌کنند و شکوه بیشتری هم خواهد داشت.

فارس: آقای دکتر، تحلیلی هم از فضای اصول‌گرایان در عرصه انتخابات ارائه می‌کنید، این سؤال از این جهت مطرح شد که جبهه‌بندی‌های مختلفی شکل گرفته و حتی مباحثی مبنی بر احتمال حمایت بخشی از اصول‌گرایان از کاندیداتوری حسن روحانی بیان شده و اینگونه القا می‌شود که اصول‌گرایان نمی‌خواهند به‌صورت جدّی وارد عرصه انتخابات شوند، آیا طرح این مسائل صحت دارد؟
حدادعادل: دقت کنید وقتی قرار است مسابقه نهایی برگزار شود، در سطح مقدماتی هم بعضی برد، باخت‌ها و بازی‌هایی صورت می‌گیرد اما هیچ‌کس از این اتفاق‌هایی که در هفته اول لیگ رخ می‌دهد، نگران نمی‌شود.درواقع نمی‌توان نتیجه مسابقه نهایی را پیش‌بینی کرد. حال حزبی 8 نفر را معرفی کرده، حزبی 2 نفر، اینها همه حرف‌های اول لیگ است.

 اصول‌گرایان مصمم به رقابت در انتخابات هستند ​
فارس:‌ آیا احتمال حمایت بخشی از اصول‌گرایان از کاندیداتوری «روحانی» در انتخابات 96 صحت دارد؟

حدادعادل: گیریم که بعضی این طور باشند، آنها هم از حق آزادی برخوردارند که عقیده خود را داشته باشند ولی تلاش می‌شود یک سازوکاری برای رسیدن به وحدت برای انتخابات آینده طراحی شود؛ ازاین‌رو اصول‌گرایان مصمم به رقابت در انتخابات هستند و سعی بر این است که مصمم بودن خود در انتخابات را از دو طریق عملی کنند.

اولاً: با دست یافتن به سازوکاری برای رسیدن به وحدت و ثانیاً سازوکاری برای رسیدن به فرد واحد، این دو هدفی است که منتقدان دولت فعلی برای انتخابات آینده در پیش گرفته‌اند.

فارس: اصول‌گرایان در انتخابات سال 96 دلایلی هم برای رقابت با رئیس دولت یازدهم دارند، جناب‌عالی دلایل این رقابت را چه می‌دانید و ارزیابی خود را هم از عملکرد دولت بفرمائید.
حدادعادل:‌ من همیشه گفته‌ام ما قسم نخورده‌ایم که با دولت روحانی مخالفت کنیم، درست است که بسیاری از ما به آقای روحانی رأی نداده‌ایم ولی وقتی آقای روحانی با هر درصدی رئیس‌جمهور شد، دیگر رئیس‌جمهور است و دلیلی ندارد ما خواهان ناکامی یک رئیس‌جمهور باشیم. این درسی است که از حضرت امام(ره) و آقا آموخته‌ایم و دین و عقل هم این را به ما می‌گوید.

ولی اگر شما می‌خواهید بدانید منتقدان چه انگیزه‌ای برای اینکه در انتخابات وارد شوند دارند باید به‌مواضع و اظهارات مسئولین همین دولت اشاره کرد.
حرف‌های مسئولان دولت کنونی را قبل از انتخابات و در جریان انتخابات تا امروز کنار هم بگذارید، دسته‌بندی کنید و ببنید آنها (مسئولان) چه حرف‌هایی زدند، فقط کافی است یک مجموعه‌ای تهیه کنند آن هم راجع به هر موضوع، مثلاً در مورد رکود، تورم، برجام، بهداشت و درمان و مسکن مهر دولت قبل که الان همه نگران بی پولی این طرح مهم هستند. کافی است این موارد را کنار هم بگذارید مثلاً ببینید «آن وعده‌هایی که داده شده بود با برجام چنین و چنان می‌شود» آیا محقق شده یا نه؟

فکر می‌کردند مخالفان خود را به مخالفان برجام متهم کنند، فتح‌الفتوح کرده‌اند
خب شما می‌دانید که جناح سیاسی همسو با دولت یک وقتی راهبردشان این بود «ما جامعه دوقطبی ایجاد کنیم، برجامیان و نابرجامیان»؛ فکر می‌کردند که اگر مخالفین خود را به مخالفین برجام متهم کنند، دیگر فتح‌الفتوح کرده‌اند ولی می‌بینید همین ایام خودشان هم دیگر رویشان نمی‌شود از این حرف‌ها بزنند چون معلوم شد آن جور که خود آقایان فکر می‌کردند، نبوده است.

چندبار طی مذاکرات صریحا اعلام کردم «من جزء دلواپسان هستم»
ما از روز اول می‌گفتیم دلواپسیم، من چندین بار در طی مذاکرات صریحاً اعلام کردم «من جزء دلواپسان هستم»،مقام معظم رهبری هم فرموده بودند: «کسانی که اظهار نگرانی می‌کنند نباید کوبیده شوند» یعنی این موضع نظام هم بود و جای نگرانی بود، حالا امروز معلوم شده آنهایی که نگران بودند، حق داشتند.»

وقتی مسئول بلند پایه بانکی کشور می‌گوید: «دستاورد برجام تقریباً «هیچ» بوده است.» وقتی آقای عراقچی می‌گوید: «همه چیز برجام خوب است و فقط ما در مسائل بانکی مشکل داریم یعنی چه؟!» یعنی نمی‌توانیم ارتباط برقرار کنیم. خب این موارد دلایل و انگیزه‌های منتقدان است و به نظر بنده همه این واقعیت‌ها باید زمینه‌ساز شود تا ما انتخابات پرشوروجدّی داشته باشیم در عین حال که نمی‌خواهیم در حق دولت هم بی‌انصافی کنیم ولی نمی‌توانیم اشتباهات دولت را ذکر نکنیم و حساس نباشیم.

تصور می‌کنم آنهایی که انتخابات جدّی را جستجو می‌کنند یک چنین دلایلی داشته باشند.

فارس:‌ انتخابات شورای شهر نیز هم زمان با انتخابات ریاست‌جمهوری برگزار خواهد شد، عملکرد شورای شهر و اهمیت این نهاد اجتماعی را برچه اساس ارزیابی می‌کنید؟

عده‌ای شوراها را سکوی پرش به به قدرت‌های بالاتر تلقی می‌کنند نه خدمت به مردم
حدادعادل: یک عده‌ای از اول، شوراها را به‌عنوان ابزار و سکوی پرش به‌سوی قدرت‌های بالا تلقی می‌کردند یعنی اصلاً پیروزی در انتخابات شوراها را به قصد رفع مشکلات و خدمت به مردم محسوب نمی‌کنند بلکه سریعاً اعلام می‌کنند اگر ما شوراها را فتح کنیم، پیروز انتخابات بعد هم خواهیم بود.

بنابراین همیشه به شوراها به‌عنوان یک مقدمه‌ای برای سکوی دیگر نگاه می‌کنند و به شوراها اصالت نمی‌دهند؛ ازاین‌رو، مردم باید در انتخابات آینده مراقب این جنبه باشند.
 
کلمات کلیدی : حدادعادل+برجام
 
Germany
۱۳۹۵-۰۸-۲۴ ۱۷:۲۹:۱۰
اگه رأست ميگيد بفرماييد بدون برجام چنين وچنان كنيد هشت سال همه. جوره إز شر برجام راحت بوديد بدون برجام چه كرديد؟ (4016223) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۴ ۱۷:۵۶:۰۱
جهت اطلاع دلواپس عزیز جناب حداد عادل این خبر بر گرفته از سایت وزین الف منتشر می گردد !!

(( شورای اتحادیه اروپا بر لزوم و تمایل خود برای افزایش روابط با ایران به گونه‌ای که سازگار با برجام باشد تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، شورای اروپا روز دوشنبه، پس از پایان نشست خود دوباره ایران بیانیه‌ای را منتشر کرد که شامل ۱۰ بند است.شورای اتحادیه اروپا در بیانیه خود بر پایبندی‌اش به توافق هسته‌ای ایران و گروه ۱+۵ و لزوم افزایش‌ در روابط با ایران تاکید کرده است.

متن بیانیه شورای اتحادیه اروپا به این شرح است:

1. با توجه به نتیجه‌گیری شورا در ژوییه ۲۰۱۵ و بیانیه مشترک نماینده عالی اتحادیه اروپا و جواد ظریف در نشست ماه آوریل‌شان، اتحادیه اروپا برای توسعه روابط خود با ایران، به گونه‌ای که سازگار با برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) باشد، تمایل دارد.

2. اتحادیه اروپا بر تعهد راسخ خود به برنامه جامع اقدام مشترک که تلاش چند جانبه توسط ایران و گروه ۳+۳ است، تاکید می‌کند. این اتحادیه از این که برجام از سوی تمام طرف‌ها اجرا می‌شود استقبال می‌کند. اتحادیه اروپا تایید می‌کند که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از روز اجرای برجام تاکنون چهار گزارش را در تایید اجرای تعهدات مرتبط هسته‌ای ایران منتشر کرده است.

این نهاد بر ضرورت ادامه همکاری کامل و به موقع ایران با آژانس تاکید و از کار آژانس برای نظارت و راستی‌آزمایی اجرای توافق توسط ایران حمایت می‌کند. اتحادیه اروپا ایران را به تصویب پروتکل الحاقی مربوط به توافق پادمان‌ها ترغیب می‌کند. این اتحادیه هم‌چنین بر لزوم تداوم اجرای موثر و کامل برجام در مدت زمان این توافق تاکید و به علاوه از مسوول سیاست خارجی اروپا به عنوان هماهنگ کننده کمیسیون مشترک حمایت می‌کند.

3. اتحادیه اروپا متعهد است تا از اجرای کامل و موثر برجام شامل لغو تحریم‌های اقتصادی و تحریم‌های مالی مرتبط با مساله هسته‌ای و تعامل با بخش‌های خصوصی و بنگاه‌های اقتصادی به ویژه بانک‌ها به منظور رشد تجارت و سرمایه‌گذاری پشتیبانی کند. به طور ویژه دستورالعمل مبسوطی در خصوص برداشتن تحریم‌ها ارائه شده است تا تضمین شود که چارچوب نظارتی روشن است. این شورا به تعامل با تمامی طرف‌های مربوطه در خصوص این مساله ادامه خواهد داد.

4. اتحادیه اروپا مایل است تا شاهد ادامه صدور مجوز از سوی دفتر کنترل دارایی‌های خارجی آمریکا برای انتقال هواپیماهای مسافربری و قطعات و خدمات مربوط آن به ایران باشد و از آن استقبال می‌کند. فروش تعداد قابل توجهی هواپیما به خطوط هوایی ایران نشان دهنده اجرای موفقیت‌آمیز برجام است. استفاده منحصرا غیرنظامی از هواپیماها منجر به ایجاد محیط حمل و نقل هوایی امن‌تر می‌شود و جابه‌جایی افراد را بهتر می‌کند.

5. پایبندی تمام طرف‌ها به تعهداتش برای ادامه اعتمادسازی امری ضروری است و اجازه ادامه پیشرفت تدریجی و مداوم روابط میان اتحادیه اروپا، کشورهای عضو و ایران آن‌گونه که در نشست ژوییه ۲۰۱۵ شورای امور خارجی تعیین شد را می‌دهد.

این خبر تکمیل می‌شود... (4016275) (alef-13)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۸-۲۴ ۱۸:۰۵:۲۹
جناب اقای حداد عادل اگر عادلانه فکر کنند متوجه می شوند که برجام اگر چنان و چنین نکرد ولی مانع چنین و چنان کارها شد که خودشان بهتر می دانند !!! العاقل یکفی الاشاره! (4016298) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۴ ۲۲:۴۶:۳۲
آقاى دكتر حداد عادل !! متوجه باشند كه بهرحال زير نظر بالاترين مقام مملكت و بر اساس تصميم هوشمندانه ايشان مبنى بر نرمش قهرمانانه در اين دنياى بلبشوى زور و قدرتهاى جهانى
انجام شده است و بد نيست دست اوردهاى فعلى برجام را مرور و توجه نمايند كه مهمترينهايشان
بشرح زير است .
١- شكاف بزرگ در وحدت جهانى ، بر مبناى قوانين شوراى امنيت سازمان ملل با تحريمها عليه ايران ، برجام توانسته اين شكاف بزرگ را ايجاد نمايد
٢- نشان دادن توانمندى مديريت عالى كشور در مذاكرات ، ٦ كشور قدرتمند جهان يكطرف و ايران عزيزمان يكطرف كه نتيجه ان امضاى برجام شد .
٣- بر اساس فتواى رهبرى معظم و همچنين منطق و عقل كشورمان هرگز بدنبال سلاح هسته اى نبوده و نخواهد بود ، اما در برجام تكنولوژى و تشكيلات و موسسات هسته اى براى علوم و پزشكى و كشاورزى و تحقيقات و و و به رسميت شناخته شد ، يادمان نرود قبل از برجام و در زمان
جرج بوش اصل داشتن تكنولوژى هسته اى براى كشورمان قابل قبول نبود و مقدمات تحريمها و دعواهاى هسته اى از همان زمان شروع شد . و بعدها افرادى نابخرد تحريمها را كاغذ پاره و نابخرد تر از او كسانى كه ساكت بودند و يا برايش كف ميزدند . فراموش نشود بزرگترين مفاسد اقتصادى در اين دوران تحريمها در كشورمان بوقوع پيوسته .
٤- توقف ، افزايش قيمت ارز و كاهش ارزش پول ملى كشور ، در زمانى كه قيمت نفت به زير چهل دلار رسيد و درامدهاى ارزى كشور تا يك سوم نسبت به دوره قبل كاهش يافت .
٥- افزايش توليد نفت كشور و سرعت تحسين بر انگيز حركت به سمت صادرات بيش از دومليون بشكه اى نفت .
٦- بوجود امدن وضعيت اميدوارانه ، اقتصادى در كشور و كاهش وضعيت ياس و نا اميدى در كشور .
٧- كوتاه كردن عوامل و دستهايى كه درامدهايى سرشار و عجيب از وجود تحريمها در كشور داشتند اصطلاحا تحريم خوار بودند .
٨- قطع و كاهش شديد حالتهاى خودخواهانه و فرصت طلبانه بسيارى از كشورها در معاملات اقتصادى و ارزى مانند هندوستان و چين
٩- جلوگيرى از افزايش بيرويه و وحشتناك و ٤ برابرى قيمت مسكن در دوران تحريمها و افزايش قيمت ارز .
و بسيارى از موارد ديگر جناب آقاى دكتر جنابعالى مردى فرهنگى و خوب هستيد و كمتر درگير باندبازيها و نفسانيات گروهى هستيد ، اميد ميرود در گفتارهايتان به فاميلى خودتان كه عادل است توجه داشته باشيد . (4016692) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۴ ۱۸:۰۵:۳۹
خیلی عجیبه که آقایان به شخصی که مسبب تمام این فجایع برای ایران است هیچ انتقادی ندارند ولی برای کسانی که با مشکلات فراوان در حال رفع این مصیبت ها هستند هر روز احساس تکلیف میکنند که انتقاد کنند ولی در عین حال بهتر است همانزمان که در حال انتقاد هستند اندکی پیش خود و خدا کلاهشان را قاضی کنند که آیا راه دیگری هم برای در آوردن این سنگ بزرگ از چاهی که خودشان هم در انداختن آن سنگ در چاه دخیل هستند سراغ دارند یا فقط برای مطرح کردن خود و فرار به جلو ابراز نظر میکنند . فقط بدانند که آن همفکرشان همه چیز را از ریشه سوزانده و اکنون باید دوباره از ریشه رویید. (4016299) (alef-13)
 
الف ر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۴ ۱۸:۱۹:۱۱
چي ميخواستي ؟! حتما فكر كردي كه نرخ بيكاري و تورم صفر بشه نه !! كاري در حق ما شد 50 سال ديگر به روال عادي بر نميگرده بازم شكر جلوي تورم لجام گسيخته عليرغم كارشكني بعضي ها گرفته شد ضمنا حقير يك بازنشسته مظلوم دولتم با 2تا مهندس بيكار (4016327) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۴ ۱۸:۴۱:۲۸
خدا پدر و مادر ترامپ را بیامرزد که آقایان مخالف با استفاده از بی تجربگی سیاسی او ، شب و روز در بدگوئی از برجام سنگ تمام بگذارند. ببینید که در این چند روزی که از انتخاب ترامپ میگذرد چقدر آقایان دلواپس مانور دادند؟ از دست بدامان شدن برادر حسین به امریکا برای خلاص شدن از شر برجام تا افاضات پشت سر هم جناب حداد. داستان غریبی است. (4016380) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۴ ۱۹:۱۴:۲۱
آقای حداد عادل امید وارم که این مطلب را بخوانید
شما که نسبت به انتخابات و نمایندگی علاقه دارید چگونه استکه به افکار عمومی و محبوبیت مردمی هیچ توجهی ندارید . (4016442) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۴ ۱۹:۳۳:۰۵
ایشان می‌توانند بگویند اگر برجام نبود، چه می‌شد؟

اوضاع خیلی بهتر نشده است، اما روند رو به نزول متوقف و یا حداقل کند شده است.

ظاهرا آقایان وضعشان خوب است (4016460) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۴ ۱۹:۴۶:۰۷
اگر چشم بصیرت و یک جو انصاف باشد برجام یک شاهکار بود (4016472) (alef-13)
 
مشکین نقاب
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۴ ۲۰:۲۵:۳۲
کاش به حرف دلواپس ها گوش میکردند. (4016520) (alef-13)
 
حسن
Estonia
۱۳۹۵-۰۸-۲۴ ۲۰:۴۹:۴۸
اگر برجام امضا نمی شد چه اتفاق می افتاد آیا آقای حداد عادل چه جواب دارند ؟ (4016541) (alef-13)
 
r
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۴ ۲۰:۴۵:۲۲
برای اقای حداد عادل احترام قایلم ولی ایشون به عنوان یک فردی که فلسفه تدریس میکنه نباید اینطوری استدلال کنه. کسانی که برجام روامضا کردند مثل همون کسایی که انقلاب اسلامی برپا کردند اولویت اصلیشون پیاده سازی ایدئولوژیشون بود و نه تامین معیشت مردم(این اصل ماجراست). بنابراین این جمله که "ما در برجام نتیجه درستی(متناسب با انتظارات مردم) نگرفتیم پس برجام اشتباه بود" دقیقا معادل اینه که "ما از انقلاب نتیجه درستی(متناسب با انتظارات مردم) نگرفتیم پس انقلاب اشتباه بود. اگه ایشون همراستا با جمله ی" دستاورد برجام تقریباً «هیچ» بوده است" باشه پس الان باید یک ضد انقلاب درجه یک میبود. (4016538) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۴ ۲۰:۵۰:۴۴
می گفتند که اگر انرژی اتمی را بدهیم چنین و چنان می شود دیدید که هیچ مشکلی در کشور پیش نیامد. حداقلش این است که نفتمان را در ازای دلار می فروشیم نه در ازای چای و برنج هندی (4016542) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۵-۰۸-۲۴ ۲۰:۵۱:۲۲
با سلام
متاسفانه اقای حداد عادل همه چیز را سیاسی و گناه و تخلفات را در راستای جناح سیاسی رقیب می پندارند. ایشان می گویند قسم نخورده اند با دولت اقای روحانی مخالفت کنند ولی عمل کرد و گفتار ایشان در طول مدت ریاست جمهوری اقای روحانی عکس این مطلب را نشان می دهد. رقابت انتخاباتی بسیار خوب است ولی تحریف بسیار بد و زیان اور
هردو جناه سیاسی تسخیر شورا ها را فتح اول می نامند و نه فقط جناح رقیب
در خصوص برجام نیز باید سوال کرد ایا برجام همه چیز این مملکت و انقلاب را بر باد داد که چنین تهاجمی می کنند و یا چیز های خوبی نیز داشت که هیچوقت از ان سخن نمی گویند
ایا ما بایستی همه چیز خود را تقدیم کشور هایی نظیر روسیه و چین بکنیم و یا قاره ایی بنام اروپا نیز هست که بشود با ان کار کرد
بنده فکر می کنم جناح سیاسی ایشان بیشتر بفکر برد وباخت سیاسی هستند تا منافع ملی کشور (4016546) (alef-13)
 
Austria
۱۳۹۵-۰۸-۲۴ ۲۰:۵۳:۵۱
شما و دوستانتان یک لحظه گذاشتید کشور بدون دغدغه و آرام باشد یا اینکه هر روز یک تنش برای دولت و مردم درست کردید؟ من فکر کنم اگر این مردک دونالد ترامپ خودش هم نخواهد کاری به کار ایران داشته باشد، یه عده اینقدر تنش آفرینی کنند که آخر سر یه درگیری با آمریکاییها برایمان درست کنند. (4016550) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۴ ۲۲:۴۷:۵۶
کامنتارو خوندم خندم گرفت
یعنی هنوز با اینهمه اوضاع درهم امریکا هستن یه عده ایی که از کدخدا امیدشون قطع نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (4016696) (alef-13)
 
سیدعلی حجازی
۱۳۹۵-۰۸-۲۵ ۱۳:۵۷:۲۰
باسلام
سلام لطف تایید کنید والا درحق آقای حداد عادل ناسپاسی است
-----
دوستان متن مصاحبه آقای حداد عادل را نخوانده اند
بخوانیم باهم:
(خب شما می‌دانید که جناح سیاسی همسو با دولت یک وقتی راهبردشان این بود «ما جامعه دوقطبی ایجاد کنیم، برجامیان و نابرجامیان»؛ فکر می‌کردند که اگر مخالفین خود را به مخالفین برجام متهم کنند، دیگر فتح‌الفتوح کرده‌اند ولی می‌بینید همین ایام خودشان هم دیگر رویشان نمی‌شود از این حرف‌ها بزنند چون معلوم شد آن جور که خود آقایان فکر می‌کردند، نبوده است.)
ایشان می فرمایند معلوم شد آنطور که آقایان فکر می کردند نشد و رویشان نمی شود بگویند و والخ : یعنی ایشان نفی دستاورد را نمی کنند بلکه نوع معامله و داده و گزفته ها را نقد می کنند و اتفاقا برای حجت به گفته آقای عراق چی و ریاست بانک مرکزی استناد می کنند
ونکته مهم دیگری که باید درنظر داشت این است که فقط آقای ریس جمهورمحترم با مذاکره و برجام موافق نبوده اند این رای و ایده و تداوم آن گفتمان برجام احیانا با کیفیتی دیگر در مد نطر سایر کاندیدا ها هم بود ازجمله آقای ولایتی آقای قالیباف و ...قطعا درصورت انتخاب آنان هم ادامه می یافت:
علاوه برتعهد جهانی , تایید رهبر براین تصمیم (برجام)با رعایت و توجه خطوط قرمز رهبری و مجلس که الزام آور است برجام همچنان قابلیت انجام وتداوم داشته ودارد البته سعی وتلاش بزرگانی که این مهم (برجام ) را به عهده داشتند و احاطه و اشراف سیاسی قابل تقدیر آقای ظریف و تعهد و دانش دانشمند محترم آقای صالحی وصداقت و احساس مسئولیت کردن آقای عراق چی و مهم تران رای ونظر ریاست جمهور قطعا مورد تقدیر است و رهبر براین مهم مهر تایید زده اند اما این به معنای ارجاع ومشروط کردن هرچیز وهمه به برجام منطقی نیست
اما حقیقت این است که اگر چه ماحصل برجام خوب و مثبت بود وهست اما اگر با تعامل وهمفکری و با تقویت و ایجاد اتحاد و جهت دهی تلاش ها در راستای بهبود وضعیت اقتصادی این امکانات حداقلی داده شده (از طرف امریکا (اگر دبه درنیاورد ) و آزادی عملی که متاثر از مشکلات اقتصادی نیاز های زمانه و شناخت نقش قوی و تعیین کننده ایران اسلامی در منطقه و ایضا دوگانگی روش ناشی از انتخاب ترامپ با سیاست و تفکر خاص خودش و جدایی وجدایشی که انگلیس مکار در رابطه با کلیت جامعه ای اروپا ایجاد کرده ) سود ناخواسته ای است که می تواند با رویکرد درست و نه دراستای صنایع غیر ضرو بلکه در راستای شکل دهی و سروسامان دادن واقعی و هدف مند به خدمات هواپیمایی در شکل خرید هواپیماهای مسافربری البته با ایجاد امکانات متعاقب تعمیراتی که در قرارداد درج شود (نه اجاره هواپیما و نه اینکه تعمیرات بحرانی حتما توسط شرکت ها خارج محقق شود ) وهمچنین قد قراردادهایی جهت ارتقا توان و بازسازی و ساخت صتایع هوایی هم مترتب باشد با اخذ فراد دادهای شودآر برای شرکت های اروپایی که دست بازی در انتقال خودروسازی غیر اولیت داشته اما دررابطه با خرید هواپیمایی مثلا سوخو 30 و یا دیگر هواپیما ها کارشکنی کنند شکی نیست اگر اینگونه بشود معلوم است انان دیدشان نسبت بما تقلیل دا ده اند
ونکته آخر نقد آقای حداد عادل و دلواپسی ایشان این موارد است که دوستان به آن توجه نکرده اند بخوانیم
(حرف‌های مسئولان دولت کنونی را قبل از انتخابات و در جریان انتخابات تا امروز کنار هم بگذارید، دسته‌بندی کنید و ببنید آنها (مسئولان) چه حرف‌هایی زدند، فقط کافی است یک مجموعه‌ای تهیه کنند آن هم راجع به هر موضوع، مثلاً در مورد رکود، تورم، برجام، بهداشت و درمان و مسکن مهر دولت قبل که الان همه نگران بی پولی این طرح مهم هستند. کافی است این موارد را کنار هم بگذارید مثلاً ببینید «آن وعده‌هایی که داده شده بود با برجام چنین و چنان می‌شود» آیا محقق شده یا نه؟)
یعنی اینکه بابرجام همه چیز درست نمی شود و سوق دادن وارجاع همه امیدها و راههای نجات به برجام وغلو کردن در خصوص آن با توجه به سیاست های لزران وناپایدار اروپا و خباثت بعضی از دولت های منطقه و چالش های موجود در منطقه و نظر اتحادیه اروپا وامریکا درباره حرب الله در لبنان و موارد موشکی از موضوعاتی است که ممکن است آنان را به تجدید نطر یا دبه درآوردن و ادارد لذا باید و بایستی از خود نسیانی و ندیدن توان داخلی یا کم اهمیت دانستن آن و داشتن راه و رویه های شبه سرمایه داری تجربه شده درجهان قطعا جای دلواپسی دارد
ونکته اخر اینکه دلواپس یعنی کسی که غم کسانی را می خورد که خودی اند و باآنان احساس هم دردی کرده و وحدت هدف دارندم واین فرق دارد با مخالفت با عدم همکاری و یا نفی
که امرزه کمتر کسی اینگونه است (4017529) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.