نظر منتشر شده
۴۸
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 361160
چرا «ارج‌ها» در ایران می‌میرند؟
بخش اقتصادی الف، 22 خرداد 95
تاریخ انتشار : شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۵۷
تصميم به فروش كارخانه‌اي مانند ارج، با سابقه و قدمت طولاني كه دارد، نشان‌دهنده مشكلات توليد در كشور است. مشكلاتي كه هر چند از زواياي مختلف قابل‌بررسي است، اما اگر به صورت اجمالي به آن بپردازيم، دو عامل كليدي، قابليت درون بنگاهي و سازماني و مشكلات فضاي كسب و كار.

مشكلات درون سازماني و قابليت درون بنگاهي، يكي از مهم‌ترين عوامل معضلات كنوني بنگاه‌هاي ايران هستند. هر بنگاهي در ابتدا بايد قابليت‌هاي دروني خود را افزايش دهد؛ اين قابليت‌ها به سطح تكنولوژي، ماشين‌آلات، منابع انساني، داشتن ارتباطات گسترده بين‌المللي و از همه مهم‌تر مديريت مربوط است. متاسفانه در سال‌هاي گذشته به مواردي از اين دست كمتر توجه شده و مهم‌ترين دليل اين بي‌توجهي را مي‌توان تربيت نكردن مديران توانمند دانست. مديراني كه در كشور تربيت شدند، مديراني با توانايي‌ و قابليت‌هاي محدود هستند، درك درستي از پيشرفت تكنولوژي ندارند و آشنا به فن نيستند. هرگاه شركت يا بنگاهي از طريق مديران ناتوان اداره شود، طبيعي است كه نمي‌تواند مسير خود را به خوبي پيدا كند و به همين روي وقتي بحران در كشور آغاز شد، بسياري توليدكنندگان ايران انعطاف كافي از خود را نشان ندهند. حتي بسياري از مديران بنگاه‌هاي كشور دقيقا نمي‌دانند بازار هدف كجاست؟ چطور مشتري خود را در بازار هدف پيدا كنند و همچنين چطور رضايت پايدار آن را به دست آورند. اين سبب مي‌شود كه كشور توسعه نيابد و امكان توليد با كيفيت و با قيمت مناسب روز به‌روز كمتر شود. هر چند امروز هم نمونه‌هايي وجود دارند كه با وجود مشكلات بسيار، به دليل داشتن مديران توانمند و آگاه، در كنار ارتباطات بين‌المللي مناسب، توانستند بنگاه خود را حفظ كنند و در مسير درست قرار دهند. كمبود تكنولوژي و ماشين آلات قديمي هم مزيد بر علت شده تا روز به‌روز توان توليد‌كنندگان داخلي تحليل رود. شركت ارج، سال‌ها از تكنولوژي و ماشين‌آلات قديمي استفاده كرده بود و در نهايت كار به جايي رسيد كه رو به تعطيلي است؛ چرا كه ديگر توان رقابت و فعاليت را از دست داده بود.

علاوه بر عوامل درون سازماني، مشكلات فضاي كسب‌و كار كشور هم مطرح است. مشكلي كه سال‌ها در مورد آن صحبت شده اما در عمل هيچ تغييري به وجود نيامده است. در ايران متاسفانه نه‌تنها بنگاه‌ها از داشتن مديران توانمند محروم هستند، بلكه در حوزه دولتي، بنگاه‌ها، نهادها و موسسات وابسته به دولت، هم از داشتن مديراني كه بتوانند گرهي از مشكلات باز كنند، محروم هستند. اغلب مديران دولتي ايران، كارگزاراني هستند كه توانمندي‌هاي بالاي مديريتي ندارند يا به دليل ارتباطات خود به درجه مديريت رسيدند يا به هر روي توانايي كافي براي اين سمت را ندارند. از آن‌جايي كه در موسسات دولتي توانايي مديران پايين است، اگر ارزيابي دقيقي انجام شود، بخش مهم مشكلات كسب و كار به همين افراد بازمي‌گردد. مديران دولتي ايران عمدتا هيچ راهكاري براي مشكلات ندارند و آن مديراني هم كه راهكارهاي كشورهاي ديگر را براي ايران مطرح مي‌كنند، امكان اجرايي كردن آن را ندارند. به همين دليل ديده مي‌‌شود برخي مديران دولتي براي حفظ صندلي خود حاضر هستند دست به هر كاري بزنند.

يك بنگاه اقتصادي، مانند يك پرنده براي پرواز نياز به دو بال مهم دارد، يك بال به توانمندي درون‌بنگاهي مرتبط است و بال ديگر به مشكلات كسب و كار و مباحث كلان‌تر اقتصادي. بنگاه‌ها در شرايط كنوني از دو بال خود محروم هستند و طبيعي است كه در اين فضا، شركتي مانند ارج تعطيل شود.
*اعتماد
 
کلمات کلیدی : ارج+تعطیلی+کارخانه ارج
 
محسن
United States
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۱:۰۷:۵۱
وقتی هیئت مدیره شرکت فوق برایتبدیل به پول کردن زمین کارخانه ، نوع تولید خود را تغییر میدهند تا کارخانه تعطیل شود
چه میشود کرد؟
چه کسی میتواند به هیئت مدیره این مجموعه چیزی بگوید؟ (3752495) (alef-13)
 
رنجبر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۱:۱۱:۳۶
هنوز باور نکردیم که تولیدات چینی سالها است اقتصاد ایران را در اختیار گرفته است باور کنیم که مشکل جدی وجود ندارد چرا که تولیدات چینی تحت عنوان ارج مدتی است تحت عنوان دیگری در مسیر بازتولید قرار گرفته است مثل صنعت خودرو سازی کشور که سالها و بارها شاهد جشن تولیدات ملیش بودیم حالا شاهدیم که یا باید خودروهای با برند مشخص چینی سوار شویم یا خودروهای ملی متشکل از قطعات چینی که بنام برند داخلی تولید و به کشورمان ارسال می شوند. صنایع کوچک و بزرگ ایران علی الخصوص با توجه به شرایط پر فشار و محدودساز تحریم سالها است که در این مسیر حرکت می کنند. اطمینان داشته باشیم اتفاق جدیدی نیافتاده است. (3752503) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۱:۱۲:۳۳
وقتی‌ پدر و مادر واقعی‌ و مشروع این ارج‌ها را به عناوین مختلف از فرزندان آنها جدا کردید، و آنها را تحت قیومت پدران و مدران اسمی که بیشتر از چند سال با آنها نبودند قرار دادید، مطمئن باشید، که این فرزندان، هرگز قادر نخواهند بود که به رشد طبیعی‌ خود ادامه دهند، و با هزار مشکل دست به گریبان خواهند بود... (3752505) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۱:۱۴:۳۰
اگر بهترین مدیران دنیا را هم استخدام کنید، تا آنها حس تعلق به شرکت خود ناداشته باشند، حداکثر می‌توانند از ورشکستگی این واحدها جلوگیری کنند، نه بیشتر... اگر صاحبان واقعی‌ آنها را اجازه می‌دادیم به کار خود ادامه می‌دادند، تنها اتفاقی‌ که می‌افتد این بود که این ارج‌ها ، مانند ارج‌های کره جنوبی، ژاپنی، آلمانی‌ و... موفّق بودند (3752512) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۱:۱۶:۱۸
ارج برند بسیار خوبی بود هنوز هم ماشین لباس شویی منزل ما ارجه ( فک کنم قشنگ ماله 20 سال پیشه ) اما باید قبول کنید پیشرفت لازم را طی 20 سال اخیر نداشته. شما یک نگاه به لوازم خانگی ال جی و سامسونگ بیاندازید تو این 20 سال چقدر تفاوت کردند علت رو به ورشکستگی رفتن انها را می فهمید. بر خلاف خودرو که شانس انحصار دارد و می تواند با عدم پیشرفت به زندگی خود ادامه دهد ولی لوازم خانگی این شانس را نداشت و ورشکسته می شود. ( بی تارف ربطی هم به دولت ها ندارد خیلی ) (3752515) (alef-13)
 
محسن
Germany
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۱:۱۸:۵۸
چون مدیران با حقوق ده ها میلیونی مخفیانه ؛ در ارج ها زیادند . (3752523) (alef-13)
 
حسن کچل
Germany
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۱:۲۰:۳۶
چون همه برای جیب خودشون کار میکنند نه برای مجموعه (3752530) (alef-13)
 
م...ا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۲:۳۸:۰۶
بنگاه اقتصادی بنگاه خیریه نیست که سوددهی نداشته باشد و باز ادامه کار دهد. شرکتهای زیادی قابلیت ادامه نداشته اند، ولی در کشورهای توسعه یافته، این شرکتها ادغام با شرکتهای تواناتر میشوند، نمونه اش طی 30 سال اخیر بارها مشاهده کرده ایم.
بنگاههای اقتصادی خرده نیز میتوانند تا زمانی فعالیتشان توجیه داشته باشد ادامه کار بدهند، اما آن بخش صنعتی که توسعه فناوری، موجب تیراژ بالا تولید با استافده از اوماسیون و رباتیک بوده دیگر توجیه تولید قدیمی را ندارد. (3752736) (alef-3)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۱:۳۸:۲۹
تا قبل از تحریم ها کارخونه ای به این شکل ورشکست نمیشد (3752571) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۲:۴۰:۴۰
تحریمها از علل اصلی رکود استف ولی اشتباهات دولت قبل و فعلی نیز موثر است. کنترل بیش از حد تورم و بالا بودن سودبانکی، عدم توجه به افزایش قدرت خرید مردم مانند عدم افزایش مزد خانواده بزرگ کارگران و کارمندان، این جمعیت بزرگ که اکثریت تقاضای کشور هستند دولت تقویت نکرد و موتور تقاضا بازار را از کار انداخته شد (3752743) (alef-3)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۲:۴۶:۳۶
تا قبل از برجام نه قبل از تحریمها (3752761) (alef-3)
 
سعید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۳ ۰۷:۲۱:۵۵
در ایران اکثر سرمایه گذاران بدنبال سود زیاد در کوتاه مدت هستند،دستگاه تولید و لوازم جانبی ،تکنیکهای تولید،مواد اولیه تولید و....از کشور های دیگر می باشد و صرفا محصول در ایران تولید می شود( اکثر تولید کننده های داخل حتی زحمت ارتقاع چیزی که بدست آورده اند را به خود نمی دهند و فقط به پول فکر می کنند،این در حالیست که کشوری مانند چین وقتی یک بار خط تولیدی را وارد می کند پس از چند سال همان خط تولید را تولید نموده و صادر می کند)حال چگونه می توان انتظار داشت چنین تولیدی پابرجا بماند و ورشکست نشود(ورشکستکی کارخانه ها ربطی به تحریم ها ندارد،درختی که ریشه مناسبی نداشته باشد دیریازود می خشکد) (3754202) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۱:۳۹:۰۶
روزی که این کارخانه و سایر کارخانه های دیگر با انواع و اقسام دروغها و تهمت ها و بر چسبها از دست صاحبان و بنیانگذارانشون مصادره شد و به دست بنیادیهای از خدا بی خبر افتاد باید به فکر حال و روز این روزهاشون می بود . چوب خدا صدا نداره . کارخونه ای که الان باید در جایگاه سامسونگ و ال جی باشه دارن درش رو تخته میکنن . (3752574) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۲:۳۰:۱۳
مگه حال و روز این روزهای کارخانه های مصادره ای براشون اهمیت داره؟ (3752716) (alef-3)
 
عبادی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۱:۳۹:۳۵
برای اینکه هیچ صنعت و برند دولتی موفقی در دنیا وجود ندارد، این صنایع با سرمایه گذاری دولتی آغاز میشوند و با مدیریت دولتی و همینطور گذر زمان و استهلاک و عدم انگیزه رشد و... فنا میشوند (3752576) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۱:۴۴:۵۰
وقتی صنایع خصوصی بصورت فله ای ملی اعلام شدند و سرمایه داران بزرگ از کشور رانده شدند اولین میخ تابوت آنها زده شد . (3752588) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۲:۲۷:۲۲
احسنت (3752710) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۲:۲۷:۵۷
به خاطر تحریم ها و وضع خراب اقتصاد (3752713) (alef-3)
 
فرشید
Russian Federation
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۱:۴۸:۰۳
یکی از دلایلش تخریب تولید داخلی توسط رسانه ها از جمله سایت الف هست.بارها و بارها ناجوانمردانه تولید داخلی و خصوصا صنعت خودرو رو تخریب کردید بدون اینکه ذره‌ای مشکلات تولید در ایران رو بشناسید و لمس کرده باشید. (3752601) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۷:۰۸:۴۳
شوخی نفرمایید. (3753496) (alef-11)
 
اشکان
United States
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۲۱:۵۵:۲۲
اخوی ایا سایت الف باعث تخریب تولید داخلی شده ؟؟! اگر ذره ای انصاف داشته باشی اینگونه ادعا نمیکنی چون تخریب صنایع داخلی بی توجهی دولت در تقویت بنیان صنعت مادر و چراغ سبز به واردات کالا از خارج است.سایت الف همواره در نشان دادن ضعف ها و فساد ها در ارگانهای مختلف نقش اساسی داشته فکر نکنید من از همکاران و همگروهای سایت الف هستم خیر من فقط یکی از خوانندگان این رسانه وزین هستم و بس...... (3753851) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۱:۵۱:۰۴
روحانی مچکریم (3752610) (alef-3)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۲:۰۴:۲۷
بابت ارج بسیار مچکریم (3752651) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۶:۴۴:۳۲
کمی مطالعه بد نیست . این اتفاق ریشه ای قدیمی تر از حتی فجایع 12 سال پیش دارد (3753437) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۱:۵۵:۱۸
همه مشکلات این صنایع از جایی شروع شد که از صاحب اصلی گرفته شد و برای دولت مصادره شد و مدیرانش دولتی شدند. چون مالک یه مجموعه که اون رو راه اندازی کرده، مثل بچه خودش ازش مواظبت میکنه و حواسش به پیشرفت و بازدهیش هست. اما یه مدیر دولتی که نهایتا قراره دو سه سال بر صندلی مدیریت بشینه و حقوق ثابت و مشخصی هم داره واسش اهمیتی نداره که کارخونه سود ده باشه یا نه. به سمت ویرانی بره یا پیشرفت.
مشکلات از دولتی کردن اقتصاد در اول انقلاب شروع شد. حرکتی رو که ایران خیلی زودتر کره شروع کرده بود در همه زمینه های صنعتی با اون تصمیم متوقف شد و نتیجش این شد که همه اون صنایع ما ورشکسته شدند و در مقابل صنایع کره با ادامه همون راه به بالندگی امروز رسیدن. (3752625) (alef-13)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۸:۱۶:۰۷
احسنت بسیاری از صنایع همین بلا بسرشان امده و این روند ادامه دارد (3753625) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۱:۵۹:۱۸
پدر من کارخانه دار هستند و از سال 89 تا به امروز کارخانه ایشان تعطیل هست و مقروض بانک. نه قدرت راه اندازی کارخانه را دارند و نه پرداخت وام بانکی را. حتی سلامتیشان را هم زیر فشار اقتصادی ورشکستگی از دست دادند. و تنها کاری که الان می کنند این هست که منتظر هستند تا کارخانه به فروش برسه.
واقعا آنهایی که تحریم ها را بی اثر می دانند کسانی هستند که کوچکترین آشنایی با این مسائل ندارند. (3752635) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۲:۰۰:۵۱
نا امیدی دامنگیر همه شده (3752642) (alef-3)
 
سامان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۲:۱۱:۵۳
اخر این مقاله موضوعی که درباره مدیریت مطرح شده کاملا درست است. در سازمان های اداری ما چون مدیریت آب و نانی دارد ضوابط سازمانی برای انتصاب مدیران تقریبا از بین رفته من دوستی داشتم که در وزارتخانه ما کارشناس بود رفت در جای دیگری که آشنا داشت مدیر کل شد. باور کنید به همین سادگی
در چنین وضعی شما به دنبال چه کیفیتی هستید؟ (3752667) (alef-13)
 
عماد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۲:۱۶:۲۴
تصمیمات غلط دولت در سالیان گذشته مبنی بر تامین مایحتاج ملت از طریق منابع نفتی موجب کاهش دسترسی تولید و کارخانجات به بازار فروش ، سرمایه ، منابع انسانی و سایر امکانات شده موجب تضعیف و مرگ تدریجی تولید در کشور شد. یک کارخانه یک روزه تاسیس نمیشود همانطور که مرگش نیز چند سال طول میکشد. (3752679) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۲:۲۰:۰۶
به نظر من موارد زیر باعث ورشکستگی تولید در ایران شده :

1- تحریمها
2- عدم خصوصی سازی واقعی
3- قاچاق کالا
4- عدم حمایت از سرمایه گذار داخلی و خارجی
5- رانت و فساد سیستماتیک
6- عدم توجه به تکنولوژیهای نو در راستای تولید
7- فرار مالیاتی و عدم پرداخت مالیات توسط نهادها(کم بودن پایه های مالیاتی) (3752688) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۲:۲۶:۳۶
بهتر است برند ارج به هر شکلی باقی بماند (3752705) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۲:۲۶:۴۲
وقتی که از کارخانه ها حمایت مالی نشود وکارخانه نتوانند با تکنولوژی روز دنیا به تولید خود ادامه دهند ودر تامین قطعات ولوازم لازم ناتوان شوند در نتیجه محصولاتی که تولید میشود کیفیت لازم را نخواهند داشت و قادر نخواهد بود با مشابه خارجی که ماه به ماه دلهای متنوعتری روانه بازار میشود ،رقابت کند و طبیعتن مردم همیشه دنبال کالاهای بروز با امکانات بهتر هستند ،نتیجه همه اینها ورشکستگی،کوچ شدن واحد های تولیدی و حراج انها به 1/3 قیمت به آقایان ! وبیکار شدن هزاران نفر ورکود وتورم خواهد بود (3752706) (alef-13)
 
Netherlands
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۲۱:۰۰:۳۱
آیا در کره جنوبی دولت به سامسونگ و ال جی کمک مالی میکنه با برعکس این شرکتها هستن که با دادن مالیات به دولت کمک میکنن! البته دولت در شرایط خاصی ممکنه حمایتهایی بکنه ولی اصل اینه که شرکتها قراره سود ده باشن وگرنه به چه درد میخورن؟ مگه بنگاه خیریه ان که الکی به کارگرانشون پول بدن؟ (3753801) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۳ ۰۴:۴۰:۰۳
بله در کشور کره قوی ترین حمایتها از صنایع داخلی شده و می شود. در کره کار افرین زالو معرفی نمی شود. تولید کار و ایجاد ارزش افزوده شریف ترین است. در کشور ما وارد کننده دلال مدیر دولتی رانت خوار شریف است. اگه نمی دونی بدون بدلیل همین سیاست ایران یکی از بدترین کشورها در سهولت کسب وکار است. کافی است بخواهی کار افرینی کنی بلافاصله یک صف تا دندان مسلح جلوت سبز میشه. انواع موانع از هفت تا خیلی بیشتره خوش بحال رستم حد اکثر هفت خوان را باید سپری میکرد (3754159) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۲:۲۶:۵۷
فقط و فقط بخاطر مدیریت دولتی (3752708) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۲:۵۷:۵۲
تا وقتی دولت هر سال دویست و پنجاه هزارمیلیارد تومان از درامد های ملی را به حلقوم چهار و نیم میلیون کارمند با بهره وری ه روز نیم ساعت و کمتر می ریزد هرگز در این کشور کارو تولید و اشتغال پا نخواهد گرفت . مسله اصلا پیچیده نیست .‌در این کشورعد ه ای هستند که نمی خواهند برای بهره مندی کار واقعی انجام دهند و چون این اشخاص از رانت بودجه های دولتی برخوردارند بنابراین تامین کالای مورد نیاز ایشان سرانجام وابسته به واردات است زیرا اگر اینان بخواهند کالای مورد نیاز خود را از تولید داخل تامین کنند با افزایش قیمت تولیدات داخلی از ارزش رانتی که بناحق می خورند کم می شود بنابراین اینان تا ابد اجازه نخواهند داد مسیر واردات قطع شود و هرگز علاقه ای به توانمند شدن تولید داخل به دلیل آنکه رانت مورد استفاده ایشان را به نفع تولید کننده و اکثریت انبوه نیروی کار داخلی تضعیف می کند نشان نمی دهند. (3752783) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۳:۱۴:۴۱
اقتصاد ورشکسته ما چند دلیل عمده دارد :
1- ایران شده بازار مصرف جنس های دسته چندم چینی و ... البته این موضوع هدفهمنده و پشت این تجارت کثیف قطعاً افراد نفوذ دار دولتی هستند .
2- عدم حمایت دولت از تولیدات داخلی، یعنی ساده تر بگم اگر یک هزارم پول هایی که از بیت المال به حزب الله و یمن و سوریه و عراق و بشار داده میشه رو جهت حمایت از کارخانجات داخلی پرداخت میکردیم غیر ممکن بود که هیچ یک ورشکسته بشن .
3- سیاست غلط خارجی که باعث افزایش تحریم و گرفتار شدن کشور در این باتلاقیست که آخر سر ما رو مجبور به نرمش قهرمانانه بکند .
4- نبود تکنولوژی روز دنیا در کارخانجات و نتیجتاً جنس بی کیفت ایرانی .

پس جهت رشد اقتصاد ایران :
1- دست از تحریک دنیا با رفتار و گفتار غلط خود بر داریم چون در دهکده جهانی تمام دنیا جهت راهبرد رفاه خود وابسته به دیگریست .
2- دست افراد غیر به هر نام و با هر سلیقه رو از بیت المال کوتاه کرده و بیت المال رو خرج صنعت و ابادانی کشور کنیم نه خرج گروهک سازی و فرقه تراشی .
3- به نیروی کار خود آموزش داده و ضمن استفاده از تجهیزات مدرن کالای درجه یک تولید تا مصرف کننده نسبت به استفاده ان رغبت داشته باشد .
4- از واردات بی رویه کالای بدرد نخور چینی جلوگیری بشه (3752825) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۴:۰۹:۰۳
واقعا کدامین دستهای ناپاکی در این کشور فعالند که آرام آرام در طی این 37 سال چنین سرنوشت شومی برای بیشتر صنایع مان روی می دهد (نساجی، فرش، لوازم خانگی و ...)
بطور روشن و واضح عرض کنم که در سال 1379 برای بازدید دانشجویی به شرکت ارج، ازمایش و... می رفتیم واحد تحقیق و توسعه هر کدام از این شرکتها نوع آوری های در خور توجه داشتند که منتظر تایید و تولید بودند به طور مثال موتور بدون تسمه ماشین لباسشویی یا موتور الکتریکی زیر آب و... اما هیچ وقت (نه آن سال ونه سالهای بعدش) محصولی با این توانمندی توسط این شرکتها به بازار عرضه نشد در حالی همین توانمندی توسط محصولات وارداتی ال جی و سامسونگ به بازرا عرضه شدند حال آنکه قبلا تولید کنندگان ما به انها رسیده بودند
پس سوال مهم این است چرا تولید کنندگاه ما تولید نکردند تا به بازار داخل حداقل ارائه کنند بازرا جهانی پیشکش
این امر مگر نشانی به غیر از سو مدیریت و سر سپرده بودن دست های ناپاک دارد
و جا دارد برای این واقعه عزا گرفت چرا که دشمنان این مرز وبوم می دانند کجا را هدف قرار دهند و دارند به آن نائل می شوند و ما همه خود را بخواب زده ایم
زیرا دوصد گفته چو نیم کردار نیست (3752979) (alef-13)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۴:۳۹:۲۰
از کارخانجات ازمایش چه خبر؟ (3753079) (alef-3)
 
هرمز
United States
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۵:۲۴:۲۶
لطفا" اگر با دلسوزی می نویسید - که همین طورهم هست- تحقیق کنید که واقعیت چیست. همانند کارخانه آزمایش و کفش ملی وده ها کارخانه دیگر اول مصادره شد و سپس به تدریج زمین های کارخانه که قبلا" بیرون شهر بود و سپس به محدوده و داخل شهر واردشد و مرغوبیت پیداکرد درحال فروخته شدن اند. ارج هم فقط به خاطر زمین مرغوبش ورشکسته اعلام شده است . ماشین الاتش را به جای نامرغوبی منتقل می کنند و می گویند این کارخانه ارج است. لطفا" گزارشی درباره ی تمام این کارخانه های مصادره شده و سرنوشت زمین های آن تهیه فرمایید (3753200) (alef-13)
 
ن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۲۰:۰۴:۲۴
اصل ماجرا همین است در اصفهان هم همین بلا به سر کارخانه های ریسندگی آمد و الان جای آنها آپارتمان های گرانقیمت است . این مدیران خائن به اموال ملت باید به سزای اعمال خود برسند . (3753751) (alef-13)
 
یوسف
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۵:۵۶:۵۹
بدبختانه همه مسائل مملکت از پشت عینک سیاسی تحلیل میشود .از یک طرف میگوییم دولت نباید مجری باشد وکارهای اجرایی باید به مردم واگذارشود از یک طررف برای فروش یک کارخانه مرثیه سرایی میکنیم.اگر وظع کارخانه هایی مثل ارج به اینروز گرفتار شده که راهی جز فروش آن نیست بخاطر سیاستگذاریهای غلط در گذشته است .وقتی ما از روی بخار معده تحریمهارا کاغذپاره میخواندیم و بازارمان را یکپارچه در اختیار چینیها قرارذدادیم تا هر جنس بنجلی را وارد کشور ماکنند فاتحه ارج وکارخانه های مشابهش خوانده شد .بدست خود صنعت مملکت را دفن کردیم حالا نشسته ایم سر قبرش مرثیه سرایی میکنیم. (3753324) (alef-13)
 
فریدون
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۶:۰۵:۱۱
اگر قصد دارید کودکی درست تربیت شود باید این امر توسط پدر مادر واقعی او صورت پذیرد ارج و امثال ارج رو باید به دست آفرینندگان آن بدهید آنگاه ببینید چه اتفاقی می افتد. هیچ کدام از این قیم های که در این مدت متولی صنعت این کشور هستند دلسوز نبوده و با کمی تامل به عملکرد این شرکتها صحت ادعای اینجانب ثابت خواهد شد. هر کسی آماده برای خودش و دوستان و حامیان خود منافع مالی را بدست آورده و ...... اگر سرمایه گذاری شده کو؟ اگر بودجه ای صرف تحقیقات شده کو؟ اگر بودجه ای صرف عمران شده کو؟ اگر صرف رفاه کارکنان شده کو؟ (3753344) (alef-13)
 
بشیر
Romania
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۷:۴۶:۲۲
برای اکثر مراکزی که مدیر دولتی گذاشته اند وضع به همین منوال است بهتر است با خصوصی سازی نه خصوصی بازی به اهل فن بدهند وقتی که مهندسی معکوس ساخت هواپیما وجود دارد میتوانیم این کارخانه را تجهیز و مجددا راه اندازی کنیم. (3753584) (alef-13)
 
پیرمرد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۱۸:۴۱:۵۱
نباید مصادره می شد. (3753656) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۲ ۲۲:۱۸:۴۲
اگر هزار کارخانه مپل ارج تعطیل شود غمی نیست دولت نباید جلو یک عده فرست طلب کم بیاورد بدهکار باید بدهیاش را بپردازد وکسی که از کارخانه داری سردر نمی اورد نباید وارد اینگونه مسایل شود..... (3753873) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۳ ۰۴:۳۳:۰۷
وقتی مدیران بر اساس تعهد و تقوا ( دربهترین حالت ) انتخاب می شوند. و چون هیچ شاخص معتبری برای سنجش تقوا و تعهد وجود ندارد. افرادی که نه تقوا دارند و نه تعهد در موقعیتهای لازم لباس بلند تقوا بتن کرده و با نزدیک شدن به نهادهای قدرت و نمایش پر قدرت موفق به گرفتن مسئولیت ( در واقع امتیاز ) می شوند. و بدلیل اطلاع از بی کفایتی خودشان افراد شایسته را طرد و همپالگی های کم رده تر از خود را بکار میگیرند. افراد شایسته که حتی در صورت داشتن تقوا و تعهد حاضر نیستند از آن برای کسب موقعیت شغلی استفاده کنند مجبور به کنار ه گرفتن از رقابت می شوند. این امر در نهایت باعث دور گرفتن کوتوله ها میشود و باعث می شود کشوری که چهل سال قبل درامد سرانه اش از کره جنوبی بیشتر باشد تبدیل به کشوری شود که در امد سرانه اش از نصف درامد سرانه کره هم کمتر شود. (3754155) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.