توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 424386
سید حسن خمینی: اسلام هیچگاه به مانند امروز گرفتار نزاع، تکفیر و بددلی نبود
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۲۳:۴۱
تولیت آستان مقدس امام خمینی(ره) گفت: اسلام هیچگاه و در هیچ عصری به مانند امروز گرفتار نزاع، تکفیر و بددلی نبود و اگر امروز پیامبر اعظم(ص) در میان امت بود روزهای سختی را می گذراند.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی چهارشنبه شب در دیدار با مهمانان خارجی شرکت کننده در سی امین همایش وحدت اسلامی با بیان اینکه امروز جهان اسلام راه سختی را پیش روی دارد افزود: مسلمانان که روزی از سوی دشمنان اسلام مورد هجمه بودند امروز به جان یکدیگر افتاده و در میان خود آتش برافروخته اند و هر روز بر این آتش نفت بی تدبیری می ریزند.
وی با بیان اینکه امروز اهل سنت و شیعیان مورد هجوم افراطی ها و تکفیری ها قرار گرفته اند افزود: دشمنان نقطه ای را که از طریق آن می توان به اسلام ضربه زد را پیدا کرده و امروز شاهد آتش افروزی دشمنان در یمن، سوریه و دیگر کشورها هستیم.
یادگار امام گفت: تقویت نقاط اشتراک و پرهیز از دست اندازی به نقاط ضعف، افتراق و زخم ها خواست پیامبر اعظم(ص) است و راه تحقق وحدت اسلامی جز این نیست.
وی با بیان اینکه در مواقع بالا گرفتن تنازع باید به رفتار بزرگان دین از جمله امیرالمومنین(ع) اقتدا کنیم افزود: ایشان در زمان وقوع جنگ های جمل و صفین با صبر، ارسال پیام، نامه نگاری و گفت و گو تلاش داشتند تا از وقوع جنگ در میان امت اسلام جلوگیری کنند و جنگ را حتی المقدور تا آخرین لحظه به تعویق می انداختند تا جایی که ایشان را به ترس از مردن و تردید در مبارزه متهم کردند.
سید حسن خمینی گفت: همه باید با اقتدا به ایشان که هدفی جز هدایت گمراهان و دلسوزی برای امت اسلامی نداشت تلاش کنیم تا جامعه اسلامی از تشتت در امان باشد.
وی گفت: توجه به عهدنامه مالک اشتر که متن فرمایشات امیرالمومنین(ع) است نشان می دهد که ایشان صلح در میان امت و اقوام اسلامی را ستوده و آن را زمینه ساز رضایت خدا و آرامش و امان ذکر فرموده است.
سید حسن خمینی همچنین با اشاره به بیانات امام راحل(ره) پیرامون اهمیت و ضرورت وحدت اسلامی گفت: یکی از شعارهای بنیادین امام راحل(ره) و انقلاب اسلامی وحدت میان تمام گروه ها، طوائف، اقوام و مسلمانان استکه متاسفانه امروز از آن غفلت شده است.
وی با بیان اینکه توجه به فرمایشات امام راحل(ره) پیرامون وحدت و اهمیت آن نشان می دهد که حقیقت دین اسلام عدم نزاع، همدلی و همراهی است افزود: وحدت یک تاکتیک کوتاه مدت نیست بلکه تنها راه کسب عزت اسلامی و مهمترین دستور خدا برای مسلمانان است و باید آن را یک سیاست کلی و استراتژی همیشگی دانست.
یادگار امام در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه میلاد مسعود پیامبر اعظم(ص) بزرگترین روز تاریخ بشریت است افزود: پیامبر اکرم(ص) بی تردید یک شخصیت ناب، کامل، جلوه ربوبی و بهانه خلقت عالم امکان بود و دینی هم که برای بشریت به ارمغان آورد نیز جهانشمول بود.
وی با بیان اینکه قابلیت انطباق دین اسلام با سنت ها، سبک ها وباورهای مختلف ویژگی ممتاز آن بود افزود: قدرت تمدن اسلامی به این است که با انواع و اقسام خرده فرهنگ های کوچک و بزرگ همسانی و همسازی پیدا می کند و وقتی به ایران وارد شد ایرانی، وقتی به جهان عرب وارد شد عربی و وقتی به هند و پاکستان وارد شد هندی و پاکستانی شد و این بدین معنا نیست که خودش را از دست داد بلکه آنها را به سمت خود کشیده و پاک و بی آلایش کرد.
سید حسن خمینی تصریح کرد: دین پیامبر(ص) دین معتدل و سازگار است و می تواند با دوری از افراط و تفریط در قالب زندگی مردم تطبیق یابد و خود را در دل، روح، روان، جان و زندگی مردم وارد کند و از این منظر نباید دین را با قالبی بسته معرفی کنیم چرا که معرفی کردن دین در یک قالب فکری خاص باعث از بین رفتن هیمنه و شخصیت دین شده و موجب تنازع می شود.
در ابتدای این دیدار دبیر کل مجمع تقریب مذاهب اسلامی در سخنانی امام خمینی(ره) را پرچمدار و آموزگار وحدت معرفی کرد و افزود: امام راحل(ره) بزرگترین سرمایه گذاری را بر روی وحدت انجام دادند.
آیت الله محسن اراکی ابراز امیدواری کرد که همه مسلمانان برای تحقق آرمان های امام راحل(ره) و رسیدن به وحدت در جهان اسلام تلاش کنند.
مهمانان خارجی شرکت کننده در سی امین همایش بین المللی وحدت اسلامی چهارشنبه شب، به مقام شامخ امام راحل(ره) ادای احترام کردند. 
 
کلمات کلیدی : سیدحسن خمینی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.