نظر منتشر شده
۱۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 355987
بیش از ۳۳ درصد جمعیت قائم‌شهر طلاق گرفته‌اند
تاریخ انتشار : سه شنبه ۴ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۱۶
رئیس شبکه بهداشت و درمان قائم‌شهر با بیان اینکه زنگ خطر در قائم‌شهر به صدا درآمد، گفت: بیش از ۳۳ درصد جمعیت قائم‌شهر طلاق گرفته‌اند.

به گزارش ایسنا، محمود صفری در همایش پویایی، بالندگی و جوانی جمعیت، وضعیت مازندران را در بحث رشد جمعیت نامناسب دانست و اظهار کرد: مازندران پایین‌ترین رشد جمعیت کشور را در مقیاس ۱۴ در هزار دارد و بالاترین درصد رشد جمعیت کشور به سیستان و بلوچستان است.

وی با بیان اینکه سن ازدواج در سال‌های گذشته در مازندران رو به افزایش بوده است، تصریح کرد: در سال ۹۳ سن ازدواج آقایان ۲۹ و خانم‌ها حدود ۲۴ بود که در سال ۹۴ در آقایان بیش از ۲۹ و در خانم‌ها به ۲۴.۶ رسید.

رئیس شبکه بهداشت و درمان قائم‌شهر تعداد ولادت و وفات را در قائم‌شهر در سال ۹۳ به ترتیب چهار هزار و ۳۹۸ و هزار و ۳۸۱ نفر اعلام کرد و گفت: در سال ۹۳ تعداد دو هزار و ۸۸۰ فقره ازدواج و ۹۱۹ فقره طلاق در قائم‌شهر ثبت شد که در سال ۹۴ تعداد ازدواج با سیر نزولی به دو هزار و ۵۱۲ فقره و طلاق با سیر صعودی هزار فقره به ثبت رسید.

صفری با اشاره به اینکه ۲۰ درصد زوج‌ها در مازندران نابارور هستند، خاطرنشان کرد: درصدی از جمعیت نیز از چهار تا شش سال نخست ازدواج خود تمایلی به باروری ندارند که این دو مسئله از عوامل مهم در پایین ماندن رشد جمعیت در مازندران است.

وی خاطرنشان کرد: ۳۳.۳ درصد از جمعیت قائم‌شهر طلاق گرفتند که ۷۷ درصد علت طلاق در اختلاف سنی زوج‌ها به ثبت رسید.

رئیس شبکه بهداشت و درمان قائم‌شهر با بیان اینکه در کشورهای دنیا مشکل ناباروری برطرف شده است، تصریح کرد: در ایران به علت هزینه‌های سنگین درمان نابارور، زوج‌ها توان اقتصادی برای انجام روش‌های پیشرفته باروری را ندارند و سازمان‌های بیمه‌گر و مسئولان هم به مردم کمک نمی‌کنند.

وی بحث طلاق را زنگ خطری برای قائم‌شهر اعلام کرد و افزود: بیشترین طلاق در سال نخست ازدواج اتفاق می‌افتد و طلاق توافقی در این شهر زنگ‌های خطر را به صدا درآورده است.
 
کلمات کلیدی : طلاق
 
Romania
۱۳۹۵-۰۳-۰۴ ۱۳:۱۶:۲۳
صرفنظر از مشکلات منتج به ان
نشان میده زنان انجا به استقلال رسیدن و مثل بقیه جاها نمیسوزن و بسازن
جای تجسین داره (3722065) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۰۴ ۱۳:۳۵:۰۸
حرف و سخن شما فمینیستی است اگر استقلا به طلاق گرفتن است باید همه از هم طلاق بگیرند لطفا ترویج این فعل مکروه را نفرمایید (3722112) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۰۴ ۱۵:۱۱:۱۱
آفرین که به استقلال رسیدن و تا آخر عمر مجبورند تنها زندگی کنند.. (3722352) (alef-11)
 
شهروند
Romania
۱۳۹۵-۰۳-۰۴ ۱۳:۲۷:۳۰
ما که نفهمیدیم چی گفت..... (3722099) (alef-3)
 
ماز
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۰۴ ۱۴:۰۱:۰۱
این امار نشون میده قایم شهر ،مدرن ترین شهر مازندرانه... (3722184) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۰۴ ۱۵:۴۹:۰۴
امار طلاق نشان از زياد شدن گرفتارى مردم است (3722448) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۰۴ ۱۶:۱۱:۱۱
در شمال رسم بر اينه كه اگر كسى كارى بكنه از فردا اون كار مد ميشه (3722511) (alef-3)
 
احمدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۰۴ ۱۹:۰۴:۲۷
اقای یاخانم محترم همچین چیزی هم نیست.مشکل در زیاده خواه کردن مردم چه زن چه مرد شده.ما زندگیمونوباساده ترین چیزا شروع کردیم الانم شکر خدا اندازه خودمون داریم ولی جوونای الان میخان همه چی داشته باشندتایه گره کوچیک به کارشون میخوره دادخواست طلاق میدن. (3722786) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۰۵ ۰۳:۴۴:۱۲
درسته، مشکل اقتصادی ازدلایل اصلی و جزء سه تای نخست است که نمودش در زیاده خواهی است. زیاده خواهی از قبل و هنگام ازدواج با مهریه چند ده سکه تا چند صد سکه شروع میشود و با مخارج کمرشکن عروسی و ماه عسل و غیره. بخشی از هزینه هام دیگر رسم شده، در همین سایت الف گفته شده حدود 25 میلیون حداقل برای زندگی مشترک لازم است! با حقوق 800 هزار تومان چند سال یک جوان میتواند پس انداز کند تا هزینه ازدواج فراهم کند، تازه هزینه اجاره خانه و هزینه روزمره هم هست. (3723201) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۰۵ ۰۳:۵۰:۰۷
ریاده خواهی ها وقاعیت است. مهریه، مخارج عروسی، خانه خوب، لوازم شیک و رفاه مدارانه. در کنار توقعات بالا زنها از مردهای فقیر و اغلب ناتوانی اقتصادی که از اقشار کارگر و کارمند هستند. مشکلات فرهنگی و عدم نپذیرفتن سرپرستی مرد از سوی زن.
در ایارن بر طبق مذهب اسلامی و عرف، نفقه و خرجی خانه بر گردن مردان است و در عمل حق سرپرستی با انها است ولی زنها به دلیل نفوذ عقاید فمنیستی و سبک زندگی کشورهای غیراسلامی، میخواهند سرپرستی خانه بگیرند! این تعارض نقش سرپرستی از مشکلات اصلی طلاق است.
زنها در کشورهای اسلامی حقوق و مزایا یا ویژگی های زندگی مشترک غیر اسلامی برخودار شده اند ولی از امتیازت زندگی اسلامی هم همزمان بهر مند شده اند!
زن در کشور اسلامی دارد از راه نفوذ فمنیسم، امتیازت بیشتری میگرد بدون آنکه حاضر باشد مشارکت قانونی در تامین هزینه بکند و در ایران هم بخاطر حکومت مذهبی ناچار هستند این امتیاز نفقه و مهریه.. را رعایت کنند. در این وانفسای اقتصادی مردها فشار زیادی متحمل میشوند. (3723202) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۰۵ ۰۵:۲۴:۴۴
واقعیت و حقیقت لزوما یکی نیستند. انچه از فمنیست در کشورهای غیر اسلامی مشاهده میشود، سلطه رو به رو زن سالاری است! زنها مردها از صحنه به در میکنند.
ولی فمنیست در کشورهای اسلامی فاجعه بارتر است. این کشورهایی که حکومت مذهبی دارند، دارند امتیازهای زنها بیشتر میکنند با گرفتن امتیازهای مردها ولی چیزی به انها نمیدهند و امتیازهای زنها حفظ میشود!
حق طلاق
حق سرپرستی بچه
حق شغل
حق سفر
به زنها داده میشود بدون آنکه امتیازهای قبلی شان تعدیل شود مثل:
نفقه
مهریه
هزینه ازدواج
کلا هزینه اقتصادی، همگی بر عهده مرد باقی مانده است.
حال فمنیست، در گشودن حقوق و امتیازت، حق سرپرستی خانواده را میخواهد و اینکه زن رئیس و سرپرست خانواده باشد! چون موانع قانونی و شرعی میبیند، از طریق بازی با احساست مرد و اغوا و گاه زور و تهدید به اجرا گذاشتن مهریه و حتی خیانت! (3723221) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.