نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 250226
ادعای جاسوسی از ایران توسط پیچیده ترین جاسوس سایبری
تاریخ انتشار : سه شنبه ۴ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۰۱
شرکت امنیتی سیمانتک در گزارشی اعلام کرده است که اخیرا یک Spayware یا جاسوس سایبری را کشف کرده است که پیچیده ترین نمونه تا کنون بوده است که به نظر یک دولت قوی پشت آن قرار گرفته است.

به گزارش ایرنا و تابناک، شرکت امنیتی سیمانتک در گزارشی اعلام کرده است که اخیرا یک Spayware یا جاسوس سایبری را کشف کرده است که پیچیده ترین نمونه تا کنون بوده است که به نظر یک دولت قوی پشت آن قرار گرفته است. طبق گزارش این شرکت این جاسوس از سال ۲۰۰۸ فعال بوده و ایران یکی از اهداف اصلی آن بوده است.

نام این جاسوس سایبری از سوی شرکت «Regin» عنوان شده است و از سال ۲۰۰۸ از آن برای جاسوسی و بدست آوردن اطلاعات در حجم و گستره وسیع، از دولتها تا افراد عادی استفاده شده است. همچنین اشاره شده است که طراحان این جاسوس سایبری که پیچیده ترین Spyware تاریخ لقب گرفته، در سال ۲۰۱۱ نسخه اصلی آن را رها کرده اند تا نسخه پیچیده تر آن را در سال ۲۰۱۳ به کار گیرند.

سیمانتک صراحتا بیان کرده است: تروجان از نوع Back door با نام Regin بخشی از بد افزاری است که سطح بالایی از پیچیدگی و تلاش تکنیکی را نشان میدهد که تا پیش از این در هیچ گونه از موارد مشابه دیده نشده است و برای ساخت آن اگر نه سالها، اما ماه ها تلاش به کار رفته است. این بد افزار از یک متودولوژی ماژولار و قدم به قدم استفاده میکند که به طراحان و کنترل کنندگان آن این امکان را میدهد تا بر اساس نوع هدف خود قابلیت ها و امکانات لازم آن را به شکل مناسب استفاده کنند. برخی از عملکرد های این بد افزار بسیار پیشرفته بوده و نمایانگر درجه بالای تخصص طراحان آن در این حوزه است.

قابلیت های اصلی این بد افزار شامل امکانات Remote Access Trojan یا RAT است که اقداماتی از قبیل عکاسی از صفحه کاری، در اختیار گرفتن کنترل ماوس و کلیک آن، سرقت گذرواژه ها، رصد ترافیک شبکه و بازیابی اطلاعات پاک شده است:

بر اساس گزارش شرکت سیمانتک بخش مهمی از فعالیت های این بد افزار یعنی بیش از ۵۰ درصد آن در کشورهای روسیه و عربستان سعودی بوده است. سایر کشورهایی که به شکل اساسی فعالیت این بد افزار در آنها مشهود بوده است عبارتند از: مکزیک، بلژیک، افغانستان، ایران، پاکستان، ایرلند، هند و اتریش. همچنین هدف های مشخص این بد افزار در هر کدام از این کشورها نیز عبارت بوده اند از: افراد عادی و کسب و کارهای کوچک، شرکت ها و نهاد های مخابراتی و ارتباطی، نهادهای بیمارستانی، بخش انرژی، هواپیمایی ها و نهادهای تحقیقاتی.

سیمانتک اشاره کرده است که این بد افزار به دلیل ذات کاملا پیچیده و غیر قابل کشف خود برای جاسوسی و سرقت اطلاعات در بلند مدت – چندین سال – بسیار مناسب است. همچنین کشف آن به معنی درک و دریافت نوع فعالیت و منابع آن نیست: این بد افزار از روشهای بسیار پیچیده ای برای ارتباط با طراحان و هکر های خود استفاده میکند که شامل رمزگذاری ارتباط به شکل دقیق، استفاده از ICMP/ping؛ قرار دادن فرامین اجرایی در کوکی های HTTP و استفاده از پروتکل های TCP و UDP شخصی است.
 
غفقغ
۱۳۹۳-۰۹-۰۴ ۰۸:۵۵:۵۷
اول اینکه همش گفتید کار گنده هیچ توضیح خاصی ندادید دوم اینکه خود ویندوز سون که در این کشورها وارد میشه همه این کارها بالاخص ریکاوری اینترنتی هارد و زیپ کردن اطلاعاتی که کاربر استفاده میکند در موقع قطع بودن اینترنت جهت انتقال بعد از اطلاعات همه را انجام میدهد وایر لس لب تابها هم بعد از فعال شدن از طریق شبکه ای براحتی قابل هرگونه استفاده برای اونها هست بصورت مستقیم جالب اینست که شما هیچی احساس نمیکنید حالا اینوسط فکر میکنند بعضیها تین داستان تخیلی تا چند سال دیگر با یک دستگاه لیزری دی د وی دی را ظرف یک ثانیه خالی میکنند (2509487) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۴ ۰۹:۱۱:۰۶
در نبود نرم افزار بدرد بخور و کامل داخلی، واتس آپ و وایبر برای جاسوسی و آنالیز رفتارهای اجتماعی کافیه!!!

بعدا تقش در میاد! (2509532) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.