نظر منتشر شده
۲۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 424124
آقای وزیر عجله کردید!
حیدر احمدپور،‌ ۲۴ آذر ۹۵
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۰۰
آقای واعظی چنانچه از هم اکنون نگران نتیجه‌ی انتخابات هستند شایسته می‌نماید به جای سیاسی کردن فضای کشور، در حیطه‌ی مسئولیت خود برای رفع مشکلات کشور، برنامه ریزی و اقدام کنند چرا که بهترین تبلیغات برای تداوم یک دولت، عملکرد آن دولت خواهد بود.
 
روز جمعه، محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه‌ای سیاسی که با حضور اعضای حزب اعتدال و توسعه استان کردستان، استاندار، معاون نیروی انسانی، رئیس سازمان برنامه و بودجه، مشاورین استاندار و عده‌ای از اعضای شورای شهر سنندج و مدیران برگزار شد به عنوان یک مقام دولتی ورودی زودهنگامی به بحث انتخابات 96 داشت.

واعظی که  معاون سیاسی حزب اعتدال و توسعه ایران هم می‌باشد در این جلسه  انتخاباتی اظهار داشت" ما فکر می‌کنیم اگر آقای احمدی‌نژاد نیامد یک مقدار کار ما در ستاد انتخابات مشکل‌تر می‌شد که به مسائل غیرواقع پاسخ دهیم اما به دلیل دو قطبی شدن، رأی آقای روحانی تضمین بود.

وی افزود: شما می‌دانید وقتی رأی از یک حدی بالاتر رود تضمین‌شده است اما من فکر می‌کنم که در 29 اردیبهشت، انتخابات سختی خواهیم داشت چون هر کس با هر تفکری که کاندید شود، هدفش تخریب آقای روحانی است!

واعظی تصریح کرد: برخی عقبه دارند، پول دارند و زور دارند و ما فکر می‌کنیم اصلاً در حزب اعتدال و توسعه نباید احساس کنیم که انتخابات آسانی است و کسانی که مشی اعتدالی دولت را قبول دارند و می‌خواهند کشورشان آباد شود نباید در خانه بنشینند.
 
وی افزود: چون اگر کسی این تفکر را داشته باشد که تمامی دوره‌های ریاست جمهوری دو دوره‌ای است، بازنده است لذا باید همه در انتخابات شرکت کنند چون مشارکت حداقلی به نفع ما نیست."[1]

انتشار سخنان وزیر ارتباطات که رنگ و بوی انحصارطلبی عجیبی داشت در بین مردم واکنشهای منفی زیادی را برانگیخت.

 اما فارغ از نقد محتوای کلام ایشان و از نقطه نظری دیگر اظهار مسائل انتخاباتی جناحی توسط یک مقام دولتی، آنهم  در حالی که مدت زیادی تا انتخابات مانده موجب خواهد شد که فعالان سیاسی دیگر هم این فضا را تقویت کنند و در این حالت در فاصله زیادی از انتخابات  فضای کشور سیاسی می‌شود که تبعات منفی آن غیر قابل اجتناب خواهد بود.

 به بیان روشنتر در کشور ما؛ ایران اسلامی به خاطر اعتقاد حاکمیت به مردم سالاری و دموکراسی در اداره کشور، به طور میانگین هر سال شاهد برگزاری یک انتخابات هستیم و  در حالت معمول  برای هر یک از  این انتخابات‌ها، امکانات قابل توجهی صرف می‌شود و وقت و فکر زیادی از مسئولین و مردم صرف برنامه‌ها و مجادلات سیاسی می‌شود اما ورود زود هنگام در انتخابات انرژی و امکانات بیشتری را هدر می‌دهد، آنهم در وضعیتی که ما برای رفع مشکلات کشور باید از حداکثر پتانسیل خود استفاده کنیم.

تردیدی نیست مسئولین دولتی واقفند که میانگین کار مفید در کشور  پایین بوده و در این وضعیت مسئله سازی های بیهوده برای مردم و دامن زدن به این معضل به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست.

همچنین  این موضوع که فعالیت سیاسی انتخاباتی حق فعالان و احزاب سیاسی است برای ورود زود هنگام به مقوله انتخابات دلیل خوبی نیست چرا که پیاده سازی برنامه‌های انتخاباتی در فضای عمومی کشور، مختص ایام  منتهی به برگزاری انتخابات است.

از سوی دیگر، با توجه به اینکه انتخابات رقابت سیاسی بین گروه‌های سیاسی و به تبع هواداران آنها برای تصاحب قدرت می‌باشد، طبیعی است اختلافات فکری افراد جامعه در موعد انتخابات برجسته شود اما فعالیت انتخاباتی زودتر از موعد متعارف بدون هیچ دلیل موجهی، موجب تشدید بیش از حد متعارف اختلافات جامعه می‌شود و از آنجایی که  از زمان شروع تا زمان انتخابات به درازا می‌کشد بر عمق اختلافات می‌افزاید و زمینه‌ای ایجاد می‌کند که دشمن بتواند از این موقعیت برای بر هم زدن نظم جامعه و اهداف خود سو استفاده کند.

علاوه بر  این‌ها فعالیت انتخاباتی توسط  وزیر دولت آنهم از نوع زودهنگام آن در وضعیتی که جامعه با مشکلات اقتصادی متعدد مواجه است این گمان را در میان مردم تقویت می‌کند که از دست ندادن قدرت برای دولت از حل مشکلات مردم مهمتر است و لذا اعتماد عمومی به دولت کمرنگ خواهد شد.

شایان ذکر است که رفتار غیر قابل قبول وزیر ارتباطات در حالی صورت می‌گیرد که مقام معظم رهبری در ساله‌های گذشته و در موقعیت‌های مشابه بارها نسبت به ورود زود هنگام انتخاباتی تذکر داده‌اند.

معظم له ماه‌ها قبل از انتخابات ریاست جمهوری دهم در این باره فرمودند" "بعضی از افراد از حالا مسائل انتخابات را شروع کردند - با اینکه هنوز خیلی هم مانده، عجله کردند - این مسائل انتخاباتی خیلی مهم است و اهمیتش در نزدیک انتخابات، از جهت حضور در عرصه‌ی انتخابات است؛ اما اهمیت امروزش از جهت مشغول کردن افراد به یکدیگر، گلاویز شدن با هم بدگوئی کردن از همدیگر و منصرف کردن ذهن‌ها از مسائل اصلی است. مراقب باشید."[2] (8/8/1387)

همچنین ایشان در پیرامون تبلیغات زود هنگام برای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم نیز فرمودند"انتخابات نزدیک نیست ولی برخی از همین حالا وارد این عرصه می‌شوند که اصلاً این مسئله را تأیید نمی‌کنیم زیرا هر چیز باید در جای خود و وقت خود انجام شود"[3]  (24/7/91)

در پایان ذکر این نکته خالی از لطف نیست که برخی دولتی‌ها چنانچه از هم اکنون نگران نتیجه‌ی انتخابات هستند بهتر است به جای سیاسی کردن فضای کشور پیش از موعد، برای رفع مشکلات اصلی اقتصادی کشور همچون بیکاری و رکود که خود معترف آن هستند، برنامه ریزی و اقدام کنند چرا که بهترین تبلیغات برای تداوم یک دولت، عملکرد آن دولت خواهد بود.
 
[1] http://alef.ir/vdcc0iq0o2bqi08.ala2.html?422449
[2] http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=4122
[3] http://farsi.khamenei.ir/news-content?id=21291
 
 
کلمات کلیدی : انتخابات ۹۶+روحانی
 
United States
۱۳۹۵-۰۹-۲۴ ۱۱:۰۴:۲۳
دوستانی که به هر حال از این دولت تدبیر و امید حمیات میکنند، بفرمایند چه تغییر بین ۱۳۹۲ و حالا به وجود آماده و در چه زمینه یی؟!!!... چهار سال زمانی‌ بود که هند و چین درآمد مردم خود را ۵۰ درصد افزایش دادند ولی‌ این چهار سال برای مردم ایران چه اتفاقی‌ افتاد؟! البته برخی‌ دوباره خواهند گفت مگر دولت قبل بهتر بود و مثلأ دلار از ۹۰۰ تومن به ۳۶۰۰ تومن رسید و در این چهار سال ، دلار از ۳۶۰۰ تومن به ۳۹۰۰ تومن!!!.. ولی‌ این دوستان اصلا توجه ندارند که در دولت قبل هم از ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۰ قیمت دلار در حدود ۱۰۰۰ تومن تثبیت بود ولی‌ باید دید آیا آقای روحانی میتواند این تثبیت دستوری را تا شش سال ادامه دهد؟! قطع بدانید که دوباره یک فاجعه مالی مانند سال ۱۳۹۰ و ۹۱ در راه است و این دولت فقط وقوع آن را مانند آقای احمدی نژاد، دارد به بعد از انتخابات عقب می‌اندازد. (4066087) (alef-13)
 
شاهین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۴ ۱۱:۰۹:۳۶
کل این 4 سال به جای اینکه به فکر مردم باشن درگیر برنامه ریزی انتخابات بعدی بودن. فقط تا حالا پنهانش کردن اما دیگه نتونستن جلوی خودشونو بگیرن... (4066096) (alef-13)
 
مهندس جنت شهري
۱۳۹۵-۰۹-۲۴ ۱۱:۱۹:۰۶
ايا فقط ايشان زود شروع كرده اند...احمدي نزاد كه يكسال بود شروع كرده بود و با نهيب رهبري سر جايش نشست...جليلي كه ماههاست از اين شهر به ان شهر ميرود و دولت را تخريب ميكند...قاليباف كه سالهاست شروع كرده و گويا يك ستاد دايمي دارد و به حبه زمين و استخدام 5000نيروي شهرداري تلاشش را دو چندان كرده...گروههاي اصولگرا هر روز از تلاش براي وحدت و همايش ميگويند...شما انها را نديديد ولي اين يكي را ديديد..يا نمی بینید و يا اينكه مغرض هستيد... (4066103) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۴ ۱۷:۲۸:۵۷
مهندس جان اونها ابزار دولتی ندارن
اونا حقوق از دولت نمی گیرن که برن برای دولت تبلیغ کنند
خودشون هستند و خودشون
چه باشند چه نباشند برای مردم فرقی نمی کنه
اما این آقا مثلا وزیره. باید کار کنه
درک اینا سخت نیست
البته اگر ببینی یا اینکه مغرض نباشی (4066671) (alef-13)
 
۱۳۹۵-۰۹-۲۴ ۲۰:۳۱:۵۴
جلیلی و بقیه وزیر مملکت را برای اهداف سیاسی و باندی خودشان خرج نکرده اند (4066871) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۴ ۱۱:۲۸:۲۹
" واعظی تصریح کرد: برخی عقبه دارند، پول دارند و زور دارند و ما فکر می‌کنیم اصلاً در حزب اعتدال و توسعه نباید احساس کنیم که انتخابات آسانی است"
آقای واعظی یعنی از سوپر میلیاردرهای کارگزانی و اعتدالی هم پولدارتر داریم.... مگه داریم ....مگه میشه ....!!!! (4066123) (alef-13)
 
France
۱۳۹۵-۰۹-۲۴ ۱۱:۳۱:۱۲
ایشان عجله نکرد !این اعمال برای نگهداشتن پست و مقام لازمه! (4066129) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۴ ۱۲:۰۴:۰۱
افکار افراطی با نقاب اعتدال!!! (4066170) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۴ ۱۳:۴۶:۵۳
چند تا از وزیرای روحانی در هنگام انتخابات ریاست مجلس هم با طرفداری از لاریجانی و دور زدن دکتر عارف عزیز، نشان دادند قدرت طلب هستند (4066370) (alef-13)
 
حقیقت جو
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۴ ۱۱:۳۹:۴۷
اقای واعظی چیز عجیبی نگفته است
در تمام دنیا وقتی کاندیدای جدیدی در مقابل رئیس جمهور قبلی قرار میگیرد تمام تبلیغات خودش را حول محور تخریب رئیس جمهور قبلی میگذارد
حتی ترامپ برای تخریب کلینتون تمام اقدامات اوباما را اشتباه خواند (4066142) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۴ ۱۱:۵۱:۳۰
یعنی سرنوشت روحانی هم مثل کلینتون میشه؟ (4066154) (alef-13)
 
۱۳۹۵-۰۹-۲۴ ۲۰:۳۲:۱۳
انشاء الله (4066872) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۴ ۱۱:۵۴:۳۰
حالا ما کجای کارمون مثل بقیه دنیاست که فقط این یکی باید باشه؟؟ (4066159) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۴ ۱۲:۰۳:۰۲
حتی ممکن است بعضی با این که رئیس جمهور قبلی رقیبشان نیست هم همین کار را بکنند و حتی بعد از رئیس جمهور شدن هم علی‌الدوام همین کار را ادامه دهند. (4066169) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۹-۲۴ ۱۲:۲۲:۰۶
اقای واعظی حق داره نگران باشه.چون احتمالا وزارتش تا پنج ماه دیگه تموم میشه.وباید دنبال یه شغل دیگه ای باشه!!
ضمن اینکه کارنامه دولت و وزارت خانه ایشون نمره اش از صفر هم کمتره (4066194) (alef-13)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۴ ۱۳:۰۳:۰۴
اصلا این چه رسمی شده که ریس جنهدر ها 8 ساله باشن اقای روحانی برنح دم سیا اسخونی را از احمدی نژاد 7 تومن تحویل گرفت وحالا 14 تومنه دقیقا دو برابر هی هم میگه شیبم ملایم بوده بابا شما که می ترسید معوقات کلان بانکی را پس بگیرید وبا نجومی ها برخورد کنید برا چیچی میخاید دو باره 4 سال بمونید (4066279) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۴ ۱۳:۲۴:۱۲
خوبه نگفته هرکی کاندید بشه محارب با خداست . (4066322) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۴ ۱۳:۴۷:۴۳
خب ایشان و خیلی دولت مردان به این دیدگاه باور دارند و عمل هم می کنند. حتی بعد از انتخاب شدن هم رقیب های سال های پیش خود را می کوبند و تخریب می کنند. پست های مشاور رییس جمهور را ببینید... در کشورهای دیگر لااقل بعد از انتخابات به رقیب تبریک می گویند و به کار خود مشغول می شوند. (4066371) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۴ ۱۴:۳۳:۱۰
درست که دولت در زمینه اقتصادی توفقیقات مد نظر را نداشته اما تمامی اهرم ها در دست دولت نبوده و ورود درآمد های نفتی به اقتصاد در نتیجه برجام رخ نداده.

اما آنچه باید گفت که دولت علیرغم محدودیتهای سر راهه دولت، این دولت در مسیر درستی حرکت می کند و می تواند در تداوم این مسیر به توفیقات مورد نظر دست یابد. (4066443) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۴ ۱۴:۴۱:۳۹
به نظر من اقای وزیر فقط از نظر سیاسی بازی وزیر شدن وگر نه از لحاظ توان اجرایی حایز شرایط وزارت نیستند. (4066454) (alef-3)
 
حسین نعمت
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۴ ۱۵:۰۶:۰۰
جناب آقای دکتر واعظی استاد دانشگاه و یک دولتمرد با سابقه در این نظام میباشد . سخنان ایشان کاملا درست میباشد ورود یک دولتمرد سابق به انتخابات با توجه به زحمات رئیس جمهور آقای دکتر روحانی تقابل خیرو شر نمی باشد بلکه به انجام رسیدن آمال و آرزوهای یک دولت وملت درحیات و دوره جدید می باشد آقای احمدی نژاد در دوران حکومت خود زحمات زیادی کشیدند و هرچه بود تمام شد اما دولت جدید هنوز به فرصتهای باقی مانده کاملا نیازمند است و همه می دانیم همه دولتمردان دنبال اقتدار و عزت مردم و حکومت الهی برروی زمین می باشند باید به دولت روحانی فرصت تازه داد تا برنامه های خودرا انجام و به اتمام برساند (4066480) (alef-13)
 
Mahdi
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۵ ۱۱:۱۰:۰۱
آقای واعظی به جای فرار به جلو و فرافکنی به چند میلیون جوان بیکار تحصیلکرده فقیر این کشور پاسخ دهد تعهد ایجادسالیانه۱۳۰هزار شغل با بودجه سالیانه ۶۰۰۰میلیاردتومان چه در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات چه شد،ط؟؟

خود رییس دولت هم مدعی این ناکارامدی وزیر و عملکرد منفی این وزارتخانه و مسولان أن است (4067573) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۵ ۱۵:۱۹:۱۲
روحانی بازنده مسلم این دوره است...دلار 4000 تومان نتیجه عملکرد ایشان است.. (4067871) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.