آسرولا: این میوه احتمالاً قویترین آنتیاکسیدان شناخته شده است، 100 برابر بیشتر از پرتقال ویتامینC دارد و دارای خواص ضد سرطانی قدرتمندی است.
کوپوآکو: این میوه از درختان جنگلهای استوایی در آمازون میروید و سرشار از پروتئین، کلسیم، فسفر، ویتامین A، ویتامین B1، B1 و C است. مصرف کوپوآکو به درمان و جلوگیری از دیابت، فشارخون بالا و سرطان کمک میکند.
کارامبولا (میوه ستارهای): این میوه منبع بزرگی از ویتامینها است، بهطوری که ویتامین C، A، ویتامینهای گروه B، تیامین و اسید فولیک در آن وجود دارد. همچنین کلسیم، منیزیوم، پتاسیم، روی، آهن و فسفر نیز در آن قرار دارد. سطح بالای پتاسیم این میوه برای قلب مفید است و خاصیت آنتیاکسیدانی آن در برابر پیری موثر است.
سیریگوئلا: از خانواده بادام زمینی است و یک میوه بسیار محبوب در شمال شرق برزیل محسوب میشود. فیبر، کربوهیدراتها، کلسیم، فسفر، پتاسیم، ویتامین B1 و C در این میوه وجود دارد.
جابوتیکالا (انگور برزیلی): انگور برزیلی هر کدام به اندازه یک توت است که مصرف آن برای مبتلایان به آسم توصیه میشود.
گراویولا: میوهای سبز رنگ و کمی مانند آووکادو است. مصرف این میوه به تقویت سیستم ایمنی بدن، کارکرد منظم روده، افزایش انرژی، جلوگیری از پوکی استخوان و بیماریهای قلبی کمک میکند.
آتمویا: این میوه، بومی مناطق استوایی آمریکا است و یک منبع عالی از ویتامین B1،B2،C، کلسیم، آهن، پتاسیم و مواد معدنی به حساب میآید. این میوه همچنین یک منبع سریع انرژی برای ورزشکاران و مناسب برای دستگاه گوارش است.
آکای: این میوه بسیار محبوب، بومی منطقه آمازون است و یک منبع خوب و سریع از انرژی محسوب میشود. از این میوه در نوشیدنیها، آب میوهها و محصولات مرتبط با کاهش وزن استفاده میشود.