توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 476622
6 تغییر ساده برای پیشگیری از سرطان پستان
تاریخ انتشار : يکشنبه ۷ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۲۱
مطالعات نشان داده اند که نشستن طولانی مدت روزانه می تواند به اندازه سیگار کشیدن خطرناک باشد. نشستن طولانی مدت خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی و سرطان را افزایش می دهد.سرطان پستان یکی از شایع‌ترین و البته مرگبارترین انواع سرطان، به ویژه در میان زنان، محسوب می شود.

به گزارش عصر ایران به نقل از "ریدرز دایجست"، سبک زندگی یکی از عواملی است که در ابتلا به سرطان موثر است و با برخی راهبردهای سبک زندگی سالم می توانید از خود در برابر سرطان پستان محافظت کنید.

مصرف روزانه آسپرین بچه

ممکن است در حال حاضر این کار را برای قلب خود انجام دهید - زیرا مصرف منظم دوز پایین آسپرین فواید سلامت قابل توجهی ارائه می کند - اما مشخص شده است که مصرف حداقل سه بار در هفته آسپرین بچه خطر کلی ابتلا به سرطان پستان را به میزان 16 درصد کاهش می دهد. همچنین، مطالعه ای جدید نشان داده است که این عادت می تواند خطر HER2 منفی (شایع‌ترین نوع سرطان پستان) را به میزان 20 درصد کاهش دهد. به گفته پژوهشگران، مصرف روزانه آسپرین بچه به منظور پیشگیری و نه تسکین درد، یک مزیت ضد التهابی پایدار را شکل می دهد که رشد تومورهای سرطانی را کاهش می دهد، زیرا مشخص شده است که التهاب موجب رشد آنها می شود. مطالعات پیشین نشان داده بودند که مصرف روزانه آسپرین می تواند به پیشگیری از سرطان های دیگر مانند معده و پروستات، و حتی حملات قلبی و سکته مغزی کمک کند.

ترک الکل

مصرف الکل احساس پف کردگی، التهاب، نفخ و خستگی را به همراه دارد، که می تواند خطر ابتلا به سرطان پستان را هر چه بیشتر افزایش دهد. هر چه میزان مصرف الکل بیشتر باشد، خطر ابتلا به سرطان پستان نیز افزایش می یابد.

کنار گذاشتن هورمون ها

بسیاری فکر می کنند قرص های هورمونی و هورمون درمانی چیز خوبی است و برخی پزشکان همچنان این روش درمانی را برای زنانی که نشانه های یائسگی را تجربه می کنند، تجویز می کنند. اما شاید زنان خود باید مدافع سلامت خود باشند، زیرا مطالعات بسیاری نشان داده اند که درمان جایگزینی هورمونی (HRT) می تواند بسیار خطرناک باشد. به عنوان مثال، بنابر گزارش breastcancer.org روش HRT ترکیبی (استروژن و پروژسترون) خطر ابتلا به سرطان پستان را تا حدود 75 درصد افزایش می دهد، حتی اگر برای مدت کوتاهی استفاده شود. همچنین، HRT استروژنی نیز با سرطان تخمدان پیوند خورده است و استفاده بلند مدت از این روش نیز می تواند خطر ابتلا به سرطان پستان را افزایش دهد.

حرکت در زندگی سبز

روش های زندگی سبز از جریان های محبوب امروز در جهان محسوب می شود، زیرا تنها مادر طبیعت از این شرایط سود نمی برد. آلودگی کمتر، هوای پاک‌تر، و خطر کاهش یافته ابتلا به سرطان پستان از دیگر فواید آن هستند. تا پیش از این، آلودگی هوا با برخی مشکلات سلامت مانند سرطان ریه و نقص های مادرزادی پیوند خورده بود، اما مطالعه ای که در سال 2010 منتشر شد، نشان داد، ممکن است به بیماری مرگبار سرطان پستان نیز منجر شود. مطالعات دیگر پیوند قوی بین سرطان پستان پس از یائسگی و قرار گرفتن در معرض دی اکسید نیتروژن، یکی از گازهای گلخانه ای که انسان مسئول انتشار آن است، را نشان داده اند.

نشستن کمتر

مطالعات نشان داده اند که نشستن طولانی مدت روزانه می تواند به اندازه سیگار کشیدن خطرناک باشد. نشستن طولانی مدت خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی و سرطان را افزایش می دهد. پژوهشگران انجمن سرطان آمریکا طی یک پژوهش دریافتند، زنانی که شش ساعت یا بیشتر در روز را در حالت نشسته سپری می کنند، در مقایسه با زنانی که کمتر از سه ساعت می نشینند، 10 درصد احتمال بیشتری دارد به سرطان های تخمدان، پستان، و میلوم مبتلا شوند. اگر شغل شما به گونه ای است که باید پشت میز بنشینید و امکان استفاده از میز ایستاده نیز وجود ندارد، کارشناسان سلامت توصیه می کنند هر از چند گاهی از جای خود بلند شده و اندکی پیاده‌روی کنید.

تغذیه نوزاد با شیر مادر

بنابر گزارش موسسه تحقیقات سرطان آمریکا، تغذیه با شیر مادر خطر ابتلا به سرطان پستان پیش و پس از یائسگی را کاهش می دهد. پژوهش های بیشتری در این زمینه در حال انجام هستند، اما کارشناسان بر این باورند که تغذیه با شیر مادر به تنظیم تعادل هورمونی پس از تولد نوزاد کمک می کند. برخی دیگر این مساله را عنوان می کنند، زنانی که به نوزاد خود شیر می دهند به دلیل احتمال بیشتر مصرف غذاهای سالم، عدم مصرف الکل و سیگار نکشیدن از محافظت بهتری در برابر سرطان برخوردار می شوند. صرف نظر از دلیل، روشن است که تغذیه با شیر مادر سلامت مادر و نوزاد را بهبود می بخشد و همچنین صرفه جویی مالی را نیز به همراه دارد.
 
کلمات کلیدی : بیماری سرطان + سلامت + سرطان پستان
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.