توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 448425
طی سه سال اتفاق افتاد؛
افزایش ۹۸ میلیونی تعداد گوشی‌های هوشمند در ایران
بخش دانش و فناوری الف،5 اسفند95
معاون وزیر ارتباطات گفت: طی سال‌های ۹۲ تا ۹۵ شاهد افزایش ۹۸ میلیونی تعداد گوشی‌های هوشمند در ایران بوده‌ایم.
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۰۲
به گزارش ایسنا، محمدجواد آذری‌جهرمی امروز در دومین کنگره بین‌المللی سلامت همراه در شیراز، گفت: در سال ۹۲ تعداد تلفن‌های همراه هوشمند ۲ میلیون دستگاه بود اما در سال ۹۵ این تعداد به بیش از ۱۰۰ میلیون دستگاه افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه امروز ۴۰ درصد جوانان و نوجوانان بیشتر ارتباطات و فعالیت‌هایشان از طریق تلفن‌های همراه هوشمند انجام می‌شود، گفت: بالغ بر ۸۰ درصد از پزشکان منابع و خدمات خود را از طریق تلفن‌های همراه هوشمند دنبال و تامین می‌کنند.

آذری‌جهرمی با تصریح اینکه چنین رشدی در استفاده از ابزارها و روش‌های نوین ارتباطی، زمینه توسعه استفاده از خدمات سلامت همراه را نیز افزایش داده است، گفت: امروزه بالغ بر ۱۰۰  هزار اپلیکیشن سلامت در بازارهای مجازی عرضه نرم افزار وجود دارد.

او با بیان اینکه ۹۹ درصد از این برنامه مجوزهای لازم را نداشته یا به‌دنبال کسب مجوز نرفته‌اند، این موضوع را یکی از چالش‌های حوزه سلامت برشمرد و گفت: این مسئله مردم را در استفاده از خدمات حوزه سلامت به تشویش و نگرانی دچار کرده است؛ هر فرد هنگام مواجهه با علائم یک بیماری با مراجعه به نرم‌افزارهای جست و جو به‌دنبال روش‌های تشخیص و درمان می‌گردند و همین امر خوددرمانی را افزایش می‌دهد.

معاون وزیر ارتباطات لزوم ساماندهی به فعالیت‌های این حوزه را یک ضرورت برشمرد و گفت: فراوانی اطلاعات اکنون به یک چالش جدی در کشور تبدیل شده است؛ باید اطلاعات موجود به نوعی کانالیزه و ساماندهی شود تا بهره‌برداران بدون دغدغه به دنبال رفع نیازمندی‌های خود باشند.

او با اشاره به اینکه با سرمایه‌گذاری‌های دولت برای بهره‌مندی ۱۸ هزار روستا از شبکه‌های ارتباطی جدید، گفت: اپراتورهای تلفن همراه هم‌اینک در این روستاها عرضه کننده نسل سوم ارتباطات هستند و این نشان دهنده رشد بازار در این حوزه است.

آذری‌جهرمی با بیان اینکه طی سال‌های اخیر دولت برای ایحاد شبکه ملی اطلاعات پنج هزار میلیارد تومان و بخش خصوصی بالغ بر ۱۵ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری کرده است، گفت: رتبه ایران در سال ۹۲ و در زمینه قیمت تمام شده سرویس‌های دسترسی به شبکه اینترنتی، در جهان ۱۰۹ بود که در سال ۹۵ این رتبه به واسطه سرمایه‌گذاری‌های انجام شده به ۳۷ رسیده است.

وی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در حوزه فناوری اطلاعات، هزینه سرویس‌های دریافتی را برای مردم به‌شدت کاهش داده است، گفت: شاید مردم در پرداخت هزینه دریافت خدمات این حوزه، تفاوتی را بین رقم‌های امسال و سال‌های گذشته احساس نکنند اما امروز با پرداخت هزینه‌های مشابه سال‌های قبل امکان استفاده از ظرفیت‌های مولتی‌مدیا در فضای مجازی را خواهند داشت.

معاون وزیر ارتباط ایجاد شبکه ملی اطلاعات را زیر ساختی مناسب برای توسعه ارتباطات دانست و با بیان اینکه در آینده شاهد رشد قابل توجه در این حوزه خواهیم بود، گفت: امسال برای حمایت از کسب و کارهای استارت‌اپی، ۱۴۰ میلیارد ریال اعتبار پیش‌بینی شده است.
 
کلمات کلیدی : دانش و فناوری+ گوشی‌های هوشمند
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.