نظر منتشر شده
۳۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 284337
گاف سازمان ها در مهار حوادث غیرمترقبه
غزاله پورخاکی*، 31 تیر 94
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳۱ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۱۱
این اولین بار نیست و آخرین بارش هم نخواهد بود. از طوفان سال گذشته که در کلام امروزی ها به آن می گویند حادثه غیر مترقبه تا طوفانی که این روزها می آید و می رود حدودا یک سال گذشته است. اما این حوادث غیرمترقبه از این دست، دست بردار از سر ما و شهر ما نیستند. حوادثی که به دنبالش مصدومیت و کشته شدن بسیاری را به دنبال خواهد داشت. اما به واقع مسئولیت این مصدومیت ها و مرگ و میرها برعهده کیست؟ طوفان چه با سرعت ۸۰ کیلومتر، چه کمتر و چه بیشتر، تفاوتی در بطن ماجرایش ندارد. برایمان همان حادثه – به قول مسئولان امر- مترقبه می ماند. در این میان البته می توان راهکارهایی را پیدا کرد که بتوان کمی تا قسمتی از بروز بلایای این حوادث جلوگیری کرد.

مسئول کیست؟
مسئولیت اعلان این امر کیست؟ انگشت اشاره به راحتی به سمت سازمان هواشناسی نشانه می رود. سازمانی که مسئولیت اعلام بدی و خوبی و درجه هوا و ... را برعهده دارد مطمئنا باید این پدیده طبیعی را نیز به خوبی پیش بینی کند. خسارت های زیادی که به استان های تهران و البرز و مازندران وارد می آید را چه کسی عهده دار خواهد بود؟ درست همین چند ماه پیش بود که مجلس شورای اسلامی تمامی مسئولان سازمان هواشناسی را دعوت کرد تا علت ناموفق بودن خود را در امر اطلاع رسانی طوفان هایی که تهران را در آغوش می گیرد، عنوان کنند. این مسئولان قصور را به گردن سازمان صدا و سیما انداختند و عدم همکاری این سازمان را دلیل بر ضعف اطلاع رسانی عنوان کردند. مردم تنها با یک هشدار ساده بهتر می توانند و می توانستند از جان خود محافظت کنند. اما...

آمارهای ضد و نقیض
آماری رد و بدل می شود و هیچ یک از آمارها، تمام آنهایی نیست که واقعیت داشته باشد یا نداشته باشد... ما نه می دانیم و نه می خواهیم بدانیم. تنها چیزی که برای مان جالب می نماید، حـادثه ای است که آبستن اتفاقات دیگری خواهد بود. شاخ و برگ ها و داربست هایی که بر سر مردم و به خصوص عابران پیاده آوار می شود و شیشه هایی که با صداهای نابهنجار – درست بسان صداهایی که در زمان ۸ ساله جنگ تحمیلی- در گوشه و کنار شهر شکسته می شود، در هر طوفانی تراژدی تکرارپذیری است که به کابوسی بی بدل تبدیل شده است. به سراغ سازمان ها رفتن هم کاری از پیش نمی برد جز سرگردانی و از این در به آن در زدن برای یافتن راهی به منظور خلاص شدن از حوادثی که همچنان غیر مترقبه خوانده می شود. چون هر سازمان برای خود آماری را نشر می دهد و به آمار موثق گفته می شود و مردم اسامی آسیب دیدگان و فوت شدگان وآمار تلفات را از کدام مرجع پیگیری کنند؟

اخباری تا لحظه تنظیم گزارش
تا لحظه تنظیم این گزارش که دست کم ۱۱ نفر جان خود را از دست داده و در خبری آورده شده حدود ۱۰ کوهنورد و در گزارش دیگری آورده شده است که ۱۰ کوهنورد ناپدید شدند و از آمار مصدومان دیگر بگذارید که بگذریم. می گویند ۵۰ خودرو هم در این میان مفقود شدند. تمام این نقایض برعهده چه کسی یا چه کسانی خواهد بود؟ از کم کاری و ضعف عملکرد هواشناسی – که البته مسئولان این سازمان این کوتاهی ها را به قدیمی بودن و به روز نبودن دستگاه های هواشناسی و همینطور عدم تخصیص بودجه کافی به این سازمان نسبت می دهند – بگذریم به teamwork می رسیم که متاسفانه رنگ و بویی در میان ایرانیان ندارد. کار گروهی که تاثیرات مثبتی را می تواند در تمام عرصه ها بگذارد و نمی گذارد. آمارها باز هم گنگ و نامفهوم می ماند.

بر فرض مثال...
فرض را بر این می گذاریم که سازمان هواشناسی کارش را به درستی انجام نمی دهد اما آبگرفتگی معابر پدیده نوظهوری نیست که غافلگیرمان کند. تا بوده، آبگرفتگی معابر بوده است و بس. با کوچک ترین بارشی و با راه افتادن آبی، راه عبور و مرور وسایل نقلیه چنان بسته می شود، که فرار از آن جز با سلام و صلوات میسر نیست. در این میان سازمانی به نام سازمان مدیریت بحران تشکیل شده است که دقیقا نمی دانیم کار این سازمان، اطلاع رسانی آمار و ارقام است یا رسیدگی به مدیریت بحران و یا امور دیگر؟ رانندگان بسیاری در این میان گرفتار شدند و بازار امداد خودرویی ها، بسیار داغ تر از قبل بود. معاون شهردار یکی از همین مناطق و نواحی می گوید: به محض اینکه به بیسیم من اطلاع دادند که مشکل آبگرفتگی معبر در این مسیر پیش آمده است، خودم را به اینجا رساندم. وقتی از وی در مورد رسیدگی به معابر پیش از بروز حادثه سئوال می شود، می گوید: تنها کاری که باید انجام دهیم، همین است! و از اقدامات پشگیرانه هیچ نمی گوید. نقش سازمان مدیریت بحران چیست؟

تیرهایی که نشانه می رود
باز هم تمامی تیرها به سمت سازمان هواشناسی نشانه می رود. سازمانی که به گفته مسئولان، با وجود بودجه و امکانات مناسب، دغدغه کاری نداشته و تنها اخبارش محدود به افزایش و کاهش دما و بارندگی های پراکنده است. تمامی بودجه ها و امکاناتی که در وهله اول با اطلاع رسانی دقیق و بعد با اعمال پیشگیرانه، می تواند تا حدودی از بروز خسارات بکاهد. شانه خالی کردن از زیر بار مسئولیت، به تمامی سازمان های ذیربط بسط پیدا می کند و در نهایت گریبانگیر مردمی می شود که تمام نگاه اعتمادشان به تک تک سازمان هاست. راس های دامی که در این سیل و طوفان، نابود شده اند و مسیرهایی که راه ارتباطی را بر مردم می بندد. خودروهایی که به دره ها سقوط کرده یا مفقود شده اند و زمین های شالیزاری که با خسارات فراوان از بین رفته اند. آیا اعلام دقیق و هشدارها و ... که امکان تغییر مسیر آب را فراهم می ساخت، راهی برای نجات از این خسارات نبود؟

بودجه ها کجا رفت؟
می گویند، بودجه ستاد مدیریت بحران، در اختیار سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور است اما چطور و چه زمانی این بودجه ها در اختیار مبارزه با حوادث غیر مترقبه قرار می گیرد را کسی نمی داند. هماهنگی ها باید برای رسیدن به آمار دقیق خسارات صورت بگیرد اما سال های سال – شاید – زمان لازم است که بین تمامی دستگاه های متصدی، این همکاری ها، شکل بگیرد. سئوال در اینجا پیش می آید که در طول یک سال، چندین طوفان پیش می آید که سازمان ها نمی توانند با هم متحد شوند و از اطلاع رسانی تا امداد رسانی را با کمک یکدیگر انجام دهند؟

هرس ناشدگان
از هرس درختان گرفته و هشدارهایی که پیرامون این امر می رفت تا رفع آبگرفتگی معابر، معضلاتی است که بر سر راه مردم قرار داشت. درختانی که به دلیل شاخه های بلند و هرس نشده، تاب تحمل در برابر باد سهمگین را نداشته و کمر خم کرده و ترافیک سنگین را در برخی از معابر تهران، به وجود آوردند. درخت و شاخه هایش برای بار اول نیست که مسبب آسیب رسانیدن به عابران شده اند. آیا آخرین بار خواهد بود؟ کابل های برق و روشنایی های ناایمن، بافت های فرسوده، داربست های بدون حفاظ مطمئن و ... قصه تکراری است که همین چند ماه پیش شاهدش بودیم. سازمان هایی که در زمان هایی غیر زمان هایی که غیر مترقبه ترین حادثه بخواهد پیش بیاید، شعار دادن را خوب بلدند و به محض رخدادی اینچنینی، گوشی های موبایل خود را diverمی کنند.

آخرین اخبار
و توجه شما را به آخرین اخبار جلب می کنم: به دلیل سیلاب شب گذشته ۱۴ نفر از هموطنان تاکنون جان خود را از دست دادند. از دقایق نخستین روز حادثه نیروهای امداد و نجات در محل حضور پیدا کردند و خدمات لازم را به سیل‌زدگان ارایه کردند. در بخش روستای سیجان نهایتاً ۶ نفر جان خود را از دست داده‌اند و در کن و سولقان نیز تعداد جان باختگان به ۸ نفر افزایش یافته است و نهایتاً در این حادثه سیلاب ۱۴ نفر جان خود را تا کنون از دست داده‌اند. عملیات امداد و نجات و همینطور جستجو برای پیدا کردن افراد مفقود شده ادامه دارد و همچنان ۱۲ نفر مفقود شده‌اند که به احتمال زیاد ۲ نفر از این افراد نیز جان خود را از دست داده‌اند و با احتمال فوت این ۲ نفر تعداد کشته شدگان به ۱۶ نفر افزایش خواهد یافت. پایان یک طوفان!
*ابتکار
 
کلمات کلیدی : طوفان تهران+ سیل
 
محمّد
۱۳۹۴-۰۴-۳۱ ۱۵:۱۴:۳۵
این‌که دیگه از پارازیت نبود، فرهنگ عمومی به کنار، واقعاً آدمی باید خودش بررسی کنه، ببینه بارون می‌یاد، سیل می‌یاد یا نه، ولی امّا خود سازمان هم می‌گه ما فکر نمی‌کردیم اینطوری بشه، آخه اینم شد حرف؟ اگر جای دیگه حتماً مسئول مربوطه استعفا می‌داد. (3061748) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۴-۳۱ ۱۶:۳۵:۰۲
در دروس آکادمیک مدیریت، بحثی هست با عنوان مدیریت مسئول و پاسخگو.
حال برگردید به کلیه حوادث اخیر که خطای انسانی باعث ایراد خسارات شده.
از سقوط هواپیما تا سهل انگاریهای هواشناسی و تلفات جانی حاصله تا عدم راهسازی استاندارد در حاشیه رودخانه ها و خسارات مالی حاصله و عدم ایمنی جاده ها و ...
در کدام مورد آیا سراغ دارید مدیری پاسخی داده باشد؟
نمیدانم طرح استیضاح وزیر راه و شهرسازی به کجا کشید؟ (3062040) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۴-۳۱ ۲۰:۲۰:۰۰
خدا نکند که در تهران زلزله ای بزرگ اتفاق بیافتد. خسارات جانی و مالی و نحوه امداد رسانی آن غیر قابل تصور است. (3062598) (alef-11)
 
شبنم
۱۳۹۴-۰۵-۰۳ ۱۰:۰۳:۳۷
چند سال پیش شهر تفت یه سیل کوچولو اومد و چند تا خونه تخریب شد.جالبه بدونین طرف رفته بود تو سیل بند خونه درست کرده بود.شماها کنار رودخونه خونه ساختین حالا 24 ساعت قبل هواشناسی اعلام کنه که ....میتونی خونتو بکنی ببری کنار....عقل هم خوب چیزیه. (3066900) (alef-3)
 
مهدی
۱۳۹۴-۰۴-۳۱ ۱۵:۲۹:۱۵
با سلام و تشکر و تقدیر از سایت الفِ شجاع و حقیقت جو! بنظرم با توجه به جمیع رویدادهای سالهای اخیر؛ توقع ِ بی جایی است که از سازمانِ هواشناسی داریم ولی از سازمان منابع طبیعی! نداریم!!! یا از شهرداری ها نداریم!!! چرا؟ به دلایل زیر : 1- فیلم یا کلیپ های منتشر شده در فضای مجازی از فرو ریختنِ خانه هایی که در حریمِ رودخانه ها ساخته شده اند! شاهدی بر این امر هستند که همه ما! تاکید میکنم که همه ما! از همسایه های آن خانه ها! تا مردمی که در آن حوالی شاهدِ ساخت و سازهای بی رویه و خلاف قوانین منابع طبیعی بودند و بودیم اما نه تذکری دادیم نه اعتراضی کردیم که هیچ بلکه با سکوتِ خیانتکارانه خود مُهر تاییدی بر این اعمال زدیم! عرض بنده نه در جهت عیب جویی است نه در جهت اعتراض به دیگران! سخن بر سرِ حق است آری حقِ طبیعتی که محیط مساعدی برای زندگانی ما فراهم کرده است! آیا رودخانه ؛ جنگل و طبیعت مان حق و حریم خصوصی ندارند!؟؟؟؟ اگر در بالا دست درختان را قطع کنیم! نباید انتظار سیل در پایین دست داشته باشیم؟ اگر از منابع آبهای زیر زمینی بی رویه برداشت کنیم نباید انتظار ِ قهر طبیعت را داشته باشیم؟ آیا ما هرکاری بکنیم رواست و سازمانها و ارگانها مسئول؟؟؟؟ سخن این است که چنین مردمی چنین سازمانهایی را شایسته اند! همین و بس! حالا هِی ما به گردن ِ دیگران بیاندازیم!!! آیا همین پارسال نبود که در مناطقی نظیر امسال سیل آمد؟ آیا همین پارسال نبود که در همین مناطق طوفان آمد؟ آیا ما از سال قبل خبر نداشتیم که طوفان و سیل برنامه ای طبیعی در ایران شد؟؟؟ دیگر چرا تقصیر را به گردن دیگران بیاندازیم؟؟؟ آری کشورمان را با بی تدبیری نا امن کرده ایم!!! و بر این بی تدبیری هنوز راضی هستیم. نشانه اش هم همین که دنبال مقصری غیر از خودمان هستیم. والسلام (3061805) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۴-۳۱ ۱۸:۰۵:۵۳
خانم عزیز ، نیازی به این همه مقدمه چینی و طبقه بندی نیست ، مسائل شهرسازی و شهرداری و جاده و آبخیزداری مباحث تخصصی است و نیاز به سابقه و تجربه و سالیان سال مطالعه ، تحقیق و ممارست دارد . مگه میشه ؟ مگه داریم ؟ (3062275) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۱ ۱۵:۴۴:۳۹
واقعا کدام سازمان و ارگان اجازه ساخت بنا در حریم رودخانه را داده ؟!! (3064121) (alef-11)
 
مسعود
۱۳۹۴-۰۴-۳۱ ۱۵:۴۵:۳۸
متاسفانه نوشتن این متن تنها و تنها جز تازه کردن داغ دل مردم هیچ فایده ای ندارد . زیرا مسئولان پس از رسیدن به پست و مقام . به جای رسیدگی به این امور و رفع ان در درجه اول . به رفع مشکلات مالی زندگی خود می پردازند و هیچ نهادی هم در فکر نظارت بر کارکرد انها نمیباشد . چرا؟؟؟ چون کارکنان ان نهاد ها هم شامل همین مسئولین میباشند....... یک لحظه فکر کنیم که اگر ایران این منابع نفت وگاز و سایر را نداشت و فقط مانند بسیاری از کشور ها به سیاست های دولتمردان خود در زمینه توسعه کشور اکتفا میکرد چه بلایی هم اکنون بر سر ایران امده بود .....تفاوت فاحش کشورهای شعار با کشورهای عمل همان فرق بین کشورهای جهان سوم با کشورهای نخست دنیا است.

الف = چاپ (3061871) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۴-۳۱ ۱۵:۴۷:۰۷
این همه مدیر و رئیس و کارمند و کارشناس حقوق میگیرن برای چه زمانی؟ این سازمان ها بودجه میگیرن که چکار کنن؟ اگر قرار باشه که همین طوری باری به هر جهت هر اتفاق طبیعی مثل سیل توی کشور بیافته و اینا کاری از قبل انجام نداده باشن که بود و نبودشون دیگه هیچ فرقی نداره! (3061876) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۴-۳۱ ۱۷:۵۵:۴۰
هوا را که آلوده می کنند و یارانه که می گیرند ! (3062244) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۱ ۰۸:۰۳:۵۹
آقایان مسئول فقط به فکرحفظ پست ومقام وبه دست آوردن پول بیشترهستند. (3063274) (alef-11)
 
مهدي
۱۳۹۴-۰۵-۰۱ ۰۹:۱۰:۰۰
دقيقا..اخبار هواشناسي رو هم دقيق تر ميشه در سايتهاي خارجي ديد..مهم مديريت اين حوادث هست كه كسي جونشو از دست نده (3063362) (alef-11)
 
کارشناس راه
۱۳۹۴-۰۴-۳۱ ۱۷:۵۴:۴۵
چرا متوجه نیستید ، جاده ی چالوس را برای حمل مهمات در جنگ جهانی دوم وبرای تردد چند تا کامیون نظامی ساختند و حالا بهمان کیفیت برای عبور انواع و اقسام خودروی سواری و ون و کاروان و شاسی بلند و همچنین اتوبوس های رویال استفاده می شود . با حلوا حلوا که دهان شیرین نمی شود ! در محدوده ی هزار چم ، سیلاب جاده را با خود برده یعنی از حداقل امکانات حفاظت جاده ای هم پایین تر ! هر شخصی توی دفترش و پشت میزش نشسته و حرفهای فنی عجیب و غریب تحویل می دهد و دریغ از یک عملیلت کارشناسی ، فاتحه ... (3062239) (alef-11)
 
اکبر
۱۳۹۴-۰۴-۳۱ ۲۰:۰۶:۵۰
حقوقی که دریافت میکنید به خداوندی خدا حرام است مسولین رده بالای ستاد مبارزه با بحران و هواشناسی و ... (3062585) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۴-۳۱ ۲۰:۱۹:۲۰
تنهاچیزی که درایران کوچکترین بهایی نداردجان انسانهاست (3062597) (alef-11)
 
دکتر محمدزاده
۱۳۹۴-۰۴-۳۱ ۲۱:۱۲:۲۵
اینجانب تخصصی ترین مقاله را برای بحران زلزله ارایه کردم و چاپ هم شد دریغ از یک تماس اسازمانهای متولی بحران (3062687) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۴-۳۱ ۲۱:۵۵:۰۶
یه ستاد مدیریت بحران هم توی پارک لاله من دیدم فکر کنم اگر زلزله بیاد اولین جایی که مردم باید برن کمک کنن از زیر اوار دربیارن همونجا است!!! (3062756) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۴-۳۱ ۲۲:۰۳:۲۰
بابا صدا و سیما با این همه کبکبه یک کار ساده را انجام نمی دهد ما از شمال از طریق جاده هراز یکشنبه شب بر می گشتیم در ورودی جاده هراز راه بندان بود و هیچ حرکتی نمی شد هزاران ماشین مانده در راه بندان انتظار دارند دارند خبری بشنوند بهترین کار رادیو پیام است که خبر رسانی کند که چرا جاده قفل است من رادیو پیام را روشن کردم داشت راجع به ربوکاپ خبر می داد پس راجع به این راه بندان کی باید خبر بدهد تلفنهای معمول هم جواب نمی داد. (3062772) (alef-11)
 
دانشحویی از کانادا
۱۳۹۴-۰۴-۳۱ ۲۲:۵۶:۰۷
تا موقعی که در ایران بودم خیال میکردم این نامدیریتی ها فقط در ایران و جهان سوم هست و این هم بدلیل هجوم اخبار منفی شبکه های فارسی زبان خارجی و وب سایت ها ی خارجی و بعضا سایت های خبری داخلی و حتی صدا و سیما هست که خواسته و یا ناخاسته جو بی اعتمادی و نامیدی رو رقم میزنن. دوستان عزیز این حوادث در همه کشورها هست و با اینکه در امریکا و کانادا از نظر وسایل و متخصصین هیچ کمبودی نیست اما اصلا این حوادث رو نمیشه بطور دقیق پیش بینی کرد و به همین دلیله که هر ساله در ایالتهای امریکا باعث خسارت های بیشماری میشه.
بله مشکل مدیریتی در کشورمان داریم اما این دلیل نمیشه که هر روز و هر ساعت به خاطر یک حادثه و مشکل این همه هیاهو راه بیاندازیم. الان در حدود 10 روز هست که جنگل های ایالت بریتیش کلمبیا کانادا دارن در اتش می سوزن و اینها با این همه امکانات و مدیریت جهان اولی هنوز نتونستن خاموشش کنن. ویا اینکه در عرض این 3 سال 30 درصد از ارزش دلار کانادا کم شده و هنوز هم داره کم میشه. بله خبرهاش در روزنامه ها و تلویزیون میاد ولی اینجوری نیست که تمام هم و غم مردم بشه این موضوعات. شاید کل زمانی که تلویزیون مثلا سی بی سی کانادا روزانه به این موضوعات اختصاص میده در حدود 30 دقیقه باشه اما زمان خیلی بیشتری رو به بازیهای المپیک قاره امریکا و یا موراد سرگرمی و.. اختصاص میدن. متاسفانه طوری شده که نفس کشیدن مردم ایران هم سیاسی شده و این سیاست و جنگ و دعوا تا مغز و استخونمون رخنه کرده..پیشنهاد من به کسانی که میخوان ارامش بیشتری داشته باشن اینه که تا میتونن از اخبار منفی و وب سایت ها و رسانه هایی که این گونه عمل میکنن دوری کنن. (3062900) (alef-11)
 
اجباراً ناشناس
۱۳۹۴-۰۴-۳۱ ۲۳:۰۵:۰۱
ینده در شهرداری با مدرک تحصیلات عالیه از بهترین دانشگاه مملکت در حد کارگرم و پادویی می کنم اما تا حدی از کم و کیف کارهای جاری در این سیستم مطلعم
یک جمله ای هست که از افراد قدیمی تر که در شهرداری مشغولند شنیدم
((( شهرداری جای آدم کاری نیست منظور افراد رسمی و قراردادی)))
و به من توصیه می کردند و می کنند زیاد کار نکن
از کمیت و کیفیت بگویم اینکه در معبر سازی و ساخت جوی آب و کانالها و هرس درختان و سازمان مدیریت بحران و ... زیاد حساب باز نکنید وقتی مامور شهرداری می شود شریک پیمانکار و نظارت سخت گیرانه نیست نمی شود به کمیت و کیفیت کارها زیاد دل خوش کرد
شهردار ناحیه و منطقه فقط مشکلات جلوی چشم را می پوشانند که توبیخ نشوند و پیام نشود پایینی ها هم همینطور دیگر فکر حل مشکلات ریشه ای را یا ندارند یا حال ندارند


وای بحال اینکه زلزله بیایید (3062922) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۴-۳۱ ۲۳:۲۸:۲۷
مردم در مقابل کوچکترین بحران امنیت ندارند.چون هیچکس سر جای خودش نیست .همشون درپستهای مختلف ...ومردم وکشورو ... (3062967) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۱ ۰۰:۳۵:۰۷
سازمان مدیریت بحران جدا از دولت و رییسش یک نطامیه همچنین رییس سازمان پدافند عیر عامل هم یک نظامیه
تا موقعی که به مسایل بصورت نطامی نگاه کنیم همین مساله خواهد بود متاسفانه در بحث پدافند عیر عامل هیچ تلاشی برای بحرانهای طبیعی نشده
مثلا بحث ساخت سیل گیرها در نقاط سیل خیز جزو وطایف سازملن پدافند و سازمان مدیریت بحرانه ولی شما ببینین هیچ کاری در این مورد بجز در استان گلستان اونهم بعد مرگ صدها نفر در سیلهای وحشتناک گلستان انجام نشده

و همچنین هیچ ستاد مشترکی بین اورزانس هلال احمر سازمان مدیریت بحران و پدافند عیر عامل و آتش نشانی و پلیس و نیروهای نطامیدر حوادث وجود نداره و هرکی خودش هرجوری دلش میخواد وارد میشه و فوقش یک جلسه فرمایشی و عیر عملیاتی بین بعصیاشون انجام میشه (3063060) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۱ ۰۱:۳۰:۲۲
وقتی شعارمان این باشد "همه غیر از من باید کارشان را درست انجام دهند" این وضعیت ادامه خواهد داشت. (3063109) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۱ ۰۶:۵۸:۳۸
....میگفت خارجی ها جلوی ابرها رو گرفتند، نگو راست میگفته از وقتی توافق شده و تحریم ها برداشته شده، همش ابریه، تازه توی تابستون بارون و سیل هم داریم (3063207) (alef-11)
 
Saeed
۱۳۹۴-۰۵-۰۱ ۱۴:۰۸:۴۵
از چی دارین گله میکنین ؟؟؟
مگه نه اینه که : همه چیمون به همه چیمون میاد ؟؟؟ تک تکمان باید به خودمون بگیم که آیا لیاقت بیشتر از این رو داریم ؟؟ و منصفانه باید قضاوت کنیم. (3063918) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۱ ۱۴:۱۶:۴۸
شهردار دو روز قبل از بارندگی ها اقدام به لایروبی جو ی کرد میتوان نتیجه گرفت هشدار هواشناسی را مورد توجه قرارداده است سازمان های دیگر نیز همین هشدار دریافت کردند (3063936) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۲ ۱۱:۳۱:۰۷
ملت فکر می کنند سازمان های مقابله با بحران در کشور باید همه کارها را بکنند . اینطور نیست که فقط دولت باید اینکارها را بکند . همه جامعه باید اقدامات لازم را بکنند . (3065304) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۲ ۱۲:۱۷:۲۸
سلام خسته نباشی (3065359) (alef-11)
 
صادق
۱۳۹۴-۰۵-۰۲ ۱۲:۴۳:۲۴
با سلام من معتقد هستم که خداوند بسیار نظر لطف به ایران دارد ، چراکه اگر 5 الی 10 درصد اتفاقات و بلایای طبیعی که در سایر کشور های دیگر برای ما اتفاق می افتاد ، کشور ایران دیگر وجود نداشت . برای مثال شهر شیراز که به عنوان یک کلان شهر محسوب می شود اگر انفاقی غیر طبیعی در آن رخ دهد و بنا باشد که مردم شهر ، شهر را ترک کنند هیچ کس موفق به فرار نمی شود چرا که هر 5 خروجی شهر در همین حالت عادی با ترافیک سنگین روبرو هستند چه برسد به اینکه همه مردم بخواهند هجوم آورده و فرار کنند .
سال گذشته دو روز برف شیراز آمد و دو سه روز شهر تعطیل شد و خسارت بسیار ببار آورد و مطمئن باشید اگر دگر بار هم باران یا برف ببارد باز همین مشکلات وجود دارد .
یک زمانی از مسئولین وقت آمریکا علت ساختن این همه بزرگراه های 6 الی 8 لاین را پرسیدند و در جواب پاسخ دادند که اگر به ما حمله شود و یا نیاز به فرار از شهر باشد باید بزرگراه های بزرگ داشته باشیم تا مردم فرار کنند.
در تمام روند کاری ظرفیت و قابلیت یک سازمان و یا یک مدیریت در تمامی ابعاد در زمان های بحرانی و حساس خود را نشان می دهد و اگر در این زمان بهترین واکنش را انجام دهند ستودنی است در حالت عادی و روزمره همه چیز که خوب پیش می رود. (3065411) (alef-11)
 
kiano
۱۳۹۴-۰۵-۰۲ ۱۷:۱۶:۴۰
اقا بدلیل انکه بعد از زلزله تهران معلوم نیست مطبوعاتی باشه تا انتقاد کنه توصییه ام اینه که از الان از عدم امکان کمک رسانی و تلفات زیاد زلزله تهران از ستاد بحران انتقتد کنین تا بعدا دلتون نسوزه میشه مسوولین ستاد بحران بیان تو صدا و سیما توضیح بدن برنامه شون برای زلزله و پسا زلزله جیه جطوری میخوان جلوی تلفات زلزله و انفجارات گاز رو بگیرن ما دلمون قرص بشه نکنه خدای نکرده نبود پیش بینی و عدم اشراف اطلاعاتی بر مسعله زلزله اتی تهران توسط مسوولین ستاد بحران خودش جزوی از بحران زلزله باشه (3065862) (alef-11)
 
خدایی
۱۳۹۴-۰۵-۰۳ ۲۳:۲۲:۳۵
حوادث غیر مترقبه یعنی حادثه ای که نمیشود از بروز آن جلوگیری کرد بله تا حدودی قابل پیش بینی وپیشگیری است ولی نه در آن حد که انتظار میرود در کشورهای دیگر هم نمیتوانند کاری کنند (3068646) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.