نظر منتشر شده
۳۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 234035
امت محمد آن شب برای پیروزی برزیل دعا می کرد
تاریخ انتشار : شنبه ۲۱ تير ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۳۹
روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله خود نوشت:

هفته گذشته، همزمان با اوج گيري بمباران‌هاي غزه توسط ارتش رژيم صهيونيستي، پيامكي را روي تلفن همراه دريافت كردم با اين متن كه:
"امسال، سخت‌ترين رمضان بر مسلمانان مي‌گذرد. نه فانوس‌هاي قاهره روشن هستند و نه بلندگوهاي دمشق اذان مي‌گويند. بازارهاي بغداد بسته شده، قدس هنوز در اسارت بسر مي‌برد و غزه يكسره بمباران مي‌شود. با اينحال، امت محمد ديشب در غفلتي عميق براي پيروزي برزيل دعا مي‌كرد!"
همزمان با دريافت اين پيامك، در يك مهماني افطاري هنگامي كه تلويزيون روشن شد تا حاضران، سيماي جمهوري اسلامي ايران را ببينند، يك كانال بدن‌هاي خون آلود كودكان و مردان و زنان فلسطيني را نشان مي‌داد كه بر روي دستان لرزان مادران و پدران و همسران و همسايگانشان از زير آوارها خارج مي‌شدند تا به بيمارستان‌هائي كه معلوم نبود زير بمباران‌ها سالم مانده‌اند يا نه، منتقل شوند و كانال‌هاي ديگر با شور و هيجان زياد اخبار مسابقات فوتبال جام جهاني برزيل را پخش مي‌كردند و عده‌اي نيز در استوديوي يكي از همين كانال‌ها جلسه‌اي را شروع كرده بودند كه در آن تا ساعاتي بعد از نيمه شب در نهايت آرامش تحليل‌هاي مفصلي درباره جام جهاني برزيل ارائه مي‌دادند و لابد فكر مي‌كردند درحال حل كردن بزرگترين معماهاي زندگي مردم ايران هستند!
از انصاف نگذريم، بسياري از مردم ايران هم خواهان همين برنامه‌ها هستند و از تلويزيون انتظار دارند به همين اندازه يا حتي بيش از اين براي جام جهاني و فوتبال مايه بگذارد و خبر و گزارش و تحليل و تفسير پخش كند. از اين مهم‌تر اينكه حتي هنگامي كه در آن طرف كره زمين، دو كشور از قاره‌هاي اروپا و آمريكا با همديگر مسابقه مي‌دهند و يكي گل مي‌زند و ديگري گل مي‌خورد، اينجا در ايران عده‌اي خونشان به جوش مي‌آيد و فشارشان بالا مي‌رود و اعصابشان خرد مي‌شود و به قول فرستنده آن پيامك براي پيروزي برزيل دعا مي‌كنند.
اين، يك واقعيت است كه متأسفانه نمي‌توان آن را انكار كرد، اما مي‌توان پرسيد بايد با آن كنار آمد يا بايد براي تغيير آن تلاش كرد؟
عده‌اي مي‌گويند شيفتگي مردم نسبت به فوتبال يك فرصت است زيرا تماشاي مسابقات ورزشي - كه البته فعلاً در فوتبال خلاصه شده - سالم‌ترين تفريح است. بنابر اين، چه لزومي دارد درصدد تغيير اين واقعيت موجود بر‌آئيم؟ بهتر است به جاي تلاش براي تغيير، از اين فرصت براي پر كردن اوقات فراغت مردم و سرگرم كردن آنها استفاده كنيم.
در مقابل، عده‌اي مي‌گويند ميان علاقمندي و شيفتگي تفاوت چشمگيري وجود دارد. علاقمند، كسي است كه در زمان مقتضي و درصورتي كه موضوع مهم‌تري وجود نداشته باشد به آنچه علاقه دارد مي‌پردازد. ولي همه چيز را فداي يك چيز كردن و توجهي به موضوعات مهم‌تر نكردن، تحت عنوان ديگري به نام شيفتگي قرار مي‌گيرد، مقوله‌اي كه از مرز ابراز علاقه و سرگرمي صرف عبور مي‌كند و تا مرز به جوش آمدن خون و بالا رفتن فشار و خرد شدن اعصاب به پيش مي‌رود و حتي بسا به سكته و جان باختن منجر مي‌شود. به اين نمي‌شود گفت فرصت. اين، يك تهديد است كه در مواردي مثل تهاجم وحشيانه صهيونيست‌ها به غزه، خود را نشان مي‌دهد. اين واقعيت تلخ را بپذيريم كه اين روزها در همين ايران مسلمان انقلابي، افراد زيادي وجود دارند كه چون ششدانگ حواسشان به جام جهاني برزيل است اصولاً خبر نشده‌اند كه صهيونيست‌ها چه بلائي بر سر مردم غزه آورده‌اند. درست به همين دليل است كه در اوج فاجعه‌هاي خونبار در جهان اسلام و حتي كشورهاي همسايه ما و در شرايطي كه "داعش" در شهرها و روستاهاي عراق، مسلمانان و شيعيان را گروه گروه مي‌كشد، به زنانشان تجاوز مي‌كند، كودكانشان را سر مي‌برد و مساجدشان را ويران مي‌كند، در ايران مسلمان، عده‌اي براي پيروزي فوتباليست‌هاي برزيل دعا مي‌كنند و حتي در گوشه ذهنشان هم عنايتي به ظلمي كه اين روزها و شب‌ها بر ملت‌هاي مسلمان مي‌رود ندارند. آيا نمي‌توان حدس زد كه انتخاب زمان حمله صهيونيست‌ها به غزه با روزهاي اوج‌گيري هيجان‌هاي ناشي از جام جهاني برزيل، حساب شده و دقيق بوده است؟
بدين ترتيب بايد بپذيريم كه جامعه ما دچار فقر فرهنگي و فكري است. بايد بپذيريم كه ورزش پرستي جاي ورزش دوستي را گرفته، بايد بپذيريم كه سياست ورزش قهرماني به جاي ورزش همگاني براي كشور مشكل ايجاد كرده، بايد بپذيريم كه تبليغات ورزشي ما داراي سمت و سوي غلطي است، بايد بپذيريم كه وقتي بيشترين بها را به فوتباليست‌ها مي‌دهيم و هرچه آنها بخواهند در اختيارشان قرار مي‌دهيم، جامعه به همين نقطه مي‌رسد كه اكنون رسيده است؛ بي‌تفاوتي نسبت به عمده‌ترين رنج‌هاي مسلمانان و بي‌اعتنائي به ظلمي كه بر انسان‌ها مي‌رود.
روشي كه رسانه ملي به عنوان اثرگذارترين رسانه سالهاست در پيش گرفته، نتيجه‌اي غير از اين به بار نمي‌آورد. براي اينكه اين ادعا مستند شود، مي‌توان به خود رسانه ملي مراجعه كرد.
اگر مقدار زماني كه رسانه ملي در روزهاي تهاجم نظامي رژيم صهيونيستي به غزه به اين موضوع اختصاص داده با زماني كه در همان روزها به جام جهاني برزيل پرداخته شده كنار هم گذاشته شوند، مشخص خواهد شد كه اصولاً سرمايه‌گذاري رسانه ملي در مورد غزه قابل مقايسه با آنچه براي جام جهاني انجام داده نيست. طبيعي است كه عامه مردم تحت تأثير تبليغات پرحجم رسانه ملي قرار مي‌گيرند و به همان موضوع كه اين رسانه سرمايه‌گذاري بيشتري روي آن انجام داده اهميت مي‌دهند و بقيه موضوعات به فراموشي سپرده مي‌شوند.
از طرف مسئولين رسانه ملي هم لازم است اين استدلال را يادآور شويم كه مي‌گويند ما بايد به خواست و انتظار مردم از رسانه ملي توجه كنيم و اگر راديو و تلويزيون به موضوع پرسروصدائي همچون جام جهاني كم توجهي كنند مردم به رسانه‌هاي ماهواره‌اي روي خواهند آورد.
پاسخ اين استدلال اينست كه رسانه ملي بايد فرهنگ ساز باشد و كاري كند كه خواسته‌ها و انتظارات مردم براساس نيازهاي واقعي جامعه شكل بگيرد. روشن است كه اگر رسانه ملي موفق شود ذائقه مردم را با چنين فرهنگي آشنا كند، آنها نيازي براي مراجعه به رسانه‌هاي ماهواره‌اي احساس نخواهند كرد.
آنچه به اصل موضوع حساسيت فوق‌العاده‌اي مي‌بخشد اينست كه جهان اسلام بطور عام و منطقه‌اي كه ما در آن زندگي مي‌كنيم بطور خاص اكنون در آستانه تحولات سياسي مهمي قرار دارند. ما نمي‌توانيم آينده خود را از اين تحولات جدا بدانيم و بايد بپذيريم كه ما هم از آنچه بر سر ملت‌هاي منطقه خواهد آمد سهمي داريم. در چنين شرايطي آيا قابل قبول است كه ابزارهاي فرهنگ ساز ما در خدمت اموري باشند كه نه تنها ما را در برابر حوادث بيمه نمي‌كنند بلكه چنان به بي‌تفاوتي مي‌كشانند كه چه بسا براي موجوديت و هويت ما خطرآفرين باشد. ترديد نكنيم كه سرنوشت غزه و عراق و سوريه در سرنوشت ما هم اثر خواهد داشت. بنابر اين ما نمي‌توانيم در اين رمضان سخت، به سختي مسلمانان نينديشيم و به غفلت عميقي كه در آن بسر مي‌بريم ادامه دهيم.
 
۱۳۹۳-۰۴-۲۱ ۰۹:۴۸:۱۸
اگر نظر مخالف را هم چاپ میکنید:
جامعه ما نیاز به تفریح و شادی هم دارد. همه دنیا غم و ناراحتیش برای ماست. شادیهایشان برای خودشان.
تصاویر آنروی سکه لبنان و غزه هم ببینید (2250318) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۴-۲۱ ۱۴:۱۸:۲۱
آنروز که ما زیر بمباران شیمیایی و موشکی برادران عراقی بودیم، این امت برای کدام تیم دعا میکردند؟ (2250784) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۲۱ ۱۴:۴۷:۱۳
حمایت از مسلمانان در هر کجای جهان وظیفه شرعی و انسانی ماست... (2250858) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۲۱ ۲۱:۲۵:۲۵
این نظر فاقد منطق و استدلال است. همه انسان ها مسئول هستند. کلمه ای درست با منظوری نادرست! (2251554) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۲۱ ۰۹:۴۹:۴۵
آی گل گفتی داداش
واقعا چرا اینجوری شدیم که فوتبال مسخره برزیل از خون برادرهای ایمانی مون برامون پرازش تره؟
وای بر ما که مدعیه اسلام و تشیع هم داریم
نفرین بر جهل و نادانی ما
فقط میشه گفت : به امید رجعت تنها ترین سردار (2250321) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۴-۲۱ ۱۳:۵۲:۴۵
اتفاقا زمان مناسب براى نشان دادن جنايات فلسطينى ها در ميان دو نيمه هاى بازى ميباشد و تحليل هارا بگذارند براى بعد از بازى و البته فوتبال و تماشاى فوتبال يك وسيله اى شده براى فراموشى ٩٠ تا ١٢٠ دقيقه از زمان و مكان فراموش كردن گرانيها و فراموش كردن مشكلات اجتماعى و فراموش شدن اختلافات خانوادگى در ان لحظات و اتفاقا فراموش كردن ظلمها در داخل و خارج . (2250725) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۲۱ ۱۰:۱۲:۱۰
میخواین امت محمد برن بمیرن ، چون غزه زیر آتش است؟؟؟
تسلیحات، نیرو ، کمک های مالی و این هم تجهیزات واقعا کم هستن از نظر شما؟؟؟
مردم سرگرمی و تفریح نداشته باشند که چی ؟؟ غزه در آتش ، بازار بغداد تعطیل !!!
انگار فراموش شده یه روزی چه جوری زیر بمباران همین عراقی ها بودیم !! (2250342) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۴-۲۱ ۱۵:۰۲:۳۹
شما انسانید؟ (2250896) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۲۱ ۱۶:۲۶:۵۵
شما سرگرم باش
تاجایی که من می دانم اگر امت محمد از این درد بمیرد نباید شماتتش کرد. (2251128) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۲۱ ۱۰:۲۰:۰۴
خوب چه كنيم ؟ ما دقيقا ميدونيم تو عراق و غزه و سوريه چه ميگذره , چه چاره اي داريم ؟ (2250356) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۴-۲۱ ۱۰:۳۳:۰۶
خوب حالا میگی ما چیکار کنیم؟!؟!فوتبال نبینیم؟!مدام بشینیم اخبار گوش بدیم؟! (2250367) (alef-13)
 
مسعود
۱۳۹۳-۰۴-۲۱ ۱۱:۰۶:۰۰
البته بهتر است در بین دو نیمه و قبل از شروع بازی بجای تبلیغ پفک نمکی از ظلمی که بر مردم غزه میرود صحبت کرد (2250416) (alef-13)
 
فرزاد
۱۳۹۳-۰۴-۲۱ ۱۱:۲۰:۳۰
شما زیاد تند نرو حالا که فرصتی شده تا یه مدت کمم از این حال و هوا بیایم بیرون اینم میگین چرا مردم فقر فرهنگی دارن یعنی اگر صبح و شب دعا کنیم اسراییل نابود بشه داعش از بین بره و کلا بشینیم به حال امت اسلام گریه کنیم بافرهنگیم؟ (2250435) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۴-۲۱ ۱۱:۴۰:۳۷
جناب نویسنده:
با این حساب شما، همه دنیا دچار فقر فرهنگی است به جز شما و چند نفر از همفکرانتان
اشک و لبخند، شادی و تلخی همواره در کنار هم بوده و هست. اگر چنین است، پس در هنگامه جنگ، چون جنگ است و خونریزی، هیچ کس نباید حتی مراسم عروسی بگیرد چرا که به زعم شما، دیگرانی هستند که ناشادند پس ما هم نباید شادی کنیم؟!!
هیچ کس از کشته شدن حتی یک نفر در هیچ جای دنیا خشنود نمی شود. اما این بدان مفهوم نیست که اگر جایی جنگی رخ داد، سایرین کل زندگی را تعطیل کنند و تنها هم و غمشان، آنجایی باشد که جنگ است.
کمی منصف باشید، مگر آن روزهایی که دزفول و اهواز و ایلام و کرمانشاه زیر موشک صدام بود، شما فوتبال نمی دیدید، شما تفریح نداشتید، کل زندگیتان تعطیل بود؟
منصف باشید (2250463) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۴-۲۱ ۱۲:۰۱:۵۸
ظاهرا این فرد خبر نداشت مسلمانان برای پیروزی آلمان دعا کردند (2250506) (alef-13)
 
قرتاسي
۱۳۹۳-۰۴-۲۱ ۱۲:۱۵:۴۳
به نظر من هرچيزي سر جاي خودش، فوتبال فوتباله و جنگ جنگه ، با عرض پوزش ارتباط معنا داري نمي بينم. (2250537) (alef-13)
 
م ل اراکی سوئد
۱۳۹۳-۰۴-۲۱ ۱۲:۲۳:۳۶
باسلام.

به نظر من این اصلا از نظر انسانی قابل قبول نیست در این روزها که مسلمانان از هر طرف مورد تاخت و تاز قوم وحشی داعش از یک طرف و صهیو نیستهای خبیث از طرف دیگر قرار دارند جوانان را تشویق به تماشای فوتبال کرد. (2250560) (alef-13)
 
حسین
۱۳۹۳-۰۴-۲۱ ۱۲:۴۱:۴۹
دقیقا میتوان حدس زد که انتخاب زمان حمله صهيونيست‌ها به غزه با روزهاي اوج‌گيري هيجان‌هاي ناشي از جام جهاني برزيل، حساب شده و دقيق بوده است . (2250594) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۴-۲۱ ۱۲:۴۴:۰۶
اين موضوع كه مردم ميخكوب تماشاي فوتبال شده اند و مسائل مهمتر را مورد توجه قرار نمي دهند درست. اما يادمان باشد همين گروه حماس بود كه در يكي دو سال اخير در پيوندي ناميمون با سلفي ها و وهابي ها در مقابل حزب الله و سوريه ايستاد و با پيروزي مرسي با عجله تمام از ايران فاصله گرفت و در تناقض با سياستهاي ايران گام بر مي داشت. پس حاميان قطري و سلفي آنها بايد بيشتر از ما دل بسوزانند كه متاسفانه نمي سوزانند و هنوز هم به اتكاي موشكهاي ايران است كه خودي نشان مي دهند و از طرف ديگر همين موشكها هم اهرم فشاري شده است براي ايران در مذاكرات وين
بگذريم دنياي پيچيده اي است (2250600) (alef-13)
 
علی 12
۱۳۹۳-۰۴-۲۱ ۱۲:۴۷:۱۳
"""بدين ترتيب بايد بپذيريم كه جامعه ما دچار فقر فرهنگي و فكري است"""
چه عجب.
پس شما عزیزان در این سی سال کار فرهنگی نمیکردید؟ به نظر شما در مدرسه ها به این جامعه چی یاد دادن؟
وقتی منظور از کار فرهنگی، یعنی 12 بار در سال برگزاری کنگره بزرگداشت جمال الدین اسدآبادی در تهران با هزینه 11 میلیاردی، نتیجه اش همین میشه. (2250608) (alef-13)
 
سعیده
۱۳۹۳-۰۴-۲۱ ۱۳:۱۴:۲۶
شیوه صهیونیستها همین بوده و از غفلت های ما سوء استفاده میکند. اگر به جام های جهانی گذشته نیز نگاهی بیندازیم خواهیم دید که صهیونیست ها شدید ترین حملات خود را در این دوران بر سر مردم بیگناه فلسطین وارد نموده اند.متاسفم که برخی واقعا به مسأله فلسطین بی اعتنا هستند...... (2250655) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۴-۲۱ ۱۳:۱۴:۴۲
به نظر شما باید همه کانال ها را به فلسطین و سوریه و عراق اختصاص بدهند؟ (2250656) (alef-13)
 
حسین
۱۳۹۳-۰۴-۲۱ ۱۳:۴۲:۰۶
به نظر بین تماشای فوتبال و دفاع از مظلومان فلسطین منافاتی نیست.آخه اون وقت شب برامردم فلسطین میشه چه کار کرد؟ (2250697) (alef-10)
 
سید مجتبی
۱۳۹۳-۰۴-۲۱ ۱۴:۱۴:۱۱
بعضی وقتها بعضی پیامکها تلنگری هست به ما که به خودمون و پیش وجدان خودمون و در محضر حضرت باریتعالی امتحان بشویم که فردای قیامتی شد و خدا به حساب بنده ها رسید و نوبت ما هم شد اونوقت اوسا کریم دست میزاره رو این نکته
میپرسه یادت هست که اون شبی داشتی برای فوتبال دیدن آماده میشدی و هیجان داشتی بازی ایران برزیل رو ببینی یا دیده بودی( فرقی نداره) یکدفعه یه پیامی روگوشی موبایلت اومد و تو متن پیام رو خوندی( همین متنی که اول اومده)
چه حالی شدی از خوندن پیام. اونوقت نمیتونی دروغ بگی . همون لحضه هم صحنه میاد جلوی چشات. اونموقع جوات تکلیف کارت رو روشن میکنه.
تعجب میکنم از اونهایی که یا به فکر شادی هستند یا میفرمایند به ما ربطی نداره. ربطش داداش اونجا معلوم میشه. فهمیدی؟
صلوات (2250775) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۲۱ ۱۴:۳۷:۱۸
مردم اینقد بدبختی دارن که دیگه نمی تونن به غزه و لینان فک کنن...دلخوشی مردم همین فوتبال و کُری خوندناشه..بذارین مردم شاد باشن (2250824) (alef-10)
 
حسن
۱۳۹۳-۰۴-۲۱ ۱۷:۱۱:۴۲
اشکال از جوانی که می خواهد فوتبال ببیند نیست اگر ما نشان ندهیم از کانالهای دیگر تماشا می کند . اشکال از شادی خواستن مردم نیست ؟ همه دلمان برای فلسطین و مردمش نگرا ن است ؟ اشکال از خودمان است که افراط و تفریط کردیم و نمی توانیم به زور منطق را به دیگران القا نماییم ؟ ؟ ؟ آنقدر بیهوده هزینه فرهنگی کردیم که اندازه ندارد ؟ ؟ ولی با ید در برخوردمان با جوانان دوباره اندیشی کنیم ؟ بهترین جوانان را داریم . (2251225) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۲۱ ۱۸:۳۹:۱۵
شما شاد باش چون مطمئنا کسانی پیدا می شن که با وجود سختی های خودشون حاضرن سختی بیشتری رو به جون بخرن تا دیگران شاد باشن. (2251381) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۲۱ ۱۸:۴۴:۱۱
خواستم یادداشت بگذارم، دیدم تعداد مثبتهای یادداشتهای قبلی گویاست. (2251387) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۲۱ ۱۹:۰۰:۳۱
دوست دارم بدونم اینایی که نظر میدن آقا بذارین مردم شاد باشن یا مردم تفریح نداشته باشن چون غزه زیر آتش است و از این قبیل نظرا همونایی نیستن که تا صحبت ذبح گوسفند می شه فریادشون برای حیوان به آسمان میره یا حکم اعدام در اسلام رو یه جنایت فجیع و یه کار غیر انسانی میدونن ؟ (2251419) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۲۱ ۱۹:۱۹:۲۷
انگار همه وجدان ها مردن. می ترسم از روزی که آدمها در برابر جنایات بگن به ما چه، ما دنبال شادی خودمونیم. می ترسم انسانیت از بین بره. خدایا لحظه ای ما رو به حال خودمون وا مگذار (2251444) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۲۱ ۱۹:۳۴:۱۶
اخر براي دنياي اسلام و همين غزه و عراق و سوريه و.... كار و برخورد موثري از دست ايران برنمي آيد، به شكل اولي مردم چكار مي توانند بكنند، سياست است و هر كشوري، في المثل ما با توجه به ظرفيت و محدوديت ها اثر گذار است و چه بسا صحيح يا اشتباه،تلويزيون فوتبال پخش نكند و ذهن را به دنبال هيجان مجازي نكشاند و تمامأ تحليل و تصوير غزه و عراق و سوريه و .... نشان دهد كه البته مي دهد مثل اين كه دو سال است زيرنويس بيست و چهارساعته كه بشاراسد و ارتش اين شهر و ان شهر را گرفت و الان هم براي عراق كه اگر سوريه و عراق به اندازه يك قاره هم بودند بايد فتح ميشدند! در كل از دست مردم بيننده كاري ساخته نيست! (2251461) (alef-10)
 
ح.م. از هلند
۱۳۹۳-۰۴-۲۱ ۲۰:۲۸:۰۵
واقعا تاسف انگیز است که یه عده میگن خب حالا ما چکار کنیم!!؟
یه عده مسلمان را در گوشه دیگری از زمین به خاک و خون و غارت می کشند و عده ای تمام دغدغه هایشان ترک برداشتن مهره کمر یک بازیکن فوتبال است!!!؟

نمی دانم آیا برای فردوسی پور و مجموعه شبکه سه ترک برداشتن مهره یک برزیلی از به خاک و خون کشیده شدن صدها کودک و زن و مرد مظلوم و بی دفاع مهمتر است که ساعت ها باید در مورد آن برنامه گذاشت و از این اتفاق اظهار تاسف کرد ولی دریغ از یک واکنش نسبت به کشته شدن مسلمانان در سایر نقاط دنیا!!!

گوییم که اینها اصلا مسلمان نباشند انسان که هستند؟؟؟

آن فرهنگ چند هزار ساله و کوروش و داریوش و ... مان که گوش فلک را کر کرده پس کجا باید خودش را باید نشان دهد؟ (2251511) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۲۱ ۲۲:۴۲:۵۶
فوتبال, فلسطين, غزه, ... شادي, غم,... وجدان, عشق.... .. من, خدا, فرزند (2251619) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۲۱ ۲۳:۲۹:۲۱
نویسند محترم حداقل صدا و سیما 20 کانال رسمی دارد و این 20 کانال بایستی سلایق گوناگون این امت اسلامی ایرانی را فراهم کند و قرار نیست تمامی این برنامه ها فقط یک برنامه پخش کند در آنصورت بهتر است همه کانال ها را تعطیل کنند مثل اون زمان ها فقط 2 تا کانال داشته باشیم. ( لطفا قبل از دست به قلم شدن کمی فکر کن که با این نگارشت ظلمی بزرگ به امت محمد کردی ) (2251683) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۲۱ ۲۳:۴۲:۰۷
جام جهانی چهار سال یکبار هستش، غزه و لبنان که هر روز پخش میشه! (2251699) (alef-10)