توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 405134
کاهش قابل توجه آلودگی هوا
تاریخ انتشار : شنبه ۱ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۱۳
رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: اقدامات ارزشمندی در حوزه کاهش آلودگی هوا انجام شده و علیرغم مشکلات موجود در گذشته، آلودگی هوا از طریق حذف سرب بنزین و تبدیل کاربراتور در خودروها به انژکتور کاهش یافته است.

 
به گزارش سلامت آنلاین، دکتر خسرو صادق نیت در اولین همایش بین المللی و نوزدهمین همایش ملی بهداشت محیط و توسعه پایدار که صبح امروز در مرکز همایش های برج میلاد آغاز شد، اظهار داشت: سال ۹۳ نسبت به سال ۹۲ و همچنین سال گذشته نسبت به سال ۹۳ شاهد کاهش مرگ و بیماری های قلبی و عروقی ناشی از آلودگی هوا در تهران بودیم که این کاهش قابل توجه بود و شاهد ثبت روزهای پاک بیشتری بودیم.

وی با بیان اینکه علاوه بر نظارت های وزارت نیرو بر کیفیت آب آشامیدنی، وزارت بهداشت نیز بر بهداشت و کیفیت آب شرب نظارت دارد، افزود: وزارت بهداشت با بیش از ۴۵۰ آزمایشگاه آب در شهرهای بزرگ و کوچک کشور هر روز بر کیفیت آب و وضعیت آلودگی های میکروبی و شیمیایی آن نظارت دارد.

رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت ضمن تأکید بر اهمیت همکاری های بین بخشی در ارتقای بهداشت در جامعه، خاطرنشان کرد: به عنوان نمونه در حوزه آب شرب سالم، وزارت بهداشت با وزارت نیرو، کشور، شهرداری ها و سازمان محیط زیست همکاری دارد و برنامه امنیت آب در ۱۶ کلانشهر کشور در حال اجرا و در حال توسعه است. 

دکتر صادق نیت با اشاره به اقدامات ارزشمند در حوزه سلامت خاک و پسماندهای بیمارستانی، اظهار داشت: در بیش از ۸۰ درصد از بیمارستان های کشور تفکیک، مدیریت و بی خطرسازی پسماندهای عفونی انجام می شود.

وی تأکید کرد: یکی از مهمترین طرح های وزارت بهداشت در سال گذشته، اجرایی شدن پیوست سلامت برای طرح های ملی و بزرگ در کشور بود که بنا شد طرح های ملی قبل از اجرایی شدن، از نظر اثرگذاری بر سلامت مورد ارزیابی قرار گیرند.

دکتر صادق نیت به شعار روز جهانی بهداشت محیط، "مبارزه، کنترل و کاهش دخانیات" اشاره کرد و گفت: مصرف دخانیات یک معضل جهانی است و ما تعهداتی برای کاهش آن داریم و در این راستا اقدامات بسیار موثری با همکاری سایر سازمانها و ارگانها انجام شده و در این زمینه برنامه های مفصلی داریم.
 
کلمات کلیدی : آلودگی هوا
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.