توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 253935
استاد پرورش در کلام بزرگان
تاریخ انتشار : شنبه ۶ دی ۱۳۹۳ ساعت ۲۱:۳۱
امروز اولین سالروز ارتحال بزرگمردی از رجال علم و ادب، فرهنگ و سخن، زهد و تقوی، جهاد و مبارزه، تلاش و تعهد، عرفان و عمل و صفا و محبت یعنی استاد سید علی‌ اکبر پرورش است.

به گزارش جام جم، این معلم فرهیخته و استاد حوزه و دانشگاه و مربی اخلاق به تعبیر رهبر معظم انقلاب، چهره محترم و اثرگذاری بود که بخش اعظم عمر بابرکت خود را در خدمت اسلام و ارزش های متعالی دین گذرانید و لهجه صادق و دل با اخلاص و خلق نیک را به ترویج و تحکیم انقلاب و نظام اسلامی گماشت.

حضرت آیت الله جوادی آملی در توصیف این شخصیت عارف فرمودند: حیات و ممات برای افرادی مانند استاد پرورش یکسان است، زیرا فرموده اند: «العلماء باقون مابقی الدهر» تا روزگار باقی است، علماء نیز هستند و این حدیث شریف شامل شاگردان علما نیز می شود.

حضرت آیت الله مکارم شیرازی از مراجع عظام تقلید نیز در معرفی استاد پرورش بیانات مهمی داشتند و تاکید فرمودند: پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت درگذشت ایشان، نمایانگر شناخت همه جانبه ای بود که از استاد پرورش داشتند و باید گفت که این پیام پرمعنا، پرفیض و کم نظیر بود.

ایشان، استاد پرورش را شخصیت فوق العاده ای توصیف فرمودند که از ابتدا تا آخر زندگی در مسیر صحیح انقلاب بود و هیچ گاه مسیرش را تغییر نداد.

آیت الله سبحانی یکی دیگر از مراجع معظم تقلید در وصف استاد پرورش بیان کردند: استاد پرورش، دانشمندی بود که در مجلس خبرگان قانون اساسی چهار ماه در خدمت ایشان بودیم. گرچه کمتر سخن می گفت، اما هر گاه سخنی ایراد می کرد، بسیار مفید، عالمانه و محکم بود.

حضرت آیت الله نوری همدانی از مراجع عالیقدر هم تاکید کردند که مرحوم استاد پرورش شخصیت علمی، سیاسی، دینی و فرهنگی ممتازی بودند که تشریح ابعاد وجودی ایشان می تواند برای نسل جوان و جامعه فرهنگی کشور و عموم علاقه مندان به انقلاب اسلامی الگو قرار گیرد و باید جوانان ما بدانند که برای این انقلاب و نظام اشخاصی مانند آقای پرورش چه زحماتی کشیده اند.

دیگر علما و بزرگان علمی، فرهنگی و سیاسی کشور نیز تاکنون هریک به نوبه خود در توصیف شخصیت استاد پرورش، مطالب ارزشمندی داشته اند که اطاله کلام می شود ولیکن بنده دیدم اگر خودم به عنوان یک شاگرد بخواهم استادم را معرفی کنم، از عهده ام خارج است، زیرا فرموده اند: مُعرف از معرَّف باید اولی باشد، پس در این کوتاه سخن، به اجمالی از بیانات اعاظم و بزرگان پرداختم تا بلکه ابعاد وجودی این شخصیت بزرگ، بخوبی معرفی شود.

اما آنچه مبرهن است، درخصوص شخصیت های بزرگی که مخصوصا در علم و معرفت و عشق و عرفان، غواصی کرده اند، هرچه گفته یا نوشته شود، حق آنان ادا نمی شود ولیکن این وعده الهی است که در آیه شریفه ابتدای سخن بیان شده است، کسانی که اهل ایمان بود ه و نیکوکار باشند، اینها نزد پروردگار برایشان ثبت و ضبط است و مکتوب می شود.