نظر منتشر شده
۹۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 312416
7 دوره طلایی برای 7 شغل در ایران
بخش اقتصادی الف، 3 آذر 94
تاریخ انتشار : سه شنبه ۳ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۴۲
وقتی این شانس را داشته باشی که در بهترین زمان بهترین شغل را انتخاب کنی و از درآمدش لذت ببری. دورانی که می تواند فقط چند سال باشد...

پردرآمدترین شغل در ایران چیست؟ پاسخ به این سوال یکی از پارامترهای مهم در انتخاب شغل برای جمعیت جوان ایران است. واقعیت این است در هر دوره زمانی برای این سوال یک جواب متفاوت وجود دارد.

اگرچه در سال های اخیر شرایط خاص اقتصادی و رکود تورمی درآمد اکثر مشاغل را دچار یک افت کشدار کرده است، اما بررسی شرایط اقتصادی ایران در دوره های مختلف نشان می دهد مشاغل مختلف هر کدام یک دوره طلایی را تجربه کرده اند. گاهی دوره پادشاهی فوتبالیست ها و بازیگران است، گاهی کسب و کار ساختمان سازی سکه می شود و حتی در مقطعی راننده های تاکسی ترکتازی می کردند. در این گزارش دوران اوج هفت شغل مختلف را بررسی کردیم. روزهایی که چرخ روزگار به به دلخواه صاحبان این مشاغل می چرخید و لابد امروز در حسرت آن روزهای رفت از دست، مانده اند.

مهندس راه و ساختمان
دوره طلایی: دهه ۸۰
علت: رکودی که این روزها گریبانگیر بازار مسکن ایران شده پدیده جدیدی نیست. قبلا بین سال های ۷۶ تا ۸۰ هم شاهد چنین شرایطی بودیم اما با آغاز دهه ۸۰ ناگهان ورق برگشت. در نیمه اول این دهه دو سال پیاپی شاهد افزایش ۵۰درصدی قیمت مسکن بودیم و در سال های ۸۶ و ۸۷ یک جهش عجیب در نمودار قیمت مسکن اتفاق افتاد. افزایش تراکم فروش و تسهیلات خرید مسکن مهم ترین عوامل رونق این بخش بود. باروی کار آمدن دولت محمود احمدی نژاد هم طرح های مسکن مهر از راه رسیدند که ۵۰ هزار میلیارد تومان را به این بازار تزریق کرد.

در سال های ۸۴ تا ۹۰بخش عمده ای از درآمد دولت که ناشی از افزایش نجومی قیمت نفت بود، معطوف به طرح های بلندپروازانه عمرانی شد. ضمن اینکه بانک ها و هلدینگ های بزرگ اقتصادی به سمت ساخت و ساز هجوم بردند. از سوی دیگر چون مسکن مطمئن ترین و کم ریسک ترین بازار برای سرمایه گذاری شناخته می شود بخشی از سرمایه های سرگردان جامعه هم به این سمت هدایت شد. این سلسله اتفاقات در نهایت موجب رونق گرفتن شغل های مرتبط با مسکن شد. در آن سال ها خیلی از مهندسین عمران کارکشته بار خود را بستند. کسب و کار مصالح فروشان سکه شد و بنگاه های معاملات املاک وقت سرخاراندن نداشتند و البته آهن فروشان عزیز که وقت نداشتند به سفارشات جواب بدهند.

وضعیت فعلی: بازار مسکن به یک خواب طولانی فرو رفته است. می گویند ۲۰ میلیارد دلار خانه خالی داریم و روایتی دیگر از ۲۰۰ هزار میلیارد تومان حرف زده است. ۱۰۰ میلیون مترمربع! بنابراین امیدی نیست به این زودی ها هم تغییری در این وضعیت رخ بدهد. در این شرایط صف عظیم فارغ التحصیلان رشته های مرتبط با ساختمان با مشکل مواجه شده اند. مشاوران املاک به نوبت تغییر کاربری می دهند و وضعیت مصالح فروشان هم تعریفی ندارد.

شغل، خوانندگی
دوره طلایی: سال های میانی دهه ۸۰
علت: موسیقی ایران در دوره پس از انقلاب تا سال های بعد از جنگ بیشتر در انحصار موسیقی سنتی یا حماسی بود. با ورود به دهه هفتاد کم کم موسیقی پاپ هم در داخل کشور مورد استقبال قرار گرفت. استقبالی که تا دهه هشتاد چندان هم پرشور نبود. در اواخر دهه ۷۰ و آغاز دهه ۸۰ با گشایش فضای هنری و فرهنگی کشور، خوانندگان پاپ جای پای خود را محکم تر کردند و همزمان با استقبال خوبی از طرف مخاطبان رو به رو شدند. این موضوع در اواسط دهه هشتاد شدت گرفت. در این دوره زمانی تعداد مجوزهایی که برای اجرای کنسرت یا توزیع کار یک خواننده صادر می شد، افزایش قابل توجهی یافت. در همین دوره زمانی شبکه های ماهواره ای که به پخش آثار هنرمندان داخلی می پرداختند هم بیشتر شدند.

از طرف دیگر گسترش کاربرد اینترنت با افزایش تعداد سایت هایی همراه شد که ترانه های خوانندگان داخلی را عرضه می کردند. این دو اتفاق باعث محبوبیت بیش از پیش خوانندگان داخلی شد و راه آنان را برای برگزاری کنسرت های پرجمعیت و فروش راحت تر CDهای موسیقی هموار کرد. کنسرت های دیگر محدود به تهران یا چند شهر محدود نمی شدند. در بسیاری از شهرها کنسرت هایی از خوانندگان محبوب برگزار می شد.

تعداد کنسرت ها بالا رفت و بلیت ها گران شد.در این دوره حتی دیگر لازم نبود دوستداران موسیقی برای خرید یک سی دی به فروشگاه مخصوصی سر بزنند. آنها توانستند به راحتی موسیقی مورد نیازشان را از کتاب فروشی ها، لوازم التحریری ها و حتی از سوپرمارکت ها تهیه کنند. هرچند کسی نمی داند درآمد دقیق خوانندگان در این زمان چقدر بوده اما آنچه معلوم است اینکه مجموع این عوامل باعث شد تا در این دوره زمانی خوانندگان به خصوص در حوزه موسیقی پاپ محبوب تر از قبل باشند و در ادامه درآمد بیشتری هم کسب کردند.

وضعیت کنونی: با آغاز دهه نود دیگر اوضاع مثل قبل نبود. در این دوره با مشکلاتی که برای برگزاری کنسرت ها در برخی شهرها پیش آمد، تعداد کنسرت ها هم کمتر شد و متعاقب آن درآمد خوانندگان هم نسبت به قبل کمتر شده است.

فوتبالیست ها
دوره طلایی: از اواسط دهه ۸۰ تاکنون
علت: ورزش محبوب فوتبال همیشه برای فوتبالیست ها هم شهرت به همراه داشته و هم ثروت. چه در سال ۵۱ که علی پروین آن پیکان جوانان آلبالویی رنگ معروف را به عنوان مرد سال فوتبال هدیه گرفت و چه حالا که هرکدام از فوتبالیست های لیگ برتری با پورشه و مازراتی سر تمرین می روند. با این حال در سال های میانی دهه ۸۰ بود که ناگهان پول های بی حساب و کتاب وارد فوتبال ایرانی شد.

قهرمانی سپاهان در دومین لیگ برتر، راه را برای سرمایه گذاری تیم های صنعتی در فوتبال هموار کرد. در آن مقطع گفته شد تیم های دولتی مجازند بین نیم تا یک درصد از اعتبارات خود را به ورزش قهرمانی اختصاص دهند. با این قوانین جدید دنیا به کام فوتبالیست ها شد. تیم هایی مثل فولاد، ذوب آهن و مس و سپاهان آنقدر پول های کلانی به فوتبالیست ها می دادند که خیلی ها قید لژیونر شدن را زدند. تا قبل از آن اگر فوتبالیستی می خواست مال و ثروتی به هم بزند باید به اروپا می رفت یا در کشورهای حاشیه خلیج فارس پا به توپ می شد. این روند ادامه داشت تا اینکه قراردادهای میلیاردی در فوتبال ایران عادی شد.

مسئولان فدراسیون برای جلوگیری از این روند، مبلغی را به عنوان سقف قرارداد گذاشتند. این سقف قرارداد را نه تنها هیچ کس رعایت نمی کرد بلکه کارکرد معکوس هم پیدا کرد. به این صورت که عملا به معیاری برای کف قراردادها تبدیل شد. از آن به بعد فوتبالیست های خیلی معمولی و کم سن و سال رقم های ۴۰۰-۳۰۰ میلیون از باشگاه ها طلب می کردند که از کل درآمد یک سال پزشکان متخصص با چندین سال تحصیل و تجربه بیشتر است.

وضعیت فعلی: در سال های اخیر با شدت گرفتن تحریم ها و کاهش بودجه های دولتی اندکی سختگیری ها در پرداخت به فوتبالیست ها بیشتر شده اما هم چنان قراردادهای میلیاردی در لیگ برتر کم نیستند. همین امسال که ریزقراردادها منتشر شد، رسانه ها نوشتند عبدالله کرمی و حمزه یونس از تیم های سپاهان و تراکتورسازی بیش از یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان پول گرفتند. کلا قوانین سخت اقتصادی و کمربندها را سفت بستن وقتی به حوزه فوتبال می رسد ناگهان با عقب نشینی از اصول، مهربان می شوند.

توسعه دهندگان وب و برنامه نویسان
دوره طلایی: دهه ۹۰
علت: با آغاز دهه نود توسعه دهندگان وب و برنامه نویسان از درآمد بیشتر و بالاتری برخوردار شدند. ورود گوشی های هوشمند به بازار و استقبال زیاد از آن ها و گسترش ضریب نفوذ اینترنت را می توان عمده ترین دلایل استقبال از این نوع مشاغل و پردرآمد بودنشان دانست. حالا دیگر در کل کشور بنا به آخرین آمار ۴۰ میلیون کاربر گوشی هوشمند وجود دارد. کاربرانی که بیشترشان روز به روز توقع بیشتری از گوشی های هوشمندشان دارند.

از طرفی هم استقبال از فروشگاه های اینترنتی و خرید آنلاین میان کاربران اینترنت افزایش یافته. این ها توقعاتی هستند که تنها برنامه نویسان و توسعه دهندگان وب می توانند برآورده کنند. سوالاتمان در مورد افزایش استقبال از این مشاغل را با سعید پارسایی، توسعه دهنده وب مطرح کردیم. پارسایی در مورد علت افزایش درآمد برنامه نویسان و گسترش دهندگان وب اینطور می گوید:« با گسترش گوشی های هوشمند و نیاز به برنامه نویسی و توسعه وب، شرکت ها در گرفتن نیروهای جدید درستشان بازتر شده و تعداد پروژه های مربوط به طراحی وب افزایش یافته است اما تفاوتی در حقوق ثابت کسانی که در شرکت ها مشغولند دیده نمی شود. پروژه هایی که شرکت ها می گیرند ۳۰ درصد بیشتر شده و این موضوع حقوق بیشتری را نصیب شاغلان می کند.»

او تفاوت بین درآمد توسعه دهندگان وب و برنامه نویسان را اینطور توضیح می دهد: «توسعه دهندگان درآمد بیشتری دارند. از کل یک پروژه و طراحی یک سایت نسبت ۷۵ درصد به ۲۵ درصد درآمد توسعه دهنده وب بیشتر است. چون خودشان کار دیزاین را هم انجام می دهند.» در مورد حوزه سخت افزار و نرم افزار هم پارسایی اینطور توضیح می دهد: «در این حوزه هم درآمدها نسبت به قبل خیلی بیشتر شده. دلیل این مسئله امنیت بیشتر در این حوزه است؛ سرمایه گذاری بیشتری صورت می گیرد و همین باعث رقابت بیشتر بین شرکت ها می شود. شرکت ها برای جذب نیروی خوب حقوق خوبی هم می دهند.

وضعیت فعلی: وضعیت فعلی این شغل از نظر درآمد خوب است. در آینده هم به نظر این وضعیت ادامه داشته و آینده خوبی برای شاغلان در این حوزه می توان پیش بینی کرد.

پزشک
دوره طلایی: دهه ۶۰ تا ۷۰
علت: تصور عموم مردم بر این است که پزشک ها دارای درآمد نجومی و فرازمینی هستند و می توانند در روز چندین میلیون تومان درآمدداشته باشند. این در حالی است که صدای گلایه پزشکان هم بلند است، می گویند آواز دهل از دور شنیدن خوش است و بسیاری از پزشکان در تنگنای مالی به سر می برند. اما آنطور که به نظر می رسد دوران طلایی پزشکان در دهه های ۶۰ و ۷۰ است. زمانی که دیگر ایران در حال سرپا شدن است و از دوران انقلاب و جنگ فاصله می گیرد.

مردم به سلامتشان بیشتر توجه نشان می دهند و به همین دلیل بیشتر به سراغ پزشکان می روند. در این دوران است که بعضی پزشکان سری در میان سرها پیدا می کنند و برخی از آن ها هنوز هم با وجود کهولت سن مشغول به کارند. چنین پیش زمینه ای از گذشته موجب شده هم چنان مردم بر این باور باشند که پزشکان درآمدشان میلیاردی است در صورتی که پزشکان این باور را کاملا غلط می دانند.

وضعیت فعلی: داریوش طاهرخانی، عضو شورای عالی نظام پزشکی درباره وضعیت فعلی پزشکان می گوید: «در حال حاضر برخلاف آن چیزی که در رسانه ها عنوان می شود آحاد جامعه پزشکی از درآمد بالایی برخوردار نیستند. به طوری که حتی برخی پزشکان عمومی برای امرار معاش شان مجبورند در چند شیفت کاری فعالیت داشته باشند. در صورتی که قاعده کار یک پزشک آن است که بتواند در یک شیفت به رفاه اجتماعی برسد.

نکته ای که در اینجا وجود دارد این است که اختلاف معناداری بین گروه های مختلف پزشکی وجود دارد و در این زمینه متولیان ارم باید چاره اندیشی کنند. در حال حاضر مسئولان بر اثر اقداماتی که در ادوار مختلف انجام داده اند باعث شده تا اقتصاد دانش آموختگان گروه پزشکی با چالش مواجه شود.»

طاهرخانی با انتقاد از برنامه های غیرکارشناسی می گوید: «برنامه های غیرکارشناسی مانند پزشک خانواده موجب شد تا بخشی از پزشکان از جمله پزشکان بخش خصوصی نادیده گرفته شوند و موجب شد فضای کارشان را از دست بدهند. بخش عظیمی از این پزشکان شغل اصلی خود را رها کرده و وارد شغل دیگری شدند.»

طاهرخانی درخصوص مازاد پزشکان گفت: «به هیچ عنوان ایران مازاد پزشک ندارد بلکه تراکم پزشک وجود دارد. در یک منطقه از ایران پزشک های زیادی متمرکز هستند در صورتی که بخش عظیمی از ایران خالی از پزشک است. به طور متوسط هر هزار نفر یک پزشک دارد که کاملا طبیعی است و مشکل این نوع تراکم پزشکان به دلیل نبود برنامه ریزی درست از سوی وزارت بهداشت و نظام سلامت است.» او در نهایت در پاسخ به این سوال که آیا در این چند سال اخیر مراجعات مردم به پزشکان بیشتر شده است یا خیر گفت: «در چند سال گذشته مردم بیشتر به فکر پیشگیری هستند و سعی دارند با اصول درست زندگی و تغذیه مناسب پیشگیری های لازم را انجام دهند. به همین دلیل می توان گفت حتی در این چند ساله به دلیل تغذیه مناسب تر مراجعه مردم به پزشک هم کمتر شده باشد.»

بازیگر سینما
دوره طلایی: نیمه دوم دهه ۸۰
علت: آمدن تله فیلم ها و فیلم های سینمایی به اصطلاح شانه تخم مرغی در اواسط دهه ۸۰ و اوایل دهه ۹۰موجب شد حسابی نان بازیگرهای درجه دو و سه در روغن بیفتد و درآمد بالایی کسب کنند. به این ها اضافه کنید ماجرای رشد ناگهانی ساخت تله فیلم در تلویزیون که با برآورد بودجه های دست و دلبازانه عموما برون سپاری می شدند و موجب رونق بازار بازگیرانی شدند که در میان این تله فیلم ها و سریال ها و فیلم های شانه تخم مرغی درآمدهای سالیانه بالای ۵۰۰ میلیون تومان به دست می آوردند.

به خصوص دختران و پسران جوانی که عموما از آموزش های آکادمیک هم برخوردار نبودند و بر خر مراد سوار شدند. اما در این یکی دو سال اخیر به دلایل مختلف از جمله مشکلات مالی، کمبود سرمایه گذار و بی توجهی مردم به این سبک فیلمسازی ها، موجب شد تا کم کم بازار این دسته از فیلمسازی ها بخوابد و بازیگرهایی که در این سبک فیلمسازی حضور داشتند هم دیگر پیشنهاد بازی نداشته باشند و اگر کمی در صفحات اینستاگرام آن ها سیر و سیاحت کنید می بینید که دائما اوقات خود را در سفر می گذرانند. البته این قاعده برای بازیگرهای درجه یک مستثنا است و آن ها همچنان در بورس هستند. به طوری که یا در حال فیلمسازی اند یا بازیگری.

وضعیت فعلی: داریوش بابائیان، تهیه کننده فیلم درخصوص آنکه چرا در حال حاضر وضعیت فیلمسازی به این مرحله رسیده است که سرمایه گذاران کمتر رغبت می کنند، به سراغ فیلمسازی بیایند، با اشاره به ساخت فیلم های چند میلیاردی گفت: «زمانی که برای ساخت یک فیلم میلیاردها تومان هزینه می شود؛ اما فروش چشمگیری ندارد، آن وقت گلایه ها شروع خواهد شد که با همین مبلغ می توانستیم چندین فیلم کم هزینه تر بسازیم. می بینید که در چهار ماه گذشته فیلم پرفروشی اکران نشده است و دلیل آن به خاطر همان کارهای غیرکارشناسی است که به آن اشاره کردم. در حال حاضر آنقدر فروش فیلم ها پایین آمده است و با ضرر و زیان مواجه شده اند که دیگر سرمایه گذاران و حتی اسپانسرها تمایلی برای ورود سرمایه شان به این بخش ندارند.»

راننده تاکسی
دوره طلایی: اوایل دهه ۷۰
علت: دهه هفتاد چهره شهرها با امروز خیلی متفاوت بود. در این دهه هنوز تب داشتن خودرو شخصی آنقدرها فراگیر نشده بود. تعداد کسانی که راننده تاکسی بودند هم به اندازه حالا نبود. در سال های اوایل دهه ۷۰ شمسی خانواده هایی که دارای اتومبیل شخصی بودند، به داشتن یک خودرو برای کل خانواده اکتفا می کردند. باقی اعضای خانواده برای عبور و مرور یا انتخابشان تاکسی بود یا اتوبوس هایی که هنوز نه خصوصی شده بود و نه امکانات خوبی داشتند. از خط ویژه و بی آر تی هم هنوز خبری بود.

همین ها دلیل خوبی بود تا افراد بیشتری تاکسی را انتخاب کنند که راحت تر و سریع تر بود و دیر به دیر هم از راه نمی رسید. دلیل دیگر در پایتخت مسئله طرح و ترافیک بود. این طرح که از سال ۵۸ شروع به کار کرده و در سال های بعد گسترش بیشتری یافته بود، دسترسی به بخشی از خیابان های شهر را محدود کرد. شهروندانی که اتومبیل هم داشتند گاهی برای عبور از این مناطق مجبور می شدند از تاکسی استفاده کنند.

تاکسی هایی که آن روزها اغلب پیکان های نارنجی رنگ بودند و مشکلی بابت طرح ترافیک نداشتند. مجموع این عوامل باعث شده بود تا در این ده راننده تاکسی ها گاهی درآمدی تا چهار برابر بیشتر از یک کارمند داشته باشند. از آنجایی که اوضاع سوخت ماشین ها هم مثل حالا نبود و بنزین به راحتی و با قیمت ارزان در پمپ بنزین ها در دسترس قرار می گرفت. اوضاع اقتصادی رانندگان تاکسی که تعداد خیلی کمتری نسبت به از این روزها داشتند، بسیار بهتر بود. سال های دهه هفتاد سال هایی طلایی از نظر درآمد برای راننده تاکسی ها بود. سال هایی که به نظر نمی آید دوباره تکرار شود.

وضعیت فعلی: رانندگی در شهرهای بزرگ به علت وجود ترافیک های سنگین حالا خیلی سخت شده. با بالارفتن قیمت بنزین و قطعات خودرو از طرفی و افزایش تعداد اتوبوس های باکیفیت تر، خطوط بی آر تی و مترو و تب داشتن خودروی شخصی از طرف دیگر، در سال های اخیر راننده تاکسی ها از درآمد خیلی کمتری نسبت به گذشته برخوردارند. درآمدی که بیشترشان از آن ناراضی اند.
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۰۹:۵۱:۴۴
یکی از شغلهای درآمدزا مداحی است. ضمن آنکه یک مداح از اجر اخروی هم بهره مند می شود. (3342900) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۱۲:۲۲:۲۵
نیمه ی دوم دهه ی 80 تا ابتدای دهه ی 90 :
"اختلاس" (3343181) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۴ ۰۶:۵۸:۴۰
چرا تا ابتدای دهه 90؟! بگو تاکنون و احتمالا در آینده. (3344981) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۱۲:۲۸:۳۴
پزشکی و دندانپزشکی عالیه (3343187) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۱۳:۱۰:۰۴
در درآمدزا بودنش شکی نیست ولی بهره مندی از اجر اخروی را فقط خداوند میداند و بس. (3343269) (alef-11)
 
علی
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۱۳:۱۲:۱۷
ظاهرا شما با هیچ مداحی در ارتباط نیستی که میگی مداحی درآمدزاست. جدای از محرم مداحان در طول سال دستشون خالیه و جاهای دیگه شاغلند (3343274) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۲۱:۳۹:۰۸
پس چطوری پرادو میخرن و سوار میشن (3344421) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۴ ۱۲:۱۶:۰۰
سالهای 92 تا 96: وزارت (خبر: طبق مصوبه دولت، حقوق وزرا 400 درصد افزایش داشته است.) (3345896) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۱۰:۱۶:۰۳
منظور از درآمد پایین و مشکلات مالی پزشکان عمومی درآمد کم و حداقلی حدود 10 تا 15 میلیون تومان در ماه است (3342940) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۱۱:۱۹:۵۵
حرف حساب. کف درآمد یک پزشک 7 میلیون تومان است. اینها تصورشان از امرار معاش اصولاً با عموم مردم متفاوت است. تقصیری ندارند خب. اینطوری رشد کردند. (3343068) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۱۹:۲۳:۵۸
و البته زحمت کشیدند شما حاضری درسای پزشکی رو بخونی؟؟ (3344125) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۲۲:۴۲:۵۵
من حاضر بودم درسای پزشکی را بخونم ولی متاسفانه تو کنکور قبول نشدم (3344566) (alef-13)
 
PEYMAN
۱۳۹۴-۰۹-۰۴ ۰۷:۳۷:۲۱
اگه میتونست که میخوند (3345035) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۴ ۰۷:۵۱:۰۲
مثلا درسای پزشکی چین که یه کارشناس ارشد فیزیک ریاضی و..... کمتر از اونو میخونه اصن شما چهار بیت غزل بگو بینم راحته یا علت بیماری و افت محصولات زراعی رو میتونی به راحتی بگی . عزیز دل مشکل اجباره که این صنف از طریق همین اجبار مردم برا تامین سلامتشون هر مبلغی رو میدن . حالا شما هیچ وقت نمی تونی یه نفر رو مجبور کنی با در آمد کم بجا سیب زمینی گوشت بخوره و یا خونشو بفروشه که لباس خوب و غذای مناسب بخوره و سوار ماشین دارای امنیت بشه و یا اصلا یه کتاب ادبی بگیره ولی واسه درمان سرما خوردگی بچه یک یا دو ماهش حاضره به بانکها هم ربا بده فدات . (3345072) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۱۱:۴۱:۵۶
نه برادر من منظور درآمد ماهانه 1 تا 2 میلیون تومان است.
من نمیدونم شغل شما چیه ، اما من پزشکم و در حال حاضر رزیدنت طب اورژانسم و در ماه نزدیک یک میلیون کارانه میگیرم و دیگر هیچ. همسر و فرزند هم دارم. مستأجرم و با ماهی یک میلیونی که همسرم میگیره زندگی میکنیم.
الف لطفا منتشر کنید تا لااقل توهم درآمدهای نجومی جامعه پزشکی باعث سوء تفاهم نشه. بله تو پزشکی هم مثل همه ی مشاغل هستند کسانی که حتی ماهانه 200 میلیون و بلکه بیشتر هم در میارن اما اغلب پزشکا از یک میلیون تا پنج میلیون به طور متوسط درآمد دارن. (3343109) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۱۳:۲۵:۰۳
رزیدنت= دانشجو.

بعد از رزیدنی ، خرید یک عدد پارو برای پول توصیه می شود! (3343309) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۱۸:۴۱:۰۶
منم متخصص طب اورژانسی میشناسم که کارنه ماهیانش بین ۲۵ تا ۵۰ ملیونه. میخوای اسمش و اسم بیمارستان و بگم؟؟ شما بزشکا تا کی میخواین اینقد دروغ بگین؟؟؟؟ (3344049) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۲۰:۰۵:۰۳
.....شو داری؛ بیا پزشکی بخون پول پاروییم که ادعا داری جمع کن؛ مگه جلوتو گرفتن؟ (3344228) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۴ ۱۵:۳۶:۳۹
یکی از همین متخصصین طب اورژانس دایسکشن آئورت برادر 27 ساله بنده رو تشخیص ندادن و دائم ازش تست خون گرفتن که مبادا مواد زده باشه , اون که مرحوم شد و از دنیا رفت ولی یه مشت پر مدعا هستن که همیشه زبون به اعتراضشون هم بلنده , (3346549) (alef-13)
 
مجتبی
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۱۸:۴۳:۲۸
باید شغل جدیدی با عنوان بزشکی هم به این لیست اضافه میشد. (3344056) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۱۳:۴۵:۲۳
رزیدنت یعنی در حال آموزش عملی هستی یعنی داری یاد می گیری یعنی دانشجو هستی... (3343351) (alef-11)
 
1
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۲۲:۳۶:۳۳
خیلی جالبه 10 شغل مطرح شده ولی همه در مورد پزشکی حرف می زنند برادر من پزشک است دوازده سال از من بزرگتر است زمانی که او خانه و مطب و خانواده داشت من دانش آموز بودم دیپلم را به زور گرفتم و رفتم تو کار آزاد یکی از آشنایان بنگاه خودرو داشت من هم با او مشغول شدم الان بعد از تقریبا 18 سال کل دارایی برادرم را بایک چک می توانم بخرم . پزشکها واقعا راست می گویند چون دلیلی برای دروغگویی ندارند من هم اولش فکر می کردم برادرم به خاطر اینکه از او پول نخواهیم به ما دروغ می گوید ولی بعدا فهمیدم واقعا بعد از چند سال انطور که شاید چیزی ندرد این هم از خونه ماشین انها به راحتی می شه فهمید به جز عده کمی وضعیت بقیه تعریفی ندارد. (3344545) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۴ ۰۰:۳۸:۵۳
عمرا دروغ نگيد فيش حقوقيتون يه چيز ديگه ميگه /// الان پرستار اورژانس داره ماهي 2 تا 2.5 ميگيره خجالت بكش و دروغ نگو (3344783) (alef-13)
 
باران
۱۳۹۴-۰۹-۰۶ ۲۳:۰۹:۵۳
عجله نکن هنوز خیلی جحوانی. رزیدنتیت تمام میشه آنوقت قسم پزشکیت هم مثل بقیه همکارانت فراموشت میشود (3351386) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۷ ۱۶:۱۰:۲۴
همین یک میلیونی هم که میگیری زیاده. من دانشجوی دکترای تخصصی هستم (غیر پزشکی) ریالی درامد ندارم! در ضمن شما بعد از دانشجویی ایشالله پرادو میخری با خانوم بچه ها تشریف میبرید مسافرت و ما دنبال کار میگردیم....! (3353134) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۱۲:۳۱:۴۶
میدونی اینا ازچی گله میکنن؟! . یه وقت میشه یه مطب بزنی جنوب شهر
یه بار میشه یه مطب بزنی الهیه زعفرانیه ....
بیشترپزشکهای پولدارم دوسه تا مطب تو نقاط مختلف شهر دارن
این پزشکایی که مینالن حریصن
پزشکه به خودش میگه چرامن باید ازادی مطب داشته باشم چرانباید سعادت ابادو شهرک غرب مطب داشته باشم
چرا ماباید برای تفریح بریم انتالیا ٫چرا نمیتونیم بریم سواحل قناری
چرا ماشین من دویست میلیونیه ٫چرا یه میلیاردی نیست (3343193) (alef-11)
 
شالی
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۱۲:۳۷:۳۲
دوست عزیز من خودم یک پزشکم
به زور ماهی 6-7 میلیون در میارم...درست نیست همینجوری متهم کنیم پزشکان و سفید پوشان محبوب جامعه رو... (3343203) (alef-11)
 
تبریزی
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۱۳:۰۸:۵۷
یه جوری گفتین "به زور" ماهی 6-7 میلیون درمیارم انگار کمه. 13 میلیون من درامد کل یک سالمه. مثلا هم پزشکا و مهندسا از زیر بال و پر ما میرن پزشک و مهندس میشن. الف این یکی رو دیگه سانسور نکن. (3343265) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۱۵:۱۱:۲۱
نوش جونشون
عرضه داشتی پزشک می شدی (3343550) (alef-11)
 
تبریزی
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۲۰:۵۶:۳۸
خوبه اسم عدالت خواهی رو هم گذاشتین حسودی. خطا شده با صد تا کلاس کنکور رفتن دو تا تست اضافی تو کنکور زدین حالا باید خون مردم رو بگیرین بکنین تو شیشه؟ برو کشورهای اروپایی و ببین که درامد پزشکا با بقیه فرق چندانی نداره. کجای دنیا گفتن درامد یه پزشک باید هزار برابر بقیه باشه؟ بقیه درس نخوندن و زحمت نمی کشن فقط پزشک ها درس خوندن؟ بابت یه ویزیت یک دقیقه ای 40 هزار گرفتن به خدا حرامه. تو رشته های دیگه دکترا هم می گیری اندازه یک صدم یک پزشک هم نمی تونی درامد داشته باشی. این از بی عرضگی نیست این از سیستم غلط ممکلتیه. قرار هم نیست همه پزشک بشن. یادت باشه هر شغلی برای کشور لازمه اگه همه پزشک می شدن جوامع بشری از هم می پاشیدن البته فکر کنم یه مقدار سطح بالا حرف زدم ممکنه شما نفهمین. چاپ کن الف جان. (3344331) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۲۳:۵۶:۳۵
آخه منم زحمت کشیدم فوق لیسانس برق دارم اما کو کار و پول و اشتغال ضمنا 10 سال سابقه کار دارم و کلی تخصص (3344719) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۴ ۰۴:۳۳:۵۲
الان اين جواب بالايي بود يا جواب سربالا؟! (3344944) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۴ ۰۷:۵۸:۰۸
عزیز دل من کارشناس ارشد رشته کشاورزی دارم و هیچ وقت حال کار دولتی و ... رو نداشتم و در حال حاضر با داشتن شش تونل گل خانه حد اقل ماهی 70 میلیون در آمد دارم البته سوایه حقوق و بیمه و پاداش 12 نفر نیرویی که دارم شرمنده اینو میگم ولی در حلال بودن درآمد پزشکان شکاکم . (3345094) (alef-13)
 
مهندس
۱۳۹۴-۰۹-۰۴ ۲۲:۳۴:۱۵
از شما با عرضه ترخاوری بود. (3347564) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۵ ۰۶:۱۸:۵۲
این جوابت حال آدمو بهم میزنه (3347960) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۲۳:۱۹:۵۹
یعنی 6-7 میلیون کمه؟!!!!!!!!!!!!! (3344644) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۲۳:۲۰:۲۶
آرایشگر زنانه فراموش نشه (3344646) (alef-13)
 
باران
۱۳۹۴-۰۹-۰۶ ۲۳:۲۹:۴۸
پزشکهای آلمان برای افزایش در آمد اعتصاب کرده بودندو از اینکه در آمدشان از معلمین کمتر است اعتراض داشتند. خانم مرکل نخست وزیر آلمان در جمع آنها گفت: "این صحیح نیست که در آمد شما از در آمد کسانی که دانشتان را از آنها یاد گرفته اید بیشتر باشد". (3351436) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۱۳:۱۵:۱۵
محبوب!!! رو خوب اومدی!!! (3343286) (alef-11)
 
حامد
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۱۳:۳۲:۳۷
"سفید پوشان محبوب جامعه"؟؟؟

با ویزیتی 45 هزار تومان محبوب؟ (3343325) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۱۴:۳۱:۱۸
خیلی ها هم به خاطر بالا بودن همین هزینه های ویزیت سفید پوش (کفن پوش) میشن.... (3343459) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۱۵:۴۰:۳۱
مگه کمه ماهی 6تا7
داداش من کارگرم ماهی 810 میگرفتم الانم که به لطف دوستان دشمن نما بیکارم (3343643) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۴ ۰۱:۱۱:۴۵
لیاقت مردم ما پزشکان هندی و پاکستانی است و بس.
تنها زمینه ای که از لحاظ علمی تفاوت چندانی با کشورهای پیشرفته نداریم پزشکی است که الان پیشرفته ترین جراحی ها که اروپا انجام میشه عینا در ایران انجام میشه.50 درصد تولیدات علمی کشور مربوط به پزشکی و زیر شاخه های اونه درحالیکه فقط 20 درصد دانشجوهای کشور را تشکیل میدن.
من نمیدونم مهندسامون با تولید پراید و 405 چه گلی به سر ملت زدن؟ یا هنرمندامون چند تا اثر فاخر در سطح بین المللی دادن؟ یا فوتبالیستامون؟
اگه وضیعت مهندسیمون هم مثل پزشکی بود و مهندسای عزیز فقط به فکر پر کردن جیبشون با بساز بفروشی و بنداز و دررویی نبودن لازم نبود پراید 20 ملیونی سوار شیم و در حسرت ماشین خارجی باشیم. همونطور که لازم نیست برای درمان به خارج بریم. لطفا میزان پیشرفت پزشکی در کشور در 30 سال اخیر رو با میزان پیشرفت در صنعت خودروسازی که محصول مهندسان و مدیران و کارگران عزیز هست مقایسه بفرمایید تا ارزش کار پزشکان مشخص شود. بلی بهشت را هم به بها میدهند نه به بهانه (3344823) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۵ ۰۶:۲۴:۰۱
دقیقا مشکل از همینجا شروع میشه که شما دکترها خودتونو تافته جدا بافته میدونین،همون قضییه من از آتشم اون از جنس خاک (3347962) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۲۲:۳۷:۲۲
واقعا پزشکان محبوب جامعه اند. اینو میشه از مطب هاشون فهمید. وقتی که مجبور باشی همشون محبوبند (3344548) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۴ ۰۰:۴۰:۲۲
6 7 ميليون كمه ؟؟؟؟؟؟؟ خدا رو شكر كنيد اينقدر ناسپاس نباشيد بازم حداقل يه راستگو پيدا شد (3344785) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۱۰:۳۵:۲۵
کلا دهه 80 دهه شکوفایی بود که به لطف آقایان تمام شد (3342973) (alef-1)
 
آریابان
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۱۰:۴۹:۳۵
گویا الآن پاسخگوئی به اشتهای مردم آنقدررونق گرفته که از رستوران های قانونی بسیار شیک و مجلل با سرقفلی های بسیار بالا و دکوراسیون های بسیار هماهنگ و گارسونهای مؤدب با لباسهای همرنگ و همانند ومنو های عجیب و غریب و .... گرفته تا زیر-پله ای های غیر قانونی بدون تابلو و مشخصات ولی البته با چندین دستگاه پیک موتوری غذا-رسان پارک شده !!! در پیاده رو مقابل ، همه و همه مشتری دارند و .... ؛
اینکه روز به روز هم ، هم به شمار این خوراک-پز ها افزوده میشود وهم به شمار خوراک-خورها ، لابد ناشی از تحقق بیش از پیش این اصل غیر قابل انکاره که بدون توجه به هرگونه پایگاه تحصیلاتی-اقتصادی ، فرهنگی-اجتماعی ، مرام سیاسی و.....همۀ آفریده ها گرسنه میشوند و باید گرسنگی خود را برطرف نمایند وگرنه........ سنگ روی سنگ بند نمیشه !!!! ؛ (3343000) (alef-1)
 
رضا
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۱۰:۵۱:۳۳
خالی بندی هم حدی داره- پزشکان وضعشون خرابه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (3343005) (alef-1)
 
حامد
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۱۱:۲۴:۰۹
ماهی زیر 15 میلیون در آمدشون میاد میگن "وضع پزشکان خرابه"! (3343077) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۱۱:۵۴:۲۲
نه که مردم کمتر مریض میشن و هزینه بهبودی هم کم شده واسه همین مقاله نویس محترم خیییییلی شیک شغل پزشکی رو هم در این لیست قرار داده (3343132) (alef-11)
 
محمد جواد
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۱۱:۴۳:۲۱
در مورد پزشکان راست گفته شما به 4 تا متخصص قدیمی که اسم در کردند نکن حتی دانشجوهای دوره فوق تخصص هم از آینده شغلیشون مطمئن نیستند ضمن این که در طی دوره حقوق حداقلی هم نمیگیرند.
در مورد برنامه نویسان اشتباهه چون دست زیاده و حتی رشته های متفرقه هم به این سمت آمدند (3343115) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۱۲:۱۲:۲۵
تنها شغلی که در ایران درآمد بالایی داشته و دارد و خواهد داشت دلال بازیست (3343159) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۱۲:۱۲:۵۱
پزشکان وضعشون بسیار خوبه کافیه مراجعه هر ایرانی در سال که طبق امار حدود 10 بار و سرجمع حدود 700 میلیون بار شده بود را در تعرفه پزشکان عمومی و خصوصی ضرب و بر تعداد پزشکان تقسیم کنید تا درامد این قشر بی بضاعت دربیاد.(انتگرال هم نداره ضرب و تقسیمه) (3343162) (alef-11)
 
نام
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۲۲:۴۰:۳۷
خدا وکیلی دور و برت تعداد آدما را بشمار وضرب در ده کن ببین چه عددی می
اد اون موقع خودت از محاسبه ات خنده ات می گیرد. (3344562) (alef-13)
 
س
۱۳۹۴-۰۹-۰۴ ۰۸:۰۷:۲۵
بله درامد بالایی داران ولی نه همشون. یکی از آشنا های ما مریض بود رفت پیش متخصص چشم واسه عمل و قرار شد 600 هزار تومان عملش کنه وقت هم گرفت ولی باز فقط به خاطر اینکه طرف پول کمی میگرفت دل دل کرد و پشیمون شد و رفت پیش یه متخصص دیگه که معروف تر بود و با دو ملیون چشم شو عمل کرد. خوب وقتی که خودمون اصرار داریم بریم پیش پزشکای گرون نتیجه میشه ملیاردر شدن اون پزشک و حرف و حدیث که زیاد میگیره و ... خوب برادر من اگه زیاد میگیره و فکر میکنی باید مجازات بشه پیشش نرو (3345115) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۱۳:۰۲:۰۲
20 ساله کار من توسعه نرم افزاره نمیگم وضعم بده خدا رو شکر خوبه ولی این وضع خوب تو دهه نود بوجود نیامده (3343248) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۱۳:۱۴:۳۴
اقا در عرض یک هفته بیست میلیون زیر میزی از من پزشک گرفت چه می گویند در امد یک میلیاردی در یک ماه دارند مالیات هم دو میلیون می دهندوای به حال طبقه کارگر (3343283) (alef-11)
 
علی
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۲۲:۴۳:۳۷
تو هم اگه توانش را داری برو بگیر زمانی که توی کلاس اون درس می خوند تو دنبال دوست بازی بودی . باید خودتو سرزنش کنی نه اینکه چشم به درامد اون داشته باشی (3344569) (alef-13)
 
ا.ر
۱۳۹۴-۰۹-۰۴ ۲۰:۲۱:۱۱
پول غيرقانوني، غيرقانونيه. درس خواندن توجيه كننده پول حرام نيست. (3347270) (alef-13)
 
پویان
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۱۳:۵۶:۲۶
پزشکان حقشونه؛نصف عمرشونو درس میخونن.
جون مردم دستشونه؛ظرافت کاری دارن؛سلامت ما دستشونه
1میلیارد در ماه هم در بیارن حقشونه... (3343387) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۲۱:۴۰:۰۵
معلمی که مدرک دکترا یا سوادی در حد دکترا داره هم نصف عمرش رو درس خونده و اگه معلم نبود پزشک هم نبود. پس معلم باسواد باید بهش حقوق کارگر ساده رو بدن؟ حقش همینه؟ (3344425) (alef-13)
 
یک فارغ التحصیل مهندسی
۱۳۹۴-۰۹-۰۴ ۱۱:۴۲:۵۲
آقا مگه این ها فقط درس خواندند. مثلا دکترای رشته های مهندسی هم به همان اندازه درس خوانده اند. اما کسی آنها را به حساب نمی آورد و اکثرا با حق التدریس روزگار می گذرانند آن هم با ساعتی 8 تا 10 هزار تومان که معلوم نیست چند ماه بعد بدهند این همه تبعیض برای چیست؟
حالا آن به کنار! نصف مردم ایران مریضند و دارند درد می کشند و جرات رفتن به مطب ندارند چون درآمد پزشکان باید نجومی باشد. چون حقشان است!!!!! درس خواندند!!!!!!!!
اتفاقا چون جون مردم دستشان است باید بیشتر مراعات مردم را بکنند تا مردم بیشتر به سلامتی خودشان برسند. (3345768) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۱۵:۳۵:۰۲
دوستان عزیز پزشک این حرفایی که میزنید که ما چیزی دریافت نیکنیم و وضعمون خرابه برا چیه؟ 7 میلیون کمه؟ چه درامدی در ماه باید داشته باشید که بشه گفت خوبه؟ میشه یه عدد به ما بدین ببینیم مظنه چنده؟
ویزیت شما و تعداد مراجعه سالانه به پزشک مشخصه تعداد شما در ایران هم مشخصه اینا که دیگه بحث نداره
از سریال در حاشیه چه خبر؟ (3343624) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۱۵:۵۸:۳۳
دلالی اریشگری سوپر واردات تجارت مکانیکی وکلا اکثر مشاغل ازاد که زحمت درس خواندن را هم به خود نداده اند در درس خوانها که درس زیادی هم نخوانده اند واز گروه علو انسانی هستند که رقابت سختی هم برای کنکور نداشته اند وکلا هستند که در امدهای بیش از حدی دارند (3343693) (alef-11)
 
شایا
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۱۶:۴۵:۵۴
واقعا توقع دارین پزشکی که 7سال از عمرشو فقط واسه عمومی میزاره
از اونور 5سال تخصص میخونه...شب بیخوابی میکشه...حقوقش با یه کارمند یکی باشه؟
انصاف داشته باشید لطفا (3343822) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۱۸:۰۴:۴۰
پزشکان درامد بالایی دارند و از این درامد بالا عده ای از حسودی دارند میسوزند.راهش اینه کلا دکتر نرید تا درامد این دکترها کم بشه.یه مشت بیکار صبح تا شب نشستن پای اینترنت دارند درامد پزشکا رو حسابب میکنند!خدا به ادم حسود هیچی نمیده. (3343973) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۲۲:۰۶:۱۳
ما هم فهمیدیم چقدر پزشک ها چشم گشنه هستن که به کمتر از ده میلیون در ماه میگن فقر. بقیه اقشار جامعه حتی بیشتر از شما زحمت می کشن اما نصف شما هم طلبکار نیستن. دوست داشتی رفتی پزشکی خوندی. اون یکی هم دوست داشته رفته رشته دیگه ای خونده دلیل نمیشه به خودت حق بدی به بقیه به خاطر اعتراض به ویزیت ها و دستمزدهای هنگفتت که از جیب این مردم می گیری بگی حسود. و در مورد کامنتت هم بگم چقدر بی منطقی اگه هر کسی کامنت بذاره بهش بگن بیکار خودت هم بیکاری که اومدی اینجا کامنت گذاشتی یا نکنه از شکم سیریه؟ (3344479) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۴ ۰۴:۳۲:۵۸
آره تو راست ميگي صبح تا شب دارند درآمد پزشكها رو حساب ميكنند.
چرند نگي ميگن لالي؟ اينهمه راجع به درآمد وكلا و... صحبت شد كي اومد به بقيه لقب حسود بده؟ كاش يه كمي هم اخلاق داشتيد.. (3344943) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۴ ۱۹:۰۰:۳۲
نخیر راهش اینه که دکترا را هم مثل بقیه ی رشته ها آنقدر زیاد کنند که به خاطر رقابت با هم نرخ ها را پایین بیارند (3347092) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۱۹:۴۶:۰۱
به نظر من بهترین شغل پزشکی است اگه هر چقدر هم پول در بیارند حلالشون است چون هم خدمت به مردم است هم زحمت کشیدن برا تخصصشون نه مثل فوتبالیست ها (3344187) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۲۳:۳۲:۵۹
پول به فوتبالیست دادن حرامه (3344683) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۲۲:۳۱:۱۵
مدیران ارشد شرکت‌های خودرو ساز یا پتروشیمی یادتان رفت (3344529) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۲۳:۱۸:۵۶
خوشم اومد کسی یادی از وکلا نکرد......ممنونم..... (3344641) (alef-13)
 
دهقانی
۱۳۹۴-۰۹-۰۴ ۰۰:۱۱:۵۱
دوستان عزیز سلام . سال 74 دیپلم تجربی گرفتم و امتحان کنکور دادم و با اینکه رتبه ام خوب بود ولی پزشکی قبول نشدم . من فقط و فقط علاقمند به شغل پزشکی بودم . دو سال خدمت مقدس سربازی گذراندم. و مجددا برای کنکور سراسری خواندم . سه سال پشت کنکور موندم و با رتبه ی عالی پزشکی شیراز قبول شدم .. یعنی من 4 بار امتحان دادم .. 4 سال وقت گذاشتم تا پزشکی قبول شدم ... 6 سال پزشکی شیراز با نمره عالی فارغ التحصیل شدم .... الحمدالله الان از لحاظ مالی تامین هستم ... بنده روستازاده هستم و هرگز اصالتم رو از دست ندادم ... روزهای پنجشنبه و جمعه به روستای محل تولدم سر میزنم و به مردم روستای خودم و روستاهای اطرافم خدمت میکنم بدون هیچ گونه چشم داشت مالی ... ... من کوچک همه مردم هستم .... هر چی دارم از دعای مردم روستایم دارم .... (3344749) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۴ ۱۷:۳۰:۲۲
حالا دهاتی بودنم کلاس شده؟ روستایی زاده!!! بگو دهاتیم دیگه (3346842) (alef-13)
 
ا.ر
۱۳۹۴-۰۹-۰۴ ۲۰:۲۴:۵۰
درود بر شما پزشك با اخلاق.خدا به شما بركت بده. (3347274) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۷ ۱۶:۱۶:۰۲
الان اینایی که گفتی چه ربطی داشت؟؟ (3353143) (alef-11)
 
مهرداد
۱۳۹۴-۰۹-۰۴ ۰۷:۵۲:۱۵
بعضی از دوستان که گویا خودشون پزشک یا دانشجوی پزشکی هستند از سختی درس و مدت زمان تحصیل پزشکی می نالند که گویی بقیه رشته ها و کارها ول معطلند گل و بلبلند.
دکترای رشته های علوم پایه مثل ریاضی و فیزیک به طور متوسط 10-12 سال باید مطالعه و پژوهش کنند آخرشم خیلی ها میپرسن چی کاره میشی که اگر بتونند یه دانشگاه آزاد دور افتاده تدریس کنند ماهی 1 تا 1.5 درآمدشونه که اصلا با یه متخصص قابل مقایسه نیست. (3345076) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۴ ۱۲:۴۴:۲۹
میخای هر شغل با هر درامدی داشته باش اما حق الناس نکن و پولی که میدی زن و بچه هات حلال باشه وگرنه این روزگار مثل باد میگذره انوقت تو اون دنیا خودتی و خودت نه زن نه بچه اونجا بدرد تو نمیخوره پس لقمه حرام را تو زندگی نبر که پدرتو درمیاره (3345976) (alef-13)
 
حامد
۱۳۹۴-۰۹-۰۴ ۱۳:۴۰:۵۶
لطفا دوستان پزشک توهم نزنن،منظورم عزیزانی هست که میگن پزشک شدن عرضه میخاد،پزشک شدن در کشور ما نیاز به یک معلم خصوصی و یه جیب پرپول برا کلاس کنکور رفتن و تبدیل شدن به ماشین تست زنی داره،این برا دانشگاه دولتیه،دانشگاه آزاد و بین الملل که دیگه حسابش جداس،ولی سطح سواد پزشکا به شدت پایین اومده،دایی بنده در دانشکده پزشکی دانشگاه شیراز تدریس میکنه میگه من موندم چطوری بعضیاشون پزشکی دانشگاه شیراز قبول شدن،بعدشم 7 سال عمومی و چند سال تخصص خوندن درست ولی مگه مهندس برق و مکانیک که نگاه کردن به کتاباشون واقعا جرات میخاد دکتراشون رو 2 ساله میگیرن!!! اونا بی خوابی نمیکشن زحمت نمیکشن،متاسفانه قداست پزشکی از بین رفته و دانشگاه ها بیشتر تاجر تربیت میکنن،البته با عده ای استثنا کاری ندارم ولی ملاک اکثریته، (3346172) (alef-13)
 
احسان
۱۳۹۴-۰۹-۰۴ ۱۵:۳۷:۴۰
بابا چرا اینقدر هجمه و گارد دارین مقابل پزشکا...
یه جراح قلب حقش نیست هر عملی 30-40 میلیون بگیره؟!@
نه خداییش حقش نیست؟!@ (3346554) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۷ ۱۶:۱۷:۱۰
نه. حقش نیست! اصلنم حقش نیست!!! (3353149) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۴ ۱۶:۲۷:۲۶
چقدر مردم سطحی برخورد می کنند!!!!

الف عزیز لطفا درآمد در ایران را با نسبت درآمد در سایر کشورها مقایسه کن و ببین کدوم شغل در مقایسه و در نسبت با درآمد در سایر کشورها بیشتر درآمد داشته اند. (3346676) (alef-13)
 
شهرام
۱۳۹۴-۰۹-۰۴ ۱۷:۴۱:۲۷
سلام به همه . من دلال ماشینم و تو بازار خوب تا 15 یا 20 تومن درمیارم تو این بازار بد ماهی 5 تومن تا 10 تومن . در هرصورت دلالی خوبه. مهندسی خوندم و یه مدت اوضاعم بد بود و مسافرکش. پیشنهاد میکنم ببینید تو چی توانمند ترین برید سراغ همون شغل مسلما پیشرفت میکنید. (3346872) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۷ ۱۶:۱۸:۰۴
ماشالله به شما که تو دلالی توانمندید!!! همین مونده یه دلال جوونا رو راهنمایی کنه!!! (3353151) (alef-11)
 
علیرضا
۱۳۹۴-۰۹-۰۵ ۰۰:۵۶:۳۸
صرافی
از ابتدای تحریم ها تا حالا (3347811) (alef-13)
 
نريمان
۱۳۹۴-۰۹-۰۵ ۱۰:۴۴:۱۲
اين روزها بالاترين درآمدو مداحي داره بدون هرگونه درس خوندن و تخصص پول هاي زياد ودر عين حال مفت دريافت ميكنند. (3348315) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۶ ۱۷:۲۲:۱۰
هر کس هر چقدر دارد واز راه درست وبا تلاش بدست می اورد نوش جانش باد وهر کس هم که چشم به پول دیگران دارد تا دیر نشده اگر توان دارد برود وهمان شغل را بدست اورد اگر چه که کار هر بز نیست خرمن کوفتن گاو جنگی خواهد ومرد کهن (3350738) (alef-11)
 
علی
۱۳۹۴-۰۹-۰۷ ۲۲:۵۷:۱۱
نماینده مجلس هم خوبهه.............. (3353919) (alef-13)
 
انصاف
۱۳۹۴-۰۹-۰۹ ۰۷:۵۵:۴۲
من مداحم . درآمدی هم ندارد . طبلش را دیگران می نوازند . دروغ است . کدام درآمد . اما دلخوشی ات به همین صرف عمر درب این آستان وجاروکشی برای این خاندان بی مثال ع است (3356565) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۹ ۱۰:۴۴:۵۱
به نظر من گذاشتن این تیتر به هیچ وجه کار درستی نیست چون اولا توان ا وعلائق افراد متفاوت است چه بسا کاری پر در امد باشد ولی عده ای ان کار را دوست نداشته باشند گذشته ازان دانستن درامد مردم چه دردی را برای انکه ندارد درمان می کند جز اینکه روی اعصابش راه روید (3356907) (alef-13)
 
حامد
۱۳۹۴-۰۹-۲۶ ۰۴:۰۲:۲۳
با سلام و نظری درست به بورس هم می توان درآمدزایی کرد . گرچه وقتی صحبت از بحران است و اقتصاد مقاومتی ، چه بهتر حتما پنجشنبه ها هم باز باشد .. ساعات کاری بیشتر و یا به 3 الی 7 بعدازظهر منتقل شود .. محدویت خرید ِ زیر صدهزار تومان از سوی کارگزاری ها برداشته شود .. حتی برنامه هایی جنبی فرضاً سوق دادن نوجوانان و سایر اقشار ( حتی بصورت نوعی تفریح که البته تفریح نیست ) 1 سهام خرید کنند و بفروشند و بسیاری برنامه ها برای رونق بورس با همین شرایط امکان دارد . بخصوص اگر کمی جدی تر ؛ این داستان ِ تاخیر 3 روزه در فروش و یا گرفتن پول خرید پس از 3 روز برداشته شده و هر چه می شود این مدت را کوتاه تر کرد و..و..و.. (3394706) (alef-3)
 
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۳۰ ۰۰:۵۱:۴۷
من خودم پزشک متخصص هستم مطبم را کردم یک روز در هفته بقیه اش را رفتم نمایشگاه ماشین زدم خیلی بهتر از پزشکی هست (3713283) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.