نظر منتشر شده
۹
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 47942
قوانين و مقررات انتخابات رياست جمهوري
تاریخ انتشار : يکشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۸ ساعت ۱۰:۱۳
از آنجا كه بسياري از هواداران نامزدهاي انتخاباتي از قانون و مقررات انتخابات رياست جمهوري اطلاع كافي ندارند، بخش تحليلي الف، اين قوانين را منتشر مي كند تا شاخص اصلي و قانوني بودن رفتار و گفتار نامزدها مشخص شود و خوانندگان محترم بر اساس قانون، اين گفتار و رفتار را بسنجند. چه بسا در مباحث ذيل اين قانون، نقايص آن آشكار و ايده هاي بهتري براي رشد كمي و كيفي مشاركت سياسي شهروندان در دوره هاي آينده انتخابات حاصل شود.



قانون انتخابات ریاست جمهوری



آیین نامه اجرایی قانون انتخابات ریاست جمهوری



آیین نامه اجرایی قانون حضور نمایندگان نامزدهای ریاست جمهوری در شعب اخذ رأی



فرمهای مربوطه به اجراي انتخابات (39فرم)



قانون نظارت شورای نگهبان بر انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران





فایل PDF قوانین برای دانلود

فایل DOC قوانین برای دانلود
 
طرفدار احمدي ولي مدافع هواداران موسوي!
۱۳۸۸-۰۳-۳۱ ۱۰:۲۷:۱۵
من طرفدار آقاي موسوي نيستم و به ايشان هم راي نداده ام ولي مي خواهم بگويم آنها كه خيلي قانونگرا شده اند، آيا قبول دارند كه ضمانت اجرايي قوانين در كشور ما پايين است؟
اگر قانون از من دانشجو، از من كارگر، از من توليد كننده، از من مصرف كننده و... با ضمانت بالايي حمايت مي كرد، آيا من امروز بدون اين كه به آقاي موسوي راي داده باشم، از ايشان حمايت مي كردم؟

آقايان، مساله كساني كه از آقاي موسوي حمايت مي كنند، آقاي موسوي و حتي برنامه هايشان نيست؛ درد آنها اين است كه چرا در اين كشور قانون درست و كامل و بدون ملاحظه براي همه اجرا نمي شود؟ همين (156896)
 
قطره ای از دریای مردم
۱۳۸۸-۰۳-۳۱ ۱۱:۳۳:۰۴
آقا شما را به خدا اگر دستتون به مقامات مسئول می رسه از قول ما مردم بگین این بساط رو سریعتر جمعش کنند. نه روز آسایش داریم نه شب. آقای موسوی با این رفتارهای خودخواهانه اش دیگه ذره ای در دل من جا نداره. گویی ایشان خودش را هم قوه مقننه و قانونگذار میدونه وهم قوه مجریه. اینجوری میخواست قانونگرایی و احترام به حقوق مردم را اجرا کند؟! حسابش با کرام الکاتبین... (156960)
 
۱۳۸۸-۰۳-۳۱ ۱۲:۳۴:۲۲
جناب موسوي
در تبليغات شما سخناني از برخي خانواده‌هاي شهدا مبني بر حلال نكردن حق خود از بيت‌المال بر احمدي‌نژاد بود.
اين مساله اگر ثابت شود و غرض ايشان نيز در سوء مديريت اثبات گردد نزد خدا جزاي بد دارد.
واي بر ما كه حركات نسنجيده‌مان به اندازه دوران جنگ در يك ماه صدمات حيثيتي، اقتصادي و ... به نظام بزند.
خون‌هايي كه مستقيماً مسوليتش با ماست را چه كنيم.
من از اين حركات شما كه مسلماً از بي‌تدبيري نيست نزد خدا شكايت برده و به اميد ميزان عدل الهي مصائب را مانند ديگر هموطنان تحمل مي‌كنم تا شما همان صندلي را كه بي‌ارزشي‌اش را به رخ رقبا مي‌كشيديد بصورت غير قانوني بدست آوريد كه ان‌شاءا... نمي‌توانيد.
آن عزيزاني كه گفتند به دروغگو (در صورت اثبات كه عكس آنرا هم كم نديديم) راي ندهيد، در رابطه با محارب في‌الارض چه مي‌گويند؟
والسلام (157091)
 
۱۳۸۸-۰۳-۳۱ ۱۲:۳۶:۲۶
یه نسخش رو به آقای موسوی بدهید (157105)
 
عباس
۱۳۸۸-۰۳-۳۱ ۱۳:۱۸:۵۹
انصافا این چه وضعش این انتخابات افتاد وسط امتحاناتمون تموم هم نمی شه! همین آقایون قبل از این با همین قوانین می اومدن رئیس می شدن حالا که یه مقدار از اون موقعه ها قانون اصلاح شده تو مجلس همین آقایون چی شده این رفعه فرق کرده بابا تموم کنید دیگه اعصاب نموده برای مردم. من فکر می کنم اگه انتخابات هم یک بار دیگه برگزار بشه این برادر عزیز میر حسین دریگه 5 میلیون هم رای نمیاره. (157210)
 
ناصر
۱۳۸۸-۰۳-۳۱ ۱۴:۰۴:۲۶
دوست عزيزي كه طرفدار احمدي نژاده اما مدافع موسوي بهتر نيست بداني كه وجود قانون ناقص بهتر از بي قانوني و هرج و مرج است در صورت قانون ناقص حداقل فايده آن است كه افراد مبناي عمل خود را از پيش مي دانند ولي در حالت بي قانوني هيچ كس مبنايي براي درست بودن يا غلط بودن يك رفتار جز نظر و يا احساس خود ندارد دقيقا همين رفتاري كه موسوي دارد انجام مي دهد يعني احساس و نظر شخصي وي و هوادارانش بالاتر و ارجح تر از هر معيار ديگريست در اين حالت بقيه نيز مي توانند به احساس و دريافت خويش استناد كنند و اين باعث هرج و مرج مي شود يعني حتي اين آقايان نمي توانند به مهاجمين به صفوف خودشان اعتراضي داشته باشند زيرا آنها هم مي توانند بگويند ما احساس خطر كرديم و دريافت ما اين بود كه بايد تا سرحد امكان از خود در قبال هواداران موسوي دفاع كنيم آيا اين شيوه مديريت مناسب را مي رساند ؟ كسي كه به هيچ فصل الخطابي در كشور معتقد نيست و جوري از امام (ره) سخن مي گويد مثل اينكه امام (ره) اصلا حكومت و ساختار سياسي اي را در اين كشور بنا ننهاده است چگونه مي خواهيد به منطق فرا بخوانيد كافيست كسي بيانيه آقاي موسوي را در 30 خرداد بخواند مفهومي كه از آن به دست مي آيد اين است كه نظامي كه امام (ره) بنا نهاده و همه اركان آن در اين ساليان دچار انحراف شده اند و آقاي موسوي كه به قول خودشان 20 سال از سيستم خارج بوده اند معلوم نيست بر چه مبنايي قصد ارجاع نظام به آن اصول اوليه را دارند ايشان حتي از ميراث سياسي امام (ره) كه ولايت فقيه و قانون مي باشد نيز تخطي مي كند و ادعاي بازگرداندن كشور به زمان امام (ره) را دارد راستي يعني از نظر ايشان امام (ره) آن قدر ناتوان بودند كه نتوانستند سيستمي را بنا نهند كه جوابگوي نياز كشور در بحران باشد و خود ايشان هميشه مي گفتند پشتيبان ولايت فقيه باشيد تا آسيبي به كشور نرسد با عرض معذرت قدرت تشخيصشان به قدر موسوي نبوده است كه حالا ايشان نه شوراي نگهبان مصرح در قانون اساسي را قبول دارد نه قانون انتخابات را و نه ولايت فقيه را چگونه مي خواهد سيستم و ساختار جمهوري اسلامي را به ساختار امام (ره) برگرداند اگر ايشان هشت سال نخست وزير بوده در زمان امام (ره) آقاي جنتي نيز ساليان سال در محضر امام (ره) عضو شوراي نگهبان بوده است حضرت آيت اله خامنه اي نيز رئيس جمهور امام (ره) بود وايشان از قدرت رهبري حضرت آيت اله خامنه اي نيز توصيف كرده بوده است حالا چگونه است كه تنها يار صديق امام (ره)‌ موسويست؟ همو كه در زمان امام (ره)‌ نيز بهتشخيص خود استعفاء مي دهد و حتي آن امام (ره)‌را نيز در خور مشاوره نمي دانسته حالا فراتر از رياست جمهوري در پي اساس ساختار سياسي امام (ره) مي باشد معلوم است كه داعيه ايشان نه رياست جمهوري بلكه رهبري نظام است زيرا انتقادات ايشان فراتر از رياست جمهوري و انتخابات رخ نمايانده است ايشان حتي خود را در جايگاه اصلاح گران ديني نهاده و مي گويد حضور من باعث فراگيري تكبير در ميان نسل جوان شده است جل الخالق ! امر بر ايشان مشتبه شده است كه فرستاده اي از سوي خداست اگر احمدي نژاد نزد يك عالم ديني بحث هاله ي نور را مطرح كرد حالا موسوي بيانيه مي دهد و خود را در لفافه ي سخنانش مجدد دين و نظام مي خواند بايد گفت باش تا صبح دولتت بدمد كين از نتايج سحر است (157329)
 
۱۳۸۸-۰۳-۳۱ ۱۴:۲۴:۲۸
به نام خدا

جناب آقاي دكتر توكلي
با سلام

احتراما\" با توجه به مسائل انتخابات اخير براي انتخابات (هاي) ديگر سعي كنيد قوانيني تصويب نماييد كه :

1-هيچ نامزدي از امكانات دولتي براي تبليغ استفاده نكند.

2-صدا وسيما براي نامزد خاصي موضع گيري نكند.

3-ستاد انتخابات به يك ستاد مستقل از دولت تبديل شود و هسته اصلي آن از نمايندگان اصلي كانديداها-دولت وشوراي نگهبان باشند.بطوريكه حدود شش ماه تا انتخابات تشكيل شود.

4-مقامات مملكتي از نامزد خاصي حمايت نكنند.

5-در مساجد براي نامزدي تبليغ نشود.

6-نامزدها حق تخريب همديگر را نداشته باشند وچون هنوز ظرفيت مناظره بوجود نيامده اين كار تكرار نشود. (157379)
 
محمد
۱۳۸۸-۰۴-۲۰ ۰۲:۴۸:۴۴
سلام دوست عزیز.کاش یک نام مستعار قید می کردید.
چه خوب است که با صراحت حرفتان را بزنید.اگر اعتراض و ائعایی دارید صراحتا عنوان کنید. (178631)
 
مصطفی
۱۳۸۸-۰۴-۰۵ ۰۳:۵۳:۱۵
استفاده گسترده خبری برای مضحک جلوه دادن یک نفر و تکثیر سی دی 90 سیاسی با دهها دروغ و تردستی برای دروغگو جلوه دادن یک فرد و به زیر سوال بردن معتمدین مردم و به جان هم انداختن اغشار مردم و فریب افکار عمومی در سطح گسترده مسلما از مصادیق لوث کردن انتخابات و انحراف مردم و کشور از نیازهای حقیقیست که در زمان مقتضی حتما مورد مطالعه و تفحس بیشتر قرار خواهد گرفت (164371)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.