نظر منتشر شده
۷۰
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 179227
مهمان ویژه الف/ حبیب الله عسگراولادی
بخش داخلی الف، 5 اسفند 91
تاریخ انتشار : شنبه ۵ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۰۰
حبیب الله عسگراولادی، چهره ای است آشنا که نامش همواره با نهضت امام خمینی (ره) همراه بوده و از این جهت گنجینه ای زنده از تاریخ انقلاب.

اظهار نظر او درباره حوادث سال 88 و نسبت مهدی کروبی و میرحسین موسوی و پس از آن نامه نگاری های متعدد با تعدادی از اطلاح طلبان، در هفته های اخیر نام او را بارها در تیتر اول رسانه های داخلی و خارجی قرار داد.
حبیب الله عسگراولادی اکنون مهمان ویژه الف است. خوانندگان عزیز می توانند، سوالات خود را از ایشان در قسمت درج نظرات ذیل همین مطلب مطرح نمایند تا در اولین فرصت پاسخ آقای عسگراولادی را دریافت نمایند.

همچنین لازم است خوانندگان عزیز موارد زیر را مدنظر داشته باشند:
1- سوالات خود را کوتاه و روشن بیان فرمایید.
2- از اظهار نظر ذیل این مطلب خوددار فرمایید تا سوالات بیشتری امکان انتشار پیدا کند
3- قبل از طرح سوال خود، سوالات منتشر شده قبلی را مطالعه فرمایید تا حتی المقدور از نوشتن سوالات تکراری خودداری شود.
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۱:۱۵:۰۴
شنیده شده شما درباره نحوه برخورد با اصلاح طلبان و فتنه گران نامه ای به رهبر انقلاب نوشته اید و رهبری هم جواب شما را در چند کلمه داده اند ممکن است از ان نامه و پاسخ رهبری بگوئید. (1151008) (alef-2)
 
حبیب الله عسگراولادی
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۳:۵۷:۳۳
بنده نامه اي را درباره نحوه برخورد با اصلاح طلبان و فتنه گران به مقام معظم رهبري ننوشتم طبيعي است پاسخي هم دريافت نكردم. (1151561) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۱:۱۵:۲۵
ظاهرا ائتلاف سه گانه تصمیم ندارد از تشکیلات جنابعالی و جریان راست سنتی فردی را بپذیرند. در این صورت آیا شما به فکر راه اندازی تشکیلات جدید موازی این جریان خواهید بود؟ (1151009) (alef-2)
 
حبیب الله عسگراولادی
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۳:۵۹:۲۳
بنده تشكيلاتي ندارم. عضوشوراي مركزي حزب موتلفه اسلامي هستم و هم اكنون جبهه پيروان خط امام و رهبري بنده را به عنوان رئيس جبهه پذيرفته اند. بنده
در اين دو تشكيلات انجام وظيفه مي كنم عنوان جريان راست سنتي را نمي پسندم. به فضل الهي در سايه هدايت هاي جامعه مدرسين و جامعه روحانيت مبارز به سمت نوعي همگرايي مي رويم. بنده اميدوارم كه به نتيجه مي رسيم. ما
تشكيلات موازي با هيچ تشكيلاتي نداريم. حيات سياسي خود را براساس عقل جمعي اصولگرايان به سمت جلو مديريت مي كنيم از خداوند توفيق صحت در عمل داريم. (1151564) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۱:۱۵:۴۴
آیا بهتر نیست بجای اینکه به گروه های مخالف نامه بنویسید که بازگردند نامه ای هم به سران نظام بنویسید تا اجازه دهند مخالفین به راحتی بتوانند حرفشان را بزنند. آیا تا به حال دراین باره اقدامی کرده اید؟ (1151010) (alef-2)
 
حبیب الله عسگراولادی
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۴:۰۰:۵۱
مخالفين در نظام ما حرف خودشان را مي زنند كسي مانع آن نيست. در ايران آزادي بيان هست اما بعد از بيان اگر سخني گفته شود كه نشر اكاذيب ، تشويش اذهان عمومي ، ايراد تهمت و اهانت باشد گوينده بايد پاسخگو باشد. در تمام نظامهاي حقوقي جهان اين 4 عمل مجرمانه كه عرض كردم جرم است. مخالفين نظام آنرا جرم نمي دانند مشكل حقوقي پيدا مي كنند بايد در فرآيند دادرسي غير از مدعي العموم شاكياني خصوصي هم شكايتها دارند و به كساني كه حقوقشان ضايع شده
بايد ضايع كنندگان پاسخ گو باشند. (1151572) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۱:۱۵:۵۹
به نظر شما آمدن هاشمی در شرایط فعلی کشور برای ریاست جمهوری مفید است؟ شما در همین رابطه دیداری با ایشان داشتید؟ برای آمدن یا نیامدن وی توصیه ای دارید؟ (1151011) (alef-2)
 
حبیب الله عسگراولادی
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۴:۰۵:۳۷
بنده با آقاي هاشمي اخيراً ديداري خصوصي نداشتم. ايشان هم بارها گفته كه علاقه به نامزدي رياست جمهوري ندارم. در مورد نامزدي ايشان و هركس ديگر مربوط
به خودشان است. طبيعي است بنده از نامزدي حمايت مي كنم كه محصول رايزنيها و
عقل جمعي اصولگرايان باشد. (1151583) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۱:۱۶:۱۰
اصلاح طلبان معتقدند که شما اصولگراها در ایجاد مشکلات امروز ناشی از عملکرد احمدی نژاد مقصرید چون تا چند وقت پیش از این دولت حمایت می کردید شما چه پاسخی دارید؟ (1151013) (alef-2)
 
حبیب الله عسگراولادی
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۴:۰۸:۵۴
يك طوري مي نويسيد"اصولگراها" كه گويي خودتان را اصولگرا نمي دانيد. سايت
الف توسط برادر عزيزم دكتر احمد توكلي اداره مي شود. اگر ده نفر اصولگرا در
كشور نام ببريم حتماً او يكي از آنهاست پس اين طعنه اي كه در سوال هست را
بايد پس بگيريد. دولت احمدي نژاد خدمات بزرگي به انقلاب و كشور كرده است وقتي
صحبت از دولت مي كنيم شما متمركز در رئيس دولت نشويد كه ممكن است من
يا شما به او انتقادي هم داشته باشيم. مجموعه وزرا و معاونين و بدنه دولت مثل
دولتهاي پيشين در خدمت مردم و رهبري بوده اند و انشاءالله هستند. بنده و همه
كساني كه به رهبري معتقد هستيم تا موقعي كه تنفيذ ولايت فقيه روي حكم رئيس
جمهور و دولت باشد از دولت حمايت مي كنيم. دولت ما بخشي از حاكميت است لذا
كسي كه از حاكميت جمهوري اسلامي دفاع نكند بايد برود زير خيمه ضد انقلاب! اين
دولت مانند دولتهاي پيشين اشكالاتي هم داشته كه ما همواره اين اشكالات را نقد
كرده ايم و ادامه ميدهيم و كارهاي مثبتي هم كه كرده تقدير كرديم و خواهيم
كرد. بنده اوضاع را سفيد و سياه نمي بينم توصيه مي كنم شما هم همين كار را
بكنيد و از سياه و سفيد ديدن پرهيز كنيد. (1151594) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۱:۱۶:۲۵
از سخنان شما اینطور برداشت شد که قصد دارید گناه فتنه گران داخلی را کم کنید. سخنان دوپهلوی شما کمک کرد که برخی اینطور تحلیل کنند. فارغ از بحث های گذشته لطفا صریحا بگوئید که موسوی و کروبی را چه میزان در فتنه 88 مقصر می دانید؟ آیا قبول دارید که باید محاکمه شوند یا خیر؟ آیا با حصر آنها موافق هستید؟ (1151014) (alef-2)
 
حبیب الله عسگراولادی
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۴:۱۰:۴۴
بنده گناه كسي را نمي توانم پاك كنم. بنده سخن دوپهلو نمي زنم بنده طي دو ماه گذشته بيش از 500 صفحه حرف زدم، مقاله نوشتم، مصاحبه كردم و ... اگر كسي بخواهد در مورد آنچه گفته ام داوري كند بايد همه و يا عمده آنها را بخواند.
بنده آدم رك و صريحي هستم. شما اگر مي خواهيد دقيق بدانيد در مورد اصلاح
طلبان يا فتنه گران و 00 چه گفته ام حداقل 3 نامه اي كه آنها تحت عنوان 7 اصلاح طلب نوشته اند و بنده هم با صميميت پاسخ داده ام دقيقاً بخوانيد. يا مناظره بنده با آقاي شريعتمداري در سيماي جمهوري اسلامي را بايد ديده باشيد بعد قضاوت كنيد. اگر دقيق مطالعه كنيد داوري شما از آنچنان كه در سوال است تغيير مي كند. به سه سوال مطرح در همين سوال هم بارها پاسخ گفته ام لزومي به تكرار آن نيست. اتفاقاً سايت الف مواضع بنده بويژه در مورد پاسخ به 3 نامه اصلاح طلبان را منعكس كرده بنابراين فكر مي كنم نبايد شبهه اي در اين مورد مطرح باشد. (1151603) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۱:۱۶:۳۶
شما خوتان از کسانی بودید که بعد از فتنه تند ترین انتقادات را به فتنه گران داشتند . با توجه به مواضع جدیدتان آیا فکر نمی کنید که خودتان هم در پیش آمدن این فضا و تند شدن آن علیه اصلاح طلبان مقصر هستید؟ (1151016) (alef-2)
 
حبیب الله عسگراولادی
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۴:۱۱:۵۱
نمي دانم منظور شما از تندروي بنده چه بوده است. من سعي كرده ام در مواضع سياسي جانب انصاف و عدالت و نيز عقلانيت را رعايت كنم. شايد گاهي موفق به حركت در اين مسير نبودم. اما از نظر خودم براي مواضعي كه دارم حجت شرعي هم
در دنيا و هم در آخرت دارم. خدا را شكر مي كنم مواضع سياسي من هميشه در
چارچوب سياستهاي كلي رهبري بوده و به اين افتخار هم مي كنم. (1151607) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۱:۱۶:۵۱
برخی مدعی اند که اصلاح طلبان برای بازگشت به نظام و شرکت در انتخابات باید عذرخواهی کنند. نظر شما چیست؟ آیا به نظر شما خاتمی می تواند به عرصه سیاسی بازگردد و در انتخابات کاندید شود؟ (1151017) (alef-2)
 
حبیب الله عسگراولادی
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۴:۱۳:۵۸
حوادث تلخي بعد از انتخابات سال 88 رخ داد بايد برخي از اصلاح طلبان مسئوليت آنرا بپذيرند. آنها نمي توانند مسئوليت وقايع تلخ روز قدس ، 13 آبان ، 16 آذر و روز عاشوراي 88 را نپذيرند چون حداقل تعدادي از آنها به عنوان آمر و مباشر در اين تجمعات ظاهر شدند. حرف ما اين است كه شما اگر اين شرارتها را قبول نداريد اعلام كنيد. شما اگر تولي به ولايت داريد آنرا ابراز كنيد تا جلوي سوء استفاده ديگران از سكوت خودتان را حداقل بگيريد. هركس كه چارچوبهاي قانوني اين نظام را قبول داشته باشد مي تواند در صحنه سياسي كشور ظاهر شود و نظام مشروعيت اين حضور را بپذيرد در اين ترديد نيست. نامزدي در مجلس و رياست جمهوري و شوراها هم تابع قوانين و مقررات انتخاباتي است يك مسيري دارد بايد آن طي شود دست بنده يا شما نيست.
كسي كه مي خواهد در مسابقه كشتي شركت كند اولاً بايد آمادگي و ورزيدگي لازم
را داشته باشد و مقررات و قوانين مربوط به اين رشته را هم قبول داشته باشد به
داور و تماشاچي ها احترام بگذارد. او نمي تواند اگر ديد مي بازد در وسط تشك يك چاقو ازطرفداران خود طلب كند بزند به شكم داور و بعد هم به تماشاچي ها و طرفداران خود بگويد استاديوم را بهم بريزيد. از طرفي آن كشتي گير پيروز هم بايد ادب و آداب رقابت و اخلاق جوانمردي و پهلواني را رعايت كند و همانطور كه ما به طرف مقابل مي گوئيم ادب شكست را رعايت كند به طرف پيروز هم بايد بگوييم
ادب پيروزي را رعايت كند. (1151614) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۱:۱۷:۰۷
به نظر شما کسانی که طی سالهای گذشته مقابل جریان انحرافی و کج روی های این دولت سکوت کردند در مشکلات پیش آمده در این روزها مقصر نیستند؟ برخی از این افراد این روزها به فکر ریاست جمهوری هم هستند آیا این افراد می توانند در ماههای باقی مانده از این دولت ژست منتقد بگیرند؟ (1151019) (alef-2)
 
حبیب الله عسگراولادی
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۴:۱۴:۵۶
بنده نمي دانم مشخصاً از چه كساني ياد مي كنيد. اما بهر حال دولت كنوني چند دسته منتقد داشته است. منتقدين نبايد از اين انتقاد نون و آبي براي خود در دولت آينده مهيا كنند. نقد به قصد اصلاح امور بايد گفته شود مردم خودشان تشخيص مي دهند اين نقدها به چه منظوري بوده است. البته اين را هم بايد بگويم در نقد دولت نبايد زياده روي كرد و يك تصوير سياه ارايه داد كساني كه اين مسير را مي روند به عقيده بنده به بيراهه منحرف شده اند. بايد در نقد اندازه نگه داريم. اين اندازه بسته به تقوا و انصاف و عدالت منتقد است. مردم در لابلاي نقد ما اين را مي فهمند كه به چه قصدي در مقام نقد ايستاده ايم. (1151619) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۱:۱۷:۱۹
آیا ممکن است یک نماینده مجلس معتقد به ولایت فقیه باشد اما تاوقتی که ایشان حکم صریح و ولایی ندادند به نظر خود عمل کند ولو اینکه خلاف نظر رهبری باشد؟ آیا این درست است که برخی سیاسیون برای انجام هرکاری و هر تصمیمی ابتدا نظر دفتر رهبری و آنهم نه خود رهبری را می گیرند؟ (1151022) (alef-2)
 
حبیب الله عسگراولادی
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۴:۱۶:۲۴
يك سياستمدار بايد براي مواضع خود معيار و مقياس داشته باشد. اولين معيار عقلانيت سياسي است. عقلانيت سياسي حكم مي كند ما در مقام اهم و مهم ، اهم را در نظر بگيريم و مهم را رها كنيم اين همان پرتگاه و بزنگاهي است كه گاهي
انسان در آن دچار اشتباه مي شود. بنده با آقاي توكلي سالها مشق سياست كرده
ايم. گاهي ايشان در تشخيص اهم و مهم دچار اشتباه مي شود. بيانات مقام معظم
رهبري در ديدار با مردم تبريز و گله معظم له در خصوص استيضاح كه بي فايده دانستند چيزي نبود كه قبل از استيضاح قابل محاسبه نباشد. نيازي نيست مقام
رهبري به آدم بگويد چه كاري بكن و چه كاري نكن ما خودمان عقل داريم اگر بكار
ببريم حتماً به همان جمع بندي رهبري مي رسيم. باز هم بايد توجه كنيم كه در
سياست هميشه انسان مخير بين بد و خوب نيست. ممكن است مخير بين بد و بدتر
باشد. اگر بد را انتخاب كرد نبايد او را سرزنش كرد اين انتخابات عين عقلانيت است. الّلهم اهدنا من عندك . (1151628) (alef-2)
 
shahrouz
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۲:۰۹:۵۲
آقاي عسگراولادي لطفا نظر خود را در خصوص مشكلات اقتصادي مردم و اين همه تورمي كه در اين شش ماهه اخير ايجاد شده و اينكه چه راهكاري جهت رفع اين مشكل شما ميتوانيد ارائه كنيد؟ (1151169) (alef-2)
 
حبیب الله عسگراولادی
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۸:۴۳:۵۶
مشكلات اقتصادي در دولتهاي قبل از آقاي احمدي نژاد هم بوده است. البته تورم در شش ماهه دوم بدليل افزايش نرخ ارز كم سابقه يا بي سابقه است. مجلس و دولت مي توانند با همكاري هم مشكلات را حل كنند. بنده ريشه اين مشكلات را در طراحي نادرست بودجه مي دانم. بودجه كل كشور اگر واقعي بشود، اعداد و ارقام و محاسبات درست باشد ما كمتر مشكل خواهيم داشت. (1152228) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۲:۲۵:۴۷
آقاي عسكراولادي شما اخرين گفته ايد اسلاميت بدون جمهوريت معنا ندارد(نقل به مضمون) و آقای مصباح يزدي گفته مردم حقي ندارند كه به ديگري واگذار كنند (جمهوريت را قبول ندارند) . اما تا كنون ما انتقادي از شما نسبت به ایشان و همفكرانش نديده ايم . حال چگونه بايد باور كنيم كه شما جمهوريت نظام را قبول داريد؟ (1151216) (alef-2)
 
حبیب الله عسگراولادی
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۸:۴۴:۳۲
حضرت آيت الله مصباح هرگز نگفتند مردم حقي ندارند من جايي نديده ام جناب آقاي مصباح بگويند جمهوريت را قبول ندارم جمهوريت ظرف مقبوليت نظام است و اسلاميت اساس مشروعيت ، اين دو با هم معنا مي دهند در حقيقت جمهوري اسلامي محصولي از مقبوليت مردمي و مشروعيت الهي است. (1152230) (alef-2)
 
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۳:۲۵:۴۵
چرا جناب عالی وساطت نمی فرمایید که راه برای آمدن سید محمد خاتمی هموار بشود بالاخره شما مشاور مقام معظم رهبری هستید و در این زمینه نسبت به دیگران صاحب نظر تر و پر نفوذتر می باشید. چرا در مقابل تهمت هایی که آقای شریعتمداری به سید محمد خاتمی زدند هیچ اعتراضی نشان ندادید آیا واقغا حرف های ایشان صحیح بود که ایشان خائن می باشند؟؟؟ (1151435) (alef-2)
 
حبیب الله عسگراولادی
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۸:۴۵:۰۸
بنده مشاور مقام معظم رهبري نيستم. آقاي شريعتمداري تهمتي به آقاي خاتمي نزدند آقاي شريعتمداري بر اساس يك سري مدارك و اسناد داوري دارند نسبت به آقاي خاتمي شما اگر اين داوري را قبول نداريد بايد در اسناد و مدارك متقن ايشان مناقشه كنيد. آمدن يا نيامدن آقاي خاتمي به خود او مربوط است نيازي به واسطه ندارد. (1152232) (alef-2)
 
مسعود
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۳:۴۷:۳۱
جناب آقای عسگر اولادی قبول دارید که به دلیل تصمیمات غلط ضربات سنگینی به صنعت و اقتصاد و ملت وارد شده است . مسئول اینهمه اشکال کیست و چگونه میتوان اینهمه خسارت را جبران کرد؟ برفرض رسیدگی قضایی هم شد آیا جبران خسارت میشود؟!!! چرا سازو کار جلوگیری از تصمیم گیری غلط پیش بینی نمیشود؟ آیا یک نفر باید با تصمیم لحظه ای بتواند اقتصاد کشور را زیر و رو کند و شخم بزند؟!!!!! (1151531) (alef-2)
 
حبیب الله عسگراولادی
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۸:۴۶:۵۷
تصميمات در جمهوري اسلامي تابع سازوكار خاص خود است هر نهادي و هر مسئولي بايد مسئوليت تصميم گيريهاي خود را بپذيرد البته سهم تهديدها و تحريم ها را نبايد ناديده گرفت ما در مجلس حق تحقيق و تفحص داريم اگر تصميم غلطي گرفته شود بايد مورد ارزيابي قرارگيرد. (1152239) (alef-2)
 
اسفندیار
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۴:۳۹:۵۱
جناب عالی نمره آقای احمدی نژاد را در انتخاب همکارانش چند میدهید ؟ (1151690) (alef-2)
 
حبیب الله عسگراولادی
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۸:۴۶:۱۰
به غير از چند نفر كه هميشه مورد نقد اخيار بوده اند بنده همكاران آقاي احمدي نژاد را افرادي متعهد ، كاري ، ولايت پذير و مومن مي دانم. (1152236) (alef-2)
 
Saeed Saniepour
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۴:۴۰:۰۷
با سلام

آیا می پذیرید که دوستان هم حزبتان انصاف را در نقد دولت آقای خاتمی بکار نبردند؟ قطعا دولت ایشان بی عیب نبود ولی با یک مقایسه سر انگشتی چه از لحاظ شاخصهای اقتصادی چه سیاست خارجی و نیز تولید و صنعت ملی نمره ای که هر ناظر - بی طرف - به ایشان بدهد قطعا به مراتب از دولت فعلی بیشتر خواهد بود!! جالب اینجاست که تبعیت ایشان از رهبری هم به مراتب بیشتر از رییس جمهور فعلی بود !
اما دریغ از یک نقد منصفانه از طرف حضرتعالی و هم فکرانتان .... (1151691) (alef-2)
 
حبیب الله عسگراولادی
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۸:۴۷:۳۹
بنده در مقام مقايسه دو دولت خاتمي و احمدي نژاد نيستم اينها در دو كهكشان سياسي، مالي و اقتصادي هستند بايد هركدام را در كهكشان خود مورد بررسي قرار داد.
بنده و دوستان سعي كرده ايم انصاف و عدالت را در نقد اشخاص و احزاب و دولتها رعايت كنيم. گاهي ممكن است بيراهه رفته باشيم اما مسير را درست آمده ايم. در نقد دولت كنوني نبايد سياه پردازي كرد دولت كنوني خدمات ماندگاري كرده است نبايد آنرا ناديده بگيريم. (1152241) (alef-2)
 
یه فرد عادی بی کس و تنها
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۵:۰۹:۴۲
سلام جنابعالی که یکی از مبارزین واقعی این انقلاب بوده اید ایا واقعا این وضعیت فعلی از نظر اقتصادی و اجتماعی ان چیزی است که در ذهن شما بود؟ (1151761) (alef-2)
 
حبیب الله عسگراولادی
۱۳۹۱-۱۲-۰۶ ۲۰:۵۷:۲۹
برادر عزيز اميدوارم بي كس و تنها نباشي ما خدا را داريم و خدا از رگ گردن به ما نزديك تر است. لذا نبايد از مشكلات هراسي داشته باشيم. انقلاب فراز و فرود زياد دارد ما خود را براي روزهاي سخت تري آماده كرده ايم. اميدوارم شما را در كنار انقلاب و مردم هميشه داشته باشيم. (1155373) (alef-2)
 
اسماعیل کریمیان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۶:۰۱:۰۷
جناب آقای عسگراولادی
با سلام بنده احترام و علاقه خاصی به شما دارم و جنابعالی را بعنوان فردی صدیق و سلامت قبول دارم.
شما در یکی از جوابیه ها در بالا فرمودید دولت آقای احمدی نژاد کارهای بسیار بزرگ انجام داده است.لطفا این کارهای بزرگ را بعنوان نمونه چند تای آن را می توانید بگوئید که خود شما به آن باور داشته باشید.
فرض محال که کارهای بزرگ انجام داده باشد آیا با فروش نیمی از درآمد نفت در 100 سال گذشته واقعا به کارهای ایشان می توان گفت بزرگ.
بزرگی کار دولت مگر نباید در زندگی مردم تاثیر داشته باشد آیا بنظر شما کارهای بزرگ دولت ایشان تاثیر بزرگ در زندگی مردم داشته است می توانید چند کار بزرگ ایشان را برای بنده و امثال بنده بازگو کنید تا احتمالا پی به اشتباه خودمان ببریم.
با تشکر (1151890) (alef-2)
 
حبیب الله عسگراولادی
۱۳۹۱-۱۲-۰۶ ۲۰:۵۸:۲۲
جناب آقاي كريميان ، ما هميشه در نقد ديگران بايد جانب انصاف و عدالت را رعايت كنيم اگر خوبي او را مي گوئيم نبايد بديهايش در نزد ما بزرگ بيايد و برعكس.
آقاي احمدنژاد طي دو دوره رياست جمهوري نزديك ترين تماس را در اعماق جامعه ايران و در دورترين مناطق شهري و روستايي كشور با مردم برقرار كرده است سفرهاي استاني او يك كار بزرگ بوده كه در دولتهاي پيشين سابقه نداشته است. او فاصله دولت و ملت را با سفرهاي خود كم كرد اين كار بزرگي نيست؟ هدفمندي يارانه ها، سهميه بندي بنزين و كنترل و صرفه جويي در انرژي در دولت هاي قبلي در برنامه هاي پنجساله بوده اما عمل نمي شده است. بحث واگذاري مالكيت هاي دولتي در اين دوره شدت گرفت. من نمي گويم انجام اين كارها بي نقص بوده است. اما در بزرگي آن نبايد ترديد كرد. موضوع استكبار ستيزي در سياست خارجي بخصوص در دوره اول رياست جمهوري ايشان امواج بزرگي در منطقه پديد آورد. بخشي از ظهور بيداري اسلامي در منطقه مربوط به سياست تهاجمي دولت در اين سالها بوده نمي توان آنرا ناديده گرفت.
البته كسي كه كارهاي بزرگ انجام مي دهد ممكن است اشتباهات بزرگ هم داشته باشد. ما بايد اين دو مفهوم را از هم جدا كنيم اثرات سياستهاي دولت كه منبعث از سياستهاي كلي اعلام شده از سوي رهبري است در زندگي دهكهاي پايين جامعه مشخص است در اين ترديد نكنيد. شما آراء آقاي احمدي نژاد را در دور دوم در روستاها و شهرهاي كوچك ببينيد اين واقعيت را حتماً درك مي كنيد كه اتفاقي در زندگي مردم محروم افتاده و در راي آنها هم در دفاع از نظام و دولت بي تأثير نبوده است. (1155375) (alef-2)
 
United States
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۶:۱۷:۱۳
اقای عسگراولادی چرا 4 سال برای گفتن این صحبتها صبر کردید؟ چرا در کوران اتهام زنیها و بد اخلاقیهای سیاسی سکوت کردید ؟ چرا در روزی که در مجلس شورای اسلامی عده ای تظاهرات میکردند و ذشعار مرگ بر هاشمی میدادند شما به عنوان عاقله ای سیاسی تماشاگر بودید ؟ چرا در مقابل اینهمه اتهام زنیهای سردار قلم که کوچکترین اتفاق و مسئله ای را به جریانی که اصلا فعالیتی ندارد نسبت میدهد و در تمام این دوران با تمام قوا به اقای هاشمی حمله میکند و در این راه به قدری پیش میرود که گویی خصومت شخصی با ایشان دارد و حتی بر خلاف ادعای ولایت مداری ایشان کوچکترین حرمتی برای حرفهای رهبری درباره اقای هاشمی قائل نیست با ایما و اشاره صحبت میکنید گویی تمام حرفهای ایشان درباره اقای هاشمی صحیح است و شما فقط میخواهید سردار قلم!!! ایشان را ببخشد؟ (1151920) (alef-2)
 
حبیب الله عسگراولادی
۱۳۹۱-۱۲-۰۶ ۲۰:۵۹:۱۸
اين برادر و خواهر عزيز طوري حرف مي زنند كه گويي در 8 ماهه اول سال 88 هيچ اتفاقي در كشور نيفتاده است. فتنه اي و اهل فتنه هم در كار نبوده است. تعدادي از دوستان ما در جريان اصلاحات اشتباهات فاحشي را در سياست ورزي و پايبندي به انقلاب ، نظام و رأي مردم مرتكب شدند كه نمي توان آنها را ناديده گرفت. شما طوري از مواضع اخير بنده صحبت مي كنيد كه گويي بنده از مواضع گذشته ام در نقد فتنه گران اصلي و مفتون شده ها پشيمان هستم.
اينطور نيست بنده نقد مشفقانه و صريح و شفاف و در عين حال مؤدبانه در گذشته داشته ام و اكنون هم دارم. آنچه امروز در دستور كار بنده است اين است كه اجازه ندهم آمريكا، انگليس و رژيم صهيونيستي كه سران اصلي فتنه مي باشند از جمعي از دوستان ما كه روزگاري در كنار مردم ، نظام و رهبري و امام بودند به عنوان يك جريان اپوزسيوني استفاده كند. كل حرف بنده همين است آنها كه بايد پيام بنده را بگيرند تا الان گرفته اند. (1155377) (alef-2)
 
مهدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۷:۱۲:۳۸
با سلام
آیا قبول دارید سران قتنه در روند و تداوم آن نقش به سزای را ایفا نمودند حال چطور شما پس از گذشت تقریباً 4 سال مواضعی را اتخاذ فرمودید که به تصور اینجانب با نظرات رهبری عزیز تناقض دارد.؟ (1152024) (alef-2)
 
حبیب الله عسگراولادی
۱۳۹۱-۱۲-۰۶ ۲۱:۰۰:۰۳
جناب آقاي مهدي عزيز، فكر نمي كنم مواضع بنده با مواضع مقام معظم رهبري تفاوت داشته باشد. بنده هميشه در چارچوب رهنمودهاي ايشان عمل مي كنم. درك بنده از مواضع ايشان ممكن است با برخي دوستان تفاوت داشته باشد. فكر مي كنم اگر مغايرتي داشته باشد ايشان حتما تذكر مي دهند. (1155378) (alef-2)
 
علیرضا
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۷:۱۶:۴۱
شما میگوید اصلاح طلبان میتوانند حرفشان را بزنند ایا طی این چندسال شما انهارا دررسانه ملی دیده اید درگزارشات صداوسیما حتی نام انهارا نمیبرند پس شما چگونه میگویدمیتوانند حرفشان را بزنند؟ (1152033) (alef-2)
 
حبیب الله عسگراولادی
۱۳۹۱-۱۲-۰۶ ۲۱:۰۱:۱۴
جناب آقاي عليرضا ، بخشي از اصلاح طلبان وقتي حرف خود را از بي بي سي يا راديو آمريكا مي زنند ديگر صلاحيت اعلام همان حرفها را در رسانه ملي ندارند. آنها دهها شبكه خبري در داخل و خارج دارند كه از حمايت رسانه هاي اهريمني دشمن برخوردار است. حرف ما با اينها اين است هر وقت حرفي زديد كه آنها آنرا انعكاس ندادند بپاوريد در رسانه ملي بزنيد چون رسانه ملي نمي تواند حرفهاي راديو آمريكا و راديو بي بي سي را رله كند ضمن اينكه از طريق روزنامه ها و پايگاه اطلاع رساني خودشان و مكاتباتي كه دارند و رسانه اي نيز مي شود مي توانند حرفشان را بزنند كه در اين سه دور مكاتبه اي كه با بنده داشتند ملاحظه كرديد. (1155382) (alef-2)
 
وحید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۷:۴۶:۲۹
با سلام خدمت برادر بزرگوار، جناب آقای عسگراولادی
نظر خود را به صراحت در مورد اصل 27 ام قانون اساسی بیان کنید. آیا اصلاح طلبان حق برگزاری تجمعاتی اعتراضی که مخل مبانی اسلام نباشد را دارند؟ (1152099) (alef-2)
 
حبیب الله عسگراولادی
۱۳۹۱-۱۲-۰۶ ۲۱:۰۱:۵۸
جناب آقاي وحيد ، اصل 27 قانون اساسي به قوت خود باقي است پايبندي برخي به اين اصل به قوت خود باقي نيست. اعلام تظاهرات چه خاموش و چه با فرياد عليه راي ملت پس از اعلام نتايج قانوني ، مخل مباني جمهوريت نظام بود. لذا اين راهپيمايي غيرقانوني بود. به همين دليل در بعضي از اين راهپيمايي ها به مقدسات نظام اهانت مي شد و آرمانهاي امام و انقلاب به مسخره گرفته مي شد. شما شعارهاي روز قدس و 13 آبان و 16 آذر و روز عاشوراي 88 را ببينيد همه اينها مخل مباني اسلاميت و جمهوريت نظام بود. (1155384) (alef-2)
 
سعید
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۷:۵۷:۳۰
با سلام
سرور و سالار شهیدان فرموده اند:
اگر دین و ایمان ندارید آزاده مرد باشید
نمیدانم چقدر به فرموده حضرت ایمان دارید
امادر ایمان و تقوای شما شک ندارم چون به خلاف آن بر خورد نکرده ام
لطفا صراحتا بفرمایید:
تا امروز در عمل خاتمی و هاشمی (در دوران ریاست جمهوریشان)بیشتر التزام عملی به ولایت فقیه داشته اند یا آقای دکتر احمدی نژاد. و کدامیک تا کنون بیشتر حرمت و عزت ولایت را، پاس داشته اند. متشکرم (1152125) (alef-2)
 
حبیب الله عسگراولادی
۱۳۹۱-۱۲-۰۶ ۲۱:۰۴:۵۲
التزام عملي به ولايت در همه دولت ها بوده است. منتهي ممكن است در دولتي كم و در دولتي بيشتر باشد. اگر دولتي التزام عملي به ولايت را از دست بدهد، در حقيقت اصل "تنفيذ"را از دست داده و ديگر مشروعيت ندارد. اين ميزان دست من و شما نيست دست رهبري است. البته من و شما مي توانيم در اين مورد داوري خاص خود را داشته باشيم. (1155389) (alef-2)
 
م.ب
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۸:۰۱:۵۹
با سلام
حضرت آقا در جریان افشاگری احمدی نژاد در مجلس این کار ایشان را غیر شرعی، غیر قانونی و غیر اخلاقی دانستند. از آن جا که احمدی نژاد همین کار را در جریان مناظرات انتخاباتی انجام داد و حضرت اقا در خطبه های نماز در سال 88 هم به نوعی دیگر این کار احمدی نژاد را غیر قانونی دانستند. سوال بنده این است که اصولا اقای احمدی نژاد با کارهای غیر قانونی و غیر شرعی که انجام داده و می دهد به لحاظ شرعی و قانونی آیا صلاحیت لازم کاندید شدن برای انتخاب را داشته ، یا برای ماندن در مسند ریاست جمهوری صلاحیت را دارد؟
ایا به نظر شما در این مرحله مصالح نظام فدای مصالح جناحی نشد؟ (1152134) (alef-2)
 
حبیب الله عسگراولادی
۱۳۹۱-۱۲-۰۶ ۲۱:۰۵:۴۹
انسان يك موجود تدريجي الوجود است. هويت و صلاحيت هاي او به تدريج ظهور پيدا مي كند. ممكن است فردي با عمري خدمت به اسلام و نظام دچار لغزش بشود و پشت پا به همه صلاحيت هاي خود بزند. يا ممكن است شخصي آدم خوبي نباشد اما قرار با خدا و مردم بگذارد ديگر معصيت نكند و در جمع اخيار ظاهر شود. بهر حال شوراي نگهبان در آن وقتي كه صلاحيت آقاي احمدي نژاد را احراز كرده ، براي خود دليل عقلي ، شرعي و قانوني داشته است.
بنده هم مثل شما معتقدم و براي برخي از كارهاي رئيس جمهور توجيه شرعي و عقلي و قانوني پيدا نكرده ام از جمله همين كاري كه در جريان استيضاح وزير تعاون ،كار و رفاه اجتماعي كردند. اميد مي رود كه او به اين اشتباهات خود واقف شده و تلاش در اصلاح كند. (1155392) (alef-2)
 
علی
Canada
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۸:۰۴:۱۷
شما در نامه به اصلاح طلبان اشاره کردید که وضعیت کشور آشفته نیست و مشکل خاصی وجو ندارد.اولین نیاز مردم نیاز اقتصادی است که دولت مجمود احمدی نژاد در برآورده کردن آن بسیاز ضصیف عمل کرده. می شود بگویید شرایط کشور چگونه باید باشد تا شما آن را آشفته قلمداد کنید؟ اگر شرایط فعلی کشور آشفته نیست و مطلوب است پس شرایط دوران اصلاح طلبان با تورم 10 درصدی احتمالا باید از مطلوب هم بالاتر باشد. (1152139) (alef-2)
 
حبیب الله عسگراولادی
۱۳۹۱-۱۲-۰۶ ۲۱:۰۶:۳۸
برادر عزيز علي جان ، در رصد مسايل اقتصادي ما گاهي از مشكلات سخن مي گوييم گاهي از بحران حرف مي زنيم گاهي در مورد تورم ، گراني و ركود سخن به ميان مي آوريم هركدام از اين مفاهيم معاني خاص خود را دارد. شما هر روز كه سيماي جمهوري اسلامي را مي بينيد جمعيت كثيري در خيابانهاي اروپا با پليس آن كشورها بخاطر مشكلات اقتصادي درگير هستند. مردم حتي در مرفه ترين كشورها مشكلات اقتصادي دارند ما اكنون با تهديد و تحريم و محاصرات قدرتهاي جهاني روبرو هستيم شما انتظار داريد كمترين مشكل اقتصادي نداشته باشيم. البته مفهوم اين حرف اين نيست كه مسئولان ما در برخورد با مسائل و مشكلات اقتصادي بي تدبيري نداشتند.
در عين حال شما پيشرفتهاي كشور را در همين بازه زماني نمي توانيد ناديده بگيريد. بنده هيچ وقت نگفتم مشكل خاصي نداريم بايد مشكلات را خوب ديد و آنها را به شايستگي و دقت حل كرد. (1155395) (alef-2)
 
Australia
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۸:۱۲:۳۵
جناب آقای عسگراولادی عزیز
پیرو مواضع اخیر شما و نامه نگاریهای شما با چند تن از اصلاح طلبان، چند سوال به نظر بنده رسید که امیدوارم سایت الف آنها را منتشر نماید. مشتاقانه منتظر دیدن نظرات شما هستم.
1) در مورد حوادث پس از انتخابات، وقتی آقای موسوی به نتایج انتخابات به دلیل تخلفات صورت گرفته (به اعتقاد ایشان و طرفدارانشان) اعتراض داشتند و شورای نگهبان نیز جایگاه خود را به عنوان ناظر و داور بی طرف نداشت (پیرو موضع گیریهای صریح چند تن از اعضا شورای نگهبان در حمایت از آقای احمدی نژاد قبل از انتخابات)، آقای موسوی چگونه میتوانست اعتراض خود را پیگیری نماید؟ آیا پیشنهاد ایشان برای تشکیل یک هیات بیطرف برای بررسی انتخابات (که میتوانست با حکم حکومتی این هیات تشکیل شود) واقعا پیشنهاد غیر منصفانه ای بود؟؟ و یا پیشنهاد ایشان برای بررسی آرا در 4 استان که مورد موافقت شورای نگهبان قرار نگرفت. آیا هزینه بررسی آرا در 4 استان بیشتر بود یا هزینه هایی که کشور در مسایل بعد از انتخابات 88 متقبل شد؟؟
در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر در مورد پیشنهاد آقای موسوی جهت بررسی آرا در 4 استان به لینک ذیل مراجعه فرمایید:
http://www.khabaronline.ir/news-30384.aspx

2) چناچه حضرتعالی و دوستان اصولگرایتان به راستی معتقد هستید آقای موسوی و خاتمی امروز در میان مردم جایگاه اجتماعی ندارند و مردم امروز با بصیرت فراوان به نیت اصلی آنها پی برده اند، پس چرا جهت اتمام حجت در عرصه بین المللی و داخلی با کسانی که در این زمینه شک و شبهه وارد میکنند به اصلاح طلبان واقعی اجازه فعالیت آزادانه در انتخابات آینده رییس جمهوری داده نمیشود تا بدین صورت به جهانیان به صورت عملی ادعایی که بارها در رسانه های اصولگرا منتشر شده اثبات گردد؟؟
با تشکر (1152153) (alef-2)
 
حبیب الله عسگراولادی
۱۳۹۱-۱۲-۰۶ ۲۱:۰۷:۳۷
در هيچ نظام حقوقي ، شاكي در مقام انتخاب قاضي نيست همه نظامها سازوكار حقوقي خاص خود را دارد. به صرف اينكه كسي بگويد من شوراي نگهبان را بي طرف نمي دانم و لذا صلاحيت آنها را براي داوري قبول ندارم از جايگاه و صلاحيت شوراي نگهبان كاسته و يا ساقط نمي شود.
الف- آقاي موسوي و دوستانشان قبل از شركت در انتخابات اعلام كردند ما به قانون اساسي و ولايت فقيه التزام عملي داريم. در قانون اساسي جايگاه شوراي نگهبان يك جايگاه ويژه است. 6 فقيه و 6 حقوقدان در آنجا مسئوليت داوري را برعهده دارند در هيچ نظام حقوقي در جهان محكمه اي را سراغ نداريد كه 12 قاضي در آنجا در امري عهده دار قضاوت باشند. كسي كه اين جايگاه را قبول نداشته باشد اگر نخواهيم بگوئيم يك آنارشيست است بايد بگوئيم حتماً سازوكار ديگري را هم قبول ندارد.
ب- آقاي موسوي بازشماري را قبول نكردند اگر قبول داشتند حتماً دعوا فيصله مي يافت. بنابراين ادعاي شما براي بررسي آراء در 4 استان صحيح نيست.
ما بعد از شوراي نگهبان يك فصل الخطاب هم در قانون اساسي داريم و آن حكم رهبري است. اگر دوستان ما به حكم رهبري گردن مي نهادند و با صدور بيانيه هاي متعدد آنان ، عده اي غافل يا مغرض به طرفداري از آنان دست به اغتشاش و شورش براي اثبات نظر كانديداي مورد نظرخود نمي زدند.
ج- بنده هيچ وقت نگفتم اصلاح طلبان جايگاه اجتماعي ندارند. جايگاه اجتماعي آنها با عدد و رقم آرايشان در همه انتخابات هاي پس از انقلاب مشخص است ما به راي مردم احترام مي گذاريم نه يك عدد بيشتر و نه يك عدد كمتر اما كساني كه بخواهند خود را نماينده كل مردم بدانند چنين ادعائي از هيچكس و هيچ گروه و جناحي مسموع نيست هركس مي تواند بخشي از مردم را نمايندگي كند و به اندازه آراي ثابت شده خودش بايد سخن بگويد.
د- ورود هركس به عرصه رقابت ها تابع قانون است. صلاحيت او براي اين جايگاه بايد تاييد شود صلاحيت ها براي تعيين جايگاه اجتماعي و سياسي افراد نيست تابع يك مقررات حقوقي است كه بايد ديده و رعايت شود (1155400) (alef-2)
 
توحید
United States
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۱۸:۴۲:۴۱
اگر قرار بود در مورد توسعه و افزایش حقوق جامعه به دولت فعلی خورده گرفت آیا می توان در مقابل این دولت اصلاح طلبان را قرار داد؟در کل ضرر ها و مشکلات دولت فعلی و اصلاحات را چگونه ارزیابی می کنید؟ (1152225) (alef-2)
 
حبیب الله عسگراولادی
۱۳۹۱-۱۲-۰۶ ۲۱:۰۸:۴۹
جناب آقاي توحيد سوال شما كلي است بايد جزيي تر شود تا پاسخ درخور يابيد.
همه دولت ها خدمات داشته اند و صدماتي هم به علت غفلت يا ندانم كاري داشته اند اين را بايد در آينه نهادهاي نظارتي كشور مثل ديوان محاسبات ، سازمان بازرسي كل كشور و 000 دقيق ديد و قضاوت كرد. (1155403) (alef-2)
 
۱۳۹۱-۱۲-۰۶ ۰۹:۲۵:۵۲
آقای عسگراولادی فکر می کنید نظام تا کجا رئیس جمهور را تحمل می کند و اینکه رهبر انقلاب فرمودند که فعلا نصیحت می کنم تا کجا ممکن است ایشان را تحمل کنند؟ (1153390) (alef-2)
 
حبیب الله عسگراولادی
۱۳۹۱-۱۲-۰۷ ۲۳:۴۱:۴۱
رئيس جمهور تا در مسير خدمت به مردم و اطاعت از رهبري است در پيش خداوند مأجور است. دولتها همواره مورد حمايت امام و رهبري بوده اند. رهبر انقلاب هم تا موقعي كه رئيس جمهور به مردم خدمت مي كند از او حمايت خواهند كرد. (1157969) (alef-2)
 
۱۳۹۱-۱۲-۰۶ ۰۹:۲۷:۵۵
برخی موسوی را عامل آمریکا از ابتدای انقلاب می دانند. شما با این مدل تحلیل کردن افراد چه میزان موافقید؟ فکر می کنید مهمترین عاملی که باعث شد موسوی به این نقطه برسد چیست؟ آیا شخصیت افراد و خلق و خوی آنها نیز می تواند در انحراف تا این اندازه سیاسیون موثر باشد؟ (1153399) (alef-2)
 
حبیب الله عسگراولادی
۱۳۹۱-۱۲-۰۷ ۲۳:۴۲:۳۱
اگر يك سياستمدار در كوران حوادث نتواند تعادل خود را حفظ كند و اخبار و رويدادها و تحليل ها او را عصباني و خشمگين كند، از عقلانيت سياسي خارج مي شود و به كينه توزي مي افتد اگر از اين مرحله سالم عبور نكند به وادي انتقام جويي مي افتد. نيازي نيست آدم عامل آمريكا و يا دشمن باشد وقتي گرفتار شهوات گرديد و از مسير صحيح و عقلاني خارج شد رفتارهاي غيرمعقول مي گيرد. آقاي موسوي را برخي از اطرافيانش زمين زدند او در شرايط كنوني بايد سرپاي خود بايستد و ببيند چه بروز خود او و هويّتش آورده اند. همه ما در معرض خطرات هواهاي نفس هستيم. من اميدوارم او از اين مهلكه نجات يابد البته راه نجات او و امثال او ، در بازگشت به خيمه امامت و رهبري است و مي تواند از اين فرصت خوب كه رهبري معظم ، فتنه ساز را آمريكا ، انگليس و رژيم صهيونيستي اعلام فرموده اند بهره شايسته بگيرد و چراغي براي گم گشتگان هم روشن كند با اينكه برخي بيانيه هاي او عليه نظام و مردم و انقلاب خيلي تلخ بود امّا اكنون فرصت را بايد غنيمت شمرد. (1157971) (alef-2)
 
۱۳۹۱-۱۲-۰۶ ۰۹:۲۸:۲۶
چرا عده ای از آمدن آیت الله هاشمی می هراسند؟ اگر قرار بر انتخاب مجدد بین هاشمی و احمدی نژاد در شرایط فعلی باشد شما کدامیک را مناسبتر برای مدیریت کشور می دانید؟ (1153401) (alef-2)
 
حبیب الله عسگراولادی
۱۳۹۱-۱۲-۰۷ ۲۳:۴۳:۱۸
آيت الله هاشمي در چند انتخابات اخير شانس خود را براي انتخابات مجدد آزموده است. مردم هم به او علاقه دارند امّا برخي از مردم مي گويند دوره او گذشته است اگر به او راي ندادند به اين دليل نبوده كه با او مخالف بودند. به اين دليل بوده كه مي خواستند تجربيات جديدي را در قوه مجريه بيازمايند. معمولاً رجال سياسي ، مذهبي بخصوص در حوزه اجرا عمر مشخصي دارند بايد جاي خود را به جوانترها بدهند.
كسي از آمدن آقاي هاشمي هراس ندارد. فكر مي كنم دوران احمدي نژاد هم مثل هاشمي گذشته است بايد در اجرا به گزينه هاي جديدتري فكر كرد. (1157974) (alef-2)
 
۱۳۹۱-۱۲-۰۶ ۰۹:۲۸:۵۱
اختلاف شما در ایام دولت موسوی تو حوزه اقتصای سر چه مواردی بوده است؟ آیا هنوز هم قائل به روش های اقتصاد بازار هستید؟ فکر می کنید در شرایط تحریم هم می تواند مدل اقتصاد بازار را پیاده کرد؟ آیا مدل اقتصادی دولت احمدی نژاد به نگاه اقتصادی شما نزدیک بوده است؟ (1153403) (alef-2)
 
حبیب الله عسگراولادی
۱۳۹۱-۱۲-۰۷ ۲۳:۴۴:۰۲
اختلاف ما با آقاي موسوي روي اقتصاد باز يا بسته نبود ما معتقديم بايد در حوزه اقتصاد به فقه و احكام شرع مراجعه كرد. همانطور كه در حوزه سياست و اخلاق ، فرهنگ و حقوق اين كار را بايد بكنيم ما يك نظام اسلامي هستيم بايد در اسلامي كردن آن در همه حوزه ها تلاش كنيم.
قانون اساسي چارچوب درستي براي اقتصاد كشور طراحي كرده است اگر در اين چارچوب حركت كنيم با استفاده از تجربه ، علم و دانش بشري ، مدل هاي بومي در اقتصاد را در چارچوب آموزه هاي ديني مي توانيم طراحي كنيم. (1157979) (alef-2)
 
۱۳۹۱-۱۲-۰۶ ۰۹:۲۹:۱۹
گفته می شود شما و خانواده تان از ثروتمندترین افراد کشور هستید. نظر خودتان در این باره چیست؟ آیا خودتان هم این حرف را قبول دارید؟ (1153405) (alef-2)
 
حبیب الله عسگراولادی
۱۳۹۱-۱۲-۰۷ ۲۳:۴۴:۵۱
بنده قبل از انقلاب و قبل از زندان يك طلبه و كاسب جزء بودم و به دليل همراهي با نهضت امام خميني و مبارزات اسلامي . 14 سال زندان شاه را تجربه كردم بعد از آزادي از زندان دنبال كار اقتصادي جدّي نرفتم و بيشتر به فعاليت سياسي ادامه دادم. پس از پيروزي انقلاب اسلامي به عنوان نماينده امام در كميته امداد از جانب امام خميني(ره) مفتخر شدم و حقوق كارمندي دريافت مي كنم. هنوز هم بازنشسته نشده ام. اما اخوي بنده چه قبل از انقلاب و چه بعد از انقلاب تاجر فعال و خوش نامي بوده است. شايد به دليل ثروت او به غلط حقير را هم ثروتمند مي دانند. (1157980) (alef-2)
 
۱۳۹۱-۱۲-۰۶ ۰۹:۲۹:۴۹
چرا انقدر بر وحدت در انتخابات تاکید دارید؟ از چه چیز می ترسید؟ چرا اجازه نمی دهید که میان اصولگرایان که به شدت هم بین شان اختلاف است یک رقابت صورت گیرد. این تلاشی که شما انجام می دهید برای وحدت ناخواسته مهندسی و مدیریت انتخاباتاست. جریان انحرافی هم که وجود ندارد. فتنه هم که رد صلاحیت می شود. بگذارید مردم میان اصولگرایان هم وزن کشی کنند. (1153409) (alef-2)
 
حبیب الله عسگراولادی
۱۳۹۱-۱۲-۰۷ ۲۳:۴۵:۳۳
وحدت و همگرايي يك ارزش اشت. واگرايي و تشتت و اختلاف يك ضد ارزش است. اگر آنرا ارزش بدانيم حد يقف ندارد لذا زماني مي رسد كه ما به عدد اعضاي يك حزب يا به عدد رجال سياسي و مذهبي كشور نامزد انتخاباتي خواهيم داشت. اجماع بين نخبگان يك هنر است ما بايد اين هنر را در سياست ورزي ياد گيريم و در عمل هم نشان دهيم اينكه تصور شود عده اي به نام انحراف يا فتنه حتماً رد صلاحيت مي شوند درست نيست. دستگاههاي مسئول صلاحيت هاي افراد را در نظر مي گيرند ممكن است رد صلاحيت ها در ميان اصولگرايان هم از ديدگاه شوراي نگهبان كمتر از آنچه كه شما به عنوان فتنه يا انحراف ياد مي كنيد نباشد. (1157981) (alef-2)
 
۱۳۹۱-۱۲-۰۶ ۰۹:۳۰:۱۲
چرا تلاش نمی کنید موتلفه اسلامی را مقداری جوان کنید؟ تا کی موتلفه باید توسط افراد مسن اداره شود؟ الان برای مردم اینطور جا افتاده است که موتلفه اسلامی تشکیلاتی پیر و محافظه کار است. به نظرم برای فعالیت سیاسی باید جوان شوید. (1153413) (alef-2)
 
حبیب الله عسگراولادی
۱۳۹۱-۱۲-۰۷ ۲۳:۴۶:۱۶
تلاش براي جوان سازي در موتلفه اسلامي صورت گرفته است و پيوسته هم تلاش مي شود تا حدودي هم موفق بوديم. البته فرايند جوان سازي تابع راي و خرد جمعي است. لذا آنچه امروز در موتلفه اسلامي مي بينيد محصول خرد جمعي و رأي است. بهر حال از دلسوزي شما و نيز رهنمود شما تشكر مي كنم. (1157982) (alef-2)
 
۱۳۹۱-۱۲-۰۶ ۰۹:۳۰:۲۸
از نظر شما مهترین نگرانی در شرایط کنونی کشور چیست؟ فردی که می خواهد بیاید باید کدام مشکل و مساله را بیشتر توجه کند؟ آیا قائل به این هستید که گسست های اجتماعی و بی اعتمادی به حاکمیت یکی از مهمترین نگرانی ها در شرایط فعلی کشور است ؟ (1153415) (alef-2)
 
حبیب الله عسگراولادی
۱۳۹۱-۱۲-۰۷ ۲۳:۴۶:۵۳
مهمترين نگراني من در درجه اول عدم رعايت تقواي الهي در برخورد با مشكلات است و در مرحله بعد مشكلات معيشتي مردم مي باشد. ما اگر دين خود را حفظ كنيم و تقواي الهي را رعايت كنيم ، بركات خداوند از زمين و آسمان بر همه ما نازل مي شود. ما از اين مشكلات عبور مي كنيم ، به سلامت هم عبور مي كنيم. شما كشورهاي جهان به ويژه كشورهاي پيشرفته را ببينيد با آنكه آنها جنگ نداشتند مورد تهديد و تحريم هم نبوده و نيستند ولي غرق در مشكلات اقتصادي هستند بطوريكه مردم اعتراض ها را به خيابانها كشانده اند. ما كه مورد تهديد و تحريم و محاصره ها هستيم ، مشكلات آنها را نداريم. لذا اينها چيزي نيست كه نگران كننده باشد. (1157983) (alef-2)