نظر منتشر شده
۱۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 243720
چرا آموزش و پرورش پاسخگو نیست؟
بخش تعاملی الف - حمید سلیمانی
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۹ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۰۷:۰۳
از سال ۹۱ تاکنون اعتراضات بی شماری در خصوص بند سرشار از تبعیض سایر در احکام حقوقی از طرف معلمان به طرق مختلف صورت گرفته است اما روابط عمومی و اداره کل امور اداری در پاسخ به تمامی آن ها یک متن کلیشه ای و فاقد منطق را ارسال نموده که با اندک جستجویی در اینترنت مشاهده می شود که این متن از سال ۹۱ تاکنون هیچ تغییری نکرده است و این در حالی است که متن نامه های اعتراضی و سوالات آن ها متنوع بوده است و بارها از طرف معترضین به آن متن کلیشه ای و غیر مسئولانه پاسخ های مستدل داده شده است.

گویا مسئولین مربوطه حتی زحمت مطالعه ی نامه ها را نیز به خود نمی دهند چون در غیر اینصورت حداقل پاسخی در خور پرسش ها می دادند.

در آن متن تکراری و یاس آلود دلیل تبعیضات ناروا را مصوبه ای در هیات دولت می دانند اما هیچ اشاره نمی کنند که این مصوبه ی جنجالی به پیشنهاد وزارت آموزش و پرورش وقت بوده و اصلاح آن نیز نیز اراده و شهامت مسئولان این وزارت خانه را می طلبد.

البته در ارتباطات تلفنی پاسخ کارشناسان وزارت متفاوت است و گفته می شود ما اشتباه کردیم اما نمی توانیم این اشتباه را اصلاح کنیم و چاره ای نیست جز اینکه گروهی از معلمان تا پایان خدمتشان تاوان اشتباه ما را بپردازند.

و جالب اینجا است که وقتی نماینده ای از طرف معلمانی که حقوقشان در این رابطه پایمال شده است به وزارت خانه مراجعه می کند نه تنها دفتر معاون محترم وزیر وقت ملاقات به ایشان نمی دهد بلکه حتی دفتر مدیرکل محترم امور اداری نیز از ملاقات ۵ دقیقه ای این نماینده که از راه دور نیز به تهران رفته بود با مدیر کل ممانعت می نماید.

کدام منطق و وجدان سالم حکم می نماید براثر یک مصوبه ی غیر کارشناسی دو معلم با سوابق و امتیازات یکسان و در یک شغل و یک محل خدمت حقوق متفاوتی دریافت کنند و مسئولان آن ها آگاه باشند و سکوت پیشه کنند.

جالب تر اینجاست که حتی ادارات کل استان ها نیز بطور سلیقه ای برداشت های مختلفی از این مصوبه داشته و به شیوه های مختلف آن را اجرا نموده اند به عنوان مثال برخی استان ها بند سایر را به معلمانی که در سال ۹۱ به عنوان نیروی تبعی در خارج از کشور بوده اند پرداخت می نمایند اما بعضی استان ها این عزیزان را نیز از مزایای این بندمحروم نموده اند.

مصیبت بارتر اینکه آقایان امور اداری وزارت از این تبعیض در اجرا نیز آگاهند اما لب فرو بسته اند.

البته بعضی از کارشناسان محترم در گفتگوهای شفاهی به دلیل آنکه نقشی در شروع این روند نداشته اند خود را مبرا می دانند اما آیا سکوت بر ظلم به معنای تایید تداوم ظلم نیست؟

امیدواریم در آغازین روزهای سال جدید تحصیلی وجدان های بیداری پیدا شوند که به این روند تبعیض آمیز پایان دهند و مطالبات ما را از سال ۹۱ تاکنون در اسرع وقت بپردازند.
 
کلمات کلیدی : حمید سلیمانی
 
۱۳۹۳-۰۷-۰۹ ۱۸:۳۰:۰۵
اصولا ذهن مسئولین آموزش و پرورش کوچک و تنگ نظر هستند گمان می کنند هر سختی که خود کشیده اند دیگران هم باید بکشند نمونه آن رفتن معلم به محل کار خود در غرب تهران و اسکان در شرق تهران است و در خصوص مسائل مالی که اوضاع خیلی بدتر از اینه واقعا یه مقایسه ای با کشورهای دیگر کنند آنوقت بیایند مدیریت کنند (2403568) (alef-10)
 
عبدالله
۱۳۹۳-۰۷-۱۳ ۱۳:۳۵:۴۱
با سلام اگرچه این صحبت ها آب در هاون کوبیدن است ولی باز گفتنش بهتر از نگفتن است.در وزارت خانه ای که بالاترین تحصیلات را در بین ادارات دیگر دارند و از طرفی مسولیت تربیت نسل آینده??? بالاترین مدرکش برابر با پایین ترین کارمند سایر ادارات حقوق می گیرند البته از امکانات دیگرشان بگذریم....دیگر توقع بیشتری نمی شود داشت.بجای توجه به این تریبت کنندگان در آینده پلیس تربیت کنید.ندامتگاه بسازید...افسوس آینده دیگر به دردتان نمی خورد. (2408799) (alef-10)
 
بشیر
۱۳۹۳-۰۷-۰۹ ۲۱:۵۷:۰۹
با سلام من دانش آموز دوم دبیرستان هستم من می خواستم برم رشته ی تجربی اما با سیستم آموزش وپرورش با اجبار به رشته ی ریاضی وفیزیک رفتم وهیچ گونه علاقه یی ندارم لطفا رسیدگی کنید (2403856) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۷-۰۹ ۲۲:۱۸:۱۵
وقت دولت جوابگو نیست چه لزومی دارد یک وزارتخانه جوابگوباشد (2403892) (alef-3)
 
معلم قمی
۱۳۹۳-۰۷-۱۰ ۱۲:۰۹:۰۱
آموزش و پرورشی که هر طور دوست دارد پاسخ می دهد. من معلمی هستم که حدود دو سال و نیم در روستاهای قم خدمت کردم. روزانه حدود 75 کیلومتر رفت و 75 کیلومتر برگشت در مناطق کمتر توسعه یافته. بر اساس نص صریح قانون خدمات کشوری باید به من تعجیل در گروه و رتبه تعلق گیرد اما مسئول منصوب شده کارگزینی ما در دولت تدبیر و امید حتی نص صریح قانون را نمی پذیرد. ما عادت به این گونه قانون شکنی ها و پاسخگو بودن های سلیقه ای داریم. (2404593) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۰ ۱۳:۲۴:۳۹
آموزش و پرورش فعلا خوابه!!!!!!!!!! (2404771) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۰ ۱۴:۰۴:۴۱
واقعا چرا ؟ چرا؟ چرا؟ (2404835) (alef-10)
 
حمید
۱۳۹۳-۰۷-۱۰ ۱۹:۴۹:۲۵
واقعا متاسفم واسه مجموعه اموزش و پرورش که توی ساده ترین کار گیر کرده و هیچ چاره ای اندیشیده نمیشه. دوتا بند ظالمانه سایر و تفاوت تطبیق در احکام فرهنگیان قید شده که دیگه نه سابقه کار ارزش داره نه مدرک و نه هیچی. یکی نیست بیاد یه بازنگری انجام بده ببینه چه افتضاحی بار اومده تو احکام حقوقی. من یه معلمم. برین چندتا حکم رو با هم مقایسه کنین ببینید. اون شخصی که سابقه کارش بالاتره مدرکش هم بالاتره توسط این دو بند تبعیض امیز حقوقش از کسی که از هرلحاظ مدرک و سابقه کار کمتره داره کمتر حقوق میگیره. واقعا متاسفم واسه این سازمان عریض و طویل. هم احکام پایین معلمها نسبت به دیگر سازمانها و هم وجود تبعیض بین احکام خود معلمها واقعا انگیزه کاری رو از ما گرفته اقای فانی هم که خدا زیادکنه قوز بالا قوز مشکلات معلمها شده .حالا برین افت تحصیلی ها رو جمع کنید. من یکی که اصلا دل به کار دانش اموز نمیدم چون تا چشم کار میکنه تو این مملکت داره به معلم ظلم میشه (2405237) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۰ ۲۲:۴۰:۰۹
از ماست که بر ماست
آنگونه که باید اعتراض نمی کنیم
آیا تاکنو ن یک بار نامه ای نوشته ای؟ (2405398) (alef-10)
 
بويراحمدي
۱۳۹۳-۰۷-۱۱ ۰۵:۰۴:۵۱
كدام آموزش كدام پرورش ؟ جان خودتون از اين حرفا نزنيد خيلي وقته تعطيله ، هنوز در مرحله آزمايش و خطاست ، از زمانيكه مدارس غير انتفاعي آمد و خصوصي بازي شد و امور تربيتي حذف شد اين وزارتخانه از اهداف و وظايف خود كاملاً دور شد ، كاش اجازه مي دادند نيم ساعت در خصوص آموزش و پرورش صحبت مي كرديم البته در مقابل افراد مسؤل و پاسخو سرنوشت هر كشوري به اين وزارتخانه وابسته است كه... (2405580) (alef-10)
 
فرزند فرهنگی
۱۳۹۳-۰۷-۱۲ ۱۹:۱۳:۰۱
سلام
پدرم دکترای جغرافیا و برنامه ریزی روستایی از دانشگاه تهران دارد. حقوق دریافتی او بعد از 20 سال در آموزش و پرورش یک میلیون و سیصد هزار تومان است. در سایت جذب آموزش عالی ثبت نام کرد و دانشگاه فرهنگیان را انتخاب نمود تا شاید در زندگیش تحولی ایجاد شود اما گفتند دیگران شرایطشان بهتر بوده و آن ها را پذیرفتیم. پدرم پرسید چه شرایطی گفتند باید فرهنگی باشی، فارغ التحصیلی از یک دانشگاه معتبر مثلاً دانشگاه تهران، داشتن مقاله علمی پژوهشی (که پدرم تنها چهار مقاله علمی پژوهشی از رساله اش دارد البته بجز مقالات دیگر)، تألیف و ....؛ حتی با وزیر آموزش و پرورش نیز مکاتبه کرد اما معلوم نشد وزیر چه جوابی داد و پدرم همچنان کتاب می خواند، ترجمه می کند و در مقابل فشارهای مادرم که به او می گوید برو مسافر کشی کن مقاومت می کند. اینها را بریز دور؛ البته مادرم نیز تحصیلکرده است. جالب این است که پدر و مادرم دایماً به من فشار می آورند که درسم را بخوانم. (2408134) (alef-13)