توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 285625
توافق آمریکا و روسیه در مورد بشار اسد
تاریخ انتشار : سه شنبه ۶ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۵۵
یک وبگاه خبری رژیم صهیونیستی با این ادعا که واشنگتن و مسکو با یکدیگر به توافق رسیده‌اند که رئیس جمهور سوریه در مسند خود باقی بماند، از اختلاف عربستان و ترکیه با غرب بر سر پرونده سوریه خبر داد.

به گزارش فارس، برخی از منابع خبری از هماهنگی آمریکا و روسیه برای باقی نگه داشتن «بشار اسد» به عنوان رئیس جمهور سوریه خبر دادند.

وبگاه خبری صهیونیستی «واللا» ادعا کرد که «باراک اوباما» رئیس جمهور آمریکا درباره پرونده سوریه با روسیه تماس گرفته و واضح است که آمریکایی‌ها مایلند بحران سوریه به صورتی حل و فصل شود که بشار اسد در مسند خود همچنان باقی بماند.

به گزارش این وبگاه، اوباما می‌داند در حال حاضر باقی ماندن اسد در حکومت بهترین گزینه موجود است و جایگزین کردن گروه‌های تروریستی سُنی به جای بشار سبب خواهد شد که همه منطقه در معرض تهدید قرار گیرد.

بنا بر این گزارش، تصمیم‌گیرندگان اصلی در تل‌آویو نیز با دیدگاه آمریکا و روسیه درباره سوریه موافقند.

«ایلی فوده» خاورشناس اسرائیلی نیز در این زمینه مدعی شد:‌ بسیاری از محافل سیاسی جهانی می‌دانند سلطه محور تشیع بر سوریه بهتر از آن است [که این کشور] تحت سیطره گروه‌های سُنی باشد.

وی با انتشار مقاله‌ای در شماره جمعه گذشته روزنامه «اسرائیل هیوم» نیز ادعا کرد که موضع غرب بر سر سوریه با موضع عربستان و ترکیه تفاوت دارد؛ چرا که آنکارا و ریاض بر خلاف غرب ترجیح می‌دهند که به هر قیمتی اسد از حکومت کنار زده شود.

این خاورشناس اسرائیلی در ادامه ادعاهای خود گفت: سلطه بر سوریه برای ایران اهمیت خاصی دارد؛ زیرا تاریخ نشان داده است هر کس بر سوریه حکومت کند می‌تواند بر منطقه تأثیر داشته باشد.

«افرایم هالیفی» رئیس سابق موساد نیز با اشاره به اینکه توافق هسته‌ای ایران و ۵+۱ توافق خوبی است، مدعی شد این توافق سبب شده است که منافع اسرائیل و محور تشیع با یکدیگر تلاقی پیدا کند.

وی یکشنبه گذشته در گفت‌وگو با شبکه دو تلویزیون اسرائیل ضمن انتقاد تند از «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم گفت: او (نتانیاهو) به جای اینکه از آن (توافق هسته‌ای) برای بهبود فضای راهبردی اسرائیل استفاده کند؛ همه تلاش خود را برای به شکست کشاندن توافق [هسته‌ای ایران] در کنگره به کار بسته است».
 
کلمات کلیدی : بشار اسد
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.