نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 375625
میزان تولید گاز پارس جنوبی چقدر است؟
تاریخ انتشار : دوشنبه ۴ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۳۴
جانشین مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس گفت: با راه اندازی سکوهای جدید تا پایان امسال حدود ١١٠ میلیون مترمکعب در روز به ظرفیت تولید گاز از پارس جنوبی افزوده شده و به ۵۴۰ میلیون مترمکعب خواهد رسید.

به گزارش ایرنا ، فرخ علیخانی در حاشیه بازدید خبرنگاران از سکوی فاز ٢١ پارس جنوبی گفت: بر اساس برنامه ریزی انجام شده امسال ۶ سکو در پارس جنوبی راه اندازی می شود.

جانشین مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس افزود: ٤٠ سکو باید در میدان گازی پارس جنوبی نصب شود که تاکنون ۲۰ سکو نصب شده است.

وی به جزییات نصب ۶ سکو در پارس جنوبی اشاره کرد و ادامه داد: سکوی A ١٩ هفته گذشته نصب شد و سکوی فاز ۲۱ نیز هم اکنون آماده مهیا شدن شرایط آب و هوایی برای نصب است.

وی با بیان اینکه سکوهای B ١٨، B ١٧، B ١٩ و ٢٠ نیز تا پایان امسال راه اندازی خواهند شد، اضافه کرد: اکنون میزان تولید گاز ایران از پارس جنوبی به حدود ۴۳۰ میلیون مترمکعب است که تا پایان سال ۹۵ به ۵۴۰ میلیون مترمکعب در روز خواهد رسید.

علیخانی به توسعه صنعت فراساحل در کشور اشاره کرد و گفت: شرکت های ایرانی هم اکنون قادرند همه مراحل فعالیت فراساحل یعنی از مرحله طراحی تا ساخت و نصب سکو و حتی تولید گاز را نیز انجام دهند.

جانشین مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس افزود: میدان گازی پارس جنوبی همانند سایر میدان ها، به تدریج دچار افت فشار می شوند و بر این اساس، مطالعات مربوط به جلوگیری از کاهش تولید پس از افت فشار از طریق نصب کمپرسور در حال انجام است.

قرار بود سکوی ۲۱ در محل خود نصب شود اما به دلیل مواج شدن خلیج فارس عملیات نصب به تاخیر افتاد.

تولید گاز کشور با نصب سکوی فاز ۲۱ پارس جنوبی یک میلیارد فوت مکعب افزایش می یابد.

این سکو بدون کمک خارجی، با اتکا به توانمندی داخلی نصب می شود.

با اولویت بندی توسعه فازهای پارس جنوبی و تمرکز بر توسعه فازهایی که پیشرفت بیشتری دارند، روند راه اندازی فازهای این میدان بزرگ گازی شتاب گرفته است و به تبع آن، تولید گاز کشور نیز افزایش خواهد یافت.
 
کلمات کلیدی : صادرات گاز
 
محمد حسين
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۰۴ ۱۴:۲۴:۴۵
عبارت «بدون كمك خارجي» الان در صنعت گاز فقط يك فيگور است. پالايشگاههايي كه در دوره تحريم نصب شده اند (مثل پالايشگاه ششم) قابليت بهره برداري ندارند. همين الان «تمام» گاز وارد شده با اين پالايشگاه در مشغل خروجي سوزانده ميشود. همه نگران اين هستند كه در مرحله بهره برداري دايما شات داون خواهند داشت و ريسك مسايل ايمني مانند آتش سوزي بسيار بالاست. در حاليكه پالايشگاه نصب شده توسط «توتال» مثل ساعت كار ميكند و افراد آموزش ديده توسط توتال از توانمندترين نيروهاي متخصص صنعت گاز هستند. لطفا با اقتصاد كشور را با احساساتي گري دچار بحران نكنيد. (3844391) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.