توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 498098
سیم کارت کودک توسط والدین قابل کنترل و برنامه ریزی هستند
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۲۲:۰۸
معاون بررسی های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوییاظهار داشت: سیم کارت کودک متناسب با سن آنها قابلیت های گوناگونی دارد و به نام والدین است .

به گزارش الف برنامه "صبح و گفت و گو" رادیو گفت وگو با موضوع سیم کارت کودک ، با حضور صادق عباسی شاهکوه معاون بررسی های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دکتر فرشته افکاری روانشناس علوم تربیتی به روی آنتن رفت.

صادق عباسی شاهکوه درباره سیم کارت کودک گفت: سیم کارت کودک موضوع جدیدی نیست و این مصوبه متعلق به حدود دو سال پیش است و اپراتورها مدت زیادی است که آن را عرضه می کنند و تاکنون حدود سه میلیون سیم کارت کودک و یا دانش آموزی وجود دارد.

وی اضافه کرد: اصل این سیم کارت برای کسانی است که زیر 18 سال سن دارند. این سیم کارت ها را پدرها و مادرها می توانند به نام خودشان بگیرند اما به فرزندان شان اختصاص بدهند.

معاون بررسی های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درباره ویژگی های این سیم کارت توضیح داد و بیان داشت: این سیم کارت متناسب با سن آنها قابلیت های گوناگونی دارد یعنی می توان لیست سیاه و سفید و یا زمان استفاده برای آن تنظیم کرد. همه اپراتورها موظف هستند که این امکانات را فراهم کنند و به این شکل حدود دو الی سه میلیون سیم کارت کودک توزیع شده است.

وی درباره نظارت والدین بر این سیم کارت ها اظهار داشت: سیم کارت ها به نام والدین است و به همین دلیل اپراتورها این امکان را فراهم می کنند که والدین بتوانند روی آن برنامه ریزی کنند. به عنوان نمونه والدین می توانند تعریف کنند چه سایت هایی سفید باشد که امکان ورود به آنها را دارند و از طرف مقابل لیست سیاهی را تعریف کنند که وارد سایت های مشخص نشوند.

در ادامه دکتر فرشته افکاری با بیان اینکه باید مشخص شود هدف از راه اندازی سیم کارت کودک چیست، عنوان داشت: دانش آموز قرار است چه استفاده مفیدی از سیم کارت ها ببرد و یا چه مخاطراتی داشته است که تاکنون ممنوع بود. سیم کارت کودک در بعضی از کشورهای جهان مانند آلمان و کانادا مجاز نیست تا این حد در اختیار بچه ها قرار بگیرد.
وی افزود: متاسفانه والدین و حتی مسئولین در مقابل فشار کودکان برای داشتن گوشی و سیم کارت کوتاه آمدند. اینکه بچه ها حس کنجاوی دارند و در دوران ابتدای نوجوانی حس بزرگ شدن دارند را درک می کنیم اما سوال این است که این سیم کارت تا چه میزان می توانند قابل کنترل باشند.

این روانشناس علوم تربیتی تصریح کرد: فکر می کنم دادن سیم کارت نیاز به یک کار ویژه کارشناسی دارد و اگر قرار است توزیع شود، باید به حدی حساب شده باشد که اگر پدر و مادر در کنار فرزند نباشند، خیالشان راحت باشد. معتقدم غیر از افراد خاص نباید با بچه ها تماس بگیرند و یا کودک نباید به هر کسی که می خواهد پیامک بزند.
 
کلمات کلیدی : سیم کارت کودک
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.