نظر منتشر شده
۷
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 366094
حقوق مدیران بانکی در غرب
تاریخ انتشار : شنبه ۵ تير ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۰۶
مدیرعامل اجرایی شرکت خدمات مالی و بانکداری سیتی گروپ در سال ۲۰۱۵ میلادی پاداش نقدی به مبلغ ۶ میلیون دلار دریافت کرده است.

به گزارش نامه، شاید کمتر کسی فکر میکرد که رئیس بانکی که نامش با کارگران گره خورده، در میان فیش های دریافتی های نجومی باشد، «علی صدقی» از کار برکنار و بخشی از دریافتی های وی به خزانه بازگشت تا جنجال فیش های حقوقی همچنان با همه حواشی خود ادامه پیدا کند.

این روزها همه فیش های حقوقی خود را منتشر می کنند، از محیط بانی با ۲۰ سال سابقه کار و دریافتی ماهانه ۹۵۰ هزار تومانی و فرهنگیان و بازنشستگان تا استاندار تهران که در پاسخ به شایعاتی درباره دریافتی چندصدمیلیونی، فیش حقوقی ۱۷ میلیونی خود را رو کرد!

این فیش های حقوقی در پاسخ به دریافت های چند صد میلیون مقامات حال و سابق دولتی و بانکی و ... منتشر می شوند که همگی از بالاترین تسهیلات بانکی با کمترین سود بهره برده اند.

تب و تابِ فیش های حقوقی نجومی همچنان ادامه دارد. افشای فیش حقوقی علی صدقی، مدیرعامل بانک رفاه کارگران با دریافتی ماهانه ۲۴۰ میلیون تومان حواشی پررنگتری نسبت به سایر فیش های حقوقی داشت؛ اگرچه صدقی با حکم ربیعی از سمتش برکنار و مبلغ ۲۴۰ میلیون نیز به خزانه دولت بازگشت اما سوالات و نقاط مبهمی بسیاری در این پرونده همچنان وجود دارد.

از سوی دیگر، اسحاق جهانگیری در تازه ترین واکنش دولت به این افشاگری تاکید کرد که با تمامی افرادی که حقوق های نجومی دریافت کرده اند برخورد می شود.

به همین بهانه، در ادامه این گزارش نگاهی داریم به دریافتی و پاداش مدیران ارشد بانک های بزرگ جهان با دریافتی هایی به مراتب بیشتر و نجومی تر؛ حلقه گمشده ای دریافتی های نجومی در ایران اما شفافیت است، بی شک کسی انتظار ندارد دریافتی یک رئیس یانک، یک وزیر یا یک رئیس جمهور با یک شهروند عادی یکسان باشد اما عدم شفافیت در این پرداختی ها شکاف بزرگی را میان جامعه و مسئولان ارشد در کشور ایجاد کرده است.

سیتی گروپ

مایکل کوربات، مدیرعامل اجرایی شرکت خدمات مالی و بانکداری سیتی گروپ است که از سال ۲۰۱۲ تاکنون از سوی هیئت مدیریه سیتی گروپ در این سمت حضور دارد.

کوربات در سال ۲۰۱۵ مجموعا ۱۶ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار حقوق و مزایا دریافت کرده است. ۴ و نیم میلیون از این مبلغ، به عنوان بخشی از سهام معوق بوده است که در این سال به کوربات پرداخت شده است.

وی همچنین مبلغ پاداش نقدی به ارزش ۶ میلیون دلار در سال گذشته میلادی دریافت کرده است.

دویچه بانک آلمان

آنوشو جین، مدیر عامل سابق بانک دویچه آلمان در سال ۲۰۱۵ حقوقی به مبلغ۳.۲ میلیون دلار دریافت کرده است. وی در این سال پاداشی به مبلغ ۵ میلیون و ۱۷ هزار یورو نیز دریافت کرده است.

مورگان استنلی آمریکا

جیمز گورمن، مدیرعامل اجرایی شرک خدمات مالی مورگان استنلی امریکا است که در سال ۲۰۱۵ حقوق پایه ۱ و نیم میلیون و ۴.۶ میلیون سود سهام مجموعا ۲۱ میلیون دلار دستمزد دریافت کرده است.

اچ اس بی سی انگلیس

استاورت گالیور، مدیرعامل بانک اچ اس بی سی انگلیس در سال ۲۰۱۵ حقوقی به مبلغ ۳ میلیون و ۶ هزار دلار دریافت کرده است وی در این سال ۶۶۲ هزار دلار نیز پاداش نیز دریافت کرده است.

گلدمن ساکس آمریکا

لیود بنک فین، مدیرعامل اجرایی گلدمن ساکس در سال ۲۰۰۷ مجموعا ۵۳ میلیون و ۹۶۵ هزار و ۴۱۸ دلار دریافت کرده است، حقوق پایه وی ماهانه ۶۰۰ هزار دلار ، پاداش نقدی به ارزش ۲۶ میلیون و ۹۸۵ هزار و ۴۷۴ دلار کل دریافتی وی در سال ۲۰۰۷ را تشکیل می دهد.

سود سهامی به ارزش ۱۵ میلیون و ۵۴۲ هزار و پاداش به ارزش ۱۰ میلیون و ۴۵۳ هزار و ۳۱ دلار بوده است. وی در سال ۲۰۱۴ حقوقی ۲۴ میلیونی و در سال ۲۰۱۵ حقوقی به مبلغ ۲۳ میلیون دریافت کرده است.

جی پی مورگان آمریکا

جیم دیمون، مدیر عامل اجرایی موسسه مالی جی پی مورگان است که در سال ۲۰۱۵ در مجموع ۲۷ میلیون دلار حقوق و مزایا دریافت کرده است، از این مبلغ ۲۰ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار به عنوان سود سهام، ۵ میلیون پاداش نقدی و ۱ و نیم میلیون نیز حقوق دریافت کرده است.
 
کلمات کلیدی : فیش حقوقی+بازار خودرو+اختلاس
 
حسین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۵ ۱۰:۲۷:۱۴
چند تا تفاوت هست
۱ - اونها بهره هاشون ۱ الی ۴ درصده مال ما رو همه میدونیم
۲ - اونجا بر مبنای عملکرد پاداش می‌گیرند و واقعا بانکهای موفقی هستند و نه مثل بانکهای ما ورشکسته
۲ - اونها دولتی نیستند
۴ - اونها رابطه ای مدیر نشده اند و افراد قوی بوده اند (3782206) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۵ ۱۰:۵۲:۳۰
ظاهرا نویسنده مطلب یا از اوضاع کشور ایران اطلاع ندارد یا از اقتصاد بازار در غرب. در ایران آنچه به عنوان حقوق و پاداش های آنچنانی به جیب مدیران می رفته و میرود از پول حاصل از فروش نفتی است که هردلار آن متعلق به همه مردم است ومایملک شخص یا گروه خاصی نیست .ولی در اقتصاد بازار در غرب کلیه گروههای که نام برده شد متعلق به سرمایه داران خصوصی است وبر اساس سود حاصل از عملکرد مثبت این شرکتها مدیران آنها میتوانند از حقوق و پاداش مناسب برخوردارگردند ولی در ایران موسسات مالی که همه یا دولتی هستند و یا شبه دولتی و عملا نه تنها سودی ندارند بلکه زیان آور نیز هستند برای مدیران خود پاداش در نظر میگیرند. (3782240) (alef-11)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۵ ۱۱:۱۹:۴۵
باید پادشهای اشاره شده با میزان گردش مالی این بانکها و سودآوری آنها مقایسه شود. صرفا اعلام چند عدد نمی تواند توجیه کننده پرداختهای بانکهای ایرانی باشد. (3782299) (alef-11)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۰۵ ۱۱:۲۵:۳۴
این بانکها ی غربی اولا" خصوصی هستند و از رانت دولتی استفاده نمی کنند ثانیا" ضرر ده نبوده و برای سهامداران نیز سود های کلانی ایجاد می کنند این پاداشها بخاطر ابتکار عمل این مدیران برای افزایش سود سهامداران هست (3782318) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۵ ۱۱:۴۹:۵۵
حقوق مهندس هاي ايراني در داخل كشور و خارج كشور را هم مقايسه كنيد (3782389) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۵ ۱۴:۳۰:۴۳
لطفا حقوق کارگران، کارمندان و.. را هم مقایسه کنید. (3782779) (alef-3)
 
United States
۱۳۹۵-۰۴-۰۶ ۲۰:۰۵:۰۸
هزینه زندگی را هم مقایسه کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (3785701) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.