نظر منتشر شده
۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 323389
۱۱ هزار و ۸۰۰ پزشک گم شده‌اند!
تاریخ انتشار : شنبه ۱۹ دی ۱۳۹۴ ساعت ۲۳:۲۵
رئیس سازمان نظام پزشکی گفت: میزان مراجعه ایرانیان به پزشک متخصص در هر‌ سال ١.٧، مراجعه به پاراکلینیک‌ها ٠.٧ و مراجعه به مراکز توانبخشی ٠.٠٣‌درصد است.

علیرضا زالی در گفت‌وگو با «شهروند» و در پاسخ به این سوال که «آیا آماری از تعداد پزشکان و به‌طور کلی جامعه پزشکی وجود دارد؟»، تصریح کرد: متاسفانه آمار درستی نداریم اما می‌دانیم که هم‌اکنون ١٠‌ هزار دستیار در بیمارستان‌ها مشغول به کار هستند. در مطالعه‌ای هم که مربوط به یک‌ سال و نیم پیش است، مشخص شده که ١١ ‌هزار و ٨٠٠ نفر از کسانی که در رشته‌های مختلف پزشکی، فارغ‌التحصیل شده‌اند، به نظام پزشکی و به وزارت بهداشت مراجعه نکرده‌اند. اینها یا در بخش‌های دیگر فعال شده‌اند یا مهاجرت کرده‌اند. ما آمار دقیقی از این افراد نداریم.

وی افزود: در کنار این افراد، پزشکانی هستند که کار ستادی می‌کنند، به همین خاطر ما پیشنهاد کرده‌ایم تا با مرکز آمار و وزارت بهداشت همکاری را شروع کنیم و آمار جامعه پزشکی را به دست آوریم. البته از ‌سال گذشته ثبت و تمدید پروانه مطب‌ها آنلاین شده و ‌سال آینده هم به همین شکل ادامه خواهد داشت که با ثبت و تمدید مطب‌ها، می‌توان آماری از تعداد پزشکان به دست آورد.
 
کلمات کلیدی : پزشک
 
احمد اقا
۱۳۹۴-۱۰-۱۹ ۲۳:۴۰:۴۴
مثل اون صدها میلیارد دلار (3456066) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۰ ۰۰:۰۱:۳۶
بنده یکی از انها هستم.در ایران پزشکان احترام ندارند.اینجا در امریکا پزشکا نصف سواد پزشکان ایرانی رو ندارن اما در عوض بسیار مورد احترام و با درامد بسیار بالا هستن.من وقتی دیدم همه تو ایران پزشکا رو مسئول ناکامیشون میدونن مهاجرت کردم.به سایر پزشکا هم توصیه میکنم.اگر زبانشون رو تقویت کنن میتونن تاییدیه بگیرن (3456118) (alef-11)
 
بهنام
۱۳۹۴-۱۰-۲۴ ۱۷:۵۷:۲۶
اتفاقا سواد دارن خوبشم دارن شما فقط نوک دماغت می بینی متوهمی.اونایی هم که کار اینجا نمی کنن مشعول شغل بساز بفروشن.ایران بهشت پزشکان بود و وزیر بهداشت جدید بازم با پول بیت المال براتون بهشتی بهتر از قبل درست کرده (3467924) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۰ ۰۲:۵۷:۳۰
اینهم جواب کسانی که دم از بهشت پزشکان بودن ایران میزدن (3456264) (alef-3)
 
کارمند دانشگاه علوم پزشکی ایران
۱۳۹۴-۱۰-۲۰ ۰۸:۰۶:۴۳
این همه هزینه بیت المال صرف تربیت پزشک میشه آن وقت بعد از فارغ التحصیلی و بخاطر اینکه بیسوادند دنبال کار درمانی نمیرن و پست کارمندی می گیرند و با این کار هم پس کارمندان دیگر را اشغال می کنند هم پول محرومیت از مطب می گیرند. یعنی چندین ضرر به جامعه می زنند:

1- هزینه تربیت پزشک از بیت المال به مدت 7 سال

2- اشغال پست سایر کارمندان (خصوصا در وزارت بهداشت)

3- دریافت هزینه محرومیت از مطب (باز هم از پول بیت المال)

توضیح اینکه دانشگاه علوم پزشکی ایران پر از این پزشکان است. (3456369) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.