نظر منتشر شده
۲۷۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 212274
درباره حرکت عجیب عابران پیاده بعد از افتتاح زیرگذر؛
واقعا ما ایرانی ها به چه چیز راضی خواهیم شد؟
رضا مدنی، 28 دی 92
تاریخ انتشار : شنبه ۲۸ دی ۱۳۹۲ ساعت ۰۷:۵۵










در چند روز اخیر عکس هایی از نحوه رفتار برخی از شهروندان تهرانی در رد شدن از لابه لای نرده هایی که قرار بود مانع تردد افراد برای ورود به خیابان بود در اینترنت منتشر شده که تصاویر خود گویای بسیاری از حقایق هستند.

عکس هایی که انتشار آنها در «الف» {اینجا} واکنش های متعددی از سوی کاربران را به همراه داشت. از حمایت از این اقدام تا اظهار تاسف و تعجب برخی دیگر که دلایل بروز این حرکت را ناشی از ضعف و بحران فرهنگ شهر نشینی، پس افتادگی فرهنگی و مواردی از این دست می دانستند.

بهانه این افراد برای عبورنکردن از زیرگذر این است که بعد از خروج از پله های مترو چهار راه ولیعصر راهی برای سوار شدن تاکسی وجود ندارد و باید برای ورود به خیابان و سوار شدن به تاکسی مسیری را تا انتهای نرده ها طی کرده و سپس به مسیر خود ادامه دهند.

درست است که از همان ابتدای ورود به زیرگذر متوجه کمبود تابلوی های راهنمایی خواهیم شد و اینکه خروجی‌های سمت‌های غرب و شرق به خوبی مشخص نشده‌اند. اما اینها مطمئنا حتی به زعم خود افرادی که چنین حرکتی از سوی ایشان بروز می کند دلیل موجهی برای بروز این رفتارها نیست.

ردشدن از بالا و لابه‌لای نرده‌ها فارغ از اینکه به تقابل میان مردم با این طرح بر می گردد به طور حتم این مساله ناشی از بی نظمی ما ایرانی هاست. چرا که تمام این بهانه ها با ۳۰ تا ۴۰ قدم برای تمام شدن نرده ها و ورود به خیابان برطرف می شود.

واقعا ما ایرانی ها به چه چیز راضی خواهیم شد؟ به اصرار برای احداث مسیر زیرگذر در یک چهارراه پرتردد در منطقه مرکزی تهران که اگر توسط شهرداری صورت نمی گرفت مثال های شهرهای خارج از ایران را هر روز برای آن علم می کردیم.

یا الان هم که ماشین‌ها روان می‌روند و می‌آیند و دیگر خبری از ترافیک و چراغ قرمز اعصاب‌خردکن و انبوه عابران در انتظار قرمزشدن چراغ راهنما و رانندگان عصبی و بوق‌زن کلافه از عبور و مرور مردم در میانه سبزشدن چراغ نیست اینگونه رفتار می کنیم!

زندگی انبوهی از افراد در کنار هم اجبارهای خاصی را بوجود می آورد تا هر فردی کنترل های بیشتری بر روی رفتار و اعمال خود داشته باشد.

عادی شدن کم توجهی به قوانین و مقررات شهری، علیرغم صرف هزینه های بسیار جهت تبلیغ در خصوص آموزش همگانی از سوی شهرداری، نیروهای انتظامی و رسانه های همگانی در کنار عدم شکل گیری فرهنگ و نحوه رفتار ما با کالاها و خدمات جدید اجتماعی باعث شده تا هر روز از این قبیل رفتارها از همه ی ما سر بزند.

دیگر باید قبول کنیم ما فقط ادعای تمدن و فرهنگ ۲۵۰۰ ساله داریم. با خودمان صادق باشیم. بروز این نوع رفتارها فقط منحصر به زیرگذر چهار راه ولیعصر نیست. این رفتار هر روز ما است. از برخورد زننده با مسی محجوب و با اخلاق که صرفا چون قرار است در جام جهانی رو بروی ما بازی کند تا جاده خاکی زدن در ترافیک جاده چالوس برای سبقت از چند ماشین.

درباره زیرگذر چهار راه ولیعصر و تلاش برای متقاعد کردن برخی شهروندان از استفاده از این خدمت شهرداری، آیا باید به نرده ها برق وصل کنند؟ آیا باید دور تا دور آن را مین گیذاری کنند؟ آیا ارتفاع نرده ها را باید بیشتر بکنند؟ چه کنند تا شاهد این گونه رفتارها نباشیم؟ دورتا دور آن را سیم خاردار بکشند؟

همه تقصیر ها را گردن دولت و شهرداری و ..نهادهای مسئوول نمی توان انداخت. گرچه که افراد مسئول در آنها هم از جنس خودمان هستند.

پس باید از خودمان شروع کنیم.
 
فرزاد
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۰۴:۰۸
درست است ولی وقتی مسئولین به اخلاق و قانون و ادب و قعی نمی گذارند ، وقتی در مناظره انتخابی بی اخلاقی صورت می گیرد و مسئولین رده بالا قند تو دلشان آب می شود و هیچ عکس العملی انجام نمی دهند بایستی روز به روز شاهد سقوط اخلاق و از این دست موارد باشیم. (1915547) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۳۵:۳۵
این گفته شما، بیش از اونکه دلیل باشه، توجیهِ!!! (1915603) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۴۷:۲۹
اینقدر مردم را سرزنش نکنید، اگر این وعده‌ااای و بی‌ برنامگیها و دروغها در ژاپن هم بود ، باور کنید آنها از ایرانیها هم در عدم رعایت قانون جلوتر بودند، ببینید هر چه قدر وزیر از بهتر شدن اینترنت داد سخن میده ، وضعیت اینترنت بدتر میشه، هر چه قدر رئیس جمهور وعده باز شدن فضا را میده، فضا بسته تر می‌شه ، هر چه قدر... همین وضعیت عابران پیاده، در هیچ کجای دنیا، عابران پیاده را بیشتر از ۴۵ ثانیهای تا حداکثر ۶۰ سنیه برای تغییر چراغ معطل نمیکنند، ولی در ایران تمام چراغ‌ها را دستی‌ و اغلب در اختیار یک نیروی وظیفه آموزش ندیده قرار میدهند، وقتیکه عابران و رانندگان نمی‌دانند که باید چه اندازه انتظار بکشند که چراغ عوض بشه، آنها نیز خود را مقید به رعایت چراغ نمیکنند. همین یک امر ساده یعنی‌ رایت دقیق زمانبندی چراغ را رایت کنید، ببینید چه اندازه مردم همکاری میکنند، به قول خود برای بهبود اینترنت و یا باز شدن فضا عمل کنید ببینید چه اندازه مردم شما را در اداره کشور همراهی میکنند. (1915625) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۵۸:۲۴
رعایت دوست عزیز نه رایت ! (1915651) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۰:۲۰:۳۲
کل حرف طرف رو ول کردی که ازش یک غلط تایپی بگیری؟ ع جا افتاده ، جرمه؟ چقدر کوته فکری (1915824) (alef-10)
 
آریابان
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۱۲:۴۶:۵۲
خود این کوته فکری هم دلیلی بر " عوضی گرفتن سوراخ دعا " در همۀ موارد می باشد :
بی.آر.تی که وارد تهران شد ، پس از مدتی و الآن تبدیل به " بیعار.تی" شده ؛
در همۀ دنیا (و حتی در ایران قدیم تر ها هم ) باید به آمبولانس راه داد ؛ الآن اگر رانندۀ آمبولانس را کتک نزنیم !!!! دست کم پشت سرش با سرعت سرسام آور و کاروانی گازمیدیم تا از فضای ایجاد شده توسط بیمار بینوا !!!! هم ، بهره وری حداکثری را از دست ندهیم ؛
رمز کارت عابر بانک را ( کاملا برعکس همۀ جا های دیگر دنیا) اگر هم برحسب اتفاق یک کارپرداز بانک و یا یک فروشنده از ما نپرسد ، به زور و با اصرار به صدای بلند به وی اعلام می کنیم ؛
دیگه جلوی در ها با احترام گذاشتن به دیگری بیگانه شده ایم و با عجله از همه سبقت می گیریم و جلوی گیشه هم از آن بدتر !!!!؛ ولی اگر در یک ماشین تک سرنشین ، حتی در عقب !!!! باز باشد سعی داریم هرطور شده به وی اطلاع دهیم ؛ ولی اگر همین ماشین بدون بنزین کنار جاده متوقف شود ، ساعت های متوالی باید همچنان متوقف بماند ، تا ..... ؛
در حالیکه کمترین !!!! کاربرد استفاده از چراغ راهنما و آینه را در رانندگی هامون داریم ، بالاترین !!!! میزان استفاده از بوق را در مصارفی از سلام و احوالپرسی و خداحافظی گرفته تا ابراز شادمانی وغضب و فحاشی و پیام رسانی و .....دارا هستیم ؛
واقعا جز این است که درمان نیم بند ، بیماری را خوب که نمی کند هیچ ، بلکه بر شدت وخامت آن خواهد افزود ؟؟؟؟؟؟
چه کسی و از چه زمانی قرار است فرهنگ ما را بسازد ؟!؟!؟!؟!؟ (1918259) (alef-10)
 
سید محمود
۱۳۹۲-۱۰-۳۰ ۱۰:۱۸:۳۳
حالا تو به جای سرزنش دیگران برو خودت به همینا عمل کن
با این تحقیری که تو حرف میزنی، آدم شک میکنه که خودت هم به اینا عمل کنی!!!
این جور متبکرانه به دیگران امر و نهی مال کسایی که خودشون عمل نمیکنن!!! (1919954) (alef-13)
 
بهی
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۱۶:۵۲:۰۰
چرا حرف بدون حساب میزنید آخه؟ اینکه فرهنگ استفاده از یه وسیله رو ندارید به مناظرات انتخاباتی و اینترنت و ... چه ارتباطی داره؟!!!!! شما بیا از همین امکاناتیکه برات فراهم کردن درست استفاده کن تا نشون بدی فرهنگ استفاده اش رو داری بعد بیا انتظار داشته باش. اینترنت هم حتما میخوای سرعتش و زیاد کنن تا با استفاده اشتباه فقط بدو بدو بری باهاش فیس بوک و فیلم دانلود کن؟!!!! چرا سرتون رو کردین تو برف روشنفکر نما ها. یخورده انصاف داشته باشید جامعه رو تا از خودت شروع نکنی نمیتونی اصلاح کنی.
الف عزیز مثل اینکه به اسم " بهی" آلرژی پیدا کردی که هیچ کدوم از کامنتهای منو با اسم " بهی " منتشر نمیکنی ها. ای شیطون. (1918720) (alef-10)
 
من
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۲۱:۵۷:۵۸
بمرگ گرفتنت تا به تب راضی شدی؟ طرف حرف حساب میزنه چه ربطی به اینترنت قطره چکونی داره ...چه ربطی به شقیقه داره! (1919399) (alef-10)
 
من
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۲۱:۴۹:۴۳
آقای محترم شما مطلب را میخوانی یا غلط گیر دیگرانی ،خودت چهار مطلب بنویس و ویرایش نکن ببین اگر تند نویسی روی صفحه کلید هم بلد باشی احتمال غلط و قلت و غلط وغلت نوشتن میباااااااااااااااشد ملا لغتی محترم ! (1919382) (alef-10)
 
فرزند ایران
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۱:۲۸:۲۳
اتفاقا به نظرم مردم خیلی هم باید سرزنش شوند خیلی از مردم تعریف میشود در حالی که وقتی نگاه کلی به کشور داریم شاید 80 درصد مردم در جهت منافع کشور حرکت نمی کنند . قانون را دور می زنند . قوانین راهنمایی را رعایت نمی کنند به همدیگر بی احترامی می کنند . حق همسایه را رعایت نمی کنند . به والدین بی احترامی می شود و پدر و مادر در حق فرزندان کوتاهی می کنند و هزاران از این دست
چرا نباید سرزنش شویم در حالی که نه ایرانی واقعی هستیم و نه شیعه و مسلمان واقعی . نه اینم و نه آن از هر کدام که خوشمان بیاید آن طرفی غش می کنیم و هرجا و هر جا که قانونی بر علیه منافع و لذات شخصی ما باشد آن را رد و با تحجر و تجدد و هزاران اسم دهان پرکن دیگر آن را رد می کنیم (1916035) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۳:۰۷:۲۳
عزیزم این تقصیر اون ۸۰ درصد مردم نیست که قوانین را دور میزنند، در هیچ کشور دنیا(به غیر از کره شمالی و کوبا) استفاده از اینترنت و ماهواره ممنوع نیست ، ولی در ایران قانون خواست مردم را در نظر نمی‌گیرد و نتیجه ۷۱ درصد از مردم حتی وزرا قانون شکنی میکنند، مبارزه با بد حجابی هست ولی هیچ کدام از آقایان نمیتونند تعریفی‌ از بد حجابی به دهند، همه چرقا با هزینه بسیار مجهز به تایمر است ولی یا دستی‌ میشود و یا به صورت لجباز گونهیی در عدد ۷ یا ۳ یا ۰ متوقف میشود، انگار کسانی‌ در هر زمینهای عهد بسته اند که اعصاب مردم را به هم بریزند و حقوق شهروندی آنها را زیر پا بگذارند نکند که چینی‌ نازک جا و مقام آنها ترک ٔبر دارد. (1916248) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۲۲:۳۳:۳۴
بعضی دوستان همچین از لفظ همه کشورهای دنیا استفاده می کنند که انگار تمام کشورهای دنیا رو رفتن !! (1917373) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۲۳:۲۴:۵۰
دوست عزیز ۹۰ درصد تولید اقتصاد جهانی‌ فقط توسط ۲۰ کشور دنیا تولید می‌شه، و در هیچکدام از آن کشورها ماهواره و یا اینترنت دچار محدودیتها از نوعی که در ایران است نیست! حالا شما ممکن است بگید ۲۰۰ کشور دیگر در دنیا ملاک شما هست که باز غیر از دو کشور کره شمالی و کوبا همگی‌ دارای اینترنت بهتر از ایران است حتی افغانستان و یا عراق! (1917487) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۳۰ ۰۲:۳۲:۱۰
دوست من با پدیده ای به نام اینترنت روبرو هستید...
میدونستی لازم نیست تمام جهان را سفر کنی که بشناسی؟؟؟
تازه جدا از مطالعه و... و مخصوصاً اخبار محترم بیست و سی که اوج فلاکت کل جهان رو نشونمون میده!!! (1919709) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۱۱:۵۲:۳۲
شما احترام قایل نشدن ایرانیان رو توجیح نکن هموطن. اون مسوول قانون شکن هم از بین ماها انتخاب شده باید از خودمون شروع کنیم. با این توجیحات به جایی نمیرسیم (1918112) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۱۶:۵۸:۵۳
حتما اون چراغی که تو تقاطع اصلی هست بیشترین زمان رو برای عبور در اختیار میگیره. یعنی نمیفهمی اون تقاطع اصلی حجم ترافیک چندین تقاطع فرعی رو یدک میکشه؟!!! اگه خودت میموندی تو ترافیک تقاطع اصلی و بعد راه فرعی ها باز میشد مطمئن باش یه جور دیگه نق میزدی. همون قدر که شما حق داری دیگران هم حق دارن و تشخیصش با اون افسری هست که کل ترافیک رو مدیریت میکنه. (1918729) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۲۱:۴۰:۰۷
پس دوست من فلسفه این همه هزینه برای چراغ هوشمند و تایمر چیست؟! اگه قرار بود که افسر وظیفه ترافیک را مدیریت کند اینکه سالها بود اجرا میشد. (1919362) (alef-10)
 
فرزند ایران
۱۳۹۲-۱۰-۳۰ ۰۸:۲۰:۵۴
این کشف شما رو باید در تاریخ ثبت کنند . دستکاری مامور راهنمایی و تشخیص وی در زمان چراغ راهنمایی و همچنین ممنوع بودن ماهوار و تاثیر این دو در دور زدن قانون توسط مردم ... (1919795) (alef-10)
 
سعید
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۱۰:۲۶:۰۳
رفتار مردم متٔاثر از الگوهای آنها است وبقول معروف الناس علی دین ملوکهم صد ها جلد کتاب هم بنویسید تا الگوها اصلاح نشوند مردم همینند. (1917901) (alef-10)
 
بهی
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۱۶:۵۵:۴۴
یعنی عاشقت شدم با این فرمایشات بجا تون. بلاخره یک نفر هم پیدا شد واقعیت رو بگه. عزیزان مشکل از خود مردم هست و تا مردم درست نشن_ این مسئولین هم که از کره مریخ نیومدن ، جزء همین مردم هستند_ مسئولین هم درست نمیشن. (1918726) (alef-10)
 
من
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۲۲:۰۳:۰۹
من نمیدونم چرا همه اینجا عقده هامونو سرهم خالی میکنیم بابا آدرس بگیرید تو خیابون باهم دعوا کنید (1919413) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۱۹:۵۲:۴۰
تو کشوری که فیلتر باشه رئیس جمهور دیگه نماینده مردم اکثریت نیست. مردم هم دلیلی نداره که کارگر جایی باشند که منافعش از مردمش جداست. حالا باز اینجا که دیگه فیلتر نیست و برعکسه فیلتره. فیلتر یه عده رو حذف میکنه اینجا فقط یک عده را رد میکنه. این حرفی که میزنی مال جایی هست که هر کسی میتونه نماینده مردم باشه. بله. فقط هم اینجا این موردها دیده نمیشه. تو چاپلوسی و از زیر کار در رفتن و ای انظباطی و بی مسئولیتی و قضاوت و نمایندگی مجلس و هر جای دیگم خودش را نشون میده. بله. (1919113) (alef-10)
 
عرفان
۱۳۹۲-۱۰-۳۰ ۰۲:۳۱:۵۶
حتما باید تو مهمونی به جای اینکه به ما احترام بگذارند و سینی رو با شیرینی جلو بیارن باید دست دراز کنیم تا یه دونه شیرینی در دستمان بگذارند اون هم اگه از دستمون نقاپن؟ (1919708) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۲:۴۶:۴۰
شما معلومه اصلا خارج از کشور نبودی ..............تدافیم سنگین در هیچ کشور ÷یشرفته ای معطل عابر نیست چرا که ضرر انتظار وسایل نقلیه برای مردم بیشتر تا انتظار عابرین در پشت چراغ (1916215) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۳:۱۱:۰۱
اگر منظورت از کشور خارجی‌ پیشرفته، تایلند، ترکیه، دبی و... بوده، نه من نبودام، ولی اگر منظورت ژاپن، آلمان،آمریکا،سوئیس بوده، من در آنجا‌ها اینچنین بی‌ نزم در زمانبندی چراغ‌ها به نفع ماشین هرگز ندیدم چون خود کارشناس همین مساله بوده‌ام. (1916251) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۲۲:۳۵:۴۲
مشکل اصلی در معیارهای نظر دهی ما هست دو تا جا در کشورهای خارجی رو می بینیم بعد می آییم نظر می دهیم که در هیچ کجای جهان !!! این مسائل وجود نداره (1917380) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۲۳:۳۵:۳۴
دوست عزیز ، حتما نباید تمام دنیا را به این منظور رفت، فقط نگاهی‌ بیاندازید به شلوغ‌ترین چهار راه جهان در توکیو- شیبویا shibuya- ببینید چه تور ۲۵۰۰ نفر در هر ۴۵ ثانیه که چراغ سبز می‌شه از آن عبور می‌کنند، البته که هرگز ژاپنیها با تفکّر مهندسی‌ و هزینه چند صد میلیاردی به فکر این نیفتدند که صورت مساله را پاک کنند، بلکه فقط با اطمینان به عاب پیاده که حتما هر ۴۵ ثانیهای با تغییر چراغ انهار را در الویت قرار میدهند مساله را حل کردند.

http://switchboard.nrdc.org/blogs/kbenfield/the_worlds_busiest_pedestrian.html (1917508) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۱۳:۲۷:۵۸
از قضا شما، هم کارشناس ترافیکی، ژاپن و آمریکا و آلمان و سوییس هم بودی...عجب...! (1918326) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۲۱:۴۸:۵۱
عزیز من ، اگر شما به آن کشورها سفر کرده باشید، متوجه میشوید که اصول چراغ راهنمایی در همه جای دنیا یکی است، ولی در کشورهای مثل ما عوض اجرای قانون و استاندردارد تحت عناوینی همچون مدیریت ایرانی‌ آن اصول را نااا دیده میگیریم، چه در آلمان زندگی‌ کنید چه در آمریکا چه در ژاپن، چراغ و عابر پیاده نباید از ۴۵ تا ۶۰ ثانیه متل شود ولی اگر افسر پلیس اعتقاد دارد که ۵ دقیقه خوب است این بحث دگری ایست، چون افسر پلیس چهار راه ولی‌ عصر نظرش ۵ دقیق است ولی افسر چراغ تقاطع فلسطین ۳ دقیقه، نتیجه همیشه بار چراغ قرمز تقاطع فلسطین به ولی‌ اثر می‌رسد و همه را عاصی می‌کند، حالا حساب کنید تقاطع وصال، ۱۶ آذر،انقلاب و برو تا آزادی افسران متفافت با تشخیص‌های متفافت ! (1919380) (alef-10)
 
من
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۲۲:۰۴:۵۰
آقای لغت غلط بگیر:نزم ! (1919418) (alef-10)
 
عرفان
۱۳۹۲-۱۰-۳۰ ۰۲:۳۹:۰۱
بنده ساکن لندن هستم و اینجا چراغ عابر پیاده زمانهای متغیری داره و برای عبور اتومبیل زمان بیشتری گذاشتن تا عابر پیاده البته پافین کراسیگ هم که فقط مخصوص عابر پیاده هست توسط برخی افراد نقض میشه (1919713) (alef-10)
 
علي
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۲۲:۲۷:۵۹
من علي هستم به واسطه شغلم خيلي از جا هاي دنيا را ديدهام . فقط در يك پل عابر پياده در پكن و يكي در كراچي ديدم . در تمام اروپا هيچ نديدم .اگر هست عكس ان را نشان دهيد .نم دانم در ايران چا اينقدر رسانه ها و راديو تلويزيون طرفدار اين موضوع هستند. (1917361) (alef-10)
 
عرفان
۱۳۹۲-۱۰-۳۰ ۰۲:۴۱:۴۲
ببخشید من هم لندن هم پاریس دیدم هم پل هوایی عابر پیاده که پدسترین پت (عابر پیاده) میگن و هم ساب وی(زیر گذر) نمیدونم منظور شما از اروپا کجاست؟ (1919716) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۲:۴۹:۳۶
از نظر من تا چند وقت پلیس باید محترمانه با بلند گوی ماشینش با صدای بلند افرادی که این کا رو میکنن مورد خطاب قرار بده تا بلکه خجالت بکشن (1916220) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۳:۱۷:۴۳
عزیزم بزرگترین ورودی زیرگذر همون جاست که شما میگی! نرده ها هم بیست قدم به سمت شرق سر اولین کوچه قطع می شن نه تا زیرپل کالج !! آخه اغراق تا این حد؟؟؟!!!! تا زیر پل کالج؟؟؟!!!!! (1916265) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۳:۲۵:۵۸
دقیقاً، ولی کمی‌ پیشرفته تر، دختران امروزی اروپا و آمریکا اگر پسری سیگار بکشه، یا فیلم غیر اخلاقی‌ نگاه کنه یا رانندگی‌ خطرناک و عدم رعایت قوانین رانندگی‌ داشته باشه یا حتی کسی‌ که به مادر خود بی‌ توجّهی و یا بی‌ احترامی کنید، مرد مناسبی برای زندگی‌ و دوستی‌ نمیدونند، ولی در ایران هر که قلیان بکشه، مرد تر،هر که سریع تر رانندگی‌ کنه، زرنگ تر، هر که به دیگران و یا پدر و مادر خود توجه نشان بده ذلیل تر می‌دانند، البته همه آنها توسط همین فیلم‌ها آموزش داده شده و به صورت غیر مستقیم، خدا نکنه دختر یا پسر جوانی از شدت مصرف الکل کنتررل خود را از دست به دهد که او را به اصطلاح loser یعنی‌ بدبخت یا بازنده میدانند (1916289) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۴:۱۹:۵۴
علت عبور از نرده:


1) کسانیکه از تاکسی پیاده می شوند مجبورند از نرده عبور کنند.


2) کسانیکه می خواهند سوار تاکسی شوند مجبورند از نرده عبور کنند.


3) افراد دارای نقص عضو که نمی توانند از پله برقی سوار شوند، مجبورند از نرده عبور کنند.


4) بهتر بود بجای زیرگذر، پل عابر پیاده احداث می شد. (1916406) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۲۲:۳۸:۳۵
اخه ما باید یه نظری بدهیم که بگنجه اخه برای اون حجم ترافیک عبور عابر پل عابر پیاده می زدنن!!! (1917388) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۱۱:۵۷:۰۳
این فقط یک بهانه بچه گانه است که ناشی از عدم بلوغ اجنماعبه جامعه ماست (1918132) (alef-10)
 
یکی
۱۳۹۲-۱۰-۳۰ ۰۷:۳۶:۱۰
بین نظرات بهترین نظر همین بود
عزیز من وقتی ادمای زیادی دارن یه خلافی رو مرتکب میشن یعنی اون خلاف نیست این قانونه که مشکل داره
وقتی اون همه ادم از نرده ها رد میشن این اون ادما نیستن که مشکل دارن بلکه نرده مشکل داره یا جای درست نصب نشده یا راهی برای گذر مردم نیست مثل همین دوست عزیزی که گفته موقع تاکسی سوار و پیاده شدن مجبورن
بله مردم مجبورن (1919766) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۳۰ ۱۶:۲۱:۲۱
چرا تاکسی ها در ایستگاه نمی ایستند؟ (1921158) (alef-13)
 
من
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۲۲:۰۹:۲۵
کاملا موافقم فقط یک عیب داره ، اگه گفتید؟ خودم میگم : بعضی ها برای اینکه اسمشونو تو بلندگو بلندبگن عمدا خلاف میکنن! (1919428) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۳ ۱۸:۳۳:۵۱
نظر خوبيه , موافقم (1928200) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۷:۰۳:۲۹
آخه چرا همه چیز را توجیه می کنیم؟ (1916762) (alef-10)
 
گلستانی
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۰۵:۵۹:۱۹
یک نکته دیگر اینکه با این شکل نرده نرده کارائی خود از دست داده است.زیبائی در سادگی است نه اینکه لقمه را دو سر خود بچرخانیم. (1917764) (alef-10)
 
sh
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۱۲:۵۳:۴۶
عزیز من مسوولین و مقامات ایران از مریخ نیاوده اند که مال همین جا هستند. (1918282) (alef-10)
 
واکسی
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۱۶:۲۷:۱۳
« آدمی در عالم خاکی نمی آید به دست / عالمی دیگر بباید ساخت و از نو آدمی ! »
« حضرت حافظ» (1918676) (alef-10)
 
سیم آخر
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۱۶:۳۰:۳۸
راهش فقط یه زلزله ی 10-8-7 ریشتریه که بیاد و همه چی را با خاک یکسان کنه . بعدش چهار تا آدم درست و حسابی بیان که درک و شعور زندگی داشته باشن ، لیافت داشته باشن دوباره بسازن و آباد کنن . ماها نباشیم بهتره چون باز گند می زنیم به هرچی فرهنگ و تمدن و دین و مذهبه ! (1918681) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۳ ۱۸:۳۶:۱۵
راهش اينه كه بعد از زلزله , كشور رو يا كارشناسان ژاپني يا آلماني بدست بگيرن و اجازه دخالت هيچ ايراني رو در بازسازي كشور ندن . (1928201) (alef-13)
 
عرفان
۱۳۹۲-۱۰-۳۰ ۰۲:۲۷:۱۹
شما رعایت کنید کاری به دیگران نداشته باشید. چرا توجیج میکنید کار اشتباه رو ؟ (1919705) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۱ ۱۰:۳۵:۰۳
گل گفتی (1922979) (alef-13)
 
سعید
۱۳۹۲-۱۱-۰۱ ۱۲:۵۱:۱۷
این مسوولین هم ایرانی هستن بخدا پس توجیه نکنید!! (1923382) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۱ ۲۰:۱۵:۰۷
به عنوان کسی که در خارج از کشور زندگی می‌کنم حرف شما رو قبول ندارم. توی نیویورک تنها موارد کمی که چراغ قرمز (پیاده)‌ رو رد می‌کنن، برخی از سیاه‌پوست‌ها هستند که از ظاهرشان معلوم است که به خاطر فقر فرهنگی این طوری رفتار می‌کنند. حتی چراغ‌های اینجا خیلی‌هاشان ثانیه‌شمار هم ندارند و بعضی وقت‌ها بیشتر از یک دقیقه باید منتظر ماند. (1924387) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۹:۵۶:۲۷
ربطی به این چیزا نداره، کلا ما ایرانیا اعتقاد داریم که یچیزی مایه نشاطه!!!! (1915759) (alef-10)
 
مایه نشاط
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۰۲:۳۷:۱۹
دمت گرم . کوتاه و مختصر و مفید اصل ماجرا و همینه . نه تو این مورد تو همه موارد زندگی همینیم
خیلی حال کردم با این جمله
بکوب لایکو (1917731) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۳:۱۷:۱۷
تمام صحبتهای بالا قبول ولی متاسفانه در خیابان های شهرهای ایران عابر پیاده هیچ ارزشی ندارد و نرده و پل هوایی و زیرگذر برای راحتی سواره است در حالی که در شهرهای کشورهای غربی از جمله فرانسه که فرهنگ ترافیک را از آنها تقلید کرده ایم در تابستانها و ایام خاص برخی اتوبانها را پیاده رو و مسیر دوچرخه می کنند این فرهنگ ماشینیسم بی رویه در ایران کی میخواهد تمام شود نمی دانم (1916261) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۲۲:۴۸:۳۷
من هم مواق هستم ما در ایران به خودروها بیشتر احترام می گذاریم تا انسانها. فکر کنید ما بجای اینکه برای خودروها زیرگذر ایجاد کنیم و حرکت عابرین پیاده را اسان کنیم برای خودروها تسهیلات ایجاد کرده ایم در صورتی که باید برعکس باشد. در همین کشورهای همسایه بمجرد اینکه عابرپیاده پایش برروی خط عابر پیاده بگذار خودروها باید کامل متوقف شوند وکلی مسایل دیگر ترافیکی. (1917410) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۵:۱۸:۱۶
یک مساله ای هست که شما نمی دونید و الف هم میدونم حرف منو نشون نمیده و اونم اینکه مردم به خاطر ندانم کاریهای دولتهای گذشته و الان و عدم وفا به قول و فعلی که به مردم میدهند این مردم با دولت لج بوده و هستند و خواهند بود (1916517) (alef-13)
 
صادقی
۱۳۹۲-۱۰-۳۰ ۰۱:۱۷:۴۵
وقتی در گفتمان سیاسی اصطلاح دور زدن باب می شود باید در گفتمان اجتماعی هم منتظر دور زدن قوانین بود اما از جنس خودش. دور زدن یعنی وارد شدن از موضع ضعف. بلی . (1919689) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۳۰ ۱۲:۴۸:۲۳
سایت الف خیلی درگیر سیاست شدی یا طرفدار شهرداری و دولت که خبر از فاجعه دیروز که سقوط دو زن کارگر در اتش سوزی ساختمان در روز تعطیل در خیابان جمهوری بودند نمیزنی
عملکرد فاجعه بار اتش نشانی و وزارت کار
واقعا شرم بر ما شرم بر ما
نمیدانم مسئولین چگونه شب راحت سر بر بالین میگذارند وای بر ما
عذاب الهی دیر نیست و تر و خشک با هم میسوزید در تهران (1920367) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۴۱:۱۲
چه ربطی دارد؟ یعنی یک مناظره یا گفتگوی تلویزیونی مجوز همه اختلالات روانی و اخلاقی این جامعه است.
یعنی شما و هم حزبی هایت از فردای روز مناظره شروع کردی از ماشینت آشغال به خیابان پرت کنی؟! (1915611) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۴۲:۴۱
ربط به این حرفا نداره جمعه هفته پیش من خودم همین کار کردم عجله داشتم هر چی می گشم زیر گذر رو پیدا نمی کردم نمی دونم می گفتن مترو هم به زیر گذر وصل نیست دو تا فلش اوجا هست ولی زیر گذری نیست از هرکی هم مپرسیدم نمی دونست (1915615) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۴۲:۴۵
چه ربطی داشت !؟آقا فرزاد میگن از تو خیابون رد نشو برو از پله زیر گذر و یا از روی پل عابر پیاده رد شو تا ترافیک رون باشه و جون خودت هم در امان از دست ماشین و موتور ، میگی مناظره باعثش بوده که من این رفتار رو داشته باشم و از خیابون رد شم!؟ شرط می بندم شما هم از کسانی هستی که که فقط سخن گفتنت زیاده و عملت کم .تو خیابان برخی راننده ها با رفتار های هیجانی و همراه با بوق و ویراژ ماشین می رونند و البته همش از بقیه طلب دارند و شکایت می کنند، تو آپارتمان طرف از بی نظم ترین افراد ه بوریکه که نه شارز درست و حسابی میده و نه رفتار اجتماعی خوبی داره و همش طلبکاره ، و تو ورزشگاه ها به جای دیدن فوتبال و ورزش طرف از اول تا اخر فقط فحش میده و آخر طلبکاره ، و فرجام اینکه هر که بشتر نق میزنه و از این و از اون شکایت میکنه از بد رفتارترین افراد جامعه است. (1915616) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۵۵:۲۳
عزیز دلم احمدی نژاد کجایی بود؟؟؟؟ پدرش کجایی بود؟؟؟

مگه ایرانی نبود؟؟؟؟؟؟

حسن روحانی کجاییه؟؟؟؟؟ پدرش کجایی؟؟؟

مگه ایرانی نیس؟؟؟؟؟

ما خودمونیم و تربیتمون، یک روز مسئول و یک روز هم شهروند عادی!!!!!

مهم اینه که باید یه فکری به حال فرهنگمون و تربیتمون بکنیم. (1915644) (alef-10)
 
یکی از ما
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۹:۴۸:۵۸
وقتی تمام فکر و ذکر من و خانواده ام (به عنوان بخشی از ما ) اقتصاد و تورم می شود، عبور از 4راه که هیچ، مسائل مهمتر از آن را هم نادیده می گیریم.

لازم بود نویسنده به جای این جوال دوز بزرگ به ما (مردم ایران) یک نیشتر به دولتمردان اقتصادی میزد که
این چه وضع اقتصاد و تورم است؟
این چه وضع فساد اداری مالی ست؟
این چه وضع مسکن مهر است که روز بروز دچار گرانی بیشتر و دلال بازی می شود؟
این چه وضع رانت خواری است؟
این چه وضع بی برنامگی اقتصادی است؟

انگار زور نویسنده تنها به (ما ) رسیده! (1915746) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۰۱:۲۹:۵۷
وقتی تمام فکر و ذکر شما و خانواده‌ات اقتصاد و تورم می‌شود، غذا خوردن را هم نادیده می‌گیری؟! (1917695) (alef-10)
 
یکی دیگه از ما
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۱۹:۴۱:۴۳
چه پاسخ بی ربطی!
اقتصاد و معیشت رکن اساسی رفتارهای اجتماعی رو تشکیل میدهد. رواج فساد اخلاقی در اثر فقر، رواج فساد اداری در اثر فقر، رواج رانت بر اثر فساد اقتصادی، رقابت های بی مورد و مخرب در اجتماع در اثر تلاش برای لقمه ای بیشتر، نادیده گرفتن حقوق دیگران در ترافیک و قوانین و ... بر اثر تعجیل برای تومانی بیشتر و ... همه نشانگر تاثیر مشکلات اقتصادی در رفتارهای اجتماعی است.
کمی مقالات جامعه شناسی موجود در اینترنت را بخوانید! (1919094) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۹:۵۵:۵۵
به این میگن توجیه و توپ رو به زمین دیگران انداختن!
آخه تا کی می خواهیم ضعف های خود را به گردن دیگران بیندازیم؟

با همین توجیهات بی ارزش و ادعای فرهنگ و تمدنی که داشتیم شروع کردیم به اهانتهای بی شمار به شخصیتها در صفحات اجتماعی!

جدای از اینکه ما ایرانی ها همیشه ادعای فرهنگ و تمدن داریم، همیشه را ه توجیه و توپ ر به زمین دیگران انداختن را هم خوب بلدیم!

و در ضمن همیشه هر وقت رعایت نظم و فرهنگ را در یک کشور خارجی می بینیم شروع میکنیم به وامصیبتا کشیدن! که اگر در کشور ما بود .... ولی وقتی نوبت خود ما میرسد از همه بی فرهنگ تریم و همیشه هم با یک توجیه کار میکنیم. (1915757) (alef-10)
 
رامین
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۰:۰۲:۲۳
هنر نزد ایرانیان است وبس.بنده در راهور خدمت کردم درس بزرگ خدمتم این بود که درصد قابل توجهی از ایرانی ها بی فرهنگ ترین ابناء بشراند (1915769) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۰:۰۳:۳۶
نظر مسئولین: درست است ولی وقتی مردم یک قانون ساده را رعایت نمی کنند، اصلا عادت نکرده اند قوانین را رعایت کنند، هر کاری می خواهی انجام دهی یک عده آن را خراب می کنند چرا از ما انتظار دارید که فرشته باشیم؟ (1915774) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۰:۴۷:۳۸
ببخشيد ببخشيد بياييم از خودمون شروع كنيم بياييم مثل يك جنبش مثبت از همين امروز 3 تا مسئله رو رعايت كنيم
1قوانين راهنمايي و رانندگي رو اجرا كنيم و خلاف خودمونو توجيه نكنيم
2 زباله از خودرو و منزل ودر راه به بيرون و شهر نندازيم
3 عفت كلامي داشته باشيم متاسفانه در قشر دانشجو هم ديده شده بد گفتاري
همين 3 مسئله رو رعايت كنيم خودمون طبعات مثبتشو ميبينيم تا كي از كشورهاي غربي مثال بزنيم بياييم خودمون هم شروع به حركتي مثبت كنيم

الف ازت ميخوام هفته اي يك بار ملتمسانه كه يك مثله فرهنگي بد مارو گوشزد كني و نظر مردم را هم ببينيم
انشاله (1915919) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۳ ۱۸:۴۱:۱۴
مثله غلطه , درستش اينجوريه : مسئله (1928205) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۱:۰۱:۰۳
حالت خوبه تو؟؟ چه ربطی داشت؟
این مورد به فرهنگ مردم پرادعای تهران ربط داره اگه یه شهر دیگه ای این کار را می کردن بهشون می گفتن دهاتی اما خدا رو شکر از همه بی فرهنگتر همین تهرونیان.... (1915962) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۷:۵۹:۵۷
دم ساحل و رودخانه رفتی اونم تهرانی ها هستن هرکس با هر مقامی قانون شکنی کنه بده چه تهرانی چه شهرستانی (1916865) (alef-10)
 
وحید توکلی
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۲:۲۵:۱۷
جامعه ای که تعلیم و تربیت نداشته باشه، چیزی جز همینی که می بینید نیست... (1916159) (alef-10)
 
ارزو
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۲:۳۸:۱۴
مشکل آنجاست که در کشورما مدیران به جای حل کردن یک مسئله می آیند صورت آن مسئله راپاک می کنند

تا فرهنگ مردم ما اصلاح نشود(البته مدیران در اولویتند) این راهکارها نتیجه نخواهد داد

شهرداری بهتر است به جای هزینه های میلیاردی اینچنینی،درصدی ازآن را درجهت اصلاح فرهنگ عمومی هزینه کند ونتیجه بگیرد
زمانی چهارراه ولی عصر دیدنی است که هیچ مانعی وجود نداشته باشد ومردم با احترام به قوانین(چراغ راهنمایی) چهارراهی بدون اختلال داشته باشند

آیا فکر میکنید میشود آنروز را دید چون جزو آرزوهای بزرگ من است (1916190) (alef-10)
 
دکتر ب
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۳:۱۳:۳۰
یک جمله معروف در جرم شناسی است که:
وقتی نیازهای مشروع از راههای مشروع برآورده نشوند انسانها به سراغ راههای نا مشروع می روند....

عبور از این نرده ها نیز می تواند ناشی از همین «فشار» باشد... (1916256) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۳:۲۹:۱۲
در کل تهرانیا خیلی بی فرهنگن . فقط لفظ قلم حرف میزنن. بی فرهنگا (1916301) (alef-13)
 
عرفان
۱۳۹۲-۱۰-۳۰ ۰۲:۵۲:۱۵
بنده اصلا تهرانی نیستم و ایران هم ساکن نیستم ولی شما دوست من اینکه ساکنین یک شهر و منطقه رو بی فرهنگ میدونید دارای فرهنگ هستید؟ (1919722) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۳ ۱۸:۴۸:۴۲
چون كلا تهران ملغمه اي از همه شهرستانهاي ايرانه و بيشتر اين تخلفات متاسفانه بخاطر همين درهم و برهم بودن فرهنگيه , وقتي كسي جايي رو متعلق به خودش ندونه و فكر كنه كه بطور موقت اينجاست زياد براش مهم نيست كه وضعيت آينده اونجا چي ميشه . مثلا مستاجراني كه در يك مجتمع زندگي ميكنند چون فكر ميكنند سال ديگه اونجا نيستند براي حفظ و نگهداري محوطه مجتمع و يا تاسيسات اون زياد به خودشون زحمت نميدن . (1928214) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۳:۴۴:۵۲
من شده چند بار اون پایین از یه جای دیگه سردرآوردم ، شاید یه تعداد خسته شدن از بس بالا پایین شدن (1916343) (alef-13)
 
ا
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۳:۴۸:۳۸
به چه حقی عکساشونو به صورت واضح گذاشتید؟ وقتی که پای حضرات وسطه که به صورت شطرنجی و حروف اختصاری اکتفا میکنید! شما هم اینجا اخلاق رو رعایت نکردید (1916346) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۴:۰۲:۰۵
بنظر می رسید یک بحران اخلاقی در جامعه وجود دارد و هر کسی از دیدگاه خود این معضل را بررسی می نماید مهم آن است اگر جلوی روند گرفته نشود تبعات غیر قابل جبران بر جای خواهد گذاشت (1916366) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۴:۱۲:۱۵
سرزنش کردن بدترین نوع اموزش است که کمترین بهره را دارد
مردم باید در تمام عرصه ها چه در تلویزیون چه در ادارات چه در رفتار پلیس و مسئولان سیاسی و.... رعایت قوانین رو ببینند تا قوانین را رعایت کنند
یک مصداق کاملش رفتن همین ایرانی ها در اروپاست
در اونجا اکثرا جز شهروندان نمونه میشن ، چرا ؟ چون از همون بدو ورود رعایت قوانین را می بینند و متوجه میشن باید قوانین را رعایت کنند
مثل ایران که نیست ، تلویزیونش خشونت را نمایش میده ،اداراتش پر از رابطه بازی و دور زدن قانون است ، جوانانش بر خلاف شرط اول انسان بودن یعنی اختیار و ازادی به زور به خدمت سربازی برده میشن و... همراه با انواع تحقیر و توهین و...
و نمونه های بسیار دیگه از مدرسه بگیر تا دانشگاه و اداره و گروه های مختلف

انتظار رعایت قوانین برای مردم با این شرایط خیالی باطل است (1916388) (alef-13)
 
امیر
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۵:۰۱:۴۰
مشکل اینجاست که ما میخواهیم همه مشکلات را دستوری حل کنیم و این نکته است که جواب نمیدهد وگرنه من در شلوغنرین نقطه لندن هم ندیدم که از نرده برای جدا کردن عابران پیاده از خیابان استفاده کنند و مردم هم در خیابان وارد نمیشوند بغیر از نقاط خط کشی. وقتی نگاه حاکم به مردم نگاهی مبتنی بر خلاف کاری باشد مردم هم به همان سو سوق پیدا میکنند و رفتارهای خلاف از خود نشان میدهند. (1916479) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۵:۲۱:۴۸
اصلا ربطی به این حرفا نداره همه چیو با هم قاطی نکنیم
این طرح کلا اشتباه بود شاید کسی میخاد از تاکسی استفاده کنه باید چکار کنه؟
این زیر گذر فقط دسترسی به مترو و اتوبوس داره
در ضمن افراد پیر و ناتوان و معلول هم نمیتونن از این زیرگذر استفاده کنن (1916522) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۷:۱۸:۱۴
عزیز من چرا می خواهید همه چیز را توجیه کنید. شما بروید کتاب " چرند و پرند " دهخدا که مطالب او در روزنامه صوراسرافیل است یا کتاب " خلقیات ما ایرانیان " محمد علی جمالزاده که در اواسط دهه 40 نوشته شده است را بخوانید. ببینید آیا در 100 سال اخیر تغییری در رفتار مردم ما روی داده است ؟
مشکل ما فرهنگی است و تلاش همگانی با محوریت نخبگان را نیاز دارد تا از این دور باطل خارج شویم.
به دوستان پیشنهاد می کنم کتاب " فرهنگ سیاسی ایران " نوشته دکتر محمود سریع القلم که مشاور رییس جمهور هستند را مطالعه کنند. (1916800) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۲۰:۳۶:۰۰
تو توجيه كن (1917162) (alef-10)
 
میهن
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۲۳:۴۶:۴۲
واقعا ما ایرانی ها به چه چیز راضی خواهیم شد؟

به اجرای قانون از بالا به پایین،یعنی قانونمند شدن دولتمردان که با خویش صادق باشند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1917534) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۲۳:۵۲:۳۶
یک سویه به قاضی نروید ما که هر روز از این مکان رد می شوییم به کسی که اینجا را ساخته و وقت مردم از این هم بیتر تلف می کنه لعنت می دهیم
راهی که زودتر می رسیدیم حالا یک ساعت باید با پله برقی الکی پول و وقت از دست می دهید (1917551) (alef-10)
 
دکتر حسین میرزازاده
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۰۰:۵۵:۵۰
اگر نرده های کنار خیابان طوری ساخته میشدند که کسی نتواند از آن عبورکند اکنون بجای تشکر وقدردانی از همه دست اندرکاران، این همه غر نمیزدیم لطفا هر چه زودتر نرده ها را طوری اصلاح کنند که کسی نتواند از آن عبور کند .به همین سادگی. (1917645) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۰۷:۲۴:۳۵
در یک کلام، شاید بعضی دوستان عربی رو بهتر "بفهمن"
"الناس علي دين ملوكهم"
مگه دبستانه که بیایید از فردا آشغال نریزیم و فلان. یک مملکته. n ساله که اینطوری بار اومدن مردم.
رابطه‌ی فرهنگ مردم و اخلاق سیاستمداران و وضع اقتصادی رابطه‌ای ست دیالکتیکی؛ یعنی مادامی که مردم با همین فرهنگ فعلی (که همگی انتقاد داریم نسبت بهش) فکری به حال حکومت و متعاقبا اقتصاد خود نکنند هیچ چیز تغییر نمی‌کند. (1917790) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۱۱:۴۵:۵۶
مقایسه گودرز و شقایقه ! مثل اینه که بگیم چون آمریکا در کشور های دیگه بی قانونی میکنه و به حقوق مردم دیگه تجاوز میکنه مردم خودش هم به حقوق هم تجاوز باید بکنن ! چه ربطی این مقایسه شما داره ؟ با این حساب وقتی تو پارلمان کره و تایوان نماینده ها همدیگه رو می زنن پس مردم هم تو خیابان همیشه با هم دست به یخن !

آداب عمومی در کشور رو به فراموشیه ! از اداب غذا خوردن گرفته تا آپارتمان نشینی و شهر نشینی ! در اکثر کشورها اداب غذا خوردن - لباس پوشیدن - حقوق شهروندی و غیره در مدارس جزو دروسه ! تا حالا به یورش مهمانها در مراسم عروسی و ظرف های نیم خورده دقت کرده اید ؟ به عدم رعایت حقوق کودکان در صفها دقت کرده اید ؟ وقتی در مدارس درس معارف و اخلاق داریم خیلی راحت قیمتی از آنرا می توانیم صرف این اداب فراموش شده کنیم !

وقتی می بینیم اکثر مردم کت و شاواری که می خرند آرم کت رو از روی آستین آن بر نمی دارند می فهمیم واقعا در این آموزش ها ضعیف عمل کرده ایم ! وقتی می بینیم در آپارتمانها در مشاعات کفش و.... می گذراند یعنی کم کاری کرده ایم ! این مورد هم بندی از این موارد ! (1918086) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۱۴:۲۵:۵۱
به نظرم منتشر کردن این عکس ها هم اخلاقی نیست شاید راضی نباشند (1918453) (alef-10)
 
روانشناس محیطی
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۱۴:۳۷:۱۶
مطمئنا اقدام شهرداری برای زیر گذر عابر پیاده اشتباه بوده است. به جای آنکه ماشین ها را پایین ببرند!!!!!!!! انتظار دارند آدم ها به زیر زمین بروند. این اقدام مطمئنا از لحاظ شهرسازی کاری اشتباه و نادرست بوده است (1918468) (alef-10)
 
واکسی
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۱۶:۲۱:۵۶
اگر مسؤولین منقی صد باشند و شما منفی نود و نٌه ، دلیل بر خوب بودن شما نیست . خودتون را درست کنید . چون مسؤولین فقط ادعا دارند . پاش که بیفته از همه بی اخلاق تر و بی انصاف ترند . عجیبه که در این چند سال اخیر توجه نکردین. (1918668) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۱۶:۳۸:۵۴
باید ضمن مطالعات جامع به جای زیرگذر عابر پیاده! زیرگذر سواره رو میساختند. والسلام (1918701) (alef-10)
 
میهن
۱۳۹۲-۱۰-۳۰ ۰۰:۰۳:۲۹
حالا افراد سالم اینگونه از میان نرده‌های حائل میان خیابان و پیاده رو عبور می‌کنند!!!ولی معلولین چطور؟

اگردولت نیازهای افراد دارای معلولیت را طبق ضوابط و مقررات معماری و مبلمان شهرسازی با استاندارد‌های روز جهانی اجرا و فرهمگ سازی کنند،شاهد چنین رفتارها نخوا هیم بود.

برای دستیابی به شهر بدون مانع چه باید کرد؟

با توجه به اینکه ۹ سال ازتصویب قانون جامع حمایت از حقوق معلولین می‌گذرد و ضوابط و مقررات معماری و شهرسازی با استاندارد‌های روز جهانی منطبق با نیازهای افراد دارای معلولیت را در اختیار داریم، ولی متاسفانه پروژه‌های شهری یکی پس از دیگری افتتاح می‌شوند و مسئولین محترم شورای شهر هم در مراسم افتتاحیه حضور پیدا می‌کنند ولی دریغ از نگاه یا گوشه چشمی که مشکلات معماری پیش روی معلولین و جانبازان را ببیند. (1919616) (alef-10)
 
آریا
۱۳۹۲-۱۰-۳۰ ۰۷:۳۸:۲۸
منم واقعا با نظر نویسنده موافقم نمیدونم نظرمو منتشر میکنید یا نه ولی تو این 2500 سال فقط ادعای داشتن فرهنگ داریم. میدونم شاید این حرف من به خیلی ها بر بخوره ولی ما ایرانیها بسیار بی فرهنگ هستیم و باید واقعیتو قبول کنیم نمونش نوع رانندگی ما ایرانیها خدا نکنه ماشین جلویی یکم تاخیر بوجود بیاد تو حرکتش چنان دستمونو رو بوق میذاریم که نمیگیم اینجا کوچه هستش سر ظهره یا بیمارستانه یا نوع حرف زدن مون تو خیابون بدون توجه به عبور بچه یا خانمی هرچی از دهنمون درمیاد میگیم یا اگر دعوا باشه که دیگه بدتر یا اخ و تف کردن تو خیابون و کوچه یا آشغال ریختن تو خیابون و جنگل و محیط زیست یا .... انقدر ماشالله هستش که نمیشه همه رو نوشت باید یه عزم ملی بوجود بیاد همراه با فرهنگ سازی یه کار 15 تا 20 ساله شاید که نسل بعدی یکم اصلاح بشه (1919769) (alef-13)
 
دكطراي بيكار
۱۳۹۲-۱۰-۳۰ ۰۹:۰۸:۲۱
من تهسيل كرده از ديدن اين عادمها كه به چه صختي از لاي ميله ها رد ميشن دلم ريش ميشه . از شرحداري تقازا دارم نردهها را جوري بسازند كه عادمها بتوانند راهت رد بشوند . (1919826) (alef-10)
 
ابوالحسن-ع
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۰۵:۱۰
وقتی می خواهندن فطرت ونیاز طبیعی مردم را تردد آسان خیابانی به قول خودشان مدیریت نماییند نتیجه آن نافرمانی می شود. (1915549) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۱۷:۵۹
بی فرهنگ شما هایی هستید که با دیدن 4 تا عکس از 4 تا ادم درباره فرهنگ مردم یک کشور حرف می زنید . اولا دارید می بینید که از ان همه ادم که از این 4 راه هر ثانیه رد میشه فقط چند نفر دیده می شند پس یعنی اکثریت از زیر گذر استفاده می کنند دوما شاید خیلی از این بندگان خدا اصلا درباره زیر گذر خبری ندارند مثل همیشه از 4 راه رد می شوند کلی هم به بی فکری مسئولین که این نرده ها رو زند بد و بیراه می گند و یا حتی شاید به 1001 دلیل موجه که می تونه وجود داشته باشه از زیر گذر رد نشده اند .
واقعا خسته شدم از ادم هایی که خیلی راحت هر چیزی رو که می خواهند قضاوت می کنند حتی در جایی که مجبور به قضاوت نیستند. (1915570) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۰:۰۱:۰۵
مثل اینکه شما تو این شهر زندگی نمی کنید .وضع ترافیک را ببینید آیا ترافیکمان را چند نفر به این روز انداخته اند . بی فرهنگی تو اکثریت مردم موج می زند. (1915766) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۱:۲۹:۱۷
چطوری با فرهنگ که راحت به مردم بدبیراه میگویی.!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (1916038) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۲:۴۲:۵۷
احتمالن خودت جزو انانی که اینقده بهت برخورده
این چه توجیهی است که می ارید،مگه کورید که زیرگذر رو نمی بینی،البته بستن اونجا اشتباهه
به نظر من اونجا باید باز باشه وهرکس از چراغ گذشت بازداشت وراهی ون ناجا بشه (1916205) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۲-۱۰-۳۰ ۱۰:۲۳:۲۱
میشه شما بگین فرهنگو از چی باید قضاوت کرد ؟ از میزان کشتار های جاده ای ؟ از کامنت ها به لیونل مسی ؟ از آشغال ریختن تو خیابون ؟ از زورگیری تو خیابانها ؟ از آداب رانندگی ؟ از تعارف های بی حد و حصر ؟ از رعایت قوانین شهری ؟ از فرهنگ آپارتمان نشینی ؟ از میزان دعوا و مرافه بعد از تصادفات ؟ یادگاری نوشتن بر تخت جمشید ؟ آرمهای تخلیه چاه و لوله باز کنی که درب منازل را پوشانده ؟و.....

عزیز برارد فر هنگ عمومی همین چیزاست ! (1919959) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۴۴:۴۶
واقعا آقای شهردار کجای دنیا چنین چیزهایی دیده؟ در تمام دنیا غیر از مملکت ما رفت و آمد در چهار راهها برای عابر پیاده راحت است. باید برای افرادی که در سر چها راهها از تاکسی پیاده میشوند و محل ایستگاه تاکسی فکری کرد تا چنین مشکلاتی بوجود نیاید. هیچ جای دنیا سر هر چهار راهی زیر گذر وجود ندارد. نیاز مردم در شهر باید کاملا مورد توجه قرار بگیرد و حتما توانایی جسمی افراد مسن نیز فراموش نشود (1915621) (alef-10)
 
راحیل
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۲:۱۵:۴۲
شما چند جای دنیا سفر کردید ، تو کشور های پیشرفته تمام چهار راه های پر تردد زیر گذر یا پل دارند ، خواهشا بی اطلاع صحبت نکنید ،
اگر یک بار به عنوان یک راننده پشت چراغ سبز چهار راه ولیعصر با شصت هفتاد نفر از مردمی که انگار چراغ قرمز عابر رو نمی بینند باعث ایست کامل ماشین ها جلوی چراغ سبز می شوند مواجه می شدید شاید کمی با منطق تر به قضیه نگاه می کردید ، (1916136) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۴۹:۰۷
در هیچ کجای دنیا، عابران پیاده را بیشتر از ۴۵ ثانیهای تا حداکثر ۶۰ سنیه برای تغییر چراغ معطل نمیکنند، ولی در ایران تمام چراغ‌ها را دستی‌ و اغلب در اختیار یک نیروی وظیفه آموزش ندیده قرار میدهند، وقتیکه عابران و رانندگان نمی‌دانند که باید چه اندازه انتظار بکشند که چراغ عوض بشه، آنها نیز خود را مقید به رعایت چراغ نمیکنند. همین یک امر ساده یعنی‌ رایت دقیق زمانبندی چراغ را رایت کنید، ببینید چه اندازه مردم همکاری میکنند، (1915630) (alef-10)
 
راحیل
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۲:۱۱:۵۰
برادر من اینجا شهره نه جنگل ،
هر چیزی قانونی داره ، ما ایرانی هام ثابت کردیم به غیر از زور راهی برای پذیرش فرهنگ بلد نیستیم ، در تمام کشور های دنیا برای تردد و ساده ترین مسائل مردم قانون و صد البته جرایم نقدی وجود دارد که در کشور ما نیست ،
بزرگترین مشکل این اتفاق این است که این زیر گذر ها هم پله برقی دارند هم به همه طرف راه و بد تر از این این که این منطقه بیشتر محل گذر دانشجویان و قشر تحصیل کرده جامعه است !
ما باید از خودمان شروع کنیم ، ربطی به حکومت ندارد ، حکومت ما چه خوب، چه بد برخاسته از همین مردم است ، تمام سران این حکومت ایرانی اند (1916129) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۰۶:۱۰
دست مريزاد
مقاله خوب بود
واقعا ما ايراني ها لازمه كه يه چيزايي رو كم كم ياد بگيريم (1915550) (alef-13)
 
تهران
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۱۸:۲۶
دستور 12513131200000000 جین شارپ برای نافرمانی مدنی : به جای عبور از زیرگذر از لای میله ها رد بشید (1915572) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۵۱:۴۸
در این موارد را فرهنگ ساز اجرای قانون و جریمه است اگر دو ماه امثال این افراد بدون وقفه جریمه بشن یا معرفی بشن به مراکز روان درمانی یا یارانشون قطع بشه چنان ملت با فرهنگ میشن که بیا و ببین. مثل کمربند. اما متاسفانه اینجا قانون برای کتاب قانون ه و نه بیشتر (1915635) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۱۱:۱۴
سرزنش کردن مردم بدون اینکه به آنها آموزش حسابی مثل اروپاو ژاپن و آمریکا نداده ایم انصاف نیست. (1915554) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۲۲:۲۲
اموزش چی ؟
اینکه شهرداری امده هزینه کرده زیر گذر ساخته و مسیر را هم با نرده بسته این چه اموزشی میخواد که مردم از لای نرده ها نرند؟ (1915578) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۴۲:۳۸
با این سرزنش کردن، مردم میفهمند که نیاز به آموزش دارند. وگرنه اینقدر به فرهنگ 2500 ساله و این مسخره بازیهای اعتقاد دارند که نیازی به آموزش و ارتقاء در خودشان احساس نمیکنند. (1915613) (alef-10)
 
بانو
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۹:۱۳:۱۴
در کشور های مد نظر شما عموما جریمه می کنند نه فرهنگ سازی . (1915678) (alef-10)
 
راحیل
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۲:۱۹:۵۲
این آموزش به ما به بچه های ما توی مدارس داده نشده ، توی تلوزیون گفته نشده، توی کتاب و روزنامه نوشته نشده ؟ توی تمام کشور ها از اجبار و جریمه نقدر برای این آموزش ها استفاده می شه بد نیست کمی تحقیق کنید ، وگرنه اگر کسی در اروپا و ژاپن و آمریکا بلد بود حتی آدامس رو توی خیابان پرت نکنه یا زباله نندازه ، جریمه ای برای این کار ها تعبیه نمی شد ،
این ماییم که عناد می ورزیم ، (1916147) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۱۲:۰۶
مثل اینکه باید سیم خاردار بکشیم تا فرهنگ جا بیفته !!!!!!!!!!!! یه 10-20 متر پیاده رفتن کیو کشته معلوم نیست به مولا.... (1915555) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۱۳:۱۲
مقاومت در برابر تغییر... (1915556) (alef-13)
 
فردا
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۱۳:۲۴
بعدا این خانوما دم از فرهنگ میزنند (1915557) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۴۴:۰۵
نه اینکه آقایان از نردها گذر نکردند نسبتش هم که چهار مرد به یک زن بود

چقدر تفکر زن ستیزی داری (1915619) (alef-10)
 
اقا
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۴۸:۵۹
چقدر بی انصاف اقلا در عکسها دیدی چند اقا و چند خانم بود ند . (1915629) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۰:۰۶:۵۵
الان مشکل اینه که خانوم و آقا چی کار میکنن،واقعا که بعضیا فقط دنبال حواشیند تا اصل متن (1915784) (alef-10)
 
امیرخان
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۱۳:۳۸
وقتی قرار پیشرفت فرهنگی کنیم و به مدیریت جهانی برسیم مردم هم اینگونه همراهی کرده و فرهنگ بالای خود را نشان می دهند! (1915558) (alef-13)
 
نگار
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۱۳:۴۹
ذلت میبرم از فرهنگ مردمم (1915559) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۱۳:۵۹
اینجا ایران است!! برای این جور چیزا ...تمام ایران سرای من است... (1915560) (alef-13)
 
ییییییییی
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۱۴:۱۱
اینها رو بفرستید شهرهای خودشون (1915561) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۴۶:۰۵
بازم مدعی شهوندی درجه یک و دو و سه
بینوا از کجا معلوم که از هم وطنان شهرستانی هستند
قالب فکریت را اصلاح کن تهرونی نشین بی فرهنگ (1915623) (alef-10)
 
قليدون
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۹:۰۰:۲۲
ببخشيد شما از كجا تشريف آورديد؟ (1915654) (alef-10)
 
هموطن دوستت دارم
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۹:۱۵:۰۵
خانم یا آقای نه چندان محترم " ییییییییی "شما فکر میکنی از دماغ فیل افتادی و تهرانی ها ازین کارها نمیکنند دیگه؟!
چرا شما تهرانی ها اینقدر خودتونو تافته جدا بافته میدونید؟ و اساسا خودتونو مترادف فرهنگ میدونید؟!
دم از عرق ملی میزنیم ولی وحدت نداریم هر شهری شهر دیگه رو مسخره میکنه متاسفانه!
من همین جا به سایت محترم "بهار نیوز" پیشنهاد سوژه میدهم : حس خود برتر بینی تهرانی ها
این موضوع را به راحتی با بررسی نقش هایی که عمدتا کارگردان ها ( که عمدتا تهرانی هم هستند ) به شهرستانی ها می دهند قابل کشف است
نقش هایی از قبیل مستخدم ، کارگر ، رفتگر و ... که غالبا با لهجه های شمالی آذزی مشهدی و ... (با ادای احترام به تمام هموطنان عزیزم) در مقابل نقش های شیک و اطو کشیده و طبقه مرفه که مشخصا تهرانی بودن این نقش را به بیننده القا میکنند (چه مستقیم چه غیر مستقیم) (1915682) (alef-10)
 
هموطن دوستت دارم
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۰:۳۹:۴۶
عذر خواهی می کنم مخاطب پیشنهادم سایت محترم " الف " بود. اشتباه سهوا بعلت همزمانی مطالعه دو سایت پیش آمد. (1915899) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۰:۱۰:۵۸
ییییییییییییییی عزیز همین حرف شما یکی از بزرگترین مشکلات فرهنگی کشور ماست ، تهران یا هیچ شهر دیگه ایران ارث کسی نیست که تا کسی را به خیال خود دقت کنید به خیال خود پایین تر دیدیم سریع اه اه کنیم که برگرد از همون جا که اومدی ، اتفاقا خود شما که اورجینالی مطمئنی وقتی نرده را می بینی از روش نمیپری؟؟ (1915796) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۴:۰۰:۲۲
اینکه تهرانیند یا دهاتی ،مهم نیست
مهم اینه که 99 درصد انها جوانان،خوش لباسان،دانشجویان این مملکتند وبس
ببینید که دانشگاهها واموزش وپرورش ما که مراکز انسان شناسی هستند چه کرده اند؟ (1916363) (alef-13)
 
مهدی
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۱۴:۲۶
ميرسونه يك يا چند جاي كار ايراد داره (1915562) (alef-13)
 
بابك
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۱۶:۲۲
پس از خودتان شروع كنيد (1915564) (alef-10)
 
مهر
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۱۷:۲۸
طراح میله ها از پدیده وندلیزم خبر نداشته (1915567) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۰:۲۴:۲۴
چی؟ (1915835) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۱۷:۴۵
جریمه کنند برادر من. جریمه. جریمه ای که بابت پرداختش حقوق یک یا چند روزشان را باید تقدیم کنند. (1915568) (alef-10)
 
قليدون
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۹:۰۱:۴۶
چه جور جريمه ايي؟
بر اساس كدام قانون؟
با چه روشه كاري؟

دوست عزيز مگر بقيه كارهايي كه جريمه دارند به سامان رسيده اند؟ (1915655) (alef-10)
 
من
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۲۲:۲۱:۳۵
آقاجون یا خانم محترم :باید یکی یه پلاک داشته باشیم . آقای پلیس: آقا ، خانم خلاف اخلاقی کردی برگرد پلاکتو ببینم میخوام جریمت کنم یا سوار ماشین گشت ارشاد شو ارشادت کنن! (1919453) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۲۳:۴۱
چرا رفتار تعداد معدودي را به رفتار كل ايراني ها تعميم مي دهيد؟ (1915579) (alef-10)
 
قليدون
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۹:۰۳:۳۷
دوست عزيز انگار شما توي كوچه و خيابون و ... سر نزدي
ضمنا قرار نيست كل مردم ايران از جهار راه وليعصر رد بشوند. يه نگاه به چهارراه هاي شرخودتان يا بقيه جاهاي تهران بنداز (1915659) (alef-10)
 
بانو
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۹:۰۷:۵۹
مشت نمونه خروار است. (1915668) (alef-10)
 
محسن
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۲۴:۰۸
ما چند روز پیش 4 راه ولیعصر بودم یه آقای با من از زیر گذر در آومد ولی حاضر نشد برای رسیدن به کنار خیابان و سوار شدن به ماشین 20 متر (شاید هم کمتر) راه بره و از روی نرده ها پرید (1915581) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۲۵:۱۴
به عقیده بنده فرهنگ در هنجارهای عمومی جامعه دیده میشود،و دیریست که در تمامی عرصه ها ایران دچار تزلزل فرهنگی گشته،و باید به این باور برسیم که جامعه ما نمونه خوبی از آنچه گذشتگان ما بوده اند نیست!!!به هر حال فرهنگ را در یک دوره نسبتا طولانی می شود ایجاد کرد نه در یک بازه زمانی کوتاه.... (1915585) (alef-10)
 
حسین
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۲۵:۳۰
حرف حق جوابی نداره ، واقعا فقط مردم ایران از فرهنگ لباس پوشیدن براشون جا افتاده ، اون خانم واقعا خجالت نمی کشه شعورو فرهنگ خودشو با این کار برده زیر سوال.
ایران هیچ وقت درست نمیشه هیچوقت (1915587) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۲۶:۰۰
بزرگوار ، همانگونه که احتمالا مدانید مرغ ماکیان یا همان مرغ خانگی ، یکی از آرام ترین و و غیر مهاجم ترین حیوانات اهلی است . من به چشم خود دیده ام و پرورش دهندگان مرغ مادر هم شهادت خواهند داد که وقتی شرایط زندگی این مرغ های بی آزار را به هم بزنید ( جیره ،نور ،حرارت و ضریب اشغال فضا ...) این زبان بسته ها همنوع خوار می شوند(کانیبالیسم)و بر خلاف طبیعت فطری خود شروع به خوردن هم دیگر می کنند. ریشه مشکل زیر گذر خیابان ولی عصر و سایر مشکلات موجود در زیست جمعی ما را نه در میان مردم مقهور که در لایه ای دیگر بجویید.لطفا (1915589) (alef-10)
 
ایزدی
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۲۶:۱۱
با سلام
کار افراد قابل دفاع نیست، ولی شما هم اگر به زیرگذر چهارراه ولیعصر سری بزنید از عجیب و غریب بودن و پیچ در پیچ بودن زیرگذر و سردرگمی در آن، ودرنتیجه اقدام به عبور از زیر نرده های نصب مجبور خواهید بود. (1915590) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۲۷:۳۲
با سلام و احترام به همه هموطنان شاید نصب کردن برخی از این تصاویر در اطراف جهار راه بهمراه جملاتی خاص و محترمانه بتواند به رفع مشکل کمک کند. البته ممکن است دلایل دیگری عیر از کم توچهی برخی از همشهریان عزیزمان هم وجود داشته باشد از قبیل توقف وسایل نقلیه برای سوار/پیاده کردن مسافران در جای نامناسب که باید شناسایی و مرتفع شود. (1915591) (alef-13)
 
آریا
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۳۰:۳۰
منم واقعا با نظر نویسنده موافقم نمیدونم نظرمو منتشر میکنید یا نه ولی تو این 2500 سال فقط ادعای داشتن فرهنگ داریم. میدونم شاید این حرف من به خیلی ها بر بخوره ولی ما ایرانیها بسیار بی فرهنگ هستیم و باید واقعیتو قبول کنیم نمونش نوع رانندگی ما ایرانیها خدا نکنه ماشین جلویی یکم تاخیر بوجود بیاد تو حرکتش چنان دستمونو رو بوق میذاریم که نمیگیم اینجا کوچه هستش سر ظهره یا بیمارستانه یا نوع حرف زدن مون تو خیابون بدون توجه به عبور بچه یا خانمی هرچی از دهنمون درمیاد میگیم یا اگر دعوا باشه که دیگه بدتر یا اخ و تف کردن تو خیابون و کوچه یا آشغال ریختن تو خیابون و جنگل و محیط زیست یا .... انقدر ماشالله هستش که نمیشه همه رو نوشت باید یه عزم ملی بوجود بیاد همراه با فرهنگ سازی یه کار 15 تا 20 ساله شاید که نسل بعدی یکم اصلاح بشه (1915593) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۳۰:۴۱
با سلام آيا درست است رفتار عده اي را به همه مردم تعميم داد و خودزني كرد و همه داشته هايمان را زير سوال ببريم در تمدن 2500 ساله مان هيچ اشكال و نقص قانوني نبوده. بهتر است نقد اجتماعي در بستر مناسب آن انجام شود. خود نويسنده تا حال چند بار از اين زيرگذر استفاده كرده است.ايسگاه مترو وليعصر ع در اوج ساعت بسيار شلوغ است و تنها يك خروجي دارد ، مسير در ايسگاه براي سوار شدن به اتوبوس هاي تجريش بسيار بد طراحي شده است و با عث فشردگي جمعيت در آن قسمت شده است.
اگر اين پروژه بهتر طراحي ميشود شاهد اين گنونه رفتار ها نبوديم (1915594) (alef-10)
 
سید
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۳۲:۲۴
سلام - من موندم این که ما مردمی با تمدت و با فرهنگ و.... هستیم رو کی و از کی به زبان ما جاری کرد .
بدجوری باورش کردیم . (1915598) (alef-10)
 
سهند
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۳۲:۲۵
علت اين كارها را بايد ريشه يابي كرد. بصورت علمي. با استفاده از همان علمي كه يك عده مي پندارند بايد بساطش برچيده شود يعني جامعه شناسي و علوم انساني. همين مردم چطور است كه در اروپا ميروند دقيقا قوانين و مقررات را رعايت كرده و بينظمي پيش نمي آورند ولي در ايران ايكاراها را ميكنند؟ كمي منصفانه و بي غرضانه به مردم نگاه كنيم. رطب خورده كي منع رطب كند؟ يعني تو مملكتي كه از سر تا ته هر كسي به نحوي در حال دور زدن و ناديده گرفتن قوانين است نبايد از مردم توقع بيجا داشت . وقتي قانون اساسي و تعهداتي كه بين حكومت ومردم بسته شده زيرپاگذاشته ميشود چطور مي توان از مردم انتظار داشت كه قوانين عادي محترم شمرده شومد.آيا اجراي قانون فقط براي زيردستان است؟ (1915599) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۳۵:۲۷
نظردهندگان گرامي به يك نكته توجه نكرده‌اند. مشكل فقط فرهنگي نيست. چند مشكل هست كه مربوط به طراحي است: 1- عدم چاره انديشي براي عابران پياده‌اي كه بخواهند سوار تاكسي شوند يا از تاكسي پياده و از محوطه خارج شوند. 2- طراحي پيچيده و استفاده دشوار 3- عدم تمهيد ظرفيت تخليه متناسب با ظرفيت جمعيتي چهارراه كه البته اين مشكل متاسفانه در كل ايستگاه مترو چهاراره ولي عصر و زيرگذر همراهش به خوبي ديده نشده و با فعال تر شدن خط 3 قطعا يكي از معضلات 4 راه ولي عصر (بيش‌تر از زمان فعلي) خواهد بود. (1915601) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۳۵:۲۸
كار ما به جايي رسيده كه از مامور ترافيك هم حسابي نميبريم اگر عابر پياده هم جريمه بشه اونوقت ميفهمه كه بايد رعايت قانون كنه چون ما مردمي هستيم كه هميشه بايد چوب محكم قانون بالاي سرمان باشد (1915602) (alef-10)
 
بهلول
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۳۹:۲۸
مطمئنا در قبال اين افراد افراد زيادي هم بوده اند كه از مسير صحيح استفاده كرده اند و مسلما از آنها تصوير برداري نشده است . اما وجود همين چند نفر هم براي ما بايد زنگ خطري براي ادامه رفتارهاي ناشايستمان باشد . بيشترين جايي كه اينگونه بي فرهنگي و بي اعتنايي به قوانين را ميبينيم در رانندگي است . لايي كشيدن و ويراژ دادن و روي دست ديگران ، ناگهاني و بدون علامت پيچيدن گويي جزئي از عادت رانندگي شده . بسياري رانندگان حتي در صورتي كه عجله هم ندارند باز در خيابان ويراژ ميدهند و لايي ميكشند. بسياري از تصادفات عدم رعايت با ماشين جلوبي است . حال اگر شما بخواهيد فاصله را رعايت كنيد ناگهان اتوموبيل پشت سري از سمت راست شما سبقت و جلوي شما مي آيد و باز فاصله شما را پر ميكند . برخي رانندگان وقتي سر تقاطع ميخواهند بپيچند اول ترمز ميكنند بعد علامت ميزنند . اين يعني فهميده اند بايد قبل از پيچيدن علامت بزنند امام هنوز نحوه و زمان علامت زدن را ياد نگرفته اند . راستش بسياري از مردم ما هنوز اخلاق رانندگي را نمي دانند ، اخلاق توي خيابان راه رفتن را نمي دانند ، حتي اخلاق رفتار در خانواده را نمي دانند . در خيابان ناگهان ميبيني مردي كه همراه خانواده اش به هر علتي با ماشين آمده توي خيابان بخاطر يك ويراژ ماشين ديگر يا يك تصادف خيلي كوچك و پيش پاافتاده با ديگران دست به يقه ميشود آن هم جلوي چشم فرزند كوچك خودش ! اين يعني اين آدم هنوز اخلاق با خانواده بيرون رفتن را ياد نگرفته . گذشت در مقابل ديگران و احترام به قانون را ما ايرانيان سالهاست كه فراموش كرده ايم . (1915610) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۴۳:۳۶
رفتار مردم ما در رانندگي جالب تر است عموما" در خطوط رانندگي نمي كنند شايد به جرئت بتوان عنوان كرد بخش قابل توجه اي از ترافيك در خيابانها وبزرگراهها ناشي از عدم راندگي در داخل خطوط است بايد پليس نيز در اين زمينه جدي تر ظاهر شود. (1915618) (alef-10)
 
امیر
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۴۶:۰۹
مردم به مسئولین جامعه نگاه می کنند و خودآگاه یا ناخودآگاه از آنها الگو می گیرند و عمل می کنند. از این رو است که متاسفانه
عدم رعایت قانون و دروغ و ریا و فساد و تنبلی و کم کاری و...بصورت جنبه بارز فرهنگی این جامعه در آمده است که بدتر هم خواهد شد. (1915624) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۴۸:۰۹
به نظر من نیازی به دخالت در این قضیه نیست.
اصولا برخی مردم در مسایل مختلف با تغییر مخالفت می کنند. نوعی ترس در آزمایش یک رویه جدید وجود دارد.

بطور مثال هنوز بسیاری از مردم دوست دارند که در بانک قبوض خود را بپردازند ولی کافیست که یک بار مثلا پرداخت اینترنتی را آزمایش کنند تا رویه جدید را قبول نمایند.

به مرور زمان بسیاری از این افراد با شرایط جدید خود را هماهنگ می نمایند. (1915626) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۵۱:۳۸
پناه بر خدا از این مردم بی فرهنگ . به جز اقلیتی از افراد بقیه بدون هیچگونه تعارف و لفاظی بی فرهنگ و بی نظم و خودخواه هستند. این یک واقعیت روشن است که هرروز مصادیق آنرا در رانندگی، انواع و اقسام صف ها ، صحبت با تلفن همراه و... می توان مشاهده نمود. تعجبی ندارد اما البته بسیار جای تاسف است که در دو نظر اول همین بخش باز ملاحظه می کنید در اولی حربه همیشگی : فرافکنی و در دومی که عبور نظیر چارپایان از هر بخش و با هر ترتیب را با استدلال "فطرت و نیاز طبیعی مردم در تردد آسان!" برای افراد توصیه می نماید، نظرات بخشی از همین مردم هستند و مؤید ادعاهای مطرح شده. (1915634) (alef-10)
 
محمد جواد
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۸:۵۶:۰۱
همین الان هم کامنت ها داره فرهنگ غنی ما را نشون میده! یکی به زنها گیر داده یکی غیر تهرانی ها را مسخره میکنه
کافیه با رجوع به اسناد تاریخی یک مقایسه حالا نه زمان هخامنشیان و ساسانیان بلکه بین اصفهان زمان صفوی و لندن همان زمان بکنید ببینید چی بودیم و چی شدیم و چی بودند و چی شدند (1915648) (alef-10)
 
vahid
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۹:۰۴:۵۷
با سلام، اينجانب اصلا قصد توهين كردن ندارم. ولي متاسفانه و هزاران متاسفانه ما ايراني ها در فرهنگ رفت و آمد ، 2500 سال كه هيچ ، 2.5 دقيقه هم فرهنگ نداريم. شما فقط كافي است در حين رانندگي لحظه اي مكث و يا اشتباه كنيد، آنچنان ناسزا مي شنويد كه از زنده ماندن خود پشيمان مي شويد. مردم ما حتي حاضر نيستند براي يك دهم ثانيه هم صبر و تحمل كنند، سريعا شروع مي كنند به بد و بيراه گفتن و هزاران چيز ديگر. بنده چند وقت پيش در يك پمپ بنزين در حال سوختگيري بودم كه به اشتباه كارت سوخت طرف مقابل را كه در جايگاه من بود را برداشتم تا كارت خودم را جا بزنم. واقعا فكر كردم كارت جا مانده و به متصدي جايگاه اشاره كردم كه كارت جا مانده ، ولي وقتي فهميدم اشتباه كردم از طرف مقابل كلي عذرخواهي كردم و گفتم كه فكر كردم كارت جا مانده آخه در طرف من بود. ولي طرف مقابل فقط شروع كرد به فحش و ناسزا دادن و اينكه شما پرايد سواري و از ماشينت معلوم كه بي سوادي و دفعه اولت كه بنزين مي زني و .............. من هم كه واقعا ناراحت شده بودم ولي باز عذرخواهي كردم ولي وقتي ديدم طرف داره بازم فحش مي ده و حتي مي خواد با من درگير بشه ديگه تحمل نكردم و گفتم نه كه شما cls500‌سواري. اينو كه گفتم طرف ديگه داغ داغ كرد. آخه بنده خدا يك سمند درب و داغون اوراقي داشت. خلاصه مطلب اينكه ما ايراني ها سر كوچكترين چيزي به همديگر توهين مي كنيم و حتي حاضر هستيم همديگر را هم بكشيم. اين است فرهنگ250000000000000 ساله ما. (1915664) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۹:۲۶:۵۸
يكم طول نرده ها زياد است مي شود يك كم اين نرده ها را كم كرد (1915702) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۹:۲۷:۵۲
اگر دقت کنید اکثر موارد عبور از نرده ها از سمت جنوب شرقی یعنی سمت پارک دانشجو اتفاق میافتد واین عمدتا به خاطر مشکلی است که مردم برای سوارشدن به تاکسی دارند .افرادی که از زیر گذر به سمت ضلع جنوبشرقی چهارراه ولی عصر می ایند وقتی میخواهند سوار تاکسی به سمت میدان امام حسین شوند هیچ راهی برای ورود به خیابان ندارند وباید مسافتی را به سمت انتهای نرده ها بروند تا دسترسی به خیابان داشته باشند .پیشنهاد من این است دراین سمت با عریض تر کردن این قسمت خیابان انقلاب به سمت پیاده روی پارک دانشجو به طول مثلا 20 متر یک ایستگاه تاکسی برای سوار و پیاده شدن مردم ساخته شود و دراین قسمت نرده ها راهی برای عبور مردمی که از زیر گذر سمت پارک بیرون می ایند برای سوارشدن به تاکسی باز شود .این ایستگاه تاکسی از راه بندانی که بخاطر توقف تاکسی ها برای سوارکردن مسافر در دهانه چهارراه ولیعصر (ضلع جنوب شرقی ) بوجود میاید نیز جلوگیری میکند .به هر حال به نظر من این مورد یک ایراد فنی و طراحی است که باید مهندسان و طراحان زیر گذر بطور مقتضی مد نظر قرار داده و بصورت کارشناسی مشکل مردم را حل نمایند (1915704) (alef-10)
 
امیر
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۹:۳۰:۵۶
هیچ کدوم از توجیهاتی که میشه رو قبول ندارم. اما مشکل از جای دیگه آب میخوره. وقتی به گفته خود مسئولین 70 درصد شهر تهران ماهواره دارند بعد قانون میگذاریم که داشتنش جرم ه، نصف ملت تو فیسبوک عضو هستن بعد یکهو قانون میگذاریم رفتن به فیسبوک جرمه، وقتی قانون میگذاریم ورود موتورسوار به پیاده رو جرمه یا ریختن زباله تو خیابون جریمه داره ولی قانون رو اجرا نمیکنیم، قبح شکستن قانون در جامعه شکسته میشه. اونوقت در خیلی از موارد میتونید شکستن سایر قوانین رو هم انتظار داشته باشید. ربطی هم به بی فرهنگی ما و بافرهنگی اونور آبی ها نداره. اینجور فرهنگا با قانون به وجود میاد نه با من بمیرم تو بمیری (1915711) (alef-10)
 
عباس
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۸:۱۶:۱۵
حرف شما رو قبول ندارم چون درهمه جای دنیا مردم خودشون رو ملزم به رعایت قانون می دانند ربطی به عوامل نظارتی نداره اگه پلیس نباشه همه ما در رانندگی خلاف می کنیم ولی وقتی پلیس رو می بینیم اینقدر یواش و با احتیاط رانندگی می کنیم که باعث ایجاد ترافیک و خطر برای بقیه می شویم همه چیز باید از خود ادمها شروع بشه نه اینکه بگیم اگه بقیه درست رفتار کنن کافیه لازم نیست من درست رفتار کنم یا اینکه جریمه خطای خودم رو میدم ربطی به پول داشتن یا نداشتن نداره ولی متاسفانه تو جامعه ما اینطوری هستش وقتی حرف از فرهنگ میشه همه میگن تمدن ما قدمت زیادی داره در صورتی که ما به همون قدمت هم احترام نمیزاریم روی اونها یادگاری مینویسم یا اینکه به اونها اهمیت نمیدیم در صورتی که از همه جای دنیا برای دیدن فرهنگ غنی کشور ما به ایران می آیند ولی ما خودمون رفتن به ترکیه و تایلند و دبی رو کلاس میدونیم از اونجاها تعریف می کنیم (1916896) (alef-10)
 
امیر
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۰۱:۲۰:۴۳
بله همه جای دنیا مردم خودشون رو ملزم به اجرای قانون میدونن اما این التزام داستان داره همینطوری از اول تو خون شون نبوده. اول قانون سخت اجرا میشه و متخلف مطابق قانون جریمه میشه. بعد یه مدت که سخت گرفته شد اجرای قانون تبدیل به عادت میشه و میشه به قول شما التزام خود به خود مردم به قانون و نیازی هم به ناظر نیست نمونه واضحش رو همینجا میتونید در بستن کمربند ببینید. فرهنگ بستن کمربند چطوری رواج پیدا کرد؟ نمونه خارجیش هم جریمه سنگین بستن کمربند در آلمان که یکروزه تمام مردمی که هیچ وقت کمربند نمیبستند رو به قول شما بافرهنگ کرد یا جریمه سنگین انداختن آدامس در خیابان در انگلستان و ... این داستان من خودم درست رفتار کنم و تو خودت درست رفتار کن و شهروند عزیز قانون رو رعایت کن و آب هدر نده و بافرهنگ باش و .... هم 200 ساله داره تکرار میشه اما میبینید که اوضاع به منوال قبل ادامه داره (1917683) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۹:۳۵:۳۰
متاسفانه اين تصاوير و مشابه آن به وفور در زندگي شهري ما ايرانيها ديده مي شود، نبايد خودمان را گول بزنيم، نبايد ادعاي با فرهنگي داشته باشيم، مشت نمونه خروار است. در يكي از برنامه هاي 90، در خصوص فرهنگ تماشاگران فوتبال صحبت مي شد. كارشناس مهمان دائم مي گفت فحش دادن فقط توسط يك عده تماشاگر نما انجام شده، آقاي فردوسي پور گفتند كدوم تماشاگر نما، كل ورزشگاه به يكديگر فحش هاي ركيك مي دادن، چرا خودمان را گول بزنيم و بگوييم يك عده تماشاگر نما. كساني كه به ورزشگاه مي روند به وضوح شاهد اين موارد هستند. متاسفانه روز به روز هم اين ناهنجاري هاي فرهنگي و اجتماعي بيشتر مي شود. بيايم واقعيت هاي جامعه را آنطور كه هست ببينيم، و دائم نگوييم فرهنگ غني ايراني!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1915723) (alef-10)
 
سید
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۹:۳۸:۰۵
ما فقط با توهم تمدن ۲۵۰۰ ساله خودمان را گول می‌زنیم. پارسال خانم من حامله بود و چهارشنبه سوری از خیابانی که محل ترقه بازی و گرامی‌داشت تمدن ۲۵۰۰ ساله بود عبور می‌کردیم. جوانک بی‌خردی تعمدا ترقه‌ای به سمت اتومبیل ما پرتاب کرد که ما را بترساند. من هم توقف کردم و به وی گفتم آخر تمدن ۲۵۰۰ ساله شما همینه که تلاش کنید یک خانم باردار را با ترقه بترسانید؟ آنها هم هر هر خندیدند.

احمدی نژاد از میریخ نیامد! از دل همین فرهنگ غنی ۲۵۰۰ ساله رشد کرد. (1915729) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۹:۳۸:۲۳
اونجا هیچ تابلویی وجود نداره که ادم رو راهنمایی کنه. (1915730) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۹:۳۹:۱۹
چطور است که همیشه تاریخ ایران را بعد از اسلام می‌دانید و تمدن آن را بد از اسلام قبول دارید، اما به این چیز‌ها که می‌رسد تمدن رو کش می‌دهید تا ۲۵۰۰ سال؟ نکته بعدی اینکه بی‌ مدیریتی و ندانم کاری یک مسئول را چرا گردن مردم میاندازید؟ اگر تا حالا به تخت جمشید سر زده باشید می‌بینید که پله هایی دارد که هنگام بالا رفتن اصلا احساس خستگی‌ نمی‌کنید، اما حالا بعد از ۲۵۰۰ سال چیزی ساخته اند که مردم فقط لعنت میفرستند (1915731) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۳ ۲۲:۵۳:۲۰
دمت گرم. گل گفتی (1928522) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۹:۴۱:۵۲
وقتی مردم حاضر نیستند ار پلهای عابر پیاده مجهز به پله برقی استفاده کنند و از زیر پل عابر پیاده وارد بلوارها وخیابانهای شلوغ می شوند دیگر چه انتظاری دارید (1915736) (alef-10)
 
سهراب
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۹:۴۴:۵۳
نداشتن یک فرهنگ مدرن باعث شده این جور اتفاقات پیش بیاد ما هنوز در دوران پارینه سنگی زندگی میکنیم ما نتوانستیم که خود را با جامعه مدرن جهانی هماهنگ کنیم یا نخواسیم ویا در بعضی مواقع نگذاشتن وبعضی وقتها هم اینجور داریم انتقادات خود را به مسئولین میرسانیم وقتی یک مسئول برای پیش برد کلرش قانون را دور میزنه واز عواقب ان که عقب ماندگی جامعه یکی از عوارض ان هستش وکسی هم نیست که اورا مواخذه کنه مردم هم اینجوری قانون را دور میزنند ومیخواهند زود تر به کارشون برسند بدونه توجه به عواقب کارشون که احتمال تصادف یا درست شدن ترافیک یا الودگی صوتی را از عوارض ان میشه دانست (1915741) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۹:۵۰:۰۲
ما چند تا ایراد داریم

1- صبر برای رسیدن به هدف نداریم

2- برای کارهایمان توجیه می آوریم.

3- انگار قرار نیست ما هم واقعاً با تمدنی که صحبتش را میکنیم زندگی کنیم.

متاسفانه این رفتار در تمام زندگی ما ایرانی ها خود را بروز می دهد. (1915748) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۹:۵۴:۴۲
بی فرهنگ شما (الف و غیره ....) هستید نه مردم . (1915754) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۹:۵۵:۴۹
هنوز از نزدیک انجا را تدیده ام ، شاید طراحی مشکل داشته باید بررسی کرد. (1915756) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۰:۰۱:۳۳
تا طرز فرهنگ سازی از دورن خانواده نباشد هیچ مشکلی در این زمینه ها حل نمیشود.خانواده ای که تخطی از قانون و تضییع حقوق دیگران را نشانه زرنگی شخص میداند و این چنین اشخاصی را قهرمان و کسانی که به قانون احترام میگذارند و به حق خود و دیگران احترام میگذارند را بی دست و پا و بچه مثبت و سوسول معرفی میکنند از کدام حکومت و دولت کاری بر میاید ،البته نقش رسانه ها و آموزش پرورش در این میان پررنگ است که باید تولیدات فرهنگی و درسی و کمک درسی را چندین برابر افزایش دهند و فرهنگ وارونه را به جای خود برگردانند. (1915768) (alef-10)
 
اميد
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۰:۰۷:۰۳
حقيقتا همه ما منتقدان خوبي هستيم ولي هرگز رفتار خود را نقد نمي كنيم. (1915785) (alef-10)
 
حامد
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۰:۱۸:۰۰
آقا جان من حداقل 30 کشور اروپایی رو گشتم هیچ جا چنین طرحی رو نمی بینید.این طرح از لحاظ مهندسی شهرسازی ایراد دارد .این زیر گذر ممکن است برای مترو مفید باشد ولی برای کسی که به راحتی میتواند با طی مسافت کمتر از این سوی خیابان به آن سو برود مفید نیست.فکر کنید یک پیرمرد یا پیرزن بیچاره که به سختی راه میرود و از تاکسی سر چهارراه پیاده میشود اول باید یک عالمه پیاده راه برود تا برود اون ور نرده ها بعد بگردد تابلوی ورودی زیرگذر را پیدا کند بعد یک عالمه آن زیر پیاده برود (تازه اگر راه یا خروجی مورد نظر خود را گم نکند!)تا به درب خروجی برسد بعد یک دور قمری بزند تا بیاید این ور نرده ها تا بتواند تاکسی سوار شود و...........این طرحی که متری 15 میلیون تومان ساختش هزینه داشته !؟ مهندسی نیست بپذیریم (1915815) (alef-10)
 
12345
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۰:۲۹:۲۱
من دقیقا دیروز همون جا بودم ... دیدم نرده زدن ولی نمی دونستم از زیر گذر باید رد شد ... مجبور شدم تا ایستگاه بعدی پیاده برم ... مساله این جاست که این کار که یه جا الکی نرده بزنن برای من عادی بود و نمی دونستم حتما یه زیر گذری هم وجود داره به خاطر همین دنبالش نگشتم ... خیلی وقتا از این نرده ها می زنن ولی راهی برای عبور مردم درست نمی کنن. (1915854) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۰:۳۰:۰۳
نویسنده مقاله که عده ای ازمردم را به خاطر عبور از نرده ها بی فرهنگ می خواند توضیح دهد
1- چرا این بی فرهنگی به زعم ایشان بیشتر در ضلع جنوب شرقی اتفاق می افتد تا ضلع شمال غربی
2- آیا بهتر نبود به جای صرف هزینه گزاف برای احداث زیر گذر به عمق چند ده متری و طولانی کردن مسیر افراد پیاده ، یک پل هوایی عابر چند طرفه ایجاد میشد که مجهز به پلکان برقی باشد هزینه پل هوایی عابر حتی با پلکان برقی آن بسیار کمتر و راحتی عابر پیاده بیشتر است .این پل می توانست همه عابرین چهارطرف و همچنین مسافرین بی آر تی را از مسیر کوتاهتری جابجا کند . پلکان های برقی پل عابر در چهار راه های دیگری از شهر تهرا ن به طور موفق اجرا و مورد استفاده قرار گرفته بود .
3- آیا با احداث این زیر گذر برای عابر پیاده امکان احداث زیر گذر برای عبور وسایل ازبین نرفت؟ ایا نمیشد برای بخشی از ترافیک اتومبیل هایی که فقط قصد عبور از چهارراه را دارند یک زیر گذر کوتاه ایجاد کرد و عابرین را از پل هوایی عبورداد؟ لازم به ذکر است که احداث پل هوایی وسایل نقلیه بخاطر استفاده از حجم بالای بتون و فولاد باعث از بین بردن زیبایی چهارراه ولیعصر میشود و برای این نقطه مرکزی شهر مناسب نیست . ولی پل هوایی عابر به علت ظریفتر بودن و همچنین امکان تزیین آن با چراغ های رنگی کم مصرف ال ای دی با رنگ های متغیر مانند آنچه در میدان شمشیری اجرا شده است به زیبایی چهارراه در شب میافزاید

4- چه لزومی داشت به جای چاره جویی روی عنصر بی فرهنگی در مقاله تاکید شود آیا اثر ارشادی و تربیتی و تنبیهی داشت ؟
5- چرا برای رفع ایراد هرچند کوچک طرح تاکیدی به این حدت صورت نگرفته است
6- چرا سی یا چهل قدم اضافی راه رفتن هزاران نفر از مردم در روز (با سنین مختلف و توان های و شرایط متفاوت ) را حتما ضروری میدانید و لی لازم نمیدانید فکرخود و یا چند نفر طراح و کارشناس ، به حل مشکل مشغول شود . (1915860) (alef-10)
 
فرهاد
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۲:۰۰:۳۱
انسان بايد لزوما توانایی پرش از هر نوع مانعی را داشته باشد. اين نرده ها برای افزایش توانایی بدنی شهروندان عزيز ایجاد شده اند تا بتوانند آمادگی بدنی خود را در برابر تمامی موانع سر راه خود افزایش بدهند. ایرانی ها توانایی عبور از هر نوع فیلتری را دارند (1916093) (alef-10)
 
من
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۲:۰۳:۵۱
بنظرم باید اول قانون درست وراحتی برا مردم وضع کنن بعد انتظار اجرای اونو از مردم داشته باشن.قانونی که مردم را به سختی اندازد فکرنکنم قابل احترام باشد. (1916105) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۲:۱۳:۴۰
هموطن بزرگوار.
این حرکت مردم عزیز ما یعنی اعتراض به مدیران بی کفایت حکومتی.
لطفا به این عزیزان اهانت نفرماییدبلکه تلاش نموده وازآنان بیاموزید.
چهارراه ولی عصر هر3یا4ماه کنده شده وسپس تغییر میابد/میدان انقلاب همیشه درحال تخریب وتغییر وساختمان است. خیابانها امروز آسفالت شده ولی فردابابیل مکانیکی وحفاری وتخریب.
شهرداری اسفالت میکنه وفردا مخابرت می کنه وبعدازچندروز مجددا آسفالت میشه واینبار آب وفاضلاب به جان خیابان میوفته.
..... هموطن !!رفتار پاسخیست به بی کفایتی مدیران حکومتی..... که مرتب هم درحال گرفتن جایزه اند (1916132) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۳:۰۶:۰۷
هموطن پس شما آشغال بریز کف خیابون و کار درست کن برای رفتگر از همه جا بی خبر برای اعتراض به مدیران بی کفایت حکومتی. همینطوری بپر وسط چهارراه و راه راننده بیچاره که میخواد تا چراغ سبزه از چهارراه رد شه برای اعتراض به مدیران بی کفایت حکومتی. با موتور برو تو پیاده رو و پشت زن و بچه مردم بوق بزن برای اعتراض به مدیران بی کفایت حکومتی. لایی بکش بین ماشینا و چراغ قرمز رو رد کن برای اعتراض به مدیران بی کفایت حکومتی. کلا آسایش رو از عالم و آدم سلب کن برای اعتراض به مدیران بی کفایت حکومتی. عجب آموزنده (1916244) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۲:۱۵:۲۸
با سلام/ محض رضاي خدا قبول كنيم كه رفتارهايمان اشتباه است و اين فقط يك نمود از تمامي موارد خلاف اخلاق موجود در جامعه ما است.مثل ريختن زباله در معابر، از بين بردن محيط زيست به روشهاي مختلف توسط مردم و هزاران مورد ديگر. اولين راه براي تصحيح يك اشتباه قبول كردن آن است. (1916135) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۲:۳۶:۵۸
واقعاً گل گفتی حرف دل من بود به خدا.وقت شعار دادن همه عالی و تابع قوانین هستیم ولی وقت عمل کردن خودمون را توجیه می کنیم که (ای بابا حالا یه باره دیگه آسمون که به زمین نمیاد)ولی هیچکس توجه نمیکنه همین یکبار هاست که پدر فرهنگ نداشته ما را درآورده... (1916184) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۲:۴۰:۳۴
پیشنهاد دارم :

1- به نرده های دور خیابان برق وصل شود .
2- قبل و بعد از نرده ها خندقی به عمق 200 متر حفر شود. (1916197) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۲:۴۲:۱۹
راه سالم تر و آسان تر ساخت زیر گذر برای وسایل نقلیه بمانند میدان امام حسین یا چهار راه حسن آباد است که می تواند آسایش همه را فراهم کند و امکان تخلف در آن به حد اقل برسد . (1916202) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۶:۴۶:۴۹
فرهنگ در اين كشور مرده د علتش دروغگويي و دورويي برخی مسئولين است (1916723) (alef-13)
 
دوست دار ملت
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۳:۴۴:۱۶
مشكل از آنجايي شروع مي شود كه اكثر ما شعار خوب مي دهيم ولي به عمل كه مي رسيم كم مي آوريم شما تصور كن آيا نويسنده مقاله يا اشخاصي كه اظهار نظر كرده اند اگر خودشان بخواهند رد شوند وخيلي عجله داشته باشند چطور عمل مي كنند پيش وجدان خودتان پاسخ دهيد يا حتي در موارد ديگر آيا رعايت قوانين ومقررات را مي كنند؟ بنا بر فرمايش آیت الله بهجت (ره) بايد به فکر خود باشیم، خود را اصلاح کنیم. اگر به خود نرسیدیم و خود را اصلاح نکردیم، نمی توانیم دیگران را اصلاح کنیم. پس هركسي بايد از خودش شروع كند (1916342) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۳:۵۷:۲۳
یه روز باید همه چیز در جای درست خودش قرار بگیره مهم اینه که خواهیم که قرار بگیره. (1916360) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۴:۲۳:۳۳
هر وقت به شعور مردم احترام هر وقت قانون برای همه یکسان هر وقت جلو اختلاسهای تیلیاردی گرفته شد هر وقت مسِؤلین به مردم دروغ نگویند انوقت همه چیز درست خواهدشد.............................................. (1916413) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۴:۳۱:۰۲
هنوز این مردم را نشناختید برای اینکه از سوراخ نرده رد نشوند باید توری محکم مانند توری پشه بند نصب کنند ان وقت رد نمی شوند امتحان کنید. (1916433) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۴:۳۴:۴۰
میدونی مشکل کجاست

مشکل از آنجا شروع شد.

کسی که یک شبه شد ریس شرکت
کسی که یک شیه شد وزیر
کسی که با دیپلم حقوق دکترا میگیره

کسی که با پاچه خواری پست و مفام میگیره
کسی که با تظاهر به دینداری حقوق دین رو میخوره

کسی که با ریاکاری از به نام عدالت از بی عدالتی دفاع میکنه

مشکل فشار روانی بر مردم
مشکل فشار اقتصادی
مشکل دروغ گویی
مشکل عدم توجه به خواسته های مردم
مشکل تغییر ارزشها

مشکل ریشه ای است الف
ریشه ای
(1916440) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۳۰ ۲۲:۴۱:۳۷
ریشه ای (1922169) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۴:۵۳:۱۵
چون تو مملکت ما قانون معنی ندارد بهتر است برای رعایت قانون چماق هم بالا سر باشد. (1916468) (alef-13)
 
علیرضا
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۴:۵۷:۴۶
چند روز پیش قرار بود از شیخ دبی در خصوص وضعیت برداشتن تحریم ها سئوال شود ایشان خبرنگار بی بی سی را برد به ساختمان قدیمی نشان داد من در این خانه به دنیا آمدم و اینجا آب نداشتیم ، برق هم نبود و این عکس پدر بزرگ من است و اینجا همه بیابان بود و ....
در نهایت این دبی است ما اینجا هستیم بهترین ها را داریم و همه در برابر قانون یکسان هستند در این شهر همه جور آدم زندگی می کنند و کسی کاری به کسی ندارد
ما در ایران با فرهنگ 2500 ساله کجا هستیم و هنوز اصول اولیه زندگی شهری را رعایت نمی کنیم .
کاش بجای نشان دادن پلیس نا محسوس راهنمایی و رانندگی ، فرهنگ رانندگی کشور های دیگر را نشان می دادیم تا اینقدر ادعا نکنیم (1916472) (alef-13)
 
من
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۵:۰۸:۳۴
اين عكس ها نشون مي ده تهراني ها كه همه اقوام را مورد لطف قرار مي دهند سطح فرهنگ خودشون در چه حدي هست! (1916495) (alef-13)
 
واقعیت ها
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۹:۴۹:۳۲
جالب اینجاست که می گن این آقایان و خانم ها که اینجوری از بین نرده ها رد می شن تهرانی نیستن و از مریخ اومدن! چقدر اعتماد به نفس! چقدر ...! (1917073) (alef-10)
 
شاعر راست گفت
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۵:۱۷:۰۴
از ماست که برماست (1916512) (alef-13)
 
امیر
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۵:۲۰:۴۹
ما که البته در شهر خودمان از این نرده ها که حدود دو متر است عبور میکنیم اصلا به فرهنگ و تمدن و این جور چیز ها ربطی ندارد تقصیر هیچ کس هم نیست چون ما این کار ها را دوست داریم و اگر این کار را نکنیم ان وقت بگید مردم ایران بی فرهنگ است نه اینکه که حالا این کار را میکنیم (1916520) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۵:۲۸:۴۰
آقا من پيشنهاد ميدم دو طرف نرده ها فنر بذارن كه ملت با استفاده از نيروي پيشرانه فنر به اونطرف نرده بپرن. اينجوري مردم مجبور نميشن خم بشن. فرمولشم اينه: F=KX (1916534) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۵:۳۰:۱۵
علاوه بر درستی مطلب ، لطفا چهره افراد را شطرنجی کنید که حریم خصوصی اشخاص حفظ شود. (1916539) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۵:۵۷:۳۰
همسر من عرب ایرانی است در خوزستان زندگی میکنیم در امریکا تحصیل کرده وقتی میگویم که ایرانیها فرهنگ ندارند میگوید در امریکا که هفده سال تحصیلکرده اگر قانون اجرا نشود روز روشن وسط خیابان ادم میخورند اینجا قانون نیست باز خود مردم رعایت میکنند در ضمن ان عزیزی که میگفت اینهارا بفرستید شهرها ی خودشان باید بگویم من بعنوان یک خوزستانی ایرانی خوزستان را مهد تمدن دنیامیدانم ایران جای خود دارد تهران تازه تاسیس است اما خوزستان ریشه دارد اذربایجان کردستان وووو همه ریشه دارند فرهنگ و تمدن دارند من باز هم میگویم خوزستان را مهد تمدن دنیا میدانم اینکه به خوزستان نرسیدند و به خوزستان به چشم اینکه نفتش را بفروشند و پولش رابدزدند جای خود دارد که خوزستان عقب افتاده اما زمان شاه ما به شهر های دیگر میرفتیم احساس میکردیم به ده رفته ایم بر میگشتیم خوزستان گرم انگار وارد شهر شده ایم دوباره (1916604) (alef-13)
 
مهدی
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۶:۱۵:۳۷
مردم تهران یکی از تنبل ترین مردمان ایران هستند هر چه امکانات بیشتر تنبلی هم بیشتر دیگه وقتی واسه خرید زنگ میزنن سوپر توقع داری 20 قدم راه برن اوه هرگز (1916646) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۶:۱۹:۰۹
من از این زیر گذر دیروز عبور کردم خیلی هم راحته اول ورودی یه تابلو هست که تمام خروجیها رو با شماره زده که هر کدوم به کجا ختم میشه جلو هر خروجی هم یه مامور برای راهنمایی وجود داره دوستان زحمت نمیدن واقعا مسولان باید تمام این نرده ها رو طوری مسدود کنن که کسی نتونه رد بشه بعضی از کارها رو باید با اجبار به برخی یاد داد (1916653) (alef-13)
 
یک
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۹:۴۸:۱۶
مخصوصا به این تهرانی های با فرهنگ! و پر مدعا!! (1917070) (alef-10)
 
تهرانی بی ادعا
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۰۴:۵۳:۳۱
دلت از کجا پره؟!!! (1917760) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۱۴:۳۳:۳۷
اگر پای صحبت پایتحت نشین ها بشینی می بینی که انگار از دماغ فیل افتادن. حالا این تصاویر نشون می ده که چقدر با فرهنگ و قانون مدار هستن. در ضمن نکنه خودت یکی از همین هایی هستی که بصورت تکاوری از بین نرده ها رد می شی؟ (1918461) (alef-10)
 
امینی
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۶:۲۰:۳۵
این میله هایی که زده اند اتفاقا کار را خراب کرده و برای سوار شدن یا پیاده شدن از تاکسی واقعا مشکل ایجاد میکند و فرد مجبور است بعد از پیاده شده از تاکسی در خیابان مدتی پیاده روی کند تا میله ها را دور بزند و وارد پیاده رو شود. برای همین خیلی از افرادی که از میله ها رد می شوند اصلا نمیخواهند زیرگذر را دور بزنند بلکه دقیقا میخواهند میله ها را دور نزنند!...به نظرم اگر این میله ها نبود جمعیتی که باید بروند زیر زمین، می رفتند و مشکل این رفتارها هم پیش نمی آمد...در ضمن به طور کلی بردن بی آر تی زیر زمین، در همه جای دنیا عاقلانه تر است تا آدم ها (1916656) (alef-13)
 
علي
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۶:۳۳:۵۸
ما ايراني ها به اسارت هم در امده ايم.. از نيروي انتظامي بخواهيم ٢٤ ساعت غير فعال شود و چشمش را ببندد؛ ببينيد چه خواهد شد. ما هر سال بايد بودجه اي براي فرهنگ سأزي اختصاص دهيم. يك خارجي ها و توريستها با گردش درشهر هاي يك كشور ،متوجه شخصيت اجتماعي مردم اون كشور ميشن. متاسفانه از ماهواره زندگي لوكسو برداشت ميكنيم ولي زمانيكه از كوچه پس كوچه هاي شهر هاي درجه دوم أروپا فيلم برداري به هر دليل ميشه ، يه نگاه به آداب تردد مردم و سطح خيابونها و پياده رو بندازيم كلي اموزشيه...رعايت اصول تردد شهري و نظافت معابر خودش به ٢٠ سال اموزش نياز داره!!  (1916695) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۶:۳۵:۳۷
اگر کل جامعه را به عنوان یک خانواده فرض بگیریم مسولین رده بالا میشوند پدر خانواده وقتی پدر خانواده به قانون عمل نکند ومصلحت اندیشی اصول کارش باشدوای به حال فرزندان (1916701) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۶:۴۶:۰۹
همه اینجا خوب کامنت میزارن و جوری تاسف میخورن واسه فرهنگ مردم ایرن که آدم میمونه که این آدمهایی که تو خیابون اینجوری رانندگی میکنن یا اینا که اینجوری از نرده ها بالا میرن از مریخ اومدن یا زحل ! (1916721) (alef-13)
 
عباس
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۸:۰۸:۲۸
به نظر من کسانی که این کارها رو انجام میدهند همان کسانی هستند که همیشه کشور خود را با بقیه دنیا مقایسه میکنند جای این مثال هم خالی هستش که چشم همه رو می بینه الا خودش رو پس نباید انتظار داشت که وضع ما تغییر بکنه چون ما یک اصل رو فراموش کردیم اونم اینه که احترام به قانون یعنی احترام به خود و جامعه (1916880) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۸:۰۸:۳۲
مسئله عابر پیاده باید در چنبن مکانهایی در سطح حل شود. ایجاد زیر گذرها و رو گذرها مخصوص اتوبانها و معابر سرعت بالاست. چرا هیچکس به این توجه نمیکنه آخه. مردم دارند رفتار طبیعی رو نشون می دن. اگه این تعداد دارن از نرده می پرن و میرن بخدا مردم خوبی داریم. (1916881) (alef-10)
 
علیرضا
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۹:۵۲:۰۳
فکر کنم اگه دیوار هم بکشن باز هم ازش بالا برن ولی از زیرگذر نرن . عجبا .... (1917077) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۲۰:۲۸:۳۲
به آن طراحی که چنین طرحی داده است باید تشویق نمود که مردم را بازیچه خود کرده است (1917141) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۲۰:۵۵:۳۲
کتاب خلقیات ماایرانیها را حتماً بخوانید بهترین کتابی است که تاکنون خوانده ام (1917202) (alef-10)
 
بى نام
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۲۳:۵۰:۱۲
ميشه مشخصات كتاب رو بنويسيد ممنون (1917541) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۱۳:۴۰:۰۷
این کتاب را میشود راحت ازاینترنت دانلود کرد نوشته سید محمد علی جمال زاده به تاریخ جمال زاده به تاریخ 1345 دراین کتاب جامعه ایران ازنظر دیدگاه خارجی ها و نویسنده مورد بررسی قرارداد ه است (1918350) (alef-10)
 
شاهپور
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۲۱:۳۶:۱۲
اقای الف !
چطور وقتی شهردار محترم وقت وسط اتوبان چمران دور برگردان گذاشت و رانندگان محترم تاکسی ، مسافران بیچاره را وسط اتوبان (یا درمحل دوربرگردانهای ابداعی) پیاده و مسافران برای رد شدن از اتوبان زیر ماشینهای عبوری از خط سه شدند ، سکوت فرمودید؟ اونموقع فرهنگ و غیره یادتون نبود یا صرف نمیکرد؟!!
وقتی همین نظر دردسرساز درکل شهر تهران اجرا و حتی به شهرستانها رسید باز چیزی به خاطرتون نیاورد؟
وقتی توربو فن های اتوبان توحید عملا کار نمیکرد و بدون تست مردم وارد تونل می شدند و موتورسواران در اثر گاز حاصل از احتراق تجمع یافته در تونل کنترل خود و گاهی جان خود را از دست دادند شما باز به بیماری فراموشی دچار بودید ؟!!!
کار این دوستان در عکس را نمیخواهم توجیه کنم ولی وقتی مسئولان پرمدعای شهری اینگونه عمل کرده و بواسطه آن به مردم فخر میفروشند ، از مردم چه انتظاری دارید؟
فقط مردم مسئول حفظ فرهنگ و تمدن ایران هستند؟
شما تافته جا بافته هستید یا اصلا در این خصوص نمیخواهید زحمتی را متحمل شوید؟
حالا اگر به فرهنگ و تمدن ایران پایبند هستید این پیغام را به قضاوت عموم بگذارید و منتشر کنید (1917266) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۲۱:۳۹:۵۱
من حق رو به این مردم می دهم حتما" دلیلی واسه عبور از این نرده را دارند آیا هیچ وقت تلاش کرده اید دلیلش رو از زبون خود این آدمها بپرسید شاید دلیل منطقی داشته باشند؟ شاید ..... (1917275) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۲۳:۵۶:۴۴
برای اینکه وقتشون تلف میشه الکی برای قدرت نمایی یک فرد (1917561) (alef-10)
 
علي
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۲۲:۱۳:۵۱
فقط در ايران است كه به ماشين مي گويند تو پات درد مي گيره همكف برو و به عابر پياده مي گويند پنحاه پله برو بالا از پل رد شو يا بيست پله پايين بلا شو از زير گذر رد شو . (1917337) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۲-۱۰-۳۰ ۱۵:۳۲:۲۱
آفرین این مشکل همه جا به چشم میخوره ، به تنها چیزی که فکر نمی کنیم مردم و وقت مردمه. (1920996) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۲۲:۱۹:۰۷
اين تاثير فرهنگي است كه حاصل زحمت چندين ساله مسئولين ريز و درشت كشور است كه امروز به بار نشسته است ، كه البته راه حل ان هم در ازدياد جمعيت است كه انشا الله با زياد شدن جمعيت اين مشكل هم حل خواهد شد. (1917341) (alef-10)
 
شکایت از عکاس و نویسنده
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۲۳:۲۶:۴۹
این کارتون که عکس یه پیرمرد محترم را با عناوینی این چنین نمایش می دهید بسیار غیر اخلاقی است.
کسی که جرمی مرتکب شده باشد هم انتشار تصاویر ان حکم قضایی می خواهد
ابروی مردم بازیچه شما چیست که اینچنین با چنین الفاظی افراد محترمی که ابرومند در محل و شهر هستند را مزحکه عام و خاص کنید
من چون در سایت های مختلف این تصاویر را در بازه های زمانی مختلف دیدم اینقدر ناراحت شدم
و به صاحبان عکس توصیه می کنم از این خبرگذاری ها شکایت کنند چون از نظر قانونی این حق را دارند
با تشکر (1917490) (alef-13)
 
مهربان مهسان
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۲۳:۴۸:۱۵
شما فكر كنيد ما ايرانيان به هيچ چيز راضى نمى شويم أصلا فرهنگش را نداريم إيراد داره در اينچنين مواقعى نرده هاى بسازند كه قابل عبور نباشند بإرها سابقه رفتارهاى اينچنينى را مردم در موارد مشابه داشته اند دفعه اول كه نيست كلا از دوباره كارى خوشمان مى ايد (1917535) (alef-10)
 
رضا
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۰۱:۰۲:۰۱
مطمئن باشید که ما در حال حاظر متاسفانه یکی از بی فرهنگ ترین کشور های دنیا هستیم که البته دلایل اینکه چرا الان به اینجا رسیدیم بسیار قابل تامل و قابل توجه هست (1917654) (alef-10)
 
حسین
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۰۱:۵۸:۱۳
خوب چرا پل هوایی نزاشتن؟ (1917718) (alef-10)
 
ایرانی
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۱۳:۱۹:۰۱
در طراحی شهری یه اصل وجود داره به نام زیبایی شناختی. چهارراه ولیعصر به اندازه کافی شلوغ و بدترکیب هست (اصطلاحا دارای آلودگی بصری بالاست). تصور کنین اگه قرار بود یه عالمه پل عابر پیاده اضافه بشه به 4 طرف چهارراه، چه بلبشویی میشد. (1918310) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۰۲:۳۶:۴۴
چرا راه دور میریم همین. افراد حکومتی رو بیارین تو تقاطع ولیعصر ببینید اوناهم از پایین میرن
من ایمان دارم نمیرن
تا زمانی که فرهنگ و معلمان فرهنگ عالم نیستن و فقط حرف میزنن بهتر از این نمیشه این. مشکلات به نوعی فکر مریض یک جامعه رو نن میده. که حتی ارامش رو در یک زیرگذر هم نمی بینن (1917730) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۰۴:۵۱:۳۱
برای افرادی که از تاکسی پیاده میشوند راهی برای ورود به پیاده رو وجود ندارد. در 4 تا از عکس ها از مجموع 5 عکس، افرادی که بدون اطلاع از بسته شدن محل عبور از وسیله نقلیه طبق روال قدیم پیاده شده و در حال ورود به پیاده رو هستند (1917759) (alef-10)
 
مهدی ریاضی‌
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۰۵:۴۶:۱۶
برای انسان ارزش بیشتری قائل بشویم

حرف دوستی‌ که در بالا نوشته (نقل به مضمون) در اکثر قریب به اتفاق کشورهای صنعتی‌ چیزی به نام ٔپل عابر پیاده وجود ندارد را من هم تایید می‌کنم. اصلا ٔپل عابر پیاده را جایی‌ میسازند که اولویت را به خودرو‌ها میدهند، نه به انسان‌های پیاده. درست باید بر عکس باشد، و عابر نباید مجبور باشد راهش را طولانی‌ یا کج کند، یا منتظر شود که خودرو‌ها بتوانند به راحتی‌ عبور کنند. بسیاری از مشکلات ایران زمانی‌ حل میشود که برای انسان ارزش بیشتری قائل بشویم... در تمام زمینه ها. (1917762) (alef-10)
 
ایرانی
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۰۷:۵۰:۲۸
این جاست که راه حل مشکل ایران در این شعر است :
" عالمی دیگر بباید ساخت وزنو آدمی " (1917805) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۰۹:۴۵:۱۳
شاید بنده خدا ها نمی دونستن (1917851) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۰۹:۵۰:۴۴
امروزه بی نظمی و قانون شکنی و عدم توجه به مقررات همه گیر شده ، باید فکری کرد. (1917855) (alef-10)
 
وطن دوست
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۱۰:۳۱:۴۸
در کشوری که قانون حاکم نیست بلکه هر فردی در هر سمتی که قرار گرفته خود هم قانون گذار و هم مجری است نمی توان از مردم آن کشور انتظار رعایت قانون و مقررات را داشت. بعنوان نمونه میگویم که چند سال پیش جهت پی گیری یک پرونده به یکی از شعبه های یکی از دادگاهها به همراه یکی از دوستان مراجعه نموده بودم.رئیس دادگاه یک قطعه زمینی را که نه در حوزه صلاحیت دادگاهی که وی تصدی آنرا داشت بود و نه دلیل قانونی جهت توقیف آن وجود داشت توقیف کرده بود.موقعی که سخن از دلیل توقیف و قانونی که بر اساس آن زمین توقیف شده بود بمیان آمد آن قاضی محترم با عصبانیت مجموعه قوانین را از روی میز برداشت و در حالی که انرا بگوشه ای پرتاب میکرد گفت باین قانون استناد میکنید؟ من خود قانون هستم.حال موقعی که مجری قانون چنین قانون شکنی میکند از مردم عادی چه انتظاری میتوان داشت. دوستان عزیز بیخود خود را زحمت ندهید تا هرج ومرج در تمام و کلیه سطوح کشور بر قرار است راه بجائی نخواهیم برد باید از خود شروع کنیم. (1917918) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۱۱:۲۲:۲۷
مهندسهای ما کرشون درسته ولی تو طراحی عوامل انسانی اجتماعی و اقتصادی را در نظر نمیگیرند (1918024) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۱۱:۲۳:۲۳
ذکر نقاط منفی و رفتارهای نابهنجار در جامعه به اندازه ذکر نقاط قوت و مثبت دارای اهمیت است. در این راستا دو نکته عرض میکنم:
اول آنکه آموزش نقش مهم و اساسی در رفتار جامعه دارد
دوم التزام به رعایت قانون از سوی تمامی آحاد جامعه اعم از شهروند عادی و یا ویژه و یا بقول امروزی ها خودی
رعایت قانون انگیزه میطلبد گاهی در قالب اجبار و گاهی در قالب آگاهی واین زمانی اثر بخش تر خواهد بود که مساوات توسط آحاد جامعه رویت شود. (1918029) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۱۱:۴۸:۰۱
بنظر من اول بايد به ما بايد ياد بگيريم به خودمان و به هم نوع مان احتراما بگذاريم که شما وقتي جامعه را نگاه ميکني ازرسانه ها و ...... هيچ کجا چيزي به عنوان احترام به افراد و حقوق افرا د نميبيني
رسيدن احترام و رعايت حق ديگران تابع شرايط اقتصادي و محيطي است و مراحل مختلفي داره که اگر سري به حرم مازلو بزنيد که کشورها ي پيشرفته حدود 50 سال پيش انرا طي نموده اند به علل رفتار ما پي خواهي برد (1918091) (alef-10)
 
علی حیدری بهزادکلایی
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۱۲:۰۱:۳۰
شما از مردم میگوئید چرا عملکرد بی برنامه و بی ضابطه مسئولین رو به تصویر نمیکشید و همیشه واقعیات را کتمان میکنید.من هم از مسئولین و تمای اونهایی که داعیه فرهنگ و نزاکت دارند انتقاد دارم البته نمی خواهم موارد توجیهی ارائه نمایم . توجه شما را به همین بازی روز جمعه مثلا" دربی استقلال و پرس پولیس و افتضا و حواشی تامل بر انگیز آن جلب می کنم .
1- مثلا" برای مردم میخواهند یک بازی دربی آنهم در سطح لیگ بر تر و رسمی بر گزار شود . دیدین چی شد.
2- 22 بازیکن در مستطیل سبز دنبال یک توپ میدوند البته 90 دقیقه بدون تکنیک ، و تکنیک با آن همه دک و پز و هزینه های سرسام آور انهم با بازیکنان از خود راضی که وقتی میلیاردی پول میگیرند ولی انو ناچیز میدانند ولی فقط با نام استقلال و پرسپولیس .چی اتفاق افتاد بازی جذاب ، دیدنی ؟
3- جالب اینه که آخر بازی که یکی از بازیکنان بعنوان بازیکن اخلاق انتخاب شد با تعجب گفت که من که کارت زرد گرفتم چطور بعنوان بازیکن با اخلاق انتخاب شدم .
4- از مستطیل سبز که خارج بشیم ببینیم در استودیوی شبکه سه و با کارشناسانی که به این برنامه دعوت شدند چه اتفاقی افتاد . دو هنر پیشه و دو بازیکنی که در حد کارشناس نیستن رو به بر نامه دعون میکنند یه هنر پیشه میگه و اصلا" من خودم موندم که من چرا به این بر نامه دعوت شدم جالبه که گفت وقتی که این موضوع را از آنها سوال کردم بهم گفتند که نگران نباش بازی بار فنی و تکتیکی نداره و از هنر پیشه خنده بازار هم دعوت بعمل آوردند البته واقعا" بازی این دو تیم پرهزینه و پر مدعا که فقط به پول فکر میکنند و افتضاء داخل پخش شبکه 3 خنده بازار بود.
حالا دارید مردمو زیر سوال میبرید که چرا از داخل نرده رد میشوند و من و شما میدانیم کسانی که این نرده ها را ایجاد کردند به همه چیز در نصب آن و اینکه باید در کجا و چطوری نصب بشه توجه نکردند که مردم مجبور نشند اینجوری رد بشند و این دست بد بختیها که خیلی زیاد شاهد ان هستیم و تازه مورد نیشخند نگارنده قرار بگیرند و همه و همه و همه این دست مشکلات و بی بر نامه گیهایی که در نقطه نقطه ایران زیاده و فقط گلوی نازک مردم گرفته میشه. (1918149) (alef-10)
 
سعید57
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۱۲:۲۷:۴۱
با سلام
آقای مدنی
شما برو از خودت شروع کن . ببین اگه بجایی رسیدی بیا بگو ما هم شروع کنیم . (1918218) (alef-10)
 
حسین
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۱۳:۳۷:۴۳
بعضی از این تهرانیها هم از فقط پز پایتخت نشینی رو بلدن (1918343) (alef-10)
 
مهدی
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۱۴:۰۳:۵۵
فکر کنم امیر کبیر هنوز توی قبر نشسته و گریه می کنه (1918415) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۱۴:۱۱:۳۳
برخی دلایل اصلی به نظر من:
1- بسیاری از مسئولین در سر جای خودشان نیستند و رفتاری در شان یک مدیر و مسئول ندارند. رفتار و سخنرانی‌های زننده آنها به جامعه سرایت می‌کند. اضافه کنید دروغگویی و قانون‌شکنی برخی مسئولین را که هیچ برخوردی هم با آن نمی‌شود. به عنوان مثال چند سال است مسئولین همدیگر را تهدید می‌کنند که دزدی آن یکی را رو کنند. آیا اگر دزدی رخ داده است، حق دارند که آن را مخفی کنند و از آن برای تهدید استفاده کنند؟ قوه قضائیه هم که تکلیفش روشن است (مثلاً در مورد آقای مداح که آقای دادستان کل مردم را .. فرض کرد)
2- صدا وسیما به مقوله فرهنگ کاملاً بی توجه است. همین مشکلات رانندگی و عابران پیاده با برنامه‌های مناسب در تلویزیون قابل حل است. تلویزیون باید مرتب در این خصوص برنامه داشته باشد و در مورد از بین رفتن وقت مردم، اعصاب آنها، تصادفات بیجا، آلودگی بیشتر و ... به علت رفتار بد ترافیکی مردم توضیح دهد. واقعاً کجای دنیا (مثلاً همین دوبی یا کشورهای اطراف) عابر پیاده ناگهان وسط حیابان می‌پرد؟ یا اصلاً شما دیده‌اید یک ماشین در تهران وقتی به سر چهارراه می‌رسد توقف کامل کند؟ (تا وسط می‌یاد ببینه چه خبره). این کار را اگر در اروپا بکنی راننده طرف مقابل در حد سکته عصبانی می‌شود و محال است شماره ماشین شما را به پلیس ندهد. (1918426) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۱۴:۱۵:۴۱
باید از مجیزگویی بیهوده دست برداریم. انتقاد کنیم و اصلاح را از خودمان شروع کنیم. ما مردم ایران به یکدیگر احترام نمی‌گذاریم. شما در اروپا وقتی دارید با فروشنده حرف می‌زنی یا از یک مسئول صندوق سوال می‌کنی، نفر بعدی منتظر می‌شود و از شما فاصله می‌گیرد. ما فقط می‌خواهیم جلو بزنیم و کار خودمان را زودتر انجام دهیم. صبر نداریم و بعضی‌ها نیز فکر می‌کنند این کار زرنگی است. بنویسید و بنویسید و این فرهنگ را اصلاح کنید (1918437) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۱۴:۴۶:۰۵
به نظر من این حرکت در چهارراه ولیعصر یک بی احترامی به عابرین پیاده است و این تحلیل شما هم بی انصافی به مردم ایران. اولا در هیچ پایتخت برجسته دنیا - مثلا پاریس - بخاطر رفاه حال خودرو سواران برای عابرین پیاده نرده نمی کشند. در همین پاریس بسیاری از ایستگاههای مترو خاصیت زیر گذر در معابر را هم دارد ولی خطوط عابر پیاده پر تعداد در همان محل نیز وجود دارد. این که ما برای عابرین پیاده با این کار زشت نرده کشی - نحوه عبور و مرور آنها را دیکته کنیم بی انصافی بزرگی در حق آنهاست. آن هم بخاطر رفاه حال خودرو سواران تک سرنشینی که هوا را آلوده میکنند. (1918487) (alef-10)
 
ناشناس
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۱۴:۵۶:۳۲
سلام حتما زیر گذر دارای پله فراوان است چه به سمت پایین چه به سمت بالا (البته من نرفتم که ببینم ) حدس می زنم چون برای زانو درد پله از همه بدتره شاید هم جهت درست و راهنما وجود ندارد . بهر حال بالاخره جا می افتد مثل بنزین 400 تومنی دلار 3000 تومانی کرایه های اتوبوس 400 و 500 تومانی اژانسهای بالای 15000 تومان و الی انتها... (1918515) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۱۵:۱۲:۳۶
ای کاش فقط اینها مشکلات فرهنگی ما بود. (1918546) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۱۵:۲۷:۵۱
ملت پر مدعا و بي فرهنگي هستيم كه نمونه اش كمتر ديده شده
حشم وار تو هم ميلوليم وادعاي مديريت جهاني را هم داريم (1918573) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۱۶:۲۴:۰۷
از ماست که بر ماست... (1918672) (alef-10)
 
محسن
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۱۷:۱۱:۰۲
ای سایتها وپایگاهای خبری عزیز .خیلی از کسانی که در مورد این خبر اظهار نظر کرده اند .چرا یک بار مطلب خود را بازبینی نمی کنند تا این همه غلط نوشتاری نداشته باشند .ما هنوز ادبیات نوشتاریمان درست نیست وحاضر به مرور کردن حرفهای خودمان نیستیم درموردفرهنگ حرف می زنیم . (1918756) (alef-10)
 
hossein
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۱۸:۲۰:۴۸
کانادا هم همین مشکل بود نرده های غیر قابل ورود گذاشتند (1918890) (alef-10)
 
صادق
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۲۱:۰۱:۵۸
آموزش صحیح وجود نداشته و در نتیجه اون رفتارهای اجتماعی ما به مرور ناپخته شده،البته این عدم آموزش نتیجش در عرصه سیاسی و اقتصادی هم هویدا شده...اگر مراکز آموزشی و خانواده ها اونقد که به آموزش های دیگر اهمیت میدادن به آموزش های اجتماعی نیز می پرداختند وضع بهتری داشتیم.
بر خلاف بعضی دوستان هیچ توجیهی برای این حرکت وجود نداره و همه برای فرار از واقعیت...ما سهل انگاریم در مسائل هممون و نتیجش اوضاع آشفته کشورمون. (1919279) (alef-10)
 
متین
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۲۲:۰۷:۰۴
جناب نگارنده محترم
بنده سالهاست که در این مسیر تردد مداوم دارم . مشکل اصلی چهار راه حضرت ولیعصر(عج) مشکل عابران پیاده نبود بلکه مشکل چراغ های بسیار طولانی است که وقت مسافر داخل اتوبوس مسیر جنوب به شمال را سالهاست که ده پانزده دقیقه و چه بسا بیشتر از این زمان ؛از او تلف می کند!!! و به شدت اعصاب و روان او را به هم میریزد. چاره این محدوده فقط احداث پل هوایی و یا زیرگذر ماشین رو برای تردد اتومبیل ها در محدوده ی شرق به غرب و یا شمال به جنوب می باشد و لا غیر.
در خصوص زیر گذر عابر پیاده هم ؛ طرح بی اشکالی نیست و بعضی جوانب مهم درش لحاظ نشده. مسافری که وسط خیابان از اتوبوس پیاده می شود برای طی کردن عرض یک و نیم ؛دومتری خیابان باید چه کند؟! (1919421) (alef-10)
 
بهروز
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۲۳:۰۶:۵۸
هنوز مردم عزیز و بافرهنگ یاد نگرفته اند که آب دهان و اخلاط سینه خود را روی زمین نیاندازند. به نظرم باید روی خیلی چیزهای پایه ای تر کار کنیم. بدون تعارف در زمینه مسائل فرهنگی به قدری پرگویی شده که از چیزهای پایه و جزئی عقب افتاده ایم (1919517) (alef-13)
 
مینا
۱۳۹۲-۱۰-۳۰ ۰۰:۱۶:۰۲
ظاهرا برای کسانی که سوار تاکسی و یا از آن پیاده می شوند این مشکل وجود دارد. من البته هنوز زیرگذر را ندیده ام ولی این رفتار نمی تواند بی علت باشد. من این رفتار را ناشی از بی فرهنگی نمی دانم و به نظرم باید مشکلی طراحی باشد. (1919628) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۳۰ ۰۱:۱۲:۱۹
ملت عجيبي هستيم .
سعي داريم همديگر را با عناوين پر ادعايي مانند دكتر- مهندس- استاد- اقا- خانم -سيد - حاجي - پروفسور . حاج اقا و ........ صدا كنيم ولي اخلاق و رفتار ما برازنده يك فرد عادي هم نيست .
تو اين مملكت اخلاق و انصاف و حرمت و ..... مرده و هر چه شهرها بزرگتر ميشوند وضعيت بدتر ميشود و در تهران به اوج خود ميرسد . (1919685) (alef-10)
 
امیری
۱۳۹۲-۱۰-۳۰ ۰۷:۱۸:۱۴
یکی از راهکارهای مبارزه با اینگونه رفتارها ..همین نشان دادن تصویر کسانی که قانون شکنی میکنند.

صداسیما باید هر شب از اینگونه تصاویر.و بقیه موارد خلاف مثل.
تخلفات راننده ها.
مزاحمت خودروها برای بانوان.
رانندگیهای عجیب و غریب تاکسیها و اتوبوسها
.نظافت شهری.
کوتاهی ادارات در سرویس دهی.و...
نشون بده. (1919760) (alef-10)
 
حاج محسن
۱۳۹۲-۱۰-۳۰ ۰۷:۴۵:۱۸
خجالت بکشید مردم تو قفس کردید با این طرحهای نرده کشی خیابانی فکر احترام به مردم باشید چرا اینقدر توجیه الکی میاورید ولا هیچ کجا نرده جزء فرهنگ محسوب نمیشود بی سواد (1919775) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۳۰ ۰۸:۴۰:۰۵
ما مردم مشكل داريم يك روز در حين مسافرت يك ماشين مدل بالا ( حاضرم شمارش را بگويم )جلوي من كه با خانواده بودم يك بسته پلاستيكي زباله را از ماشينش پرت مي كنه من با بوق زدن ممتد مي خواستم به اش حالي كنم رفتار زشتي انجام داده ولي اين راننده ماشين مدل بالا كنار زد و مي خواست جلوي زن و بچه ام مرا كتك بزند و من و بچه هايمان هاج و واج مانده بوديم و هنوز وقتي يادم مي آيد نمي دانم چكار كنم (1919801) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۳۰ ۰۸:۴۱:۱۸
مرور مطالب نگارنده محترم و دوستانی که نظر داده اند انسان را به یاد جمله "هر کسی از ظن شد یار من "می اندازد بنظرم هر چیزی و هر رفتاری علتی دارد اگر بصورت علمی و همه جانبه بررسی شود نتیجه بدست آمده می تواند این مشکل را حل نماید در ضمن سابقه علمی خوبی برای عملیات عمرانی مشابه خواهد شد . بنظر من این سوء رفتار شهروندان حداقل به یک دلیل منطقی است زیرا لزومی ندارد که هر اقدامی که توسط مسئولین ( به نفع یا به ضرر شهروند) اجرایی شود فورا توسط مردم اطاعت و مراعات گردد . بعنوان نمونه اگر امروز یک پل عابر پیاده شیشه ای احداث شود و توسط مسئولین فنی مورد تایید کشوری و جهانی قرار گیرد باز هم درصدی از مردم از ترس شکسته شدن پل از روی آن عبور نخواهند کرد. (1919802) (alef-10)
 
سید مرتضی
۱۳۹۲-۱۰-۳۰ ۰۹:۰۸:۵۴
خیلی هم خوبه (1919827) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۳۰ ۰۹:۴۲:۰۸
الف دقیقا درد دل من رو نوشته. دستت درد نکنه. (1919890) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۳۰ ۱۰:۳۹:۴۰
تا زماني كه قوانين سخت مخصوصا در راهنمايي و رانندگي مانند بقيه كشورها اعمال نشود فرهنگ هم تغيير نمي كند در كشورهاي ديگر هم ترس از جريمه هاي سنگين باعث احترام به قانون و در طي زمان تبديل به فرهنگ مي شود (1919987) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۳۰ ۱۱:۵۳:۴۸
باید یک دوربین این حرکات زشت را به تصویر بکشد و برای دیگران حتی تلوزیون نمایش دهند تا از رفتار خود خجالت بکشند. (1920185) (alef-13)
 
مرتضی
۱۳۹۲-۱۰-۳۰ ۱۶:۰۴:۳۷
بابا چرا جرت میگین شماها
این مردم چه گناهی کردن
کسی که میخواد سر چهار راه سوار تاکسی بشه یا بره مترو باید یک کیلومتر پیاده بره تا برسه سر نرده ها بعد دوباره همون راهم برگرده
این از حماقت کسیه که این نرده فکرش بوده و مسئولی که این نرده رو تایید کرده نه این مردم بدبخت بیچاره که هر چی تو سرشون بزنن باز صبوری میکنن (1921106) (alef-13)
 
BEHBOD
۱۳۹۲-۱۰-۳۰ ۱۹:۴۹:۰۴
سی وچند ساله که ماموران راهنمایی در میدان انقلاب مردم ترغیب به رفتن به پل عابر پیاده می کنند.مگر افاقه کرده که انتظار داری بعد از یکماه یاد بگیرند. که از زیر گذر عبور کنند. (1921750) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۲ ۱۹:۴۳:۲۷
خوب است اول فرهنگ را به کسانی یاد می دادید که ادعای جهانی کردن افکارشان را داشتند که در کمال خونسردی مردم را بدون آگاهی دادن به خاک سیاه نشاندند مردم از حاکمانشان تبعیت می کنند اول حاکمان باید خود فرهنگ عملی داشته باشند نه اینکه برای مردم سخنرانی کنند ولی در عمل همان کارهایی را که از مردم می خواهند انجام ندهند خودشان انجام بدهند
مثل دادن پول نفت به بابک زنجانی که با آن در چند بانک جهانی عضو شود و برای بعضی از مسوولان پولشویی کند !!!!!!!!!!!!!!
این هم یک نوع زیر آبی رفتن و انقلابی نشان دادن است ؟/////
و یک نوع بی فرهنگی است لطفا به ایشان هم آگاهی بدهید ! (1926482) (alef-13)
 
همشهری
۱۳۹۲-۱۱-۰۴ ۲۳:۲۸:۵۵
شما فکرمیکنید درجاهای دیگر چه گونه عمل کرده اند که موفق شدند؟

ابتداعا قانون وضع کرده اند وسپس بشدت ودقت اجرا کرده اند . درهمین کشور ما

قانون اجازه نمیدهد تراکتور درسطح جاده ها تردد نماید . ولی واقعا اجرا میشود یا

اینکه اهمال میکنیم؟! برای عابر پیاده هم میشود قانون گذراند وبه آن عمل کرد و

مطمئن باشید وقتیکه صحبت جریمه درمیان باشد همه بافرهنگ میشوند درست

عین بستن کمربند . (1929954) (alef-13)