نظر منتشر شده
۷۸
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 152271
مدیران از پشت میز به وسط میدان
میثم مهدیار، 5 اردیبهشت 91
تاریخ انتشار : سه شنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۰۷:۳۰
راحتی کار، با کلاس بودن، ویژه خواری، استفاده از امکانات و رانتهای دولتی ، پاسخگو نبودن،دور از دسترس بودن و ویژگی هایی از این دست مواردی بود که ما معمولا در تصور خود برای یک مدیر قائل بودیم. به طور مثال وقتی در دوران سازندگی می شنیدیم که مثلا شهردار تهران برای شرکت در فلان جلسه در آنسوی شهر به جای عبور از خیابانهای پر ترافیک از بالگرد استفاده کرده است نه تنها این استفاده را حق مسلم وی می شمردیم بلکه آه حسرت داشتن چنین پستی را از نهاد بر می کشیدیم. در دوران بعد از جنگ ، مدیریت بیش از آنکه برای ما معنای مسوولیت داشته باشد، برای عامه ی مردم و نیز برای اغلب مدیران ، معنای "پشت میز نشینی" داشت.

اما این روزها وقتی خبر و تصاویر حضور شهردار تهران در عملیات تخلیه آب از متروی تهران و خطراتی که به خاطر سقوط جرثقیل برای ایشان پیش آمده بود را می دیدم، به نظرم رسید که این تلقی هم در تصور عموم مردم و هم رویکرد عملی مدیران تا حدود زیادی تغییر یافته است. نگارنده ،همین چند روز پیش نیز از دوستی که در یکی از دستگاههای ستادی تسهیل سفرهای نوروزی بود، شنید که:" این یکی دو سال گذشته اولین سالهایی بود که مدیر دستگاه نه تنها در ایام تعطیلات در دستگاه حضور می یافت بلکه هر روز به سرکشی واحدهای مربوطه در اطراف تهران اقدام می کرد." در این چند سال اخیر نیز اخباری از حضور گاه و بی گاه نمایندگان مجلس و شوراهای شهر در مناطق دور افتاده و محروم حوزه های انتخابی شان و ملاقات چهره به چهره با مردم و عوامل تحت امر دستگاههای اجرایی و خدماتی را می توان دنبال کرد.

با همه ی انتقاداتی که به سیاستها و عملکرد های اقتصادی رییس جمهور وارد است اما ،بی شک ریشه ی عمده این تغییر رویکرد را باید در فضایی که بعد از انتخاب ایشان، در مدیریت اجرایی دولت ایجاد شد دنبال کرد. در این راستا، استفاده نکردن اغلب اعضای کابینه از خیلی از امتیازاتی که قانون و عرف برای مدیران دولتی تعیین کرده ، ملاقاتهای مردمی اعضای هیات دولت، سفرهای استانی که بانی حضور چندین باره وزیران و مدیران عالی و میانی حتی در دور افتاده ترین واحدهای زیر مجموعه شان و مشاهده مشکلات و مسائل و نیز پیشرفت روندها از نزدیک شده است را می توان از عوامل اصلی موثر بر این تغییر رویکرد به حساب آورد. البته منظور در اینجا تغییر صد درصدی رفتارها و منش مدیریتی همه ی مدیران نیست و حتی نگارنده برخی مدیران را در همین چند سال اخیر مشاهده کرده است که در این جهت عقب گرد هم کرده اند اما در کل می توان تغییر محسوسی در جهت نزدیک شدن به الگوی "مدیریت جهادی" را در سالهای اخیر نه تنها در مدیران دولتی که حتی در دیگر دستگاههای حاکمیتی همچون، مجلس و شهرداری ها و... مشاهده کرد.

وقتی مدیر یا مسوولی به جای پشت میز نشینی و تصمیم گیری در اتاقهای شیشه ای و جلسات ستادی، در میان نیروهای صف حضور می یابد و چهره به چهره با کارگزاران خود مواجه و در روند اجرای امور قرار می گیرد حتما سیاستها و تصمیم های اتخاذی در جلسات، واقعی تر خواهند بود و باعث کاهش هزینه های اتلافی ناشی از تصمیم های غیر واقعی خواهد شد.
امیدوارم این تغییر رویکرد اولا عمومی تر شود و همه مدیران را در بر بگیرد و در ثانی موقتی نباشد و مدیریت جهادی که یکی از اولی ترین اصولش "رها کردن پشت میز نشینی" است به یک فرهنگ نهادینه در ساختار مدیریتی کشور ما تبدیل شود.
 
مهر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۰۷:۳۹:۳۶
ای کاش تمامی مدیران ما اینگونه بودند. بله وقتی مدیر بیاد از نزدیک صحنه رو ببینه می فهمه مردم چقدر مشکل دارندو حتی وجدان انسانیش میگه کمک کن
کاری به سیاسی بازی ندارم اما خدا کنه اگکر ببینه کاری بکنه نه اینکه فقط چهرش دیده شه اونجا (753693) (moderator22)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۰۸:۰۸:۲۱
اگر منطق این است، پس چرا از سفرهای استانی رییس جمهور انتقاد می شود؟

یک بام و دو هوا که نمی شود. (753723) (moderator21)
 
مصطفی
Latvia
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۲۰:۳۵:۲۰
چون احمدی نژاد با سفر های استانی کلی هزینه اضافه به کشور تحمیل کرده که بیشتر مصوباتش هم اجرا نشده است کار قالیباف اصلا با احمدی قابل مقایسه نیست چون قالیباف وسط یه بحران مدیریت رو در دست گرفته بود ولی احمدی فقط برای بازید از پروژه ها و کارهای رسمی و غیره میره وسط (754919) (moderator21)
 
ایرانی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۶ ۱۴:۵۴:۴۸
تازه این نکته هم فراموش کردی که ایشون هر موقع میره وسط بحران میسازه...نونش هم انفجار بوجود آنده در پالایشگاه اهواز که در بازدید ایشون صورت گرفت یا مچاله شدن خطوط راه آهن شیراز و...و... (755673) (moderator21)
 
United States
۱۳۹۱-۰۲-۰۶ ۱۸:۴۵:۲۰
منصف باشیم هر مدیری وسط میدان باشد قابل تقدیر است ولی باید کوتاهی شهرداری را در قبال جلوگیری از این سیل را هم باید پذیرفت در ضمن اتوبان رسالت را که آب گرفت را نمی توان به حصار بندی رودخانه کن مربوط دانست در کل شهرداری نواقصی در این کار داشت ولی حداقل حضور قالیباف در صحنه تا حدود کمی جبران نمود (755871) (moderator21)
 
دوست
۱۳۹۱-۰۲-۱۰ ۰۹:۱۷:۱۲
همانطور كه قبلاً گفته شد جلوگيري از سيلاب كار دولت است نه شهرداري، اما انتقاد در مورد رسالت وارده مكه اونم براي زمان هاي خيلي دوره و انصافاً اصلاح خيابون رسالت با اين حجم ترافيك سخته، اما باز براي راحتي ما دارن BRT ميزنن (759852) (moderator18)
 
۱۳۹۱-۰۲-۱۰ ۰۰:۱۴:۱۰
ببین اقا من یه چاپخونه تو یه شهر خراسان جنوبی دارم فقط 1 میلیون بنده از سفر این اقا درامدم بوده اونم تازه این شهر کوچیک حالا تو بقیه این هزینه هارو بببین و فرض کن شهر بزرگتر باشه چه پولی خرج میشه؟؟؟؟ (759600) (moderator18)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۰۸:۳۸:۰۶
اميدوارم كه اين قبيل كارها فقط بخاطر جذب آراي مردم در انتخابات آتي توسط اين مديران نباشد. ظاهرا برخي از دوستان از همين حالا با اين حركات و افعال مي خواهند در دل مردم جا بازكرده و پيروز انتخابات رياست جمهوري باشند. (753766) (moderator21)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۰۹:۰۵:۵۱
والا هر مدیری اگر بخواد تکون بخوره می گویند تبلیغات انتخاباتی هست. یادمه سال 86 پورمحمدی که وزیر کشور بود اومد دانشگاهمون و در مورد سفرهای استانی توضیح می داد. اون زمان یه عده از دانشجوها می گفتند سفرهای استانی عوام فریبی هست. ولی الحمدلله سفرهای استانی تا حالا بیشتر از 4 دور برگزار شده و مخصوصا مردم مناطق محروم از این سفرها متنعم شده اند. هر چند اونقدر محرومیت داریم که شاید دولت باید 50 دور دیگه به جاهایی مثل سیستان و کرمان و... سفر کنه تا اوضاع متوسط بشه (753818) (moderator21)
 
مصطفی
Latvia
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۲۱:۰۷:۲۱
به جز معدود طرح هایی که اجرا شده بیشترین چیزی که نصیب مردم شهرستان شده چک پول هایی هست که احمدی نژاد بین مردم پخش کرده!! که اون ها با این تورم که خودش مسببش بوده بی ثمر بوده هر چند که این جور پول پخش کرده یه جور عوام فریبی و گدا پروری هست (754964) (moderator21)
 
United States
۱۳۹۱-۰۲-۰۶ ۱۸:۴۷:۱۷
شما چرا ناراحتی اگر چک پول می دن شما هم برو بگیر 4 دور سفر به 31 استان یعنی 124 50000 خوب درآمد خوبیه (755874) (moderator21)
 
۱۳۹۱-۰۲-۱۱ ۱۴:۴۱:۳۱
شما فکر می کنید صرف داشتن سفر استانی در برنامه های یک دولت مشکلات حل می شود!!! بیش تر از سفر استانی ما به عقل سلیم در مدیران مان نیاز داریم (762379) (moderator18)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۰۹:۵۳:۲۲
چه دلخوشی دارید شما
در ایران مدیر گزارش می دهد وهر سخنی بر علیه گزارش مدیر مبارزه با نظام است لذا مدیرلان با خیال راحت گزارش می دهند (753881) (moderator21)
 
فارسانی
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۱۶:۳۷:۴۲
بعضی از مسئولین خوابشان بهتر از بیداری است. (754601) (moderator21)
 
بهزاد
United States
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۱۸:۴۹:۲۶
تصاویر منتشر شدن از مترو تهران هشت روز پس از سیل نشاندهنده قدرت مدیریت است!!! کاش وجدان بیداری از مدیران توضیح می خواست شما که توان مهار یک بارندگی شدید را ندارید چطور می خواهید بعد زلزله به مردم امداد رسانی کنید؟!!!
http://www.alef.ir/vdchminzk23nmxd.tft2.html?152354 (754807) (moderator21)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۰۷:۴۱:۰۰
به شرطی که طرف اجرایی باشه. و خودش هم بتونه پیگیر دستوراش بشه. نه اینکه بیاد یه دستوری بده و یا دو سه روز اول اونجا باشه و بعد خداحافظ. تصمیم گرفتن یه بحثه اجرایی کردنش یه بحثه دیگه (753694) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۰۷:۴۲:۲۲
یادگار جنگ تنها برای ما اثرات دردآور یمیایی شدننش نمونده . این ماراها اثبات کرد که روحیه ایثار هنوز هم خیلی وجود داره که می تونه موتور محرک باشه. فقط به این امید که همیشه باشه و پایدار. چو نبرای این مردم هرچی کار بکنید کم کرده اید (753696) (moderator22)
 
بیژن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۱۰:۵۶:۰۵
چرا اینقدر خودتو به درودیوار میزنی و به همه چیز رنگ جنگ و ایثار و امثالهم میزنی ؟
عزیز جان , شنیدی که میگن : انکه از کار بدزدد , دزد است .
و این وجدان کاریست که قبول مسئولیت را سنگین تر میکند (که در کشور ما اب و رنگی ندارد) . و جامه مدیریت نیز برازنده اینان است . (753995) (moderator21)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۶ ۱۱:۱۷:۱۵
تو چرا همش خودتو به کوچۀ علی چپ می‌زنی و این رو نادیده می‌گیری که با این همه ضعف مدیریت در طول سال‌ها، جنگ نمونۀ موفقی از مدیریت در کشور ما بوده؟
البته حرفم به معنی تأیید کار نمایشی آقای قالیباف جلوی دوربین نیست. (755429) (moderator21)
 
گلستانی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۰۷:۴۴:۰۳
مرد حسابی همه کسانی هم که به میدان میان که با اخلاص نمیان میان چون منفعتشون ایجاب میکنه اینقد ر ساده نباش پشت سرت حرف میزنن ها! (753698) (moderator21)
 
ابوالفضل
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۰۷:۵۴:۲۲
برای مدیرانی که تخصص درکارشان دارند حق با شماست ولی حضور مدیران نالایق مستبد مصیبت به بار می آورد (753702) (moderator21)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۶ ۰۱:۲۵:۴۵
بنظر من بجز در بعضی موارد مدیر همانطور که از اسمش پیداست باید فکر و مدیریت کند و عواملش را بکار بگیرد و گرنه حضور دائمی مدیر بعنوان یکی از عوامل او را از وظایف اصلیش باز میدارد و فقط جنبه تبلیغی آن باقی میماند. (755191) (moderator21)
 
United States
۱۳۹۱-۰۲-۰۶ ۱۰:۰۸:۲۲
اگر مدير متخصصي پيدا کردي سلام ما رو هم بهش برسون و بگو همين روزها برگه اي به دستش رسيده يا خواهد رسيد . (755335) (moderator21)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۰۸:۱۰:۳۹
اولا البته بايد به اين نكته توجه كرد كه روحيات مخصوص احمدي ن‍اد و سابقه نظامي قاليباف باعث بروز اين اقدامات از سوي ايشان مي شود (يك رويكرد شخصي است و نه پروتوكل اجرايي رياست جمهوري و يا شهرداري)

دوما مشاغل و مناصب داراي دو نوع اجرايي و سياسي هستند ، يك مدير سياسي (كه در بالاترين حد آن رياست جمهور است)لزومي ندارد در صحنه حاضر باشد ، شرئيس جمهور طبق قانون مي تواند به تعداد نامحدودي براي خود معاون و مشاور استخدام كند .
اصولا وقتي بالاترين مقام اجرايي كشور چند روزي را در يك استان صرف مي كند به معني غافل شدن ايشان از ديگر وظايفشان خواهد بود .

در حالي كه وظيفه سركشي در استانها بر عهده استاندار و فرماندار است و مديريت ارشد همه اينها هم معاون اول رئيس جمهور !

با كمال احترام بايد عرض كنم بنده باورم نمي شود اگر رئيس جمهور قصد رسيدگي به همه وظايف خود را داشته باشد ، حتي فرصت خروج از اتاق كار خود را داشته باشد .
كاش ايشان به جاي سركشي به شهرهاي دور افتاده به وزارت هاي نفت و اقتصاد و بانك مركزي سركشي مي كرد تا شاهد اين نابساماني ها نبوديم (753727) (moderator21)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۱۳:۵۵:۴۱
با توضیحات شما رهبر هم اشتباه میکنن که میگن مدیران از این حرکات الگو بگیرن!!!
در منطق شما مدیریت یعنی فالوده خوردن زیر باد کولر! (754358) (moderator21)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۱۶:۲۹:۴۴
اتفاقا رهبري دقيقا مي گويند كه "مديران" از اين كارها الگو بگيرند .
آيا هزاران استاندار و فرماندار و بخشدار و شهردار و غيره جزو مديران نيستند ؟

در منطق ما هر كسي وظيفه مشخصي دارد .
به نظر من "وظيفه" رئيس جمهور اين نيست كه مثلا به فلان روستاي دور افتاده مرزي برود تا از نزديك شاهد مشكلاتش باشد اما چشم بر تخلفات بانك مركزي ببندد.
اگر ايشان به جاي سفرهاي مكرر ، در همين تهران بنشينند و به طور علمي و جدي روي بودجه مملكت كار كنند ، شاهد بودجه هاي غير واقعي و ديرهنگام نخواهيم بود .

رفتن بالاترين مقام اجرايي كشور به نقاط مختلف براي ديدن مشكلات از نزديك و از آن بدتر تصويب مصوبات استاني ، خود ناقض فلسفه وجود نماينده عالي دولت در استانهاست(استاندار). (754584) (moderator21)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۱۶:۳۴:۵۸
خوب شاید اشتباه کنن
مگه کسی مبرا از خطا و اشتباه است؟ (754592) (moderator21)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۲۱:۴۶:۴۶
ببخشید ولی خداییش عقل داری نتیجه این کارها را میبینیم (755008) (moderator21)
 
United States
۱۳۹۱-۰۲-۰۶ ۱۸:۵۰:۱۳
رهبری معظم بارها از سفرهای استانی تقدیر کرده اند و حتی معظم له به سفر استانی تشریف می برند (755879) (moderator21)
 
مسعود برادران
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۰۸:۱۲:۱۰
ولی به نظر من اگر مدیری با برنامه ریزی دقیق از قبل جلوی اتفاقات مثل متروی تهران را بگیرد ارزشمندتر است. شاید بهتر بود شهردار تهران و سایر عوامل دخیل به دلیل این بی توجهی توبخ می شدند تا تشویق حضور در محل و زیر چرخ جرثقیل رفتن و . . . . . (753730) (moderator21)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۰۹:۰۷:۵۳
سیل ناگهانی همه جا اتفاق می افته و مخصوصا در تهران که اینجور سیل ها نادره. مهم اینه که سریع رسیدگی بشه و مردم و مشکلاتشون به حال خودشون رها نشوند (753822) (moderator21)
 
United States
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۱۳:۵۹:۰۰
مشکل کشوری مثل ایران مشکل فرهنگی است.فرهنگی تمدن ساز است که به افراد و اسامی متکی نباشد و افرادی که در سطوح مختلف مدیریتی مشغول به کار هستند,اشخاص یا تقدس افراد لازمه حرکت رو به رشد آنها نباشد.در غیر اینصورت مدیران لایق و متخصص جای خود را به نظامیان می دهند (754363) (moderator18)
 
مصطفی
Latvia
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۲۱:۱۷:۵۴
یه سری تنها ابزاری که برای تخریب قالیباف دارن این هست که میگن نظامی بوده ولی مثلا احمدی نژاد خیلی وضعیت مناسبی داره مهم کارآمدی و لیاقت هست که به نظرم قالیباف با خدماتی که تو نیروی انتظامی و شهرداری انجام داده نشون داده مدیر کار بلد و لایقی هست (754972) (moderator21)
 
مصطفی
Latvia
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۲۱:۱۴:۴۵
تو شهرهای مختلف داره سیل میآد تازه از این که تو تهران اومد هم بدتر آیا احمدی پاسخگو بود >بس کنید این عنادها رو کسانی که با قالیباف مخالف هستن مثل این بچه ها فقط منتظر بودن که یه اشتباهی از طرف شهرداری سر بزنه و اینطوری تمام خدمات شهرداری رو ندیده بگیرن (754967) (moderator21)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۰۸:۲۰:۰۹
نياز به حضور فيزيكي آقاي شهردار در عمليات اجرايي انحراف سيلاب و يا حجم بالاي سفرهاي استاني كه مملو از جلسات ديدارهاي مردمي و عمليات به قول نگارنده صف است ناشي از اين موضوع است كه:
بدنه مديريتي در ايران حتي بعد از 34 سال هنوز يك سير سلسله مراتبي و كسب تجربه از پائين به بالا را نداشته لذا مديران ارشد براي تبليغات يا انشاا... براي انجام وظيفه كار خود را رها و به صف مي آيند و نقش مديران صف را به عهده مي گيرند.
لازم است يكبار اين موضوع مطرح شود كه به طور مثال آقاي رييس جمهور طي 6 سال مديريت خود آيا نمي توانست با كادر سازي ، به كارگيري مديران استاني كارآزموده و افرادي كه پله پله بالا آمده اند اين نياز به تنازل جايگاه رييس جمهور تا يك مدير اداره .... شهرستان .... پايان دهد؟ شايد جواب اين باشد كه چنين افرادي نداريم . به نظرم داريم و البته هنر و وظيفه رييس هنرمند و توانا اين است كه آنان را بيابد و به كار گمارد .
چه كسي ترديد دارد كه اگر جناب شهردار يا رييس جمهور در اين 6 سال تنها در هر استان تيم 20 نفره مديران كارآمد ، تحصيلكرده و درست انتخاب مي كرد و آنها هم ملزم به همين كار در سطح خودشان بودند ديگر نياز به جلسات هيئت دولت استاني با 100 مصوبه يك شبه نبود. مي گويند آشنايي با دردها و مشكلات مردم ، بايد بگويم چنانچه مديري موي سياه را در آسياب سپيد نكرده باشد از درد و رنج مردم خود آگاه خواهد بود مشكل آنجاست كه افراد كوچك بر امور بزرگ گمارده ايم و حال نگران كه آنها در محاق با مشكلات ناتوانند پس ما بايد در مشكلات نقش آنها را خود به دوش بگيريم . (753740) (moderator21)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۰۸:۲۵:۵۷
ای کاش مدیران در دفاتر خود می مانند ولی مردم هم دارای شغل و خانه و آینده بودند. این حرکات عوام فریبانه فقط می تواند برای کسانی جالب باشد که قدرت نگاه به آینده را ندارند. آیا در کشورهای پیشرفته هم مدیران در وسط میدان اجرائی هستند یا تنها به ایفایی وظیفه مدیریت خود به نحو احسنت می اندیشند؟! (753751) (moderator21)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۰۸:۳۴:۴۰
شما با اینهمه استعداد من نمیدونم چرا نظریه های مدیریت از خودتون در نوکنید داداش با چهار تامثال و داستان که نمیشه نتیجه حتما گرفت... (753756) (moderator21)
 
صادق
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۰۸:۳۶:۱۵
مهم نتیجه است. اگر مدیر توی خونه هم بنشیند ولی خروجی بدهد این ارزشمند است. آقای مدیر شما اگر خیای مدیری نباید این اتفاقات بیافتد. حالا که افتاد شما پاچه بالا بزن و برو وسط شخصا کارها را انجام بده،دو زار به درد نمی خورد. (753761) (moderator21)
 
يه دوست
۱۳۹۱-۰۲-۱۰ ۰۹:۲۱:۳۹
خيلي بي انصافيه اين حرف، البته تقصير شما هم نيست ما ايراني ها اگه مدير تا سر خيابونمون هم بياد ميگيم چرا كوچمون نيومد اگه سر كوچمون بياد ميگيم چرا دم در خونمون نيومد اگهدم در خونمون هم بياد و مشكلاتمون و حل كنه باز ميگيم چرا توي خونه نيومد، .... (759857) (moderator18)
 
كوهي وركاني
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۰۸:۴۰:۱۴
اين مورد يعني دوري از تشريفات را از احمدي نژاد آورد يادم هست ريي مجلس پنجم در يكي ازسخنانش مي گفت اگر من يك روز پشت ميزم ننشينم ميزم را ازم مي گيرند حالا شوخي ياجدي اين حرف را زد (753771) (moderator21)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۰۸:۴۰:۲۹
خواهش می کنم توجه داشته باشین که اصل مهم تطابق گفتار با عمل است وگرنه مدیر چه داخل اتاق شیشه ای بنشیند چه خارج از اتاق شیشه ای، فرقی نمی کند. (753772) (moderator21)
 
شمس
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۰۹:۰۹:۲۹
با سلام،
هر چند که حضور فیزیکی "مدیر" در برخی از صحنه و عملیات بمنظور کنترل کارائی سیستم زیر نظارت و مکانیزم های گزارش دهنده اجتناب نا پذیر است ولی شما با این تحلیل خود کارکرد "مدیر" را با شرح وظایف یک "سرکارگر" اشتباه گرفته اید. نا گفته نماند که یک سرکارگر هم در حوزه کاری خود یک مدیر است. یک مدیر، سازمان مربوطه خود را باید طوری اداره و کنترل نماید که هر یک از زیر مجموعه های سازمان مسئولیت های مربوطه را در تعامل با یکدیگر بصورت عام و با کل مجموعه بصورت خاص و بنحو مناسب بانجام رسانند... (753825) (moderator21)
 
علی ص
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۱۰:۰۳:۴۳
عوام‌الناس یعنی همین شما که فکر میکنید مدیر خوب مدیریه که خودش چکمه پاش کنه بره جوب آب رو باز کنه... فکر میکنید این مدیر مردمیه و درد مردم رو میفهمه و خیلی زحمت کشه و پشت میز نشین نیست...
اصولا پشت میز نشین برای شما بد جا افتاده و فکر میکنید مدیری که پشت میزش باشه همیشه مدیر خوبی نیست...در صورتی که مدیر خوب و شهردار خوب شهرداریه که از پشت میزش سیستمی رو هدایت کنه که کار خودش رو درست و به موقع انجام بده... تا مجبور نشه بره جون خودش رو زیر جرثقیل به خطر بیاندازد...

تلقی این مقاله از مدیر خوب٬بسیار عوامانه و سطح پایین است... کافیه کمی فکر کنید و درصد تحصیل کرده جامعه رو در نظر بگیرید تا بدونید همچین مقاله های عوامانه جایی بین اکثریت مخاطبانتان ندارد (753901) (moderator21)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۱۰:۳۹:۲۸
فکر می کنید تحصیل کرده های مدیریت ما چی خوندن؟ یه سری تئوری های تاریخ گذشته که خیلی ربطی به شرایط فرهنگی ما نداره! مدیر هم باید خوب فکر کنه و هم باید تو میدون باشه. رفت و برگشت بین حوزه عمل و نظره که می تونه موفقیت آمیز باشه. مثل زمان جنگ تحمیلی. تو جنگی که همه دنیا علیه ما بسیج شده بودن فرماندهان جوانی تونستند جلوی دشمن بایستند که هیچ تئوری مدیریتی نخونده بودند اما با حضور در میدون و کار شبانه روز کار دشمن رو یکسره کردند و حالا هم برخی از کارهاشون به عنوان استراتژی جنگی در دانشگاههای جنگ دنیا تدریس میشه.
همچین میگه تحصیل کرده های ما انگار که ما تا حالا دانشگاه ندیدیم؟! (753955) (moderator21)
 
علی ص
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۱۵:۲۰:۰۸
مشکلتون همینجاست که همه چی رو جنگ و هیئت می‌بینین و می‌خواین علی‌اصغری عمل کنین... همون فرمانده‌های جوانی که جلوی دشمن ایستادند اگر آموزش دیده‌ بودند تلفات ما یک دهم بود... با ارزشگذاری روی شهید و شهادت نمی‌تونین و نمیشه تئوری‌های علمی رو تخطئه کنید... جنگ هم اتفاقا علمه و عالم می‌خواد... یه واژه مقدس روی جنگ گذاشتن دلیل این نمیشه که فکر کنیم جنگ ما پر از اشتباهات استراتژیک و غیرعلمی نبوده...

جنگ نامنظم هم حتی علم میخواد... جنگ چریکی هم علم و آموزش و مدیریت میخواد...

مشکل همینه که دانشگاه رو فقط دیدین... نخوندین... (754486) (moderator21)
 
یه دانشجوی دکترا
۱۳۹۱-۰۲-۰۶ ۱۱:۲۵:۴۱
جای تأسفه! وقتی که کشور نیروی آموزش دیده نداره چیکار باید کرد؟ باید در مدت نیرو جمع کرد و کوتاه آموزش داد و تجهیزات ساخت و به میدان فرستاد تا ناموس مردم حفظ بشه. کاری که شد و خوب هم شد. کجا بودید شما و کجا دیدید تجهیزاتی که امثال چمران برای جنگ نامنظم و دیگران در وزارت دفاع برای جنگ منظم ساختند و 8 سال برای جنگ استفاده شد؟ اون هم برای جنگ با صدامی که برای حفظ توازن بین شرق و غرب، هم از آمریکا و انگلیس و فرانسه و هم از شوروی سلاح می‌خرید.
جناب ملانقطی، دانشگاه رو نمی‌خونن! درس رو می‌خونن و مدیریت رو می‌آموزن. کسی تئوری‌های علمی رو تخطئه نمی‌کنه. بلکه حرف بر سر اینه که ژست گرفتن با جلد چهار تا کتابی ترجمه شده که حتی به خودت زحمت خودندش رو ندادی، مشکلی از مردم حل نمی‌کنه. بی‌خودی پشت کتاب‌های دانشگاهی (که شاید اسمشون رو شنیده باشی!) قایم نشو که ما سال‌هاست خاک کتابخونه و آزمایشگاه و کلاس دانشگاه رو می‌خوریم. اما حضور در هیئت برامون افتخاره و دینمون و علی اصغرمون رو هم دوست داریم و از جان و دل کار کردن رو تو شیوۀ هیئتی دیدیم، نه تو شیوۀ کار کردنی که تا پول (و بعضاً رشوه) نیاد، قدم از قدم برداشته نمی‌شه. (755435) (moderator21)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۰۱:۵۸:۲۴
رحمت به شیری که خوردی.کاملا موافقم.احسنت. (756175) (moderator21)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۱۰:۰۸:۲۵
درودبر دكترمحمد رضاعارف (753905) (moderator21)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۱۰:۴۱:۵۱
آقای توکلی قالیباف لنگه کفش احمدی نژاد در کار تلاش یکرنگی و ولایتمداری نیز نمی شود !
البته این آنوس تبلیغاتی برای قالی باف حتی شوی خوبی هم به نظر نرسید .... خیلی عجولانه و غیر حرفه ای کار شده بود .... (753962) (moderator21)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۱۰:۵۱:۵۳
من شنیدم که وقتی آقای قالیباف وارد شهرداری شدند با طیف عظیمی از پشت میز ها و نزدیکان روسای قبلی که جا خوش کرده بودند رویرو شدند و بیشترین تلاش را کردند که این پشت میز نشینها از شهرداری به سطح خیابانها برای کار و سرکشی بروند (753984) (moderator21)
 
احمد
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۱۱:۵۳:۴۰
به عنوان دانشجوي دكتراي مديريت خدمت شما عرض كنم البته لازم است مدير به ميزان كم و در موارد بسيار وسط ميدان باشد اما در اكثر مواقع اتفاقا لازم است مدير پشت ميز باشد زيرا مديرت هنر و علم انجام كار توسط ديگران است نه خود انسان اگر مدير براي مديريت انتخاب شده بايد وظايف مديريتي را به خوبي انجام دهد مانند مديريت استراتژيك ، سياست گذاري ، نظارت بر عملكرد ، رهبري و كنترل .اگر مدير بيش از حد در فعاليت هائي كه قائده بايد توسط لايه هاي پائين تر قابل انجام است دخالت كند هم از كارهاي اصلي تر خود باز مي ماند و هم انگيزه كار را از زير مجموعه مي گيرد. البته باز هم تاكيد مي كنم در موارد نادر و بحراني و حساس آمدن در گود توسط مدير همان دلايلي كه در مقاله شرح داديد لازم است. (754099) (moderator18)
 
Hungary
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۱۸:۰۸:۲۰
احمد اقا نظرت را بگذار بیخود با مدرکت برای نظرت اعتبار نجویی دیگران هم که اینجا نظر میگذارند از این مدارک دارند بگذار مردم روی نظرت قضاوت کنند نه پیشینه کاری یا بیوگرافی که خود ادعا میکنی (754751) (moderator21)
 
سیدمهدی موسوی
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۲۰:۲۰:۲۵
دوست عزیزم که دانشجوی مقطع دکتری مدیریت هستی
فرمایشات جنابعالی گرته برداری ناقص از تئوری های دست چندم هرسی بلانچارد و پیتر دراکر و .. است که ناقص و مبهم ترجمه شده لازم نیست برای اداره یک ساختار و سازمان حتما" کپی نسخه های غربی را اعمال کنیم من هم معتقدم جهانی بیندیشیم ولی منطقه ای عمل کنیم
فرهنگ سازمانی و پشت میز نشینی با ساختارهای الگو برداری شده غربی که آنهم ناقص الخلقه و ناقص الاجراست به هیچ وجه ضامن اصلاح امور نیست.
حضور میدانی مدیر یک سازمان برای حل و فصل امور و رفع گلوگاه های کاری در یک بحران با بسیج و حضورتمام نیروها یک هنر و یک الگوی صحیح کاری و سازمانی است .
اگر ایشان پشت میز امور را رصد می کرد پشت میز تلفن می زد و دنبال هماهنگی پشت میز بود این سیل عظیم تا میدان کلاهدوز رسیده بود و هنوز یک پمپ سر کار نرسیده بود چون سلسله مراتب کاری و سازمان با این شریانهای ارتباط سازمانی زوار دررفته در چنین موارد بحرانی جوابگو نخواهد بود.
این یک بحران بود و نیاز به تحرک فوری و تمرکز قوا بود با فکس و ایمیل و دستور تلفنی محال بود چنین کارنامه موفقی شکل بگیرد .
کاری به مسائل و بهره برداری سیاسی آن ندارم بالاخره جلوی ضرر وزیان جانی و مالی ساکنین گرفته شد .
این حوادث در سایر کشورها هم اتفاق افتاده نمونه اخیر آن سونامی معروف کشور ژاپن یا پیش تر زلزله کوبه که حضور شهردار و مقامات عالی آن کشور در محل طبق سیستم مدیریت جی (سبک جی ) ژاپن بر خلاف تئوری های فرمایشی جنابعالی بوده. (754904) (moderator21)
 
احمد
United States
۱۳۹۱-۰۲-۰۶ ۱۶:۲۲:۳۸
دوست عزیز من هم گفتم که در موارد حساس و ضروری و بحرانی مدیر باید در محل باشد. اما این باید رویه باشد . مثال هائی که زدید هم تماما تائید عرایض من است.اگر مدیر عالی وظیفه سازماندهی نیرو های کف کارگاه را بر عهده دارد پس وظیفه مدیران میانی و سرپرستان و سرکارگران چیست؟ (755738) (moderator21)
 
United States
۱۳۹۱-۰۲-۰۶ ۱۱:۳۶:۱۹
یکی از این هنر بکار گیری دیگران اینست که خود کارفرما و مدیر نیز در میدان باشد نه اینکه گوشه ای بنشیند بگوید لنگش کن. (755445) (moderator21)
 
بهروز
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۱۲:۳۶:۴۰
سلام.عزیزان اقای شهردار خیلی بیشتر از اینها به ملت ایران و خانواده های شهدا و جانبازان بدهکاره.اولا ایشان امدند ببینن که گند کاری شهرداری را چطوری میشه سروتهشو هم بیاره.دوما این اقا یکی از پولدار ترین شهروندان نرو ژ هستند چرا و از کجا ؟با پول کی صد ها میلیون تومان خرج کلاس تخصصی در کشور انگلیس برای دوره خلبانی پرداخت کرده ؟
حیف و میلی که از پول مردم بذبخت تهران در شرکت فجر شمس اتیه که صد درصد متعلق به شهرداری مسوولش این اقاست .ماشین به همراه راننده شخصی برای مدیران و اعضا هیت مدیره و... در این شرکت از کجا پولش تامین می شود .
حالا این اقا شده اسطوره (754190) (moderator21)
 
United States
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۱۹:۲۳:۰۵
آقا شرمنده که به دلیل بی کفایتی از شرکت مذکور اخراج شدید. انشا.. شما هم سرکار برید. (754842) (moderator21)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۱۴:۵۲:۱۸
متاسفانه این نوشته شما هم مانند بسیاری دیگر از چنین نوشته هایی بجای آنکه بر مبنای علم و دانش مدیریت تنظیم شده باشد مبتنی بر احساسات سطحی است.
حضور مدیران ارشد در صحنه ها فقط باید جهت دادن روحیه به نیروهای در صحنه و بررسی نواقص احتمالی و نیز در موارد بحرانی برای کوتاه کردن مسیرهای تصمیم گیری سازمانی از طریق انتقال ستاد به خط مقدم باشد.
اما متاسفانه چه در بازدیدهای استانی و چه در ماجرای سیل اخیر مدیران ارشد با رفتن به خط مقدم عملا فرماندهی تاکتیکی عملیات را بر عهده می گیرند و در نتیجه با مختل کردن سازماندهی و دخالت در حوزه مسئولیتهای مدیران میانی نتیجه ای جز آشفتگی و بی نظمی و مخدوش شدن مسئولیتها به دست نمی آورند.

در اولین فیلمی که از آقای شهردار در همین ماجرا منتشر شد ایشان در ژشت بلندگو مشغول هدایت ماشین آلات سنگین بودند و محل استقرار یا عملیات مورد نظر خودشان را به آنها اعلام می کردند.

قاعدتا در مجموعه شهرداری و پیمانکارانی که در آن محدوده حاضر بودند افرادی وجود داشته اند که تجربه اشان برای تصمیم گیری در چنین مواردی به مراتب بیشتر از ایشان بوده است و تنگناها و خطرات احتمالی را بهتر از ایشان می شناخته اند. و به این ترتیب حضور ایشان در صحنه عملا منجر به کنار گذاشته شدن افراد مجربتر به نفع ایشان شده است. اصلا بعید نیست که در چنین شرایطی صدور دستورات نادرست از سوی ایشان منشا حادثه سقوط جرثقیل هم شده باشد و جان خودشان و چندین نفر دیگر را به خطر انداخته باشد.

در واقع اگر ایشان بجای در دست گرفتن فرماندهی عملیات ، فرماندهی را به مسئولان ستاد مدیریت بحران شهرداری می سپردند و در عوض در صحنه حاضر می شدند و معاونان و روسای ادارات شهرداری و مدیران اجرایی پیمانکاران شهرداری را در همان نزدیکی مستقر می کردند و آنها را ملزم به ارایه خدمات پشتیبانی به فرمانده میدان می نمودند ، قطعا کار با کیفیت و سرعت بهتری انجام می شد.
البته فشار افکار عمومی که ناشی از مقالاتی از نوع همین نوشته شماست در بروز این اشتباهات مدیریتی بی تاثیر نیست. کاش بجای تشویق اینگونه اقدامات مبتنی بر احساس به تشویق مدیرانی می پرداختید که توانسته اند با ایجاد سازماندهی مناسب و کارا زمینه فعالیت و خدمت رسانی سازمان خود را بدون نیاز به سرکشی مداوم یا حضور شخصی خود فراهم آورند.
البته از نظر من جناب قالیباف خود نیز از همین دسته مدیرانی است که قدرت سازماندهی خوبی داشته اند و این اشتباه مدیریتی ایشان در مقابل شاهکارهای مدیریت و سازماندهی که در گوشه و کنار شهر دیده می شوند قطره ای در مقابل دریاست.
ا (754451) (moderator18)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۱۹:۵۱:۵۱
یکی به نعل یکی به میخ دیگه؟ اصول بنیادین اصولگرایان معتدل به اصطلاح... هم اینطرفو داشته باشی هم اونطرف... همه رو راضی نگه داری... (754873) (moderator21)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۲۱:۵۰:۱۶
خیلی قشنگ بود . منم موافقم آقای قالیباف تنها برای سرکشی باید حضور پیدا می کردند و کار را به کاردان می سپردند . اما باید قبول کنیم این چند سال ایشان نشان دادند مدیر توانایی هستند (755019) (moderator21)
 
محسن مینایی
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۱۵:۵۱:۰۹
با سلام
نمی شود این مطلب را کاملا" پذیرفت ، یک مدیر می بایست خوب مدیریت نماید حالا چه بصورت فیزیکی در محل اجرای پروژه ها ، چه بصورت دور کاری
مهم این است که ایشان تمامی جوانب کار را در نظر بگیرد یعنی سریع جوّ گیر نشود و فقط به سرعت پروژه افتتاح نماید یا بدون آینده نگری وارد میدان شود و کاری که دیگران از انجام عجولانه آن وحشت داشتند انجام دهد به عنوان مثال همین برنامه قانون هدفمندی یارانه ها .
متأسفانه رئیس جمهور کشورمان ابتدا با آب و تاب فراوان و وعده های واهی وارد میدان شد واطراف خود را نظاره نکرد به حرف های دیگران توجه ای ننمود . به هشدارهای اقتصادانان گوش نکرد یک تنه و خود رأی وارد میدان شدو همانند یک اسب تیزرو تاخت ، بدون اینکه به ناهمواری های طی مسیر فکر کند.
دکتر توکلی عزیز که همیشه دلسوز این نظام بود و هست از عواقب عجولانه انجام این کار صحبت کرده بودند ولی کو گوش بدهکار این مطالب.
این روزها که تورم بیداد کرده و تقریبا" اکثر اجناس مصرفی همانند برنج - روغن - گوشت - مرغ - گورجه فرنگی - لبنیات و... رفته بالا، تعجب می کنم از آقای دکتر احمدی نژاد تا کی می خواهد از جا های دیگر بزنه و مبلغ یارانه ها را تأمین کنه.
اون جوری که من از صحبت های دولتی ها و شخص رئیس جمهور و نمایندگان استنباط کردم ، قرار بود انجام هدفمندی یارانه ها منبع درآمدی برای دولت شود ولی این طوری که معلوم است نه تنها منبع درآمد نبوده ، بلکه متأسفانه انجام عجولانه و بی تدبیرانه آن معضلی شده است برای دولت و مردم.
قرار بود با این کار دولت منبع درآمدی کسب کند که کمتر به پول فروش نفت نیاز داشته باشیم ولی باید عرض کنم اگر پول فروش نفت هم نبود همین مبالغ که تا کنون دریافت کردیم هم پرداخت نمی شد
این هم مدیریتی که، مدیر آن همیشه در میدان حضور دارد ولی ... (754544) (moderator21)
 
Hungary
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۱۶:۰۹:۱۷
مدیر خوب نتیجه خوب میدهد وگرنه مثل کارگر کار کردن که یعنی اضافه کردن یک کارگر دیگر به پروژه فقط با حقوق گزاف و چند برابر کارگر است. مدیر باید بتواند گزارش خوب دریافت وبعد از انالیز برنامه خوب برای پروژه بریزد (754572) (moderator21)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۱۶:۴۱:۱۶
البته همیشه هم آمدن مدیران به صحنه دلیل بر مدیریت صحیح آنها نیست بعنوان مثال در حادثه اخیر سیلاب تهران که فاجعه بار بود نشان از ان داشت که مدیران شهری ما همیشه پس از وقوع بجران در صحنه حاضر می شوند نه برای پیشگیری از وقوع آن یعنی مدیری که با اینهمه هشدار هواشناسی به بارش باران و تگرگ و اب گرفتگی در دفترش مینشیند و پیش بینی و برنامه ریزی مقابله با بحران را نمی کند تا اگر چنین بارانی آمد چه کند که جلو خسارات را بگیرد تا تهران فلج نشود انوقت وقتی فاجعه رخ داد و صدای اعتراض همه بلند شد وقتی می بیند که کار خراب شده و نتوانسته بحران را پیشگیری کند به نظر شما ایا چاره ای غیر از این دارد گه برای حفظ ابروی خود در صحنه بحران حاضر شود تا مثلا اعلام کند دیدید من خودم انجا بودم ولی کسی نیست از این مدیر سئوال کند عزیز من حالا دیگر چه فایده ای دارد کاش قبل از بحران پیش بینی چنین وضعی را می کردی و اقداماتی را انجام می دادی نه حالا می دانی الان وقت چیست مدیر عزیز ؟ که از مردم عذر حواهی کنی بخاطر این سو مدیریت که میلیون ها انسان را دچار زحمت کردی و میلیاردها خسارت به مترو وارد شد و یه شهر و زندگی مردم. ایا به نوشته مقاله این حضور تعریف و تمجید لازم دارد یا بهتر بود این مدیران در اظاق هایشان می نشستند به درد مردم رسیدگی می کردند . یا در مثالی دیگر مسجدی در منطقه ابوذر می ریزد و جان 6 نفر از مادران این محله را می گیرد استاندارد و شهردار در سر صحنه حاضر می شوند که چه ؟ چه دردی را می خواهند دوا کنند؟ جان ان 6 مادر را چه کسی نجات خواهد دارد؟ از این نوع حوادث در سال چند بار در شهرما رخ می دهد ؟مگر بار اول است؟ مگر شهرداری محله از فرسودگی این مسجد اطلاع نداشت اخر تا کی باید مردم جانشان را بخاطر سو مدیریت برخی مدیران از دست بدهند؟ حضور مدیران پس از وقوع فاجعه ای که می شد با مدیریت صحیح پیشگیری کرد چه مفهومی غیر از کسب ابروی از دست رفته و نوعی پاسخ به اعتراضات مردم باشد من بارها گفته ام ما دو موضوع داریم مدیریت بحران و دومی که از اولی مهم تر است بحران مدیریت !! بله یحران مدیران لایقی که در زمان قبل از بحران در صحنه باشند نه پس از بحران این تعریف و تمجید ندارد اگز مدیری قبل از بجران و برای حل مشکلات اساسی در صحنه باشد قابل تقدیر است و تشکر نه انکه نتواند جلوی بحران را بگیرد و پس از فاجعه برای حفظ ابرو در صحنه حاضر شود این حضور تقدیر ندارد چون مسبب آن سو مدیریت همان مدیر است (754605) (moderator21)
 
نادر اصلی
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۱۷:۳۱:۰۴
مدیر باید تدبیر داشته باشه لازم نیست بیل وکلنگ بر داره تا بهش بگن مدیر با لیاقتی ست (754686) (moderator21)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۱۷:۳۸:۴۱
تورو خدا كار مثبت و مديريت قابل تقدير آقاي قاليباف رو به كاراي پوپوليستي و نمايشي آقاي احمدي نژاد در سفرهاي استاني (كه بايد ديد نتيجه چه بوده و نه مصوبات و ...) يكي ندونيد (754702) (moderator21)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۶ ۱۱:۰۲:۰۰
قربون برم خدا رو
یک بوم و دو هوا رو!! (755410) (moderator21)
 
United States
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۱۷:۳۹:۱۲
این سخن کامل درست است که مدیران نباید فقط پشت میز بنشینند اما معنی اش این نیست که راه بیافتند این ور و آن ور این روش اداره کردن به درد دوره شاه عباس می خورد . مدیری که وقتش را به سرک کشیدن می گذراند وقت برنامه ریزی برای سیاست های کلان محجموع خود را ندارد در ضمن مدیر علامه دهر نیست که بخواهد همه چیز را ببیند و تحلیل کند وبراش راهکار پیدا کند ! ( بر خلاف ایران ) کار مدیر مدیریت کارشناسان و هماهنگی بین آنها است نه ریاست و دادن دستور های عجیب غریب که مدتی است در ایران به شدت باب شده ! (754703) (moderator21)
 
United States
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۱۸:۵۵:۰۸
برای پیشرفت چاره ای نیست جز مانند کشور های پیشرفته مدیران بجای فیس و افاده ها در میان کار و زار بیایند و دوش به دوش سایر کارکنان و همراه انان در پی کار باشند. (754811) (moderator21)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۱۹:۴۰:۲۲
مشک ان است که خود ببوید نه انکه عطار بگوید.... ایشان اگر برای رفاه حال مردم اینکار میکرد لازم نبود این همه تو بوق و کرنا میکرد و خبرنگار جمع میکرد در ضمن کارگر گذاشتن برای کار کردن و مدیر برای مدیریت ... مدیریت خوب و پیشگیری به از تو میدون بودن فانی (754862) (moderator21)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۲۰:۲۴:۱۸
به نظر من در میدان بودن با در میان مردم بودن فرق اساسی دارد. یک مدیر خوب میتواند به جای در میدان بودن .عوامل تحت امرش را به میدان بفرستد و با مدیریت صحیح میدان داری نماید. ولی همین مدیر خوب در صورتی که در میان مردم( مطلع از وضعیت کادرش و وضعیت پیرامون انها) باشد بهتر میتواند مدیریت کند. (754908) (moderator21)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۲۱:۳۹:۳۴
ای بابا آن بنده خدا که افتضاح کرده هم از این کارها زیاد می کرد و می کند.
این کارهای پوپولیستی برای جذب آرائ است.
البته بنده بعنوان یک شهروند از شهردار تهران رضایت دارم.
ولی با این همه تاکید می کنم گول این کارها را نخورید. (755000) (moderator21)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۵ ۲۲:۱۲:۵۹
آقا میثم این آقای سردار دکتر محبوب شما دارد برای ساده دلان کباب باد می زند که بهره ای از بوی آن ببرند شاید رییس جمهور بشود.
این بزرگوار وقتی شهردار شد از اولین اقداماتش قطع دیدار های مردمی احمدی نژاد بعنوان شهر دار با مردم بود چون معتقد بود مدیر باید برنامه ریزی !کند. ولی هر کسی باید مثل خودش راه برود. تقلید احمدی نژاد آدم را مثل احمدی نژاد می کند نه بیشتر.
ضمنا حضور ایشان در سیلاب مترو اگر به نظر عده ای جزء معجزات است از نظر من یکی از وظایف ذاتی این مسئولیت است که لااقل حضور مستقیم خود را بعنوان مسئول و پشتیبان اعلام کند ولی دخالت ایشان در اداره بولدوزر بیشتر شبیه مسخره کردن بود وقتی که می گفت من به راننده چنین گفتم و چنان شد. باید از وی پرسید شما شهردار هستی یا مسئول فنی عملیات؟ از شما واردتر کسی آنجا نبود؟
دیدی گفتم کار تقلیدی آخر عاقبت نداره یه جاییش درز پیدا می کنه؟ (755049) (moderator21)
 
حمید
Netherlands
۱۳۹۱-۰۲-۰۶ ۰۱:۵۱:۲۶
اگر مدیری بخواهد کار بکنید، میکند! چه پشت میز، چه جلوی میز، چه روی میز چه زیر میز باشد کارش را میکند! الکی هم معیارهای عوام پسند درست نکنید! (755211) (moderator21)
 
امیر رضا
۱۳۹۱-۰۲-۰۶ ۱۱:۵۸:۵۳
لازم به ذکر است این حضور نباید با دخالت این عزیزان در مسایل اجرایی تخصصی تر برای مثلا رفع یک بحران یا اجرای یک پروژه تداخل پیدا کند که در اینصورت این حضور برای نیروهای اجرایی متخصص بیشتر جنبه مزاحمت و دست و پاگیر بودن این افراد را پیدا میکند مثلا در همین بحران تخلیه اب از مترو اگر از حضور آقای شهردار از صبح تا بعد از ظهردر محل حادثه تقدیر شود میتوان از دخالت ایشان در کارهای تخصصی تر و دست و پاگیر بودن ایشان و البته همراهان متعددشان انتقاد کرد و البته گوشه چشمی هم به تبلیغاتی بودن این حضورها در انتخابات های اتی داشت . امید که خدمات همه این عزیزان فقط و فقط برای خدمت به مردمی باشد که بینهایت لیاقت این خدمات را دارند (755484) (moderator21)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۰:۰۷:۵۵
وجود مدیر به این عنوان که بخواد بیاد و بطور مستقیم در کار دخالت کنه نه تنها باعث پیشبرد در امور نمیشه بلکه به علت استرس ایجاد کردن در کارکنان، امور مختل میشه ولی اگه حضورش به عنوان موج مثبت به پرسنل باشه با اومدنش موافقم. (756337) (moderator21)
 
سجاد
Netherlands
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۲:۲۷:۵۲
این پست خیلی سیاسی بود و مشخص کرد دکتر توکلی در انتخابات آینده از آقای قالیباف حمایت می کنند (756470) (moderator21)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۰۲:۱۰:۴۲
اگر نمایشی هم باشد ایا نیمه شب و در هوای سرد دیدن شهردار تاثیری در پیشرفت کار ندارد هر ضعف و بی کفایتی خودشان در مدیریت را اینگونه تو جیه نکنند ریا کاری خود را به افراد دیگر وصل نکنند (757107) (moderator21)
 
میلاد
۱۳۹۱-۰۲-۱۰ ۰۰:۱۶:۳۶
یک میلیون متر مکعب اب اومد تو مترو اونوقت سازه ها اسیب ندید اونوقت ریل قطار زاهدان به مشهد با یه بار رد شدن قطار دیگه از کار افتاد (759602) (moderator18)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.