نظر منتشر شده
۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 233271
اینجا دیگر امن نیست؛
اسناد محرمانه سرویس اطلاعاتی آلمان بر روی USB آمریکایی!
بخش خارجی الف، 15 تیر 93
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۵ تير ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۳۰
بیش از یک سال است که جهان شاهد افشاگری های "ادوارد اسنودن" مامور سابق سازمان جاسوسی آمریکاست. افشاگری های که موجب ایجاد تنش میان آمریکا و همپیمانانش شده و همچنان ادامه دارد و در جدیدترین مورد سفیر ایالات متحده در برلین برای ادای توضیحات به وزارت خارجه آلمان فراخوانده شده است.

جمعه شب "جان امرسون" سفیر آمریکا در برلین به وزارت خارجه آلمان فراخوانده شد. دلیل این امر بازداشت یک مامور سرویس اطلاعاتی آلمان به اتهام خبرچینی برای آژانس امنیت ملی آمریکا بود.

بر اساس گزارش های منتشر شده، یک مامور ۳۱ ساله سرویس اطلاعاتی آلمان روز چهارشنبه هفته گذشته به اتهام جاسوسی بازداشت شد. این مامور متهم است در طول یک سال گذشته بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ سند محرمانه از سیستم مرکزی سرویس اطلاعاتی آلمان بیرون کشیده و بر روی فلش مموری (USB) ذخیره کرده است.

اسناد ذخیره شده توسط این مامور، موضوعات مختلفی را از جمله اسناد مربوط به کمیته تحقیق پارلمان آلمان درباره فعالیت های جاسوسی آژانس امنیت ملی آمریکا در آلمان و شنود مکالمات تلفنی شهروندان و سیاستمداران این کشور شامل می شد. گفته می شود فرد بازداشت شده بین سال های ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۴ اطلاعاتی را به یک مامور مخفی سازمان اطلاعاتی آمریکا فروخته و در ازای آن ۱۰ هزار یورو پول دریافت کرده است.

دولت آلمان روز پنجشنبه در جریان فعالیت این جاسوس دوجانبه قرار گرفته است. در بحث های داخلی آلمان از ابعاد جدید فعالیت های جاسوسی سازمان های اطلاعاتی آمریکا در آلمان صحبت می شود و اگر این اتهامات ثابت شود، اثرات آن بر مناسبات آلمان و آمریکا اجتناب ناپذیر خواهد بود.

بازداشت این مامور در حالی انجام می شود که در یک سال گذشته افشای جاسوسی آمریکا از "آنگلا مرکل" صدر اعظم آلمان و همچنین بیش از ۹ میلیون نفر از مردم این کشور، تنش های زیادی را میان برلین و واشنگتن به وجود آورده بود.

لو رفتن این جاسوس دو جانبه نیز بواسطه اطلاعاتی بود که توسط ادوارد اسنودن در اختیار رسانه ها قرار گرفته بود. در اسنادی که پیش از این توسط اسنودن افشا شده بود مشخص گردید که آمریکا و انگلیس با کنترل فیبرهای نوری، به حجم گسترده ای از اطلاعات موجود در این فیبرها دسترسی دارند و فعالیت های اینترنتی و حتی مکالمات تلفنی افراد در نقاط مختلف جهان زیر ذره بین جاسوسان قرار دارد.

بر اساس این اسناد، دفتر مرکزی ارتباطات دولتی انگلیس، جاسوسی مستقیم علیه اطلاعات کاربران روی فیبر نوری، برنامه ای به مراتب وسیعتر و از برنامه جاسوسی آمریکا ایجاد کرده است.

این مرکز روی صدها کابل فیبر نوری در انگلیس و اروپا، برنامه ای به نام تمپورا را نصب کرده که صدها برابر وسیعتر از پریسم (برنامه جاسوسی آمریکا)، اطلاعات و دیتای کاربران را رصد می کند.

بر اساس اسناد افشا شده، آژانس جاسوسی "جی سی اچ کیو" (دفتر مرکزی ارتباطات دولتی) انگلیس به طور محرمانه به شبکه کابل هایی که حاوی مکالمات تلفنی بین المللی و فعالیت های اینترنتی است دسترسی دارد و از طریق آن شروع به جمع آوری حجم گسترده ای از اطلاعات شخصی افراد در کشورهای مختلف کرده و این اطلاعات را در اختیار آمریکا نیز قرار داده است.

سازمان جاسوسی انگلیس حجم گسترده ای از ای میل ها،عکس های فیسبوک، حافظه اینترنت، و تماس ها را جمع آوری و ضبط کرده و آمریکا را نیز در جریان این اطلاعات قرار داه است.

امر مبادله اطلاعات میان انگلیس و آمریکا شامل دو جزء اصلی است: این کشورها حکم ریاست بر اینترنت و مکالمات جهانی را دارند . این کار با هدف رصد بیشتر فعالیت های آنلاین و مکالمات تلفنی تا سرحد ممکن است و تمام این امور بدون اطلاع مردم جهان انجام می شود.

بر اساس این اسناد، آژانس امنیتی ملی آمریکا نیز دستگاهی همانند نقشه های هواشناسی تولید کرده که با کلیک کردن بر روی هر کشور و یا شهر، تمام اطلاعات افرادی که در آن لحظه در حال استفاده از اینترنت و یا مکالمه تلفنی هستند در اختیار ماموران آمریکایی قرار می گیرد.

دسترسی به این حجم گسترده اطلاعات موجب شده تا آمریکا فقط در یک ماه بیش از ۹ میلیون بسته اطلاعاتی فقط از یک کشور جمع آوری کند. از ابتدای تابستان سال گذشته ادوارد اسنودن، مامور سابق سازمان سیا، که به هنگ کنگ گریخته بود، اقدام به افشا کردن اسنادی کرد که این اسناد از جاسوسی گسترده آنلاین آژانس امنیت ملی آمریکا از کشورهای مختلف و رصد مکالمات تلفنی و فعالیت های اینترنتی آنها حکایت داشت.

جاسوسی از کشورهای مختلف، فقط محدود به کشورهایی که واشنگتن با آنها مشکل دارد نیست، بلکه تمام همپیمانان آمریکا از جمله آلمان، پاکستان، اسپانیا و دیگر کشورهای اروپایی و حتی مقر اتحادیه اروپا نیز در فهرست اهداف جاسوسان آمریکایی قرار دارند.

"آنگلا مرکل" صدر اعظم آلمان، "دیلما روسف" رئیس جمهور برزیل، و روسای جمهور دیگر کشورهای آمریکای لاتین از جمله چهره های سرشناسی هستند که مکالمات تلفنی و فعالیت های اینترنتی آنها در سال های گذشته به صورت مرتب از سوی جاسوسان آمریکایی رصد می شد.

این وضعت نشان می دهد که مردم جهان به ویژه سیاستمداران در کمتر نقطه ای از این کره خاکی می توانند بدون دغدغه از زیر نظر بودن توسط جاسوسان غربی به فعالیت بپردازند.
 
۱۳۹۳-۰۴-۱۵ ۱۴:۱۰:۱۴
شما دلتان خوشه، آلمان در سال ۲۰۱۳ ،۱۲۰ میلیارد دلار به آمریکا صادرات داشته، و فقط ۵۰ میلیارد دلار واردات، یعنی‌ در یک سال ۷۰ میلیارد دلار، معادل کّل صادرات نفت ایران بدون تحریم، از این تجارت سود برده ، حالا این تجارت را برای یک جاسوسی که در بین دول دنیا متداول است در خطر بی‌اندازه، حالا بحث روابط استراتژیک امان و آمریکا جدا! (2240037) (alef-13)
 
آرمین
۱۳۹۳-۰۴-۱۵ ۱۴:۵۶:۱۶
آمریکا به هیچ چیز پایبند نیست....اون به هیچکس رحم نمی کنه... (2240148) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۴-۱۵ ۱۴:۵۷:۵۸
مطمئن باشید که حتی ثابت شدن این جاسوسی باز هم هیچ اثر آنچنانی در روابط المان و آمریکا نخواهد گذاشت چون کشورهای اروپائی مثل آن لاشخورها که اطراف جانوران شکار چی می پلکند آطراف آمریکا می پلکند چون تصور می کنند که او قدرت برتر هست و در قشون کشی و اشغالگری به کشورهای دیگر حرف اول را می زند که این کشورها یعنی المان و فرانسه و انگلیس و چند تای دیگر می توانند دراین نوع ضیافتها نقش لاشخور را داشته و از زیاد آورده و باقی مانده این تهاجمات و چپاول منابع و ثروتهای سایر ملل مورد حمله قرار گرفته آنها هم سهمی دریافت کنند بنابر مجبور به تحمل هر رفتار آمریکا هستند چنانکه شغال و کرکس مجبور به بد اخلاقی شیر هستند (2240150) (alef-13)
 
امیر
۱۳۹۳-۰۴-۱۵ ۱۵:۵۰:۳۶
عزیزم فلش مموری با usb فرق می کنه usb یک پورت کامپیوتری است در صورتیکه فلش مموری نوعی ذخیره کننده یا هارد کوچک است که به پورت USB متصل می شود صرفا جهت اطلاع (2240299) (alef-13)