نظر منتشر شده
۴۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 362241
فیش‌های حقوقی، ضعف سیستمی در نظارت و قدرت رسانه‌ها
بخش اقتصادی الف، 6 تیر 95
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱ تير ۱۳۹۵ ساعت ۱۶:۵۰
انتشار اخباری درباره فیش‌های حقوقی برخی مدیران عالی رتبه، در ماه‌های اخیر سر و صداهای زیادی در جامعه ایجاد کرد.

به گونه ای که روسای قوای مجریه، قضائیه و مقننه هر کدام در دستوراتی جداگانه خواستار پیگیری موضوع، مسترد شدن اموال و برخورد با متخلفان شدند. ورود بالاترین فرد هر سه قوه، امیدهای مردم برای حاکم شدن نظام پرداختی عادلانه را بیشتر کرده است. حال باید صبر کرد و منتظر اقدامات عملی در این زمینه بود.

به گزارش الف، اولین بار درآذر ۹۴ بود که دکتر احمد توکلی به حقوق‌های نجومی در وزارت بهداشت اعتراض کرد. (اینجا)

بدنبال آن در ۱۱ فروردین ۹۵ با ذکر خاطره ای چنین نوشت:
این خاطره مزاح و شوخی نیست

به فلان مسئول عالی رتبه دولتی اعتراض کردم که چرا باید ۳۵ میلیون تومان حقوق ماهانه دریافت کنی؟

گفت من نه سهام دارم و نه کار اقتصادی می‌کنم و نه درس می‌دهم. اگر این حقوق را نگیرم باید این کار را رها کنم.

گفتم مگر چقدر خرج داری که به کمتر از این راضی نیستی؟...

حرف بینمان زیاد زده شد. آخر سر گفت به خاطر شما ۷ میلیون تومان از حقوقم را کم می‌کنم و رفت.


میانه اردیبهشت‌ماه امسال بود که دست به دست شدن فیش حقوقی چند ده میلیونی چند تن از معاونان بیمه مرکزی در فضای مجازی، این موضوع را به یکی از اصلی‌ترین سوژه‌های رسانه‌ها تبدیل کرد؛ سوژه‌ای که ابعاد رسانه‌ای گسترده آن پس‌لرزه‌هایی چون استعفای محمد ابراهیم امین، مدیرعامل سازمان بیمه مرکزی را در پی داشت. بعد از آن در صفحات تلگرامی تصویر فیش‌های حقوقی قرار گرفت که نشان می‌داد برخی مدیران بانک رفاه نه تنها حقوق‌های چند ده میلیونی در طول یک ماه دریافت کرده‌اند بلکه در اسفند ماه سال گذشته مدیر عامل و برخی اعضای هیات مدیره این بانک هر کدام بالغ بر دویست میلیون تومان باعناوین مختلف و مبالغ قابل توجه در سایر ماه‌ها دریافتی داشته‌اند. اسناد منتشر شده نشان می‌داد که مدیر عامل بانک رفاه در طول نزدیک به ۲۰ روز پایان سال ۹۴ بالغ بر ۲۳۰ میلیون تومان دریافتی تحت عناوین مختلف داشته است.

انتشار اخباری مبنی بر پرداخت حقوق‌های چند ده و چند صد میلیونی به مدیران دولتی، در حقیقت نشان گر شکاف شدید میان حقوق‌ مدیران با زیر‌مجموعه‌های خود می‌باشد و تصویری از هرج‌ومرج و آشفتگی در نظام پرداخت‌های دولتی را در اذهان عمومی متبادر کرد. ورود روسای هر سه قوه و دستور برای پیگیری این موضوع نیز حاکی از این است که این پرداختی‌ها خلاف قوانین و ضوابط بوده است.

ضعف سیستم نظارتی

نکته دیگر این است که پرداخت‌های نجومی به برخی، نشان گر ضعف سیستم نظارتی درون سازمانی و برون سازمانی در نهادها و سازمان‌های دولتی می‌باشد. به عبارتی بهتر اگر سیستم نظارتی در کشور به صورت شفاف و کارآمد فعال بود هرگز کار به انتشار فیش‌های حقوقی در صفحات مجازی و اینترنت نمی‌رسید و خود سیستم نظارتی می‌بایست پیش از این اتفاقات با آن برخورد می‌کرد.
تصور کنیم رییس جمهور از دریافتی وزرایش بی خبر باشد؛ و وزیرانی که از دریافتی معاونین خود در وازرتخانه یا سازمان‌های تحت پوشش بی خبرند؛ و... . از سوی دیگر همان آقایان با فیش‌های نجومی هم هیچ ضرورتی نمی‌بینند بالا دستی خود را از افزایش حقوقهاو پاداش پرداختی به هیات مدیره و ... مطلع سازند. آیا انتظار داریم اوضاع بهتر از این باشد؟

عادلانه یا مساوی؟
موضوع مهم دیگر تاکید بر این نکته است که نباید انتظار پرداخت‌های یکسان را به کارمندان و مدیران یک مجموعه را داشت؛ چرا که حاکم شدن این نگرش نتیجه ای جز خروج از چارچوب‌های عادلانه و میل به گرایش‌های افراطی و چپ گرایانه ندارد.

لذا در این جا تاکید باید بر نسبت معقول حداقل و حداکثر حقوق باشد. طبق قانون اختلاف حقوق یک مدیر با کارگر و کارمند نباید بیشتر از ۷ تا ۱۰ برابر (بنا به گفته رئیس دیوان محاسبات و مدیر عامل تأمین اجتماعی) باشد اما برخی نمایندگان مجلس می گویند مدیرانی در بدنه دستگاه‌های دولتی و بنگاه‌های وابسته به دولت هستند که ماهیانه دست کم ۱۰۰ برابر حداقل مزد کارگران دریافتی دارند. برخی روایت‌ها نیز از بروز اختلاف و شکاف عمیق تا ۳۰۰ برابری دریافتی‌ها در کشور حکایت دارد.

نقش رسانه‌ها
نکته دیگر در مورد فیش‌های حقوقی نجومی، نقش مثبت رسانه‌ها برای انتشار و پیگیری اخبار این موضوع می‌باشد. بدون شک رسانه‌ها با تاکید بر رصد و انتشار اخبار مربوط به نظام پرداختی‌های ناعادلانه، نقش عمده ای در آگاه نمودن افکار عمومی و موضع گیری مقامات و مسئولین در این باره داشتند و انتظار است موضوع را با دقت و حساسیت تا رسیدن به تحولی مثبت در این زمینه پیگیری کنند. همچنین شفاف شدن دستمزدهای دریافتی در نظام مالی کشور و دسترسی به اطلاعات نهادها و سازمان‌های دولتی از جمله پرداخت‌هاي آن‌ها به مديران بخش مهمي از مشكل را حل خواهد كرد و می‌تواند از بروز اتفاق‌هایی این گونه که موجبات بی اعتمادی به سیستم را فراهم می‌کند جلوگیری به عمل آورد.

در نهایت باید گفت در حال حاضر با ورود روسای سه قوه به موضوع فیش‌های نجومی حقوق، انتظارات مردم برای حل این موضوع افزایش یافته و امید می‌رود در آینده ای نزدیک شاهد انجام اقداماتی عملی و کارساز برای پایان دادن به هرج و مرج دستمزدهای دولتی باشیم.
 
کلمات کلیدی : فیش حقوقی+حقوق مدیران+حقوق+حقوق های نجومی+فیش های حقوقی
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۶ ۱۵:۳۶:۰۷
وقتي روزنامه هاي زنجيري ، از يك مفسد اقتصادي مانند مهدي هاشمي، در قامت يك قهرمان بدرقه ميكنند، نبايد از اين رسانه ها انتظار برخورد با فساد را داشت، چون مفسدین احساس میکنند که رسانه حامی دارند, (3785301) (alef-11)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۰۴-۰۶ ۱۶:۵۵:۴۵
از دیروز در کمال تعجب یک سایت خبری پربازدید منتسب به اصولگراها و یک مقام معروف و روزنامه اقتصادی و سیاسی منتسب به اصلاحطلبان کلید دفاع از فیشهای حقوقی ان هم فقط برای یک مدیرخاص مدیر صندوق توسعه زدند البته تو دفاع از وامش موندن

بله به رسانه هم اطمینان کامل نیست (3785463) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۶ ۱۷:۳۴:۳۹
و زمانی که تعدادی ازروزنامه ها از اوباش حمایت میکنند آنها هم رسانه قدرتمندی دارند پس وای برما (3785517) (alef-11)
 
نگین
۱۳۹۵-۰۴-۰۶ ۱۷:۴۰:۰۴
تعداد رسانه های غیر زنچیره ای که بیشتره اونها کجا تشریف داشتند؟
تازه رسانه ای که داره مستقیما از بیت المال بودجه میگیره باید با فساد مبارزه کنه نه چهارتا روزنامه به قول شما زنجیره ای؟ (3785524) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۰۷ ۰۵:۳۲:۵۵
روزنامه‌های زنجیره‌ای، فساد، مفسد اقتصادی، مهدی هاشمی... ناخودآگاه یاد کیهان و داستان‌هاش میافتم... (3786076) (alef-11)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۶ ۱۵:۳۷:۱۸
تو چندوقت اخیر اینقد فساد دیدیم دیگه برامون عادی شده،سران سه وقه هم فقط شعار میدن ،کدوم مدیر برکنار شده؟اصلآ کی مدیر بوده؟ الان دیگه بابک زنجانی کلآ از یاد رفت (3785304) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۷ ۱۴:۱۵:۲۸
من در ارتش خدمت میکنم با ۲۶ سال خدمت دارم میگیرم ۲۲۰۰۰۰۰ تومان یعنی حدود ۴۰ برابر کمتر از فیش های میلیونی آخه این انصاف و عدالت است
اقای روحانی ما بشما خیلی دل خوش کرده بودیم اما نشد . اقای طیب نیا باید در این خصوص جوابگو باشد چون اکثر این فیش ها زیر مجموعه وزارت اقتصاد میباشد (3786612) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۶ ۱۵:۴۱:۱۷
رسانه آزاد.
اقتصاد غير دولتي

تا محقق نشه هزار هزار قانون و برخورد فايده نداره. (3785317) (alef-11)
 
نسرین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۶ ۱۵:۵۲:۰۸
امیدواریم که حقوق ما کارشناسها کم نشه.
به بهانه کاهش حقوق مدیران حقوق کارمندها کم نشه خوبه.
از نهاد ناظر عاجزانه تقاضا داریم صرفا روی حقوق مدیران تمرکز کنند.
حقوق ما کارشناسها را کم نکنند. (3785342) (alef-11)
 
محسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۶ ۱۷:۰۳:۰۱
اتفاقا در بانک ها، مزایای و وام‌ها و ... کارمندان هم شامل ریخت و پاش از بیت المال می شود (3785471) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۶ ۲۲:۲۰:۰۶
همشیره بیست سال قبل تو خوزستان کار میکردم مدیر عامل از ظلمی که به کارکنان جنوب میشد صحبت کرد و گفت عدالت نیست که حقوق شما تو گرمای پنجاه درجه با بقیه استانها برابر باشه یکی از همکاران گفت اگه میّشه حقوق ما را زیاد کنید حقوق آنها را کم نکنید خلاصه حقوق ما سی درصد و بقیه استانها پنجاه درصد کاهش یافت این هم نوعی عدالته بعدا فهمیدیم هر مدیری یک درصد از کاهش هزینه ها به عنوان پاداش دریافت کرده (3785815) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۰۷ ۱۱:۰۳:۴۷
الان کاری کرده اند که حقوق شرکت نفتی در تهران با جنوب قرقی ندارد.بعدشم با خصوصی سازی آش رو با جاش فروختند یعنی من توی جنوب بمونم تا ۶۰سالگی و اونی که توی تهران انداهزه من بگیره و حالشو ببره.حق انتقالی هم ندارم (3786278) (alef-11)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۶ ۱۵:۵۶:۱۸
خسته ایم !
از این همه رنج و عذاب و بی عدالتی ... (3785359) (alef-11)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۰۶ ۱۵:۵۷:۲۷
ضعف نظارت انجاست كه مردم از فيش حقوق و بودجه و چگونگي خرج نهادها و ارگانها و ..... خبر ندارند. (3785364) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۶ ۱۶:۰۶:۰۶
ای کاش ما هم مثل کشورهای اسکاندیناوی بودیم و از طریق یک وب سایت کلیه اطلاعات مالی افراد در درسترس بود. این اوج شفافیت مالی هستش
با این کار مشکل درآمدهای نجومی بی حساب و کتاب ، مشکل پولهای باد آورده و حتی پولهای قاچاق و مشکل پول شویی حل میشه و امکان گرفتن مالیات کاملاً عادلانه نسبت به درآمد افراد فراهم میشه و در بلند مدت به علت افزایش درآمد مالیاتی می توان درآمد نفت رو کنار گذاشت (3785381) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۸ ۰۱:۰۳:۱۹
فراموش نکنید که درآمد مسئولین در ایران منحصر به فیش حقوقی هم نیست. (3787523) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۶ ۱۶:۲۳:۲۴
جناب الف
لطفا صفحه ای اختصاص دهید تا اقشار مختلف بتوانند فیش های حقوقی خود را آپلود کنند. البته می توان اسامی را پاک کرد. برای عبرت دیگران می تواند مفید باشد. (3785419) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۶ ۱۷:۰۳:۰۵
من به عنوان یک مسلمان در تعجبم که در دیگر کشورهای مسلمان و یا غیر مسلمان چرا از این حقوقهای نجومی و بصورت فله ای خبری نیست و وجود ندارد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (3785472) (alef-11)
 
رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۶ ۱۷:۲۱:۱۲
مهمترين مشگل عدم اجرائية قانون است ، رييس جمهور خود رييس شوراي عالي اداري است ، اگه نداند كه شايسته نيست ، اگه مي داند و مي گويد به حساب مردم نبايد سر كشيد كه باز هم شايسته نيست ، بنظرم رئيس جمهور اول خودش عذر خواهي كند ، سپس رييس سازمان مديريت و همه زير مجموعه ها براي يكبار هم كه شده پا سخگو شوند ،و هر چه سريعتر لايحه قانون مديريت كشوري كه سه سال كوتاهي كرده أند بدهند ،ضمنا يقين بدانيد اميدي به رسيدگي عادلانه نيست ،قانون مديريت در فصل دهم همه چيز را معين كرده ، بايد از خدا بخواهيم تا قانون را اجرا كند ، همه قوا امتحان خود را پس داده اند، تشكر ، (3785499) (alef-11)
 
Netherlands
۱۳۹۵-۰۴-۰۶ ۱۷:۳۸:۳۶
اصلا موضوع همینه ! مگر در پرداخت حقوق های کارمندان دولت سیستم پرداخت حقوق حاکم نیست که مرزی برای پرداختها قایل باشه ؟ اینکه فرد به فرد بخواهیم جستجو کنیم که جه کسی حقوق بالا میگیره مال عصر حجره . (3785521) (alef-11)
 
دانش
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۶ ۱۸:۱۴:۳۰
پایه حقوق های نجومی را پزشکان بی کیفیت وزارت بهداشت گذاشتند. به اسم طرح سلامت در مراکز استان حقوق های نجومی گرفتند. (3785562) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۶ ۱۸:۵۷:۴۶
آیا این بود آن عزتی که قولش را به مردم داده بدید ؟؟؟ (3785623) (alef-11)
 
abbas
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۰۶ ۱۹:۳۳:۴۹
الف جان حرف دل ما را می زنی اما کمی دیر نشده؟ آِیا این اعتراضات را در پاکترین دولت تاریخ ایران نیز میزدی؟ آیا انصاف را راعایت کرده ای؟ (3785665) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۶ ۱۹:۴۵:۰۳
وقتی یک بازیکن فوتبال که سرمایه باقیمانده از اجدادش به میلیارد نمی رسد حقوق میلیاردی می گیرد چرا نخبه های تقلب و ریا حقوق چند ده میلیونی نگیرند. (3785676) (alef-11)
 
Malaysia
۱۳۹۵-۰۴-۰۶ ۲۰:۱۸:۵۰
جناب آقای دکتر توکلی عزیز، طبیعی است که دیدن شخصیتی مثل جنابعالی در میان مسئولان برای مردم امیدوار کننده است و درد سنگین بی عدالتیها را کمی التیام می بخشد. در مورد فرمایشات جنابعالی می خواهم عرض کنم که یکم، اگر مدیری بعد از سه سال خبر از چگونگی اوضاع در مجموعه تحت نظارت خود نداشته باشد که اساسا صلاحیت و مشروعیت ماندن در آن پست مدیرتی را ندارد. دوم، مدیران بر اساس شایستگی انتخاب نمی شوند و شایسته سالاری تا کنون یک شعاری بیش نبوده است. سوم، به نظر می رسد که تعدادی از مسئولین متاسفانه به شعور مردم توهین می کنند و مجموعه جامعه را ابله فرض نموده و گاهی به خیال خود برای اینکه بدبینی و نا امیدی به مردم دست ندهد اقدام به دروغ پردازی آنهم از نوع شاخدار نموده و یا به قول معروف ماست مالی می کنند که بر عکس عمل نموده و این ذهنیت را در مردم ایجاد می کنند که حضرات با هم همکاسه هستند و نا گزیرند باج بدهند و بر خورد جدی با متخلفین نداشته باشند. چهارم، متاسفانه این فساد گسترده و بی عدالتیها توسط مدیرانی انجام می گیرد که مثلا شرط احراز پست آنها برخورداری از ایمان و اعتقادات اسلامی است. رابعا مردم خسته و بریده از بی عدالتیهای زمان شاه علیه او قیام و به امید بر قراری عدل و قسط اسلامی گرد امام جمع شده و انقلاب کردند. چیزی که مردم پای منبر روحانیون یاد گرفته اند حاکی از این بوده است که علی علیه السلام شهید راه عدالت شد و اسلام با اشرافیگری و تجمل گرایی سخت مخالف است و ساده زیستی در این دین ارزش محسوب می شود و حالا با ملاحظه حکومت اشراف این سؤال در ذهنها پدید می آید که آیا آنچه ما از اسلام یاد گرفته ایم دروغ بوده است؟!
درد دل زیاد است و از اطاله کلامم عذرخواهی می کنم ولی در پایان اجازه می خواهم که عرض کنم. در دنیای دیجیتالی فعلی پنهانکاری و عوامفریبی در بلند مدت جواب نمی دهد و علاوه بر آن بی عدالتی و شکاف طبقاتی و گسترش هر دوی کاخها و کوخها به حدی است که اعمال فشار و خفه کردن رسانه ها آب در هاون کوفتن و شعله ورتر و سوزاننده تر کردن آتش زیر خاکستر است. با نامه نگاری و ژستهای عوامفریبی نارضایتی ها را شدت نبخشید. البته فرمایشات جناب دکتر توکلی بسیار متین و مستدل و عقلایی و اسلامی است که درآمدها و حقوقها نباید یکسان باشد ولی اولا اختلاف در آمدی باید معقول بوده و شکاف عمیق طبقاتی ایجاد نکند و ثانیا این اختلاف باید بر اساس شایستگی و میزان خدمت باشد. و جان کلام اینکه مردم هر سختی، گرسنگی، بی سرپناهی و محرومیت را تحمل می کنند بشرطی که عدالت در کار باشد که درد و سوزش بی عدالتیها آنهم در جامعه اسلامی از هر دردی غیر قابل تحمل تر است. (3785707) (alef-13)
 
سا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۶ ۲۱:۵۴:۳۱
حراست دیوان محاسبات بازرسی چه کاری می کنند در حد تعطیل (3785774) (alef-13)
 
کارمند
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۶ ۲۱:۵۷:۵۴
امروز در اخبار گفت شورای حقوق و دستمزد قرار است ضوابط پرداخت حقوق ها را تعیین کند . باید بگوییم قبلا هم همین طوری بود سازمان مدیریت و سایر جاهای دیگر از همین شورا برای خودشان مصوبه های نان و اب می گرفتند و به سایر وزارتخانه همچون جهاد کشاورزی هیچ اجازه ای نمی دادنند بهتر برای این شورا هم یک شورای نظارتی از مدیران جهادکشاورزی تعیین کنید تا عادلانه تر قانون بنویسند (3785777) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۶ ۲۲:۴۵:۳۲
فقط حقوق نیست چه اداراتی وامهای ۳۰۰-۵۰۰میلیونی به کارمندانشون دادند (3785837) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۷ ۰۴:۰۷:۳۸
اشغالترین شرکتها که در حد ورشکستگی هستند پاداشهای میالیاردی از از جیب ملت میدن به مدیرانشون و چه شرکتهای دولتی که وامهای ۸۰ میلیونی و ۱۰۰ میلیونی میدن بدون بهره نگه اون کارمند حقوق و مزایا نمیگیره ولی ما که تعطیلی نداریم بیمه نداریم اصلا تضکینی نداریم چیکار باید بکنیم (3786055) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۶ ۲۳:۲۸:۵۱
جناب آقای توکلی خدا وکیلی . در چهار سال نمایندگی کل در آمد شما چقدر بوده (3785873) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۷ ۰۱:۰۷:۰۵
این قدرت رسانه نیست! الان خبری در شبکه های اجتماعی منتشر میشه بعد میاد رو سایت ها! بعنی وقتی همه فهمیدن رسانه دیگه نگرانی نداره که ببندنش در حقیقت داستان لوث شدست اون تیتر میزنن فلان و بهمان... (3785944) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۰۷ ۰۵:۳۴:۳۵
به نظر شما شبکه های اجتماعی جزو رسانه ها نیستند؟! (3786077) (alef-11)
 
،یک ایرانی
Russian Federation
۱۳۹۵-۰۴-۰۷ ۰۳:۱۸:۵۷
پس جای دین کجاست؟ آیا دین و آمیزه هایش ففط برای ما کارگران اس (3786027) (alef-11)
 
هموطن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۷ ۰۷:۵۱:۰۶
نقش رسانه ها به عنوان یک نظارت کننده در همه موارد باید با قوانین حمایتی و محکم بسیار پر رنگ شود . همه دزد ها و قاتل ها برای ارتکاب جرم اول نگهبان خانه و یا سگ خانه را مسموم و از بین می برند و سپس در سکوت و تاریکی مرتکب جرم می شوند .
حمایت از رسانه ها را جدی بگیرم .
کاش اقای توکلی با این همه تجربه همیشه در صحنه کشور همین طوری حضور فعال داشتهب اشند .
اقای توکلی متشکریم ولی تا رسیدن به نتیجه مطلوب ادامه بدهید و مثل سایر موارد کوتاه نیاید . همه سازمان ها باید نظارت شوند و هیچ استثنایی نباید . زیرا ما معصوم نیستم (3786111) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۷ ۰۸:۱۱:۳۸
واقعا فکر کردن قدرت رسانه است ؟
رسانه فقط همین یک وظیفه رو داره ؟
واقعا که! (3786128) (alef-11)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۰۷ ۰۹:۱۷:۴۰
اگر رسانه ملی درست عمل کند...وسیستم ازادی اخبار و...داشته باشد ..این همه سرگردانی برای ملت به وجود نمیاید...صدا وسیما قفل شده است واز مردم فاصله زیادی دارد... (3786167) (alef-11)
 
محمود
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۷ ۱۰:۳۹:۵۸
جناب آقای توکلی
اساسا، وجود فساد گسترده، علامت افول غلظت عنصر شجاعت در جامعه است. وقتی هر اعتراضی ، حتی صنفی، حتی برخورد با فساد، به حکومت و سیاه نمائی، نسبت داده می شود و شدیدا برخورد می شود، نتیجه افزایش فساد خواهد بود. (3786242) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۷ ۱۳:۴۵:۴۷
کار مقدماتی این است که مسئولین قوا در اولین مرحله و سپس وزیران و دولت مردان و همچنین نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی دارایی ها و حقوق و همچنین به اضافه نمایندگان مجلس کمک هایی که از هر گروه دریافت می کنند و هزنیه های تبلیغاتیشان را در سایت منتشر کنند. این در دنیا رسم است. تا مسیر برای شفاف سازی باز شود. (3786566) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۰۷ ۱۶:۴۶:۴۷
اینکه ایران در حال مبارزه با حقوقهای نجومی مدیران ارشد است برای کشورهای صنعتی و مدیران ارشد آنها با حقوقهای نجومی گران تمام میشود
ایران در حال سنت شکنی و تحولی جدید در جهان است و شاید الگویی برای یک حرکت شود (3786837) (alef-11)
 
حیدر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۷ ۱۷:۲۵:۱۳
لطفا ریشه های پارتی بازی را بخشکانید همه چیز درست می شود.وقتی اکثر استخدام ها با رابطه و واسطه صورت می گیرد در یک فاصله زمانی محدود،در یک دستگاه یک باند تشکیل می شود و چون همه از هم هستند فساد صورت می گیرد.این وضعیت استخدام و عدم اعتماد عمومی خانواده ها به آزمون های استخدامی حتی از حقوق های نجومی خطرناکتر است چرا که لقمه حرام سر سفره عده ای می رود چرا که حق خیلی ها ضایع می شود و لقمه حرام آتش است که درون شکم می افتد.شبکه های اجتماعی پارتی بازی را هدف بگیرند تا ببینید چه موجی راه می آفتد. (3786879) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۸ ۰۰:۲۶:۱۳
زمان احمدی نژاد اومدند بدون آزمون تمام قراردادیهادکه اغلب با پارتی اومدن رو قرارداد مستقیم کردند الانم فشار هست رسمی کنند (3787462) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۸ ۰۰:۵۰:۱۰
تا انجا كه ما ميدانيم پرداخت حقوقها بايد به تاييد مميزي ،اعتبارات وبالاتربن مقام مالي يكدستگاه برسد قطعا در مقياس كمتري به اقايان نظارت نيز پرداخت هاي كلان انجام شده وگرنه زودتر از اينها بايد علني ميشد (3787506) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۵-۰۴-۰۸ ۰۶:۰۳:۳۳
امروز در روز نامه ایران خواندم هیئت مدیره سایپا سال های ۸۷ و ۸۸ برای خودشان ششصد میلیون تومان پاداش پرداخت کرده بودند دلواپسان امروزی و پادش گیران دیروزی! روزنامه وطن امروز حتما چاپ کن نام کسانی که در سایپا با پول مالیات من چنان بخودشان پاداش می دادند (3787700) (alef-11)
 
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۸ ۰۸:۱۶:۱۳
جالبه سر فیش های میلیونی بحث هست اما کسی در مورد پرداختی چند صد میلیونی و میلیاردی فوتبالیستهایی که نقشی قابل توجه در اقتصاد و فرهنگ جامعه ندارند صحبتی نمیشه از ماست که بر ماست................ (3787785) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۸ ۰۸:۵۶:۲۴
یکی از مزایای شبکه های اجتماعی ، انتشار فیشهای حقوقی نجومی بود ... (3787855) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.