نظر منتشر شده
۲۲۰
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 98784
درباره انعکاس ناآرامی سوریه در رسانه های ایرانی
تاریخ انتشار : شنبه ۶ فروردين ۱۳۹۰ ساعت ۱۰:۲۴
بخش تحلیلی الف

 

در روزهای اخیر، اخباری از اعتراض تعدادی از ساکنان شهر «درعا» واقع در جنوب سوریه علیه دولت این کشور توسط رسانه های غربی منتشر شده است. اعتراضاتی به شکل خشنی توسط پلیس و نیروهای سوریه سرکوب شده است.

 

برخی کاربران الف از عدم انعکاس اخبار اعتراضات مردمی در سوریه در رسانه های داخلی گله داشتند.

 

درباره اخبار ناآرامی در سوریه، تذکر چند نکته ضروری است:

 

1- برخی بینندگان الف در نظرات ارسالی خود اعتراض کرده اند که چرا اخبار اعتراضات سوریه در رسانه های داخلی بخوبی منعکس نمی شود. پاسخ این بینندگان محترم این است که حق با شماست، اگر اعتراضات در سوریه واقعا مردمی و بدون تحریک خارجی باشد، رسانه های داخلی باید مثل اعتراضات در یمن و مصر و بحرین به اعتراض در سوریه هم بپردازند.

 

شاید دلیل جدی نگرفتن اخبار اعتراضات سوریه در رسانه های ایرانی، مشکوک بودن منابع خبری آن باشد. در روزهای  اخیر همه رسانه ها، اخبار ناآرامی در درعا را از رویترز و آسو شیتدپرس و دیگر رسانه های غربی نقل کرده اند. هر کس با نوع حکومت در سوریه اندک آشنایی داشته باشد می داند که در این کشور آزادی بیان و رسانه ها به شدت محدود است و طبیعی است رسانه های غربی در شهری مانند درعا خبرنگار اعزامی یا مستقر ندارند و خبرهایشان را از مخالفان دولت سوریه می گیرند.

 

رسانه های غربی نشان داده اند در انتخاب و بزرگ کردن اخبار، به هیچ وجه بیطرف نیستند و اخبار را کاملا در جهت اهداف و تمایلات خود انتخاب و بزرگ می کنند و به همین دلیل هم گاهی یا به سانسور شدید متوسل می شوند و یا به اشتباهات فاحش دچار می شوند.





نمونه سانسور شدید:



در هفته اخیر، همه خبرگزاری های غربی اخبار جنایات سربازان سعودی در بحرین را سانسور کردند چرا که سقوط آل خلیفه در بحرین، دومینوی سقوط را به متحدان غرب در خلیج فارس می کشاند و این برای غرب یعنی فاجعه همه جانبه. به همین دلیل هم رسانه های غربی، دیکتاتوری مطلق خانواده آل خلیفه بر اکثریت مطلق شیعیان در بحرین را نادیده می گیرند و قیام اکثریت شیعه و تعدادی از گروه های سنی علیه حکومت فاسد آل خلیفه در بحرین را سانسور می کنند...

 

از سوی دیگر، انعکاس اخبار ناآرامی در سوریه دقیقا در روزی آغاز شد که سربازان سعودی وارد بحرین شدند و معترضان در میدان لولو منامه را به گلوله بستند. با توجه به علاقه غرب به ندیدن جنایات سعودی ها در بحرین و سانسور شدید این جنایات در رسانه های غربی؛ آیا حق داریم به موج خبری غیرعادی رسانه های غربی از شهر درعا در سوریه مشکوک باشیم؟ یادآوری می شود در سه روز 14تا20مارس2011 دو خبرگزاری آسوشیتدپرس و رویترز بیش از 39 خبر از ناآرامی در سوریه منعکس کردند ولی همین دو خبرگزاری طی همین مدت، از ناآرامی در یمن و بحرین روی هم 9خبر منعکس کردند!! در این شرایط آیا حق داریم به اخبار این دو خبرگزاری از ناآرامی های سوریه، مشکوک باشیم؟

 

نمونه اشتباه فاحش:

در جریان انتخابات سال 1384، تعداد زیادی خبرنگار غربی به تهران آمدند و اکثر آنها در دو هتل استقلال و آزادی در شمال تهران مستقر بودند. آن روزها طرفداران نامزد اصلاح طلبان (مصطفی معین) در شمال تهران پرشمار و چشمگیر بودند و در مرحله اول انتخابات آن سال، طرفداران نامزدهای دیگر حتی هاشمی، قالیباف و احمدی نژاد در شمال تهران به اندازه معین پرشمار نبودند. خبرنگاران غربی با دیدن آن صحنه ها در شمال تهران برتری معین را حتمی می دانستند و بر همین اساس خبرگزاری های رویترز و آسوشیتدپرس در فاصله 12 تا 16 ژوئن2005 (22 تا 27 خرداد1384)، بارها از احتمال بسیار بالای پیروزی مصطفی معین در آن انتخابات خبردادند اما معین در آن انتخابات نفر پنجم شد... با این سابقه آیا حق داریم به خبرهای پرشمار رویترز و آسوشیتدپرس از شهر درعا در جنوب سوریه مشکوک باشیم؟

 

2- هیچ ایرانی میهن دوستی از ناآرامی در سوریه خوشحال نمی شود چراکه این کشور متحد راهبردی ایران است و ایجاد مشکل در آن به نفع ایران نیست. البته نزدیکی سوریه با ایران به معنی تایید نوع حکومت آن توسط ما نیست بلکه این نزدیکی بیشتر به دلیل دشمن مشترک دو کشور است. سوریه در کل جهان عرب مقاوم ترین دولت علیه سلطه طلبی آمریکا و تجاوزگری اسرائیل است. این کشور، مجرای اصلی کمک به مبارزین لبنانی و فلسطینی هم هست. طبیعی است ایران بدون اینکه نوع حکومت سوریه را تایید کند از فرصت وجود چنین کشوری برای کمک به رزمندگان فلسطینی و لبنانی بهره برده و درگیری و خونریزی را از مرزهای ایران به مرزهای اسرائیل منتقل کرده است.

 

آن هموطنان و رسانه هایی که با شعف و شادی اخبار ناآرامی در سوریه را نقل می کنند، احتمالا اهمیت راهبردی سوریه در دور نگهداشتن کانون درگیری از مرزهای ایران را درنظر نمی گیرند...

 

آن هموطنانی هم که می پرسند اصولا چرا ایران باید به رزمندگان فلسطینی و لبنانی کمک کند، خوب است بیاد آورند میزان این کمکها نسبت به کارکردشان بسیار ناچیز و تقریبا هیچ است... طبیعی است بی بی سی و رادیو آمریکا و دنباله هایشان تلاش دارند کمکهای ایران به فلسطین و لبنان را بسیار هنگفت نشان دهند اما خیلی روشن است که این کمکها نسبت به کارکردشان یعنی دورکردن خطر و درگیری از مرزهای ایران بسیار بسیار ناچیز هستند...

 

3- مجموعا چنین به نظر می رسد که ناآرامی در سوریه واقعی و جدی بوده است. البته نه آنگونه که رسانه های غربی و وهابی بزرگ کرده اند اما همین که تعدادی در سوریه کشته شده اند، مهم ومایه تاسف است.

 

هم پیمانی ایران و سوریه در ایستادگی علیه سلطه طلبی غرب و تجاوزگری اسرائیل نباید باعث شود چشم بر حقیقت جاری در سوریه ببندیم. بالاخره این کشور از نظر آزادی بیان مانند اکثر حکومتهای عربی شرایط بسیار بدی دارد. ای کاش متحد ما برای ایستادگی علیه اسرائیل، از نظر دموکراسی و حقوق بشر، کشور آبرومندی بود. البته نباید فراموش کنیم که مدعیان «دموکراسی و حقوق بشر» در هفته اخیر در ماجرای بحرین، باز هم، کاملا رفوزه شدند و در ادعای دموکراسی و حقوق بشر باید خفه خوان بگیرند...

 

سرکوب آزادی بیان و ناآرامی در کشور متحد ما مایه تاسف و قطعا محکوم است اما نباید فراموش کنیم همه کشورهای غربی از ایجاد این ناآرامی نفع می برند و قاعدتا در ایجاد و بزرگنمایی آن از هیچ کوششی دریغ نکرده اند.

 
 
زهرا-الف
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۱:۰۹:۴۸
تحلیل دقیق و منصفانه ای بود. ولی ای کاش اشاره می کردید تو انتخابات 88، سوریه چه جوری اخبار ایران رو منعکس می کرد و چه واکنشی به اغتشاشات نشون می داد. (422627)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۲۰:۰۹:۰۸
اینکه فکر کنیم در عربستان یا سوریه اسقاط نظام اتفاق می افتد این اشتباه خامی هست.چون در هر دو کشور اکثریت مردم از حاکمیت دفاع میکنند.در عربستان اعتراضات به دو شهر شرقی محدود میشود و در سوریه هم یک شهر مرزی با اردن .


بقیه حرفها هم پروپاگاندای رسانه ای غرب هست.حالا میگی نه؟نگاه کن (422911)
 
احسان
۱۳۹۰-۰۱-۱۰ ۱۳:۳۸:۰۹
یعنی دولت سوریه به خاطر اعتراض تعداد کمی فریب خورده در یکی از شهرهای مرزی و تبلیفات رسانه ها استعفا داده؟ بعد حالا ما بشینیم چی رو نگاه کنیم؟ (424274)
 
هومن
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۹:۴۲:۳۷
راي منفي به اين كاربر شايد اشتباه بوده ...ايشان به پنهان كردن اصل خبر توسط ايرانيان حامي سوريه اعتراص دارند .و دليلش اين است كه حتما سوري ها تظاهرات ايرانيان را رسانه اي كرده اند . (423100)
 
Magenta Borhani
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۱:۳۳:۴۷
ما نمي توانيم با كسي متحد راهبردي باشيم و ادعا كنيم كه حكومت آن را تاييد نمي كنيم ، اين در حالي است كه همه مي دانند مرحوم حافظ اسد و جانشين وي بشار اسد مورد تاييد كامل مقامات ايران هستند .
ضمنا اين قضيه عدم انعكاس اخبار سوريه( كه به هيچ عنوان هم دور از ذهن نيست) فقط در صدا وسيما ديده شده و اكثر سايت هاي خبري ايراني آن را پوشش داده اند ،
من تعجب مي كنم وقتي دولت سوريه موافقت خود را با اصلاحات مورد نظر مخالفان اعلام مي كنم چگونه شما كل قضيه را زير سوال مي بريد (422633)
 
مهدی
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۳:۱۹:۴۳
بجز عصر ایران و همین الف کدوم سایت فیلتر نشده ای انعکاس داده؟ (423032)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۱۳:۲۳:۰۹
پرس تیوی که بین المللی هست هم خوب پوشش داده. (423195)
 
ایرانی
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۱:۳۷:۱۱
واقعا متاسفم که مردم منطقه بازیچه سیاست های ایران و آمریکا شده اند.به نظر من ایران هم نشان داد که در منطقه به فکر منافع خود هست تا منافع ملت ها.جاییکه منافع ایران به خطر می افتد کشته شدن مردم اهمیتی نداره .ولی در بحرین که کسی کشته می شود در بوق و کرنا می کنند.آمریکا هم دقیقا همین سیاست رو برعکس اعمال می کند.براستی نباید سیاست ایران که مبتنی بر دین هست با آمریکا فرقی داشته باشد؟؟؟؟؟؟؟؟ (422634)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۳:۵۳:۱۷
سیاست ما عین دیانت ماست وبرعکس! (423038)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۸ ۰۳:۵۷:۵۶
عزیز من
شما یا از سیاست چیزی نمیدونی یا از منافع ملی
به همین دلایلی که شما را ناراحت کرده باید در برابر رفتار بیگانگان در خصوص اتفاقات داخلی تعقل کرد و عکس العمل نشان داد و این اطمینان را داشت که بیگانگان براساس منافع ملی خود رفتار میکنند نه منافع ملی ما (423445)
 
محسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۲۹ ۱۸:۴۳:۳۸
منم موافق این خبر هستم (664342) (alef-11)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۱:۴۹:۲۰
در حکومت سعودی و بحرین هم تهیه گزارش بشدت محدود است. پس این آمار تلفاتی که از آنجا در تلویزیون منتشر می شد ، از طرف مخالفان حکومت بود ؟
اصلا کدامیک از این حکومتهایی که سرنگون شدند قائل به جریان آزاد اطلاعات بودند ؟ (422638)
 
امیر
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۱:۵۳:۱۷
فقط میتونم بگم درود بر الف و دکتر توکلی (422639)
 
کیان چهر
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۲۰:۲۳:۲۳
همین که تو این مملکت سایتی هستش که میشه زیرش با این شدت نظر مخالف داد و لایک مخالف زد و سایته ظرفیت انتشارش رو داشته باشه خودش غنیمته. (422919)
 
سین الف
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۱۸:۴۸:۲۶
ما از بیچارگی اگه یکی تو اینترنت که اصل وجودش برای گردش آزاد اطلاعات هست، اجازه کمی آزادی در نظر رو بده این چنین سر و دست می شکنیم براش. (423320)
 
۱۳۹۱-۰۵-۱۲ ۱۵:۴۸:۲۶
این بک واقعیت است که هر کشوری در راستای منافع خود گردش اطلاعات را مجاز میشمارد و در صورت تهدید منافع ان را کنترل و محدود میکند که کشورهای مدعی آزادی خود سردمدار این نوع برخورد هستند تتنها چند نمونه آن : انتشار اخبار جنگ امریکا در عراق فقط تحت نظارت پنتاگون ،برخورد و تعطیلی پرس تی وی ،المنار و ... (895843) (moderator16)
 
حسین
۱۳۹۰-۰۱-۰۹ ۲۰:۴۳:۱۸
من اولین باره که به سایت الف سر میزنم
تو سایت های فرارو و تابناک و خبر آن لاین نقل قول زیاد شنیدم ولی الان اولین باره که خودم اومدم مطلبش رو میخونم .
در مورد این مطلب با آقای توکلی موافق نیستم ولی از اینکه نظر مخالفان رو به صراحت زیر مطلب آوردن شگفت زده شدم !
لینک رو تو فیس بوکم گذاشتم و نوشتم : نظر کاربران این مطلب خواندنی ست !
به دلیل این رعایت آزادی بیان از آقای توکلی تشکر میکنم ، به عنوان یه شخص طرفدار اصلاحات (424065)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۸ ۱۳:۴۰:۰۸
برای که به این آشکارا دروغ میگوید؟ (423592)
 
مهدی .ن
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۱:۵۴:۳۳
هرچند نوشته فوق حاوی مطالبی صحیح و مهم است اما به نظرم مثل بسیاری از اخبار و تحلیل های رسانه های وابسته به نظام دچار ایرادات جدی می باشد.
1-آیا صرف اتحاد عمیق ایران وسوریه می تواند دلیلی بر خذف خبری ناآرامی ها در سوریه باشد؟؟ پس رسالت خبری و اخلاق حرفه ای چه می شود؟!
2-ماهیت این اعتراضات ضد استبدادی و آزادیخواهانه است.آیا جمهوری اسلامی می تواند با چنین مفاهیمی به صورت گزینشی برخورد کند؟(ایرادی که ما همواره به آمریکا و غرب بخاطر مواضع گزینشی در قبال دموکراسی و حقوق بشرو... می گیریم!!)
3-اخلاق و صداقت مهمترین تفاوتی است که بین رسانه های ما و غرب باید وجود داشته باشد! افسوس که چنین نیست!!
4-بعضی وقتها نگفتن حقیقت خود نوعی دروغگویی است!! تعجبی ندارد که مردم به اخبار رسانه های داخلی چندان اعتماد ندارند و بیشتر مشتری اخبار کانالهای ماهواره ای هستند!
یاحق (422641)
 
مسعود
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۸:۲۰:۱۱
از ابتداي ناآراميها در سوريه تاكنون حداقل 55 كشته..!!
دريغ از يك خبر از صدا و سيماي ملي ما....! (422855)
 
مسعود
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۸:۲۰:۵۳
رفتار آقاي بشار اسد با ديكتاتورهاي ديگر عربي چه فرقي دارد؟! آنها هم معترضين را سركوب كردند ايشان هم همين كار را مي كند.... (422856)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۱۳:۰۶:۴۶
لشکر کشی خیابانی اسد با یمن و لیبی هیچ فرقی ندارد.جنایتکاران برای حفظ قدرت از هیچ خونریزی نمی گذرند. (423181)
 
حقيقتي
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۱:۵۷:۲۸
اين فرمايش شما :
این نزدیکی بیشتر به دلیل دشمن مشترک دو کشور است

قابل قبول نيست
ما هيچ دشمن مشترك با سوريه نداريم بلكه اين سوريه است كه براي حل اختلافات مرزي خود از توان ما براي فشار بر اسرائيل بهره مي برد و ما در اين بين بي مزد و مواجب نوكر سوريه شده ايم . سوريه اگر جولان را پس بگيرد بهترين دوست اسرائيل است . حال سوريه كه از توان ما براي فشار بر اسرائيل بهره مي برد ، صادقانه بگوئيد چه منفعتي براي ملت ما دارد البته از شعارهاي تخيلي دست برداريد. (422642)
 
fereydoon
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۲:۱۰:۲۵
50سال پیش هر وقت روزنامه را باز میکردید خبر از کودتائی در سوریه و برسرکار اَمدن دارو دسته جدیدی بود تا اینکه بالاخره حافظ اسد کودتا کرد و با سرکوبی به کودتاها خاتمه داد فکر میکنم اَدم بندبازی بود و میتوانست خودرا با شرایط تطبیق دهد و حتی توانست پسرش را به ملت قالب کند و اکنون که اعراب فهمیده اند اَنهاهم حقی دارند و باید انتخاباتی باشد بعید است سوریه از این جنبش به دور بماند و لابد پسر حاقظ اسد هم باید برود و اگر امسال نشد سال دیگر خصوصاَ که دیگر سرمایه داری رقیبی برای خود نمیبیند و لازم نیست از دیکتاتورها حمایت نماید.توضیح انکه ایجاد سی ای ا در امریکا برای جلوگیری از پیشرفت کمونیسم و مبارزه با جنبشهای ازادیخواهی بود مانند جنبش ملی شدن نفت در ایران. (422646)
 
مهدی
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۲:۱۱:۲۲
مسلماً حرکت مردم سوریه هم یه نوع بیداری اسلامیه و امیدوارم سوریه همچنان سیاستهای خودش رو علیه استکبار حفظ کنه. (422647)
 
اسماعیل مرتضایی
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۲:۱۱:۵۴
سوریه در کل جهان عرب مقاوم ترین دولت علیه سلطه طلبی آمریکا و تجاوزگری اسرائیل است. این کشور، مجرای اصلی کمک به مبارزین لبنانی و فلسطینی هم هست

بهتر است سود اقتصادی این سیاست راهبردی را نیز محاسبه کنیم
ایکاش نا گفته بماند و دلیل دشمنی سوریه با امریکا همان سیاست راهبردیش باشد تا کسب در امد از طرفین مخاصمه
سوریه دارای یک حزب حاکم و ان حزب نیز حزب بعث است .
حکومت ان سکولار میباشد
ریاست جمهوری در کشور مادام العمر است .
هیچ جریان و کروه حتی منتقد در سوریه امکان فعالیت ندارد
فرد فعال من یشا در سوریه رئیس جمهور مدام العمر است
سیستم امنتی ان کشور مردمی ترین سیستم امنیتی دنیاست !؟
بقیه ماجرا را مردم دردمند سوریه پس از سرنگونی دیکتاتور ملا خواهند نمود
چرا نمی فهمیم
الملک یبقی مع الکفر و لا یبقی مع الظلم
این حکمت الهی است و انسان قدرت تغییر حکمت الهی را ندارد
أَلَمْ تَرَ أَنَّهُمْ فِي كُلِّ وَادٍ يَهِيمُونَ ﴿225﴾ الشعرا
آيا نديده‏اى كه آنان در هر واديى سرگردانند (225
وَأَنَّهُمْ يَقُولُونَ مَا لَا يَفْعَلُونَ ﴿226﴾
آنانند كه چيزهايى مى‏گويند كه انجام نمى‏دهند (226)
إِلَّا الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَذَكَرُوا اللَّهَ كَثِيرًا وَانتَصَرُوا مِن بَعْدِ مَا ظُلِمُوا وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنقَلَبٍ يَنقَلِبُونَ ﴿227﴾
مگر كسانى كه ايمان آورده و كارهاى شايسته كرده و خدا را بسيار به ياد آورده و پس از آنكه مورد ستم قرار گرفته‏اند يارى خواسته‏اند و كسانى كه ستم كرده‏اند به زودى خواهند دانست به كدام بازگشتگاه برخواهند گشت (227)
چرا تمام دیکتاتورها هنگام رفتن می فهمند ؟ (422648)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۲۳:۵۸:۵۵
چرا این جز و ولز دینی را برای مردم اردن نمیکنید چرا این کامنتگذارها اصرار به پرداختن به کشتارها در اردن نمیکنند الف راجب اردن هم چندان نپرداخته مگر این کامنتها دنباله همان شعار نه غزه نه لبنان باشد اگر مردم ایران ازادانه میتوانند برای زیارت به دمشق بروند و اگرشیعیان لبنان در محاصره نیست بخاطر حکومت علوی سوریه است (422979)
 
حسن
۱۳۹۰-۰۱-۱۰ ۱۰:۱۴:۴۷
دولت سوریه بیشترین بهره برداری اقتصادی رو از زوار ایرانی میبرد در حالی که کمترین سرویس را ارائه نمی دهد. بدترین سالن فرودگاه دمشق را به ایرانی ها اختصاص داداه است و عوارض فرودگاهی زیادی هم اخذ میکند. ساختمانهای مربوط به حضرت زینب و رقیه با پول ایران تعمیرات اساسی شده است پس منافع اقتصادی سوریه در سفر ایرانیان به ان کشور می باشد و ربطی به دولت فعلی سوریه ندارد اگر امریکا هم در انجا حاکم مطلق باشد منافع اقتصادیش ایجاب میکند ایرانیان به انجا مسافرات نمایند. (424164)
 
مستشار
۱۳۹۰-۰۲-۰۴ ۱۰:۳۸:۳۴
یه نکته جالب :موقع خروج ازسوریه وبرگشت به ایران زوارایرانی باید35000تومان عوارض خروجی پرداخت کنند.ضمنا\"الف جون هیچ توجیهی عدم پوشش اخبارراموجه نمیکند (433380)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۱۳:۰۹:۴۵
سوریه نان را به نرخ روز می خورد هم از امریکا کمک مالی می گیرد هم با اسرائیل مخفیانه مذاکره می کند هم از ایران کمک می گیرد! (423185)
 
همایون
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۲:۱۳:۴۷
گفته شده که یکی از خصوصیات \"دجال\" این است که: از سر هر موی او سازی بلند است!
بهترین تعبیر برای تشریح ارتباطات بین المللی در جهان امروز همین تعبیر است. هر موی یک جانور یک سیستم مستقل است میتوان یک موی را کند در حالی که بقیه آنها سر جای خود باقی بمانند ولی همه موها از یک خون تغذیه و از آن طریق رشد ونمو پیدا می کنند هر یک از وسایل ارتباطی در جهان امروز از نظر حقوقی یک سیستم مستقل هستند نظیر روزنامه جنگ پاکستان و یا خبرگزاری عربستان و... ولی همه آنها از یک خون که همان جریان انحصاری خبررسانی بین المللی است تغذیه می شوند و این جریان به وسیله چهار خبرگزاری سه کشور غربی از جناح پروتستان-یهودی-انگلوساکسون دنیای مسیحیت که فاتح جنگ جهانی دومند اداره میشوند این چهار خبرگزاری روزانه چهل میلیون کلمه خبر به سراسر جهان مخابره میکنند.
با این توصیف نباید تعجب کرد که چرا کشتار وحشیانه در بحرین و یمن و عربستان با سکوت رسانه ایی همراه میشود ولی در عوض، حوادث و اتفاقات در کشورهای مستقل بزرگنمایی می شوند. (422650)
 
Magenta Borhani
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۲۰:۳۴:۲۰
و دقيقا همين رفتار را به صورت برعكس از سوي ايران شاهد هستيم .
شما رو رجوع مي دم به احاديثي كه در وصف اولين دشمنان حضرت هستند (422925)
 
اسماعیل مرتضایی
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۲۲:۳۵:۲۰
همایون عزیز بحث دجال و موهای سرش در ایجا محلی از اعراب ندارد
مسئله با هر تحلیلی اعم از خیزش ملتهای دربند. یا بیداری اسلامی .و یا تعاریف دیگر نیز نیست
بحث اطلاع رسانیست . شما نظرات کاربران در خصوص گشتار دژخیمان سعودی در بحرین را در همین سایت ببینیدید که مردم چقدر غلیط و محکم اعمال دد منشانه حاکمان بحرین و دژخیمان سعودی را محکوم نمودنده اند .
در ثانی برادر عزیز علم غیب فقط و فقط و فقط نزد خداوند است و بس . اینگونه ذهن گرایی غیر از دور نمودن ما از مقصد نیست

در اخیتار داشتن خبر گزاریهای بزرگ جهان در ید غرب و و عوامل ان در راستای مبارزه با برترین اندیشه الهی (اسلام )محل مناقشه نیست محل مناقشه
اندیشه و تفکر و نشر ان به زیباترین شکل در جهان است . کاری که انان ضد انرا انجام میدهند .
انان اسلام را برابر با تروریسم سلاح گشتار مردم بیدفاع معرفی می نمایند . عقل مسلح به ایمان بزرگترین سلاح مومنین در برابر دشمنان است و خرافه در راستای نیل بمقصود انان (422960)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۱۰:۰۵:۱۴
گفته شده که یکی از خصوصیات \"دجال\" این است که: از سر هر موی او سازی بلند است!
میشه بگید اینو کی گفته منبعش مجاست (423109)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۸ ۱۲:۳۱:۴۱
اقا همایون به نظرت حوادث و کشته شدن بیش از 50 نفر در سوریه توسط خبرگزاریهای و صدا وسیمای ایران چطور بود ؟ حتی این اخبار بصورت کوچک نمایی ! هم منتشر نشد . آیا هر کشوری که با ما دوست است(ولو به لحاظ سود مادی)ما باید آنرا کشور گل وبلبل مهد دموکراسی بدانیم و کشتار مردمش را منعکس نکنیم و کشوری که با مدیریت جهانی ما مخالف است تظاهرات چند صد نفری اش را در بوق کنیم ؟ آیا این عدالت است؟ (423563)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۲:۱۶:۵۲
پس طبق گفته شما کشته شدن 18 نفر فقط در شمال شهر در سوریه یعنی صدها نفر کشته شده اند! (422652)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۲:۲۶:۱۳
پاراگراف 2 رو خوب امدی. (422657)
 
hamid
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۲:۲۷:۱۵
http://www.fararu.com/vdchixnq.23nv-dftt2.html (422658)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۲:۳۳:۵۶
خوبه کامران نجف زاده را دعوت کنید تا به پرسشهای کاربران الف پاسخ بدهد دوست داریم واقعیت ها را بیشتر از جامعه فرانسه بدونیم جامعه ایی که تاب و تحمل یک خبرنگار را نداشت و اونوقت ما به راحتی جاسوس فرانسوی رو که صدها عکس از اغتشاشات تهران ارسال کرد و هیچ کارت خبرنگاری هم نداشت را به راحتی آزاد کردیم (422664)
 
حبیب الله نجاتی زاده
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۷:۲۷:۵۳
کاش می دونستم لحظه فشار دادن موس روی موافق یا مخالف چه منطقی بر کاربران عزیز حکمفرماست که در تایید یا رد یک نظر این چنین بیتاب می شوند و یک جمله کاملا منطقی را نفی می کنند (422820)
 
خودم
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۲۲:۳۰:۳۰
یعنی واقعا شما این نظر آقای نجاتی زاده را درست میدانید که چنین از رای مخالف تعجب می کنید؟ یعنی می گویید در کشور ما یک خبرنگار خارجی می تواند هر روز گزارشی بر ضد سیستم حاکم بر کشورمان در خیابانها تهیه کند و دائم بر علیه کشور ما حرف بزند؟ آقای نجف زاده را با به قول ایشان جاسوسی خارجی مقایسه کردن درسته؟ آقای نجف زاده مگر دستگیر و زندانی شده اند؟ اگر بنابر مصالحی که خود دولتمردان می دانند این شخص متهم به جاسوسی آزاد می شود آیا این کوتاهی قوه قضاییه ماست یا اینکه اتهامات بی پایه بوده؟ آیا ما ظرفیت تحمل گزارشهای یک جانبه از طرف خبرنگاران خارجی برای چند روز را هم داریم که از پایان حضور چند ساله این به ظاهر خبرنگار صدا و سیما تعجب میکنیم و آنرا نشان از عدم وجود آزادی بیان می دانیم؟! آیا ما اجازه فعالیت دفتر یک خبرگزاری که 80-90 درصد گزارشهاش سیاه نمایی از وضعیت حاکم بر اینجا را می دهیم اونوقت از وضعیت آزادی بیان در فرانسه تعجب میکنیم؟
حالا من می خواهم نطق شما را که ظاهرا بر کامنت ایشان رای موافق داده اید بدانم! (422958)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۲:۳۴:۰۱
ببخشید دوباره چیزی مینویسم حتما نوشته جدید دکتر صادق زیبا کلام را خواندید آنجا نوشتند بر خلاف اظهارات مقامات ایران تضاهرات در کشور های عربی ربطی به غرب ستیزی ندارد و فقط برای آزادی و دمکراسی است پس ما باید منتظر باشیم در هر کشوری که آزادی و دمکراسی نیست این چنین وقایعی رخ دهد حال چه سوریه چه بحرین .مناسب است سایت الف رفتار خود را عوض کند و از گفتن حرف های کلیشه ای خودداری کند (422666)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۲:۳۴:۱۵
دوستان عزيز سايت الف: در اطلاع رساني شفاف مهم دشمني يا دوستي با دولت يا كشوريا....نيست مهم اطلاع رساني به موقع و صحيح است و پس از آن ميتوان هرگونه تفسير يااظهار نظر نمود نه اينكه به هر دليل اصل خبر بايكوت شود (422667)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۲۲:۳۹:۱۲
خوب پس چرا سانه های غربی در کشتار مردم بحرین اصل خبر رو بویکوت کردند؟ (422961)
 
امیر نیک خواه
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۲:۳۵:۲۹
عالی بود عالی. کسی بیاد اینجوری منطقی حرف بزنه و همه جوانب رو در نظر بگیره همه قبول میکنن . نه اینکه اغاز کلام رو با نفرین علیه سران فتنه اغاز و این هموطنانی که گفتن کمک نکنین و چرا پوشش نمیدین اخبار رو وابسته به بیگانه و فتنه گر بدونه و ... لذت بردم.
قابل توجه اقای یخی : ایشون الان به نظر من در حال فکر برای نوشتن یک متن برای کوبیدن اقای معین و پیروزی حق علیه باطل در انتخابات 84 هستند !! (422669)
 
احمد
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۲:۳۷:۱۰
مساله این نیست که چه کسی دوست ویا دشمن آمریکاست ,در جهان بیدار شده امروز مردم پادشاه آدم کش بحرین و رئیس جمهور یمن را که سالهاست با استبداد و فساد حکومت می کنند نمی خواهند ..واز دست آمریکا کاری ساخته نیست...مردم سوریه و لیبی هم این روسای جمهور مادام العمر زور گو ومستبد را نمی خواهند واز دست کسی کاری ساخته نیست ,باور کنید دنیا عوض شده ودوران آزادی فرارسیده,همه حکومت های فردی حتی در عربستان و کره شمالی هم مثتثنی نیستند. (422670)
 
هومن
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۲:۳۸:۰۶
نمونه اشتباه فاحش:
در جریان انتخابات سال 1384، تعداد زیادی خبرنگار غربی به تهران آمدند .. خبرنگاران غربی با دیدن آن صحنه ها در شمال تهران برتری معین را حتمی می دانستند و بر همین اساس خبرگزاری های رویترز و آسوشیتدپرس ........ بارها از احتمال بسیار بالای پیروزی مصطفی معین در آن انتخابات خبردادند اما معین در آن انتخابات نفر پنجم شد... با این سابقه آیا حق داریم به خبرهای پرشمار رویترز و آسوشیتدپرس از شهر درعا در جنوب سوریه مشکوک باشیم؟
.............................
پاسخ و نظر مخاطب :
بله و اين چقدر مي تواند دليل عدم خبر رساني رسانه هاي ايراني باشد در مورد سوريه ...
الف :
هیچ ایرانی میهن دوستی از ناآرامی در سوریه خوشحال نمی شود چراکه این کشور متحد راهبردی ایران است و ایجاد مشکل در آن به نفع ایران نیست
پاسخ :ايا اين نمي تواند پاسخ به خود شما باشد در انتقاد به رسانه هاي غربي در گزينش خبر ؟ايا خودتان اين كار را نكرديد ؟
الف :آن هموطنان و رسانه هایی که با شعف و شادی اخبار ناآرامی در سوریه را نقل می کنند، احتمالا اهمیت راهبردی سوریه در دور نگهداشتن کانون درگیری از مرزهای ایران را درنظر نمی گیرند...

الف ياد ش رفته كه راههايي ديگر براي دور بودن از در گيري وجود دارد و اين كشورها برنده بي سياستي ما در دشمن تراشي هستند .
الف ادامه مي دهد :
... طبیعی است بی بی سی و رادیو آمریکا و دنباله هایشان تلاش دارند کمکهای ایران به فلسطین و لبنان را بسیار هنگفت نشان دهند اما خیلی روشن است که این کمکها نسبت به کارکردشان یعنی دورکردن خطر و درگیری از مرزهای ایران بسیار بسیار ناچیز هستند...
پاسخ :الف عزيز بهتر نيست اين كمك ها در مجلس تصويب شود و به اطلاع مردم برسد تا اين راديو ها و دنباله هايشان نتوانند حرفي بزنند ؟
الف :
هر کس با نوع حکومت در سوریه اندک آشنایی داشته باشد می داند که در این کشور آزادی بیان و رسانه ها به شدت محدود است ...
پاسخ :واقعا نتوانستم ديگر چيزي بگوييم !!!اين ديگر خود زني بود !!الف خودت را نزن ....حداقل ظاهر را حفظ كن ... (422671)
 
sajad
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۹:۴۵:۲۸
می خوام باهات صحبت کنم اگه مایل بودی

cop5559@yahoo.com (423102)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۲:۳۹:۳۶
به نظر من تلوزیون ایران می توانست اصل خبر رو بگه این که مشکلی نداشت سوریه مثل اکثر کشور های عربی حکومتش دیکتاتوری است (422672)
 
محمد
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۶:۳۳:۱۲
طبق متن این کار سیما به دلیل میهن دوستی بوده: \"هیچ ایرانی میهن دوستی از ناآرامی در سوریه خوشحال نمی شود چراکه این کشور متحد راهبردی ایران است و ایجاد مشکل در آن به نفع ایران نیست\"
احتمالا سایت خبری A (الف در آمریکا ) چنین می نویسد.: هیچ آمریکایی میهن دوستی از ناآرامی در بحرین و یمن خوشحال نمی شود. ..\" (422786)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۱۱:۵۸:۰۰
جالبه بدونید در جریان اعتراضات انتخابات رسانه های دولتی سوریه با آب و تاب خبر میدادن - اخرش ما نفهمیدیم اگه شما برادر اونها هستین اونها هم برادر شمان؟ (423148)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۲:۴۱:۱۱
کشورهای عربی به بهانه جنگ با اسرائیل دهها سال وضعیت فوق العاده در کشورشان را اعمال کردند و بموجب ان به مردم خودشان ظلم وستم وسختی روا داشتند، در حالیکه با اسرائیل از در دوستی در امدند . درست است که سوریه جز مقاومترین کشورها بوده است . اما اکنون به پیشباز مذاکره با اسرائیل رفته است . من فکر میکنم با هیچ منطقی نمیتوان ستمی را که بر مردم میرود توجیه کرد .حداقل باید اگر رژیمی را بهر دلیلی تایید میکنیم ، وضعیت مردم ان کشور نیز ذکر گردد (422673)
 
مسعود برزين
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۸:۰۳:۴۱
دشمن اصلي امت عرب اسرائيل نيست، حكومت هاي عربيست، هيجكدام إز اين حكومت ها هيجكًاه مبارزه جدي با اسرائيل نكردهاند، هميشه اسرائيل را مثل يك لولو سر خرمن براي سركوب امت عرب استفاده كرده و در عقب صحنه سازش هاي خود را كرده اند. اينجا جاي بحثش نيست، ولي ميشه واقعا نشان داد كه اين حكومتها در واقع با بازيهاي سياسي خودشان موجب حل نشدن مساله فلسطين شده اند .  (423055)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۲:۴۸:۱۰
اگر همه دنيا هم در سوريه خبر نگار نداشته باشد حد اقل ايران دارد وظيفه خبرگزاري نشر خبر است حتي اگر گروهي مزدور با گرفتن پول در كشوري تظاهرات كردن بعنوان خبر بايد نشر داده وتوسط سياست ورزان تحليل شود (422675)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۲:۴۸:۴۷
واقعا جای تعجب این دو خبرگزاری غربی در کشوری که خبرنگار ندارند 39 خبر در 6 روز منتشر می کنند و در بحرین در مدت مشابه تنها 9 خبر!

چقدر این رسانه ها بیطرفانه و از سر دلسوزی عمل می کنند. شاید بخاطر همینه که با جنبش فتوشاپی خودمون هم ارتباط تنگاتنگی دارن. (422676)
 
مسعود برزين
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۸:۲۱:۵۸
دوست عزيز، من در كانادا زندكًي ميكنم. درًباره بحرين روزنامة ها و راديو تلويزيونهاي امريكا و كانادا اخبار وسيعي منتشر كردند. إز دخالت ناجوانمردانه سئو ديها انتقاد هاي وسيعي شد و در مورد اينكه جرا امريكا برخورد جديتري نكرد انتقادات زيادي شده است . بسياري إز مردم اكًاهند كه امريكا در نهايت بر اساس منافع خودش حركت ميكند. (423062)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۳:۱۴:۳۰
آقا 5 نفر کشته شدند . اینو که دیگه نمیشه انکار کرد. (422683)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۵:۱۵:۳۲
سؤال اینه که چه کسی این افراد رو در شهر مرزی سوریه کشته؟
هنوز قتل ندا آقاسلطان و اتهامات توخالی به کشورمون و حرف‌های متناقض آرش حجازی و فرارش به انگلیس رو از یاد نبردیم. (422754)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۳:۲۳:۵۶
باید واقع بین باشیم و نه ایده آل گرا. داستان داستان منافعه!!! وقتی غربیها از جنایات روزانه اسراییل چشم پوشی می کنند و یا حکومتهای خانوادگی و قرون وسطایی حاشیه خلیج همیشه فارس رو تایید می کنند این فقط با عرض معذرت حماقت ماست اگر بخوایم در این فضا نزدیکترین متحدمون در منطقه و پل ارتباطی خودمونو با مقاومت که عملا خونه امن گروههای متحد ایرانه با این بحثها به چالش بکشیم. البته ممکنه رژیم بشار اسد دیکتاتوری باشه ولی تا زمانیکه دشمنانی مثل آمریکا و اسراییل هستند و براساس تقدم و تاخر اولویتها وجود چنین سوریه ای برای ما بسیار مفید و لازمه. البته اگر روزی رسید که در کل منطقه حکومتهای مطلقه رفتند اونموقع شاید بشه روی این مسائل فکر کرد. سوال دیگه اینه که آیا اگر بشار اسد بره روز بعدش حقوق مردم سوریه برمیگرده؟؟؟ و یا اینکه سوریه از یک دیکتاتور داخلی که البته حداقل از خون خودشونه رها میشه و به دام دیکتاتوری بین المللی سرمایه داری میفته که رها شدن از دام این اژدهای هفت سر دیگه به سادگی ممکن نیست. (422684)
 
علی
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۳:۱۲:۴۰
پس حقوق آدمها کشک دیگه. ما هم دنبال منفعت را میگیریم. (423031)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۸ ۱۸:۲۲:۵۳
این ایده آل نیست ولی واقعیته. در دنیایی زندگی میکنیم که همه کشورها به دنبال منافع خودشونن ما هم قبل از هر چیزی باید حقوق خودمون رو تامین کنیم. البته ما نباید حقوق سایر ملتها رو پایمال کنیم اما در موضعگیری هامون باید منافعمونو در نظر بگیریم. وقتی شر مطلقی مثل اسراییل و حکام قرون وسطایی مثل سعودی در این منطقه با هم متحد میشن اولویت شکست این پیون شومه و ماهم نباید امکانات محدود رسانه ای مون رو منحرف کنیم (423668)
 
علي
۱۳۹۰-۰۱-۱۰ ۱۴:۴۷:۰۰
دوست عزيز سوريه چه منفعتي براي ايران دارد.گروه هاي متحد چه كاري براي ايران انجام ميدهند.شما اگر تشريف ببريد سوريه ميبينيد چه رفتار تحقير آميزي با شما ميكنند.ساليانه ميليونها دلار كمك بلا عوض به سوريه شد منافع ملي؟
... (424155)
 
رهگذرم
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۳:۳۰:۴۵
سلام
درسته حق با شماست
به علاوه اینکه شلوغی‌های سوریه مثل اخبار شلوغی‌های همین روزهای ایران است.
رسانه‌های غربی تمام تلاش خود را به کار گرفته اند که ایران را نیز متشنج نشان دهند و به مسلمانان منطقه بگویند که ایران هم همان مشکل شما را دارد و هزار جور بهره برداری مغرضانه و دروغ که البته برای به انحراف کشاندن انقلابهای مردمی منطقه و البته برای استفاده های سیاسی برای احمقهای داخلی ماست. (422689)
 
مسعود برزين
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۸:۲۹:۱۴
نه دوست عزيز، اين روز ها كه در ايران تظاهراتي نيست،هيج خبري نميشنويم، ولي در مورد يمن، ليبي و سورييه خبر و فيلم ديدن موسوم . (423067)
 
ناشناس
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۱۲:۱۶:۵۵
شما از کجا میدانید که شلوغی ها مثل ایران است؟ پس چرا دولت قوانینی جدید برای بهبود زندگی مردم وضع کرده؟ (423154)
 
محمد
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۳:۳۷:۳۷
1. در کل باید گفت ماهیت تظاهرات در سوریه مانند دیگر کشورها نیست چرا که سوریه همان طور که در متن اشاره شده سرسپرده غرب نیست و این در حالی است که غربی ها به شدت فرصت طلبی کرده و اتفاقات دیگر کشورها را می خواهد در سوریه \"شبیه سازی\" کند.
2. یک اشتباه بزرگ در برخی صحبت هایی که من می بینم این است که دیکتاتوری را عامل این خیزش ها و انقلاب ها در منطقه می دانند. در حالی که حقیقتاً اینها بیداری اسلامی را نشان می دهد و مردم قیام کننده اسلام را می خواهند. (422692)
 
مسعود برزين
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۸:۳۶:۵۶
اكًر شما فكر ميكنيد در باره قيام اسلاميه، بنابراين، سورييه بايد شاملش بشه ، براي اينكه آخرين باري كه من نكًاه كردم ، حكومت سورييه يك حكومت سكولاره نه إسلامي ! (423071)
 
سيد حسين
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۳:۳۹:۰۷
عالي و منصفانه بود.
متشكريم (422694)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۳:۴۷:۰۸
تا دیروز می گفتن نه غزه نه لبنان
امروز میگن چرا سوریه نه!؟

(422626)
 
عباس
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۸:۱۵:۲۷
اعتراضات در يمن و اردن و.. شد خودجوش ولي در سوريه شد با تحريك غربي ها؟!! (422852)
 
م يخي
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۸:۳۶:۱۷
همه ی مردم سوریه یکدست و یک فکر که نیستند!
در هیچ کشوری هم اینگونه نیست
در هر کشوری موافق و مخالف وجود داره و ممکنه یه عده ای یه جایی تجمع بکنند و نمیشه این چیزها رو ملی تلقی کرد و آنرا خواسته ی اکثریت ملت سوریه خواند.
هر وقت دیدید که میلیونها سوری در میدانی جمع شدند و شعار دادند آنوقت میشود این را خواست ملی خواند وگر نه با چند تا سطل زباله آتیش زدن حرکتی ملی نمی شود (422868)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۲۰:۲۶:۱۰
اره با با حتما این مشاور اسد هم از عوامل موساد یا سیا است که غلط کردم نامه میخواند (422922)
 
جواب م یخی
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۰:۱۸:۰۲
یخی جان عزیز اصلا بحث سر اکثریت واقلیت نیست.بحث سر این است که بخشی از مردم سوریه که معترض هستند با سرکوب دولت سوریه روبرو شده اند .و رسانه های ما که رسانه های غربی را به برخورد دوگانه متهم می کنند دقیقا برخوردی دو گانه با این موضوع دارند.متسفانه تمام توجیهات سایت وزین الف شاید اندکی از بار منفی برخورد دوگانه رسانه های ما کم کند ولی اصل ایراد را برطرف نخواهد کرد. (422987)
 
مسعود برزين
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۷:۰۹:۳۶
دوست عزيز،شما درست ميكًوييد ولي فكر ميكنيد كه دولت سورييه اجازه ميدهد كه يك ميليون مردم جمع شوند؟ حكومت سوريه مثل حكومت شاهي موروثي است! (423046)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۱۳:۲۱:۲۹
مگه حکومت مصر یا تونس یا لیبی یا بحرین اجازه دادن؟! ولی جمع شدن (423193)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۸ ۱۰:۱۴:۳۰
اجازه یعنی چی؟
یعنی توی بحرین اجازه می دن ؟ یا توی مصر اجازه می دادن ؟ نمیشه که تا یک کاری انجام نمی شه می گن اجازه نمی دن تا انجام می شه ....
حکومت در سوریه دقیقا از لحاظ ساختاری مثل یمنه و مطمئنا محکوم به زوال و نابودیه ولی مردمش باید بخوان (423489)
 
سيد ميثم
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۷:۱۳:۳۸
جناب يخي
وقتي خود آقاي اسد رئيس جمهور سوريه كه به نوعي در حال سلطنت در سوريه است همانطور كه پدرش تا زنده بود رئيس جمهور باقي ماند و اين خود يعني ديكتاتوري در مقابل اعتراضات مردمي اصلاحات را به مردم وعده مي دهد از جمله لغو حالت فوق العاده پس از حدود نيم قرن يعني اينكه خبرهايي است كه ارزش خبري براي رسانه سابقا ملي ما ندارد.
راستي كشته شدن ده ها نفر با آتش زدن چند تا سطل آشغال فرق مي كند برادر من.
ديكتاتور ديكتاتور است مي خواهد متحد استراتژيك ما باشد يا نه.
رئيس جمهور فعلي و قبلي سوريه به هزاران دليل ديكتاتور هستند. حالا شما هي آسمان و ريسمان بباف كه انشاءا... گربه است. (423047)
 
هومن
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۹:۳۹:۴۳
كاربر يخي با تعمق در مطلب به اين انديشه مي رود كه اگر ميليونها سوري در تجمعات ديده شوند ...ان موقع مي توان در مورد يك اعتراض صحبت كرد .شايد صلاح نمي داند در مورد فضاي رعب و وحشت امنيتي سوريه صحبتي كند و بگويد چرا قياس او در زماني انجام مي شود كه شهروندان سوري به علت اين برخوردها قادر به عنوان كردن ازادانه نظر خود نيستند .
در كشورهايي كه برخورد دولت با معترضين امنيتي است ...نمي توان به ظاهر تجمعات استناد كرد .اين عقلاني و منطقي است . (423098)
 
مجتبی محمودزاده
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۱۱:۱۱:۵۰
ان موقع که میلیونی شد ،می شند فریبخوردگان عوامل بیگانگان و... (423128)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۱۳:۰۱:۵۱
در هیچ کجای دنیا همه مردم یکدست نیستند به همین دلیل هم در تمام دنیا برای اقلیت نیز احترام قائلند و انها را در حکومت شرکت می دهند.دولتهای ائتلافی نتیجه همین است (423174)
 
آزاده
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۱۶:۱۲:۳۱
در سوریه بسیاری از مردم کوچه و خیابان حقوق بگیر سازمان امنیت هستند و هر حرکتی را گزارش می کنند. به همین دلیل مردم جرأت نطق کشیدن ندارند و همه تظاهر به راضی بودن می کنند. اگر آزادی ای که در مصر و تونس بود در سوریه هم باشد آن وقت می بینید که مردم چطور در میدان مرجه جمع می شوند و بشار اسد را پایین می کشند. (423268)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۱۸:۳۸:۳۰
از نظر شما اگر یک روز توی مهمترین میدون یک شهر سه میلیون آدم جمع بشوند و چیزی را بخواهند این خواست ملی نیست؟ (423315)
 
ناشناس
۱۳۹۰-۰۱-۰۸ ۱۲:۴۲:۲۲
دوست عزیز میشه بفرمایید آیا شما از حرکت مردم مصر، جز تصویر میدان التحریر که بعید میدونم بیش از 100،000 نفر توش جا بشه (به اندازه جمعیت استادیوم آزادی) چیزی دیدید؟ یا بقیه جاها؟ البته غیر از لیبی. بعید میدونم رسانه های ایران قبل از پوشش خبرهای مربوط به سایر نقاط آشوب زده اینقدر وسواس در مورد منابع خبری نشون داده باشن ولی در مورد سوریه ناگهان اخبار مشکوک شد؛ تحریک بیگانه شد و ....
انشاا... زنده باشیم و آخر همه ی حرکتهای منطقه رو ببینیم. (423568)
 
امین
۱۳۹۰-۰۱-۰۹ ۱۵:۳۹:۴۷
...
تمام حکومت ها باید اجازه بدن بر علیه اونها تظاهرات بشه و مردمبتونن حرفشونو بزنن ربطی به اکثریت و اقلیت هم نداره , واسه همسنه که آمریکا الان ابر قدرته , هرکاری دلش بخواد می کنه ولی با تظاهرات مردمم کاری نداره (423307)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۸ ۰۹:۳۲:۱۸
دوست عزیز چه ربطی به هم داره . اخبار باید بدون هرگونه سانسور و جهت گیری باشه . اگر در بحرین و تونس اتفاقی میافته و خبر میشه و در صدا وسیما منعکسش میکنن باید هر اتفاقی هم در سوریه میافته در صدا و سیما اورده بشه. شما اطلاع دارین تا حالا چند نفر در سوریه کشته شدند؟ اصلا به اینکه انقلابی بودند یا مزدور امریکایی بودند کاری ندارم ولی نبایست بصورت یک خبر در ایران پخش میشد. انصاف داشته باشیم. (423478)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۳:۵۱:۴۸
ولی به هر حال خوبه اخبار هرچند نا موثق به همین شکل نا موثق و با تحلیل داخلی منتشر بشوند. اینطوری مردم خودشون در باره خبرگزاری ها قضاوت میکنند. (422704)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۳:۵۶:۳۰
یک مقام رسمی به خبرگزاری سوریه (سانا) اعلام کرد که «بیش از یک میلیون پیام کوتاه از خارج سوریه به مردم ارسال شده است که منبع بیشتر آنها اسرائیل است».

این مقام رسمی که خواست نامش فاش نشود، تاکید کرد که محتوای پیامک‎ها مردم سوریه را به اغتشاش فراخوانده است.

بنا بر این گزارش در این پیامک‎ها از مردم خواسته شده است تا از مساجد به عنوان جایی برای آغاز اغتشاش‎ها استفاده کنند.

در همین خصوص و در پی ناآرامی‌های چند روز پیش در شهر درعای سوریه، یک گروه مسلح ناشناس بامداد امروز به یک آمبولانس در شهر درعای سوریه حمله کرد که به کشته شدن تعدادی منتهی شد.

پس از این حادثه سوریه اعلام کرد که دستهای خارجی و از جمله یک گروه ناشناس مسلح در پشت پرده این ناآرامی‎ها قرار دارد. (422640)
 
مسعود
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۸:۱۸:۴۰
خيلي جالب است.. سوريه چگونه مردمش را تربيت كرده است كه با پيامك دست به شورش مي زنند؟
مي توان نتيجه گرفت مردم سوريه اصلا پشتيبان حكومتشان نيستند و به دولت اعتمادي ندارند كه با يك پيامك تحريك مي شوند....! (422854)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۱۳:۰۵:۲۲
کلا حکومتهای دیکتاتوری همه اعتراضات داخلی را به خارج منتسب می کنند.این که قابل استدلال نیست. (423178)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۱۷:۳۳:۵۷
حکومت بحرین هم برای از بین بردن اعتراضات مردمی اونها را به عوامل خارجی مثل ایرانیها، لبنانیها یا عراقیها نسبت میده (423292)
 
ehsan
۱۳۹۰-۰۱-۱۰ ۱۴:۰۸:۵۱
همه اولش همینو می گن. (424292)
 
پسرک
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۳:۵۸:۳۰
چرا آمریکایی ها از اعتراضات در یاران و سرویه استقبال کردند ولی در بحرین و اردن و یمن می گیند دخالت نمی کنیم؟

این را باید در منافع آنها جستجو کرد (422643)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۱۳:۰۷:۵۶
مگر در سوریه دخالت کردند؟!در ضمن تمامی بنیادهای حقوق بشری امریکا اقدامات دول بحرین و یمن را محکوم کردند. (423182)
 
ali
۱۳۹۰-۰۱-۰۸ ۰۷:۵۲:۰۲
به همان دلیل که ایران از اعتراضات در بحرین و مصر حمایت کردملی سوریه و چین و روسیه مسلمانانی کشته نشدن واین حکومت ها برادران ما هستند.... (423454)
 
سامان
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۳:۵۹:۴۲
تمام حرف های شما را در خصوص متحد استراتجیک بودن سوریه از نگاه کشورمان را قبول دارم.اما ازادی و عدالت را برای همه ملت ها محترم و حق میدانم.48 سال حالت فوق العاده امنیتی را ظاهرا مردم این کشور دیگر تحمل نمی کنند.حال با این اوصاف اگر شرایط در این کشور عوض شد سانسور این وقایع چه بر سر این رابطه می اورد؟ (422712)
 
ادیب
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۳:۵۹:۵۸
بخش محترم خبری الف

از تحلیل بجا و جامع شما تشکر میکنم .

الف -
سوال بسیار مهمی که اتفاقا بنده با تعدادی از افراد منتقد به کمکهای ایران به سوریه ، لبنان و فلسطین مطرح کرده ام این است که :
الف - 1- میزان این کمکها چقدر است ؟
پاسخ : نمی دانیم
الف-2- نسبت هزینه به فایده چنین کمکهایی چقدر است ؟
پاسخ :نمی دانیم

الف-3-
سوال :ایا امریکا به هم پیمانانش نظیر مصر سابق کمکهای میلیاردی نمی کند ؟ ایا عربستان دلارهای یا مفت را خرج مخالفین ایران و سوریه و حزب الله و... نمی کند ؟
پاسخ :بلی
سوال : چرا اینکار را می کند و چرا ما نباید بکنیم ؟
پاسخ : سکوت

ب-
واقعا اگر ناارامیهای فعلی و پروژه کشته سازی کار گروههای مسلح نفوذی هدایت شده از طرف غربیها باشد چه موضعی باید گرفت ؟

ج-
چند درصد مردم سوریه موافق سرنگونی نظامشان هستند ؟ من واقعا نمی دانم که ایا جمع کثیر سوریها موافقند امریکا و اسراییل نفوذکنند ؟ خواهشا ان دسته ای که ایراد( یا به تعبیری مچ گیری ) عدم موضع گیری ایران را وارد می دانند اگر مستند، ماخد و اماری دارند قید کنند .سایت الف انها را منعکس خواهد کرد .

ج - چه کسانی از سرنگونی رژیم سوریه سودهای انچنانی خواهند برد ؟ ایا همانهایی که سود می برند به مردم اجازه خواهند داد تا رژیمی مردمی و سالم را حاکم کنند ؟
جواب بنده با اطمینان کامل به این سوال این است که احتمال روی کارامدن حکومت مردمی در صورت سرنگونی رژیم بشار اسد چیزی در حد صفر است . در عین حال خطر اشغال بخشی از اراضی سوریه توسط لاسراییلیها نیز محتمل است .

و اخرین سوال من این است که چرا ما باید بازی بخوریم ؟اگر در نظر گرفتن منافع ملی ایران هم که باشد بدون تحقیق و بررسی و با سطحی نگر تمام - ویا شیطنت های کاملا شناخته شده - راجع به مردمی بودن ریشه ناارامیهای اخیر صحبت کردن ، ظلم به کشور و جنبشهای منطقه است . نکته بسیار جالبی را که برادران بخش تحلیلی الف در مقاله فوق مطرح کرده اند را یکبار دیگر مرورکنید :

......در سه روز 14تا20مارس2011 دو خبرگزاری آسوشیتدپرس و رویترز بیش از 39 خبر از ناآرامی در سوریه منعکس کردند ولی همین دو خبرگزاری طی همین مدت، از ناآرامی در یمن و بحرین روی هم 9خبر منعکس کردند!! در این شرایط آیا حق داریم به اخبار این دو خبرگزاری از ناآرامی های سوریه، مشکوک باشیم؟..........
اینرا بدانید که اینها ممکن است مشابه همان تیپ از ایرانیان وطن فروش لمپنی باشند که بنقل از سایت بالاترین می خواهند برروی ملت ایران افتابه بگیرند و این گفته متعفن جزو پرطرفدارترین جملات روز در ان سایت شد .
برای برادران محترم سایت الف ارزوی توفیق در خدمت به کشور و اسلام را خواهانم (422713)
 
صدرا
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۴:۰۱:۱۴
عالی بود. (422714)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۸ ۱۲:۵۱:۱۶
دوستان با توجه به مطلب ارایه شده سایت الف ، در این اعلام نظرات ، بحث خوب بودن یا بد بودن حکومت سوریه نیست . بحث نحوه خبررسانی خبرگزاریها و صدا سیمای ایران است. آیا صحیح است که اخبار معترضین عرب به حکومتشان را مو بمو اعلام کنند ولی معترضین سوری اعلام نشود؟ (423574)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۴:۰۲:۰۲
ببینید من فکر کنم یه مسئله هست که همه میدونیم و اصلا نیازی به بحث نداره. دوستانی که براشون شک ایجاد میشه که چرا مثلا در رسانه های داخلی اخبار سوریه انتقال داده نمیشه, احتمالا با این جمله آشنایی ندارند که :
\"هیچ رسانه ی بیطرفی در دنیا وجود ندارد\"
اگر که این گزاره رو قبول داشته باشید دیگه مطمئن باشید که هیچ وقت دچار تناقض نمیشید.
یک رسانه وظیفه دارد اخبار را در جهت منافعش منعکس کند. چه بی بی سی باشد چه صدا و سیما چه فلان روزنامه چه فلان سایت.

در این بین وظیفه امثال ما که دنبال اخبار و اطلاعات صحیح هستیم اینه که رسانه های مختلف با منافع متفاوت و اهداف و نیات متفاوت رو دنبال کنیم. به دنبال اون تا جایی که ممکنه به عقل و شعور آگاهی خودمون رجوع کنیم. بیش از این کاری از دست ما در این جهان اطلاعاتی بر نمیاد.

به نظرم همونطوری که به بی بی سی گوش میدیم باید 20:30 رو هم ببینیم. همونطوری که الف میخونیم باید فلان سایت رو هم بخونیم.

بدترین حالت اینه که ما فقط الف بخونیم یا فقط بی بی سی ببینیم.
البته گاهی اوقات بعضی رسانه ها هستند که فقط کمی مستقل هستند. اما به هر حال گردانندگان اونها هم اعتقاداتی دارند و خطی مشی مشخصی.

پس بهتره که خودمون رو درگیر این که چرا فلان خبر رو نمیگید یا میگید نکنیم. (422715)
 
محمد
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۶:۳۹:۰۲
ولی وقتی رسانه ای مال منه (ملی!) حق این سوال رو ازش دارم. (422792)
 
مهدی
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۳:۰۰:۰۰
لازمه این کار این هست که در ایران، تلویزیون های خصوصی داشته باشیم.
تا هر رسانه ای، دیدگاهش را بیان کند.
همه ماهواره ندارند و همه ماهواره استفاده نمی کنند.
لذا، صداوسیما در مقابل بی بی سی، تاثیر پذیری بیشتر دارد. و برخی حتی با وجود ماهواره، گمان می کنند صداوسیما تنها منبع پاک و بی طرف دنیاست (423029)
 
بنده خدا
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۹:۲۹:۵۹
وقتی بی بی سی و کانالهای ماهواره بصورت فوق العاده و شدیدی تحت امواج مخرب پارازیت قرار دارد و سایتهای اینترنتی حتی داخلی مانند اینده فیلتر میباشد چگونه باید حرف و سخن دیگران را هم شنید و قضاوت کرد.؟ (423088)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۸ ۱۲:۵۶:۱۹
دوست عزیز با نظر شما در مورد بیطرف نبودن رسانه های خارجی موافقم امارسانه های کشوری که ادعای دینداری و عدالت را دارد و میخواهیم همه کشورها مثل ما باشند . نباید بیطرفانه خبر(دقت کنید فقط خبر)را به مردم خودش بگوید (423576)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۴:۰۳:۵۳
جوانان سوریه مطمئناً در نارضایتی اقتصادی جمعیت جوان تونس و مصر با آنها شریک اند، اما فقر و بیکاری بعید است که باعث تغییر ناگهانی رژیم در این کشور شود. با وجود سیاست آزادسازی اقتصادی محتاطانه ای که اسد پس از به قدرت رسیدن در سال 2000 آغاز کرد، جامعه سوریه همچنان تا حد زیادی بر اساس «مکتب برابری طلبانه» ای که وی به آن معتقد است تعریف شده است. درست است که کالاهای لوکس غربی به طور فزاینده ای در دسترس طبقات نخبه و برخی اعضای خانواده گسترده اسد است، که متهم به «خویشاوند سالاری» و سودجویی هستند، اما انباشت بیش از حد ثروت در دستان این الیت سیاسی الیگارشیک یک استثناست تا قاعده. (422651)
 
مسعود
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۸:۲۸:۳۴
در تونس كه جرقه ناآراميها در كشورهاي عربي بود وضعيت اقتصادي مردم به طور نسبي خوب بود در بسياري از كشورهاي ديگر عربي غير از عمان و... نيز وضعيت اقتصادي و رفاهي مردم نسبتا خوب بود پس يك سوال اساسي در اين مورد وجود دارد:
دليل اصلي نارضايتي و ناآراميها در اين كشورها چه بوده است؟...
به نظر من محكمترين و مستدل ترين جواب اين است:
\" احساس عدم مشاركت سياسي در اداره كشور و بي اعتنايي به نظرات مردم در اداره سياسي كشور..
اكثر اين كشورها داراي يك سيستمي كه از طريق آن سيستم گردش قدرت و اعمال نظر و اراده مردم در امور سياسي و اداره كشور باشد كه يكي از مصاديقش انتخابات بوده است نبوده اند....
از اين تحولات بايد درس بگيريم و بدانيم كه عدم مشاركت سياسي و بي اعتنايي به نظرات حتي بخشي از جامعه مي تواند بستري براي بروز نارضايتي و ناآراميها باشد..... (422861)
 
موافق با نویسنده
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۴:۰۷:۱۸
سرکوب آزادی بیان و ناآرامی در کشور متحد ما مایه تاسف و قطعا محکوم است اما نباید فراموش کنیم همه کشورهای غربی از ایجاد این ناآرامی نفع می برند و قاعدتا در ایجاد و بزرگنمایی آن از هیچ کوششی دریغ نکرده اند. (422656)
 
مسعود برزين
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۷:۴۸:۲۸
دوست عزيز ، بزركًنماييه ؟ اكًر مردم سورييه إز حكومت موروثي خسته شده اند، اين مربوط به خودشان است نه بما.
  (423052)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۱۳:۱۱:۳۴
سوریه که شد مربوط به خودشان استاما بحرین و مصر و یمن مربوط به ما! (423186)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۴:۰۸:۲۰
پیشنهاد می شود مقاله "چرا دمشق به سرنوشت قاهره دچار نمی‌شود" را که مایکل برونینگ نوشته بخوانید (422674)
 
رضا
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۴:۱۷:۴۲
ازمتصدیان سایت الف بخاطرتوجه به رسالت اطلاع رسانی به مخاطبانش تشکرمینمایم ،امادرعین حال باتوجه به واقعیات غیرقابل انکارنمیتوان استدلالهای مطرح شده راپذیرفت،ازاینکه سانسور شدیدخبری وفضای بسته سیاسی درسوریه حکمفرماست بانظرنویسنده موافقم،امادلایل موجه دانستن سکوت رسانه ملی بخاطربی اعتمادی به رسانه های غربی به هزار ویک دلیل قابل پذیرش نیست،همه ملت ایران شاهد پخش خبرها ومصاحبه های فراوانی به استناد اخبا رمنابع غربی علیه منتقدان داخلی بوده ایم،(ازدیدار سیدمحمدخاتمی باسورس وکمک دومیلیارد دلاری سیا به سران فتنه،و...)همان رسانه ای که خبری را ازدیدارسورس باخاتمی به استناد اخبار ان بنیاد صهیونیستی پخش کرد اما تکذیب ریس جمهور هشت سال کشور راپخش نکرد،ایاخباراعتراضات سوریه رافقط منابع غربی روی تلکس خبری میبرند شماباجستجودراینترنت خواهی دید تمام کشورها این اخبار راجسته وگریخته به اطلاع ملت هایشان رسانده اند،رسانه های فارسی زبان غربی هم به استناد تصاویر وتلفن شاهدان عینی اعلام کرده اند،بنظراینجانب رسانه ملی ما براساس دستورازشوری امنیت ملی ودولت عمل میکند،رژیم اسد درسوریه یک خبرنگاررابخاطرپوشش خبری اعتراضات بعدانتخابات ایران زندانی کرده است واین سکوت رسانه ملی نشانه توافقات طرفین است،واگرملت ایران وجهانیان به صداقت رفتاردولت شک کنند حق دارند،زیرادولت سوریه نه بخاطراسلام بلکه بخاطرمنافع خودواشغال جولان بااسراییل دشمن است و بویی ازدمکراسی نه ازنوع غربی ونه اسلامی نبرده است،منافع ملی جمهوری اسلامی ایجاب میکنددرقضیه سوریه محتاطانه عمل کندسوریه بابحرین تفاوت دارد درسوریه غرب دست ان کشور رابرای کشتاربازنمیگذارداگرحرکت مردمی سوریه منجربه فروپاشی شدکاری نکرده باشیم که اسراییل برنده میدان باشد،همین الان شعارهای مردم سوریه متوجه همپیمانان اسداست ،نگذاریم مردم سوریه ایران راپشت سردیکتاتوران کشوربدانند،رسانه های اینترنتی مثل الف میتواندخلاءرسانه ملی راپرنماید. (422723)
 
هدايت
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۴:۱۹:۴۰
پس شما هم تا هميشه از اين منابع خبري استفاده نكنيد با توجه به اينكه اين منابع خبري مستندترين منابع خبري در دنيا ميباشند! (422724)
 
عباس
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۸:۳۸:۰۲
هر وقت اين منابع خبري به نفع ايران خبري بدهند مي شوند معتبرترين خبرگزاريهاي دنيا...!! (422870)
 
شادی
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۴:۲۵:۲۱
اگر تحلیلتان را تحلیل کنیم نیاز به سه برنامه دیروز امروز فردا دارد اما بطور خلاصه 1- در تمام کشورهایی که ناآرام بوده اند مثل مصرو یمن و بحرین و سوریه و لیبی و... حاکمانشان اعتقاد داشتند معترضین از بیرون حمایت میشوند 2-در مصر و لیبی و بحرین خبرنگار اعزامی داشتیم اما در سوریه نداریم که به خبرهای آنجا با شک و تردید نگاه میکنیم؟ 3- به اذعان خودتان آزادی بیان ومطبوعات در سوریه محدود است که این اولین اصل دموکراسی است پس دوستی ما با این دیکتاتورها به چه معناست 4- در افکار عمومی جنایت در بحرین با جنایت در سوریه تفاوتی ندارد حتی اگر سوریه متحد راهبردی ایران باشد 5- تعیین و برقراری حکومت در سوریه به علاقه ومنافع ما در سوریه ارتباطی ندارد بلکه این مربوط به خود مردم آن کشور است و داشتن دشمن مشترک با دولت بعثی سوریه نمیتواند موجب در نظر نگرفتن مردم سوریه شود6- ارتباط خاصی بین اشتباه فاحش رسانه ای سال 84 با شرایط فعلی منطقه ای وجود ندارد (422728)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۴:۳۴:۳۸
ايكاش ميشد نظر مقامات و حتي مردم سوريه را درباره نظر ( كارشناسي !) شما درباره خودشان شنيد . مثلاً اين پاراگراف كه گفته :
البته نزدیکی سوریه با ایران به معنی تایید نوع حکومت آن توسط ما نیست ..... این کشور، مجرای اصلی کمک به مبارزین لبنانی و فلسطینی هم هست. طبیعی است ایران بدون اینکه نوع حکومت سوریه را تایید کند از فرصت وجود چنین کشوری برای کمک به رزمندگان فلسطینی و لبنانی بهره برده و درگیری و خونریزی را از مرزهای ایران به مرزهای اسرائیل منتقل کرده است. (422682)
 
امیر حسین
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۴:۳۸:۲۹
سلام
من تابحال مطلبی به این ضعیفی در الف نخوانده بودم . بسیار بی منطق و گمراه کننده بود.
اگر کسی میگوید اطلاع رسانی کنید به این معنی نیست که از روی دست دشمنان دیکته کنید.
شما باید اخبار صحیح را بازگو کنید نه اینکه سیاسی کاری کنید. یعنی چی که آنها دارند چه و چه میکنند.
آنها دارند اخبار بحرین رو سانسور میکنند ، شما اخبار سوریه را ، پس بفرمایید تفاوت شما با آنها در چیست ؟؟
جناب توکلی لطفا روی مطالب درج شده در سایت بیشتر نظارت کنید تا با اینجور نوشته های ضعیف به اعتبارتان صدمه وارد نشود (422659)
 
mmf
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۴:۴۷:۵۸
با سلام
با برخی دلایلتان موافقم و با برخی نه.
اصولا ورود به این حیطه ار بحث را از جانب سایت شما صحیح نمی دانم چون آنرا یک واکش می دانم و سایتی که اخبار و تحلیلاتش واکنشی باشد آنگاه اصطلاحا بایاس می شود و جانب گرا می شود.
شما قبل از هر چیز باید به منبع سوال کنندگان و تعداد آنها توجه داشته باشید. خبر های شما و نظرات ارائه شده را همگی بررسی کرده ام و می کنم تعداد سوال کنندگان اخبار (البته با طعنه) از اوضاع سوریه 3 عدد بود. به آرشیو روزهای 29 و 1-4 خودتان رجوع کنید. لذا در مقام پاسخ به این عده اشکالی وجود ندارد ولی دقت کنید امکان پاسخ به همه سوالات 3 نفری را دارید؟ اگر اینگونه است چند نفر از اوضاع بحرین سوال مطرح کردند و نظر دادند ولی سایت شما چند خبر از آنجا ارائه کرد. البته دلائلش مشخص است چون سایت شما و بسیاری دیگر از سایتها منابعشان از کشورهای دیگر است و همانطور که گفته اید محفل راسانه ای غرب اینگونه اخبار را نپسندید و حتی قطر که داشت برای خود جای باز می کرد بخصوص در حوادث مصر و تونس نشان داد توسط چه کسانی مدیریت می شود و بی طرفی آن مشخص شد. در این مورد می توانم صفحه ها برایتان سخن بگویم و بحث کنم ولی مجال آن این محل (نظر سنجی) نیست.
اما اصل مطلب.
چه خوب بود اگر میشد دوستانی که از اخبار سوریه می پرسند پرسید چه سن و سالی دارند و چه خط سیاسی. در آنصورت می شد تجزیه تحلیل بیشتری کرد. هر چند با لحن سوالات مطرح شده در همین سایت و سایت تابناک به تعلقات سیاسی و اجتماعی آنها می شود به راحتی پی برد ولی باز به احترام سوال کننده باید پاسخ آنها را داد.
یک سوال اولیه از این دوستان. آیا آنها با کلمه آرمان و واقعیت آشنا هستند؟ آیا آنها از جمله دوستانی هستند که آرمانگرایانه به مسائل توجه می کنند یا واقعبینانه؟
کدام کشور دنیا را می شناسید که با آرمانهایتان اداره می شود؟ اصولا آرمان چیزیست دست نیافتنی و اینست که انسان را به فعالیت در راه بدست آوردن آن وا می دارد. آیا سوره می تواند ادعا کند یک کشور آرمانی است؟ البته همه حتی بشار الاسد هم می گوید نه. سوال اساسی اینست پتانسیل آن جامعه آرمانی در هر کشور چقدر است و ابزار و لوازمات آن تا حد محیا. البته در سوریه نه پتانسیل و نه لوازم ایجاد آن جامعه آرمانی دوستان وجود دارد. آیا در کنار سوریه این پتانسیل هست؟ بگذریم بدلیل حامیان غربی اسرائیل ابزار لازم تقریبا برایش محیاست. آیا در آنجا حتی بین یهودیان با کشور مبدا مختلف یکسان برخورد میشود؟
اصلا به این معتقد نیستم که چون سوریه دوست ایران است و روابط استراتژیک با ایران دارد باید چشم پوشیهایی هم نسبت به آن بشود. نه ولی برایم مهم است سوال کننده چه کسی هست و ابعاد نارضایتی چه مقدار بوده است. سوال کننده را که نمی شود ارتباط برقرار کرد ولی به ابعاد این نارضایتی برگردیم. در شهر درعا به جمعین 120 هزار نفری (به گفته CNN) تعداد حد اکثر 15 هزار نفر ( به نقل از CNN ) تظاهرات کردند. درعا یک شهر مرزی است بین اردن و سوریه و نزدیک به اسرائیل. سوال اینست که چرا در این شهر؟ آیا مردم دمشق از لحاظ اجتماعی کمتر آگاه هستند؟ آیا نارضایتی و دموکراسی خواهی در بین مردم فقط این شهر غلیان کرده است؟ مطمئن باشید محدودیتهای ذکر شده توسط سایت الف در درعا کمتر از دمشق نیست چون از لحاظ هم مرزی با اردن و اسرائیل مطمئنا در آنجا محدودیتها حتی بیشتر نیز باید باشد تا کمتر. پس در پی بک گراند این تظاهرات باید دیده شک آلود نگاه کرد.
اما چرا سوریه؟ آیا در اردن وضعیت مردم بهتر است؟ در مراکش مردم شرایط بهتری دارند؟ این دو کشور را مثال زدم چون هر دو نفت ندارند و لذا بحث جنگ نفت برای آنها منتفی است. آیا رژیمهای اردن و مراکش به دموکراسی نزدیکترند؟ یا مسائل دیگری در میان است؟ آیا اردن که با اسرائیل پیمان صلح بسته است و مراکش که از اقربای غرب و اسرائیل است با سوریه که در خط مقدم نزاع قرار دارد شرایط یکسان است؟ به منافع ملی خودمان اصلا اشاره نکردم و فقط از دید وضعیت داخلی و بین المللی سوریه به قضایا نگاه کردم.
بد نیست مقایسه ای هم انجام دهیم.
همه یادمان است در تظاهرات فرانسه به جوانان معترض آنجا گل هدیه ندادند و آدم کمبود داری که عقده حقارت نداشتن نصب فرانسوی مثل سارکوزی چگونه پاسخ معترضان را داد. أر انگلیس تظاهرات دانشجویان را نیز با گل و شیرینی پاسخ ندادند و آنها را نیز به خاک و خون کشیدند. در آمریکا تظاهرات سیاهان را دیدیم چگونه محترمانه پاسخ دادند و اگر ابزار کنترلی نبود دیگر فروشگاهی یا بانکی نمانده بود که تاراج نشود. در روسیه نیز دیدیم چگونه تظاهرات کنندگان را به صلابه کشیدند. پس می بینید حکومتها برای بقا یا حفظ نظم عمومی باید واکنش نشان دهند مسئله اینست که مرز بین این دو یعنی حفظ بقا یا حفظ نظم عمومی کجا و توسط چه کسی تعریف می شود. در سوریه اسمش می شود حفظ بقا و خفقان و در انگلیس می شود نظم عمومی و در فرانسه می شود حقوق شهروندان.
فکر می کنم زیاد صحبت کردم هر چند ناقص ماند ولی چاره ای ندارم به همین بسنده می کنم. خیلی مورد های دیگر بود که باید بگویم ولی مجالش در این قسمت از سایت نیست. (422738)
 
فرهنگ ادیب
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۲:۳۴:۵۵
کامنت گذار محترم mmf

خیلی ممنون . اقلا یک نفر را دیدم که حرفی زد و نکاتی در صحبتهایش بود که فابل تعمق است . ممکن است بخشی از نظرات شما را قبول نداشته باشم ولی با اکثر انها موافق هستم و نحوه ورود و بحصث جنابعالی خوب و بدور از حب و بغض بود . خدا را شکر انقدر قوه تشخیص دارم که بفهمم فرق انتقاد سازنده بدون حب و بغض با نیش و کنایه های جهت دار چیست .
موفق باشید (423022)
 
ehsan
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۱۲:۴۰:۰۶
همیشه باید به اکثریت احترام گذاشت البته نظر اقلیت هم مهم است ونباید از ان گذشت مخالف و موافق نظرات پیام خودتون رو ببینید .اگه کار بد بده پس شما نیاید بگید چرا اونا انجام میدن وما انجام ندیم (423161)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۴:۵۰:۱۲
\"هر کس با نوع حکومت در سوریه اندک آشنایی داشته باشد می داند که در این کشور آزادی بیان و رسانه ها به شدت محدود است\" حرف صادقانه ای است (422739)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۴:۵۱:۴۱
آیا اشتباه یا سوگیری رسانه های غربی جوازی برای سکوت در برابر واقیعت هاست؟ (422740)
 
حمیدرضاصیقلی
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۴:۵۶:۰۸
به نظر بنده جرح سورس و عوامل بیگانه در آشوبهایی که در منطقه خاور میانه رخ میدهد دست دارند همان گونه که در ایران این نقش را ایفا کردند . (422743)
 
هومن
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۰:۰۸:۳۶
به نظر شما چگونه اعتراضي واقعي است و منشا داخلي دارد ؟ (422982)
 
عرفان توکل
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۵:۰۳:۰۵
مهم استاندارد دوگانه‌ی شما است. قیام مردم مصر و تونس و بحرین علیه حکومت‌های تمامیت‌خواه، نظامی، موروثی و فاسدشان بود. سوریه همین ویژگی‌ها را دارد: حکومت آن با کودتایی نظامی بر سر کار آمده است، آزادی بیان و رسانه در آن وجود ندارد، حکومت موروثی است، اقلیتی مذهبی بر اکثریت حکومت می‌کنند (همانند بحرین).
این که سیاست خارجی کشوری به کشور ما نزدیک باشد یا دور باشد ربطی به دیکتاتور بودن یا نبودن آن حکومت‌ ندارد. حمایت از مردم مصر و تونس و بحرین و عدم حمایت از مردم سوریه نشان می‌دهد که در ادعای مخالفت با دیکتاتوری‌های منطقه صادق نیستید؛ بل‌که طرف‌دار حکومتی هستید که منافع ایران را تامین کند، خواه دموکراتیک باشد خواه دیکتاتوری.
شاید (با تاکید بر شاید) محق باشید که منافع کشور خود را بر مسایل داخلی دیگر کشورها ارجحیت دهید، ولی آن چه ناپذیرفتنی است تزویر و شعار دروغین حمایت از جنبش‌های دموکراتیک منطقه است.
دیگر این که اگر برای شما هم ملاحظات سیاسی بر ملاحظات انسانی اولویت دارد، نمی‌توانید حکومت‌های دیگر را به همین سبب محکوم بدانید. (422746)
 
ایران
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۵:۱۱:۳۷
از شدت شفاف گویی و محرم دانستن مردم و ارزش قائل شدن به شعور مردم ایران نا آرامی های کشوری راکه دوست داریم سانسور و کشوری که با حاکمان آن دشمنی داریم اغراق می کنیم. آیا به نظر شما اخبار کشور های دیگر که به آنها اغراق آمیز می پردازیم کاملا صحیح ولی اخبار سوریه مشکوک است؟ چه استدلال بچه گانه. بلی مردم حق دارند که ندانند. این است احترام به شعور مردم.
به نفعتان سخن نگفته ام لذا منتشر عرضه انتشار ندارید. (422753)
 
امیر
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۵:۳۹:۲۴
از سایت الف بسیار ممنونم که به نظر کاربرانش توجه میکنه و براشون ارزش قائله.همینکه حق رو به کاربر میدید جای بسی امیدواری داره.من خودم از منتقدین به این قضیه بودم و الان تا حدی قانع شدم، اگرچه معتقدم رسالت یه سایت خبری اطلاع رسانیست، فارغ از سیاست های دولت.امیدوارم روزی برسه که بشه تمام اخبار مهم دنیا رو از سایت شما بدست اورد. (422762)
 
هادی
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۵:۴۰:۲۰
سانسور کردن یک خبر خبر چه ربطی به انگیزه اعتراضات دارد؟ (422763)
 
CNN
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۵:۵۷:۳۰
در شهر درعا که جمعیتی 120 هزار نفری دارد (به گفته CNN) تعداد حد اکثر 15 هزار نفر ( به نقل از CNN ) تظاهرات کردند. درعا یک شهر مرزی است بین اردن و سوریه و نزدیک به اسرائیل

دلیل واضح نیست؟! (422749)
 
هومن
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۰:۰۴:۰۸
حتما اسراييل ان سرزمينها را اشغال نكرده و يهوديان را از تمام دنيا نياورده انجا ...اين اين كامنت اين را نشان مي دهد .!!حتما انتظار هزاران راي موافق هم داشتيد از اين كشف ... (422980)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۶:۱۷:۵۵
عجیب است که در مورد بحرین منابع خبری قابل اعتماد فراوان است ولی در مورد سوریه نه. اصلا مگر صدا و سیما در سوریه خیرنگار ندارد؟! (422778)
 
علی
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۷:۱۵:۵۲
این که سوریه دوست سیاسی ماست درست ، البته اگه با انصاف نیگاه کنیم سیاست ایران رو در قبال سوریه تایید می کنیم. اما اگه از سیاست های دو گانه آمریکا در منطقه انتقاد می کنیم خودمون نباید دچار این عمل بشیم و فراموش نکنیم هیچ سنخیتی بین ما و سوریه وجود نداره و سوریه در قبال باجی که از ما می گیره مطابق مشی ما عمل می کنه ؛ اگه منصف باشیم هیچ تفاوتی بین صدای مردم بحرین و سوریه وجود نداره . (422813)
 
وحید
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۷:۲۶:۱۷
سلام، تحلیل دارای ایرادات اساسی است.
1- بزرگنمایی رسانه های غربی دلیلی بر چشم پوشی رسانه های ایرانی در قبال رخدادهای سوریه نیست مخصوصا که ایران آنجا خبرنگار دارد.
2- ارتباط استراتژیک با یک کشور دلیلی بر چشم پوشی بر حقوق مردم آن کشور نمی شود.

3- دلیلی تدارد رسانه های ایرانی اگر واقعیت های روسیه را به هر دلیل موجه یا نا موجه منعکس نمی کنند، به عنوان وکیل مدافع دولت سوریه، دروغ منتشر کنند.

4- این که رسانه های ایرانی در قیال رخدادهای سوریه هیجانزده نشوند قابل درک است اما نکته ی بسیار مهمتر این است که اساسا اطلاع رسانی درست یا نادرست به مردم ایران درباره ی رخدادهای سوریه، تاثیری در سرنوشت رویدادهای سوریه ندارد. پس چرا حقیقت از مردم کتمان شود.

5- اگر منافع شرط لازم و کافی برای اطلاع رسانی دانسته شود و در پی چنین توجیهی دروغ نیز مجاز دانسته شود، دیگر تفاوت شما با کسانی که محکومشان می کنید در چیست؟ (422819)
 
علی
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۷:۳۱:۲۷
به هیچ عنوان توجیه مناسبی برای سانسور اخبار سوریه نبود. (422821)
 
کامران
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۷:۳۴:۱۹
جالب است که صدا وسیمای ایران دائم می گوید رفتار دوگانه غرب . این قدر این کلمه را تکرار کرده است.
به نظر من حلا که کامران نجف زاده از سرزمین غیر دمکراتیک فرانسه امده او را به دمشق بفرستند تا یک خبر درست و حسابی از انجا برای ما بگوید. (422823)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۷:۳۷:۰۵
کلیه خبرها منجمله نقض حقوق شهروندی در هر جای جهان و ایران باید با صراحت و بدون ملاحظات سیاسی از سوی اصحاب رسانه اعلام شود. مردم خود بهترین قاضی هستند. (422824)
 
حبيبي
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۷:۴۰:۳۹
اگر من جاي رهبران ايران بودم آقاي بشار اسد را احضار مي كردم و به هر نحو ممكن كه شده او را از كشتار و درگيري منع مي كردم و راهكار سياسي زودرس را جايگزين هر گونه درگيري در سوريه مي كردم و به علت نزديك بودن كشور سوريه به ايران دلهاي مردم اين كشور را به دست مي اوردم تا تودهني بزرگي به اين وهابيهاي بي عاطفه زده شود و مردم آن كشور براي هميشه همپيمان ملت ايران باشند (422827)
 
مهدی
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۲:۵۳:۱۲
من اگر جای رهبران صداوسیما بودمف فورا کامران نجف زاده را می فرستادم به سوریه (423026)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۷:۵۱:۲۶
نمیدانم باور می کنید یا نه؟ منتشر می کنید یانه؟ ولی شهادت می دهم که اینجا در آلمان ما فیلم های خبری وحشیگری های حکومت بحرین و لیبی و مصر را همانطور دیدیم که خشونت و سرکوب سوری ها را. موضوع خبر فقط نیست فیلم های زنده ما دیدیم. (422833)
 
mmf
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۲۳:۰۲:۳۴
لطفا بفرمایید کدام خبرگزاری برایتان پخش کردند؟ خبر گزاریهای با نفوذ و بزرگ همگی از عدم امکان تهیه خبر می گویند . شما از کجا فیلمهای خبری را دیدید؟ (422967)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۴:۲۱:۰۳
انصافاً در فرانسه هم همینطوراست، خبرنگاران بدون سانسور همۀ کشورها را پوشش می دهند. حتی در مورد تونس (مستعمرۀ سابق فرانسه) روزنامه ها باعث عزل وزیر خارجه شدند، چون طرفدار بن علی بود. (423041)
 
سعید
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۱۱:۰۷:۵۹
من هم که در المان زندگی میکنم میتوانم صحبت های نویسنده را کاملا تائید کنم. ایا رساناهای ایران نیز به همین عدالت رفتار کرده اند؟ (423127)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۷:۵۹:۴۰
بهتر است مجمع عمومي سازمان ملل مدل حكومت قرن بيست و يكمي را با ذكر مختصات و مشخصات حاكمان ذيصلاح و انتخابات ذيربط ابراز نمايد (422842)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۸:۰۴:۲۱
یعنی صدا و سیما تو سوریه یک خبرنگار ندارد که معطل حرف اسیوشیتدپرس مونده حالا خوبه تو لندن و نیویورک خبرنگار دارند (423056)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۸:۴۵:۲۸
قابل توجه دوستاني كه نظر مخالف يا موافق دارند
بر اساس فطرت و خوي الهي، هيچ انساني سلطه و قيوميت هيچ انسان ديگري را نمي پذيرد حتي اگر آن انسان قيم جزو انسانهاي خوب باشد پس انسانها هيچ حكومتي را نمي پذيرند مگر به راي آنها باشد خواه آن حكومت طاغوت باشد يا حكومت صالحين (422875)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۸:۴۵:۴۲
شما اسلام رو به معناي واقعي صرف كردين اميدوارم اون دنيا جوابي واسه اين رفتارتون داشته باشين كه منافع مشترك و متحد استراتژيك بودنو به حق طلبي و ظلمي كه به مسلمونا ميشه ترجيح ميدين (422877)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۸:۵۸:۴۹
دشمنه دشمن من دوست من است

دوسته دشمن من دشمن من است

دشمنه دوست من دشمن من است

خیلی سخته تو این اوضاع بگی کی دوسته کی دشمن؟!

به قول انگلیسی ها: Make up your mind (422884)
 
خرد
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۹:۰۱:۵۹
بسمه تعالی
نداشتن صداقت همانطور که برای رسانه ها موجب از دست دادن اعتبار است برای سیاستمداران هم همین عوارض را دارد.
برای عمق بخشیدن به نفوذ در قلوب مردم جهان باید با شعار \"سیاست ما عین صداقت ما است\"وارد میدان مدیریت جهان بشویم لذا موضوع سوریه در رسانه های ایران و در مواضع سیاستمداران ما می تواندبرای آینده ایران و اسلام مهم باشد .
از موضوع رسانه و سیاسیون گذشته باید در سکوت مراجع در مورد سوریه دقت شود.واین سکوت میتواند نفوذ روحانی آنها را زیر علامت سؤال ببرد. (422885)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۹:۱۱:۱۱
من یک جنبش سبز هستم و هیچ وقت شعار نه غزه نه لبنان نداده ام. چرا تعمیم می دهید؟ ظلم و ستم به یاری خدا و کمک امام زمان از تمام جهان برچیده خواهد شد (422887)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۱۹:۱۵:۱۸
کمترین کسی با کمی آگاهی و شناخت می داند که در سوریه نه دموکراسی وجود دارد و نه آزادی بیان.
منشاء و سرچشمه ی حزب بعث نیز همان سوریه است و در دیکتاتوری بودن حکومت آن نمی توان شک کرد اما اینکه چرا با یک تضاهرات 10 نفره در یکی از روستاهای امریکا در ایران توسط صدا و سیما تبدیل به تظاهرات صدها نفر می شود دقیقا همان روالی است که شبکه های العربیه و الجزیره و اکثر شبکه های خلیج همیشه فارس نسبت به سانسور جنایات آل سعود و آل خلیفه در نظر می گیرند می باشد اما نکته مهم که این وسط فراموش شده و اصلا هم در نظر نگرفته شده اینکه اعتماد مردم و از دست دادن صداقت رسانه نزد مردم می باشد از شبکه های دیگر هیچ انتضاری نیست اما از ما که دایه ای عدالت محوری علوی بودن صداقت عدالت اجتماعی و آزادی و دمکراسی وخیلی چیزهای دیگه رو داریم انتظار هست (422891)
 
mmf
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۲۰:۰۲:۳۷
در پاسخ دوستان در مورد خبر های سوریه فقط به یک نکته اکتفا می کنم. بی بی سی در مورد خبر های خود از سوریه به دیده شک نگاه کرد با این توجیه که در آنجا خبر نگار ندارد و این درست نکته ای بود که مشاور اسد دیروز در کنفرانس خبری خود بیان کرد. لذا دوستان به هر دلیلی با سوریه سر سنگین هستین قدری تحمل کنید شاید اخبار واقعی چیز دیگری باشد و یا حد اقل شدت مخالفتها به آن شوری که خبر گزاریهای عموما غربی می گویند نباشد.
یک سوال هم دارم.
اگر در خانواده شما یکی از اعضای خانواده عمل نا پسندی انجام داد آیا شما آنرا تو بوق و کرنا می اندازید و فریاد می زنید؟ چرا انتظار دارید متحد استراتژیک خودمان را تو بوق بندازیم؟ کاش حد اقل از همین غربیها یاد می گرفتیم که در مورد دوستان خودش چگونه رفتار می کرد> آیا از دیروز تا به امروز خبری از تظاهرات اردن گزارش شد؟ آیا از بحرین خبری شد؟ (422908)
 
حميدرضا
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۲۰:۰۴:۲۱
سلام. پس چرا اين بشار اسد داره گروه و دسته تشكيل ميده براي اصلاحات اقتصادي و برداشتن قانون امنيتي كه اختياراتش درست و حتي بيشتر از مصر بود؟ اين اعتراضات دروغ هستش چون العالم نشون نميده و الجزيره و و العربيه نشون ميده. پس با اين استدالال شما ، اعتراضات مردم مظلوم بحرين هم دروغي هستش چون به جز العالم جاي ديگه نشون نميده البته به جز شبكه جاسوسي بي بي سي كه از عوامل مستقيم سيا و ام اي 5 و موساد هستش؟ برادر همونطور كه در مردم مظلوم بحرين اعتراض كردند و اين راست هستش مردم مظلوم سوريه هم اعتراض كردند فقط اونجا منافع ما حكم مي كنه ازشون دفاع كنيم و اينجا توي سوريه نه. راستي چرا شما درباره مردم شيعه مظلوم پاچنار پاكستان كه تحت محاصره سني سلفي و وهابي هستند هيچي نمي نويسيد (براي منبع هم راجوع كنيد به مجله همشهري جوان يك گزاراش مفصل درباره مظلوميت شيعيان اونجا نوشته بود.) (422909)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۲۰:۵۴:۱۴
هر گونه ضعف در سوریه به ضرر ایران و شیعه است و اسرائیل و اردن از این مسئله خوشحال میشوند همانطور که راه اندازی این اغتشاشات را اخوان مسلمین بدوهای اردن حمایت و راه اندازی کرده ایند همانان که در سال 57 در مکه تحصن کردند و دولت عربستان را به مبارزه با ایران دعوت کردندانان که از سقوط دولت سوریه خوشحال میشوند مرا به یاد شعار نه غزه نه لبنان میاندازند (422929)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۲۰:۵۹:۴۹
مطالب خیلی واقع بینانه و مقاله کاملا عمیق بود اگر در دوران جنگ اعراب با ایران سوریه همپیمان ما باقی ماند این رسم بدی است که ما در این دوران رسم همپیمانگری را به جا نیاریم در سوره روم اگرجه رومیان مفسد و کافر بودند اما به واسطه سیاست زمان مسلمانان پیروزی انها را طلب میکردند (422930)
 
بی نام
۱۳۹۰-۰۱-۰۶ ۲۲:۲۳:۱۶
سركوب و كشتار مردم ىر هر كشوري (هر كشوري) نارحت کننده و عملی خلاف شوئنات اسلامی است ربطی به سوریه یا جای دیگری ندارد، هرکسی هم مخالف پوشش خبری این وقایع باشد به نظر من به معنای تائید و توجیه خشونت است. (422956)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۰:۰۷:۰۸
مگر پيام انقلاب ايران به ضعفا، ايستادگي در مقابل مستكبران نبود ؟ اگر سوريه نيز چنين است مواضع مردم انقلابي ما در قبال آن روشن است! (422981)
 
مرتضی
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۰:۱۸:۰۵
ماشالله به این منطق قوی !!! شما اخبارتو پوشش بده مردم خودشون شعور دارن قضاوت میکنن کی بازیچه غربه . بعد هم اگه غرب سانسور کرد آیا کار خوبی کرده ؟ ما هم باید تکرار کنیم ؟! از کی تا به حال دنباله رو غرب شدیم ؟ (422988)
 
Prince
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۰:۲۰:۲۹
خشونت همیشه محکومه.
اینو همه میگن و بهش اعتقاد دارن.

ولی به نظر شما سوریه با عربستان یکیه ؟
با بحرین چطور ؟
با مصر زمان مبارک چطور ؟

واقعاً از سقوط سوریه سود می بریم ما؟ (422989)
 
مرتضی
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۰:۲۱:۰۳
ماشالله به این منطق قوی !!! شما اخبارتو پوشش بده مردم خودشون شعور دارن قضاوت میکنن کی بازیچه غربه . بعد هم اگه غرب سانسور کرد آیا کار خوبی کرده ؟ ما هم باید تکرار کنیم ؟! از کی تا به حال دنباله رو غرب شدیم ؟ (422990)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۱:۰۶:۰۶
الف اگر به کسی برنمیخوره از اعتراضات در بلاد عدالت انگلیس هم خبر رسانی کنید نزدیک به 250000 در لندن در اعتراض به اوضاع اقتصادی جمع شده اند و مدتی است که معترضین در جلوی در چادر زندگی میکنند در چواب اعتراض انها این معترضین را از پارک جلوی پارلمان بیرون ریختند اما معترضین از مقاومت خود دست برنداشتند و در خیابان کنار پارک چادر زده اند ( من منبع خبر را هم میدهم )
http://news.yahoo.com/s/ap/20110326/ap_on_bi_ge/eu_britain_protest

خشم معترضین و مقابله پلیس با انها
http://edition.cnn.com/2011/WORLD/europe/03/26/uk.london.demonstration/index.html
دستگیری معترضین به جرم بر هم زدن نظم عمومی
http://edition.cnn.com/2011/WORLD/europe/03/26/uk.london.demonstration/index.html (422997)
 
رضا
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۱۲:۴۰:۱۱
اعتراض انواع مختلف دارد.
يكجا مثل انگليس اين اعتراض يك اعتراض حزبي و تشكلاتي براي اعلام مخالفت با يك تصميم حكومتي است.
يك اعتراض مثل آنچه در كشورهاي عربي است اعتراض به اصول مي باشد.
آخه كدام عقل سليمي قبول مي كند همه تصميمات دست يك نفر مثل قذافي اوون هم بمدت چندين دهه باشد. اين يعني خفه كردن و سركوب افكار بقيه مردم . اين يعني من از همه بيشتر مي دانم من از همه مردم يك كشور بهترم. (423162)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۱:۱۰:۲۴
لس انجلس تایمز
اعتراضات گسترده در لندن در اعتراض به ریاضت اقتصادی
http://www.latimes.com/news/nationworld/world/la-fg-britain-protests-20110327,0,1259155.story?track=rss (422998)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۱:۱۲:۱۸
معترضین در لندن ( منجیان عدالت برای سوریه برای مردم لندن هم دل بسوزانند)
http://edition.cnn.com/video/#/video/bestoftv/2011/03/26/exp.nr.london.budget.cut.protest.cnn (422999)
 
مرتضی
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۱۳:۱۹:۴۱
که چی ؟! چه ربطی داره ؟ (423192)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۱:۳۱:۲۰
حافظ اسد با کودتا سر کار آمد و با انتخابات ساختگی دهه ها سال بر مردم سوریه حکومت کرد و گاهی هم با گلوله می کشت و کسی هم جرات حرف زدن نداشت و به بهانه خطر اسرائیل سالها وضعیت فوق العاده و خفقان بر کشور حکمفرما کرده و بعد از آن مثل حکومتهای یادشاهی پسر ان جانشین او شد. آیا می خواهید با این شیوه همه در سوریه طرفدار اسد ها باشند! درست است که سوریه متحد ایران است اما دلیل نمی شود که کارهای نادرست او تائید شود و سر پوش یر آن گذاشته شود. فقط حکومتهای که پایبند به دمکراسی و از طرف مردم آن کشورها انتخاب می شوند پایدار خواهند ماند. در غیر اینصورت آن حکومتها چه زود یا دیر رفتنی هستند. (423001)
 
مهری
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۱:۵۱:۱۳
آقای توکلی گرامی که عمیقاً برای شما احترام قائلم و همین اصرار شما به پاسخگویی به خ.انندگانتان هم دلیل روشنی به دلسوزی شما برای مصالح نظام و کشور است. برادر گرامی اما اجازه بدهید که بگویم دلایل شما را برای سکوت در باره مسائل سوریه که هرروز دارد بالا می گیرد، نمی پذیرم! شما می گویید: \" هر کس با نوع حکومت در سوریه اندک آشنایی داشته باشد می داند که در این کشور آزادی بیان و رسانه ها به شدت محدود است و طبیعی است رسانه های غربی در شهری مانند درعا خبرنگار اعزامی یا مستقر ندارند و خبرهایشان را از مخالفان دولت سوریه می گیرند. \"
آیا حکومت لیبی و مصر و بحرین و ...آزادی بیان و رسانه ها را محدود نکرده اند؟پس چرا شما در باره آنها همین پرسش را ندارید؟ آیا فیلمهایی که از سرکوب مردم لیبی و بحرین می آید از فیلمهایی که در باره سوریه منتشر می شود، متفاوت است؟ منکه از طریق اینترنت محل کارم می بینم، هیچ تفاوتی نه بین سرکوب مردم این کشورها با عملی که در سوریه انجام می شود می بینم و نه متأسفانه تفاوتی میان ادعای آن دولت ها با دولت سوریه که همه اینها را توطئه دشمنان قلمداد می کند.
و یا نوشته اید که : \" البته نزدیکی سوریه با ایران به معنی تایید نوع حکومت آن توسط ما نیست بلکه این نزدیکی بیشتر به دلیل دشمن مشترک دو کشور است. \" آیا انصافاً لیبی در مقابل آمریکا قرار نداشته است؟ آیا آمریکا آنج حتا کاخ قذافی را بمبباران نکرده است؟ از شما انتظار نمی رود به چنین دلایل یکسویه ای متوسل شوید. و متأسفانه این مطلب وزن نوشته های تحلیلی الف را ندارد.
با احترام مهری (423006)
 
امیر
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۲:۱۳:۰۱
من ایرانی وطن دوست هستم ولی از نابودی دیکتاتور سوریه بسیار خوشحال می شوم البته اگر به صورت مسالمت امیز استعفا دهد بسیار بهتر است زیرا مردم سوریه مشکلات کمتری می کشند (423012)
 
رد شد رفت
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۲:۲۰:۰۱
آتش روشن کردیها! روز قیامت هم باید پاسخ خون این کشته ها را بدی. اگر با این استدلالهایی که آوردی، میتونی: بسم الله. (423016)
 
1
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۲:۲۵:۲۵
هیچ آدم انسان دوستی از زلزله در ژاپن خوشحال نمیشه.
آیا این دلیل میشه که اخبارش گفته نشه؟ (423017)
 
منتظر الظهور
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۲:۳۵:۰۴
آن چه در سوریه رخ می دهد کپی برداری موساد و فراماسونری از فتنه ی ایران توسط نیروهای سبز حامی قذافی و بهاییت در سال 1388 است.انشاء الله همانطور که بنا به فرموده ی مولایمان فتنه ما را واکسینه کرد دولت سوریه و دیگر حامیان حزبالله و سید یمینی هم در این راه واکسینه خواهند شد. (423023)
 
مهدی
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۲:۵۱:۴۱
در حالیکه هر کسی که خبرها رو دنبال کرده، میدونه پیشرفت های انقلابیون در بازپس گیری اجدابیا به لطف غربیها بوده و مردم لیبی هم از غرب، فرانسه و سارکوزی تشکر کردند،
میگه، حمله نیروهای قزافی به انقلابیون و حمله غربیها به مردم لیبی.
و استناد میکنه به سخنان وزرای دولت قزافی و تلویزیون لیبی!!!!!

من به هیچ وجه صداوسیما رو قبول ندارم. خبرهاش به شدت گزینشی هست.
این هم یک توجیه بی مورد هست که فورا میگن، در عوض، غربیها اخبار بحرین رو پوشش ندادند. بی بی سی و یورونیوز و الجزیره و العربیه، خبرهای بحرین و یمن رو هم پوشش دادند.
حداقلش این هست که اشاره کردند به این موضوع.
اما صداوسیما اصلا خبرهای سوریه رو بایکوت کرده. این خیلی فرق داره.
حتی در مورد اون راهپیمایی مردم لیبی که از غرب و فرانسه و سارکوزی تشکر کردند، خبری پخش نکرد.
باید از صداوسیما پرسید، معیار خوب و بد بودن دیکتاتورها و حکومت های موروثی چیست. اگر به غرب نزدیک باشد، بد هستند اما اگر به جمهوری اسلامی نزدیک باشند خوب؟ آیا این یک استاندارد دوگانه نیست؟ (423025)
 
javad
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۳:۴۹:۴۸
agar migin be rasanehaye garbi nabayad etemad kard, (423036)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۴:۰۹:۴۵
مردم سوریه می گویند ایران با دو ناو جنگی خود تعداد قابل توجهی بسیجی و سپاهی( مثل مرسونرهای قذافی) برای سرکوب مردم آزادی خواه سوریه اعزام کرده است! (423040)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۸ ۰۸:۴۷:۰۰
اینرا تو میگویی مردم سوریه ایران را دوست و همپیمان خود میدانند و ایران هم دولت علوی سوریه را همپیمان دینی و ملی خود میداند اصلا روش اعتراضات در سوریه را با بحرین و مصر و تونس مقایسه کنید در بحرین و مصر و تونس مردم زود به اتش زدن و حمله به اماکن دولتی رو نیاوردند این روش اعتراضات در سوریه مرا به همان سطل اشغال اتش زدن فتنه گران در ایران و حمله به اتوبوس و اماکن نظامی در تهران که روش جورج سورس و افراطیون برای بزرگنمایی اغتشاشات بجای بیان مطالب است میاندازد (423461)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۸:۵۰:۵۷
چرا باید فقط خبرهای خوشایندرا نظام دولتی خبری پخش کند؟بی اعتمادی به دستگاه خبری ضربیشتر است. توجیهات مقاله قابل قبول نیست (423076)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۸:۵۸:۲۶
ده ها معترض لندنی به بیمارستان منتقل شدند
http://edition.cnn.com/video/#/video/world/2011/03/24/robertson.tripoli.trip.goes.wrong.cnn (423081)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۹:۱۳:۲۲
سلام هم وطنان عزیز . موضوع عدم انتشار اخبار نا آرامی های سوریه در ایران قابل تامل است اما صرفه نظر از اینکه چرا این اخبار درایران به خوبی منعکس نشد باید توجه داشته باشیم حکومت سوریه یک حکومت مبتی بر آرای مردم نمی باشد همانطور که می دانید حزب بعث حزب حاکم بر سوریه بود و می توان آن حکومت را دیکتاتوری نامید . وطبیعی است در حکومتهای خود کامه فساد بروز کنه وبالاخره مردم اعتراض کنند . اما ذکر این نکته لازم است . ساید الف دلایل عجیبی برای عدم پوشش اخبار سوریه اعلام می دارد . مثل موثق نبودن اخبار مشکوک بودن موضوع واینکه چون خبر گزاریهای خارجی اخبار جنایات سعودیها را انعکاس نکرد ما هم مقابله به مثل می کنیم . راستی اینها دلایل خوبی است ؟ واقعیت این است که سوریه کشور متحد ایران در منطقه است و تقریبا در مسایل اساسی منطقه وجهان مواضع مشترکی داشته ایم . لازم به ذکر است سوریه نیز در جریان اعتراضات سال 88 همین مواضع را در قبال ایران اتخاذ کرد . کرچه سوالهای زیادی در این موضوع عدم انعکاس وجود دارد اما عکس العمل مقامهاس سوریه مانند دادن امتیاز آزادی زندانیان سیاسی و ..... نشان می دهد که مردم به دنبال آزادیهای سیاسی و اجتماعی واقتصادی هستند . اما به هر حال کشتار مردم در هر صورت قابل توجیه نیست . امیدوارم سایت الف کم لطفی نکنه در گذاشتن این نظر (423084)
 
امير110
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۹:۳۰:۱۷
مردم هم چه انتظاري از سايت هاي به اصطلاح اصولگرا دارند. انعكاس شورش در سوريه. نعوذ باا... يه دفع بگيد اين سايت ها و رسانه ميلي كافر بشن ديگه. مگه مي شود در كشور دوست ؟!- اسلامي؟! - و داراي دمكراسي هزار ساله؟! در سوريه شورش بشود. زهي خيال باطل اين اتفاقات فقط در كشورهايي كه ديكتاتور نفتي دارند ( ليبي) و يا وابسته به صهيونيسم(مصر) اتفاق مي افتد. مگر دلارهاي نفتي ما مي گذارد شورشي در سوريه بشود. (423089)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۰۹:۳۵:۲۶
اگر در سوریه خبری نیست پس واکنش دولت سوریه ( ازادی زندانیان - اضافه کردن 1500 لیره به حقوق کارمندان - وعده اصلاحات) از چه بابت است. (423092)
 
غريب آشنا
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۱۰:۰۲:۵۰
با سلام،

بسياري از نظرات دوستان عالي و منطقي نوشته شده است. اين نشان دهنده بستر فهم عميق سياسي است.

سايت محترم الف آنچه من از وقايع كشورهاي منطقه در اخبار و تحليل ها ديده و شنيده ام به نتايج زير رسيده ام:

1- با شما موافق هستم كه سوريه در برابر بحرين قرار دارد
اما دوست عزيز هم بحريني ها حق اعتراض دارند و هم سوريايي ها. ظلم همه جا ظلم است. ظالم هركجا دست به كشتار بزند بايد برود. يادمان باشد كه رژيمي چون رژيم بعث جنايت و كشتار براي بقاي ناحق مي كند.
2- اين نا آراميها از مساجد شروع شده اند پس مي توان اميد داشت اينحركت ها حركت هاي ديني و آزادي بخش باشند.
3- از آنجايي كه ما آنجا اهداف راهبردي داريم ( به اذعان شما) مي بايد بسترهاي حفظ اين اهداف را مهيا كنيم. چراكه در بند 2 عرض كردم كه اين حركت از مسجد شروع شده و ميتواند به دولت ديني يا متكي بر شريعت دست يابد. پس سعي كنيم با روشنگري ها راه را براي تحليل سياستمداران خود و مردم باز كنيم.
4- شايد اينحركت به نظر شما حركت ديني ولي فرقه اي ( سني ) باشد . ولي يادمان باشد كه حماس نيز كه از همپيمانان راه بردي ما هستند نيز سني هستند. پس تهديدها را تبديل به فرصت كنيم.
5- بيش از 50 كشته در يك هفته ( به نقل از الجزيره و العربيه ) نشان مي دهد كه رهبران حزب بعث دست كمي از قذافي خون آشام ندارند.
6- مردم ستمديده در جهان اسلام و كشورهاي عربي همه جا استناد به اخبار العالم،المنار و الكوثر مي كنند اما براي اتفاقات سوريه حرفي براي گفتن ندارند. دوستان مصداقيت رسانه هاي پيشگفته( كه صداي بي صدايان لقب دارند) در چشم جهان اسلام مهمتر از حزب بعث است. (423106)
 
مهدی
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۱۰:۰۸:۵۷
اینکه کسی نمیدونه در سوریه چه خبره حرف درستیه. شما اگه بی بی سی فارسی رو هم که خیلی به بزرگ کردن این دست مسایل علاقه داره ( چون میتونه به ایران مربوط بشه ) مشاهده کنید می بینید که به غیر از چند ثانیه فیلم مبهم و خبر به نقل از منابع غیر معلوم چیزی نداره ولی به نظر من رسانه ها بویژه صدا و سیما میتونست این اخبار رو پخش کنه و اتفاقا بگه که منبع این نا آرامی‌ها از خارج سوریه و با هدف انحراف در خیزش‌های مردمی جهان عرب می‌باشد. اینجوری هم تحلیل نزدیک به واقعیت بیان می‌شد هم اعتماد به رسانه‌های کشور افزایش پیدا می‌کرد. (423111)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۲۳:۵۰:۲۶
هدف وسیله رو توجیه میکنه (423393)
 
عبدي
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۱۰:۳۸:۵۷
چرا هميشه ما تحت تاثير غربيها هستيم و گول ميخوريم و فريب ميخوريم و نمي تونيم درت رو از نادرست تشخيص بديم و ديگري بايد تشخيص بده كه از چي خبردار باشيم واز چي نه؟ نميشه ما اونارو گول بزنيم ! (423113)
 
محفوظ
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۱۱:۲۸:۰۲
با سلام

گفته ايد كه:

\"این کشور، مجرای اصلی کمک به مبارزین لبنانی و فلسطینی هم هست. طبیعی است ایران بدون اینکه نوع حکومت سوریه را تایید کند از فرصت وجود چنین کشوری برای کمک به رزمندگان فلسطینی و لبنانی بهره برده و درگیری و خونریزی را از مرزهای ایران به مرزهای اسرائیل منتقل کرده است.\"

آيا واقعا خود معتقد به نوشته خودتان هستيد؟
آيا حق اين است كه ديگران را به كشتن دهيد تا به خودتان آسيبي نرسد؟
براي حصول به اين نتيجه تا به حال چه كرده ايد؟
آيا ميتوان تصوركرد كه به مردم گفته شود كه كمكهاي ايران چه بوده و به چه ميزان بوده؟
كدام حق به كسي داده شده كه براي حتي هدفي مقدس دست به هر وسيله حتي نامقدسي زد؟
سالها گفتيم آمريكا كار غلطي ميكند كه درامورديگران دخالت ميكند و درست هم ميگفتيم اما اگر ايران اينكار را انجام دهد چه؟
ودرنهايت اگر شما اخبار سوريه را به مردم نگوئيد آيا سوريه هم انقلاب نخواهد شد؟

موفق باشيد (423134)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۱۱:۴۳:۳۱
ناآرامي در سوريه چه ربطي به انتخابات سال 84 داره؟ (423140)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۱۲:۳۰:۵۷
صرفنظر از مخالفت با محتواي مطالب، با توجه به نبود مرجع براي مقاله صحت ادعاهاي شما هم چندان باورپذير نيست... (423157)
 
متین
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۱۲:۳۶:۴۶
حق را بگو حتی اگر به ضررت باشد.
این سخن نه تنها برای فرد فرد مردم بیان شده است بلکه برای حکومت نیز مصداق دارد.
ما که داعیه حق طلبی را در جهان سراسر دروغ و تزویر داریم چگونه است که برای حفظ منافع خود ابتدایی ترین دستورات دینمان را به فراموشی می سپاریم و با استفاده نادرست از جمله تاریخی ((سیاست ما عین دیانت ماست)) برای اقناع دیگران خود را فریب می دهیم. (423159)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۱۴:۴۰:۴۱
وقتی سانسور می شود
همه دنبال اخبار ماهواره ها هستند نه صدا وسیما و در اینترنت هم بدنبال گذر از سایتهای فیلتر شده هستند ! سانسور خبری فقط باعث جلب اعتماد بیشتر مردم به رسانه های خارجی می شود (423235)
 
محمد
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۱۴:۵۴:۱۸
سلام
به نظر شما آيا رابطه اي بين متحد استراتژيك بودن سوريه و پوشش ندادن خبر هاي نا آرامي ها در آن كشور مي تواند وجود داشته باشد ؟

آيا اگر ما اين نا آرامي ها را پوشش ندهيم آن نا آرامي ها از بين مي روند ؟

اين چه اتحاد استراتژيكي است كه بين دو كشور با اين تفاوت ها مي تواند وجود داشته باشد :

در سوريه حزب بعث عفلقي بر سركرا است و ابن حزب از سوي امام خميني مورد حمله و انتفد قرار گرفته است

در سوريه حكومت سكولار و به هيچ روي با ترتيبات مذهبي سازار نيست و ايران حكومت ديني دارد

سوريه قطعنامه هاي سازمان ملل را تا حد خارج شدن اسرائيل از سرزمين هاي اشغالي در سال 1967 قبول دارد و ايران موجوديت اسرائيل را به رسميت نمي شناسد (423236)
 
بابک
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۱۷:۱۸:۲۵
این نوشته یک اعتراف است که متاسفانه در ایران حتی اخبار هم وسیله‌ای برای پیشبرد اهداف سیاسی و ایدئولوژی شده است. تناقضات هر روز بیشتر می‌شود! (423284)
 
امیر
۱۳۹۰-۰۱-۰۷ ۲۰:۴۱:۳۳
مسلما نمی توانین ادعا کنین که اخبار ناآرامیهای مصر به اندازه کافی پوشش داده نشد؟ مگر مبارک نوکر و متحد استراتژیک آمریکا و اسراییل نبود؟ پس چرا از همان ابتدا این رسانه های غربی و تحت کنترل صهیونیستها با آب و تاب و 24 ساعته آنرا پوشش خبری میدادند؟ ایران، لیبی و سوریه همچون مصر کشورهای تاثیرگذار و بزرگ و از بازیگران اصلی منطقه هستند و اتفاقاتی که در این کشورها میافتد اهمیت استراتژیک دارد! اصلا بحرین کجاست و تا قبل از این درگیریها چقدر در سطح جهانی در راس اخبار بوده؟ لطفا کمی منطقی باشید! (423352)
 
میترا
۱۳۹۰-۰۱-۰۸ ۰۰:۱۵:۲۶
سلام
چیزی که مشخصه جنس این شلوغ کاریها در سوریه بسیار بسیار متفاوت هست با نقاطی که مردم واقعی قیام کردند پاسخ به این سوال واضح است غرب بخصوص آمریکا تمایل بسیاری در تغییر نظام فعلی سوریه دارد، سوریه ای که یکی از شاخه های مقاوت در منتطقه است. امام در یمن و بحرین و لیبی و تونس و عربستان و اردن .. افرادی حکومت میکنند که دربست در خدمت منافع غرب و بخصوص آمریکا هستند.

چرا جای دور غائله 25 بهمن فرقه سبز (نسخه جدید منافقین) در ایران انحراف اذهان و یا شستشوی مخاطب غربی و یا غیره با همردیف کردن تحوش چند منافق در دو - سه خیابان تهران با قیام اسلامی و مردمی کشورهای بحرین، لیبی، یمن، مصر، تونس بود.

دوستمون به نکته خوبی اشاره کرد تا دیروز نه غزه نه لبنان حالا شد چرا سوریه نه (423399)
 
محمد
۱۳۹۰-۰۱-۰۸ ۰۰:۳۲:۴۳
\"هر کس با نوع حکومت در سوریه اندک آشنایی داشته باشد می داند که در این کشور آزادی بیان و رسانه ها به شدت محدود است\"

خدا خوب در و تخته رو با هم جور کرده ! (423403)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۸ ۰۱:۵۷:۰۳
این مسأله ی جدیدی نیست در مورد مسلمانان اویقور در چین و مسلمانان چچن در روسیه هم همین اتفاق افتاد : سکوت (423426)
 
محمد صادق
۱۳۹۰-۰۱-۰۸ ۰۴:۰۳:۳۳
برای چی هر چی با مذاقتون خوش نمیاد براش هزرا تا توجیه و دلیل الکی میارین کجای اسلام اینطوری خواسته مگه ریگی تو کفشتونه که از گفتن حقیقت میترسین چرا اعتماد مسلمونایی که به این انقلاب دل بستن را رو از بین میبرین وای بر شما... (423446)
 
محمد
۱۳۹۰-۰۱-۰۸ ۰۵:۴۲:۳۹
الف جان ، مصداق بارز عذر بدتر از گناه را در نوشته ات آوردی ! (423450)
 
محمد
۱۳۹۰-۰۱-۰۸ ۰۷:۵۷:۱۳
سلام من به عنوان یک ایرانی با هرحکومت دیکتاتوری ازجمله سوریه مخالفم وتنها آرزوی من این است که هرحکومت ظالم ودیکتاتوری نابود شود درجواب مطالب شما عرض می کنم دلیل نمی شود که چون هم پیمان ومتحد ماست هرغلطی دلش خواست بکند ومردمش را سرکوب کند . واقعا جای تاسف دارد برای دوستانی که با این منطق صحبت می کنند کشتن انسانها به خاطر عقاید وتفکراتشان کاری زشت وبرخلاف رضای خداست
به شاعر :هرکسی را اصطلاحی داده ایم هر کسی راسیرتی داده ایم .پس جای شرمساری است که عده ای جواز کشتن انسانهارا به دلیل این که برخلاف منافع ماست را صادر می کنند وازآن دفاع میکنند (423455)
 
ناشناس
۱۳۹۰-۰۱-۰۸ ۱۰:۲۱:۳۷
با اين سكوت خبري صدا وسيما در مورد مسائل سوريه چطو مي شود به خبرهاي رسانه هاي داخلي اعتماد كرد يه كم منطقي فكر كنيد ومسائل رو الكي توجيه نكنيد ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! (423491)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۸ ۱۰:۳۶:۵۵
به اخبار اونا شک داشتین ؟؟ یعنی خودمون یک خبر نگار نداشتیم! (423497)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۸ ۱۱:۲۵:۱۸
سوريه متحد راهبردی ایران است اين چه حرفيه جز اين كل پول نفت ما خرج اقايان مي شود (423528)
 
امید
۱۳۹۰-۰۱-۰۸ ۱۲:۴۹:۳۷
مرگ حق است اما برای همسایه! (423573)
 
رضا
۱۳۹۰-۰۱-۰۸ ۱۴:۲۹:۰۲
میهن پرستی ایرانیها چه ربطی داره به سکوت درمقابل حوادث سوریه؟
یکی این رو به من توضیح بده. (423607)
 
رضا
۱۳۹۰-۰۱-۰۸ ۱۵:۴۷:۵۱
تمام این مطلب فقط ثابت کرد که رسانه های غربی بیطرف نیستند و مطالبی که متشر میکنند در راستای منافع ملی کشورشان و تا حدودی یحودیان است ، آیا رسانه های ما هم که داعیه اخلاق محوری و صداقت دارند باید به همین روش اخبار گزینشی منتشر کنند؟ (423619)
 
عجب
۱۳۹۰-۰۱-۰۹ ۰۰:۳۴:۵۰
خود بشار اسد اصلاحات رو قبول کرده زندانیا رو آزاد کرده. ما هنوز میگیم اونجا خبری نیست . (423777)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۹ ۱۲:۵۵:۳۶
سوریه تنها به اصطلاح \"جمهوری\" در جهان است که موروثی بودن ریاست جمهوری در قانون هم ذکر شده است !
فکرش را بکنید حتی قذافی هم برای سیف السلام ( پسرش ) چنین قانونی را تصویب نکرده ولی اسد گرامی ؟! (423904)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۹ ۱۵:۵۵:۲۷
اقای دکتر یک مامور حراست فرودگاه را در نظر بگیرید که ملیونها نفر را بازرسی کند ولی فقط یک مورد را چشم چوشی کند. این مامور از نظر حرفه ای ...نمی ارزد. یک اژانس خبری هم که با هزار توجیه ایدئولوژیک خبری مهم را سانسور مکند همین حکم را دارد. (423129)
 
رضا
۱۳۹۰-۰۱-۰۹ ۱۹:۲۹:۴۳
دولت و سیمای باید درعین حمایت از سوریه و مردم آن از دیکتاتوری در سوریه انتقاد کرده و بر سوریه فشار بیاورد تا دموکراسی در سوریه ایجاد شده و درضمن مردم سوریه با ایران دشمن نشوند. اسد دیکتاتور است و دیر یا زود می رود.ما باید عاقلانه عمل کنیم. (424052)
 
سعید
۱۳۹۰-۰۱-۰۹ ۲۱:۳۹:۲۷
به لطف خدا دولت سوریه استعفا داد.. حالا معلوم شد اسن خواسته ملی بوده یا نبوده! (424079)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۹ ۲۱:۴۳:۳۳
به همه ایرانیان و ازجمله سایت محترم الف بررسی علل نزدیکی سوریه به کشور ما را خواهانم,هموطنان عزیز پس از انقلاب و در بحبوحه جنگ به دلیل اینکه حزب بعث عراق توسط یک سوری بنا نهاده شد این دو حزب در دو کشور حالت خصمانه ای نسبت به هم پیدا کردند و چون سوریه عراق را رقیب خود می دید به طرفداری از ایران پرداخت.
در هرحال سوریه کشوری عرب است و اگر کسانی فکر می کنند که سوریه با ماخواهد ماند در اشتباه محض هستند. پس از جنگ نیز اگر کمکهای اقتصادی ایران به اشکال مختلف(ورود مسافران زیادی از ایران برای زیارت) و ایجاد کارخانه هایی در این کشور که با زیرکی تمام به جای دریافت کالاهای آماده با سرمایه های کشور ما کارخانه در کشورش احداث می شود هم اشتغال ایجاد می شود نبود مطمئن باشید که سوریه هیچگاه با ما نبود.به یاد همه می آورم که چند سال پیش تنش کوچکی در روابط ما با سوریه به وجود آمد ,همین دولت به اصطلاح دوست در نشست قاهره به قطعنامه اتحادیه عرب درمودر جزایر سه گانه ایرانی رای مثبت داد و صداوسیما هم هر جقد تلاش کرد نتوانست از کنار آن بگذرد و آنرا اعلام کرد.در رابطه با مقاومت مردم مظلوم فلسطین هم مطمئن باشد اگر سوریه جولان را از رژیم اشغالگر قدس پس بگیرد به راحتی آب خوردن به همه چیز پشت خواهد کرد.اگر در این صحبت شکی دارید به سابقه اعراب رجوع کنید.و کلام آخر فراموش نکنیم سوریه کشوری عربی و شدیدا منفعت گرا است. (424081)
 
mmf
۱۳۹۰-۰۱-۰۹ ۲۲:۱۲:۴۵
دوستان معترض به کمبود خبر در مورد سوریه آیا اکنون هم معترض هستند؟ یا اینکه تظاهرات چند صد هزار نفری را معترضند که چرا پوشش داده می شود؟ (424083)
 
م.ح.عابدین زاده
۱۳۹۰-۰۱-۰۹ ۲۲:۲۹:۲۳
این چیزی که می خوام بگم غربی اما متاسفانه واقعیته.
چطور ممکن تو کشوری که مردم کاملا قبیله ای و مبتنی بر اعتقادات مذهبی تصمیم گیری میکنند (کشور عربی سوریه) دولتی که همفکرانش تنها 10 درصد کل مردم کشور باشه رو بتونیم مردمی تصور کنیم. در سوریه تنها 10 درصد مردم علوی هستند یعنی هم فکر دولت هستند اما دولت این کشو خودش رو مردمی می دونه و توانسته با اعلام وضعیت فوق العاده طی 40 سال بر مردم حکومت کنه. نمونه همین اتفاق در بحرین افتاده، اکثریت 70 درصدی شیعه متاسفانه مورد ظلم قرار گرفتند و دنیا سکوت کرده.
اما باید قبول کرد ظلم، معنیی بجز ظلم ندارد چه از جانب متحد ما و چه از جانب دشمن ما عقل و دین به ما می گه که باید باهاش مقابله کرد حتی اگر متحد ما خوشش نیاد. (424092)
 
۱۳۹۰-۰۱-۰۹ ۲۳:۳۵:۴۶
آن هموطنان و رسانه هایی که با شعف و شادی اخبار ناآرامی در سوریه را نقل می کنند، احتمالا اهمیت راهبردی سوریه در دور نگهداشتن کانون درگیری از مرزهای ایران را درنظر نمی گیرند... (424109)
 
۱۳۹۰-۰۱-۱۰ ۰۹:۳۶:۴۴
یعنی تو مصر و لیبی آزادی بیان هست که خبراش رو سریع منتشر کردند؟! (424154)
 
کیان
۱۳۹۰-۰۱-۱۰ ۰۹:۵۰:۰۹
یک سوال؟
آیا رسانه های غربی تظاهرات مردم سوریه در حمایت از بشار اسد رو هم نشون دادن؟ (424156)
 
رضا
۱۳۹۰-۰۱-۱۰ ۱۹:۰۵:۰۷
جناب کیان خان بله به طور کامل توسط رسانه های غربی نشون داده شد... نگاه میکردی بعد کامنت میزاشتی عزیز.
... (424405)
 
زاير سوريه
۱۳۹۰-۰۱-۲۱ ۱۲:۳۱:۴۸
من 3 روز پيش از سوريه اومدم تو شهر دمشق مردم طرفدار بشار اسدند براي من بشار اسد و ديگري فرقي نمي كنه اما من شاهد راهپيمايي ميليوني مردم دمشق در حمايت بشار اسد بودم بيشتر ماشينهاي شخصي و مغازه ها حتي پشت شيشهاي اپارتمتنها عكس بشار اسد زده شده بود شهر هاي جنوبي نا ارام است و نه همه جاي سوريه (428145)
 
Irandoost
Germany
۱۳۹۰-۱۱-۱۸ ۲۰:۲۹:۳۱
دوست عزیز گیریم که حرف شما متین اما آیا مردم حمص حق انتخاب ندارن، این شهر 1.200.000 نفر جمعیت داره، اینجا صحبت از اقلیت نیست! (646468) (alef-15)
 
رامین دریانی
۱۳۹۰-۰۲-۰۲ ۲۰:۳۷:۱۷
این ترس همه ی دیکتاتورها از حرکات مردمی است که آنها را وا میدارد که این حرکات را به خارجی ها نسبت دهند به یاد بیاورید که شاه هم انقلابیون مسلمان ایرانی را مارکسیست های اسلامی که از آن ور مرزها آمده اند می خواند ، دیکتاور ها توان باور حقیقت را ندارند (432757)
 
لیلا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۲۰ ۲۲:۴۲:۰۵
مردم شهری که مخالفان بشار اسد به عنوان پایگاه از اون استفاده کردن اکثرا شیعه هستن در صورتی که مخالفا از گروهای سلفی هستن که حضرت علی رو لعنت میکنن اگه عقل سلیم داشته باشی میفهمی که این یه توطئه ست (698468) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۱۴ ۱۴:۳۸:۴۴
رامين جان سعي كن حكم كلي نسبت به يك موضوع صادر نكني. خود هم بهتر ميداني كه اختشاشات بوجود آمده در سوريه زير سر آمريكا و رژيم صهيونيستي است. بنظر تو چرا ديكتاتورهاي عربي همصدا با امريكا از ناامني در سوريه دفاع مي كنند. (722337) (moderator7)
 
محمود
۱۳۹۰-۱۱-۰۵ ۰۹:۰۵:۴۸
چاه مكن بهركسي اول خودت دوم كسي (625304) (alef-11)
 
متعجب
۱۳۹۰-۱۱-۲۲ ۰۳:۵۹:۱۲
با سلام

به نظر شما کانالهای الجزیره و العربیه که تصاویری در رابطه با نا آرامیهای سوریه
پخش کرده اند صحت دارند یا خیر ؟ (651956) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.