نظر منتشر شده
۶۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 147943
فراخوان بخش اقتصادی الف؛
بایدها و نبایدهای تحقق شعار امسال چیست؟
بخش اقتصادی الف، 5 فروردین 91
تاریخ انتشار : شنبه ۵ فروردين ۱۳۹۱ ساعت ۱۳:۵۵
نامگذاری سال۱۳۹۱ بنام «تولید ملی، حمایت از كار و سرمایه ایرانی»، همه اقشار جامعه ایرانی اعم از تولید کننده، کارگر، مسئول و مصرف کننده را مخاطب قرار می دهد و برایشان وظایف و مسئولیتهایی ایجاد می کند.

بخش اقتصادی الف در اولین روزکاری سال۱۳۹۱ از بینندگان اینترنت دعوت می کند نظرشان را درباره بایدها و نبایدهای حمایت از تولید، کار و سرمایه ایرانی بیان و در معرض ملاحظه و نقد دیگر بینندگان قرار دهند.

به نظر شما حمایت از تولیدملی چه الزاماتی دارد؟

مردم و مسئولان کشور هر کدام چه کارهایی برای تحقق شعار امسال باید انجام دهند و در این راه چه نکاتی را باید رعایت کنند؟

کارگر و سرمایه گذار ایرانی به چه نوع حمایتهایی لازم دارند؟

و...

نظرتان را حتی المقدور خلاصه و مستدل در قوطی انتهای این صفحه بنویسید و به قضاوت دیگر بینندگان اینترنت بسپارید:
 
میلاد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۰۵ ۱۴:۱۴:۴۲
به نظر من تا زمانی که در این کشور رشوه گیری و فساد مالی زیاد باشد، حمایت از تولید ملی بیفایده خواهد بود. اگر جمهوری اسلامی می خواهد واقعا از تولید ملی حمایت کند باید پرونده رحیمی و نیز پرونده 3000 میلیاردی تعیین تکلیف شود (716666) (moderator7)
 
ت
Canada
۱۳۹۱-۰۱-۰۵ ۱۶:۵۹:۱۱
من سال86 آمدم کانادا و معادل 600هزار دلار آمریکا با خودم آوردم در این مملکت سرد سرمایه گذاری کردم.
مهمترین دلیل فرارم از ایران، همین نکته بود که در بالا ذکر شد...

آقایان مسئولین کشور؛ تا وقتی برای هر کاری در ادارات دولتی مجبور باشی رشوه بدهی و تا وقتی رقبای وارد کننده تولید کننده ایرانی بتوانند با پول دادن به ماموران مختلف، جنس ارزانتر خارجی را بریزند توی بازار و تولید کننده ایرانی را فلج کنند، شعار خوب امسال روی کاغذ خواهند ماند و مضحکه خواهد شد و تولیدکننده ایرانی را مایوس تر خواهد کرد

پس کاملا موافقم که بدون سالم سازی سیستم شدیدا فاسد دولتی بخصوص بانکهای غرق در لجن و شهرداریهای فاسد و مالیات و گمرک و... تحقق شعار امسال غیرممکن است (716772) (moderator7)
 
کریم
۱۳۹۱-۰۱-۰۶ ۱۳:۱۶:۲۶
من فقط می خواهم بگویم پارسال که سال جهاد اقتصادی بود چه کردید؟
اگر بخواهید امسال هم مثل پارسال بکنید همین بهتر که هیچ کاری نکنید چون تمام کارهای شما به ضرر تولید کننده و مصرف کننده تمام شده است
آقا با شعار نمی شود کار را پیش برد باید جلساتی تشکیل داده و به درد دل تولید کننده و مصرف کننده و دیگر عوامل گوش داد و با مشورت اقتصاددانان(آنهم واقعی نه صوری ) چاره ای اندیشید
اگر بخواهید مثل سالهای قبل اقتصاددانان هی نامه بنویسند و یک نفر که در راس امور است کوچکترین اهمیتی به آنها ندهد امسال هم سالی بهتر از پارسال نخواهیم داشت (717267) (moderator7)
 
ليقه
۱۳۹۱-۰۱-۰۵ ۱۷:۳۳:۲۰
به نام خدا

بنده هم مانند آقا ميلاد بر مبارزه با فساد تأكيد ميكنم اما مبارزه با فساد فقط يكي از الزامات توليد است. در حاليكه آموزش نيروي انساني(اعم از كارگر و متخصص) نقش ستون فقرات توليد را دارد. و حتي سرمايه نيز اين نقش را بر عهده ندارد و نميتواند نيروها را حول محور توليد متمركز كند و به همين دليل است كه ميبينيم مثلاً‌ در كشور خودمان سرمايه هاي كلان در بازار سوداگري(مانند املاك ، سكه و ارز و موبايل و ماشين) هدر ميروند و به توليد نمي انجامند. و شايد اين تشبيه درست باشد اگر آموزش نيروي انساني را به ستون فقرات اقتصاد و سرمايه را به ماهيچه و نيروي اقتصادي كشور و مبارزه با فساد را به پوست پيكره اقتصاد مملكت تشبيه كنيم.
و همانطور كه ميدانيد ابزارهاي آموزشي را ميتوان از كتاب و قصه براي كودكان تا صدا و سيما و آموزش و پروش و مساجد و دانشگاهها تعريف كرد. (716791) (moderator7)
 
کریم
۱۳۹۱-۰۱-۰۶ ۱۸:۴۱:۲۰
لطفا به این خبر توجه کنید :
درآمد کشور سنگاپور فقط از صادرات ماهیهای زینتی 6 برابر درآمد نفتی ایران می باشد
ما سال گذشته از صادرات غیر نفتی چقدر در آمد داشتیم؟
کشورهای زیادی از نظر صنعتی از ما خیلی پیشرفته تر هستند مثل کره جنوبی ولی آیا می دانید این کشور در ابتدا از صادرات کلاه گیس شروع کرد و در خودرو سازی هم باید گفت سابقه ما خیلی بیشتر از آنهاست ولی هم اکنون این کشور یکی از بزرگترین تولیدکنندگان کشتی و اتومبیل و دیگر اقلام صنعتی در جهان است؟
علت این پیشرفتها در این کشورها ناشی از چیست؟
علت اصلی آن:
مدیریت خوب منابع موجود و نگاه علمی به آن
ساختار سالم اداری و قوانین نظارتی
روابط خوب با کشورهای پیشرفته
تعامل خوب دولت و مجلس و ملت
حالا هر زمان این شرایط را در کشورمان فراهم کردیم ما نیز می توانیم امیدوار به پیشرفت در تولید و صادرات باشیم در غیر اینصورت امیدی نیست (717447) (moderator7)
 
مسعود
۱۳۹۱-۰۱-۰۹ ۰۹:۳۶:۴۴
علت پیشرفت آنها

1-رعایت نظم و


2-عمل به قانون

و 3-مبارزه واقعی با دروغ گویی است.

»مشخصات جامعه ی تولید کننده:

-در این جوامع کار مقدس است نه شخص
-ورشکستگی بسیار مذموم است و موفقیت در کار و مسئولیت موجب ابرو است.
-معمولا شبها زود خوابیده و صبح زود بیدار میشوند
-در روستاها و شهرهای کوچک لامپ های خورشیدی را ساعت 9 شب خاموش میکنند
-بانکها در برابر دسته چک هایی که به مشتریان خود میدهند مسئولیت دارند.
-تولید کننده ها در برابر مصرف کنندگان مسئولیت دارند.
-کارشناسان ناظر از دانش کافی برخوردار بوده و از کارگاه تولید کننده پول چای نمیگیرند.
-سفرا و وزرا بیشتر بفکر معرفی و بازاریابی تولیدات کشورشان هستند.سفیر موفق کسی است که بازار بیشتری برای محصولات کشورش پیدا کند.
-تولید کنند گان فقط در شرایط خاصی بدنبال وام میروند. (719110) (moderator18)
 
Canada
۱۳۹۱-۰۱-۰۸ ۰۰:۵۷:۳۸
1- اجرای طرح هدفمندی را متوقف و قیمتها را به حالت قبل برگردانید تا فشار مضاعفی که بر صنایع از ناحیه قیمت بالای سوحت و انرژی ایجاد شده و باعث بسته شدن یکسری از صنایع -دامداری ها و مرغداری ها شده یر طرف شود

2- قیمت ارزها را به حالت قبل از طرح هدفمندی برگزدانید تا سرمایه گذارها بازار ارز و طلا را نا مطمئن بدانند و سرمایه های خود را به این بازار نیاورند و به سوی ایجاد صنایع سوق دهند

3-جلوی وزود کالاهای مشابه خارجی و کالاهای قاچاق گرفته شود.

4- جلوی بوروکراسی و رشوه گیری در ادارات گرفته شود.

5- ایجاد آرامش اقتصادی در کشور بجای ایجاد بحران از سوی مقامات برای کسب درآمد بیشتر دولت یعنی خلاف کاری که سال گذشته دولت برای کسب سود بیشتر در بازار ارز و طلا راه انداخت و با ایجاد التهاب مصنوعی قیمت ارز را به 1900 تومان و سکه را به 800000 تا 1000000 تومان رسانید

(718319) (moderator18)
 
برهان
Turkey
۱۳۹۱-۰۱-۰۵ ۱۴:۱۵:۰۲
http://www.borhan.ir/NSite/FullStory/News/?Id=3021
http://www.borhan.ir/NSite/FullStory/News/?Id=3022 (716667) (moderator7)
 
سعيد
۱۳۹۱-۰۱-۰۵ ۱۴:۱۷:۱۲
بنظر من ابتدا بايد دستمزد كارگران از زير خط فقر خارج شود كه در اين راستا بايد از سرمايه گذار و كارفرما از طرف دولت و مجلس حمايتهايي شود مثل معافيتهاي مالياتي و بيمه اي (716669) (moderator7)
 
۱۳۹۱-۰۱-۰۶ ۱۰:۲۳:۴۱
خداییش کارمندا رو که تقریبا در فقر نزدیک به خشن زندگی میکنند فراموش نکنید 11 سال سابقه کار دارم با نفر عائله حقوقم بخور و نمیر هم نیست فقط نمیره 360 تومن! (717130) (moderator18)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۰۵ ۱۴:۵۲:۲۳
بسمه تعالي با عرض سلام و تبريك سال نو ياد اور ميشود قبل از پرداختن به موضوع منطقي است به شعائر سالهاي قبل توجه ويژه شود و روابط وپيوستگي
وانها بررسي گرددبي شك ارتباط منسجم و معنا داري استنتاج خواهد شد در تحقق تمام انها ضرورت پرداختن به نظارت و بازرسي امري جدي بوده و استفاده از توان و امكانات نرم و سخت افزاري مبنا كار و حركت لذا انچه در اين سال نياز به ان است فراگير ي همت عمومي و مضاعف و اقتدار ملي مي باشد كالا هاي داخلي اساس اقتدار و ثبات در اقتصاد و توليد ناخالص ودر امد ملي و نيز كسب درامد ارزي خواهد بود بشرط گذر از منيت و پرداختن يه فعاليت گرو هي و حمايت از توليد كنندگان و نيرو هاي كار داخل در اين مهم نياز است همانگونه كه هدفمند سازي اجرا گرديد در بخش نيروي كار هدفمند سازي نيروي كار در مقابل اشتغال نيروي كار داخلي و در امد و اقتصاد كارگران نيز توجه ويژه شود در سود حاصله كارخانه ها ميبايست يه شكل درست و واقعي قيمت تمام شده دستمزدها توجه شود شاهديم در بست اوردن فيمت تمام شده به كار قشر كارگران و نتيجتا توان و استعداد و تجارب و خلاقيت انها وفعي نگذاشته و ملوظ قرار نمي گيردكارگر جزئ سرمايه ملي بوده و توليد ملي در دستان كارگر و حمايت از انها و نيز برند داخلي است و عرق جبين كارگر از كارگاه كوچك تا بزرگ مديون زحمات كارگر است از سوي ديگر اقتصاد در ايران نه دستوري و نه نظريهاي مي باشد بلكه واقعي و درجريان حركت چرخهاي توليد نمايان ميشود موفق باشيد (716695) (moderator7)
 
باصر
۱۳۹۱-۰۱-۰۵ ۱۴:۵۴:۳۹
ثروت ، ثروت مي آورد
فقر سرقت
فقر و نابرابري به هر شكل ممكن بايد و بايد و بايد از ميان مردم مظلوم و بي پناه برداشته شود والا كماكان بايد شاهد فسادها ، طلاقها ، سرقتها ، و جنايتها باشيم (716696) (moderator7)
 
۱۳۹۱-۰۱-۰۵ ۱۵:۱۱:۴۶
1- اعمال تعرفه های گمرکی بر روی ورود کالاهائی که مشابه داخلی انها در داخل

تولید میشود بشکلی که تولید داخلی در یک بازه زمانی معین قابل رقابت شود.

2- تعیین یک ضرب العجل منطقی برای تولیدات داخلی جهت ارتقاء کیفیت و رقابت

با واردات و بر گشت به تعرفه پائین در صورت عدم تحقق این مهم.

3- افزایش پلکانی مالیات در بخش خدمات و کاهش پلکانی در بخش تولید.

4- اعطای سوبسید به بخش کشاورزی.

5- اعطای مشاوره فنی و مستمر رایگان به بخش کشاورزی جهت کاهش هزینه
تولید و ارتقاء کمی و کیفی محصول.
6- در اختیار قرار دادن ابزار مکانیزه تولید در بخش کشاورزی با ارزان ترین
تسهیلات.
7- مبارزه بی امان با قاچاق کالا و قطع دست بنگاههای دولتی و شبه دولتی
در این زمینه.
8-در اختیار قرار دادن اطلاعات وامار صحیح وروز امد توسط دولت به تولید کنندگان
بصورت رایگان و مستمر.
9-اصلاح قانون کار.
10- اصلاح قانون تامین اجتماعی. (716708) (moderator7)
 
مصطفی حسامی
۱۳۹۱-۰۱-۰۶ ۰۸:۵۷:۳۶
با عرض سلام
بنده دانشجوی کارشناسی ارشد علوم سیاسی هستم.
به نظر بنده راه نیل به توسعه پایدار اقتصادی همان حمایت از کار و سرمایه ملی است.
این رویکرد به این معنی است که کشور با استفاده منابع داخلی، استعدادهای علمی و فنی داخلی و مدیریت داخلی در جهت افزایش بهره وری و تولید ملی گام بردارد تا زمینه خودکفایی و متعاقب آن حرکت به سمت توسعه صادرات فراهم شود.
جمهوری اسلامی ایران در این زمینه دارای مزیت های ویژه ای است اعم از: 1- منابع سرشار طبیعی 2- درآمدهای نفت که می تواند برای سرمایه گذاری زیربنایی و توسعه ای استفاده شود 3- نیروی متخصص و تحصیل کرده فراوان.

اما مشکلات و معضلات موجود که مانع از به کار گیری مزیت های بالا برای نیل به توسعه اقتصاد ملی می شود به شرح زیر است:

الف. موانع مربوط به مردم و بخش خصوصی:

1- مصرف گرایی وابسته به تولیدات خارجی که بخش زیادی از منابع کشور از جمله درآمدهای نفتی را صرف واردات کالا می کند (بگذریم از این که مصرف گرایی دارای آفات فرهنگی و اخلاقی بسیاری نیز هست)
2- ناتوانی بخش خصوصی در کوتاه مدت در افزایش بهره وری و عرضه محصولات مرغوب با قیمت رقابتی. امری که به افزایش مصرف کالاهای خارجی دامن می زند.
3- بزرگ شدن بخش توزیع که اغلب از محل واردات و توزیع کالاهای خارجی ارتزاق می کند.
4- گسترش دلالی که اختلاف قیمت را بین مبدأ تولید و مصرف کننده نهایی افزایش می دهد. امری که هم به تولید کننده ضرر می زند هم به مصرف کننده.
5- بخش خصوصی ضدملی که با استفاده از رانت و نفوذ سیاسی و در شرایط فقدان نظارت صحیح به جای فعالیت مولد و تولیدی در صدد کسب ثروت نامشروع بر می آید مثل اختلاس 3 هزار میلیاردی

ب. موانع مربوط به دولت:

موانع سیاسی:
1- فضای متشنج سیاسی که انرژی و وقت دولت و مجلس را به جای تمرکز بر امور علمی و اقتصادی صرف حواشی سیاسی می کند
2- غلبه شایسته سالاری سیاسی، جناحی و ایدئولوژیک بر شایسته سالاری علمی و اخلاقی (به عنوان مثال نگاهی بیاندازید به میزان تخصص و تجربه علمی نمایندگان مجلس)
3- شکاف بین دانشگاه، نخبگان علمی و دولت

موانع ساختاری:

1- وابستگی دولت به درآمد صنایع دولتی بعضا ناکارآمد مثل ایران خودرو که زمینه افزایش بهره وری و عرضه کالای نهایی به قیمت مناسب را از بین می برد (انحصار دولتی ضد مردمی و ضد بهره وری).
2- هزینه درآمدهای نفتی برای امور جاری و گذرا به جای سرمایه گذاری زیربنایی برای توسعه پایدار
3- فقدان مدیریت شایسته و متعهد در صنایع دولتی
4- اتکا به سرمایه گذاری ها و پیمان کاران خارجی برای پر کردن خلأهای فنی و تخصصی داخلی؛ امری که در بسیاری از موارد منجر به نقض حاکمیت ملی می شود (مثل قرارداد ما با روسیه برای ساخت نیروگاه بوشهر) و همچنین ارزش افزوده حاصل از سرمایه گذاری زیرساختی را نیز نصیب شرکت های خارجی می کند.
5- پایین بودن بهره وری در دستگاه بروکراسی و ادارت. طبق آمارهای اعلام شده کار مفید در ایران 1 ساعت است. این بدان معنی است که کارمندان دولت (به استثناء آموزش و پرورش و بعضی از بخش های دیگر) در ازای 1 ساعت کار مفید حقوق 8 ساعت را دریافت می کنند! بدین ترتیب یعنی در شرایط کارآمدی صد در صد 1/8 کارمندان دولتی اضافه هستند! فقدان اشتغال کافی در بخش تولیدی عملا منجر به جذب بی رویه فارغ التحصیلان به بخش های دولتی می شود که صرفا سرباری بی خاصیت برای هزینه های جاری دولت است.
6- ارتزاق دولت از تخلفات قانونی: یعنی چه؟ وابستگی هزینه های شهرداری ها به خلافی های عمرانی و راهنمایی-رانندگی. این یعنی این که کاهش جرم و تخلفات منجر به کاهش درآمد ارگان های دولتی می شود و ارگان های دولتی نفع خود را در افزایش جرم و تخلفات می بینند.
7- سلطه برخی از اشخاص و گروه های سیاسی بر بخش هایی که عملا کارکردی اقتصادی دارند. (مثلا سلطه تاریخی راست مدرن بر دانشگاه آزاد، متروی تهران و ...) امری که مفاسد زیادی را در پی دارد. مثلا هزینه کرد درآمدهای دانشگاه آزاد یا منابع دولتی در کمپین آقای هاشمی و نماینده طرفدار ایشان موسوی
8- عدم اقتدار قوه قضاییه برای برخورد با متخلفین وابسته به شخصیت های سیاسی (مهدی هاشمی، مرتضوی، ...).

در تحلیل نهایی تنها راه نیل به توسعه پایدار استفاده از درآمدهای نفتی، منابع داخلی و استعدادهای دانشگاهی برای سرمایه گذاری در بخش تولید است. اولویت اصلی باید سرمایه گذاری در صنایع مربوط به کالاهای اساسی و صنایع استراتژیک باشد، مثل محصولات کشاورزی، پوشاک، لوازم خانگی و صنایع دارویی، نفتی، و پتروشیمی.

در این راستا وابستگی ذائقه مصرفی مردم به کالاهای خارجی، گسترش روحیه مصرف گرایی به جای روحیه پس انداز و سرمایه گذاری، تنبلی صنایع دولتی، و غلبه حواشی سیاسی بر وظایف نهادهای سیاسی کشور، شکاف بین نخبگان علمی و نخبگان سیاسی و مفاسد اقتصادی از موانع جدی تحقق این اهداف می باشد. (717074) (moderator18)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۰۷ ۱۵:۲۱:۴۰
داداش چند ١٠ساله دارن باابزارتعرفه ازصنعت ورانت خودروحمايت ميكنن؟چي شد؟كدوم پيشرفت حاصل شد!؟فقط مصرف كننده اشغال روجاي خودروخريد!مصرف بنزين رفت بالا،هواالوده شد!؟جون مردم هم بخطرافتاد!اوني هم كه پول داشت ماشين ٢٠هزاردلاري رو ٨٠ميليون تومن خريد وحالشوبرد (718040) (moderator18)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۰۵ ۱۵:۴۵:۲۱
تنش زدایی با دنیا (716721) (moderator7)
 
رضا ياري
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۰۵ ۱۶:۰۹:۱۰
سلام
سال نو فرخنده باد
در ارتباط با تقويت توليد ملي :
1- مي دانيم بسياري از كارخانه هاي توليدي ما داراي افت زيادي هستند.كلا 7 نوع افت يا تلفات داريم كه عبارتند از:
الف) تلفات ماده خام اوليه :مثلا در يك كارگاه توليد لباس چنانچه شما 100 لايه پارچه را با قيچي هاي مخصوص ببريد مقداري افت در پارچه خواهيد داشت.پس اگر 50 لايه بگذاريد ميزان افت ماده اوليه توليد به ميزان 5 درصد سود نهائي كاسته خواهد شد
ب ) تلفات در حين توليد:كه اين بر ميگردد به ابزاري كه در روند توليد مورد استفاده قرار مي گيرند و چنانچه قابليت مناسب نداشته باشند افت داريم.مثلا همان قيچي برقي مخصوص برش پارچه
پ ) تلفات وقت : هميشه مي خواهيم در توليد وقت كمتري مصرف كنيم اما به دليل نامناسب بودن ايستگاه هاي كاري همواره وقت زيادي گرفته مي شود.چينش صحيح ايستگاه هاي كاري به طوريكه كار هر فرد مخل انجام كار فرد ديگر نشود باعث از بين رفتن اين نوع افت خواهد شد.
ت ) تلفات ناشي از انبار داري:بسياري از شركتها به دليل عدم ساز و كار مناسب توزيع در كشور، توليدات خود را انبار مي كنند كه هزينه هاي زيادي براي اجاره انبار و بيمه حوادث كالاي انبار شده مي پردازند.چنانچه برنامه ريزي صحيح باشد و شبكه هاي توزيع مناسب ايجاد شود حداقل 80 درصد هزينه هاي انبارداري در توليد كاهش خواهد يافت
ث ) تلفات نيروي انساني: بسياري از شركت ها ( خصوصا دولتي) با صرف هزينه ي زياد ،نيروهاي متخصص را آموزش داده و به اصطلاح اين نيروها را توانمند مي سازند ولي به دليل عدم وجود برنامه ي مناسب،قادر به حفظ اين نيروها نيستند لذا سازمان پس از مدتي با كمبود نيروي ماهر مواجه شده و افت كيفيت توليد ايجاد مي شود.مي توان با مشاركت دادن كاركنان در سود نهائي شركت كيفيت توليد را تضمين نمود و اصطلاحا جلوي فرار مغزهاي توليد را گرفت.
ج ) تلفات مديريت دانش و تجربه : شركت هاي توليدي به راحتي نيروهاي با تجربه را رها مي كنند بدون اينكه به توانند دانش و تجربه آنها را در جهت بهبود روند توليد به خدمت بگيرند.يعني به اصطلاح مي گويند من به جاي اينكه 4 ميليون تومن به يك فرد با تجربه بدهم 4 نفر را با حقوق 500 هزارتوامن در ماه استخدام ميكنم و صرفه جوئي خواهم كرد.كه اين عين اشتباه است
چ ) تلفات انرژي:بسياري از كارخانه هاي توليدي ما داراي سيستمهائي با مصرف انرژي بالا هستند كه راندمان بسيار پائيني دارند و با توجه به مصرف انرژي ،ميزان قيمت تمام شده نهائي آنها بالا مي رود.
حالا اگر همه اينها را حساب كنيم متوجه مي شويم كه چرا مثلا توليدات كشور چين نصف قيمت توليدات داخلي ما هستند و كيفيت بالاتري نيز دارند.
جهت اطلاع چند شركت داخلي توليد كننده پيراهن در ايران با استفاده از همين راه ها و كاهش تلفات موفق شده اند پيراهن هائي با قيمت به مراتب كمتر و كيفيت بالاتري از مشابه چيني توليد كنند.در زمينه آموزش جلوگيري از افت ها مي توانيد از آقاي دكتر محمود آسياچي كه مدرس دانشگاه علم و صنعت هستند راهنمائي و كمك بگيريد.
با آرزوي سالي خوش براي همه ايرانيان خصوصا توليد كننده گان صادق و سختكوش ايراني (716734) (moderator7)
 
محمد م
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۰۵ ۱۶:۲۰:۵۹
به نظر من تحقق شعار بسیار خوب امسال با وجود تیم اقتصادی کاملا بی لیاقت دولت فعلی غیر ممکن است.
ای کاش دولت و رئیس جمهور همراه و لایقی سرکار بود و از این ظرفیتها استفاده می شد (716742) (moderator7)
 
حسینی
۱۳۹۱-۰۱-۰۵ ۱۶:۳۹:۲۷
اگر
ایات اقتصادی قرآن کریم را مطالعه کنیم هیچ جا مدل اقتصادی نمی دهد ولی در عوض از روح اقتصاد صحبت می کند.
مثلا1-خدا تجارت را حلال کرده است وربا را حرام2-حیف ومیل کنندگان برادران شیاطینند3-بخورید بیاشامید اسراف نکنید4-اموالتان را بین خود به باطل نخورید5-به اموال یتیم نزدیک نشوید6-خدا اسرافکاران را دوست ندارد.7......پس قرآن فقط از روح اقتصاد می گوید. اقتصااد یک فرایند است که با تولید شروع می شود بعد از آن دیگرنظام می خواهد یعنی ربا نباشد اسراف نباشد-حیف ومیل نباشد-استفاده در راه باطل نباشد -توزیع ثروت باشد وگروهی همه ی این فرایند چندگانه را به شدت نظارت کنند.دولت از نظر توزیع ثروت فقظ بخش دولتی را وفقرا-ازکار افتادگان را که خدمات سایر جامعه را می دهددر دست بگیرد بقیه ی جامعه را آزاد بگذارد زیرا هر شغل آزادی به هر میزان مواد اولیه بالا برود او هم قیمت را بالا میبرد تنهاقشری که دولت باید متصدی او باشد عوامل خودش است که در رفاه آنها بکوشد.حتی یارانه دادن به بازاری هم غلط است زیرا او همیشه واتوماتیک با تورم پیش می رود وهیچ موقع در نمی ماند.البته دولت باید حمایت کند ودر عین حال نظارت وکنترل شدید.درمطالعات اسلامی جایگاهی برای یارانه وجود ندارد بلکه به میزان درآمد ازسایر اقشار مالیات گرفتن واخذ حقی که ثروتمندان به دلیل تصاحب ثروت گرفتند باید بدهند مجاز است.البته اینها درحد این مقتصر ست وتفصیل در اینجا نمیگنجد.تکرار می شود در اقتصاد باید برای همه ی مراحل برنامه داشت اگر یک مرحله غفلت شود دوباره بحران آغاز می شود.وقتی اقتصاد دانها می نشینند وبحث می کنند آثار هر عمل باید دقیقا پیش بینی شود. (716754) (moderator7)
 
محمدرضا ورزی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۰۵ ۱۶:۴۳:۱۲
به نظر من اولین الزام تحقق شعار امسال، تصویب طرح عدم کفایت احمدی نژاد است تا بیش از این زحمت نکشد. اگر این کار ممکن نبود یا هزینه و دردسر زیادی داشت، حداقل تیم اقتصادی بی کفایت دولت را عزل کنند چون این آدمهای بی لیاقت، جز تملق احمدی نژاد کار دیگری بلد نیستند و باید بخاطر افتضاحشان در حفظ ارزش پول ملی در سال90، محاکمه شوند.

خودتان هم می دانید این الزامی که گفتم کاملا لازم است پس لطفا منتشر کنید (716757) (moderator7)
 
۱۳۹۱-۰۱-۰۸ ۰۸:۵۳:۲۱
دوست عزیز سلام

بنده هم همانند شما و دیگر افراد جامعه از تورم بیش از حد سال گذشته و سقوط خیلی از ارزش ها بشدت ناراحت و متضرر شده ام ولی مطمئن باشید یک نفر در یک سیستم کاملا نمی تواند گناه کار باشد. چرا کسی بفکر قیمت دلار و یا قیمت های بالای دیگر نیست.
اگر بیاد داشته باشید در دولت قبلی اگر قیمتها با تورم های سالیانه همراه بود کلی هیاهو بپا میشد.
یک به اقشار آسیب دیده نگاه کنیم ... چرا...
هرچه شد برای افراد ثروتمند شد انچنان از دیگران فاصله گرفتند و ثروتهای افسانه ای بدست آوردند که صد ها سال اگر شبانه روز کار کنیم به افزایش ثروتشان در این چند ماه نمیرسیم.
تصور کنید کالا با قیمت ابتدای سال دلار ثبت سفارش شده و کالا هنوز بر روی کشتی بوده با قیمت جدید دلار به مردم فروخته شده. چرا...
چرا سکه باید این چنین شود سوال جدی من اینست؟؟
یا قیمت دارو فقط خواهش میکنم یک سری به داروخانه ها بزنید و قیمت داروها خصوصا داروهای خاص رابپرسید. ...
(718407) (moderator18)
 
علی
Turkey
۱۳۹۱-۰۱-۰۵ ۱۶:۴۷:۳۲
می نویسم و شما هم منتشر نکنید.

درس ساده جنگ سرد و کشور هایی که الگوی کمونیستی را سر لوحه کار خود قرار دادند این بود که امروزه اقتصاد ایزوله شده و تنها در هیچ کشوری موفق نخواهد بود و پیشرفت اقتصادی در گرو داد و ستد با سایر کشور ها و برقراری روابط گسترده سیاسی و اقتصادی و فرهنگی است. تا زمانی که برخورد ما با نیمه پیشرفته جهان و فرهنگ آن به صورت نفی مطلق است و همه را در غرب دشمن خود می شمریم اوضاع اقتصادی ما پیشرفت خارق العاده ای نخواهد کرد. با افزودن فساد اداری گسترده و عدم برنامه ریزی اقتصادی صحیح علی الخصوص از جانب دولت و رقابت های تخریبی سیاسی که در آن گروه های سیاسی یکدیگر را از دایره نظام و دین و گاهی انسانیت بیرون فرض می کنند اوضاع کشور از این خیلی هم بهتر نخواهد شد. پیشرفت اقتصادی و حمایت از تولید داخلی با برنامه ریزی صحیح و عزم ملی به دست می آید نه با متهم کردن دیگران و باند بازی . امروز که عده از مردم فتنه سبز اند و عده ای دیگر جریان انحرافی و گروهی چنین و گروهی چنان ایجاد عزم ملی در میان این چند دستگی از هفت خوان رستم هم سخت تر به نظر می رسد. امیدواری من است که در سال جدید عقلای هر طرف با جدی گرفتن تهدیدات و مشکلات دور هم جمع شده و دست از دشمنی های بیهوده بردارند و سر انجامی به وضع نا به سامان امروزه بدهند انشالله. (716760) (moderator7)
 
منصف
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۰۶ ۱۱:۵۰:۰۵
اقتصاد کمونیستی ایزوله نبود، در کشورهای بزرگ دنیا مانند شوروی (شامل 12 کشور فعلی)، چین، نیمی از آفریقا، اکثر آمریکای لاتین و نیمی از اروپا و بخشهای مهم آسیا جریان داشت. اونها ایدئولوژی غلطی داشتند و منهدم شدند. روشهای غلط (مانند برنامه ریزی متمرکز از طریق سازمان برنامه و عدم توجه به تواناییهای فردی) هم بر سرعت سقوط افزود. (717209) (moderator7)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۰۷ ۱۲:۵۹:۳۲
حالا جالب اینه که تو داری در یک اقتصاد دولتی با اداره بوروکراتیک و پر از فساد زندگی میکنی و اینجور شعار میدی. همون کشورها به این نتیجه رسیدن که دارن اشتباه میکنن و با تغییر رویه الان سرآمد اقتصاد دنیا شدن. ما هم فقط بلدیم شعار بدیم (717955) (moderator7)
 
تنها
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۰۷ ۱۳:۱۱:۴۳
به نظر این حقیر 2تا مسئله خیلی مهم وجود داره واسه شروع کار 1-مدیریت متفاوت 2-تعامل با دنیا
1-اینکه اداره امور رو در کشور به دست مدیران با علم بدیم. یعنی صرف اینکه بگیم فلانی سابقه مدیریت داره و30ساله مدیر بوده و موفق بوده یک اشتباهه بزرگ و تکراریه و کشور رو نباید به دست اینها داد بلکه اینها باید در نقش مشاور باتجربه در کنار مدیری قرار بگیرند که به علم روز مسلط باشه که در بالاترین درجات علمی مدیریت امروز دنیا درس خونده باشه و از روشهای مدیریتی نوین دنیا استفاده کنه نه روشهایی که ما در زمان جنگ استفاده میکریم. ما در کشور مشکل مدیریت داریم و این کاملا واضح و بارزه. در این بین میتوان از فارغ التحصیلان مدیریت اجرایی و ام بی ای که بالاترین درجه مدیریت کسب و کار هستن استفاده کرد و از اونجایی که این فارغ التحصیلا ابتدا در رشته های فنی مهندسی بوده اند و سپس مدیر شده اند بسیار کار گشا خواهند بود و همچنین از کسانی که در مدیریت های بازرگانی و دولتی و صنعنتی دکترا گرفته اند.
2-آقا ما با اسرائیل مشکل داریم، باش. مشکلمون سر جاش خوب، ولی بیاییم با کشورهای قوی در دنیا تعامل داشته باشیم و سر جنگ با همه نداشته باشیم تا بتونیم بهتر باشیم در اقتصاد و علم و صنعت. به نظر من اینکه بگیم تحریم باعث پیشرفته دیگه کلیشه ایه، یعنی کشورایی مثل ژاپن و کره جنوبی و چین و روسیه و کشورایه اروپایی که در خیلی از موارد علمی و اقتصادی اول هستن تحریم بودن ؟ خیر مطمئن باشید اگر با کشورهای دنیا (به غیراز یکی دوتا) در تعامل باشیم بهتر و زودتر پیشرفت میکنیم (717969) (moderator7)
 
يك سرمايه گذار خرد مالباخته
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۰۵ ۱۷:۱۴:۳۲
سالها پيش به اميد كسب سود و همچنين كمك به صنعت كشور در پذيره نويسي سهام دو شركت پتروشيمي گلستان و سيمان خرم آباد شركت كردم. الان بعد از سالها هنوز وضعيت راه اندازي اين شركتها مشخص نيست و ظاهرا به موانع زيست محيطي و ... مواجه شده اند. اكنون حتي اصل پول و سرمايه ام نيز در اين سالها خوابيده است و نمي توانم دريافت كنم...
شما بگوييد با اين وضعيت . چرا مسوولين قبل از پذيره نويسي سهام و ... نسبت به موانع احتمالي و ارزيابيهاي دقيق اقتصادي و زيست محيطي و ... اهمال و سستي مي كنند تا اينگونه با سرمايه و مهمتر از همه اعتماد سرمايه گذاران وطن دوست اين كشور بازي نشود. آيا اگر همين سرمايه ام مي بردم در بازار ارز و سكه و طلا و زمين و مسكن و به تورم دامن مي زدم خوب بود؟!! (716783) (moderator7)
 
مسعود
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۰۵ ۱۷:۱۵:۳۱
راهكار درست عبور از شرايط سخت امروز اقتصادي كشور. مديريت صحيح اقتصادي و مشاوره با اقتصاددانان خبره و از طرفي اجراي صحيح اصل 44 و سپردن امور اقتصادي به بخش خصوصي واقعي و نه نهادهاي نظامي و شركتهاي شبه دولتي است. (716784) (moderator7)
 
احمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۰۵ ۱۷:۴۳:۳۸
1. قوانین مالیاتی به سود کارافرینان و تولید کنندگان کالا و خدمات (سرمایه گذاران) بهبود یابد. به طور مثال: حداقل معادل ضریب نرخ سود بانکی به سرمایه رسمی اینگونه واحد ها، از سود حاصله ناشی از عملیاتشان، از مالیات معاف شوند.

2. ضریب یکنواخت 25 درصد مالیات سود خالص، به صورت پله کانی تغییر یابد.

3. وزیر محترم دارایی لزوم احترام به تولید کنندگان و کارافرینان را (مانند همه کشورهای متمدن) به همکاران ممیزش تاکید نماید.

4. قانون کار مابین کارگر و کارفرما متعادل و از افراط و تفریط در تدوین و یا اصلاح ان خودداری شود.

5. از ورود هرگونه میوه، برنج و شکر به کشور جلوگیری شود.

6. ورود کالاهای غیر ضروری به کشور "گران" گردد.

7. و... در اخر... به مردم "راست" بگویید ! (716795) (moderator7)
 
رامين
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۰۵ ۱۷:۴۵:۵۳
شايدتنهاچيزي كه براي دولت اهميت ندارد توليدملي ميباشدوگرنه بااين پتانسيل نيروي جواني كه داشتيم و دردولت آقاي احمدي نژاد بالاترين حدآن راداشتيم مي توانتستيم انقلابي صنعتي نماييم --چين هم با همين سرمايه انساني خودتوانست درتوليدملي موفق شودوحداكثراستفاده را از نيروي كارو سرمايه كشورخودببرد. درحالي كه ما سرمايه انساني باهوش تر وتوانمندتري داريم وهم ازمنابع سرشارملي نيزبرخورداريم. ولي بازهم ميتوان تكاني خورد و نامگذاري سالهارا عملا انجام دهيم ومانندهرسال شعارگونه با آن برخورد نكنيم. اين دراصل وظيفه دولت است كه عاقلانه تصميم وعمل كند. پيشنهادات : 1- به سرمايه هاي كوچك توجه نماييم و باآموزش وكمك خانه به خانه بخصوص درروستاها وشهرهاي كوچك توليدات كوچك را حمايت نماييم و با ترويج آن ، به افزايش كيفيتهادرحدصادراتي توجه گردد.
2-به توليداتي كه داراي مزيت نسبي هستندتوجه گرددوكالاهايي راكه مزيت نسبي نداريم واردشود. اين نيازبه مطالعه وبررسي داردكه بسيارداراي اهيمت است. 3- مواداوليه ومحصولات اوليه بدون فرآوري و ارزش افزوده صادرنگردد چند دست توليدكننده ازجانب آن بوجودايد.4- بدنبال بند3 محصولات كشاورزي مانند زعفران را فرآوري نموده و بسته بندي گرددو بدنبال معروفيت برندآن بود.
5- خيلي روشهاي ديگرقابل اعمال خواهدبودكه دراين چندبندقابل ارايه نميباشد. (716797) (moderator7)
 
کارگاه تراشکاری
۱۳۹۱-۰۱-۰۵ ۱۸:۴۴:۱۳
باسلام امروز 1391/1/5 جهت تحویل لیست بیمه اسفندماه به تامین اجتماعی مراجعه نمودیم اما باکمال شگفتی به مااعلام شد که ازاین ماه به بعد معافیت بیمه ای 20درصدی سهم کارفرما ی کارگاههایی که زیر پنج نفر کارگر دارند واز سال 1362 تا بحال اعمال می شده است پیرو دستور العمل سازمان تامین اجتماعی لغو شده وبجای نرخ 10درصد ماهانه باید 30درصد حقوق ماهانه به عنوان حق بیمه پرداخت شود حال برای کارگرتراشکاری که بیش از 20سال سابقه دارد وحدود 600 هزارتومان یا 700هزارتومان حقوق میگیرد بجای 60هزارتومان باید 180یا240هزارتومان ماهانه بیمه واریز شود که یقینا پرداخت آن از عهده شرکت( کارفرما) خارج است واین تصمیم سازمان تامین اجتماعی یعنی اخراج کارگران وافزایش بیکاری .جالب است که استناد سازمان برای چنین تصمیم ویرانگری تفسیر جدید سازمان از تبصره 3 این قانون است که کارخانجات را از شمول این معافیت خارج دانسته است حال سازمان می گوید هر واحد صنعتی (مثلا تراشکاری )که شرکت باشد ودر شهرکهای صنعتی احداث شده باشد حتی اگر یک یا دو نفر کارگر داشته باشد از نظر سازمان تامین اجتماعی کارخانه است واز شمول این قانون خارج است !!!وهر کارگاهی که پروانه تاسیس یا بهره برداری از دولت گرفته است بعد از این شامل این معافیت نمی باشد !! پاسخی هم نمی دهند پس کارکاهی مانند کارگاه ما که قریب 27 سال است تاسیس شده است از چه مرجعی بغیر از وزارت صنایع باید مجوز می گرفته است ؟؟؟مسئولین سازمان تامین اجتماعی هم می گویند با تفسیر جدید فقط کارگاههای صنفی که جواز کسب دارند شامل این معافیت هستند !!!ودر قبال این پرسش که این تصمیم سازمان مغایر تصریح مشخص قانون فوق که شمول این قانون منحصر به کارگاه هایی است که از خدمات دولتی مانند برق وآب وتلفن وراه استفاده می کنند وجهت استفاده از این خدمات باید اجبارا در شهرک های صنعتی مستقر می شده اند ویا باید به صورت شرکت فعالیت می نموده اند که حتی در ماده 2 ایین نامه اجرایی قانون فوق هم اداره کارگاه را به صورت حقیقی یا حقوقی مجاز دانسته است هیچ گونه پاسخ حقوقی مستدل وعقل پسندی نمی دهند وفقط می گویند تصمیم در دولت گرفته شده است !!! در سالی که به فرموده رهبر سال حمایت از کار وتولید است این چنین از اولین روز کاری سال1391از کاروتولید وسرمایه ملی حمایت می شود؟؟دولت محترم از اولین روز کاری سال جدید کمر به نابودی کارگاههای با سابقه سی ساله بسته است آیا فریاد رسی هست !؟؟؟ (716824) (moderator7)
 
امير
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۰۸ ۰۸:۴۳:۳۵
دوست عزيز اظهارات شما را تاييد ميكنم من هم توليد كننده گاز اكسيژن هستم و هميشه از معافيت بيمه سهم كارفرما تا 5 نفر استفاده ميكردم ولي از مهر پارسال همين مواردي كه شما اشاره كردي براي من هم پيش آمد و تامين اجتماعي دليلش رو هم حضور شركت ما در يكي از شهركهاي صنعتي عنوان كرد و پيشنهاد داد شركتم رو جابجا كنم تا بتونم از معافيت سهم كارفرما استفاده كنم !!!!!
نكته جالب اين معما اينه كه از سال 61 معافيت به همه تعلق ميگرفته ولي توي اين دولت تعريف ديگه اي از برخي قوانين ميشه تفسيرهايي كه هميشه به ضرر توليدكننده است يكي از دوستانم بازرس كار منطقه است پيشنهاد داد برم جايي رو برا شركت پيدا كنم اينجوري از بيمه و حداقل دستمزد و... راحت ميشم مثل خيليها كه توي باغهاي شهريار(كرج) دارن كار ميكنن
دوست عزيز الان فقط براي اصناف اين تخفيف اجرا ميشه چند ماه ديگه هم يه تفسيري پيدا ميشه اونا رو هم تحت الشعاع قرار ميده تازه مشكل فقط بيمه نيست با اين افزايش حقوق حساب سرانگشتي نشون ميده هر كارگر براي كارفرما چيزي حدود 800-900 هزار تومن در ماه هزينه داره البته اگر اضافه كاري نداشته باشه اگر حادثه اي پيش نياد اگر اگر ... حالا واقعا توليد سود منطقي داره
قبلا نمايشگاه خودرو داشتم دلالي شيك و لباس مرتب سود عالي و كم دردسر نه بيمه نه ماليات آنچناني نه خطر و نه حادثه ضرر هم كه اصلا نبود تحت هر شرايطي توي معامله بنگاه دار سود ميكنه .... تقصير همين دوست بازرس كارم شد انقدر گفت سرمايتو بيار توي توليد از دلالي دست بردار ماهم حقيقتا عرق ملي و اميد به باز كردن سفره اي حلال تر گولمون زد حالا با ماهي 6 ميليون تومن پول برق و 3 ميليون تومن اجاره ملك و 6 ميليون تومن هزينه 6 تا كارگر و حداقل ماهي 1 ميليون هزينه تعميرات دستگاههاي روسي سال 1970 نميدونم چه كنم همه توليد كننده هاي اكسيژن همين وضعيت رو دارن دستگاههاي قديمي و پر استهلاك و...
خدا آخر عاقبتمونو بخير كنه (718402) (moderator18)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۰۵ ۱۹:۱۴:۳۷
با ممنوعیت واردات نمیتوان از تولید ملی حمایت کرد ، سیاستهای غلط قبلی دوباره داره امتحان میشه ، تولید ملی باید بر مبنای صادرات هدف گذاری شوند که متاسفانه با این موج تحریمها قابل انجام نیست ، سال گذشته که سال جهاد اقتصادی بود دیدیم چه بلایی سر اقتصاد اومد ، خدا به داد تولید ملی برسه امسال . اولین راه حل نجات کشور مذاکره سازنده با جامعه بین الملل بر مبنای منافع ملی و برداشتن تحریمهاست (716841) (moderator7)
 
حسن
۱۳۹۱-۰۱-۰۵ ۱۹:۱۵:۱۸
همانگونه که دولت و مجلس اقدام به آزاد سازی و جهانی سازی قیمتها زده اند میباید اقدام به جهانی سازی دستمزدها هم بزنند ضمنا ای کاش در سال حمایت از تولید ملی ضرغامی و دارو دسته اش اعلان میکردند در همین ابتدای سال چند در صد از فیلمهایی که تا کنون پخش کرده اند تولید ملی است و چند درصد کمک به رسانه صهیونیستی هالیود عمل کرده اند (716842) (moderator7)
 
Netherlands
۱۳۹۱-۰۱-۰۵ ۲۰:۳۷:۰۶
برگزاری کنفرانس و تخصیص پروژه و چاپ کتاب از مهمترین اولویتهای تحقق شعار امسال است. (716868) (moderator7)
 
Canada
۱۳۹۱-۰۱-۰۵ ۲۱:۴۴:۴۴
شما که چاپ نمیکنید ولی وقتی یک ارگان خاص سیاسی نظامی بر روی هر صنعت سود ده این مملکت دست میگذاره و با لابی قوی که داره تمام قراردادهای دولتی رو از آن خودش میکنه، حمایت از تولید و صنعت داخلی برای یک کارآفرین نابغه که به هیچ کجا وابستگی نداره چه چیزی رو میتونه به ارمغان بیاره؟ خداوند رحمت کنه امام عزیز رو که فکر همه چیز رو کرده بود که در وصیتنامش اون تقاضا را از نظامیان کرد ... (716899) (moderator7)
 
lمحمد
۱۳۹۱-۰۱-۰۵ ۲۲:۰۴:۲۴
با درود.حمایت از تولیدات داخلی خوبه.ولی نباید در شعار باقی بمونه..باید با تصویب قوانین و مقررات عملی بشه.
در ضمن منفی دادن به نظرها چه معنی داره.؟ (716902) (moderator7)
 
یواشکی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۰۵ ۲۲:۰۸:۱۷
خودمونیم بهتره این سوال رو اقتصاد دانها(چه باسواد چه بیسواد)جواب بدن ولی از اون مهمتر بکار بستن نظرات است بقول معروف باحلواحلواگفتن دهن شیرین نمیشود. بهترین روش بررسی مدلهای کشورهایی مثل کره جنوبی یا ژاپن است چراکه رشد اونها بعد ازپشت سرگذاشتن دوران جنگ وآغازدوران بازسازی کشورشان بود (716906) (moderator7)
 
United States
۱۳۹۱-۰۱-۰۵ ۲۳:۲۲:۵۵
با توجه به اینکه بخش کشاورزی از نقاط آسیب پذیر طرح هدفمند سازی یارانه ها می باشد که این امر پیش از اجرای طرح توسط وزیر مربوطه نیز اعلام گشته بود، و همچنین با توجه به جمع آوری نقدینگی سرگردان توسط دولت با توزیع اوراق مشارکت و غیره در ماه های گذشته، تمرکز و حمایت دولت از این بخش کمک می نماید تا هر سه بند شعار امسال محقق گردد.
به علاوه تامین زیر ساخت های مربوط به این بخش مانند سایر بخش های صنعت هزینه بر و زمانبر نبوده و همچنین باعث کاهش رشد مهاجرت روستائیان به شهرهای بزرگتر در شرایط تورم اقتصادی فعلی می شود. (716936) (moderator7)
 
علیزاده
۱۳۹۱-۰۱-۰۶ ۰۰:۱۲:۴۲
رئیس جمهور سابق پس از ناتوانی در اجرای برنامه ساماندهی اقتصادی گفت : تا این بستر ومادر ، یعنی نظام اداری بیمار متحول نشود ، هیچ اصلاحی امکان پذیر نمی باشد . رئیس جمهور فعلی هم بارها مطالبی با همین مضامین گفته است . بنابراین لازمه گسترش تولید واشتغال وسرمایه گذاری تحول در نظام اداری وقوانین مادر هم چون مالیات ها ، بیمه ، کار ، بانک ، گمرک ، تعزیرات و... که تقریبا تماما برای حفظ نظام اداری متورم ومانع فعالیت مردم تنظیم شده واصلاحات بعدی هم معمولا در همین جهت بوده ونتیجه اش وضع اسفبار اقتصاد فعلی کشور است ، می باشد . در وضع موجود امکان معرفی یک فعال اقتصادی که از تسهیلات بانک ها استفاده کرده باشد و تخلف ننموده باشد ویا رانت خواری نکرده باشد ، مقدور نمی باشد . (716957) (moderator7)
 
فروغ
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۰۶ ۰۰:۲۵:۲۴
پرای تحقق شعارامسال نیازبه کارشناسی ازسوی کارشناسان واجرای ان توسط مسئولان درسریع ترین زمان است امابه نظرمیرسداگرهموطنان بایک عزم راسخ ازخریدکالاهای خارجی اعم ازچینی وترک وهندی و....خودداری کنندخودبه خودمشاغل کاذبی مثل دلالی وقاچاقچیگری وواسطه گری و...که باعث خروج بی رویه ارز می شودازرونق افتاده درنتیجه صنایع ورشکسته یاروبه زوالی مانندنساجی کفاشی دامداری باغداری و....جان گرفته وبیکاری وتبعات ان بایاری تک تک ما کمتر وکمترخواهدشد . (716960) (moderator7)
 
فروغ
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۰۶ ۰۰:۴۵:۰۷
من که کارشناس این گونه مسائل نیستم ولی به عنوان یک ایرانی میگویم مدتی میوه خارجی نخوریم لباس وکفش خارجی نپوشیم به خداهیچ اتفاقی نمی افته بهترنیست پولمان به دست هموطنان زحمتکش ونجیب وبیکار خودمان برسد وبه جیب یک مشت دلال وطن فروش وواسطه ازخدابی خبروقاچاقچی بی دین ودیگرانی که بوئی ازشرف وغیرت وانسانبت نبرده اندسرازیر نشود. (716967) (moderator18)
 
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۰۶ ۰۷:۴۷:۲۱
سلام

تازماني كه زياده خواهي و زياده طلبي وجود دارد تازماني كه تهمت ها و اتهامات بيهوده وجود دارد تازماني كه عده اي بدون تحقيق و بدون مطالعه از روي عقده به اين آن تهمت مي زنند تازماني كه رشوه و فساد هست تازماني كه مدرك گرائي جاي تخصص و تجربه را گرفته تازماني كه هيچ كس براساس علاقه و تمايل و تخصص خود برسركارنيست تازماني كه داشتن پست و مقام براي همگان بعنوان الگو و ارزش تلقي مي گردد تا زماني كه داشتن ثروت بي نهايت بعنوان ارزش شناخته شده تا زماني كه حقوق قانوني كارگرپرداخت نشده باشده تازماني كه تنبلي و بيكاري زرنگي شمرده شود تازماني كه خوب كاركردن و جدي كاركردن ساده گي تلقي شود تازماني كه رفاه منطقي و معقولانه براي كاركنان دولت و ساير اقشارمردم تعريف نگردد تازماني كه فاصله حقوق ها از آسمان تازمين باشد (717045) (moderator18)
 
رهرو
United States
۱۳۹۱-۰۱-۰۶ ۱۰:۰۰:۱۴
با توجه به همه راه کارهایی که باید مبتنی بر اصول صحیح علم اقتصاد و بانک داری سالم و بدون رشوه و خلاف قانون عمل کردن باشد و این کار با برنامعه ریزی صحیح مجلس و نظارت مستمر نهاد های ناظر امکان پذیر است و در دراز مدت عملی میباشد . اما کوتاه ترین راه و بهترین آن این است که مسئولین همه باهم در عمل و در حوضه تحت مدیریت شان نشان دهند که پای بند به این گفته هستند و با اعلام اینکه حتا محصولات ایرانی کیفیت پایین هم دارند (البته بدون تعصب بیجا باید صریح بگوییم که بسیاری از محصولات وطنی این گونه هستند) ولی مسئولین و خانواده هایشان باید نشان دهند که حاضر به فداکاری هستند و این مورد در رو حانیان از طریق اولی کارا تر است . اگر روحانیان و مخصوصن رهبر عزیزمان خود پیش قدم باشند . عبای مبارکشان را از جنس ایرانی تهیه کنند و آن عبای لطیف ابریشم مانند را کنار بگذارند و اگر سفر دوره ای میروند از بنز و ماشین های خارجی استفاده نکنند . عصای مبارکشان را از چوب خراطی وطن تهیه کنند و همینطور از داروها و مواد گریم و آرایشی و بعد سرایت به مردم خواهد کرد . باور کنید اگر گوینده خود عمل کننده باشد همه چیز باور پذیر تر میشود . (717113) (moderator18)
 
محمد
۱۳۹۱-۰۱-۰۶ ۱۰:۲۴:۴۲
به نظر بنده حمايت از توليد داخلي زماني معنا پيدا مي كند كه دولت وارگانهاي ذيربط شرايط سياسي و اقتصادي مساعدي را در كشور فراهم كنند. افزودن تعرفه ها و اختصاص عوارض بالاي گمركي براي كالاي وارداتي به بهانه حمايت از توليد داخلي مشكلي را حل نخواهد كرد بلكه تنها باعث كاهش قدرت خريد مردم ومحروم ماندن اقشار متوسط وضعيف از استفاده كردن از كالاهاي بادوام وبا كيفيت خارجي است. از طرفي در كشوري كه متاسفانه به دليل ضعف مديريت دولت وساير ابزارهاي كنترلي همه ساله با تورم سرسام آوري روبروست هزينه هاي توليد داخلي در مقايسه با توليدات خارجي بالا خواهد رفت و در بلند مدت شكاف بين قيمت كالاي داخلي و خارجي بوجود خواهد آمد و ادامه اين سياست منجر به كاهش شديد قدرت خريد مردم ومحروم بودن استفاده مردم از كالا وخدمات با كيفيت وبا نرخ پائين خواهد بود به عنوان نمونه در صنعت خودرو كشور ما سالهاست90 درصد تعرفه را براي واردات خودرو در نظر گرفته است واين در حالي است كه متاسفانه كشور ما سالانه حدود 25-27هزار نفر كشته در حوادث رانندگي مي دهد كه به نظر اكثر مردم اصلي ترين دليل آمار بالاي ذكر شده كيفيت پائين وايمن نبودن خودروهاي ساخت داخل مخصوصا پرايد است آيا تا بحال از خود پرسيده ايم كه براي مثال اگر از اين 27 هزار نفر كشته 10هزار نفر را بدليل كيفيت پائين جاده و سهل انگاري و خطاهاي انساني بدانيم و اصلي ترين دليل17 هزار نفر كشته را كيفيت پائين خودروهاي داخلي بدانيم وحال با ديه حدود 100ميليون توماني خواهيم داشت:
17000 100000000=1700ميليارد تومان
يعني فقط سالانه 1700ميلياد تومان خسارت جاني بدون محاسبه خسارات مالي تصادفات و قطع ونقص عضو ، هزينه هاي بيمارستاني وداروئي ،بي سرپرست ماندن خانوارها و محروميت از نعمت پدر مادر برادر خواهر و... ودر ادامه ناهنجاري هاي اجتماعي واز هم پاشيدن خانواده . به نظر شما با اين 1700 ميليارد تومان نمي توان يك امتياز شركتهاي معتبرخودروسازي جهان را خريد و يا اجازه توليد آنها را در كشورمان گرفت؟
يا اگر فرض كنيم كه عمر متوسط يك انسان در كشور ما 60سال باشد و جمعيت كشور ما 75 ميليون نفر و متوسط كشتگان حوادث رانندگي در سال 25000 نفر خواهيم داشت:
60 25000=1500000در نتيجه 1500000/75000000=2درصد
يعني بطور متوسط 2 در صد يا به معناي ديگر از هر 50 نفر ايراني 1 نفر در طول عمر خود به علت حوادث رانندگي جان خود را از دست مي دهد آيا به نظر شما اين آمار بالايي محسوب نمي شود .آيا ديگر زمان پايان دادن به سياست هاي در حال اعمال وحمايتهاي اينطوري از صنعت خودرو نمي باشد؟ آيا نبايد جان مردم عزيزمان را با استفاده آنها از خودروهاي با كيفيت وايمن و افزايش قدرت خريد اقشار متوسط حفظ كنيم .
مثالي كه در بالا ذكر كردم نمونه اي از بارزترين ودر عين حال مهمترين وحساسترين صنعت داخلي كشورمان بود . در كل به نظر بنده بايستي قبل از حمايت از يك صنعت وتوليد داخلي هزينه ها ومنافع مادي و غير مالي آن را درمقايسه با واردات آن صنعت سنجيده وسپس سياستهاي حمايتي از يك صنعت را ادامه داد وثانيا اينطور حمايتها نبايد ادامه دار ودائمي باشد بلكه بايستي هدفمند ونتيجه گرا بوده وبتواند در مدت كوتاهي توان رقابتي توليدات داخلي را دربازارهاي جهاني وبين المللي افزايش دهد. (717131) (moderator18)
 
امید
۱۳۹۱-۰۱-۰۶ ۱۱:۳۶:۱۱
برای تحقق شعار امسال و تداوم و توسعه دستاوردهای آن راهی نیست مگر:
تغییر رویکرد های مدیریتی از مدیریت های دفع الوقتی و فرصت طلب به رهیافت مدیریتی مبتنی بر شایسته سالاری، برنامه مداری و نتیجه گرا همچنین توجه ویژه به لزوم هم افزایی نیروها در مدیریت برنامه ها و دستاوردها حتی پس از تغییر مدیران دستگاه ها،تشدید برخورد با هرگونه مفسده اداری و سوء استفاده از قدرت، اصلاح و ساز و کار استخدام و توسعه منابع انسانی، هدایت سرمایه ها و نیروهای موثر بر توسعه اقتصادی به سوی اهداف تعیین شده و واقعی برای تولید و اشتغال، احترام عملی به قانون، جلوگیری از هر گونه موازی کاری و مداخله افراد و مجموعه ها و اعمال فشار و مداخله از جمله مداخله نمایندگان در امور دستگاه های اجرایی، تثبیت مدیران شایسته، حمایت از تولیدات و خدمات با کیفیت داخلی و جلوگیری از فرصت طلبی و رانت احتمالی ناشی از محدودیت واردات از سوی برخی تولید کنندگان داخلی، اجرای برنامه های مناسب و راهبردی به منظور اعتلای فرهنگ عمومی با توجه به ظرفیت ها، نیازها و آسیب های فرهنگی و اجتماعی هر استان (717199) (moderator7)
 
منصف
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۰۶ ۱۱:۵۳:۴۵
لطفا منتشر نشود، درخواست مربوط به مسئولین سایت الف است.
تتها درخواست اینجانب اینست که در انتخاب عکسها و مطالب مربوط به تولید ملی از صنعت ورشکسته و بی آبروی خودرو سازی که با اتلاف سرمایه های مادی و انسانی کشور فقط باعث دپرس شدن ایرانیان شده است، استفاده ننمایید. (717211) (moderator7)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۰۶ ۱۴:۴۱:۲۸
با سلام . یکی از اقداماتی که لازم است جهت حمایت از تولید صورت گیرد برداشتن رابطه چک برگشتی با اعطای تسهیلات است. ممکنه یکی ضامن کسی شده و چکش برگشت میخوره اینجاست که تمام بانکها این موضوع را بهانه میکنند و اعطای تسهیلات را به این صاحب نگون بخت چک متوقف میکنند و گاهی این عدم پرداخت تسهیلات به نابودی کارگاه و تولید و .... منجر میشه.
امید است نمایندگان محترم مجلس چاره ای برای این معظل بیندیشند با تشکر (717327) (moderator18)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۰۶ ۱۸:۰۸:۴۳
براي تحقق شعار امسال بايد نمايندگان مجلس به شعارشون يعني عدم كفايت رئيس جمهور عزيز پايبند باشند والسلام (717437) (moderator7)
 
مرادی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۰۶ ۲۱:۴۸:۲۷
کمی به فکر منافع ملی، کمی تدبیر،کمی انصاف، کمی ارزش برای مردم و فقط چند مسئول دانا لازم است (717507) (moderator7)
 
۱۳۹۱-۰۱-۰۷ ۰۱:۱۰:۳۲
کسانیکه از ممنوعیت و محدودیت واردات صحبت میکنند دارای تفکر انحصارطلبانه و ضعیف هستند که میخواهند با ممنوعیت واردات کالای بنجل تولید داخل را به اجبار به مصرف کننده تحمیل کنند. تولید کننده داخلی زمانی واقعاٌ موفق میشود که بتواند در شرایط رقابتی به تولید بپردازد و در بازار رقابتی محصول خود را صادر کند و برای کشور درامد ایجاد کند.
بنا بر این
1- ارتقاء سطح کیفی در حد محصولات کشورهای توسعه یافته
2- مبارزه شفاف و کارآمد با فساد شدید اداری که در همه دستگاهها مرسوم و متداول است
3- حمایت واقعی و شفاف از حقوق مصرف کننده
4- مبارزه با قاچاق کالا
5- برقراری ثبات سیاسی داخلی و خارجی و تنش زدایی از سطح بین المللی
6-خروج از انزوای بین المللی
7-ایجاد راهکارهای بازاریابی با کیفیت در سطح کشورهای پیشرفته
8- اصلاح نظام گمرکی
9-اصلاح نظام توزیع
10-اصلاح همه جانبه کشاورزی مملکت و افزایش کارآیی و بهره وری در این زمینه(متاسفانه محصولات کشاورزی ما به بدترین شکل در حد کشورهای عقب افتاده کشت و برداشت و توزیع میشود)
را پیشنهاد میکنم.
تا زمانیکه آمریکا و غرب را عامل مشکلات خود بدانیم وضع از این هم بدتر میشود.
باید قبول کرد که ریشه مشکلات در سوء مدیریت داخل مملکت است.
ضمناٌ با حلوا حلوا هم دهن شیرین نمیشود.همانطور که سال گذشته دیدیم چه بر سر اقتصاد و پول این کشور آمد.دارایی های نقدی مردم نصف شد.
آفرین بر این مدیریت مدبرانه. (717596) (moderator7)
 
امین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۰۷ ۰۸:۰۰:۰۹
تو رو خدا نمیخواد چیزیو درست کنید.
همون شعار پارسال و را پیگیری کردن قضیه 3000 تایی ازش بیرون امد بسه
تو رو خدا با تولید کاری نداشته باشید
بزارید به درد خودمون بمیریم (717688) (moderator7)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۰۷ ۰۸:۲۳:۰۶
اين همه واردات كمر توليد كننده و كشاورز مارو خرد كرده (717705) (moderator7)
 
بهروز
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۰۷ ۰۸:۵۴:۲۴
با عرض سلام و ادب
درست است كه جايگاه مسئولين عالي نظام ، خصوصا" رهبر معظم انقلاب تعيين اهداف و سياستگذاري جهت حصول نتيجه است .
لكن وجه تسميه سال جديد و دگر سالها ، صرفا" تاكيد موكدات از طرف حضرت ايشان ميباشد .
تعجب آنجاست كه تمامي مسئولين اجرايي و غيره به شكلي كليشه ايي با موضوع برخورد مينمايند كه جاي تاسف دارد .
نمونه بارز آن فرمان 8 ماده ايي مقام معظم رهبري در رابطه با مبارزه با مفاسد اقتصادي است .
در صورتي كه ستاد مربوطه به درستي و نه كليشه ايي اوامر رهبري را عملياتي مينمودند، افتضاح فساد اقتصادي 3000 ميلياردي بوجود نمي آمد .
مسئولين نبايد در راستاي فرمايشات رهبر معظم انقلاب به چند مصاحبه و همايش بسنده كنند ، زيرا پيروي از ولايت عمل به فرمايشات ايشان ميباشد . (717731) (moderator7)
 
علی
United States
۱۳۹۱-۰۱-۰۷ ۰۹:۱۴:۴۵
به نظر من چون به دلیل تحریم ها پول فروش نفت را باید با واردت کالا دریافت کنیم پس بهتر است با واردات کالا تو دهن آمریکا بزنیم. وگرنه برای تولید همیشه وقت است. (717750) (moderator7)
 
محمد
۱۳۹۱-۰۱-۰۷ ۱۰:۲۲:۱۳
بیائیم تاریخ را عوض کنیم،برای ما ایرانیان باید خیلی زشت باشد که تقریبا کلیه مستشرقینی که به ایران امده اند ،ما ایرانیان را انسان های تنبل ،حسود وبخیل ،....می دانند ،باید بخود بیائیم از چین وژاپن ...الگوبگیریم (717808) (moderator7)
 
سيامک
United States
۱۳۹۱-۰۱-۰۷ ۱۳:۰۳:۱۹
اخه تورو خدا شعار امسال را اينطور تعبير نکند که به هر بهايي بايد از توليد داخلي حمايت کرد!مثلا صنعت خودور که د رآن با هر حيله و رانتي ماشين اسپورتيج 16000 دلاری رو 85 ميليون ميفروشن تا از توليد داخلي حمايت بشه!مردم جند سال بايد تاوان حمايت از توليد داخلي رو بدن؟تو رانت خودرو چه کساني ذينفع هستن؟چرا ما بايد بنزين رو به قيمت جهاني بخريم ولي ماکسيما رو نبايد به قيمت جهاني بخريم؟؟؟کسي هست جواب بده؟ (717959) (moderator7)
 
مصطفی
United States
۱۳۹۱-۰۱-۰۷ ۱۴:۰۱:۳۰
اول شما حقوق کارگر این جامعه را درست بکنید تا یک کارگر رغبت به کار پیدا کند آخه با 398765 تومان میتوان زندگی کرد خداوکیلی کرایه خانه چقدر است. شعار خوبی است البته باید همه جانبه باشد نه فقط به فکر یک عده خاص . (718006) (moderator7)
 
United States
۱۳۹۱-۰۱-۰۷ ۱۴:۲۱:۲۱
والا به خدا قسم اين انقلاب به راحتي به دست نيومده
اونهايي كه در خط امام، رهبري و شهدا نيستند، واي به حال يك يكشون.
واي به حال يييك يكشون. (718015) (moderator7)
 
امیر
۱۳۹۱-۰۱-۰۷ ۱۷:۲۵:۳۰
اولین شوک رو به نظرمن این بود که آقای رئیس جمهور ، به جای دادن سهم یارانه تولید و حمایت از بخش تولید یارانه مردم رو زیاد کرد که باعث بالا رفتن تورم خواهد شد و بیش از بیش باعث از بین بردن تولید داخلی و نابودی صنعت میشود (718109) (moderator18)
 
حسين فتح اللهي
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۰۸ ۰۰:۲۳:۰۶
با سلام در ابتداي از اينكه برخي از دوستان مطالب رهبر معظم انقلاب را شعار خطاب مي كنند، گلايه مندم ، ولي فقيه كلامش حكم است و اين حكم وظيفه و مسوليت آور .
براي تحقق هدفگذاري بيانات رهبر معظم انقلاب در خصوص توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ايراني به نظر اينجانب در ابتدا بايد براي رسيدن و به اهداف اين امر مهم زير ساخت هاي اقتصادي را آماده كرد.
البته بايد اذهان داشت خود اين امر نيازمند فرهنگ سازي به عبارتي بهتر فرهنگ زيربنا اقتصاد است.
ابتدا بايد برروي تغيير تفكر و نگرش مردم برنامه ريزي كرد وقتي شما به فرزندان خود در ابتداي شكل گيري شخصيت اجتماعي روحيه مصرف گري را تعليم ميدهد و در اين راه رسانه ها و به ويژه رسانه ملي خود هيچ گونه برنامه سازنده و قابل ملاحظه اي براي اين تغيير رويه ندارد. نمي توان از صاحبان صنايع و خرده سرمايه انتظار معجزه داشت.
يكي از مورخين و گردشگران ارترشي مردم ايران را مصرف گرا، دلال و خوش گذران معرفي كرده است . بايستي ديد اين تعاريف در حال حاضر چه ميزان صحت دارد.
حمايت از توليد ملي نيازمند عزم ملي است
در زمان گانداي براي مبارزه مردم هند تصميم گرفتن كالاي هاي انگليسي را خريداري نكنند. و در اين راه تمام جوانان هند دختر و پسر با تمام قوا وارد اين ميدان شدند. آيا جوان ايراني امروز تاب تحمل سختي و دور ماندن از مد گرايي و مصرف گرايي به ويژه وسوسه مارك دار پوشيدن را دارد؟
اينقدر پولدار نشدم كه جنس ارزن خريداري كنم،
اين مثل ساده يعني دوري از توليدكنندگان جوان و نوپا ، و نخريدن محصولات و توليدات با كيفيت پايين. و در انتها نابودي صنعت و توليد داخلي.
عدم همكاري بانك هاي عامل با صاحبان صنايع و يا خرده سرمايه ها .
حضور دلالان اقتصادي بزرگ نه كاسب كاران مرزي
عدم هماهنگي برخي و يا بهتر بگويم مسوولان در قواي مقننه و مجريه اي آن هم تنها به خاطر منافع شخصي، جناحي و سياسي .( در ظاهر جنگ ولي در پس پرده همكاري هاي اقتصادي كلان) سرمايه هاي اصلي در دست كساني است كه به رانت هاي سياسي و اقتصادي نزديك هستند.
با برگزاري هزاران سيمنار و همايش نيز رهنمودهاي مقام معظم رهبر محقق نخواهد شد مگر با تلاش و همدلي همه مردم ايران اسلامي.
مطالب بسيار است ولي حيف ......
به اميد روزي كه به جاي شعار عمل گرا باشيم و به جاي نظريه پردازي هاي بيهوده به دنبال تبعيت و محقق كردن گوشه اي از حكم حكومتي رهبر معظم انقلاب /ياعلي حسين فتح اللهي خبرنگار (718303) (moderator7)
 
کمال
United States
۱۳۹۱-۰۱-۰۸ ۰۳:۳۰:۳۵
مبارزه با رانت های غیر قانونی
کاهش نرخ سود بانکی
دراختیار قرار دادن سرمایه در گردش برای تولید کنندگان
مبارزه با رشوه خواری
بازرسی قدرتمند و نظارت بر بازار
معرفی رسمی رانت خواران در هر مقامی که باشند (718359) (moderator18)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۰۸ ۱۳:۲۰:۲۴
1- ابتدا باید دلار قیمت واقعی داشته باشد .

2- یارانه نقدی قطع گردد.

3- دولتی پاسخگو و با مشارکت همه اقشار خصوصا" طبقه متوسط به بالا که صاحبان اصلی سرمایه و دانش هستند با انتخابات ازاد سر کار بیاید.

4- راهکارهایی برای برداشتن تحریم ارایه گردد.

5- تعرفه های بالای گمرکی اصلاح شود.

6- بخش خصوصی تشویق و حمایت شود .


در غیر این صورت این هم مانند گذشته شعاری بیش نیست .


مهرداد

کارشناس ارشد بازرگانی (718613) (moderator18)
 
بخارایی
۱۳۹۱-۰۱-۰۸ ۲۱:۰۸:۲۱
به نظر من کیفیت کالای ایرانی باید زیاد شود. اصل مهم در خرید کالا کیفیت است.فرقی هم نمیکنه خارجی باشه یا ایرانی.چون پولی که می دهیم به سختی درمی آید. (718887) (moderator18)
 
مهدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۰۹ ۱۱:۱۴:۲۷
مهمترین سرمایه ای که خداوند به هرکسی میدهد ؛ زندگی است.
مهمترین سرمایه ای که خداوند به هر کشوری میدهد ؛ نیروهای انسانی و افراد کاری آن جامعه هستند!
مهمترین سرمایه ای که خداوند به ما داده چیست؟
آیا ما کرامت انسانی نیروهای کاریمان را حفظ کرده ایم؟
مثال : یکی از وکلای مجلس در سالهای گذشته فرموده است : " هرکسی نمیخواهد از این کشور برود ؛ ما میخواهیم اینجا را با سلیقه خودمان اداره کنیم!"
آیا این احترام به دیگران و اکرام آنهاست؟!
آیا این که خود را برحق و دیگران را فتنه بدانیم موجب صلاح و خیر جامعه است؟آیا بای نفع خود ناموس دیگران را تصاحب کنیم؛؛ راسگویی و اخلاقی است؟؟؟ (719223) (moderator18)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.