نظر منتشر شده
۱۲۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 210447
تعداد شعب بانك ها در ايران چه قدر زياد است؟
بخش اقتصادي الف، 12 دي 92
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۲ ساعت ۰۹:۴۵
آيا تعداد شعبه هاي بانك در ايران از تعداد بقالي ها زيادتر شده است؟ آيا بانك ها در حال خريد ساختمان و سرمايه گذاري بر روي زمين و مسكن به بهانه افزايش شعبه هستند؟ آيا رشد شعبات بانك ها در ايران بيش از حد نياز اقتصاد كشور است؟

سوالات فوق و سوالاتي مشابه آن همه روزه در افواه عمومي مطرح مي شود و فرد گوينده نيز مستند ادعاهاي خود را معمولا مشاهدات خود از تغيير چهره خيابان ها بيان مي كند.

آيا آمار مستندي در اين زمينه وجود دارد كه بتوان براساس آن رشد شعب بانك ها در ايران را در استاندارد جهاني سنجيد؟

به گزارش "الف"، آمار ديتابيس بانك جهاني در اين زمينه نشان مي دهد كه تعداد شعب بانك ها در ايران از استاندارد جهاني بالاتر است.
اين آمار نشان مي دهد كه تعداد شعب بانك ها در ايران نه تنها از استاندارد جهاني بالاتر است كه از استاندارد كشورهاي با درآمد متوسط به بالا نيز بسيار بيشتر است.
اين آمار همچنين نشان مي دهد كه تعداد شعب در ايران از كشورهاي نفت خيزي مانند عربستان يا كشورهاي همسايه تجارت محوري مانند امارات نيز بسيار بيشتر است.
اين آمار همچنين نشان مي دهد كه تعداد شعب در ايران تقريبا در حد و اندازه كشورهاي با درآمد بالا قرار دارد.

شاخص مورد نظر براي تهيه اين شاخص، تعداد شعبه به ازاي هر ۱۰۰ هزار نفر است.

تصاوير اين مقايسه ها به شرح زير است:

مقايسه ايران و جهان


مقايسه ايران و جهان و كشورهاي داراي درآمد بالاتر از متوسط


ايران و جهان و آلمان

مقايسه ايران و جهان و عربستان و امارات

ايران و جهان و كشورهاي داراي درآمد بالا در او اي سي دي


مرتبط: ايرانيان، وام گيرنده ترين ملت دنيا/ ايران، بهشت وام دهندگان
 
مانلی
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۰۹:۴۸:۱۹
چون یک ملک میخرن متری 30 میلیون،2 سال بعد میشه متری 50 میلیون،در کنارش هم از وام و اقدامات مالی یک سود اندکی میبرند،کدوم شغل رو سراغ دارید اینقدر درآمد داشه باشه. (1881313) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۱:۴۸:۱۰
علاوه بر تعداد شعبه های بانک، تعداد داروخانه ها، تعداد بنگاههای معاملات ملکی، تعداد کل مغازه ها و... ازتمام کشورهای دنیا بیشتر است.
این امر نشاندهنده جایگزین شدن فرهنگ دلالی، راحت طلبی و سوداگری بجای فرهنگ تلاش ، تولید و سازندگی است.
باید ریشه امر را در وجود قوانین و سیاستگذاری های غلط پیدا کرد. (1881668) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۶:۰۵:۴۱
البته اگر چه تعداد شعبات بالاست، لکن مدت زیادی هم باید در صف ایستاد تا نوبت شما شود. یعنی برگه ی نوبت دهی را که می گیری رویش نوشته 60 نفر جلوی شما در صف هستند و نیم ساعت باید به انتظار نشست تا نوبت شود. به خصوص شعبات اصلی بانک هایی مثل ملی، ملت، تجارت و ...
شاید بهتر باشد خیلی از کارهای جزیی مثل واریز و انتقال ها به صورت اینترنتی، آنلاین و غیرحضوری و بدون کارمزد و با امنیت بالا فراهم شود تا فقط برای کارهای ضروری لازم باشد در بانک حاضر شد.
یعنی کاهش شعبات نباید به معنای طولانی تر شدن صفها و معطلی بیشتر در شعبات تعبیر شود. (1882315) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۲۱:۰۸:۱۵
کدوم اینترنت!؟!
یهو تصمیم گرفتن سرعت کم بشه، اون وقت مردم بدبخت میشن که، دیگه کارهای مالی که شوخی بردار نیست! (1882860) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۳ ۲۳:۵۰:۲۱
اشتباه نکنید اگر در صف زیاد می ایستیم ایراد از کم بودن شعبات نیست ایراد کار دو چیز است 1 کارمند بانک کارش را تند وسریع انجام نمی دهد تا جاوه دهند که شعبه بانک شلوغ است 2 به دلایلی که جای بحث آن اینجا نیست بانک ها نمی خواهند که مردم از شیوه سنتی به شیوه اینترنتی روی بیاورند اگرنه نیازی به این همه شعبه و کارمند نبود (1884980) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۶:۲۴:۱۵
می دانید در ایران حدود 2/5 واحد صنفی داریم یعنی برای حدود هر 35 نفر یک واحد صنفی
این معیار در دنیا برای هر 1000 نفر یک واحد است
همین داستان در مورد بانک و... در جریان است (1882350) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۹:۰۳:۱۷
خب منهای اینها باید آمار بالای موسسات مالی و صندوقهای قرض الحسنه رو هم در ایران اضافه کرد که بی نهایت حداقل در چند سال گذشته رشد داشته اند و این نشون میده همانطور که شما هم گفتید فرهنگ دلالی رشد وسیعی داشته است. صندوقهائی که به اسم کمک مردم تشکیل شده اند و بعضا هم ورشکست شده اند اما ظاهرا نسبت به بانکها نظارت کمتری در رابطه با نحوه محاسبه سود و اسلامی بودن انها انجام گردیده است. (1882599) (alef-10)
 
کارمند بانک
۱۳۹۲-۱۰-۱۳ ۰۱:۴۶:۱۱
متأسفانه این موسسات که فرمودید و تعدادشون از بانکها هم بیشتر شده به هیچ وجه من الوجوه تابع بانک مرکزی کم قدرت کشور هم نیستن اما مشخصه که وابستگی به آقایان ذی نفوذ نظام یا خود دولت دارند. به سپرده شما سود 22 درصد می دهند و بعد وام قرض الحسنه 4 درصد پرداخت می کنند. آیا این با حساب کتاب 2 2 چهارتا هم جور در میاد؟ نه جانم نتیجه می گیریم که اینها اصلا کار بانکی بر مبنای تجمیع و تخصیص منابع و بهره بردن از کارمزد و سود عقود اسلامی عمل نمی کنند بلکه پول ملت رو در برج سازی و خرید وفروش ارز و دارو و طلا و ملک و زمین هزینه می کنند و ........بتهره کوتاه سخن کنم که شاید جانم به خطر بیافته. تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل (1883292) (alef-6)
 
امير
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۲۱:۰۸:۰۷
بايد قانون كار اصلاح بشه و كارگر نتونه به بهانه هاي مختلف از كارفرما شكايت كنه و دادگاههاي كار يكطرفه كارفرما را محكوم كنند. بايد بجاي اينكه كارفرما به ادارات كار، بيمه، دارائي، گمرك، تعزيرات، سازمان حمايت، بهداشت، صنايع، استاندارد و چندين سازمان عريض و طويل جوابگو باشد يك سازمان اين مسئوليتها را برعهده بگيرد. بايد ماليات توليد كنندگان را دلالان بپردازند. در اين صورت ما كاهش شغل دلالي و افزايش توليد كننده داريم. (1882859) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۲۳:۳۵:۴۰
اگه اشتباه نكنم استارت افزايش بانك ها در دولت گذشته خورده شد... چقدر خاطره داريم از دولت قبل!! (1883153) (alef-6)
 
کاوه
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۲۳:۳۹:۴۹
کاملا موافقم

بویژه تو شهرهای کوچیک این امر مشهودتره تو شهر 10 هزار نفری ما شاید 500 تا سوپرمارکت وجود داره (1883158) (alef-6)
 
داروساز بيكار
۱۳۹۲-۱۰-۱۳ ۰۸:۵۶:۲۷
آي گفتي هر داروخانه اي باز شد با مردن دكتر افتتاح كننده ، بسته نميشود بلكه وراث با استخدام داروساز آنرا فعال نگه ميدارند وخلاصه داروسازهاي جديد حد اقل 20 سال در انتظار نوبت براي مجوز افتتاح داروخانه مي مانند . يا چند صد ميليون تومان بايد بدهند از وراث مجوز داروخانه بخرند ، نميدانم اين ديگر چه قانوني است . دكتر ،دندانپزشك وغيره وقتي مي ميرند مطب آنها بسته مي شود ولي داروخانه نه!!
انگار بقالي است !! (1883388) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۲:۴۴:۰۷
چون در ایران تورم بیش از سود بانکیه میصرفه همین (1881849) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۴:۲۸:۵۸
اگر فرض کنیم از ۲۰ هزار شعبه بانکی موجود در کشور، نصف شعب بانک ها اضافی هست و متوسط قیمت هر شعبه را ۴ میلیارد برآورد کنیم، به این نتیجه می رسیم که بانک ها ۴۰ هزار میلیارد تومان سود اضافی از این ملت گرفتند و به اسم شعبه برج خریدند.
مسئولین باید با قانون گذاری بانک ها رو مجبور کنند که شعبه هاشون رو کم کنند. (1882113) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۵:۲۳:۱۵
بابا دلت خوشه!
قیمت واحدهای تجاری که بانک ها به عنوان شعبه انتخاب کردند حداقل تو تهران زیر ۴۰ میلیارد نیست. (1882226) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۳ ۰۱:۰۹:۲۵
شعبه ها رو هم بخوان کم کنن کلی سود میبرن....
به جای این باید مجبور باشن این نرخ سودهایی که می گفتند علی الحسابه رو قطعی کنن و اضافه ش رو به مردم بدن... (1883262) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۴:۳۲:۰۸
خب بانک مرکزی چه کاره است مملکت تالان تالانه. (1882121) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۳ ۱۹:۴۷:۴۹
درصد سود كمتر + بهره وام زياد = بانكداري پر رونق
صندوقهايي كه با درصدهاي زير 4 وام ميداند همه را پيچاندند تا وامهاي ربايي بدهند (1884493) (alef-6)
 
آریابان
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۵:۴۳:۲۹
لطفا انصاف داشته باشید :
اگر تعداد شعب زیاد است ، در عوض معطلیش هم خیلی زیاد است ؛
خود این یک " تناسب مستقیم ریاضی " را نشان می دهد !!!!!؛ (1882266) (alef-10)
 
آریابان
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۶:۰۵:۰۲
اگر تعداد شعب " زیاد " است ، در عوض معطلیش هم خیلی " زیاد " است ؛
خود این یک " تناسب مستقیم ریاضی" را در سیستم بانکداری ایران با تأکید بر اصل " زیاد " بودن ، در همه چیز ، همه جا ، همه سود و همه ...... نشان می دهد !!!! ؛
در حالیکه در سیستم های بانکداری امروزی به برکت فناوری های رو به رشد با دامنۀ تحولات ثانیه ای و آنی :
اگر تعداد شعب " کم " است ، در عوض معطلیش هم " کم " است ؛
...........و ما میدونیم که اصولا " زیاد " خیلی بهتر و شایسته تر است از " کم " !!!! (1882310) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۲۰:۳۴:۵۷
يكي از مهمترين علل افزايش بانكها و يا تعداد شعبات آنها ، وجود نقدينگي بالا در كشور است. با افزايش تعداد بانكها و موسسات سعي دارند نقدينگي موجود درجامعه را جمع كنند ولي اين به تنهايي جوابگو نيست. زيرا:
اولا ) سياستهاي كشور توليدي نيست
ثانيا) بانكداري ما شبه اسلامي است و در عمل تسهيلات سوري پرداخت مي شود و نه به صورت هدفمند - مثلا در ازاي خريد كالاي ايراني افراد مي توانند تسهيلات بگيرند ولي در عمل با ارائه يك فاكتور سوري مبلغ مورد نظر را دريافت مي كنند و اين اشكال از بانكها و ناشي از رابت بين آنها و نبود نظارت بر آنهاست كه بيش از پيش به اقتصاد آسيب مي رساند (1882795) (alef-6)
 
محمد
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۲۲:۱۷:۲۲
تعداد بانکها و داروخانه ها و بنگاههای املاک و ... مهم نیست

مهم قصد خدمت به مردم و قربت الی الله مسئولین آنهاست (1882976) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۳ ۰۱:۰۸:۰۵
علت اصلی اصرار دولت مهرورزی بر نرخ دستوری سود بانکی بود. خوب معلومه اگر پول از مردم بگیری (مردمی که به دلیل بخشنامه های دولتی راه مطمئن دیگری ندارند) و در تورم بالای 30 درصدی کود حیوانی هم بخری و به مردم 10 درصد سود بدی هر روز گردنت کلفت تر می شه! بخصوص اگر بجای کود حیوانی در بر بهترین خیابانهای تهران ملک تجاری بخری! که اگر بخشنامه هم بشه باید تعداد شعبات خودت رو کم کنی بازم برنده ای!
پ ن : درود بر نرخ سود دستوری و حامیان آن.... (به نقل از اتحادیه بانک داران) (1883259) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۰:۱۲:۰۸
در خیابان های اصلی و مرکزی بیشتر شهرها بی اغراق اگر نگوییم یک در میان مغازه و واحد های صنفی یک بانک یا موسسه ملی سه در میان چنین است. ! (1881381) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۳:۲۵:۱۵
خودت ميتوني بفهمي چي نوشتي؟ (1881949) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۵:۳۷:۳۲
62 نفر که انرا تا کنون تایید کرده اند فهمیده اند . پس اشکال در نوشته نیست. (1882257) (alef-10)
 
عزتی
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۴:۳۹:۵۵
بخاطر این است که بانکداری شغل نون و اب داری است. واسه همین همه امدند بانک تاسیس کردن (بانکهای خصوصی مال سازمانها و نهاد های دولتی است مثلا بانک شهر مال شهرداری، بانک قوامین مال نیروی انتظامی، بانک گردشگری مال سازمان گردشگری، بانک انصار مال سپاه و...است) و انهایی هم که نمی تونستن بانک تاسیس کن صندوق قرش الحسنه تاسیس کردن و با پولهای مردم یه جورایی صفا می کنن (1882137) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۰:۱۳:۲۸
کاش سود وام در بقیه کشورها رو مینوشتید (1881388) (alef-10)
 
M
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۷:۰۷:۴۶
در کشور هایی چون آلمان وژاپن وام براساس نیاز از سود 5 تا 0 درصد گرفته میشه درآلمان حتی اگر اقساط پرداخت نشه سودی اضافه نمیشه وفقط وام گیرنده مورد باز خواست قرار میگیره حتی اگر وام گیرنده درجلسه باز خواست نداشتن شغل رو بهونه ی نپرداختن وام کنه به اون شغلی داده میشه این ظام بانکداری به اصطلاح اسلامیه که سود های نزولی از وام گیرنده ها میگیره (1882410) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۰:۱۷:۵۳
کار اصلی این موسسات مالی بجای بکار بردن این سرمایه گرد اوری شده کوچک مردم در تولید و کار افرینی خرید و فروش سرمایه شده است. یعنی سرمایه های مردم را با درصد پایین می خرند با درصد بیشتر با عنوان تسهیلات به همان مردم می فروشند. برای همین ایرانیان وام گیرنده ترین ترین ملت دنیا هستند. ! (1881409) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۰:۲۰:۱۹
من ۸ سال است که در یکی‌ از محله‌های یک شهر در امریکهی شمالی زندگی‌ می‌کنیم، وقتی‌ اول به این محل آمدم تعداد بانک آن ۵ عدد از دو بانک بود،ولی حالا فقط ۲ عدد یعنی‌ از هر بانک یکی‌ است و ۳ بانک بسته شد، در اینجا با استفاده از بانکداری الکترونیک و تلفنبنک سعی‌ میکنند تا هر چه بیشتر با کاهش شعب از میزان هزینه و افزایش سود عملیاتی در رقابت با هم بهره‌وری را اضافه کنند ولی در ایران در نقطه مقابل، ببینید در محلها تهران در این ۸ سال چه تعداد شعبه و در نتیجه کارمند و در نتیجه هزینه اضافه شد، تورم و نیاز به تولید نقدینگی بالا و تورم بالا از همین جاها شروع میشود (1881417) (alef-10)
 
مارمولك
۱۳۹۲-۱۰-۱۳ ۰۸:۵۹:۳۶
بنده خدا خوب شغل ايجاد مي كنند .ايجاد شغل براي چاپيدن . (1883390) (alef-6)
 
سینا از شیراز
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۰:۲۳:۳۷
خب بهتر بود همه رو روی یه نمودار بزرگ نشون میدادید.
اگه بانک تو ایران زیاده به این دلیله که درآمدشون زیاده. پول مردم رو با تبلیغات و تحریک عواطف و احساسات مذهبی به صورت (قرض الحسنه) میگیرن و با سود 28 و حتی سی و خورده ای درصد میدن به مردم.
جالبه که تو ایران در مورد سپرده های غیر قرض الحسنه ، سود سپرده های مردم با فرمول قدیمی حساب میشه اما اگه وام بگیری سودش با فرمول جهانی!!! حساب میشه که 3 تا 4 درصد بیشتره! یعنی وامی که میگن سودش 24 درصده در واقع 27وخورده ای درصد میشه.
تو همه دنیا وام با سود حداکثر 4 درصد میدن تو ایران با فرمول جهانی! با سود 27درصد. پس زیاد بودن بانک ها عجیب نیست. (1881425) (alef-10)
 
گلناز
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۷ ۱۲:۵۲:۱۴
استرالیا بیشترین تعداد شعب بانکی رو در جهان داره. طبق گزارش بانک جهانی با شاخص تعداد شعب به ازا هر 100 هزار نفر! (3908098) (alef-11)
 
علی
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۰:۲۴:۲۵
من استرالیا زندگی می کنم اینجا شعبه بانکها خیلی کمه ولی چوا عملا همه کار بصورت انلاین انجام می شه شعب بانک خیلی خلوته وقتی هم بری انقدر بهت احترام می ذارن که هوس می کنی هر روز بری (1881429) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۰:۲۷:۱۶
در ایران با وجود این همه هزینه بانکها برای شعب جدید و سو مدیریت هیچ اتفاقی‌ برای بانک مسکن و سایر بانکها نمی‌افتد چون بانک مرکزی با تولید نقدینگی قوی به بهای تورم ۴۰ درصدی و یا به عبارتی از جیب مردم، مدیران زیف این بانکها را از هر گونه خطر مصون می‌کند، همینجا قابل توجه صدا و سیما که پشت سر هم از ورشکستگی بانکها در اروپا و آمریکا خبر میدهد، این در واقع نشان از سلامت اقتصاد آنها دارد که موسه مالی که نتوان درست مدیرت کند هیچ کمکی‌ در یافت نخواهد کرد و این میشود که تورم در آمریکا، اروپا و ژاپن کمتر از ۲ درصد است! (1881434) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۰:۴۲:۴۴
در کشورهای پیشرفته صنعتی این تعداد و شمار کارخانه ها و واحد های تولیدی است که پرشمار تر از شعب بانکهاست در ایران وضعیت کاملا بر عکس است. این شمار بانکها هست که بسیار بیشتر از واحد های تولیدی و کارحانه هاست. (1881470) (alef-10)
 
Rasha
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۰:۴۶:۲۵
اشكالي نداره اكر تورم و ركود مردم رو بيچاره كرده،حداقل بانكها تو اوج سواستفاده از وضع موجود هستند
مطمئن هستم اين وضعيت همنطوري بوجود نيامده و با يك نقشه كاملاً دقيق پيش رفته (1881478) (alef-10)
 
رضا
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۰:۴۸:۳۱
آن زمانی که اقتصاد فهمیده نشود و هرکی با ساز خودش چرخه ی اقتصاد را کوک کند بخدا قسم من انتظاری بیشتر از این ندارذم
از اینکه ما ایرانیان در جهان بیشترین وام گیرندگانیم
- ما همیشه بدهکارترینیم
با اینهمه بانکها ما پولی نداریم (1881483) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۰:۵۰:۴۳
گسترش بیش از اندازه بخش مالی نسبت به تولید باعث بحران اقتصادی غرب شد . چون تولید کننده باید به فکر تکنولوژی و صادرات و... باشد در صورتیکه موسسات مالی غولهایی هستند که با قدرت گرفته شده از سپرده گذارهای خرد و خریدن همه فقط فکر سود بیشتر هستند و روش کسب این سود در مرحله آخر قرار می گیرد .
متاسفانه علی رغم شعار هایی که می دهیم تمام ارکان کشور ما دنباله رو البته چشم بسته و با تاخیر زمانی چند ساله سیستم غربی شده است .
زمانی که اونها دارند اشتباهاتشان را اصلاح می کنند ما تازه داریم شروع می کنیم و چون توان علمی و مالی آنها را هم نداریم معمولا" قدرت اصلاح نداریم .
به همین خاطر مملکتمون شده کلکسیون تجربیات اشتباه دنیای صنعتی همانند آلودگی هوا سیستم مالی آلودگی محیط زیست و.... (1881488) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۰:۵۹:۱۲
این امر باعث میشود بانکهای دولتی مجبور به رقابت شوند . مثل سیم کارتهای مخابرات که باید برای گرفتن ان یکسال ان هم با پول کلان نوبت میگرفتی ولی با امدن ایرانسل حالا مخابرات برای فروختن سیم کارتهای خود باید به دنبال مشتری بدود . (1881510) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۰:۵۹:۱۶
بزرگترين علت گراني بي دليل أملاك تجاري بانكها هستند و به طبع ان نيز تأثير رواني قيمت تجاري ها بر أملاك مسكوني و اداري نيز شايع گرديده (1881511) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۱:۰۰:۳۱
خیلی زیاد است . بیشتر شبیه بنگاههای کلاه برداری هستند تا بانک . هر کسی که از مادرش قهر کرده امده است بانک زده است . (1881512) (alef-10)
 
مصطفي
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۱:۰۰:۵۶
مگر براي نابودي اقتصاد و توليد، راه ديكري به ذهن شما ميرسد؟!
توليد و اشتغالزايي با بهره ٣٣٪ نابود
افزايش شعب و قدرت روز افزون بانكها ، برقرار (1881513) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۱:۰۳:۲۱
اینها بانک نیستند جانم . مکانهایی هستند برای پولشویی و اینکه بعضی ها با ساخت و پاخت با این بانکها بتوانند به پولهای کلانی دست پیدا کنند . بانک مرکزی چگونه میتواند بر کار این همه بانک نظارت کند ؟ (1881522) (alef-13)
 
محسن
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۱:۱۴:۵۲
از نشانه های سقوط اقتصاد یک کشور همین افزایش تعداد بانک هاست ، چرا که به دلیل ریسک بالای تولید ، دلالی پول و سرمایه به کسب و کارمطمئن و پر رونقی تبدیل میشود.و این در شرایطی است که مسئولان بانک مرکزی هنوز مجوزهای بسیار زیادی را صادر نکرده و افراد بسیاری در صف دریافت این مجوزها و تاسیس بانک هستند. (1881557) (alef-13)
 
حقیقت طلب
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۱:۱۷:۴۴
افزایش شدید نقدینگی باعث شده تا هر چقدر بانک داشته باشیم جوابگو نباشد. همین الان با وجود اینهمه شعبه باز هم وقتی وارد بانک میشوی باید در یک نوبت دهها نفره قرار بگیری (1881564) (alef-13)
 
abbas
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۱:۱۷:۴۶
الف اگر در رابطه با تعداد دانشگاه ایران و جهان نیز نمودار داشته باشی عالی است (1881565) (alef-13)
 
دکتر داروساز بیکار
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۱:۲۶:۰۱
کاش تعداد داروخانه ها در کشور به اندازه استاندارد جهانی بود در آنصورت هم بیماران به راحتی و بدون ایستادن در صف داروهایشان را می گرفتند و هم داروسازان بیکار صاحب شغل می شدند. (1881589) (alef-13)
 
حسین
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۱:۲۶:۳۵
وقتی نظارت وکنترل نباشدهمینه (1881592) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۱:۲۸:۳۱
یعنی در هر 100هزار نفر 28 بانک که در 75 میلیون نفر میشه 21000 شعبه ولی مطمئنا الان توی سال 2014 بیش از 30000 شعبه بانک تو ایرانه فقط بانک ملی 2300 تا شعبه داره (1881597) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۱:۳۲:۱۵
باید اینترنت بانک و فعالیت های آنلاین و غیرحضوری با امنیت بالا جایگزین شعبات شود. (1881610) (alef-13)
 
ب
۱۳۹۲-۱۰-۱۳ ۰۰:۲۰:۱۹
اخه عزیزم شعبه اینترنتی که وام نمیده و درامد بانکاهای ایرانم که از وام دادنه (1883206) (alef-6)
 
هومن
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۱:۳۹:۲۶
نرخ بهره 25 درصدي. چرا زياد نباشه سود بانكها اصل ربا هستش (1881639) (alef-13)
 
حمید صحرایی
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۱:۴۴:۱۷
شکی نیست که مقصر اصلی نیمی از نرخ تورم سالانه بانکها هستند زیرا بانکها از کنار شرکتهای وصرافی ها و لیزینکهای زیر مجموعه خویش هم از تفاوت نرخ ارز دولتی به ازاد سود برده اند و هم سود بازرگانی نصیب واحد خود کرده اند و سود حاصله را در مسکن و خرید شعبه سرمایه گذاری کرده اند که خود املاک نیز ظرف دو سال گذشته 100% رشد قیمت پیدا کرده. اشکال در عدم کنترل قیمت ها و سو مدیریت اقتصادی دولت است که حتی برای چند ماه هم قادر به ثابت نگه داشتن قیمت ها نیست . بانکها هم مثل دیگر اشخاص فرصت طلب و ویزه خوار در صدد بهره بیشتر هستند این در واحد های تولیدی دولتی و سهامی عام هم صدق میکند با کمی کنترل در میزان داشته چند سال قبل با حال میتوان به میزان ان پی برد. فقط بانکها و واحد های تولیدی دولتی این نوع درامد را نشانه مدیریت کار امد خود محسوب میکنند ولی همین کار برای افراد جرم محسوب میشود.فقط شما محاسبه کنید که اگر واردات کشور سالانه70 میلیارد دلار باشد(که بیش از این رقم است)طی سال های گذشته و حتی هم اکنون بانکها ریال مشتریان را گرفته و ارز ان را پس از 5 ماه قبلا و حدود یک تا 2 ماه در حال حاضر حواله میکنند یعنی 175000 میلیارد پول،بدون پرداخت یک ریال سود در صندوق بانکها میماند یعنی سالانه 42000 میلیارد سود به جیب بانکها میرود و در زمان حواله کارمزد هم دریافت میکند.البته این به دلیل خواب سرمایه تجار قیمت کالا را بالا برده و به همین میزان تورم بر کشور تحمیل میکند.حالا سود صرافی های بانک که 8% جهت انتقال است و سود لیزینک بانکها که 7% است و واحد های تجاری بانک ها و سود املاک به کنار.اگر بانکها بر اساس ایین نامه بانک جهانی و بانک مرکزی اداره میشد با این سو مدیریت ها و حجم مطالبات معوقه و مشکوک الوصول و اختلاسها میبایست کلیه بانکهای ایران ور شکست میشدند. (1881655) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۱:۴۵:۴۹
وقتي حرام خدا حلال مي شود نتيجه اش آن است كه رباخواري رايج و معمول و متعاقبا بانكها كه مراكز دولتي و قانوني رباخواري هستند بشكلي سرطان وار رشد مي كنند . . .

الف محافظه كار ؛ مي دانم كه اين نظر را منتشر نخواهي كرد ولي از واقعيت نترس و شجاعت بيان حقيقت را داشته باش هرچند به برخي آقايان ظاهرا متشرع بر بخورد. (1881659) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۳ ۱۱:۴۷:۳۸
باسلام و تبریک حلول ماه ربیع نویسنده متن فوق بطور عمد یا سهو کلیه کسانی که در بانکها هر گونه حسابی دارند (حتی حساب قرض الحسنه)را,رباخوار معرفی نموده است,از مسئولان سایت انتظار کنترل ونظارت بیشتری میرود تا هرکس و ناکسی به میلیونها نفر هموطن ایرانی نتواند براحتی آب خوردن توهین و هتاکی و ...نماید,خداوندا ما را لحظه ای و آنی بخودمان واگذار نکن(آمین یا رب العالمین) (1883579) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۴ ۰۰:۰۱:۳۱
دو احتمال 1- یا از اونا یی هستی که در این سیستم بانکی که طبق نظر مراجع تقلید80 درصد آن ربوی است حسابی داری می خوری و به جیب میزنی که امیدوارم اینطور نباشد و یا تو این مملکت نیستی البته ممکن است به ظاهر باشی و چیزی نمیدونی و بعد هم میایی و اظهار نظر می کنی و بدتر ازهمه اینکه با چهره دین و دیندار هم وارد می شوی این تذهبون؟ (1885000) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۱:۵۱:۵۷
تعداد شعب بانک = نماد اقتصاد تورمی

ملکی (1881678) (alef-13)
 
فکر نو
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۱:۵۹:۰۴
شعب یا شعبات ؟ (1881713) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۷:۳۷:۲۴
شعب جمع شعبه است و نیازی به ات جمع ندارد. (1882456) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۲:۰۶:۱۶
در تبلیغات مهاجرت امریکا گفته شود برای 500 هزار دلار سرمایه گذاری بایست برای 10 نفر امریکائی کار ایجاد شود. برای بانکهای ایران هم بایست چنین نمود که بانکها موظف باشند به نسبت سرمایه های بلند مدت مردم کار های زود بازده راه اندازی تا کار و کسب و اشتغال و تولید رونق گرفته تورم هم پایین بیاید. (1881742) (alef-13)
 
حمید
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۲:۵۱:۲۷
بانکها عوامل اصلی تورم هستند. (1881866) (alef-13)
 
حمید
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۲:۵۲:۲۷
تعداد شعب حدود 60 هزار شعبه در سراسر کشور است. بانک پر سود ترین کار در ایران است.سود 10% که از اختلاف وام گیرنده و سپرده گذار گیرش می اید.بنابراین بانکها سعی می کنند تعداد شعب را زیاد کنند. (1881869) (alef-13)
 
حمید
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۳:۰۱:۳۶
بانکها پول را از مردم گرفته و با خرید املاک باعث صعود قیمتها شده و سپس با فروش انها قسمتی از سود را (10%)به مردم بعنوان سود سپرده داده و 90% دیگر را بالا می کشند.تنها سر مردم کلاه می گذارند.تا زمانی که بانکها پول را جهت تولید در صنعت و کشاورزی مصرف نکنند.تورم وجود خواهد داشت. (1881893) (alef-13)
 
فرید
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۳:۲۰:۵۵
ای کاش تعداد pos ها و atm های ایران و سایر کشور هار و هم مقایسه می کردین (1881935) (alef-13)
 
ایرانی
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۳:۲۶:۲۲
یک سؤال مهم بانک ها چه فعالیت اقتصادی انجام می دهند که در رکود تولید این همه سود نجومی می کنند. سودهای بالغ بر 50درصد
مگر بانکها وظیفه خدماتی ندارند؟ پس چرا به عنوان یک بنگاه اقتصادی در حال تخریب بخش های مولد اقتصاد هستند

بانک مرکزی در مهار این سودجویی ها چه می کند؟ قوه قضائیه و مجلس برای این سوء استفاده ها نمی خواهد فکری کند؟ (1881952) (alef-13)
 
مسعود
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۳:۴۱:۳۸
نمي دونم چرا ما ايرانيها عادت كرده ايم كه صفر و صد باشيم سفيد و سياه كامل باشيم يك روز از اين طرف بام مي افتيم يك روز از اون طرف بام. درست مثل نمايندگان مجلس كه 8 سال تمام با دولت قانون شكن و لجوج و متخلف و غيركارشناس مماشات كردند و دم نزدند نه به حالا كه دولتي نوپا را مرتبا وزرايش را به مجلس مي كشانند و كارت زرد مي دهند و سوال مي كنند! همين حكايت براي بانكها و موسسات اعتباري نيز هست. زماني طولاني در برابر ايجاد بانكهاي خصوصي مقاومت مي شد نه به حالا كه مرتبا مجوز بانكهاي خصوصي و موسسات اعتباري را صادر كردند تا به اينجا رسيده ايم كه در بهترين و شلوغترين و گرانترين خيابانهاي شهرهاي كوچك و بزرگ كشور . ساختمانهاي شيك و گرانقيمت بانكها و اين موسسات اعتباري مانند قارچ سربرآورده اند! من نمي دونم اين همه بانك دولتي و خصوصي و موسسه اعتباري و ... با اين همه حجم شعب مگر چقدر پول و نقدينگي در جامعه و دست مردم است كه بخواهند جذب كنند؟! آيا اين خود دليل روشني بر بيماري عميق اقتصادي كشور نيست؟! بسيار اتفاق افتاده است كه خود بانكها با خريد ملك و املاك با كاربريهاي گوناگون به تورم در بازار مسكن و زمين دامن زده اند. شما اموال مازاد بانكها را كه براي فروش گذاشته شده است و در برخي روزنامه هاي كثيرالانتشار آگهي مي شود ببينيد! از كاربري مسكوني داريم تا زمين زراعي و سوله صنعتي و باغ و آپارتمان و ....!! با تاسف عميق اقتصاد كشور ما بانك محور است و واسطه محور.. توليد محور و بازار سرمايه محور نيست.. عادت كرده ايم كه بي زحمت بخواهيم به ثروت كلاني دست پيدا كنيم اونها كه روابط خاص دارند خوب زودتر مي رسند و بقيه هم هميشه در روياي آن هستند!! و اين سريال غم انگيز اقتصاد ايراني و عادتهاي ايراني همچنان ادامه دارد.....! در همين تركيه كشور همسايه به خاطر يك رسوايي مالي حداقل 10 وزير يا خود استعفا مي دهند يا بركنار مي شوند اما در ايران ما كه اين قدر ادعاي مبارزه با فساد اقتصادي زياد است و چند برابر تركيه است فقط شعار است و شعار و حرف و حرف...! خوب خيلي ها هستند كه جري مي شوند و گستاخ مي شوند براي مفاسد اقتصادي و رانت خواري و ويژه خواري. (1881994) (alef-13)
 
مسعود
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۳:۴۴:۲۶
افراد بسياري مي شناسيم كه كار توليدي مي كردند كار صنعتي مي كردند بعد كه به يك ثروت خوبي دست پيدا كردند- البته از راه حلال و راه توليد و صنعت كه پرزحمت هم بوده و البته كمك به اقتصاد كشور هم بوده- بعد آمده است كار توليدي و صنعتي را رها كرده و بانك ايجاد كرده است حالا يا خودش به تنهايي يا با مشاركت عده اي ديگر..! نمونه اش را در بانك تات مي بينيم. آيا اين نشانه اي صريح از بيماري اقتصاد كشور ما نيست؟! آيا اين نشان نمي دهد كه كار توليدي و صنعتي در كشور ما حمايت نمي شود يا اينكه بوروكراسي عظيمي دارد و ريسك دارد و ...؟! (1882006) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۶:۲۴:۴۸
عامو یک وام میخواهند بدهند دهن مردمو سرویس میکنند اونم با منت .لعنت به این عدالت و ..... (1882352) (alef-10)
 
مسعود
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۳:۴۸:۰۳
چرا بانكها بايد جريمه ديركرد بگيرند در حاليكه اغلب مراجع به صراحت آن را حرام اعلام مي كنند؟! چرا قانون گريزي نهادها به گونه اي شده كه متاسفانه حساسيت مردم را هم برنمي انگيزد؟! اين خيلي خطرناك است. من براي نقد كردن چك فراگير بانك تجارت در شهر ديگر مجبور به پرداخت 500 تومان كارمزد شدم وقتي پرسيدم چرا اين پول را مي گيريد گفتند اگر از همان شعبه صادركننده چك نقد مي كرديد كارمزد نداشت!! حالا تازه اين درون بانكي است از يك بانك به بانك ديگر چه خبره! براي انتقال روزانه سقف مجاز انتقال كارت به كارت بانكهاي مختلف به مبلغ 3 ميليون تومان 700 تومان كارمزد مي گيرند. واقعا چرا؟! در كجاي دنيا بانكها اينجوري مشتري جذب مي كنند؟! به خدا مجبوريم انتخاب ديگري نداريم كه با اين بانكها با كارمزدهايشان و درصدهاي سود 25 درصديشان و ... كار مي كنيم. بانك مركزي نمي خواهد يه گوش مالي به برخي بانكها بدهد؟! (1882014) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۷:۰۳:۴۸
برای اینکه رد شرایط تورم، کسی که وام با بهره کمتر از تورم می گیرد عملا" سود می کند و وقتی اصل یا بهره وام را نمی دهدپول بلوکه شده توسط وی از گردش خارج می شود و چه بسا بیشتر از جریمه دیرکرد سود مضاعف می برد! این منابع ، ارث پدری حکومت نیست بلکه پس انداز خرد مردمی است که بعلت شرایط تورمی عملا" ارزش پس اندازشان کمتر و کمتر می شود. در مورد تخلفات بانکی که مصوب بانک مرکزی است مثلا" دریافت کارمزد برای پس گرفتن پول پس انداز از بانک حرفی ندارم! (1882402) (alef-10)
 
یوسف ایرانی
۱۳۹۲-۱۰-۱۳ ۱۰:۲۲:۰۷
1-در دنیا اگر دیر کرد داشته باشید از حقوق اجتماعی محروم و اقدام سریع می شود 2-جهت عدم پرداخت کارمزد میتوان از سیستم کلر بهره برد.3-برای عدم پرداخت دیر کرد بهتر است خوش حساب یا به فتوای علما وفای به عهد و دقت در ادای دین نمود.4-مبلغ 500 تومان و 700تومان کارمزد اینترنت و شبکه و برق و ....در مقابل این تورم آیا رقمی هست؟؟4-در دنیا سپرده شما نیم درصد به شما سود بانکی اعطا می شود و در عوض سود تسهیلات نیز یک درصد هست.5.....مشکل ایران ریشه ای بایستی حل شود. (1883451) (alef-6)
 
مشهدی
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۳:۵۸:۳۲
فقط دردرخیابان میرداماد بیش از 25 شعبه بانک وجود دارد. (1882039) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۷:۱۶:۳۱
در خیابان فاطمی چقدر ؟از بعضی بانکها دو تا شعبه هست. (1882426) (alef-10)
 
خسروسلجوقی
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۴:۱۴:۵۲
نظر به اینکه آن جناب اهتمام و کوشش مستمر خود را همواره صرف اصلاحات و تغییرات معطوف به اثربخشی و کارآمدی کارکردها و ساختارها و سامانه‌های اداری و دیوانسالاری حاکم کرده‌اید، در شرایط کنونی می‌توانید راهبرنده نهادی باشید که کارکرد و خروجی آن؛ عقلانیت دیوانسالاری کشور و اثربخشی و کارآمدی آن و دست کم، بهبود عملکرد آن باشد.
به بیان روشنتر؛ چنانچه در این زمان که تغییرات سیاسی، اجتماعی و اقتصادی؛ شرایطی را برای دگرگونی و تغییرات کارکردی حکومت/ دولت یا سازمانهای دولتی در مواجهه با جامعه فراهم ساخته، جای خالی نهادی که بتواند تغییرات ساختاری را در قالب راهبردها و روشهای معین و البته روشن، جامع نگر و در عین حال کلیدی و حل‌المسائلی پیشنهاد و پیگیری کند، بسیار احساس می‌شود. این نهاد می‌تواند دولت تدبیر را به معنای درست کلمه‌ی دولت تدبیر، معنادار سازد و انباشت تجربی عملکرد دولت / سازمانهای دولتی در دهه‌های اخیر و عقل جمعی نخبگان اندیشه‌ای حاضر را در فرآیند تدبیر برای حل مسائل هزارتوی و کلاف گونه جامعه‌ی ایران فعال کند.
این نهاد می‌تواند در قالب یک انجمن غیردولتی (سمن) یا کارگروه تخصصی یا بنیاد اجتماعی، هویت و کارکرد خود را پدیدار کند و جایگاه خود را استقرار بخشد.
گاه، پیچیده‌ترین مشکلات ساختاری که اثر بخشی و کارآمدی سازمانها را به صفر رسانیده و عملا آنها را به درماندگی فلج گونه دچار ساخته؛ با یک یا چند راهکار ساده و روشن می‌تواند به راه‌حل برسد و در نتیجه سازمان متبوع، از وضعیت بحرانی یا بیمارگونه پر مساله، به وضعیتی عادی و طبیعی راه بیابد.
برخی از این راه‌حل‌ها را به شرح زیر می‌توان برشمرد؛ گرچه راه حل‌های مزبور هنوز از مسیر پردازش چنین نهادی عبور نکرده و به پختگی و بلوغ لازم نرسیده است.
از جمله دستورالعمل و نظارت مردمی به نحوه بستن شعب بانکهای فاقد عملکرد (1882076) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۴:۱۶:۳۴
برای اینکه غرب از راه تجارت صاحب سرمایه شد از صنعت به سرمایه صنعتی رسید و بعد از انباشت و انحصار به سرمایه مالی ولی ایرانی فقط از راه دلالی-تنها روش کسب در آمد که استاد است- به سرمایه داری دلالی رسید. که نماد آن هم رشد قارچ گونه بانک است. (1882079) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۴:۱۷:۳۴
وام بانکی همون ربای دولتی است ربا جنگ با خداست (1882085) (alef-13)
 
مجتبی ک
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۴:۲۱:۴۴
بانک ها چیزی جز مراکز کلاه برداری رسمی و قانونی نیستند.. مشکلات به اسم تورم و مسکن مهر و یارانه ها در می رود اما مشکل اصلی بانک است سیستم بانکی که 4 برابر بانک مرکزی تولید پول کرده و ذخیره قانونیش در بانک مرکزی منفی شده یعنی چی ؟ یعنی اینکه هر کاری دوست دارن می کنند.. ما ذیل حکومت بانک ها داریم زندگی می کنیم نه جمهوری اسلامی .. باید برعلیه بانک ها انقلاب کرد (1882094) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۵:۳۵:۳۱
ذخیره قانونی را بانک مرکزی تعیین می کند جناب سیف لطف کند ومصوبه غلطی را که در سال 79 داشتیم بر کاهش ذهیره قانونی باطل کند (1882252) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۴:۲۳:۵۷
وضع کارمند های بانکها را ببینید .سودهای کلان از مردم میگیرند اونوقت حقوق های زیر 2 میلیون ندارند (فیش حقوقی شاید 1 میلیون باشه )مزایا و پاداشهای آنچنانی و وامهایی با سود اندک حتی بلاعوض
اونوقت میگند بانکها ضرر میکنند باید هم همچین باشه چون تمام منافع بانکه به جیب مدیران و کارمنداشون میره. (1882099) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۵:۰۹:۴۲
بنا به گزارش رسمی مرکز پژوهش های مجلس نیمی از تسهیلات قرض الحسنه به کارمندان بانک ها پرداخت می شود!
بابا بانک مرکزی رو یا تعطیلش کنید یا بیارید بازخواستش کنید! (1882194) (alef-10)
 
ناشناس
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۹:۴۰:۲۷
اصلا اینجوری نیست.دریافتی من هشتصد هزار تومانه.من کارمند بانکم.با حد اقل روزی ده ساعت کار مفید.منصف باشید. (1882700) (alef-10)
 
سعید
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۲۲:۴۷:۲۶
حقوقتون شاید همین قدر باشه
اما
کمک هزینه لباس
هزینه نوشت افزار در ابتدای مهر
دریافتی هفته دولت
دریافتی هفته بانکداری
دریافتی سالروز تاسیس بانک
کارانه 6 ماهه
و یه وام 40 میلیونی کم بهره با پرداخت 30 ساله که هر سال یک ماه هم بهتون تنفس میدن (1883049) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۳ ۱۹:۴۳:۵۹
احتمالاً بانک خصوصی است (1884480) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۹:۵۵:۱۴
متاسفانه زمانی که نظر مردم رو میخوان ایرانی ها بی فرهنگ هر چرت و پرتی رو می نویسن مخصوصا شما پراید 2 میلیونی رو 17 میلیون میخری ،اعتراضی نمیکنی؟ به کارمند بانک چه ربطی داره که اوضاع بانکی خرابه ، مگه آموزش و پرورش سالمه؟ مگه وزارت خونه ها؟ خودرو سازها ؟ اصلا خودت شغلت چیه؟ دزدی؟
برادر من اگه از سازمانی ناراضی هستین با هاش کار نکنید اما به مردم دیگه چرا توهین میکنید؟ (1882727) (alef-10)
 
کارگر
۱۳۹۲-۱۰-۱۳ ۱۹:۲۶:۴۶
یکی نیست از مشکلات عدیده ی جسمی و روحی روانی که کرمندان بانک متحمل شرایط سخت کاری هستند بگه که اکثر کارمندای بانک بعد 5 سال عینکی میشن،آرتروز گردن و دست و پا میگیرن و فیش حقوقیشون هم از یه معلم همسطح تحصیلی و سنواتی به والله پایین تره.........سهام عدالت میشه بریم بانک.یارانه میشه بریم بانک.این همه فشار با این زیر ساخت های پایین ارتباطی و متاسفانه عدم فرهنگ استفاده از ابزارهای الکترونیکی حجم کاری کارمندان بانک را زیاد و زیاد تر کرده است. (1884429) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۴:۵۴:۰۲
تعداد زیاد شعب بانکها و اصولا" تعداد زیاد خود بانکها در ایران نشان دهنده ورود پولهای کثیف که در اثر رانت و .... میباشد. ( به عبارت ساده تر پولشوئی ). (1882171) (alef-13)
 
حجی
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۵:۰۵:۵۸
متاسفانه بانکهای ایرانی از بانکداری اسلامی و الکترونیکی فقط اسمشو یدک میکشن (1882187) (alef-10)
 
فريد
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۵:۵۳:۲۳
در سنند ج بنده در حيرتم شهري كه هيچگونه درآمد صنعتي بازرگاني تجاري توريستي ندا رد اين همه شعبه به چه كار مي ايد
آفتابه لگن هفت دست.
شام و نهار هيچي (1882291) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۵:۵۵:۵۲
تازه هر روز هم دکوراسیون عوض می کنن به طوز مثال بانک ت دروازه تهران را مراجعه نمایید ببینید درب های بانک را با چه کیفیتی عوض کردند ووقتی برای دزیافت یک وام مراجعه کردم می گفتند بودجه نداریم تورا به خدا ایا در این وضعیت اقتصادی مسولان اقتصادی به جای کمک به تولید باید این کارها را بکنند خدا می دونه که این تغییر دکوراسیون ها چقدر هزینه داره که البته اقایون چندین برابر هم هزینه سازی می کنند واستفاده اش را می برند (1882296) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۶:۲۸:۴۷
پول را الکترونیکی کنید بعد ببینید چقدر تعداد بانک ها کم می شوند.این طوری دخل و خرج همه مردم روشن می شود و دهک ها هم به راحتی متمایز می گردند. از فساد و پولشویی هم کاسته می شود. (1882359) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۶:۳۷:۵۶
پول مردم بي پناه را ميكيرند با بهره سي درصد وام ميدند،خوب دلالي خوبي است،خريد وفروش ملك را انجام ميدند،توليد كه نباشه،صنعت كه نباشه،تفكر سازندگى كه نباشه ربا خوارى،مفت خورى يك فرهنك ميشه،ماليات نميدند،قانون كه نباشه ،همينه،رابطه،رانت خوارى ،سفارش خودى غير خودى در ايران رسم شده،بدتر از اين هم ميشه،صبر كن (1882375) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۷:۳۲:۳۵
قابل توجه مسولان نظارتی کشور مسولان بانک ت بلافاصله پس از خصوصی شدن وام مسکن خود را که 15 میلیون بود با تصویب یک مصوبه صوری به 70 برابر حقوق خود تغییر داده وهر کدام چند صد میلیون 5 سال فبل یعنی یک سزمایه مکفی با سود کم وبدون وثیفه نسبت به تاراج سپرده های مردم که امانت نود انها می باشد پرداخته اند مسولان نظارتی رسیدگی نمایید (1882442) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۲-۱۰-۱۳ ۱۸:۴۳:۵۵
ادرس ملک بانک تجارت میدان دروازه تهران اصفهان می باشدکه بهترین درب ها را داشته وهنوز هم قسمتی از درب های فدیمی باقی است چقدر اسراف وتبذیر صورت کی گیرد (1884332) (alef-6)
 
محمد
۱۳۹۲-۱۰-۱۳ ۱۹:۱۳:۳۰
عجب تخلفی کردن مسولان بانک تجارت وعجب پول یامفتی رو به جیب زدند ولی اینجا را نمی دونند که چوب خدا صدا ندارد دیرو زود داره ولی سوخت وسوز نداره مسولان متخلف منتظر برخورد نظام اسلامی باشن (1884391) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۸:۳۱:۱۱
من بقالی دارم مخوام جمعش کنم یه بانک بزن
برای افتتاح حساب با در دست داشتن اصل کپی شناسنامه و کارت ملی به یکی از دفاتر پیش خوان دولت مراجعه کنید
با تشکر بانک شهریور (1882537) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۸:۴۰:۲۱
توزیع شعبه ها عادلانه نیست بیشتر شعبه ها در مناطق مرفه نشین است در شهرک های اقماری و نقاط دور افتاده تر اصلا گاهی شعبه ای نیست (1882551) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۲۲:۲۳:۵۱
خب معلومه بانکها درخدمت پولدارهاهستند. (1882988) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۸:۵۱:۲۳
توسعه است دیگه! چرا ناراحت میشین؟ تازه ما از مرحله اقتصاد صنعتی جهیده و یک راست رفته ایم سراغ اقتصاد فراصنعتی و مالی (فاینانس). از خود آمریکاش هم ما جلوتریم! (1882570) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۹:۱۲:۵۰
هرجا سخن از بی اعتمادی چپاول و غارتگریست نام شعب بانکها و سهامداران ان بر سر زبانها میچرخد! (1882632) (alef-10)
 
مهدی
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۱۹:۱۸:۳۸
تعداد بانکها و موسسه های مالی آنقدر زیاد شده که بی اغراق هفته ای یکی دو نام بانک جدید به چشم آدم می خوره. حتی اسم این بانکها رو هم نمی شه حفظ کرد تعداد شعبه هاشون که جای خود داره. (1882649) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۲۰:۰۹:۴۳
این امار درمورد تنها بانکها نیست که بالاست .در مورد فروشگاه ومغاز وپاساژ هم به همین روال است .این افت وبیماری از نبود فرهنگ تولید وگرایش به سمت کار بی دردسر خدماتی است .همه هجوم برده اند به راحت طلبی وجمع کردن پول مردم ودو باره ان را به جماعتی دیگر وام دادن .با بهره بهره بهره (واژه جدید کارمزد )
تمامی افرادی که زمانی دست اندر کار تولید بودند با رقابت بانکها در بالا بردن بهره به ناچار به این نتیجه رسیدند که تولید را رها کرده وپولشان را به بانک به سپارند وراحت وبدون درگیری با کارگر واداره کار وبیمه ومالیات ودارای سر ماه بهره با نکی را بدون دردسر بگیرد واسوده خرجش کند .
اگر بانکها رشد کرده اند از فرهنگ غلط وسیاستگزاری نا مناسب است اگرروزی نمودار مراکز تولیدی وکارخانجات تولیدی بیشتر از بانک وفروشگاه وپاساژ شدند انروز بدانید.اقتصاد درست شده .
اگر تولید داخلی به حال کما رفته در عوض اقلام چینی تا دلت بخواد فت وفراوان .
هر محله ای از شوش وبانه وبازار و بیست متری گلستان در جنت ابادرا بنگرید همه بدون اجر ومزد کار گزار چینی هاشده اند .
دستورالعملی برای کم کردن تعداد بانکها . کم کردن بهره بانکی . و وادار کردن بانکها به کمک به امر تولید ومنع در برج سازی و تا ده سال منع از فروش املاک به هر طریقی چه مازاد چه معاملات . تنها راه چا ره ا ست . (1882762) (alef-10)
 
سعید
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۲۰:۲۰:۳۹
خدمت همه دوستان عرض میکنم این مطلب مربوط به آمار بالای شعب بانکها در کشور میباشد نه تعداد بانکها، خالی از لطف نبود اگر نوسنده تعداد بانکها در ایران و سایر نقاط جهان را مقایسه و تحلیل میکرد تا ببینیم چقدر از دنیا عقبیم؛

مقایسه بانکداری ایران و جهان

موضوع تعداد بانک ها درکشور ما همواره محل اختلاف نظر بوده است. مقایسه تعداد بانک ها در کشورهای مختلف در سال 2010 حکایت از این دارد که در آمریکا 9441 بانک، ترکیه 62 بانک، ژاپن 203 بانک، آلمان 2400 بانک، عربستان23 بانک ( 12 بانک داخلی و 11 بانک خارجی) و در ایران 24 بانک وجود دارد . اگر تعداد بانکها را به تولید ناخالص داخلی تقسیم کنیم، به یک شاخص قابل مقایسه تری خواهیم رسید که بر این اساس نسبت تولید ناخالص داخلی به تعداد بانک ها در آمریکا 52/1 است؛ یعنی بابت هر 5/1 دلاری که تولید ناخالص داخلی در آمریکا انجام می شود یک بانک وجود دارد و در ایران این رقم 8/14میلیارد دلار است .

با توجه به کوچکی بازار سرمایه و بانک محور بودن نظام تأمین مالی کشور عدد 8/14 میلیارد دلار در بانک عدد کمی نیست و لذا نگرانی از بالا بودن تعداد بانک های خصوصی حداقل با استناد آمار، شاید قضاوت درستی نباشد .

از سوی دیگر وقتی به متوسط سرمایه پایه یکِ بانک های برتر می پردازیم متوجه یکی دیگر از ضعف های سیستم بانکی کشور می شویم. سرمایه پایه یک بانک های برتر کشور ما در مقایسه با کشورهای رقیب و کشورهای مطرح دنیا، پایین ترین جایگاه را دارد. به عبارت دیگر بانک های ما از نظر میزان سرمایه کوچک هستند. این نکته قابل تأمل است که سرمایه متوسط بانک های عمده ایرانی از نُرم جهانی و رقبای منطقه پایین تر است و نسبت تولید ناخالص داخلی به تعداد بانک ها با در نظر گرفتن بانک محوری نظام تامین مالی در کشور بالا است .

بنابراین کوچک بودن بانکهای کشور در فضای بانک محوری در عین بالا بودن نسبت تولید ناخالص داخلی به تعداد بانکها ضعف سیتسم بانکی را برای پاسخگویی به تقاضای تأمین مالی در کشور بیشتر آشکار می نماید.

از سوی دیگر هزینه هایی که به نظام بانکی تحمیل می شود هزینه پول یا تجهیز منابع را برای نظام بانکی بالا می برد. برخی از این مقررات هزینه زا عبارتند از: تعیین دستوری نرخ بهره، الزام بانک ها به سهمیه بندی اعطای تسهیلات، بالا بودن میزان سپرده قانونی نزد بانک مرکزی، نسبت پایین کفایت سرمایه در مقایسه با استانداردهای جهانی و امثالهم. باید توجه داشت که الزام بانک ها به تقسیم بندی مصارف خود تحت این عنوان که چه درصدی را در بخش های مختلف صنعت یا اقتصاد پرداخت کنند، نه تنها باعث تخصیص بهینه منابع بانک ها نشده است بلکه موجب بالا رفتن ریسک بانک ها و به زبان دیگر افزایش هزینه بانک ها شده است و این هزینه هم عینا به گیرنده تسهیلات تحمیل می گردد .

سرمایه متوسط بانک های عمده ایرانی از نُرم جهانی و رقبای منطقه پایین تر است و نسبت تولید ناخالص داخلی به تعداد بانک ها با در نظر گرفتن بانک محوری نظام تامین مالی در کشور بالا است

در زمینه میزان سپرده قانونی بانکها لازم به ذکر است که این میزان در ایران بیش از دو برابر متوسط دنیا است. در دنیا این رقم بین 5 تا 5 /5 درصد است اما در ایران در ابتدای سال جاری 12 درصد بوده و مازاد سپرده قانونی از این بابت رقم هنگفت 168 هزار میلیارد ریال بوده است و این به معنای آن است که نظام تامین مالی ما به دلیل بالا بودن سپرده قانونی از حدود 17 هزار میلیارد تومان از منابع موجود، محروم است . (1882779) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۴ ۰۰:۲۲:۳۵
رئیس یا مدیر کل یا مسوول یا؟کدام یک از بانکها هستی که آمار اشتباه با الفاظ و کلمات قلمبه سلمبه به خورت مردم میدی مردک مردم را با این سیستم بانکی بدبخت کردید خجالت بکشید بابا آخرتی هم هست اگر به آن اعتقاد داشته باشید محض اطلاع شما عزیز دانا؟ طبق آمار جهانی به ازای هر یک میلیارد دلار سپرده درکشورهای توسعه یافته یک بانک وجود دارد ولی در ایران 67 شعبه وجود دارد حتی انگلستان که لیبرالیستی است 8 شعبه وجود دارد
اي بي خبر بكوش كه صاحب خبر شوي تا راهـرو نبـاشي كـي راهبـر شـوي (1885031) (alef-6)
 
مشتاقي
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۲۰:۲۲:۲۲
تعداد بانگ ها وشعبات انها با فقر مردم رابطه مستقيم دارد گسترش شعبات بانك ها به اين معنا است كه فقر درحال گسترش است (1882780) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۲۰:۲۶:۳۶
رسانه ها، به ویژه همین سایت الف، طی این سالها چرا به موضوعی چنین مهمی نپرداختید. خود را در مورد چنین مساله مهمی مسئول نمی دانید؟ نمایندگان مجلس در جهت مهار این وضعیت اسفناک چه اقداماتی انجام داده اند؟
تا دیرتر از این نشده، به جای پرداختن به دعواها و کشمکش های بی ارزش سیاسی (البته برای عموم مردم، نه آنان که در این مجادله ها منافعی دارند) به مسائل مهم اقتصادی و اجتماعی کشور بپردازید. (1882786) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۲۰:۴۹:۱۲
در یوسف آباد ما بین میدان فرهنگ و کلانتری شعب بانکی بشرح زیر شانه به شانه هم میسایند:
1-بانک صدرات در میدان فرهنگ
2-بانک رفاه روبروی آن
3-بانک پارسیان
4-بانک اقتصاد نوین
5-بانک تجارت
6- بانک سپه
7-بانک ملت
8-بانک مسکن
9-بانک سرمایه
10-بانک مسک
11-بانک دی
12-بانک ایران زمین
13-بانک ملی
14-بانک صادرات در میدان کلانتری
15-بانک شهر
جالب اینجاست که فاصله میدان فرهنگ تا کلانتری حدود 300 تا 400 متر است
در گذشته برای دابر کردن یک مغازه بقالی باید یک فاصله ای رعایت میشد با ا ین ترتیبی که پیش میرود در مملکت دیگر هیچ ضا بطه ای نخواهد بود.نمونه بارزش مسئله قیمتها است که باید هزینه تولید باضافه در صدی سود منطقی برای تولید کننده و در صدی هم سود برای عمده فروشها و خرده فوشها منظور بشود و مانند تمام دنیا پرداختها با صدور فاکتور رسمی از صندوق فروشندگان صورت گرفته و مالیات و کنترل
قیمتها هم از طریق کنترل حافظه این صندوقها انجام پذرد.
در امریکا بزرگترین تخلف کتمان در آمد واقعی و فرار از مالیا ت است که میتواند عواقب جبران نا پذیری برای فرد متخلف ببار آورد.در مملکت ما این امور در تاریکی محض جریان دارد و بیشترین فشار هم بتولید کننده وارد میشود و دلالها و سود جویان خود هر طور که میخواهند خدمات خودشان را قیمت گذاری کرده و بمردم تحمیل میکنند.ارگانهای مسئول هم در خوابند و یا خودشانرا بخواب زده اند. (1882825) (alef-6)
 
میعاد
۱۳۹۲-۱۰-۱۶ ۱۶:۰۴:۱۹
ارگانهای مسةول خودشان در نقش دلالان و با انتخاب این شغل به عنوان شغل دوم مشغول خدمت رسانی به اقشار ضعیف و آسیب پدیر اجتماع هستن.
آخه کی غیر از خودشون خبر از اتفاقاتی که قراره 2 ماه دیگه در بازار بورس و دلار و طلا بیفته خبر داره؟کی میدونه مسکن کهر مثلاً فلان منطقه کی آماده تحویل میشه که رود قیمت مسکن و زمین اون ناحیه اثر بذاره؟ (1891995) (alef-10)
 
بهرام
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۲۰:۴۹:۱۳
وقتی بانکهای ایرانی تحریم هستند و فاقد اعتبار بین المللی هستند هر چه تعداد شعب افزایش بیابد باز هم مشکلی حل نخواهد شد. بنده برای یه مبلغ ناچیز که قرار بود از یک کشور خارجی به دستم برسه آبرو و حیثیتم رفت تا به
طرف بفهمونم بانکهای ایرانی تحریم شده اند و امکان انتقال وجه مستقیم به حساب من به هیج وجه وجود نداره. تازه از ارزش پول ایران که بگذریم زیرا آبروی هر ایرانی را در دنیا برده. حالا شما دم از افرایش تعداد شعب بزنید! (1882826) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۲۰:۵۶:۵۱
در 8 سال گذشته بعضی ها آنقدر پولدار شده اند که قبض های بانکی برای رقم آن جای کافی ندارند بنابراین برای پخش آن شعبه های زیادی لازم است!!! (1882843) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۲۱:۱۴:۱۷
زیرساخت های بانکداری الکترونیکی و کاغذبازی های بیمورد و وقت گیر رو هم باید به دلایل دیگه اضافه کرد. (1882870) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۲۲:۱۳:۲۴
این یعنی بانک داری اسلامی بدون ربا وام بگیری 32 تا 36 درصد باید نزول بدی پول بزلری بانک 22درصد به شما میدن فقط اسم اسلام را خراب کردن (1882963) (alef-6)
 
شهروند
۱۳۹۲-۱۰-۱۲ ۲۲:۳۲:۱۵
بانکهای که تاسیس می شوند کشور را تقسیم کردن هر کدام و ارگان یک بانک تاسیس کردند یک فرد معمولی که بانک نمی تواند تاسیس کنند. چون پر در امد ترین کسب بانکداری ربا اسلامی است ٢٠ درصد در سال به سپرده گذار می دهد و۴٠ درصد وام می دهد .به این دلیل بانک زیاد است تولید کم است (1883010) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۳ ۰۰:۱۶:۰۱
مشکل اينه هر ارگاني براي خودشيه بانک زده بعضي ها 3 4 تا بانک زدند اينقدر گردش پولشون بالاست ! ميخان حجم نقدينگيشون مخفي بمونه !!!
وزارت مسکن : بانک مسکن
وزارت رفاه: بانک رفاه
ارتش : سپه
نيروي انتظامي: قوامين
سپاه : انصار مهر
شهرداري : بانک شهر
دولت: بانک ملي
قوه قضائيه و مجلس و بقيه رو نميدونم (1883200) (alef-6)
 
محمد
۱۳۹۲-۱۰-۱۳ ۰۲:۱۲:۰۰
اینهمه بانکهای عریض کشاورزی در مرکز تهران چه کاری انجام میدهند کدوم کشاورز در مرکز تهران کشاورزی میکنه بابا بانک کشاورزی باید در روستاها باشه نه شهر تهران . (1883307) (alef-6)
 
kj
۱۳۹۲-۱۰-۱۳ ۰۸:۱۱:۲۸
موسسه ثامن الحجج مازندران خصوصا تنکابن و رامسر به صورت خانوادگی اداره میشود و سرهنگهای نیروی انتظامی که بازنشته شد ه اند که هیچ سابقه مدیریتی بانک را ندارند یک شبه شده اند بانکدار موسسه ثامن الحجج (1883376) (alef-6)
 
خانم زاهدی
۱۳۹۲-۱۰-۱۳ ۰۸:۱۷:۰۶
بانک تجارت مجتمع توریستی کارکنانش را به عده ای رانت خوار در غالب شرکت توریستی اهوان در چابکسر واگذار نموده است حالا در نظر بگیرید ا یکی از عضای هیئت مدیره خود را به عنوان نماینده شرکت تجارت هم از بانک و هم از موسسه توریستی اهوان حقوق دوبله نه سوبله میگیرند جالب اینجاست که یک نیروی شرکتی در ان مجتمع وجود ندارد و همه را اخراج کرد هاند (1883380) (alef-6)
 
عباس هشی
۱۳۹۲-۱۰-۱۳ ۰۹:۱۱:۲۹
با سلام،
بانکهای ایرانی نه تنها از نظر تعداد شعب بالاتر از استاندارد جهانی است بلکه رکوردهای بیش از استاندارد جهانی در موارد زیر را هم دارد:
1. بیشترین احتلاس و سو استقاده در شعب با سپرده های مردمی.
2. ممستقل و خود گردان با کمترین نظارت بانک مرکزی بر بانکها.
3. عدم نظازت کافی مقام ناظر بر بانکها(مقام ناظر بر امور سپرده های مردمی) در حالیکه منابع سپرده مردم چندین برابر سرمایه بانک است،
4. قانون گریز از مقرارت حتی بین المللی.نظارت و حضور مقام دولتی در ادراه امور بانک از طریق هیئت مدیره و حسابرس دولتی ب، تمدید تسهیلات معوق واموزش تداوم بدهکار بانک بودن و .....
5. تعامل با بدهکاران بانکی، مطالبات مشکوک و معوق و سوحت، بالاترین میزان معوقهف حاتم بحشی مدیران بانکی در بحشش جرائم،حتی بهره/سود و کارمزد معوقه ها)، ما حسابرسان که از تاملا تجبه بسیار بدی داریم زیرا همواره مفعول تعامل قرار گرفته ایم
6. در شرکت داری و انجام تمامی فعالیتهای مجاز و غیر مجاز، اعصای تسهیلات به اسم دیگر به افرادی که سقف اعتبار انها در بانک پر شده است،و... از طریق این شرکتهای تابعه
7. بالاتر از حد استاندارد در امور بکار گیری سپرده های مردمی در حرید ملک و ساختمان اداره مرکزی و نگهداری اموال تملیکی
8. استفاده از شرکتهای تابعه به عنوان حیاط خلوت برای استخدام قوم وخویش و افراد سفارشی و نمایندگان مجلس رای نیاورده، پرداخت وجوه پاداش و مزایا به مدیران بانک، گرفتن برگ اقامت در خارج از کشور و دریافت امتیاز،
9. بکار گیری مدیران نظارتی بانک مرکزی بعنوان مشاور و واستخدام در بانک و موسسات مالی خصوصی ، حتی روز قبل از بازنشتگی
10. بدترین شرائط برای حقوق بازنشستگی گارکنان نظارتی بانک مرکزی بطوریکه معدود ی از انها تن با گیشنهادهای استخدام باشند.
11. بالاترین پرداخت کننده وام به افراد سفارشی، ذینفع واحد، وامهای کلان،اتکا به گرارشهای کارشناسی غیر منطقی ارزیابی اموال مورد وثیقه و....
12. دخالت در استانداردهای حسابرسی بطوریکه حسابرس را از انجام حسابرسی زیرمجموعه های حیاط خلوتی محروم سازد،
13. انتخاب مهندس برای ریاست بانک مرکزی، و نبود ضوابط منطقی برای انتخاب مدیران بانکها و حتی تغییر مقررات به هنکام انتخاب افراد غیر واجد شرائط(مفررات ابزار دوحتن لباس مدیری شده )
14. نبود استقلال در بانک مرکزی
15. عدم استقاده بهینه از گزارش و حدمات حسابرسان مستقل
16. و دها مورد دیگر.

بحت مزبور تعداد شعب بانکهای تحاری است که اصولا تعداد بانک تجاری و تعداد شعب انها در ایران نسبت به جمعیت و استاندارهای جهانی بسیار بالا میباشد. این در حالی است که ما نظام بانکی معمود در دنیا را ربوی میدانیم. بد نیست بدانیم که درسرزمین اشغالی که اساس ربا از انا است ، تعداد بانک تجاری و تعداد شعبه انها نسبت به جمعیت به مراتب کمتر از این نسبت در ایران است؟؟؟؟؟؟
عباس هشی - عضو هیئت علمی گروه حسابداری دانشگاه شهید بهشتی، حسابدار رسمی (1883393) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۳ ۰۹:۴۵:۲۰
الف جان، شعبه مفرداست، جمع عربی آن شعب می باشد. شعبات غلطی مصطلح می باشد. این غلط را رواج ندهید. (1883415) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۳ ۱۰:۵۲:۴۵
بانکها و شرکتهای بیمه از محل آورده سپرده گذاران و بیمه گذاران املاک میخرند بعد از محل تجدید ارزیابی املاک افزایش سرمایه میدهند و سهام سهامداران خود را اضافه میکنند. در واقع سودی که باید به سپرده گذار و بیمه گذار پرداخت کنند را به سهامداران خود میدهند. (1883501) (alef-6)
 
حبیب
۱۳۹۲-۱۰-۱۳ ۱۹:۴۱:۴۲
بسیار عالی بود.
همین بانکها هستند که الان با خلق نقدینگی پدر تورم واقتصاد کشور را دراورده اند.
البته فقط بانکها نیستند صندوقهای زیر زمینی و روز زمینی با وام دادن در اتش تورم مملکت دیمده اند. (1884471) (alef-6)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.