نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 300735
مواهبی که منتقدان توافق، نصیب مردم کردند
بخش تعاملی الف - رضا معین زاده
تاریخ انتشار : شنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۲۶


از زمانی که دکتر ولایتی در مناظرات انتخابات اخیر درباره پرونده هسته ای سخنانی از پشت پرده های آن به زبان آورد ناخودآگاه در دو موضوع فتح بابی صورت گرفت که بسیار خوشایند بود.

یکی اینکه نشان می داد در مدیریت کار از نظر مشاوران ودلسوزان نظام بهره کامل گرفته نشده و دوم اینکه تابوی بحث درباره این قضیه ترک برداشت و راه برای تبادل نظر سایرین بیشتر باز شد. از آن ایام تاکنون هم شاهد رویارویی زیادی در بحث هسته ای بودیم

تا این اواخر که نقطه اوج آنرا می توان در تشکیل کمیسیون ویژه ای برای بررسی توافقات هسته ای دید. بنده برخلاف برخی که مخالف کشاندن موضوع هسته ای به مجلس بودند از ابتدا مدافع چنین حرکتی بودم زیرا تا کارهای بزرگ را به دست خانه ملت ندهیم هرگز رشد سیاسی در نظام پارلمانی که ملت را نمایندگی می کند نخواهیم داشت و مجلس به حاشیه کشانده می شود.

ضمن اینکه مردم هم با مواضع نمایندگانشان بی پرده آشنا خواهند شد؛ پس این یک موهبت است که منتقدان نصیب مردم کردند. و اما یکی از مواهبی که که البته ناخواسته بدست آمد! تعدیل مواضع برخی افراد بود که تا بحال هرگز به چنین مواردی اذعان نمی کردند، هم در مجلس و هم خارج از مجلس.

مثلا در همین سایت الف دیدگاه های آقای دکتر فؤاد ایزدی که یکی از منتقدان روند فعلی است و تحلیل های فراوانی از ایشان در نشریات منتشر شده و می شود را می توان شاهد آورد؛ ضمن پاسخ به یکی از سوالات بینندگان الف می گوید : " مشکل دوران مدیریت آقای جلیلی این بود که یک سری دستاوردها وجود داشت اما نتوانست آن‌ها را تبدیل به توافق، نتیجه و امتیاز کند. " (۱) و این هم خود موهبتی محسوب می شود زیرا قبلا چنین نقدهایی به این شکل به گوش نمی رسید!

اما اوج کار و بالاترین موهبتی که حاصل شد را در میان صحبت های کسی می توان یافت که هم اکنون ریاست کمیسیون برجام را به دست گرفته و اتفاقا تاکنون یکی از سر سخت ترین مخالفان توافق هسته ای بوده! ایشان ضمن ابراز مواضع همیشگی خود اصطلاحی را به زبان می راند که حاکی از تغییراتی هرچند کوچک در دیدگاه های ایشان است! در جایی که سیر ۱۲ ساله پرونده هسته ای ایران را همچون " دو امدادی " تشبیه می کنند (۲) نشان می دهد که ایشان و هم فکرانشان حتی پذیرش پروتکل الحاقی و توقف داوطلبانه غنی سازی اورانیم که در دولت هشتم اتفاق افتاد و تا پیش از این، آنرا نوعی عقب نشینی تعبیر میکردند را نیز هم اینک به مانند یک دو امدادی که همیشه حرکت روبه جلو دارد، پذیرفته اند و چه موهبتی بالاتر از این اقرار منصفانه ؟

مراجع:
۱: http://alef.ir/vdcfecd۰cw۶dcta.igiw.html?۲۸۸۵۷۸
۲: http://alef.ir/vdca۶inum۴۹now۱.k۵k۴.html?۲۹۶۰۱۵
کلمات کلیدی : رضا معین زاده
 
سیدمهدی
۱۳۹۴-۰۸-۰۹ ۱۳:۵۷:۳۴
سلام بیشنید سرجاتون این کمیسیون باید قبل یا حین برگزاری مذاکرات باید برگزار میشد حالا کمی دیره بشینید. در مورد آثار مثبت و منفی و راههای خنثی سازی و اثرات مخرب و بهبود و پیشرفت این طرح را بررسی کنیم اگه برای اجرای اون ترمزها رو برداشته و راه رو بازکنید تا کار از این بدتر نشه بقولی یه قدم به عقب دوقدم به پیش برای صلح و ثبات و اقتصاد را شکوفا کنید برای تمام منطقه خاورمیانه. (3290000) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.