نظر منتشر شده
۲۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 239455
193 نماینده مجلس: صدا و سیما نباید به قوه خاصی اختصاص یابد
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۵ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۵۴
نمایندگان مجلس در بیانیه‌ای ضمن حمایت از رسانه ملی تاکید کردند برنامه‌های صدا و سیما نباید اختصاص به قوه خاص باشد.

به گزارش تسنیم، ضرغام صادقی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز پارلمان بیانیه‌ای از نمایندگان را در حمایت از رسانه ملی قرائت کرد که به امضای ۱۹۳ نفر از وکلای ملت رسیده است. متن این بیانیه به شرح زیر است:

سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران یکی از مراکز مهم و راهبردی نظام اسلامی است که همواره در ظل رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی و سیاست‌های ابلاغی معظم له گام برداشته و وظیفه خطیر خود را در پاسداری از انقلاب اسلامی و دفاع از حقوق مردم و نشر و ترویج ارزش‌های اسلامی و انقلابی ایفا نموده است.

ما نمایندگان مجلس شورای اسلامی حمایت‌های همه جانبه خود را از سازمان صدا و سیما و تلاش‌های مجدانه رسانه ملی در راستای ایفای رسالت اسلامی و انقلابی خود با تولید و پخش برنامه‌های ارزشمند در زمینه‌های معارف دینی، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی و حضور تمام عیار در جنگ رسانه‌ای بین‌المللی و مقابله با رسانه‌های استکباری در سطح جهانی و اطلاع‌رسانی به موقع نسبت به موضوعات مهم داخلی و منطقه‌ای مانند اخبار جنگ نابرابر غزه و حمایت از مقاومت اسلامی در منطقه، راه‌اندازی شبکه‌های داخلی و برون‌مرزی با موضوعات تخصصی و متناسب با سلیقه‌ها و ذائقه‌های مخاطبان، تقویت زیرساخت‌های اساسی رسانه‌ای بویژه احداث ماهواره مستقل، گسترش پوشش دیجیتالی در سراسر کشور، سیگنال‌رسانی زمینی فیبر نوری و ایجاد فضای گفت وگو و مناظره با موضوعات روز جامعه را اعلام می‌داریم و یادآور می‌شویم:

رسانه ملی باید در جهت تعامل منطقی با قوای سه گانه گام برداشته و با ایجاد موازنه متعادل بین آنها در چارچوب سیاست‌های کلان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به نقش مهم اطلاع‌رسانی خود عمل نماید.

سازمان صدا و سیما متعلق به کل نظام اسلامی و ملت مسلمان ایران است و همچنان که تاکنون زبان گویای نظام اسلامی و منعکس کننده خدمات همه ارکان آن از جمله دولت بوده است، ضمن پافشاری در تداوم این مسیر در انعکاس عملکرد و خدمات قوه مجریه و همه دستگاه‌های اجرایی یادآوری این نکته ضروری می‌نماید که برنامه‌های این سازمان نباید اختصاص به قوه‌ای خاص داشته باشد.

باید فضای گفت‌وگو به نقد منصفانه و برنامه‌های دولت و سایر قوا در رسانه ملی مهیا و فراهم گردد و از روش گفت وگوی یک‌سویه فاصله گرفته و فرصت حضور منتقدان دولت در صدا و سیما نیز فراهم گردد.
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۵ ۱۳:۱۱:۲۷
[تازه گیها اینجوری شده یا مربوطه به دولت قبل هم میشد !!!! (2344374) (alef-6)
 
امید
۱۳۹۳-۰۶-۰۵ ۱۳:۱۴:۱۹
مثل این که این مجلس برای دولت شمشیرو ار رو بسته (2344387) (alef-6)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۵ ۱۶:۴۳:۱۶
واسه دولت و مردمی که به این دولت رای دادند شمشیر از رو بسته شده. (2344994) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۵ ۱۳:۱۵:۲۱
همچنین صدا و سیما نباید متعلق به جناح خاصی باشد تا امکان تعامل با تمام جامعه را داشته باشد. (2344391) (alef-6)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۵ ۱۵:۳۲:۱۰
صدا و سیما الان دقیقا در دست یک جناح خاص (2344800) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۵ ۱۳:۴۴:۳۷
به جناح خاصی تعلق داشته باشد چطور؟؟؟؟؟؟ (2344485) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۵ ۱۳:۵۲:۴۴
صدا و سیما لحظه ای نباید به قوه مجریه اختصاص یابد,اینجوری درست تره , تعارف زیادی آشتی میاره . (2344514) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۵ ۱۳:۵۹:۰۵
قطعا نباید متعلق به افراطیون و تفریطون باشد. فقط اعتدال (2344545) (alef-13)
 
amir
۱۳۹۳-۰۶-۰۵ ۱۴:۰۴:۱۶
كلا تو مجلس چند نماينده هستند هيچ كاري نمي كنند و فقط كارشون اينه كه بشينن ببينن چه اتفاقي مي افته اينا بيان مخالفت كنند و بيانيه صادر كنند . اگه برين به حوزه نمايندگيشون ميبينين هيج كار مثبتي براي حوزه خودشون هم نكردند. (2344559) (alef-6)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۵ ۱۶:۵۱:۴۶
بابا اينا تو دوره اي نماينده شدند كه حريف انتخابات را تحريم كرده بود و گرنه عمرا اينا نماينده مي شدن (2345028) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۵ ۱۴:۳۸:۲۰
اصولا نقد خوبه ولی تخریب نه صدا وسیما نقد کنه عیب نداره مسوات رو برقرار کنه عیب نداره مشکل اینه که با یک رویه برابر پیش نمی ره مانمی خواهیم حمایت کنه همون تخریب نکنه تشکر داریم بمحض اینکه دولتیها حرف بزنن جواب میدن ویه کارشناس اونوری میارن ولیاگه اونوریه چیزی بگه تخریب کنه تو بوق میکنن وجواب هم پخش نمیکنند اشتباه کرد روحانی نمایشگاه وپس گرفت اشتباه (2344659) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۵ ۱۴:۴۹:۰۱
راه‌اندازی شبکه‌های داخلی و برون‌مرزی با موضوعات تخصصی و متناسب با سلیقه‌ها و ذائقه‌های مخاطبان"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2344694) (alef-13)
 
abbas
۱۳۹۳-۰۶-۰۵ ۱۶:۰۲:۰۲
واقعیت این است که صدا و سیما در اختیار کامل یک جناح خاص است حالا هرچه میخواهید بیانیه یا اطلاعیه صادر کنید . برای نمونه آیا دیده اید که صدا و سیما از قوه قضاییه کوچکترین انتقادی بکند؟ آیا تا بحال شورا های حل اختلاف به بحث گذاشته شده؟ آیا صدا و سیما توانسته قشر دانشجو و با تحصیلات عالیه را جلب کند؟ شبکه های استانی صدا و سیما چقدر مخاطب دارند؟ من جز یک نفر که در استانداری کار میکند کسی را ندیده ام که جز برای اذان از شبکه استانی استفاده کند شرمنده باید فوتبال را نیز به آن اضافه کنم. شبکه های استانی کاربردی بسیار بسیار کم دارند (2344867) (alef-13)
 
محسن
۱۳۹۳-۰۶-۰۵ ۱۶:۰۳:۴۵
با توجه به اینکه اکثریت مردم دل خوشی از صداسیما ندارند و دیدن برنامه های ماهواره را ترجیح میدهند، آیا بیانیه حمایت از صداسیما به نوعی دهن کجی به مردم نیست؟ (2344874) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۵ ۱۹:۴۰:۱۵
ظاهراشرح وظایف مجلس ازقانون گزاری به سوال واستیضاح وبیانیه نویسی تبیل شده است (2345391) (alef-13)
 
حسين
۱۳۹۳-۰۶-۰۵ ۲۰:۳۷:۳۹
اقا صدا سيما متعلق به افكار عمومي يا همان مردم هست عملكرد صدا و سيما بسيار زيركانه بوده حال كه در حال اتمام رياست بر صدا و سيما هستيد از وزرا دعوت ميكنيد و فضا را جوري نشان ميدهيد كه حمايت ميكنيد از دولت .البته اين رفتارها در تمامي فضا كشور حاكم هست مجلسيها هم جزوء همين گروه هستند . (2345458) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۵ ۲۱:۱۳:۲۸
صدا و سیمایی که 75% از مخاطبانش را از دست بده قابل تقدید هم هست و گرنه 200 شبکه ماهواره ای در خارج این تاسیس نمی شد (2345518) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۵ ۲۱:۲۶:۴۰
بوی انتخابات زودتر از موقع به مشام می رسه !!!!!!!!!!! (2345539) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۵ ۲۱:۴۳:۰۰
تو دولت گذشته نه تنها صداسیما بلکه خود مجلس هم در اختبار دولت بود (2345555) (alef-13)
 
امیر
۱۳۹۳-۰۶-۰۵ ۲۱:۵۶:۲۹
نمایندگان محترم نفرمودند الان صدا و سیما به کدام جناح تعلق دارد؟ (2345567) (alef-13)
 
حسن
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۰۹:۴۳:۴۹
با سلام کاش معنی سوگند را نمایندگان می دانستند همانطور که شما نمایندگان را مردم انتخاب کردن رئیس جمهور هم منتخب مردم است و صدا وسیما هم متعلق به مردم. (2346147) (alef-6)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.