نظر منتشر شده
۳۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 449254
عسگری: صدا وسیما با این بودجه قابل اداره نیست/دولت کمک نمی کند/«ثریا» به دلیل سیاه نمایی تعطیل شد
علی عسگری در نشست فراکسیون مستقلین مجلس حضور یافت و با بیان اینکه به مقام معظم رهبری نامه نوشته و درخواست افزایش بودجه پایه صدا و سیما را داشتیم، گفت:با این شرایط رسانه ملی در سال آینده قابل اداره نیست.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۸ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۱۸
به گزارش خانه ملت، عبدالعلی علی‌عسگری رئیس سازمان صدا و سیما امروز (یکشنبه، 8 اسفندماه) با حضور در فراکسیون مستقلین ولایی ضمن پاسخگویی به سوالات و مطالب مطروحه از سوی نمایندگان از رسانه ملی پاره ای از مشکلات رسانه ملی را به سمع و نظر نمایندگان حاضر در این نشست رساند.

علی عسگری با اشاره به اینکه به دنبال ایجاد پوشش دیجیتالی حداکثری شبکه های رسانه ملی در سراسر کشور هستند، گفت: صدا و سیما به دنبال استفاده از قوای فکری جامعه با توانایی قدرت بیان قوی و موثر برای جذب مخاطب بیشتر بوده و می خواهد از این افراد در رسانه ملی استفاده کند.

وی با اشاره به انتقاد برخی نمایندگان در این خصوص که پوشش دیجیتالی رسانه ملی در همه شهرها و استان های کشور وجود ندارد، افزود: این مسئله باعث شرمندگی ما است؛ این در حالی است که فرستنده ها توسط شرکت ها دانش بنیان تامین شده اند و هیچ مشکلی به لحاظ تامین تکنولوژی لازم را نداریم و تنها مشکل ما بودجه است؛ ضمن آنکه صداوسیما بیش از یک دهه است فریاد می زند به دنبال تکمیل پوشش است اما به دلیل همین مشکلات مالی تاکنون این اتفاق به درستی صورت نگرفته است.

لزوم تقویت رابطه شبکه‌های استانی با نمایندگان

رئیس صدا و سیما در خصوص انتقاد نمایندگان در رابطه با ضرورت استفاده از حضور کارشناسی نمایندگان مجلس در برنامه های تخصصی، توضیح داد: خوشبختانه در مراکز برخی از استان ها تعامل خوبی میان شبکه های استانی و نمایندگان ایجاد شده است و این را در نشست با چند نماینده استانی متوجه شدم چرا که تماما از عملکرد شبکه استانی خود راضی بودند اما نمایندگان استان هایی که از عملکرد شبکه های تلویزیونی خود راضی نیستند مشکل خود را ارجاع دهند تا آن را پیگیری و حل و فصل کنیم؛ همچنین بارها گفته‌ام در برنامه های تخصصی نیز باید از فرصت کارشناسی نمایندگان استفاده شود.

«ثریا» سیاه نمایی کرد، تعطیل شد

علی عسگری در ادامه درخصوص برنامه «ثریا» با اشاره به آن قسمت از برنامه که وزیر بهداشت در آن حضور داشت، توضیح داد: من خودم آن برنامه را دیده ام؛ هرچند دست اندرکاران آن برنامه بچه های انقلابی هستند اما با این وجود برنامه را به مدت 2 ماه تعطیل کردیم چرا که معتقدیم نباید سیاه نمایی کرد. در واقع رویکرد این برنامه درست نبود به همین دلیل تعطیل شد تا دست اندرکاران آن ضوابطی را بپذیرند و به آن ها تاکید کردیم باید به میهمانان خود اعم از مدیران و وزرا احترام بگذارند.

رئیس رسانه ملی تاکید کرد: انقلابی بودن خوب است و ما خود افتخار می‌کنیم دیدگاه انقلابی را مطرح می‌کنیم اما تندروی خوب نیست به همین دلیل ما نسبت به این موضوع حساسیت و دقت داریم تا مبادا سیاه نمایی شود چرا که برای من شخصا مهم است برنامه های رسانه ملی اعتبارات نظام را زیر سوال نبرد.

سیاست رسانه ملی درباره مخاطرات سیستم بانکی سکوت است

وی ادامه داد: مخاطراتی نیز در سیستم بانکی کشور وجود دارد، اما رویکرد صداوسیما این است که در این خصوص صحبت نکند چراکه سبب تخریب این سیستم و آغاز یک سری مسائل در کشور می‌شود لذا مراقبت‌های خود را بسیار بالا برده‌ایم.

علی عسگری همچنین در ادامه گفت: ما 62تلویزیون و 83 رادیو در سراسر کشور داریم بنابراین ممکن است اشتباهی صورت گیرد که با کمال میل در جهت رفع اشتباهات اقدام می‌کنیم.

وی با بیان اینکه به دلیل تحولات فناوری و تکنولوژی رسانه‌ها نقش اساسی در زندگی افراد پیدا کرده‌، تاثیر عمیقی بر افکار عمومی و باورهای مردم دارند و سپهر رسانه‌ای جهانی، سپهر عجیب و غریب و بسیار جدی شده است، افزود: در این شرایط می‌بینیم که رسانه ملی تلاش کرده خود را همپای رسانه‌های جهانی رشد داده و نقش خود را ایفا کند.

فعالیت 250 شبکه فارسی زبان در ماهواره

رئیس صدا و سیما با تاکید بر اینکه اگر در زمینه نظامی در صلح مسلح به سر می‌بریم اما به هر حال دشمنانی داریم که در زمینه ماهواره یک جنگ تمام عیار را بدون آنکه وقفه در پیش گرفته‌اند، ادامه داد: زمانی که به سمت مدیریت رسانه ملی رسیدم 160 شبکه ماهواره‌ای فارسی زبان فعال بود که اکنون از250 شبکه عبور کرده است، آیا این تعجب‌آور نیست؟ کاملا مشخص است جریانی با مطالعه لایه‌های اجتماعی ایران و علیرغم سختی‌های موجود در ایجاد شبکه اما به این کار با سرعت بالا اقدام می‌کنند.

برنامه شبکه‌های مجازی رای تخریب فرهنگ و هویت ایرانی

وی با بیان اینکه شبکه‌های مجازی نیز با تمام قدرت و جدیت کار می‌کنند و برای تخریب فرهنگ و هویت ایرانی برنامه دارند، بنابراین هجمه‌های رسانه‌ای از آسمان و از زمین می‌بارد، افزود: باید بیشتر از این مراقب نسل جوان باشیم چراکه جنگ فرهنگی تمام عیار را علیه هویت و فرهنگ ایران شکل داده و سامان داده اند.

افت رسانه ملی، امنیت ملی را دچار مشکل خواهد کرد

علی عسگری تاکید کرد: احساس می‌کنم و تحلیلم این است که آن‌ها در برنامه‌های خود سال 95 را سال افول رسانه ملی ایران پیش‌بینی و برای آن برنامه‌ریزی کرده بودند، البته شدت توسعه ماهواره نشان از جدی بودن این جنگ دارد اما خوشبختانه رسانه ملی علیرغم تمام مشکلات افولی نداشت درحالی که اگر رسانه ملی افت کند در زمان کوتاه  مشکل امنیت ملی پیدا خواهیم کرد، درواقع اگر نتوانیم افکار عمومی را توجیه و تبیین کنیم و پاسخ دهیم حجم برنامه‌های ماهواره‌‌ای ذهن مردم را تخریب خواهد کرد و بعد از مدت کوتاهی به مسئله امنیتی تبدیل می‌شود لذا مسئله رسانه ملی بسیار حیاتی و جدی است.  

تولیدات کنونی صداوسیما با قرض و بدهی ساخته شده است

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری بارها فرموده‌اند ما در جنگ سرد و رسانه‌ای هستیم اما رسانه ملی با مشکلات جدی رو به رو است، افزود: این سازمانی که امروز به دست من رسیده ماهیانه 185 میلیارد تومان حقوق کارمندانش می‌شود درحالی که کل بودجه‌ای که دولت به ما می‌دهد 1200 میلیارد تومان است و می‌گویند؛ مابقی را خودتان بدست آوردید، چگونه؟ درواقع در این رکود باید تبلیغاتی را روی آنتن ببریم که خودمان بسیاری از آن‌ها را قبول نداریم.

علی عسگری با بیان اینکه صدا و سیما فقط 7 هزار ایستگاه دارد و حتی در اطراف ارتفاعات ایستگاه احداث شده است که اداره آنها هزینه دارد اما منابعی برای اداره آنها ندارد، افزود: تولید برنامه در 62 تلویزیون هزینه بسیاری می‌طلبد و بدانید امروز هر چه در تلویزیون می‌بینند به دلیل منابع محدود حاصل بدهی است، که هر ماه اضافه می‌شود چراکه خوب می‌دانید تلویزیون در حال افت بود و تولید و ساخت برنامه‌ها به منظور راه اندازی مجدد آن تنها با قرض و بدهی امکان پذیر بود.

1100 میلیارد تومان؛ بدهی رسانه ملی/ دولت کمک نمی‌کند

وی با بیان اینکه سقف‌بدهی رسانه ملی در سال جاری از  1100 میلیارد عبور کرده است، افزود: دوستان ما در برج دوم سال جاری 570 میلیارد تومان از منابع تبلیغات پیش‌خور کرده بودند تا سازمان اداره شود چراکه سازمان هر ماه نزدیک به 300 میلیارد تومان بیشتر هزینه دارد، این در حالی است که دولت در چند ماه اخیر کمکی به ما نکرده است.

رئیس صدا و سیما با ابراز نارضایتی از اینکه رسانه ملی گاهی مجبور است برخی از نیروهای خود را استثمار کند، اضافه کرد: کارمندان رسانه ملی حقوق‌ وشرایط کاری لازم را ندارند اما همچنان کار می کند که نشان از غیرت بچه‌ها دارد.  

سهم صداوسیما از بودجه کشور ناچیز است/ پیشنهاد اختصاص 2درصدی

علی عسگری با بیان اینکه بیش از 4هزار میلیارد تومان بودجه جاری رسانه ملی در سال است، و باید حدود نزدیک 1000 میلیارد تومان نیز برای عمرانی خودشان نیاز دارند، گفت: روش دیگر تامین بودجه این است که درصدی از  بودجه کشور به رسانه ملی  اختصاص داده شود، در حالی که ابتدای انقلاب با یک شبکه و نصفی یک درصد بودجه  کشور به رسانه ملی داده می‌شود اما امروز با وجود 62 تلویزیون و 83 رادیو حتی  یک درصد بودجه را نیز نداریم درحالی که باید نزدیک 2 درصد این بودجه را باید داشته باشیم.

وی با بیان مثالی در این خصوص ادامه داد: حدود 6 هزار میلیارد تومان تنها هزینه اداره شبکهBBC  فارسی زبان می‌شود و باید پرسید چرا باید برای یک شبکه در انگلستان باید اینگونه هزینه شود و یک سازمان بزرگ با 145 شبکه در شرایط بسیار سختی اداره شود.

مجلس برای بودجه رسانه ملی کاری کند

رئیس رسانه ملی با بیان اینکه به مقام معظم رهبری نامه نوشته و درخواست افزایش بودجه پایه صدا و سیما را داشته و ایشان به رئیس مجلس فرموده اند که کمک کند، افزود: انتظار  داشتیم همان 7 دهم درصدی که در کمیسیون تلفیق برنامه پنج ساله ششم تایید شد داخل بودجه سالانه هم بیاید و پایه بودجه افزایش داشته باشد؛ اما با این شرایط رسانه ملی در سال آینده قابل اداره نیست لذا امیدوارم در روزهای باقی مانده برای تعیین تکلیف بودجه سال 96 کاری برای رسانه ملی شود چراکه اگر رسانه ملی آسیب ببیند جامعه آسیب خواهد دید.
 
کلمات کلیدی : صدا و سیما+بودجه96+ نامه به رهبری+برنامه ثریا+علی عسگری
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۸ ۱۲:۲۵:۱۰
سیاه نمایی؟ً!!! انتقاد هزینه دارد بیاید به به و چه چه کند همه دست میزنید براش.
این بودجه عظیم را درست مصرف کنید و از کارمندانتان که بیکارند کم کنید درست می شود لازم نیست همه پول کشور صرف شود. (4176930) (alef-13)
 
شاکر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۸ ۱۹:۰۸:۲۹
دولت با انتقام گیری از صدا و سیما و ندادن بودجه عملا داره به دشمنان کشور و دشمنان خودش کمک میکنه . ایا کسی در دولت هست این معنا را بفهمه ؟ (4177678) (alef-2)
 
احمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۸ ۱۳:۰۱:۳۲
اول گزارش بدهید با چهار هزار میلیارد تومان چه می کنید، بعد تقاضای بودجه اضافی کنید! (4176993) (alef-13)
 
دانشجوی عضو اردوی جهادی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۸ ۱۷:۳۶:۱۹
همه چیز که پول نیست
مدیریت مهمه
مدیریت جهادی که متاسفانه ما محرومیم (4177539) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۸ ۱۷:۴۱:۱۱
خندوانه،فوتبالهای خارجی،دوبلاژ دهها فیلم،ساخت سالیانه چندین سریال،پخش فوتبالها و رویدادهای مهم ورزشی به صورت زنده،هزاران پرسنل و...به نظر شما اینا با کدوم پول انجام میشه؟ (4177547) (alef-2)
 
Romania
۱۳۹۵-۱۲-۰۸ ۱۸:۱۱:۰۹
رییس صدا و سیما نباید به خاطر جلب رضایت بی تدبیران و جذب کمکهای پولی ، شأن استقلال و آزادگی رسانه ی ملی را تنزل بدهد
__________________________________________________________________________________
حیف است صدا و سیما هم به وکیل رسانه ی راستگویان دروغین تبدیل شود (4177582) (alef-2)
 
آرش
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۸ ۱۳:۱۱:۴۱
سازمان رو کارامد تر کنید هم بهتره و هم بودجه اضافه هم می آورید .

کمی در ساختمان های اداری و ... سازمانتون چرخی بزنید و ببینید چند نفر آدم اضافه استخدام کردید . (4177012) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۸ ۱۳:۲۴:۴۲
2 درصد بودجه کشور برای صدا و سیما خیلی خیلی خیلی زیاد است (4177045) (alef-13)
 
پرسش
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۸ ۱۳:۵۲:۱۷
ایشان که بودجه حدود 6 هزار میلیارد تومانی برای اداره شبکهBBC فارسی زبان را مثال می زند، آیا حاضر است برونداد آن یک شبکه را نیز با 145 شبکه خودمان مقایسه کند؟ (4177138) (alef-13)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۱۲-۰۸ ۱۴:۰۹:۲۳
صدا و سیما باید برایند تفکر و علاقمندی اکثریت جامعه باشد درحالی که صدا وسیمای فعلی نه تنها چنین نیست بلکه اختیار آن در دست یک تفکر خاص قرار دارد و با یکسو نگری اکثریت را از خود رانده .بانگاهی به آمارهای موجود وقتی درصد بینندگان و شنوندگان برنامه های صدا و سیما هر روز بیشتر کاهش می یایبد و دست اندکاران به عوض جبران خسارات هیچ عکس العملی درمقابل گرایش نسبت به بهبود برنامه ها و توجه به نظرات اکثریت به کار پیشینخود ادامه می دهند چرا باید دولت بودجه اضافه ای به این سازمان که حتی هزینه کرد بودجه فعلی آن نیز معلوم نیست اختصاص دهد.بهترین کار صدور مجوز برای راه اندازی شبکه های خصوصی داخلی است تا هم از سرمایه بخش خصوصی استفاده شود و هم مردم با سلایق مختلف قدرت انتخاب داشته باشند که این عمل نیاز به گسترش صدا و سیمایی را که مردم را هر روز بیشترناراضی می کند بی نیاز سازد. (4177172) (alef-13)
 
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۸ ۱۵:۰۱:۱۷
انقلابی تندروی سیاه نمایی انتقاد صراحت چالش و ..... سرانجام= سرکوب (4177276) (alef-13)
 
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۸ ۱۷:۲۳:۳۱
شما که پول ندارید چرا شبکه تماشا را دوباره راه اندازی کردین که فقط فیلمهای تکراری شبکه ifilm و نمایش و سایر شبکه را پخش کنه. یک کم به خودتان زحمت بدید و در آمد سازی کنید و همینطور جلوی هزینه های بی خودی را بگیرید. (4177525) (alef-2)
 
نسیم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۸ ۱۹:۰۱:۳۰
اولا شبکه هایی مثل شما که از ارشیو تغذیه می کنند هزینه ندارند . ثانیا وقتی صدا و سیما مجبور میشه برای تامین کسری بودجه اش اگهی بیشتر پخش کنه مگه همین شماها و دولتی ها نمیگید چرا انتن فروشی میکنید؟ صدا و سیما به کدوم ساز شما برقصه؟ (4177667) (alef-2)
 
رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۸ ۱۷:۲۹:۵۳
یعنی چی سیاه نمایی می شود چقدر حرف محافظه کارانه ای بود تمام درد و مشکلات مملک از همین بهانه سیاه نمای میشود از طرف مدیران به اصطلاح حامی انقلاب و نظام است چرا نباید مشکلات گفته بشه ،چرا نباید شفافیت باشه،چرا نباید اشتباه مدیران گفته بشه (4177535) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۸ ۱۷:۴۶:۵۵
دولت پول نداره حقوق کارمنداشو بده .
هر کدوم 7 - 8 ماه عقبن .
اونوقت این آقا تقاضای پول میکند برای ساخت کارتن و انیمیشن ! (4177552) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۸ ۱۸:۲۹:۲۸
دولت داره از صدا و سیما انتقام میگیره (4177608) (alef-2)
 
سید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۸ ۱۸:۳۰:۱۶
صدا و سیما اگر دربست در اختیار دولت بود تا حالا 3 برابر بودجه فعلی بهش پول داده بود (4177609) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۸ ۱۸:۳۱:۲۹
دل اقای روحانی با این صدا و سیما صاف نشده هنوز . هنوزم فکر میکنه صدا و سیما رقیب انتخاباتیشه (4177611) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۸ ۱۸:۳۶:۲۶
به نظرم صدا و سیما رو بفروشید به دولت خلاص. اونوقت میبینید نصف بودجه هر وزارتخانه را میدن به صدا و سیما که صبح تا شب به به و چهچه کنند (4177623) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۸ ۱۸:۳۷:۱۰
همه دولتها با صدا و سیما مشکل دارن چون دنبال رسانه دولتی و انحصاری بودن نه رسانه مستقل (4177625) (alef-2)
 
نسیم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۸ ۱۸:۳۸:۴۲
صدا و سیما فیتیله انتقاد رو پایین بکشه همه چیز حل میشه و دلارهای خوش رنگ برجامی به سمتش سرازیر خواهد شد امتحان کنید ضرر نمیکنید (4177627) (alef-2)
 
کارمند
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۸ ۱۸:۴۰:۲۰
علی عسگری از روز اول بنایش را بر همکاری با دولت روحانی گذاشت اما متاسفانه از طرف دولت آبی گرم نشد (4177631) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۸ ۱۸:۴۲:۳۵
روحانی با ضرغامی مشکل داشت با سرافراز چی؟ با سرافراز مشکل داشت با عسگری چی؟ (4177639) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۸ ۱۹:۲۰:۵۷
اگر دولتی ها روشون بشه میگن رییس صدا و سیما رو ما باید تععین کنیم (4177705) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۸ ۱۹:۳۱:۴۳
چه اشکالی داره ؟ (4177727) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۸ ۱۹:۴۱:۲۴
اشکالش اینه که خلاف قانون اساسی است اگر البته این موضوع مهمی برای شما باشه! (4177744) (alef-2)
 
Romania
۱۳۹۵-۱۲-۰۸ ۱۹:۱۰:۳۸
صدا و سیما داره زیاده روی میکنه به همه انتقاد میکنه همین میشه که بودجه ات کمه اغو چی کار داری (4177680) (alef-2)
 
کارشناس مالی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۸ ۱۹:۵۲:۲۱
به نظرم با توجه به مشکلات دولتها با صدا و سیما و اینکه نتوانند انرا تحریم اقتصادی کنند بهترین راه این است که بودجه انرا مستقل از دولت تنظیم کنند تا استقلال ان بیشتر تامین شود (4177757) (alef-2)
 
حسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۸ ۲۰:۰۰:۴۷
این بند قانون اساسی باید عوض بشه و زئیس صدا و سیما رو رئیس جمهور انتخاب کنه. (4177770) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۸ ۲۰:۱۸:۴۹
یک کم قانون اساسی بخونید براتون خوبه تا با مکانیسم تغییر ان اشنا بشید (4177784) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۹ ۱۵:۵۱:۳۱
برنامه ی نودچطور؟!! تاحالاتندروی نکرده؟ کم متلک پرانی سیاسی کرده؟؟!!! واقعاجای تاسف داره!!!!!!!!!!! (4178890) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.