توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 493354
مراقب آتناهای زندگی مان باشیم
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۷ تير ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۴۹
مرگ دلخراش آتنا اصلانی آنچنان بزرگ و دردآور بود که داستانش در تمام اقصی نقاط کشور پیچید و همه و همه برای او اشک حسرت ریختند، دخترک بی گناهی که بی خبر از شیاطینی که در کوچه و برزن پرسه می زنند، شاد و خندان بود اما شکوفه های خنده هایش به راحتی پرپر شد.عصر روز دوشنبه بود، دوشنبه ای سیاه برای خانواده آتنا و ایران زمین، دخترک پارس آبادی که تنها برای نوشیدن چند جرعه آب به کام مرگی تلخ فرو رفت.

حدود 30 روز گذشته خبر مفقودی دخترک پارس آبادی در رسانه ها پیچید که اخیرا خبر قتل دردناک این دخترک، ایران را سیاه پوش کرد و این غم بزرگ به مرزهای بیرون از ایران کشیده شد و هر فردی که این خبر را شنید دلش آتش گرفت و پهنای صورتش بارانی شد. همه منتظر یافتن دخترک زیبای پارس آبادی یا همان آهوی مغان بودند غافل از اینکه جسم کوچک و بی جانش در پارکینگ شیطان صفتی به حال خود رها شده است، جسم بی روح آتنا در ساکی جا گرفته و در بشکه ای زیر خاک پنهان شده بود.

به گزارش ایرنا، آتنا چه تراژدی غم انگیزی است، این آهوی کوچک و زیبا در دام چه گرک صفتی گرفتار شده بود و یارای دفاع از خود را نداشت، اکنون اتنای کوچک ایران زمین در پروفایل گروه ها و کانال های فضای مجازی دست به دست می چرخد و همه مردم همراه با مادر و پدر اتنا می گریند. مادر آتنا آنچنان بی تاب فرزند است که یارای ادامه زندگی بدون فرزندش را ندارد، به هر جا می نگرد، او را می بیند، اسم او از زبانش نمی افتد، اشک هایش خشک شده و ضجه می زند.

داستان آتنا ، داستان جدیدی نیست، داستانی تکراری است از دل حوادثی که بی خبر از کنارمان می گذرد، بی خبر از اینکه ممکن است با چه شیطان صفت هایی همسایه و همسفره باشیم، داستان قتل ستایش را که فراموش نکرده ایم، مگر داستان ستایش نیز ایران را سیاهپوش نکرد؟

ستایش قریشی 6 ساله ورامینی ۲۲ فروردین ۱۳۹۵ از سوی پسر ۱۷ساله همسایه ربوده شده مورد تجاور قرار گرفت، به قتل رسید و پیکرش با اسید سوزانده شد این همه سنگدلی و شقاوت از سوی یک پسر 17 ساله، باید برای هر دوی آن ها(قاتل و مقتول) گریست. داستان ستایش هم دست به دست چرخید، داستان های ستایش های دیگر همه دست به دست چرخید و این داستان بار دیگر تکرار شد، این بار با داستان آهوی مغانی، اتنا اصلانی هفت ساله.

از این دست حوادث بارها و بارها تکرار شده و هزار افسوس که راه های پیشگیری را سرلوحه نگهداری از فرزندانمان قرار نمی دهیم. قتل پسر 8 ساله در خیابان وحدت اسلامی توسط یک فرد کارتن خواب، قتل دو کودک 4 و 5 ساله در مجاورت پارک کوثر تهران توسط کارتن‌خواب‌ها و هزاران حادثه دیگری که به تجاوز و آزار و اذیت کودکان ختم شده اما به قتل نرسیده اما هزاران زخم عمیق روحی و روانی برجای گذاشته که به راحتی قابل ترمیم نیست.

این گونه حوادث درس عبرتی برای همگان است تا در نگهداری داشته هایشان، نوگلان زندگیشان سخت بکوشند و باهوش باشند، بدانند، حادثه خبر نمی کند؛ نمی توان از روی نقاب خوش سیمایی که شیطان صفتان بر چهره زده اند به درون آن ها پی برد.

اکنون تابستان است و فصل فراغت کودکان، باید در این فصل بیشتر مراقب گل های باغ زندگی مان باشیم و به راحتی به همه اعتماد نکنیم، اکنون پارک ها میزبان کودکان معصوم و بی گناهی هستند که نمی دانند در اطرافشان چه می گذرد و ممکن است افراد شیطان صفتی در کمین آنها باشند، شیطان صفتانی که از بی احتیاطی والدین استفاده کرده و خاطراتی تلخ را در ذهن پاک این کودکان معصوم برجای می گذارند.

غفلت والدین، بی توجهی و رها کردن آن ها، یعنی دادن بهترین فرصت به فرصت طلبان و شیطان صفتان که یک عمر پشیمانی برجای گذاشته و به راحتی قابل جبران نیست.

نباید کودکان را به تنهایی برای خرید فرستاد یا آنها را در مکان های خلوت و دورافتاده برای بازی رها کرد. سرقت از کودکان در شرایطی صورت می گیرد که والدین نسبت به رفت و آمد کودکان بی دقت بوده و آنها به تنهایی در معابر حضور دارند. آویختن طلا و جواهرات به کودکان در کوچه و خیابان، دادن اسباب بازی های گران قیمت یا موبایل به کودکان، آگاهی نداشتن کودکان درباره مراقبت از خود و دوری کردن از افراد ناشناس از جمله مواردی است که احتمال سرقت از کودکان را افزایش می دهد.

پلیس آگاهی نیروی انتظامی همواره به رعایت نکاتی در این زمینه تاکید و تصریح می کند که کودکان را با آویختن زیورالات با ارزش به خطر نیاندازیم، اسباب بازی های گرانقیمت کودکان را فقط در جاهای مطمئن به آنها بدهیم و از دادن موبایل به کودکان در مواقع غیرضروری پرهیز کنیم. همچنین توصیه می شود که به فرزندان خود بیاموزیم به غریبه ها حتی کودکان اعتماد نکرده و همچنین از فرستادن کودکان کم سن برای خرید اجتناب شود و آدرس دقیق منزل را نوشته و همواره در جیب کودکان قرار دهیم.

برخی والدین زمانی که فرزندشان مورد سرقت قرار گرفته، مضطرب شده و نمی دانند باید چه اقداماتی انجام دهند، بر اساس توصیه پلیس، در این شرایط افراد باید آرامش و خونسردی خود را حفظ کرده و در گام نخست با پلیس ١١٠ تماس گرفته و به جای رفتن به کلانتری در محل سرقت، منتظر پلیس ١١٠ بمانند.

به توصیه پلیس، همچنین باید هرگونه اطلاعات درباره سرقت بطور کامل در اختیار ماموران قرار داده شود، حتی اگر اموال سرقتی ارزش چندانی نداشته باشد.

امیدواریم با رعایت نکاتی هر چند ساده، شاهد حوادث تلخ و از دست دادن آتنا، ستایش و گل های خندان زندگی مان نباشیم.
 
کلمات کلیدی : قتل + جنایت + قاتل + قتل آتنا اصلانی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.