نظر منتشر شده
۱۸
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 235756
تکرار تراژدی تلخ «نمره» در دانشگاهها
تاریخ انتشار : شنبه ۴ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۲۲:۲۳
چانه زنی و اعتراض دانشجویان پس از اعلام نمرات پایان ترم همیشه و در تمام ترمها تکرار می شود، گاه استاد قانع می شود که نمره ای بدهد و گاه دانشجو گله مند از نمره ندادن استاد، به زعم عده ای این سازشهای مسالمت آمیز درباره نمره، باعث افت کیفیت می شود اما از سوی دیگر با نگاهی عمیق تر به ماجرا، باید دلایل ریشه ای تر درس خواندن برای نمره و چانه زنیهای دانشجویان بر سر نمره قبولی را پیدا و مشکل را حل کرد.

به گزارش مهر، هنوز هم می توان استرس امتحانات پایان ترم را در چشمان دانشجویان دید چرا که حالا باید منتظر آمدن نمره هایشان باشند. نمراتی که نتایجش سه راه بیشتر برای دانشجویان باقی نمی گذارد؛ دانش آموخته می شوند یا به ترم بالاتر می روند یا اینکه باز هم باید آن درس را بگذرانند.

در این میان، سالهاست سیستم اعتراض به نمرات در تمام دانشگاههای کشور رواج یافته تا شاید راهگشای حل معضلات نمرات پایین باشد.

این گزارش تراژی تلخ درس خواندن برای نمره، چانه زنی برای کسب نمره قبولی و از همه مهمتر مشکلات سیستم اعتراض به نمره برای دانشجویان و استادان را مرور می کند.

اعتراض کنید نمره کم می کنیم
دانشجویان این گزارش را دانشگاههای شهریه پرداز و دولتی تشکیل می دهند اما با وجود کمی تفاوت در سیستم آموزشی هر کدام از این دانشگاهها، اعتراض کردن به نمره به اذعان اکثر دانشجویان حتی برخی استادان، در ۹۹ درصد مواقع موثر واقع نمی شود.

مجید شعاعی - دانشجوی لیسانس صنایع دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این باره، می گوید: سیستم اعتراض به نمرات از این دانشگاه به آن دانشگاه هیچ تفاوتی ندارد، وقتی قرار باشد استادی نمره ای را تغییر ندهد پس اعتراض کردن هم بی فایده است.

وی به نقل از استادانش می گوید که اگر اعتراضی وارد نباشد حتی از دانشجویان نمره هم کم می شود. در همین باره، پرویز مصلی نژاد - مدیر گروه مترجمی خبر دانشکده خبر که وابسته به دانشگاه جامع علمی کاربردی است، بر این باور است که روش فعلی اعتراض به نمرات کارایی لازم را برای جلوگیری از اعتراض دانشجویان دارد.

دردسرهای بررسی دوباره برگه های امتحان برای استادان
وقتی استادی برگه امتحان را تصحیح و نمره را در لیست وارد می کند، تعهد می دهد که این برگه را با کمال دقت تصحیح کرده و نمره وارده، کاملاً درست است. در صورتی که قرار باشد یک بار دیگر با اعتراض دانشجو این برگه تصحیح و نمره ای کم یا زیاد شود، لازم است در فرمی از پیش آماده شده اعلام کند که در محاسبه نمره امتحان این دانشجو اشتباه کرده و همین اقدام استاد کارت زردی در پرونده اش درج می کند.

به گفته یکی از استادان دانشگاه، در برخی واحدهای دانشگاهی از جمله دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب در صورتی که استادی چهار بار کارت زرد دریافت کند، از ترم بعد به او کلاس نمی دهند. برخی دانشجویان هم هستند که نمره قبولی در اعتراض نمی خواهند. آنها این نمره را فقط برای جلوگیری از مشروطی می خواهند و گاهی برخی استادان این نمره را می دهند اما با درج در پرونده شان؛ با این حال تمام استادان به این صورت در حق دانشجو لطف نمی کنند.

امپراطوری استادان بر دانشجویان!

دانشجویان یکی از واحدهای دانشگاه آزاد، عنوان می کنند که استادان این واحد دانشگاهی در واقع امپراطوری می کنند! یکی از استادان با ارسال یک ای میل به دانشجویانش، ابتدا نمره نهایی آنان را به اطلاعشان می رساند اما اعلام می کند در صورتی که به این نمره اعتراض کنند، نمره شان کم می شود! داستان "نمره ندادن استادان به زعم دانشجویان "داستان قدیمی است که تازگی ندارد.

دانشجویی در این باره به خبرنگار مهر، می گوید: از درس آمار سه بار افتاده ام. ترم آخرم که به جز پایان نامه هیچ درس دیگری نداشتم باز هم این درس را گرفتم اما استاد برای سومین بار من را با نمره ۱۱ انداخت و در نهایت مشروط شدم. حال مانده ام بار دیگر این درس را بگیرم یا انصراف بدهم.

در مقابل استادی در گفتگو با خبرنگار مهر، از شیوه خاصش برای نمره دادن می گوید. عبداله علی اسماعیلی در این باره، بر این اعتقاد است که نمره دانشجوهایش را به جایی می رساند تا جایی برای اعتراض آنها نباشد اما اگر دانشجویی اعتراض کند، برگه امتحانی این دانشجو را مقابل خودش یک بار دیگر تصحیح می کند چون وقتی نمره در سایت وارد شد دیگر قابل تغییر نیست.

سازش مسالمت آمیز دلیل افت کیفیت آموزش
مدیر گروه یکی از دانشگاههای کشور بر این باور است که در این سالها، سازش مسالمت آمیزی میان دانشجویان و استادان بر سر نمره شکل گرفته است. همین موارد است که کیفیت آموزشی را کاهش می دهد و دانشجو هم صرفاً برای گرفتن نمره ای در حد قبولی درس می خواند و اگر هم نمره نیاورد دل به اعتراض خوش می کند.

استادان را هم باید جریمه کرد
از سوی دیگر برخی استادان دانشگاه در نیمسال دوم تحصیلی که مصادف با تعطیلی کلاسهای درس می شود به مسافرت خارج از کشور می روند و به گفته دانشجویان تا حدی امکان اعتراض به نمره با این سفر از آنان گرفته می شود.

در همین باره، صدیقه ببران - مدیر گروه ارتباطات تهران مرکز دانشگاه آزاد به خبرنگار مهر، می گوید: بیشترین مشکل اعتراض به نمرات را می توان در ترم دوم تحصیلی شاهد بود. در اکثر مواقع استادان هنوز نمره دانشجویان را اعلام نکرده به مسافرت خارج از کشور می روند و دسترسی به آنان بسیار سخت می شود. در این شرایط نه تنها نمره دانشجو اعلام نمی شود بلکه حتی از مهلت اعتراض در صورت هر گونه انتقاد احتمالی می گذرد و دانشجو و حتی دانشگاه هیچ دسترسی به استاد ندارند و می مانیم چه کنیم.

ببران، جریمه نقدی را برای این دسته از استادان پیشنهاد و تاکید می کند که لازم است این موضوع به صورت بخشنامه توسط معاونت آموزشی دانشگاه آزاد تدوین شود، در واقع شیوه های تشویقی و تنبیهی لازم برای اعلام نمرات توسط استادان در دستور کار قرار گیرد.

در ۹۳ درصد موارد اعتراض وارد نیست

این استاد دانشگاه، درباره رسیدگی به اعتراض دانشجویان در خصوص نمرات، تاکید دارد که دانشگاه حتماً به این اعتراضات رسیدگی می کند اما در ۹۳ درصد مواقع اعتراضات وارد نیست و از دانشجویان نمره کم می شود و صرفاً بین ۷ تا ۸ درصد اعتراضها وارد است. چون اکثر دانشجویان معترض معمولاً به دنبال اعتراض نیستند بلکه قصد دریافت نمره قبولی دارند.

وی برخی دانشجویان را دچار توهم می داند که به نمراتشان اعتراض می کنند. به گفته وی، وقتی نمره ای در سیستم و آموزش کل وارد شد دیگر امکان اعتراض و تغییر نمره وجود ندارد. یکی از استادان دانشگاه خوارزمی در گفتگو با خبرنگار مهر همانند برخی دانشجویان تاکید می کند که برخی استادان خود را سلطان می دانند و گاه متاسفانه از موقعیتی که دارند به ضرر دانشجویان هم سوءاستفاده می کنند.

این استاد دانشگاه می گوید: در مواقعی که خیلی ضروری باشد به دانشجویانش در نمره دادن کمک می کند.

اعتراض به نمره دانشگاه دولتی و غیردولتی ندارد
عده ای بر این عقیده هستند که بی سامانی در اعتراض به نمرات در اکثر موارد شامل حال دانشگاههای شهریه پرداز می شود این در حالیست که یک دانشجو از دانشگاه صنعتی شریف، نظر یکسانی در خصوص سیستم اعتراضی دانشگاهش دارد.

این دانشجوی فوق لیسانس هوافضا در دانشگاه صنعتی شریف شیوه اعتراض به نمره را در این دانشگاه همانند سایر دانشگاهها می داند و می گوید: استادان به اعتراضات ترتیب اثر نمی دهند و حتی نمره هم کم می کنند. در نتیجه دانشجویان از این شرایط ناراضی هستند.

به گفته برخی دانشجویان در دانشگاه پیام نور هم همین روند وجود دارد، با این تفاوت که دانشجویان حق دارند برای نمرات دروس تشریحی اعتراض کنند که در صورت وارد نبودن، نمره کم می شود! اما در نمرات امتحانات تستی هیچ حق اعتراضی وجود ندارد.

سخنی با مسئولان امر

از کمک استادان به دانشجویان برای پاس شدن و رهایی از مشروطی و اخراجی و ضعف و معضلات سیستم اعتراض که بگذریم، نکته مهمتر این است که علت اصلی اعتراضات را باید در خود دانشجویان و مشکلات ریشه ای تری جستجو کرد. در کشوری که مدرک گرایی حرف نخست را می زند و اکثر دانشجویان صرفاً برای گرفتن مدرک به دانشگاه می آیند با این قبیل مشکلات بیشتر مواجه خواهیم بود.

بدیهی است که بیشتر اعتراضات، برای کسب نمره قبولی مطرح می شود از این رو ضعف دانشجویان در درس خواندن را باید یکی از عوامل اصلی بروز چنین مشکلاتی دانست. در اینکه ایران کشوری دارای رشد علمی بالاست، شکی نیست اما این رشد علمی صرفاً در اختیار تعداد معدودی است و اکثر دانشجویان گویا برای نمره و گرفتن مدرک درس می خوانند و نه ارتقاء علمی و آموزشی. اینکه باید تا چند سال آینده صبر کرد که رسم درس خواندن برای نمره از دانشگاهها رخت بربندد، سوالی است که شاید هیچ گاه پاسخی به آن داده نشود.

این روزها در عرصه آموزش عالی کشورمان سخن از ارتقاء کیفیت است اما اینکه برای مسئولان آموزشی کشورمان کفه ارتقاء کیفیت سنگین تر است یا کمیت، هنوز در هاله ای از ابهام قرار دارد. متاسفانه هنوز هیچ کدام از مسئولان مرتبط با آموزش کشور درباره جزئیات ارتقاء کیفیت آموزش عالی، اظهار نظر صریحی نکرده اند. اینکه صرفاً به تولیدات علمی نگاهی داشته باشیم نمی شود کیفیت علمی و ارتقاء. همه ما و از جمله مسئولان می دانیم که در گوشه گوشه دانشگاههای کشورمان عدم کیفیت بیداد می کند.

البته شکی نیست که مدرک گرایی و درس خواندن تنها برای کسب نمره قبولی که سالها گریبانگیر دانشگاهها است، ضعفی نیست که تنها به دست اندرکاران آموزش عالی مربوط باشد و حیطه وسیعتری را دخیل می کند. به سخن دیگر این مشکل اساسی و ریشه ای تر از آن است که مقصرش تنها دانشجو و دانشگاه باشد و پای نهادهای زیادی را به ماجرا باز می کند.
 
آرش
۱۳۹۳-۰۵-۰۴ ۲۲:۴۸:۴۲
سلام. سیستم آموزشی ما واقعا مشکل داره. من دانشجوی کارشناسی ارشد کامپیوتر یکی از دانشگاههای معتر ایران هستم.... در یک درس برای دومین بار افتادم. بخاطر اینکه استاد چند بار زمان ارائه پروژه ها را عوض کرده بود و بنده هم وقت دادگاه داشتم نتونستم دقیقا در همان روز مراجعه کنم و هفته بعد مراجعه کردم. ولی متاسفانه استاد نمره پروژه رو به بنده نداد و برای دومین بار در این درس افتادم.
یک سوال؟؟ واقعا بنده فقط بخاطر اینکه چند روز دیرتر پروژه ام را ارائه دادم باید برای دومین بار بیفتم و از دانشگاه اخراج بشم؟؟؟ تازه بار اول که زمان ارائه پروژه ها معلوم شد بنده از شهرستان رفتم دانشگاه ولی بچه ها گفتن که تمدید شد.
چرا بنده باید قربانی بی حوصلی استاد بشم؟ آخه من هم دادگاه داشتم و نتونستم در زمان تعویقی بیام. استادا متاسفانه پول هنگفتی میگیرن و به مشکلات مالی دانشجویان و جامعه توجهی نمیکنن؟ (2273453) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۵ ۰۱:۱۰:۳۶
این چیزی که شما میگی بهونه هست. پروژه بخشی از نمره هست. شما امتحان رو میخوندی حداقل نمره قبولی میگرفتی.
من هم فارغ التحصیل یکی از همین دانشگاه های معتبرم برادر. (2273579) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۴ ۲۳:۳۴:۲۸
چنین مقاله سرشار از بی خبری فقط از یک دانشجوی تنبل درس نخوان پر مدعا بر می آید.
اینجانب استاد دانشگاه آزادم با 11 سال سابقه با کمال میل حاظرم تجربه خود را در اختیار شما قرار دهم تا اندکی متوجه گردید این نوشته چقدر از انصاف و عدالت بدور است. (2273501) (alef-13)
 
پوریا
۱۳۹۳-۰۵-۰۵ ۰۰:۴۳:۰۶
استاد گران قدر دانشگاه آزاد٬ شما اول برو دیکته حاضر رو یاد بگیر با یازده سال سابقه (2273554) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۵ ۰۱:۰۴:۳۴
شما با 11 سال سابقه استادی این نظر را دارید وبنده نیز با یک سال استادی در دانشگاه با نظر شما کاملاً موافقم. (2273577) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۵ ۰۲:۲۱:۲۸
من دانشجویی می شناسم یک درس 5 بار گرفته و با نمره 6.5 استاد محترم به راحتی اون انداخته بنده خدا چون استاد به قول خودش از ریخت طرف خوشش نمیاد انداختتش استاد دیگه ای هم نیست تا بتواند این درس با اون استاد بر دارد حالا شما با 100 سال سابقه بفرمایید که اساتید ما به اندازه یک دبیرستانی هم سواد ندارند و تنها با تحدید نمره پایان ترم دانشجو سر کلاس ساکت می کنند (2273622) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۵ ۰۰:۲۶:۲۶
اعتراض به نمرات چند جنبه دارد:

1- برخی از استاتید مشخص نمی‌کنند که توزیع نمرات چگونه است. مثلا سهم تمرین، کوییز، میانترم، پایانترم، پروژه و ... چه مقدار است. در این مواقع اعلام نمرات نهایی باعث اعتراض بسیاری از دانشجویان می‌شود. در این مواقع یک راه فرار برای استاد اعلام نمرات با ارفاق نسبتا زیاد می‌باشد.
2- غیر از امتحان‌های کتبی، نمره‌دهی به سایر موارد بسیار کیفی است و امکان داوری مطلوب وجود ندارد. این موارد هم جایی برای اعتراض دانشجوها (چه به حق و چه به نا حق) می‌گذارد.
3- برخی اساتید نمره نهایی را فقط به یک پایانترم منوط می‌کنند، در این مواقع تمام سرنوشت دانشجو به عملکرد او در آن یک امتحان ختم می‌شود که بسیار از عدالت دور است و یکی از مواردی است که باعث افزایش اعتراض‌ها می‌شود.
4- از سمت دانشجوها دلایل برای اعتراض بسیار زیادتر از سال‌های قبل شده است:
الف- درخواست نمره برای نیافتدن
ب- درخواست نمره برای مشروط یا اخراج نشدن
ج- درخواست نمره برای ارتقا معدل جهت استفاده از مزایای آن نظیر قبولی در کارشناسی ارشد بدون کنکور، استفاده از تسهیلات بنیاد نخبگان یا استعداد درخشان، استفاده از بورس، گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های معتبر خارجی و ...
د- رقابت دانشجویان با یکدیگر

راجع به موارد الف و ب: به علت افزایش دانشجویان شهریه‌ای و نیز افزایش ظرفیت تحصیلات تکمیلی، سطح دانشجوها نسبت به مثلا ده سال اخیر کاهش یافته و در حالی که یک استاد همان درس را با همان کیفیت ارائه می‌دهد اما به همین علت سطح نمرات پایین آمده است. غالب موارد مطرح شده در ج نیز ده سال پیش اصلا مطرح نبوده است.

به نظر می‌رسد سنجش مستمر دانشجو (حداقل یک میانترم و یک پایانترم)، طراحی امتحان متناسب با مباحث تدریس شده و همچنین قرار دادن توزیع مناسبی از سوالهای آسان، متوسط و سخت در امتحان بتواند اعتراض‌ها را به حداقل برساند. (2273542) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۵ ۰۰:۵۰:۵۰
با سلام بنده ی طرف قضاوت نمی کنم چون هم دانشجو بودم و هم مدرس دانشگاه هستم ی چیزی که فعلاً غیر قابل انکار اینه که دانشگاه های بی کیفیت در ایران تعدادشان زیاد شده و به هر بهانه ای افرادی که توانایی ندارن سعی در گرفتن مدرک دارن/ دانشجویان این مراکز هم توقع بیش از اندازه از سیستم آموزشی دارن و فکر می کنن همه استادان باید مشکلات آنها رو در نظر بگیرن و نمره بدن/ سخت گیری آموزشی کاملا لازمه / اگه قرار باشه به اندازه مشکلات دانشجویان به آنها نمره بدن الان کل مردم ایران فوق دکترا بودن/ بعضی از استادان هم متأسفانه سنجش آموزشی را رعابت نمیکنن (2273563) (alef-13)
 
علی صدیقی
۱۳۹۳-۰۵-۰۵ ۰۱:۱۲:۵۲
آقا این صحبت ها نیست به برگه امتحانی من 4برگ تقلب ضمیمه کردند تحویل استاد دادند بنده بعدازاعلام نمره متوجه شدم وقتی ازاستادم دلیل نمره پایین راجویا شدم گفت 4برگ تقلب به برگه شما ضمیمه شده درصورتیکه روح من هم ازاین برگه ها خبرندارد وقتی اعتراض نمودم بابرخورد شدید مسول دانشگاه روبرو شدم وقتی هم زیاد اصرار کردم به کمیته انضباطی بعنوان متقلب معرفی شدم حالا شما دنبال چی می گردید من نمیدانم (2273583) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۵ ۰۱:۱۳:۲۰
سیستم آموزشی تا نمره محور باشد همین است. به دانشگاه ها ی دنیا مراجعه کنید می بینید که هدف ار درس علم کاربردی است و اگر استاد نتواند کاربرد آن مبحث را توضیح دهد کسی گوش نمی دهد. لازم است تا بخصوص در مقاطع تکمیلی با پروژه و بحث های علمی نمره داده شود نه با برگه و سیستم قدیم. همین الان آموزش و پرورش فهمیده که نمره را با خوب و متوسزط و بد جایگزین کند (2273585) (alef-13)
 
ابوالقاسم بووووووق
۱۳۹۳-۰۵-۰۵ ۰۱:۱۷:۵۲
یه روزی یکی از استادام ازم خواست به محل کارش برم
رفتم
قبلا از بچه ها شنیده بودیم که این استاد خیلی ورقه ها رو دقیق صحیح نمیکنه و حتی گاهی بیخودی نمره بالا میده که دردسر اعتراض ورقه رو دیگه نکشه
حدسمون درست بود بله من رفته بودم اونجا که به استاد بگم کدوم یکی از بچه ها درسشون خوبه تا یکی دو نمره همینجوری برن بالاتر
اما جالبش این بود که اولش استاد حدود صد تا ورقه امتحانی دانشجوهای دانشگاه بووووق رو از همون درس و درسی که قبلا پاس کرده بودم جلوم گذاشت و گفت صحیح کن.
خلاصه یکی از خاطره های شیرین شد دیگه
مخصوصا وقتی بین نمره ها فهمید نمره خودم توی ورقه بیش از 10 نشده با اکراه یه 13 بهم داد.
یادش بخیر استاد بوووووق دانشگاه بوووووق (2273588) (alef-10)
 
قهرمان
۱۳۹۳-۰۵-۰۵ ۰۱:۲۲:۰۲
در دانشگاه آزاد اول استاد باید 2 رو بده 9 که دانشجو مشروط نشه بعدش دانشجو به 9 اعتراض میکنه که 10 بشه !!!! من سالها در دانشگاه آزاد تدریس کردم و به این موضوع عادی است

به زور که نمیشه یک عده رو دکتر و مهندس کرد؟ میشه؟ (2273591) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۵ ۰۶:۰۱:۴۷
ابدا این طور نبوده ، اینکه خودتون این طور عمل کردید رو نباید به بقیه تعمیم بدید. در بسیاری از دانشگاه های دولتی اصلا امتحان پایان ترم گرفته نمی شود یا به صورت کتاب باز و با سوال های معمولی است. (2273699) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۵ ۰۱:۳۵:۱۰
با سلام، اگه استادی به دلیل واهی مثل شاغل بودن و متاهل بودن و اینکه درس برات خوب نیست برو دنبال زندگیت و از این چیزا، با دانشجوش لج کنه و علیرغم اینکه دانشجو از امتحانش نمره ی لازم رو آورده با بدترین نمره بندازدش که دانشجو نتونه هیچ کاری بکنه و استاد بگه اگه اعتراض هم بکنی فایده ای نداره ، باید چه کرد ؟ تازه بدونی که سطح علمیت با بقیه ی دانشجوها فرقی نداره و حتی از خیلیاشون بالاتری اینم در کارشناسی ارشد و در دانشگاه دولتی، یعنی استاد کاری کنه که عملا اخراج بشی، تازه من به نتیجه رسیدم که خیلی از اساتید اصلا برگه ی امتحانی رو تصحیح نمیکنن فقط روی شناختی که دارن نمره میدن حتی اگه شناختشون از دانشجو اشتباه باشه (2273600) (alef-10)
 
دانشجو ارشد
۱۳۹۳-۰۵-۰۵ ۰۲:۴۷:۴۰
با سلام ، بنده دانشجوی ارشدم و همین ترم اخیر یک درس سخت رو با هزار زحمت امتحان دادم در شرایطی که ترم قبل هم این درس رو رد شده بودم.واقعا واقعا خیلی خوب امتحان دادم ولی استاد نمره ای به من داده بود که از درس خوندن پشیمان شدم.اعتراض دادم و توضیح دادم تک به تک سوالها رو چگونه پاسخ دادم و چه نمره ای میگیرم اما انگار نه انگار اعتراض به نمره ام دارم وتوجهی نکرد از طریق دانشگاه پیگیری کردم اما معلوم بود کسی زورش به این استاد نمیرسد و هیچ برای من.خلاصه اینکه همه چیز به سلیقه و میل اساتید محترم بستگی دارد نه هیچ چیز دیگری. (2273633) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۵ ۰۳:۳۰:۳۴
با سلام بنده خودم دانشجو ارشد دانشگاه علم و صنعت هستم بنده قول میدهم اصولا بسیاری از نمره ها در دانشکده مارا تلاش تعیین نمی کند بلکه میزان رفاقت با استاد و یا اینکه استاد ببیند از شما چه استفاده ای می کند تعیین می کند برای مثال استادی داریم وقتی بیشتر می نویسی یا اصلا شر و ور بنویسی رنج نمره ها معلومه این یعنی استاد برگه ها را صحیح نمی کند و با توجه به میزان ارادت افراد نمره می دهد این امتحان شده ها نمونه دیگه استاد میگه پروژه مثلا 6 نمره است خود من همین ترم پروژه رو انجام دادم بسیاری از بچه ها هیچی تحویل ندادند هیچ اتفاقی نیوفتاد همه در حد هم شدند به همین راحتی البته بسیاری از اساتید هم وظیفشونو انجام می دهند (2273660) (alef-10)
 
امیر
۱۳۹۳-۰۵-۰۵ ۰۴:۵۷:۳۰
خواهش میکنم نظر من رو درج کنید خواهش میکنم

من دانشجوی ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش الگوریتم محاسبات دانشگاه تهران هستم رشته ما تو ی ایران در ارشد اول هست (میتونید هر نوع اماری رو که خواستید بررسی کنید)
متاسفانه یکی از افراد تصمیم گیرنده در دانشکده ما بهترین اساتیدی جوانی که یکی ازاین بنده خداها به تازگی در دانشگاه معتبر امریکا برای مصاحبه اومدن و ما کاملا به توانایی ایشون واقف بودیم و بسیار انسان پر انرژی و با سوادی بودن خیلی راحت و بی دلیل رد شدن توسط این اقا در صورتی که فهمیدیم ایشون الات هیئت علمی دانشگاه استنفورد امریکا استخدام شدن حالا چرا فکر میکنیدرد شدن ؟ دوست دارم واقعا یه مسول پیدا بشه بررسی کنه چرا برخی مسولین و راسای دانشکده ها برای اینکه فرد توانمند تر از خودشون درگروه نیاد افراد بی عرضه و کم سواد رو حاضرن استخدام دانشگاه معتبری مثل دانشگاه تهران کنند ؟؟!!!
واقعا چرا کسی برای حرف دانشجو ارزشی قائل نیست؟؟ من واقعا برای خودم متاسفم که یک ایرانی هستم
از شما خواهش میکنم ما که هر کاری کردیم کسی وقت نداد حرفمون رو بشنوه (2273688) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۵ ۰۶:۰۶:۱۱
بنده استاد دانشگاهم. واقعا دانشجویی اگر 6 بگیرد من پاسش می کنم. ولی اینها دیگر خیلی پرتوقع و طلبکار هستند. امتحان ساده ازشان می گیریم و به اندازه یک نمره هم ننوشته اند و برگه سفید تحویل داده اند بعدانتظار دارند که بهشان نمره ی بالا بدهیم. دو قورت و نیمشان هم باقی است!!! (2273701) (alef-10)