نظر منتشر شده
۲۷۹
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 46916
چرا به آقاي احمدي نژاد راي نمي‌دهم
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۸ ساعت ۱۵:۱۴
جامعه تحليلي خبري الف از بينندگان محترم دعوت مي‌كند نظرات سلبی خود درباره نامزدی آقای احمدی‌نژاد را در این بخش به اطلاع دیگر بینندگان برسانند.

لطفاً برای اینکه خواندن نظرات رسیده برای بینندگان راحت، مفید و ... باشد، نظر طولانی، تکراری و با حروف فینگلیش ارسال نفرمایید. چنین نظراتی منعکس نمی‌شوند.



  

***

توضیح:

×××

 
فراخوان انتخاباتي الف؛

 
با گذشت ده روز از تبليغات رسمي نامزدها و پخش مصاحبه ها و فيلم‌هاي تلويزيوني نامزدها، بسياري از راي دهندگان با ارزيابي نامزدهاي چهارگانه، به تدريج نامزد مورد نظر خود براي نوشتن در برگه‌هاي راي روز 22 خرداد را انتخاب مي‌كنند.



از آنجا كه تبليغات انتخابات رياست جمهوري در كشور ما معمولا بجاي استدلال بر تحريك احساسات عمومي متمركز مي‌شود، جامعه تحليلي خبري الف از بينندگان محترم دعوت مي‌كند نظرات سلبي و ايجابي خود را درباره هر يك از چهار نامزد موجود با پاسخ به عبارت «چرابه .... راي مي‌دهم؟» يا «چرا به .... راي نمي‌دهم؟» بيان و به اطلاع ديگران برسانند.



در اين فراخوان، نظرات طولاني (بيش از 4 سطر)، تكراري، نظرات به سبك فينگليش، نظرات در پاسخ به نظر ديگران و نيز نظرات حاوي هرگونه توهين و افترا به نامزدهاي محترم منعكس نمي‌شود. لطفا نظرات ارايه شده توسط ديگران را ملاحظه و بجاي ارسال نظر تكراري، در راي‌گيري ذيل هر نظر مشاركت فرماييد.



الف اميدوار است اين بحث به تقويت تفكر و استدلال در انتخابات جاري كمك كند و فضاي انتخابات بجاي تحريك قوه احساسات بر تحريك قوه تعقل راي دهندگان شكل بگيرد.







 
 
مهدی
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۵:۳۲:۰۷
یک دلیلش حمایت ایشان از جناب آقای کردان در زمان استیضاح است. (127689)
 
فاطمه شفيعي
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۲۲:۲۰:۰۲
فكر ميكنم با خواندن مطالب زير جواب خودتون رو بگيريد. سو استفاده از مدرك بسيار رايج است. خيلي خودتون رو خسته نكنيد:


فوق لیسانس معماری، استاد راهنمای رساله‌های کارشناسي ارشد و دکترای علوم‌سیاسی:

میرحسین موسوی که در فیلم تبلیغاتی خود تأکید کرد \"من دکتر نیستم\" و در سوابق علمی وی چنین چیزی وجود ندارد، اما بر در اتاق وی چنین عنوانی نصب شده است، از سوی سایت‌ها و رسانه‌های پرشمار وی با سکوت کامل مواجه شده است و عنوان \"دکتر میرحسین موسوی\" نیز از در اتاق وی در دانشکده علوم انسانی دانشگاه تربیت مدرس جمع‌آوری شده است.

بنا بر این گزارش، در پایگاه رسمی شورای عالی انقلاب فرهنگی، در بخش معرفی اعضای این شورا، پیرامون سوابق علمی مهندس موسوی 68 ساله اینگونه آمده است: میرحسین موسوی خامنه فرزند مير اسماعيل، آخرین مدرک تحصیلی، فوق ليسانس معماري وشهرسازي از دانشگاه ملی(شهید بهشتی) 1348. میر حسین موسوی که با تحصیلات فنی هنری خود در رشته معماری پیش از انقلاب در دانشگاه ملی نیز در همین رشته تدریس داشته است، اگرچه در دهه نخست انقلاب مهندس موسوی به جهت بر عهده داشتن مشاغلی همچون عضویت در شوراي انقلاب، وزارت امور خارجه و نخست وزيری، نتوا نست به فعالیت های دانشگاهی بپردازد، اما در سالیان پایانی 8 سال نخست وزیری اش و همزمان با فشار اقتصادی ناشی از جنگ تحمیلی بر مردم ایران، بنا بر آنچه که در سردر ورودی دانشگاه تربیت مدرس نقش بسته است، به بهانه تحقق انقلاب فرهنگی و با نظر مساعد حضرت امام(ره) بنای تاسیس دانشگاهی را گذاشت که در آینده نه چندان دور خود نیز یکی از اعضای هیت علمی آن در آمد.
اما مهندس میرحسین موسوی با مدرک کارشناسی ارشد معماری وشهرسازی نه تنها به عضویت هیئت علمی دانشکده هنر و یا دانشکده فنی و مهندسی این دانشگاه در نیامد بلکه در یک اتفاق شگفت انگیز، با عنوان \"دکتر میرحسین موسوی\" به عضویت گروه علوم سیاسی دانشکده علوم انسانی این دانشگاه در آمد تا در گروه درسی معتبرترین دانشگاه تحصیلات تکمیلی که یار دیرینش \"سید علیرضا بهشتی\" ریاست آن را بر عهده دارد، با مدرک غیرمرتبط، بنا بر اطلاعات موجود در پایگاه دانشگاه تربیت مدرس، به دانشجویان کارشناسی ارشد، مسائل ایران و ریشه های انقلاب اسلامی تدریس کند. جالب آنجاست که دفتر\" دکتر میرحسین موسوی\"! به عنوان عضو هیئت علمی گروه علوم سیاسی دانشکده علوم انسانی این دانشگاه، با دفتر سید علیرضا بهشتی در یک اتاق در طبقه دوم این دانشکده قرار گرفته است.

اما فعالیت علمی \" دکتر میرحسین موسوی\"! در کسوت استاد علوم سیاسی تنها به تدریس برخی دروس علوم سیاسی ختم نشده و \"دکتر موسوی\" به شهادت پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه تربیت مدرس، استاد راهنما و استاد مشاور تعدادی از پایان نامه های دانشجویان این دانشکده را نیز بر عهده گرفته است. عناوین برخی از پایان نامه هایی که دکتر میرحسین موسوی استادی راهنما و مشاوره آنها را برعهده داشته، جالب توجه است:
1- \"مقايسة آراي سيدقطب و دكتر شريعتي\"، تحت راهنمايي
2- \" مقايسة آراي امام خميني(ره) و آيت‌ا... نائيني \"، تحت راهنمايي
3- \"چالش‌هاي مردم‌سالاري در ايران \"، تحت راهنمايي
4- \"نفت و سياست خارجي در دوران پهلوي2 \"، تحت راهنمايي
5- \"توسعة مركز شهر اردبيل\"، تحت راهنمايي
6- \"طرح دانشگاه هنر اسلامي تبريز\"، تحت راهنمايي
7- \"دولت رانتير و جامعه مدني در ايران (1376-1357)\"، تحت راهنمايي
8- \"الگوي مديريت تكنوكراتيك و تأثير آن بر موقعيت طبقة متوسط جديد ايران\"، تحت مشاوره
9- \"بستـرهاي همكـاري و رقابـت روسـيه و ايالات متحده در آسياي مركزي\"، تحت راهنمايي
اما میرحسین موسوی که همزمان با حکم محمود احمدی نژاد، ریاست فرهنگستان هنر را نیز بر عهده داشته و مشغول فعالیت های هنری از جمله راه اندازی نمایشگاه و گالری نقاشی بوده است، در کنار این فعالیت های هنری، به راهنمایی و مشاوره پایان نامه های کارشناسی ارشد بسنده نکرده است و با مدرک جعلی خود، مشاوره و راهنمایی رساله های دکتری در زمینه رشته علوم سیاسی در دانشگاه تربیت مدرس را نیز بر عهده دارد. برخی از این پایان نامه ها و موضوعات که در سایت دانشگاه تربیت مدرس موجود است، شامل عنواین زیر است:
1- \"استراتژي امنيت ملي\"، تحت مشاوره
2- \"كاريزما در مديريت \"، تحت مشاوره
3- \"نفت و سياست خارجي در دهه اول انقلاب \"، تحت راهنمايي
4- \"چرايي به قدرت رسيدن دولت مطلقه نوگرا در ايران\"، تحت راهنمايي
5- \"امنيت ايران در عصر جهاني شدن،چالش‌ها و سياست‌ها\"، تحت مشاوره
6- \"تأثير ايدئولوژي سياسي بر رفتار سياست خارجي ج.ا.ا و آفريقاي جنوبي\"، تحت مشاوره


\"دکترمیرحسین موسوی\"! در حالی به عنوان هیئت علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه تربیت مدرس مشغول فعالیت است که در پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه تربیت مدرس، در رابطه با مقالات علمی وی، ذیل نام \"دکتر میرحسین موسوی\" آمده است: سرمقاله‌هاي روزنامه جمهوري اسلامي در سال‌هاي 1360-1358و دهها اثر نقاشي و برگزاري چندين نمايشگاه نقاشي بصورت انفرادي و جمعي!
اما با نگاهی گذرا به اسامی اعضای هیئت علمی دانشکده علوم انسانی دانشگاه تربیت مدرس، ابعاد تازه تری از مافیای علمی این دانشگاه که به بهانه انقلاب فرهنگی و با محوریت نیروهای چپ تأسیس شد روشن می شود. برخی اعضای هیئت علمی این دانشکده اسامی آشنایی چون دکتر سید عطاءاله مهاجرانی، دکتر سید هاشم آقاجری، دکتر حاتم قادری،دکتر سیدعلیرضا حسینی بهشتی هستند.
پیش از این برخی اساتید انقلابی به دلیل فشار مافیای موجود در این دانشکده که با حضور محسن کدیور و سعید حجاریان بسیار کاملتر از زمان حاضر بوده است، مجبور به انصراف و خداحافظی با تدریس در این دانشکده شد.
به نظر می رسد با بررسی پرونده علمی بسیاری از سران اصلاح طلب از جمله محسن آرمین، خسرو تهرانی، سید محمد خاتمی، مرتضی حاجی، حسین کمالی و... ابعاد جدیدی از این قبیل موارد آشکار شود. (130995)
 
علی سلطانی
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۵:۳۳:۳۷
به آقای احمدی نژاد رای نمی دهم چون به نظر من, شعارگراست و عملگرا نیست. دوست دارد صحبت کند به جای کار. می گوید روزی 20 ساعت کار می کند و اینچنین حرفها فقط برای تبلیغات است و شعار. سفرهای استانی اش هم به نظر من برای شعار بوده و نه کار.

معتقد است که همه کارها در زمان ایشان انجام شده است و به جز زمان ریاست جمهور خودش و (انشالله) ریاست جمهوری رجایی کشور به دست نا اهلان بوده. من با ایشان مخالفم چون با تاریخ جمهوری اسلامی مخالف است - حداقل با بخش مهمی از آن.

سرآخر من با ایشان مخالفم, چون در کشور نتوانست آرامش ایجاد کند, و با وجود داشتن بالاترین درآمد نفتی تاریخ ایران (که دلیل واقعی تمام شدن اکثر پروژه هاست) ایشان بارها وزیرهایشان را عوض کرد و چند شغله بودن را باب کرد.

البته شما دلایل مخالفت را خواستید, و قطعا ایشان مزایایی نیز دارند که شاید جاش اینجا نیست. (127692)
 
حامد
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۵:۴۷:۱۵
تو دیگه خیلی بی انصافی و حتما از روی غرض صحبت کردی!سفرهای استانی هم برای شعار بوده!ای کاش بقیه بتونن مثل ایشون کار کنند (129399)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۰۱:۱۹:۰۱
خود اقای احمدی نژاد در مصاحبه ای که در مورد زمان کوتاه یک جلسه برای تصویب بیش . از 200 طرح از ایشان سوال شد گفتند طرحها قبلا در استان بررسی ( بوسیله مسوولین محلی نه هیات دولت) و در تهران مطرح و تصمیم گیری می شود و در سفر استانی فقط صلواتش را می فرستندپس باز هم منشا .محل بررسی و پیشنهاد طرحها مسوولین استانی هستند و بقیه سفر نمایش است. از مردم و خواسته های انان در این روند خبری نیست .مثل همیشه (129847)
 
محمد
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۵:۴۶:۱۷
به نظر من و بسیاری از کسانی که دستی بر آتش دارند آقای احمدی نژاد در حوزه اقتصاد و فرهنگ و هنر بشدت ضعیف عمل کردند. اقتصاد را به اقتصاد دانان می سپارم اما فرهنگ و هنر چیزی نیست که یک شبه بدست بیاید و ایشان در این چهار سال بسیار به فرهنگ و هنر مملکت ضربه زدند.
نان شب نداشتن بسیار بهتر است از نداشتن فرهنگ و هنری که به آن ببالیم و سرفرازمان کند. (127712)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۵:۴۹:۵۲
به خاطر کردان، به خاطر دادن 5 میلیون تومان به نمایندگان برای استیضاح نشدن کردان، به خاطر مطرح کردن بی فایده هولوکاست، به خاطر انزوای بین المللی، به خاطر تورم بالا، به خاطر از دست رفتن11 وزیر در عرض 4 سال، به خاطر... . (127722)
 
حامد
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۵:۴۹:۴۳
وزرا رو که مجلس استیضاح میکنه نه خودش!1 (129402)
 
?
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۱۴:۲۷:۵۵
خب عملکرد ضعیف وزرا که در نتیجه اشتباه در انتخابشان است مجلس استیضاح می کنه
تازه اسکندر ی رو هم که داشتند استیضاح می کردند ولی هیئت رییسه نذاشت
وگرنه باید کل کابینه اش دوباره رای اعتماد می گرفت
که در تاریخ جمهوری اسلامی بی سابقه است (130473)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۶:۰۲:۳۰
چون مثل بعضی ها همش از آزادی صحبت نمیکنه.چون عرصه رو برای خیلی ها تنگ کرده.چون خیلی بی کلاسه.چون اگه بگم بهش رای میدم بهم میخندندو چون طرفدارهای اون خیلی با حال نیستند. (127753)
 
مهدی
۱۳۸۸-۰۳-۱۴ ۰۲:۰۷:۱۱
دوست گرامی
انسان بدون منطق و فقط با تکیه بر احساس راه به جایی نمی برد (132931)
 
واقع بين
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۶:۰۷:۳۸
به هزار و يك دليل
طي 4 سال گذشته عليرغم همه گونه همكاري قواي ديگر و بودجه سرشار نفتي و عدم معذورات در داشتن كارشناسان متخصص حوزه‌هاي مختلف فني و اجتماعي و تجارب قابل توجه كشور در زمينه اداره امور،
عملكرد دولت منجر :
- به بهم ريختي اقتصادي، سياسي و قانون گريزي در دولت شده است.
- فقط مي‌خواهند گذشته‌يي را كه همين نظامي كه از آن برآمده‌اند مسئول آن است را نفي كنند.
- خود را قانون و بلكه بالاتر از قانون دانستن .
- استفاده از نيروهاي كارشناس رده چندم در اداره امور كشور، عليرغم وجود كارشناسان بسيار مجرب و معتقد به نظام.
- دفاع از متخلفان هم كيش در بالاترين سطح
- تلف نمودن مستمر وقت مقامات ارشد نظام به بدترين شكل به اسم با مردم بودن و مردمي بودن و حل كردن موضوعات به صورت موردي و فله‌اي بجاي تمركز بر انجام سيستماتيك امور.
- عدم استفاده از ظرفيتهاي نرم افزاري در عصر جهان نرم افزاري.
- نداشتن گوش شنوا براي نصيحت ناصحان خيرخواه.
- نداشتن برنامه اقتصادي.
- عدول بدون كارشناسي و احساسي و بعضاً متوقف ننمودن برنامه‌هاي مصوب و كلان نظام.
- بيان غير واقعي و غلو آميز امور
و . . . (127767)
 
هادی
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۶:۰۷:۵۸
1-به دلیل ورادات بی رویه اجناس چینی واحد های تولیدی به تعطیلی و یا نیمه تعطیل کشاندند و باعث اخراج بی رویه کارگران شدند
2-متسفانه ایشان فقط به دنبال اقتصاد نفتی بودند و گزارش های دروغ در مورد تولید به مردم دادند به طوری که معاون وزیر نفت و رئیس انجمن صنایع کشتی رانی از دروغ ایشان گفتند
3- وزیر کار ایشان با قرار دادهای جدید کار لطمه بزرگی به کارگران زد که متاسفانه نمایندگان مجلس حتی حاظر نشدند به ایشان تذکر دهند
4- ایشان بین کارگران و سایر اقشار کشور فرق میگزارد به طوری که میبینیم ایشان برای بازنشستگان تامین اجتماعی هیچ اضافه حقوقی را در نذر نمیگیرد و مجلس بعد از سه تجمع بازنشستگان در مقابل مجلس ، دولت را مکلف میکند که 2500ملیارد سهام شرکت های دولتی رادر اختیار سازمان تامین اجتماعی قرار دهد و 2000ملیارد دیگر از خود سازمان قرض بگیرد و حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی را افزایش دهد که خود این کار هم برای یکسال میباشد و استمرار ندارد چون برای سال آینده منبع درآمدی مشخص نگردیده.
5- شما در کجای دنیا دیده اید که کارگر 264500تومان حقوق بگیرد ولی فرد بازنشسته حداقل 360000تومان
6-نداشتن مدیرت قوی در زمینه اقتصاد ، چرا که با 220میلیارد پول نفت (البته به گفته سایت الف) میشد کشوری آبادو صنعتی داشته باشیم ولی ایشان با پخش کردن پول دنبال خوش حال کردن سطحی بودند و این کار مثل کسی میماند که به بچه ای پول بدهد و بگوید برو برای خودت بستنی بخر تا آن بچه خوشحال شود (127768)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۰۱:۳۴:۲۷
البته این خوشحال شدنها، رای دادنها را هم به دنبال دارد! (129861)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۳:۵۹:۲۷
دوست عزيز در سفارتهاي كانادا و آلمان به دنبال چه بودي كه باهات رفتار بد كردند (129269)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۷:۰۷:۴۹
ایشان خودشان را نگفته اند بلکه \"ایرانیها\" گفته اند.
ثانیا دانشجو معلوم است دنبال چیست.
ثالثا دولتیها و پسر سخنگو و خیلی دیگر از آنها آنجا دنبال چه هستند ؟ برای ارشاد کافرین رفته اند؟ (129485)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۶:۲۶:۳۵
چون حتي تو مشاغل غير حساس هم اعتقادات ديني رو به كفايت ها ترجيح ميده (127835)
 
کوروش
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۶:۲۶:۵۰
آقای احمدی نژاد با تمام نیات خود همچون راننده اتوبوسی می باشند که قصد رساندن مسافران به مقصد را دارند ولی بخاطر عدم تجربه و مهارت و تخصص و علم رانندگی مسافرانش را به دره ای فرو انداخت . متاسفانه ایشان با نیت خیر وارد عمل شد ولی با توجه به عدم درایت کافی در علم اقتصاد و تجربیات گذشتگان مشکلاتی را برای مردم بوجود آورد از قیبل افزایش نرخ اجاره ومسکن افزایش نرخ بیکاری و تعطیل شدن کارگاه ها و کارخانجات و تعدیل بسیاری از کارگران و کارمندان بالا بردن هزینه زندگی اقشار کم درآمد بدلیل سیاستهای خارجی و داخلی عدم پرداخت وام توسط بانکها جهت رفع مشکلات مردم بالارفتن سن ازدواج و افزایش طلاق و حالا نوبت به کسری بودجه دولت رسیده است که قصد دارد با عوام فریبی و اجرای طرح به اصطلاح تحول اقتصادی این کسری بودجه را از جیب مردم تامین کند و خیلی دلایل دیگر ................ (127836)
 
رضا
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۶:۲۸:۱۴
به چند دليل به ايشان راي نمي دهم .موارد متعدد عدول از قانون در حاليكه خود رييس جمهور بايد نگهبان و ضامن اجراي قانون باشد.حمايت و استمرار حمايت از وزيري با مدرك قلابي و معاوني كه مراجع نيز عزل او را خواستار شده بودند.اجراي ناكامل سراسيمه و بدون پيش زمينه طرح هاي قابل دفاع همچون هدفمند كردن يارانه ها كه منجر به كم اثر شدن طرح مي شود. (127839)
 
ر- کاظمیان
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۶:۲۹:۴۲
بسمه تعالی
1- گرانی و تورم مسکن
2- عدم رعایت عدالت اجتماعی در خصوص سهمیه بندی بنزین
3- اشتغالزائی و بیکاری بسیاری از طبقه متوسط و رو به پائین
4- مفسدان اقتصادی که بیشتر جنبه تبلیغاتی آن مد نظر بوده نه حقیقت آن
5- عدم تحقق شعارهای انتخابی ، بدنه تشکیلاتی و اجرائی وزارت نفت هم اکنون با بدهی و کمبود اعتبار مواجه بوده و بسیاری از پیمانکاران با مشکل مواجه اند
6- عدم برنامه ریزی و حتی اعتقاد به برنامه و اصل 44 ، ورزش به عنوان نمونه بهترین گواه این موضوع است .المپیک پکن ، فوتبال ملی و ....
7- دوستان و حامیان و اعضائ کابینه کدامیک از کارایی و بینش و مدیریت اجراء مناسب برخوردار بودند که نیاز بود هر روز جناب آقای ثمره پست مهمی داشته باشند یا 11 وزیر عوض شود.
8 - جناب اقای محرابیان طرح خودروهای فرسوده را چگونه مدیریت کرد. طرح جایگزینی تاکسی راچگونه ، سئوال این است که چگونه با رسیدن ایشان به وزارت یکباره تمام اعتبارات ته کشید و ما ماندیم و خودرو فرسوده ایا این به نوعی رانت خواری محسوب نمی شود.
9- سرکار خانم جوادی با مدرک فسیل شناسی را چگونه به همراه همسر شان در راس مهمترین سازمان حفاظتی می گماریم و توقع داریم که برنامه ارتقا کیفی هوا و خاک و آب بدهند .
10- چگونه مدیرانی را برای کشور انتخاب کرده ایم که در زمستان گاز قطع می شود و به جای اصلاح شیوه مدیریت مدام از مافیای نفتی دم می زنیم. مگر نه اینکه کلیه آقایان جدیدا\" انتخاب شده اند.
11- افزایش ضریب جینینی که وامدار عدم برنامه ریزی و بودجه بندی ناصحیح است را چگونه برای بنده قشر متوسط کارمند که بیکار نیز شده ام می توان توجیه کرد.
12- آن روزی که تسهیلات بدون سقف با نرخ بهره کم حباب بازار مسکن را متورم می ساخت خبری از برنامه ریزی برای اقشار کم درآمد و متوسط نبود . کسی نبود که با برنامه ریزی هدایت شده همه را صاحب مسکن کند . اما امروز دولت می گوید مسکن ارزان شده چند درصد از افزایش صورت پذیرفته کمتر شده .
13- سخرانی آقای کردان در مدح رئیس جمهور کمترین روزنه امید برای اصلاح را نیز مسدود می کند ، نه اینکه نمایندگان مجلس ،هم ایشان را برای دروغ از دولت عزل کردند، مگر نه اینکه دروغ برای من مسلمان حرام است پس ایشان در پاستور چه می کنند.
به امید حق / (127846)
 
آرش
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۱۵:۱۶:۴۳
اضافه كنيد. خوابيدن پروژه هاي نفتي (ميدان هاي مشترك نفت و گاز) به دليل انزواي بين المللي (131796)
 
محسن
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۶:۳۴:۴۶
عملکرد نامناسبی در این 4 سال داشته اند و بیشترین چیزی که مرا آزار می دهد، ارائه آمارهای غیرواقعی توسط ایشان است. بسیاری از وعده هایشان هم عملی نشده و حتی اوضاع بدتر هم شده! (127860)
 
صنیعی منفرد
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۶:۳۵:۳۰
بنام خدا
فکر می کنم تصمیم گیری در مقیاس کشوری نیازمند چهار خصوصیت اساسی است یکی انجام کازشناسی کافی قبل از اتخاذ تصمیم ( مفید بودن)، دوم تناسب داشتن تصمیم با ساختارهای موجود و فعال کشور(قابل اجرا بودن)، سوم ارایه توضیح کافی به سطوح مختلف نخبگان ، تکنوکرات ها و مردم ( جلب همراهی) و نهایتا تشخیص زمان درست برای پیاده سازی تصمیم( مصلحت بودن). (127863)
 
امین
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۶:۳۸:۱۸
به دلابل فراوان . . .
از موارد اقتصادی گرفته تا سیاست خارجی و داخلی و فرهنگ و هزاران هزار دلیل دیگر که کارشناسان خود به کرات آنها را توضیح داده اند . و تنها چند دلیل شخصی را ذکر میکنم :
من به کسی که دم از هدفی بزند و در حالی که به آن هدف نرسیده و نخواهد رسید مدام صحبت از افتخار بزرگ نیل به آن را بزند هرگز رای نخواهم داد !
من دانشجو هستم و برای علم تلاش میکنم . آیا قول احمدی نژاد که خدمت کردن به این کاغذ پاره ها احتیاج ندارد توهین به من نیست ؟
من یک دانشجو هستم . آیا فضای دانشگاه ها تقویت کننده و تشویق کنند من هست ؟
مادر من معلم نمونه ی کشوری شد اما در مراسم تجلیل ! از معلمان نمونه آقای احمدی نژاد نه تنها مقام والای او را ارج ننهاد بلکه عمدا یا غیر عمد شان و منزلت وی را حفظ نکرد . (127868)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۶:۴۰:۲۰
آزموده را آزمودن خطا است. (127875)
 
جواد
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۶:۴۵:۰۳
چون ايشان به لحاظ روان شناسي سياسي قابليت هاي لازم براي مديريت كلان كشور را ندارد و اگر باز هم رئيس جمهور شود با خصيصه هاي مشاورناپذيري‘ يك دندگي‘ مردم فريبي و ... خود كشور را به شمت قهقهرا پيش مي برد. (127883)
 
آواز صلح
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۶:۵۰:۵۳
نگرانی شما در مورد تکراری بودن جواب به این سوال کاملا بی مورد است چون پاسخهای متنوع و در عین حال منطقی زیادی برای این سوال وجود دارد.اشاره به یک مورد کم لطفی به هزاران مورد دیگر است.من به موسوی برای عدم انتصاب احمدی نژاد رای می دهم تا فردا مورد مواخذۀ فرزندم قرار نگیرم. (127893)
 
ابوذر
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۶:۵۱:۳۸
1-در 4 سال گذشته دائما در حال تخريب همه افراد به غير از خود و اطرافيانش بود. 2-با ناديده گرفتن تذكرات و حذف همه نظرها فجايع اقتصادي زيادي را به بار آورد. 3-به هيچكدام از وعده هاي انتخاباتي خود عمل نكرده و حتي آنها را تكذيب كرد. 4- بي جهت بر طبل مذهب كوبيد و به ترويج خرافات دامن زد. 5- اطرافيان بسيار بدي داشت (127897)
 
وحید
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۶:۵۹:۲۲
اولا از نظر اعتقادات دینی بسیار سطحی نگر می باشد و ذهن روشنی ندارد
ثانیا فردی خودرأی و رفیق باز است
ثالثا در سیاست خارجی گاه تند است مانند نظراتش درباره امریکا و گاه بیش از حد سهلگیر است مانند قضیه جاسوسان انگلیسی . و ..... (127925)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۷:۰۵:۴۹
به وعده هاش عمل نكرد. (127937)
 
جواد
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۷:۱۷:۰۲
به نظر من آقای احمدی نژاد به هیچ کدام از شعارهای خود عمل نکرد و با تصمیمات احساس خود باعث پایین امدن وجهه ایران شد وجهه ای که دولت قبل به سختی برای ایران درست کرده بود به نظر من ایشون مرد بسیار زحمت کش و دلسوزی هستند ولی نه در حد ریاست جمهوری با تشکر (127956)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۷:۱۷:۲۹
من به احمدی نژاد رأی نخواهم داد زیرا :
من دغدغه دارم که این روزها در سرزمینی زندگی می کنم که در آن دویدن، سهم کسانی است که نمی رسند و رسیدن حق کسانی است که نمی دوند. (127957)
 
آرش
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۱۵:۱۷:۴۴
جالبه عينا همين حرف شما را موافقان راي به احمدي نژاد هم نوشته بودند. (131797)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۷:۱۷:۳۴
چون كشورم را دوست دارم . وعلاقه دارم روزبه روز پيشرفت كند . ولي ايشان سطحي عمل ميكنند و با ارزان نگه داشتن قيمت ارز و واردات سوبسيد دار كشاورزي و صنعت را در مرز ورشكستگي قرار داده اند.( اميدوارم كه اينكار را با قصد كمك به مردم انجام داده باشند ونه تحت تاثير مافياي واردات .) (127958)
 
محمود
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۷:۲۳:۰۶
1- ايشان تكي كار مي كنند. با افرادي كه بزرگتر از خودشون فكر مي كنند مشورت نمي كنند. هركسي نياز مند اينه كه با افرادي بهتر از خودش مشورت كنه.

2- ايشان هيچ وقت از هيچ حرف خودشون كوتاه نميان. در حالي كه بعضي وقتا بايد از بعضي حرفا كوتاه اومد. منظورم مصلحت انديشي و ترسو بودن نيست بلكه منظورم بررسي دلايل مخالفينه.

3- ايشان مدرك دانشگاهي رو \"كاغذ پاره\" و قوانين اقتصادي رو \"يك مشت فرمول\" مي دونن در حالي كه افرادي كه داراي همين كاغذ پاره ها هستن، با همون يك مشت فرمول دنيا رو مي چرخونن.

4- ايشان مسائل ديني رو قاطي مسائل مديريتي مي كنن. مثلا صحبت كردن از مديريت امام زمان (عج) و از اين حرفها. در حاليكه مديريت امام زمان ربطي به كارهايي كه ما (هيچكدام از ما) مي كنيم نداره و مديريتي بسيار كلانه و جهان رو به صورت تكويني و نه تشريعي مديريت مي كنن. بنابراين مسئوليت همه ي كارهاي ما به عهده ي خودمونه. اگه اينطوري نبود غيبت امام زمان هيچ توجيهي نداشت.

5- ايشان نسبت به قوانين مصوبه مجلس يا مجمع يا هر مرجع قانونيه ديگه اي تا جايي توجه مي كنن كه با تفكرات خودشون (شخص خودشون) همخوان باشه. در غير اينصورت اصلا به قوانين توجهي نمي كنن.

در آخر بايد بگم ايشان خيلي خوبي ها هم دارند. از جمله شجاعت، ساده زيستي و خوبي هاي بسيار ديگه. اينا رو نوشتم تا ظلمي به ايشون نشه. همه اينا يعني ايشون رو براي رياست جمهوي نمي پسندم و قصد ترور شخصيت ايشون رو ندارم. (127967)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۷:۲۴:۰۴
1- تعويض هاي مكرر وزرا و مسئولين بانكها به ويژه بانك مركزي
2- اجرا نكردن قانون به ويژه احياء شوراي پول و اعتبار
3- فقدان كار كارشناسي مصوبات دولت
4- ايجاد ريسك هاي بالا و تنها شدن ايران در صحنه بين المللي
5- و ...... (127968)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۷:۲۶:۵۴
دادن آمارهاي غلط ، عدم بهره برداري از بهترين شرايطي كه بعد از انقلاب نصيب ايران شد و به راحتي از دست رفت ، شركت در نشست كشورهاي حاشيه خليج فارس و نشستن در زير پرچم با نام جعلي خليج ع ر ب ي ؛ عدم تحقق و پيگيري شعارهاي مطرح شده در انتخابات نهم مانند مبارزه با فساد اداري و در مقابل استفاده از افراد (بعضا بدون در نظر گرفتن شايسته سالاري) با روابط خاص در سمتهاي مهم و بي برنامگي در ابعاد اقتصادي و سياسي (127972)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۷:۳۱:۵۳
عدم صداقت (127986)
 
m.
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۷:۳۳:۱۵
به احمدي نژاد راي نمي دهم زيرا بدليل نحوه برخوردي كه دارد آدمهاي متلق و چاپلوس و كم تخصص زيادي دور خود جمع كرده است.و به وزيران خود براي انجام امور اختيار و آزادي عمل كافي نميدهد و استقلال راي آنها را محترم نمي دارد (127991)
 
حامد
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۷:۳۴:۱۳
چون دروغ، تهمت، تخريب تمامي خدمتگزاران جمهوري اسلامي طي 30 سال عمر انقلاب، عوامفريبي، خرج كردن از ارزش‌ها كه در نهايت منجر به تخريب ارزش‌ها خواهد شد، رفتار سبك و سخيف در عرصه‌هاي داخلي و خارجي و در نهايت اتخاذ تصميمات كاملاً غيركارشناسانه و خودخواهانه از ويژگي‌هاي رفتار چهار ساله‌ي ايشان است. (جا كم است وگرنه براي تمامي ادعاهام سند دارم) (127996)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۷:۳۵:۳۱
ایشان بسیار صادقند و مستضعف دوست اما اصلا وضائف رئیس جمهری را انجام نمیدهند و بدنبال آرمانهای شخصی خود هستند (128001)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۷:۴۱:۱۱
چون ایشان را دوست ندارم و در رفتارش صداقت نمی بینم (128020)
 
davod
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۷:۴۸:۰۰
به احمدی نژاد رای نمی دهم چون ایشان در این چهار سال به هشدارهای نخبگان دانشگاهی درباره ی اثرات سیاست های اقتصادی دولت در افزایش نرخ تورم ، ضربه دیدن تولید ملی ، افزایش فاصله ی طبقاتی و ... توجه نکردند. به احمدی نژاد رای نمی دهم به خاطر برکناری افراد قوی و شایسته ای مانند پورمحمدی ،دانش جعفری و مظاهری به خاطر مقاومت در برابر سیاست های نادرست رئیس جمهور. به احمدی نژاد رای نمی دهم به خاطر لجبازی در عدم برکناری مشایی و کردان علیرغم نظر برخی مراجع و بسیاری از نمایندگان مجلس و البته بسیاری از دوستداران ایشان. به احمدی نژاد رای نمی دهم به خاطر تصمیمات ، موضع گیری ها و نامه نگاری های شتاب زده در عرصه ی سیاست خارجی. به احمدی نژاد رای نمی دهم به خاطر چهار سال شعار مبارزه با مافیا و معرفی نکردن حتی یک نفر به دادگاه . به احمدی نژاد رای نمی دهم به خاطر برکناری مدیران با کمترین بهانه که خود موجب سربه زیر شدن بقیه ی مدیران و رواج تملق گویی و ترس از انتقاد در بین آن ها شد. به احمدی نژاد رای نمی دهم به خاطر ارائه ی آمار های نادرست و نادیده گرفتن دستاورد های دولت های پیشین و حتی زحمات نمایندگان امروز مجلس . به احمدی نزاد رای نمی دهم ....
راستی من 4 سال پیش در هر دو دور انتخابات به ایشان رای دادم . امروز پشیمانم . (128030)
 
لاادري
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۷:۵۴:۴۴
چهل دليل براي نه گفتن به احمدي‌نژاد

1- . نداشتن نگاه كلان و سيستميك در عرصه مديريت دولت
دولت نهم ظاهراً ظرفيت و كشش كنش در مقياس كلاني چون اداره كشور را نداشت. استفاده از مكانيزم سعي و خطا در تخصيص منابع مالي كشور يكي از مهم‌ترين نشانه‌هاي اين قضيه به حساب مي‌آيد. تلاش برای حل مشکلات مردم به صورت فردی و جزئی نتیجه‌ای جز اتلاف منابع عمومی نداشت و باعث گردید تا مشکلات به صورت اساسی و پایه‌ای حل نشود.
2. عدم ثبات در مديريت‌ها


به عنوان يك اصل پذيرفته شده در تمام دنيا، استانداردي از ثبات در حوزه مسئولين و مديران وجود دارد و تغيير مديران بر مبناي اصول مشخصي صورت مي‌پذيرد. در دولت نهم بدون معيارهاي روشن و صرفاً بر اساس ميزان سرسپردگي به قدرت مركزي و تمكين از آن، مديران منصوب يا معزول مي‌گشتند. موضوع وقتي بغرنج‌تر مي‌شود كه برخي مديران پس از حرف و حديث فراوان از پستي معزول و مدتي بعد در پستي ديگر منصوب مي‌گشتند. عزل‌هاي متعدد مديران عالي‌رتبه در وزارت‌خانه‌ها و بانك‌ها و ... يكي از مهم‌ترين نشانه‌هاي اين امر است كه نتيجه‌اي جز ايجاد عدم اطمينان در ميان مديران و فعالان امور ندارد. تغيير كاميوني مديران كارآزموده صنعت و تجارت غيرهمسو با رويكردي يكسره سياسي و جايگزيني افراد جوياي نام در مديريت بالا تقريباً به رويه‌اي غالب در دولت نهم تبديل شده است.

3. سياست خارجي آشفته، بدون برنامه و ماجراجو

بسياري از كنش‌هاي دولت نهم در عرصه سياست خارجي ماهيتي \"نمايشي\" و صرفاً با هدف \"مصرف داخلي\" صورت پذيرفت. انحراف در برداشت از انقلاب، به مفهوم بازتوليد آنارشيسم و بر هم ريختن نظم عمومي در مقابل ديدگاه آرامش‌طلب و اصلاحي خسارت‌هاي دير جبران‌پذيري را در عرصه منطقه‌اي و جهاني بر جاي گذاشته است. در رویکرد معطوف به نتیجه نیز می‌توان آثار تخریب‌های دیرگذر را در عرصه سیاست خارجی مشاهده کرد. عمق این فجایع تا حدی است که احتمالاً تا مدت‌ها مهندسین جایگزین و جدید سیاست خارجی را با مشکلات عدیده برای برگرداندن اوضاع به وضع سابق (و نه پیشرفت!) روبرو خواهد ساخت.

4. عوام‌فريبي


عوام‌فريبي در كشورهايي كه سياست مدرن را تجربه كرده‌اند عموماً بسيار كمرنگ صورت مي‌پذيرد. در جوامعي كه سياست در آنها مانند بسياري حوزه‌هاي ديگر حالت توده‌وار خود را حفظ كرده است امكان سوار شدن بر روي اموجا احساسات پاك مردم و سپس سوء استفاده از آن ميسر است چرا كه كانالي براي هدايت اين احساسات در مسير حرفه‌اي وجود ندارد و اين مسأله‌اي است كه در دولت نهم بيش از هر زمان ديگري پس از انقلاب اسلامي مورد استفاده قرار گرفته است.

5. مشورت‌ناپذيري و عدم التزام به خرد جمعي


خودرأيي يكي از آفت‌هاي مبنايي دكتر محمود احمدي‌نژاد به شمار مي‌رود. ظاهراً ايشان خود را در تمام زمينه‌ها اعم از اقتصاد، سياست، جامعه‌شناسي، هنر، ورزش و ... صاحب‌نظر مي‌دانند و احساس نيازي به نظرات كارشناسي هيچ موافق و مخالفي جز حلقه محدود اطرافيان خود ندارند. همين عدم تمكين از خرد جمعي باعث تبديل فرصت‌ها به تهديد و برجسته گشتن نقاط ضعف كشور و آسيب‌پذيري در مقابل بيگانگان شده است.

6. تشديد و تقويت نيروهاي گريز از مركز ميان فعالين سياسي - اجتماعي


ايجاد شكاف‌هاي كينه‌ورزانه و اساسي ميان فعالان سياسي در هر جامعه‌اي يكي از خطرناك‌ترين عوامل تهديد منافع ملي و ناكارآمدي سياسي محسوب مي‌شود. آقاي احمدي‌نژاد با ايجاد يك جبهه حداكثري از مخالفان و متهم كردن آنان به ناكارآمدي و فساد اقتصادي و سياسي عملاً حكومت را در معرض بي‌اعتمادي مردم قرار داد و فعالين را بيش از پيش از رسيدن به راه حل‌هاي حرفه‌اي در سياست دور ساخت.

7. به چالش كشيدن مباني اساسي نظام جمهوري اسلامي از جمله در مسأله جمهوريت و دموكراسي


محمود احمدي‌نژاد با طرح اين شعار كه مردم از شنيدن نام دموكراسي حالت تهوع مي‌گيرند و نيز با بسياري از عملكردهاي ديگر خود عملاً ركن جمهوريت و رجوع به آراء مردمي را مورد هجمه‌اي تمام‌عيار قرار داد تا بيش از پيش نگراني مردم و فعالين سياسي از گروه‌هاي مختلف را برانگيخته باشد. اين رويكرد خطرناك در تعارض واضح با آرمان‌هاي حضرت امام(ره) و آرمان‌هاي انقلاب اسلامي در درازمدت مي‌تواند موجبات از بين رفتن تعادل سياسي را در ساختار نظام جمهوري اسلامي فراهم آورد.

8. تمركز بيشتر قدرت در فرم فردي و عدم التزام به پخش قدرت


دولت نهم بر خلاف شعارهاي خود بيش از هر دولت ديگري قدرت سياسي را در خود(و شايد در خود رييس جمهور) متمركز كرد تا عدم التزام خود به جمهوريت نظام و حاكميت مردم را نشان دهد. اين رويكرد كه امروزه يكي از منابع فساد سياسي محسوب مي‌شود يكي از دلايل اصلي مقابله با حكمراني خوب و انحصارگرايي متمركز به شمار مي‌رود.

9. عدم ارائه آمار دقيق و شفاف از عملكرد اقتصادي دولت پس از سال 85


كمترين انتظاري كه از دولت نهم كه سال 84 شعار شفافيت را در گوش همگان فرياد مي‌كرد ارائه آمار روشن از عملكرد خويش خاصه در زماني كه قيمت نفت و درآمد آن به صورت رؤيايي افزايش يافت، بود. اما عملاً از سال 85 به بعد چنين آمارهايي اعلام نشد تا شبهه‌ها بيشتر از قبل دامن گير دولت نهم گردد. این‌گونه است که با وقاحت هر چه تمام‌تر سرنشینان دولت نهم منتقدان خود را به خاطر تخمین میزان درآمدها، میزان کسری بودجه و ... به باد ناسزا می‌گیرند. شاید این معنی جدیدی در شفافیت حکومتی است که از برکات دولت نهم محسوب می‌گردد.

10.. انحلال اركان مديريت كشور از جمله سازمان مديريت و برنامه‌ريزي كشور


سازمان مديريت و برنامه‌ريزي كه سابقه‌اي طولاني در مديريت مالي كشور دارد مانند بسياري نهادهاي ديگر در دولت نهم، به صورت يك شبه توسط رييس جمهور منحل شد تا نگراني‌ها و انتقادات بسياري از مديران و اقتصاددانان را برانگيزد. دليل اين عمل از سوي رييس جمهور بروكراسي مزاحم و ناكارآمدي اين سازمان عنوان شد تا بودجه به صورت مستقيم در اختيار استانداران قرار گيرد. شكستن مانيتور جريان نقدينگي كشور در حالي صورت پذيرفت كه در حال حاضر و به گزارش سازمان بازرسي كشور انحراف‌هاي مالي بسياري در گزارش‌هاي تفريغ بودجه سال‌هاي 85،86 و 87 ديده مي شود. ناپديد شدن بيش از 1000 ميليارد تومان تنها در يكي از سال ها و نيز كسري بودجه شديدي كه براي امسال پيش بيني مي شود از تبعات اين اقدام كم سابقه آقاي رييس جمهور به حساب مي‌آيد. جالب‌تر اينجاست كه ايشان اخيراً اين كار را از اهداف شهيد رجايي مي خواند تا دوباره از وجهه اين بزرگوار سوء استفاده كرده باشد.

11. تعليق يا انحلال حدود 18 شوراي عالي تصميم‌گيري در كشور از جمله شوراي پول و اعتبار، شوراي عالي اقتصاد


عطف به مورد قبل بسياري از مراجع تصميم‌گيري مديريت كشور به سرنوشت سازمان مديريت و برنامه‌ريزي كشور دچار شد تا همه تصميمات به صورت يك شبه و بر اساس تمايلات و منويات يك‌نفره صورت پذيرد. دليل اين تصميم نداشتن وقت از سوي رييس جمهور براي شركت در جلسات اين شوراها اعلام شد اما سؤالي كه اكنون مطرح مي‌شود اينجاست كه چطور جناب رييس جمهور فرصت سفر استان به استان و ديدار چهره به چهره با مردم آنجا را دارد اما فرصت شركت در جلسات تصميم‌گيري كلان مملكت را ندارد؟! اما واقعيت حاكي از آن است كه آقاي احمدي‌نژاد هيچ گونه قيد و بند الزام‌آوري از مديريت جمعي را نمي‌پذيرد و تك روي در تصميم‌گيري‌ها براي ايشان به يك رويه منجر گشته است. ظاهراً ايشان مديريت جامعه را با اداره يك سازمان كوچك اشتباه گرفته است.

12. تبديل فرصت‌هاي تاريخي و طلايي ايجاد شده براي ملت ايران به تهديدهاي اساسي


قيمت افسانه‌ای نفت و درآمد سرشار آن در 4 سال گذشته، تصويب و ابلاغ اصلاحيه اصل 44 قانون اساسي و باز شدن دست دولت در امر خصوصي‌سازي، زمين‌گير شدن نيروها و كشورهاي متخاصم ايران در منطقه، از بين رفتن تهديدگرهاي همسايه مانند طالبان و صدام و مواردي از اين دست همگي فرصت‌هاي تاريخي در مقابل ملت ايران بودند كه از دل آنها تورم 25 درصدي، افزيش حجم دولت و شبهه خصوصي‌سازي، تصويب 4 قطعنامه عليه ايران در شوراي امنيت، تصويب دو قطعنامه در شوراي عمومي و نشست ژنو در تأييد هولوكاست بر خلاف نظر ايران و سيل عمليات‌هاي تروريستي در مرزهاي ايران خارج گشت.
13. تشديد فقر، گسترش فساد و تعميق تبعيض بر اثر عملكرد نامطلوب دولت نهم


رشد سرمايه‌گذاري طي سالهاي 83 تا 85 از 9.79% به 0.5% در حال حاضر كاهش پيدا كرده است. رشد سرمايه‌گذاري در صنعت از 12.5% در زمان اصلاحات به 2.2% در حال حاضر كاهش پيدا كرد. تا سال 84 حدود 10% از مردم زير خط نسبي فقر بودند و در سال 86 اين عدد به 21% رسيده است. جمعيت زير خط مطلق فقر نيز در طي سال‌هاي 83، 85 و 86 به ترتيب 2%، 5% و 7% را تشكيل مي‌دهند. بنا بر اين طبق آمار در چهار سال گذشته هر سال دو درصد به تعداد فقيران ايران افزوده شده است. در رشد فساد دولتي از رده 84 به رده 121 جهان سقوط كرده‌ايم، به عبارت ديگر و با وجود اينكه اسامي مفسدين اقتصادي در جيب كت جناب رييس جمهور قرار داشت فساد سيستماتيك و دولتي افزايش داده شد. ضريب جيني نيز كه شاخص تبعيض اقتصادي است در اين سال‌ها با افزايش روبرو است. حال سؤال اينجاست كه مگر دولت نهم با شعار فقر، فساد و تبعيض به پا نخواست؟ عملكرد فوق‌العاده ضعيف و ناكارآمدي دولت نهم عملاً دلايل وجودي آمدن خود به صحنه را تشديد كرده است.

14. تحديد ركن عقلانيت در كنش‌ها


بسياري از كنش‌هاي دولت نهم تنها در سخنراني و نمايش خلاصه شد. با اين وصف و بدون داشتن استراتژي ركن كنش عقلاني در كاملاً به محاق تعطيلي كشيده شد. كنش‌هايي كه بسيار دوست داشتند كه ايدئولوژيك وانمود گردد تا از بار سرزنش‌هايي كه به واسطه غير عقلاني بودن آنها نثار دولت مي‌شد، كاسته شود اما در واقع اين كنش‌ها هيچ ارتباطي به اعتقادات اسلامي و ايدئولوژي انقلاب اسلامي نداشت؛ چه اينكه يكي از شاخص‌هاي انقلاب اسلامي همين كنش بر مبناي عقلانيت بود و اين مسأله در جاي جاي آن ديده می‌شود.

15. تشدید پديده فرار مغزها علي‌الخصوص دانشجويان نخبه به كشورهاي ديگر


بسياري از نخبگان كشورمان كه در فضاي تيره و تار ترسيم شده به واسطه رفتارهاي غير قابل توجيه دولت قرار گرفته بودند؛ عطاي ماندن در كشور را به لقاي آن بخشيدند و براي ادامه تحصيل يا كار در كشورهاي ديگر از كشور خارج شدند. بحث اصلي اينجاست كه تا چه اندازه مي‌توان اين خروج‌ها و بازنگشتن‌ها را توجيه كرد؟ آيا بضاعت و توان نسل ايراني براي تربيت و استفاده از نخبگان و فرزندان خود نامحدود است؟

16. بدعت‌گذاري در استفاده از روش‌هاي غيرمتعارف مانند پخش نقدينگي و كالا در سطح وسيع براي جلب آراء


شاید در برخی حوزه‌های انتخابیه مجلس شنیده می‌شد که قبل از این به دلیل امکان منطقه‌ای متأسفانه عده‌ای از کاندیداها برای جلب آراء مردم به پخش اقلام مادی و غیرمادی در میان روستاها و ... رو می‌آورده‌اند. چه این‌که با دادن وعده و وعید به سران اقوام نیز برخی از اثرگذاری‌ها را پیگیری می‌نمودند. اما در انتخابات پیش روی ریاست جمهوری شنیده‌ها از یک بدعت نامیمون و عجیب در سطح کشور و جهت انتخابات ریاست جمهوری دهم حکایت می‌کند. آنجا که همان روش‌های غیراخلاقی و نامتعارف قانونی توسط ستاد آقای احمدی‌نژاد انجام می‌شود که اگر این رویه در چنین سطحی ادامه پیدا کند در سال‌های آینده افراد از هیچ حربه‌ای برای دستیابی به قدرت در مبارزات انتخاباتی رویگردان نخواهند بود به میزان زیادی سلامت مبارزاتی انتخابات‌ها در سطح کلان زیر سؤال خواهد رفت.

17. استفاده از نيروهاي غيرمتخصص در مناصب غيرمرتبط


در دولت نهم صرفاً به دلیل استفاده از نیروهای جوان حامی رییس جمهور و با شعار میدان دادن به جوانان یکی از تجربه‌های غیرمعمول که در هیچ کجای جهان سابقه نداشته است انجام شد؛ چه اینکه دنیای مدیریت با جوانگرایی تقابل ندارد اما از اینکه ایشان پله‌های آبدیده شدن و ترقی را بدون مراحل طبیعی خود طی کنند نتیجه‌ای جز از بین رفتن امکانات عمومی حاصل نمی‌شود. مسأله به همین مورد ختم نمی‌شود چه این‌که بسیاری از افراد با سن و سال‌های بالاتر نیز که تخصص و تجربه کارهای کلان را نداشتند با استدلال نمایشی شکستن قفل‌های مدیریتی و باز کردن آن‌ها به روی همگان و درآوردشان از انحصار یک عده محدود وارد حوزه مدیریت کلان شدند که امروز و پس از گذشت چهار سال ناتوانی شدید آن‌ها در مسائل اجرایی کشور محرز گشته؛ ضمن این‌که اقدام مؤثری نیز از سوی رییس جمهور برای جبران معضلات خودساخته دیده نمی‌شود که لزوماً هزینه این بی‌برنامگی‌ها و لجبازی‌های دولت بر گرده مردم تحمیل و از جیب آنان تأمین خواهد شد

18. انتصاب مسئوليني با سوابق غير شفاف مانند كردان، محصولي و مشايي كه با رفتار غير معقول خود موجبات وهن نظام را فراهم آورده‌اند


یکی از دغدغه‌های انقلابیون ایران استفاده از مسئولان پاک‌دست و سلیم‌النفس در مناصب اجرایی ملت بود. متأسفانه در دولت نهم به صورت یکباره قبح بسیاری از این مسائل شکست و حضور متعدد افرادی با مختصات کاملاً متفاوت با رویکرد ارزشی و انقلابی در دولت و دفاع جانانه آقای احمدی‌نژاد تا آخرین مراحل (حتی پس از آنکه از بسیاری از تخلفات آنها مطلع می‌گشت) نشانه‌ای از عدم خواست دولت بر استفاده از نیروهای متعهد بر خلاف تمام شعارهای رنگارنگی که سر داده شد، دارد. این اتفاقات نتیجه‌ای جز از بین رفتن آبروی نظام اسلامی نداشت.

. سياسي كردن همه چيز از جمله ورزش كشور و بالطبع گرفتن نتايج بسيار ضعيف در رشته‌هاي مختلف ورزشي


یکی از حوزه‌هایی که در سال‌های اخیر مورد هجمه سیاسی کاری دولت نهم قرار گرفته است ورزش کشور است. گرفتن نتایج بسیار ضعیف یکی از نتایج طبیعی نداشتن رویکرد اصولی و علمی در مدیریت ورزش کشور است. این حوزه نیز مانند حوزه‌های دیگر تحت عزل و نصب‌های سیاسی روزگار پریشانی را سپری می‌کند و در برخی رشته‌ها موجبات جریحه‌دار شدن غرور ملی را فراهم آورده است.

20. عدم تخصيص بهينه درآمدهای نفتی


دولت نهم عملاً با نداشتن برنامه و با بهانه تحریم‌هایی که علیه ایران وجود داشته است و البته بخش عمده‌ای از آن محصول عملکرد غیرمنطقی خود دولت در عرصه جهانی است با بر باد دادن حدود 300 ميليارد دلار درآمد سرشار نفتي دولت و تبديل بخش عمده‌اي از آن به تورم به رغم وعده دولت در آوردن نفت بر سر سفره‌هاي مردم یک فرصت تاریخی برای توسعه ایران را از بین برد. بدین صورت است که دولت با وجودی که حقوق معوقه معلمان؛ کارگران و ... را در سیاهه خود دارد به پرداخت کمک به مردمی که در سفرهای استانی به استقبال آقای احمدی‌نژاد می‌آیند می‌پردازد.

21. تعلل در انجام طرح‌هاي توسعه پروژه‌هاي كلان و تمركز بر راه‌اندازي پروژه‌هاي غيركارشناسي شده


نفس‌های برخی پروژه‌های ملي مانند عسلويه که با تلاش بسیار و مدیریت موفق در زمان اصلاحات آغاز شد امروز در میانه راه به شماره افتاده است. به جای تمرکز بر توسعه و تکمیل این پروژه‌ها امروز دولت درصدد انجام بسیاری از پروژه‌هایی است که غیر کارشناسی شده بوده و هیچ‌گونه توجیه فنی و اقتصادی ندارد. از جمله این موارد می‌توان به راه‌اندازی واحدهای پتروشیمی در شهرهایی اشاره کرد که در تأمین آب شرب خود نیز دچار مشکل اساسی هستند.

22. تحديد آزادي‌هاي اساسي مصرح در قانون اساسي


محدود ساختن شديد فعاليت‌هاي اجتماعي و سياسي درون دانشگاه‌ها، برخورد با فعالين دانشجويي، تهديد اساتيد منتقد، فعاليت شديد كميته‌هاي انضباطي در مواجهه با حوزه فوق‌الذكر که در مهم‌ترین پروژه می‌توان به مورد دانشجويان ستاره‌دار اشاره کرد از جمله نتایج کارنامه فرهنگی دولت در حوزه آزادی‌های قانونی و مشروع است.
23. برخورد با تشكل‌هاي سياسي؛ مدني و صنفي و ایجاد محدودیت در قبال آن‌ها


دولت نهم در عين طرح شعارهاي پر طمطراق رویکردی بسته و ضد فرهنگی در قبال تشکل‌های قانونی در حوزه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی، مدنی و صنفی داشت. ندادن مجوز برای انتشار روزنامه، برخورد با فعالین این تشکل‌ها، تهدید حامیان آن‌ها و تلاش برای کانالیزه کردن فعالیت‌های آن‌ها در جهتی که مطلوب نظر دولت نهم بود در مجموع باعث ایجاد رخوت و بدبینی شدید در میان فعالین این تشکل‌ها و حامیان آن‌ها گردید.

24. عبور و مرور مكرر از قانون از جمله هزاران مورد تخلف از برنامه بودجه


دولت که خود باید مروج رعایت قانون باشد عملاً در موارد بسیار زیادی از قانون عبور کرد. خاصه دولت نهم به دلیل درآمدهای نفتی سرشار و به دلیل نداشتن تفکر کل‌گرا و سیستماتیک جهت مدیریت درآمدهای ناگهانی در مورد قانون بودجه تناه در یک سال حدود دو هزار تخلف از قانون مصوب را تجربه کرد. تا جایی که این عبور و مرورها کم کم به یک رویه برای دولت تبدیل شد و مجلس نیز ناتوان در برخورد و ممانعت از این امر ظاهر شد.

25. عدم پيگيري ديپلماسي اصولي و با ثبات و فراري دادن سرمايه‌هاي خارجي


بر خلاف ادعای دولت مبنی بر دیپلماسی اصولگرایانه تنها می‌توان بر این کارنامه نام ماجراجویی را گذارد. رفتارهایی که نه استراتژی، نه هدف و نه چهارچوب مشخصی نداشت و صرفاً در پی انجام نمایش و تبلیغ برای مقاصد خود بود که بسیاری از این تبلیغات نیز مصرف داخلی داشت. این ماجراجویی در برخی موارد منجر به فاجعه‌هایی می‌شد که به همت رسانه ملی! و نمایش معکوس به یک فتح و افتخار تعبیر می‌گشت. در بررسی معطوف به نتیجه نیز از تصویب 4 قطعنامه در شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران، تصویب دو سند در تأیید هولوکاست در شورای عمومی سازمان ملل و نیز کنفرانس دوربان 2 اشاره کرد. از دست دادن بسیاری از فرصت‌های منطقه‌ای و تیره شدن روابط با کشورهای عربی منطقه نیز از جمله این موارد هستند.

26. زمينه‌سازي براي تثبيت رژيم صهيونيستي در محافل بين‌المللي به واسطه مظلوم‌نمايي آن‌ها


رژیم صهیونیستی اتفاقاً از عملکرد پرآشوب دولت نهم استفاده‌های فراوانی نمود و با مظلوم‌نمایی در محافل بین‌المللی و نفوذ در دستگاه‌های تصمیم‌ساز و القای این مطلب که در برابر خطر تجاوز قرار دارد عملاً بسیاری از فشارهای سابق بین‌المللی علیه خود را که به واسطه کشتارها و جنایت‌ها در لبنان و فلسطین ایجاد شده بود از بین برد و آن‌ها را دفاع از خود نشان داد.
27. تبديل شدن ايران به واردكننده در بسياري از اقلام اساسي از جمله در حوزه كشاورزي


در حالی که در زمان اصلاحات در برخی اقلام اساسی مانند گندم ایران به خودکفایی رسیده بود در حال حاضر و به دلیل مدیریت غلط دولت در حوزه کشاورزی روند معکوس وابستگی آغاز شده و امروز ما یکی از واردکنندگان اصلی در برخی از این اقلام خاصه از آمریکا هستیم.

28.. بر هم ريختگي رويه‌های عمومي و اجرايي كشور و جانشيني آن‌ها با سليقه شخصی


تصمیم‌گیری‌های فردی و سلیقه‌ای یکی از رویه‌های معمول در دولت نهم و شخص آقای احمدی‌نژاد بود. در حالی که بسیاری از صاحب‌نظران فرهنگی، اقتصادی و ... به شدت در برابر رفتارهای خطرساز دولت در حوزه‌های مربوطه ابراز نگرانی می‌نمودند، آقای احمدی‌نژاد همچنان بر تصمیم‌های خود پافشاری و در عملیاتی کردن آن‌ها تعجیل می‌نمود. برهم‌ریختگی رویه‌های عمومی که محصول تجمیع تجربه‌های دولت‌های قبلی و بعضاً پیش از انقلاب بود موجبات لجام‌گسیختگی تصمیمات دولت نهم را فراهم آورده است.

29. كاهش تعداد انتشارات كشور و ركود بي‌سابقه در حوزه نشر اجتماعي - سياسي


آمارها حاکی از کاهش قابل توجه تعداد انتشارات کشور (از 8000 به 3000) در دولت نهم است. این رویکرد در قبال روزنامه‌ها خاصه روزنامه‌های سیاسی مخالف نیز صادق است. از این رو محتوا و کیفیت مطالب منتشر شده نیز در سال‌های اخیر با افت شدیدی روبرو بوده است.

30. گسترش نگاه امنيتي به دانشجويان و هنرمندان، معلمان و كارگران


تبديل دغدغه‌هاي صنفي گروه‌های مختلف اعم از دانشجویان و هنرمندان، کارگران و معلمان و ... به چالش‌های سياسي و امنيتي، نداشتن سياست‌های روشن در قبال قوميت‌های و اقليت‌های مذهبي و زمينه‌سازي براي تحريك آن‌ها و نفوذ بيگانگان در مناطق مرزی یکی از نقاط ضعف جدی دولت نهم در رصد و مدیریت فضای روانی جامعه بود. بی‌شک نفوذ بیگانگان در جوامعی راحت‌تر صورت می‌پذیرد که اقتصاد ضعیف، ساختارهای فرهنگی غیر اصیل و ... داشته باشند. بنا بر این راه حل این مسأله گسترش نگاه امنیتی به فعالیت‌های دانشجویان و هنرمندان، معلمان و کارگران نیست.

31. ترويج نگاه خرافه‌گري و انحرافي در مسائل ديني خاصه در حوزه مهدويت


پیش از این متداول بود که هر کس راجع به دیدن ولی عصر(عج) اظهار مطلبی می‌کرد بر مبنای سند مکتوب حضرت کذاب قلمداد می‌شد. متأسفانه در دولت نهم مرزهای بسیاری از مسائل اعتقادی حساس از جمله در مورد مهدویت در نوردیده شد. ترویج نگاه خرافه‌گری و طرح مسائل انحرافی مانند هاله نور، عنایات ویژه ولی عصر(عج) به دولت نهم و ... انتقاد علما و مراجع را نیز برانگیخت.

32. بر‌هم ريختن ساختارهاي اجتماعي و به محاق بردن گروه‌هاي مرجع

زمانی که ساختارهای اجتماعی که در ارتباط وثیق با هنجارهای غیررسمی عمومی قرار دارند در معرض تخریب و هجمه قرار می‌گیرند زمینه برای بیشتر توده‌وار شدن آن جامعه فراهم می‌گردد. نقش گروه‌های مرجع در ایجاد این ساختارهای اجتماعی نیز انکارناپذیر است. برای مثال ایجاد محورهای اجماع ملی در ارتباط با چالش‌های کلان پیش روی یک جامعه در مقیاس جهانی (برای مثال مسأله هسته‌ای یا جنگ) و در زمان‌های حساس یکی از کارویژه‌های این ساختارها است. در دولت نهم ساحت مراجع، دانشجویان، معلمان و هنرمندان و ... بیش از پیش در معرض توهین و تحقیر و برخورد قرار گرفت که نتیجتاً باعث دلسردی آنان و نیز جامعه از اثربخشی کنش‌ها و تصمیمات آنها گردید.

33. به محاق بردن اخلاق سياسي
پس از دوران اصلاحات یکی از کلیدواژه‌هایی که در عرصه سیاست رونق زیادی پیدا نمود، اخلاق سیاسی بود. صرف نظر از اینکه بسیاری ورود اخلاق به سیاست را ناممکن دانسته یا ممکن در نظر و ناممکن در عمل بخوانند سیدمحمد خاتمی عملاً نشان داد که عملی ساختن این مسأله در نظام اسلامی- انقلابی که مبانی نظری خود را به طور قوی از مباحث دینی می‌گیرد ناممکن نیست. متأسفانه در دولت نهم و بر خلاف بسیاری از حرف‌ها و نظرات، عملاً اخلاق سیاسی حداقل به عنوان یک پرنسیب کنش مدنی به بوته فراموشی و اضمحلال سپرده شد تا نظام اسلامی یکی از سخت‌ترین دوره‌های خود به لحاظ تطابق نظر و عمل را سپری سازد.

34. نفاق‌‌كرداري به واسطه قدسي‌گفتاري و عرفي‌رفتاري

عطف به شماره قبل می توان عدم تطابق گفتار و رفتار دولت را در نفاق کرداری و نداشتن پرنسیپ تلقی کرد. دولت بیش از هر دولت دیگری قدسی گفت اما عرفی رفتار کرد بدون اینکه در نظر داشته باشد عرفی رفتار کردن الزامات خاصی دارد که صرفاً با حرف و شعار محقق نمی‌شود.

35. طرح وعده‌هاي عديده و بي‌پشتوانه در داخل و اختصاص كمك‌هاي فراوان به كشورهاي خارجي از جيب ملت
موارد متعددی از وعده‌های دولت نهم چه آن‌ها که در زمان تبلیغات دور قبل مطرح گردید و چه آن‌هایی که در طول چهار سال ریاست جمهوری بیان شد بدون عملیاتی شدن صرفاً جهت تهییج مردم باقی مانده است. نتیجه آنکه سطح توقع مردم از دولت به صورت خاصی افزایش یافت ولی عدم تحقق آنها بیش از پیش مردم را از حضور در صحنه دلسرد و رابطه دولت-ملت را سست‌تر می‌سازد. در کنار این‌ها باید به مبلغ قابل توجه کمک‌های دولت نهم به کشورهای خارجی (بیش از 4 میلیارد دلار) اشاره کرد که باز به دلیل نداشتن اصول دیپلماسی نمی‌توان به اثر بخش بودن آن‌ها اطمینان داشت. ضمن این‌که در کشوری که هنوز مردم خود با فقر و مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می‌کنند اختصاص چنین کمک‌هایی شاید توجیه فنی و نیز اخلاقی نداشته باشد و پس از مطرح شدن در عرصه عمومی باعث بی‌اعتمادی عمومی و ناراحتی مردم را فراهم می‌آورد

36. كاستن از شأن فرهنگي رياست جمهوري به واسطه استفاده از ادبيات مخصوص دولت نهمي در مواجهه با ديگران
---
یکی از اتفاقات عجیب در دولت نهم استفاده از ادبیات مخصوصی بود که از سوی ایشان به مردمی بودن تعبیر می‌شد در حالی که در بین مردم نیز چنین ادبیاتی رایج نبود. برای نمونه آیا مردم در خطاب کردن دوستان یا حتی مخالفان خود به صورت پیوسته‌ای از تعابیر ناشایست استفاده می‌کنند؟ عبور دادن یکی از وزرای کابینه از درون لوله آب به دلیل عملکرد نامناسب (اگر درست باشد!) یا بزغاله خواندن مخالفان و کم‌شعور خواندن ایشان، آن هم از تریبون و جایگاه رییس ملت فرهیخته و با نزاکت ایران امری قابل قبول و مردمی است؟ یا صرفاٌ مسیر را برای ساختارشکنی بیشتر فرهنگی و گسترش لمپنیزم در بالاترین سطح ممکن آن فراهم می‌آورد؟ آیا تحقير هيأت دولت از جمله وزرا با ادبياتي سخيف و توهين به مخالفان با ادبياتي سخيف‌تر مردمی کردن حکومت است؟

37. زمينه‌سازي براي ورود نظاميان به مسائل سياسي و دخالت آن‌ها در اين حوزه بر خلاف نظرات صريح بنيان گذار انقلاب اسلامي


بسیاری از مسئولینی که در دولت نهم به مشاغل حساس سیاسی دست پیدا کردند سابقه‌ای نظامی داشتند. این تمایل عجیب آقای احمدی‌نژاد به استفاده از نظامیان در پست‌های سیاسی و نیز ورود نظامیان به حوزه‌های اقتصادی در این دولت مکانیزم‌های کلاسیک و طبیعی انجام امور به وسیلۀ فعالین خود آن حوزه را دچار اختلال جدی نمود که نهایتاً نارضایتی‌های روزافزونی را برای لایه‌های متعدد فعال در هر حوزه ایجاد کرد. نتیجه این رویکرد آن شده است که امروز برخی از نظامیان بر خلاف نظر حضرت امام(ره) صراحتاً از تکلیف خود برای ورود در عرصه سیاسی و دخالت بسیج و ... در انتخابات دفاع می‌کنند.

38. كاهش جايگاه و توهين به نخبگان


آن روزی كه رییس محترم جمهور در دفاع از دروغگویی وزیر کشور خود مدارك تحصيلي را ورق‌پاره خواند بسیاری از اهالی دانشگاه احساس تحقیر کردند چه آنکه ایشان خود را متعلق به این خانواده می‌دانست اما شاید به خاطر همین رویکرد بود که بخش عمده ای از این خانواده بزرگ در پاسخ غیر رسمی خود به دولت و رییس جمهور عملاً او را خارج از خود قرار داد.. افتخارات دولت نهم در برخورد با دانشگاه و نخبگان به همین جا ختم نمی‌گردد؛ بازنشسته کردن اساتيد منتقد به صورت فله‌اي، عدم اعتماد به دانشگاهیان برای انتخاب رؤسای خود، طرح لزوم انجام انقلاب فرهنگی دوم در دانشگاه‌ها و نیز ضرورت هدایت دانشگاهیان از ضلالت توسط حامیان دولت نهم همگی زمینه‌ساز تشدید بی‌اعتمادی دانشگاهیان و نخبگان به دولت و نیز حامیان آنها گردید

39. ارائه تفسير حداقلي از اسلام سياسي و تبليغ بسته‌ترين نوع ممكن از دايره خودي‌ها در نظام اسلامي


در دولت نهم سنت \"تکفیرگری سیاسی\" به اوج خود رسید. گویی تمام دولت‌های قبلی خائن به انقلاب بوده و ناشایست رفتار نموده‌اند و تنها این دولت و حامیان او هستند که نگران انقلاب و آرمان‌های آن هستند. بدین‌گونه بود که افتخار به ثمر رسیدن بسیاری پروژه‌های کلان ملی صرفاً به دلیل عملکرد دولت نهم مصادره به مطلوب شد و دولت‌های قبل نافرمان و در تقابل با خواست‌های مردم. خارج خواندن و تلاش برای خارج ساختن سایرین از دایره نیروهای انقلاب با حرارتی وصف ناپذیر در این دولت صورت گرفت تا مدل عملی جدیدی از انحصارطلبی پس از انقلاب را به نمایش گذاشته باشد.

40. از بین بردن بخش عمده‌ای از سرمايه اجتماعي


دولت نهم به واسطه حاكم كردن ديدگاه‌هاي متصلبانه و از بالا به پايين خود در حوزه مسائل اجتماعی بخش عمده‌ای از سرمایه اجتماعی مردم خاصه در رده جوانان را زمین‌گیر و بدون استفاده قرار داد. برخوردهای انتظامی با جوانان بر خلاف شعارهای وعده داده شده و توجه گزینشی به لایه‌ای از جوانان حامی دولت به نوعی قطبی کردن فضا در میان جوانان دامن زد. مهم‌تر از این بی‌اعتمادی به جوانان برای کنش‌های اجتماعی مطلوب خود از ثمرات این نگاه بسته قلمداد می‌شود (128039)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۰۱:۴۵:۳۵
بسیار با دقت ، عمیق و دلسوزانه و بدون تعصب و باذ حوصله نوشته شده و باید از نویسنده تشکر کرد.با بندهای 22 و 23 و32و 33و 34 بشدت موافقم.و با بقیه بندها هم! (129868)
 
محمد باقیات
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۸:۲۷:۴۰
اقای احمدی نزاد بهترین فرصتهائی که خصوصا از نظر اقتصادی برای ایران بواسطه افزایش
قیمت نفت بوجود امد را از دست داد . در دوران اقای رفسنجانی نفت 8 دلار بود و تورم حداکثر به 50 درصد رسید ولی در زمان اقای احمدی نژاد ایران نفت بالای 120 دلار هم فروخت ولی باز تورم 25 درصدی را داشتیم در صورتی که کارهای اقتصادی انجام شده در ان دوران با حال قابل مقایسه نیست . حتی میتوان گفت در زمان اقای احمدی نزاد کار قابل توجه اقتصادی در سطح کلان انجام نشد .در صورتی که با این در امد عظیم و بیسابقه نفتی میشد کارهای بسیار عظیمی در حوزه نفت و صنعت بطور عام انجام داد . موضوع دیگر اینکه روش اقای احمدی نژاد واقعا گدا پروری است ( من کاری به سخنان مخالفان ایشان در این زمینه ندارم ) و به هیچ عنوان روح رقابت پروری بروز استعداد در تهیج و تحریک جامعه در روش ایشان وجود ندارد . روش اقای احمدی نژاد زمانی شکست خود را نشان میدهد که درامد نفتی به طرز بیسابقه ای سقوط کند . انوقت دیگر ایشان نخواهد توانست برای یک مدت بسیار کوتاه کشور را با این روشهای معمول خود اداره کند . (128089)
 
abbas
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۸:۲۸:۴۴
بی انضباطی اقتصادی، عدم رعایت برنامه 4، عدم رعایت قوانین مصوب مجلس (128090)
 
Nima
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۸:۳۷:۱۳
ellet badihi ast: 1-ishan be jaye dashtane barname va kar kardan shoar midahand ma ba shoar be jaii nemiresim
2- ishan ba mardom sadegh nistand, vadehaii ke dadeand amal nakardeand ke dobare bekhahand raiss jomhur shand (128108)
 
مسیح
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۸:۴۸:۳۳
در دوره ایشان نگاه مردم دنیا به رییس جمهوره ایران به صورت طنز سیاسی است (128122)
 
نوری
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۸:۵۴:۰۶
به نامه خدا به دلیل توهین به مسئولان نظام یعنی ایشان رابا تقوا نمی دانم وهمچنین نداشتن مدیریت قوی برای حل مشکلات مردم. (128127)
 
كاوه پارسي
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۸:۵۴:۱۰
1. به طور كلي دولت آقاي احمدي نژاد كاملا بي برنامه بود! ماجرهاي نرخ بهره (شش ماه در هر سال)! ماجراهاي ريخت و پاش پول و شش قفله كردن خزانه! ماجراي واردات گوشي و ... از اين قبيل است!
2. دولتي كه اكثريت اعضاي كابينه‌ي خود را عوض كرد ثبات ندارد!
3. ماجراي آقاي كردان و حمايت قاطع آقاي احمدي نژاد از ايشان! آمارها و اظهارات خلاف واقع فراوان كه در همين سايت نيز توسط آقاي توكلي مورد انتقاد قرار گرفت! معلوم نشدن سرنوشت نهايي چك‌هاي پنج ميليوني كه به نمايندگان دادند و ... (128128)
 
حامد
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۵:۵۸:۵۳
مکه ایشون گوشی وارد میکردن که حالا بهش خرده میگیری نذارید بگم که پسر فلان گردن کلفت گوشی وارد میکرده و تا به حال کسی بجز آقای احمدی نژاد جرات اعتراض به ایشون رو نداشتند (129411)
 
دانشجو
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۹:۵۸:۳۵
چرا شفاف صحبت نکرد هیچ وقت . جرا اسم مافیا رو اعلام نکرد (129655)
 
آرش
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۱۵:۱۹:۵۸
ايكاش اسم ببريد (131801)
 
شهاب
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۸:۵۵:۵۵
عدم پایبندی به عقلانیت ، ابهام در گفتارها و مبارزه با دشمنان خیالی ،عدم صداقت در گفتار (128132)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۹:۰۲:۰۱
چون کشور را بدون برنامه وبصورت سنتی وهییتی اداره میکند وکلان نگر نمی باشد (128138)
 
امین کمال شنبدی
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۹:۰۴:۰۳
آقای احمدی نژاد در مدت این 4سالی که بر سر کار آمده اند فقط خواسته اند که حرف خود را به کرسی بنشانند که نمونه بارز آن هم تغییر مداوم وزیران خود بوده است در حالی که یک رئیس جمهور وقتی یک وزیر را انتخاب می کند یعنی یک وزیر با او همسویی دارد و باید در مواردی که حق با وزیر است به او اعتماد کند در حالی که آقای احمدی نژاد نه تنها به آنها اعتماد نمی کرد که حتی آنها را مثل آب خوردن بازنشسته میکرد.همچنین آقای احمدی نژاد از ظرفیت عظیم و متخصص اصولگریان کمتر استفاده می کند و معمولا آدم یکه تازی است وفقط یک گروه خاص که از سال های قدیم با ایشان بوده اند به ایشان کمک می کنند.در مسئله فرهنگ هم وضعیت روشن است.عده زیادی از مردم مومن و انقلابی به امید رشد فرهنگ اسلامی در میان مردم به آقای احمدی نژاد رای دادند در حالی که آقای احمدی نژاد توفیق چندانی در بالا بردن سطح فرهنگ مردم نداشتند و چون به در بسته خوردند با طرح ضربتی حفظ امنیت اجتماعی دست به ایجاد گروه های ارشاد کردندبر خلاف قول تبلیغاتی خود.یک نقل قول از احمدی نژاد:مگر ما آمده ایم به دو تا تار موی جوانان گیر بدهیم ما آمده ایم اقتصاد کشور را درست کنیم.این حرف را شخصا فهمیدم که فکر کنم در گفتگوی ویژه خبری گفتند.البته ما سیاست خارجی ایشان را تایید میکنیم البته به شرطی که فرصت ها را در جامعه بین الملل از دست ندهند. (128140)
 
مازندران
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۹:۰۸:۳۴
سلام ، بخاطر عدم صداقت ایشان (128145)
 
saeid
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۹:۱۰:۵۴
adame sedaghat (128149)
 
علی
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۹:۱۸:۰۷
بدلیل استفاده از مدیران نا کارامد و نا لایق.شما نگاه کنید به جز چند وزیر اکثر وزرا کارایی لازم را ندارند همینطور معاونین ریس جمهور.علت چیست؟ تعویض هم که انجام شد افراد نا کارامد انتخاب شدند مثلا کردان بجای پور محمدی و....بنظر چون دولت در عرصه داخلی موفق نبود و برنامه هم نداشت تمام توان خود را به عرصه خارجی گذاشت هر چند شهامت هم از خود نشان داد ام باز هم بر اساس یک برنامه و استراتژی نبود. (128157)
 
همت
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۹:۲۵:۴۰
من به احمدی نژاد رای نمی دهم زیرا در جاهایی که با ایشان مواجهه داشته ام وی را برنامه گریز و غیرقابل پیش بینی یافته ام.
در دانشگاه علم و صنعت در شهرداری تهران و در دولت. ایشان تصمیمات خارج از چهارچوب ها و معیارها را بیشتر می پسندد و بنده این را برای کشور خطرناک می دانم (128165)
 
اردشیر
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۹:۲۶:۵۸
تورم 25 درصدی؛
- بیکاری روزافزون؛
- نحوه هزینه کردن 350 میلیارد دلار درآمد حاصله در طی این 4 سال؛
- عزل وتغییر وسیع مدیران دولت خود در این چهار سال؛
- نا مشخص بودن درآمد میلیون‌ها مترمکعب گاز؛
- انحلال 28 شورا؛
- عدم اجرای وعده های انتخاباتی من جمله بردن نفت بر سر سفره‌های مردم؛
- عدم اجرای قوانین طبق اعلام نظر روسای مجلس شورای اسلامی دوره هفتم و هشتم.
- هزاران تخلف قانونی طبق اعلام دیوان محاسبات .

- حضور تحقیرآمیز ایشان در اجلاس خلیج فارس در ذیل عبارت خلیج عربی در قطر

- حضور تحقیرآمیز در ایتالیا

- حضور چهار نوبت ایشان در عربستان در طول 5/2 سال بدون آنکه پاسخی از طرف پادشاه عربستان داده شود.

- اظهارات ناپخته در خصوص بازگشایی سفارت مصر تا بعداز ظهر همان روز و اهانت مصری‌ها به سخنان ایشان

- آزادی فوری ملوانان انگلیسی پس از تهدید انگلیسیها با دادن هدیه و خروج آنها با تشریفات از کشور. (128169)
 
جوادی
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۹:۳۰:۳۶
-چون با فرصتها به بدترین شکل برخورد کرد وفرصتها را به تهدید تبدیل کرد
-چون فقط با یک حلقه بسته از اطرافیان خود مشورت میکرد
- چون با اطرافیان خود ولو اینکه حرف نادرست یا کار ناپسندی انجام میدادند برخوردی نمیکرد و از آنخا دفاع میکرد (128174)
 
علیرضا
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۹:۳۸:۵۳
دولت نهم عوام‌زدگی را تا به آنجا گستردانید که تغییر و یا عدم تغییر ساعت را به یک موضوع اصلی کشور تبدیل کرد و ساعتها وقت مسئولین به این امر اختصاص یافت که آیا تغییر ساعت به صلاح ملک و مملکت می‌باشد یا نه و سرانجام پس از اتلاف بخش قابل توجهی از انرژی کشور که با تغییر ساعت می‌شد از هدر رفتن آن جلوگیری نمود عاقبت تغییر ساعت را پذیرفت (128185)
 
حسین
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۹:۴۵:۳۳
چون اظهارات احساسی،غیرکارشناسی و درجای ایشان در بسیاری از موارد در داخل و خارج از کشور هزینه های مادی و معنوی زیادی را بر مردم وارد ساخته است.بعنوان مثال ایجاد غائله های داخلی از قبیل فتنه شهرستان اقلید که در اعلام الحاق منطقه خسرو شیرین به آباده در سفر استانی ایشان به فارس صورت گرفت و طی آن چندین نفر کشته زخمی و حریم خصوصی بسیاری از مرد م مورد هتک قرار گرفت. (128195)
 
بيگي
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۱۹:۵۸:۱۳
با تشكر از سايت الف در مورد سوژه:با تمام علايقي كه به آقاي احمدي نژاد دارم :1- جوانان ما 8 سال با دشمن جنگيدند كه خرمشهر و آبادان و... المحمره و عبادان نشوند .وقتي رئيس جمهور گرامي زير تابلو خليج ال.... دلم خون شد.2 - وزراي شايد بسيار سالم ولي از نظر فرهنگ ما مساله دار مثل وزراي كشور (هريك به نحوي) مانع از راي به ايشان است. (128205)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۲۰:۰۰:۲۲
بنده با تمام وجود در دوره قبل در انتخابات به آقای احمدی نژاد رای دادم ولی متاسفانه در این دولت آنچه دیدم ظلم وبی عدالتی وحکومت پلیسی بود ایشان مرتب اعلام میکنند که اعلام می نمایند ایشان اگر واقعا چیزی می دانند وظیفه دارند وحتما برای احقاق حقوق ملت هر چه زودتر اعلام نمایند. (128207)
 
علی عدالت
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۲۰:۱۶:۴۹
چون به شرکت تولیدی من و همجوار ما مثل روغن نباتی ولاستیک و نوشابه سازی وصدها شرکت دیگر کمک نکرد و وام نداد ودر حال ورشکستگی هستند من به ناچار خود را باز نشسته زود رس کردم فیلتر مثل ویروس همه جای سایت های علمی را گرفته عصبی میشوم (128217)
 
حسن
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۲۰:۲۲:۴۸
چون حتی سایت الف را که از این همه محافظه کار تر است واغلب حقایق را به خاطر مسائلی عنوان نمیکند مدتی فیلتر کرد دیگر اینکه چون اگر انتخاب شود چون 4 سال اخر است هر کار میکند وبه هیچ کس جواب گو نیست (128218)
 
مهدی
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۲۰:۲۶:۳۸
چرا باید به وی رای داد؟
کسی که فاقد هر نوع برنامه ریزی و نگاه کلان به جامعه است
کسی که ناتوان از بهره گیری از کارشناسان و نخبگان است
کسی که تحمل هیچ انتقاد و مخالفتی را ندارد
کسی که توان مدیریت مناسب در هیچ بخشی را نداشته
و از همه مهمتر اینکه باعث لوث شدن شعارهای بزرگ منتقدین و فرهیختگانی شده که سالها به دنبال ایجاد تحول در جامعه بودند! (128222)
 
م.ج
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۲۰:۳۳:۳۸
1-ضعف مديريت به ويژه در بخش اقتصاد 2- پايبند نبودن به قانون و عدم اجراي مصوبات مجلس(خود را فراتر از قانون دانستن) 3-لجبازي كردن با مجلس در مورد كردان ومشايي( درواقع بي احترامي به خواست ملت ايران)4- نظامي كردن ايران كه اصلا به صلاح كشور نيست و ممكن است در آينده باعث خطرشود(از استاندار گرفته تا فرماندارو بخشدار همه سپاهي هستن) 5-بي توجهي تاسف آور به توصيه هاي علما ومراجع و... (128230)
 
مردم
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۲۰:۵۱:۵۱
به احمدي نژاد راي نمي دهم چون :
1- برخلاف شعارهاي انتخاباتي سال 84 نتوانست در زمينه مبارزه با مفاسد اقتصادي كمترين تحركي را از خود نشان دهد به جز شعارهاي تندي كه موجب بروز تنش و بدگماني نسبت به افراد را بسط و گسترش داد !
2- بر خلاف شعارهاي انتخاباتي سال 84 نتوانست در زمينه بهبود شرايط و وضعيت دانشگاه آزاد اسلامي كمترين تغيير را ايجاد نمايد و با كمال ناباوري پس از يك سال و نيم گفت : از من خواسته اند در خصوص دانشگاه آزاد سخن نگويم منهم ديگر سخني نمي گويم !
3- برخلاف نص صريح قرآن كمترين رويكرد را در خصوص مشورت و استفاده از آراء و نظرات ديگران از خود بروز داد و با كمال تعجب حتي بسياري از اطرافيان نزديكش نيز از اين خصوصيت اخلاقي وي گله مند هستند !
4- در انتخاب وزيران يا دقت نكرد و يا سعه صدر نداشت چرا كه بيش از ده وزير كابينه خود را در عرض سه سال با بدترين شيوه عزل كرد و كنار گذاشت ! متاسفانه همان افراد بلافاصله در پست هاي نظارتي يقه دولت نهم را گرفتند و بسياري از رمز و رازهاي نهان دولتش را برملا ساختند !
5- در كمال ناباوري موضعي تند و سخيف را در برابر علماء و مراجع معظم قم اتخاذ نمود بگونه اي كه در عرض كمتر از دو سال به كل رابطه دولت را با روحانيت اصيل و تراز اول تيره و تار ساخت ! اكنون نيز مشاورش به صراحت اعلام نموده كه دولت نمي تواند نظر همه مراجع را تحقق بخشد و صرفا در برابر رهبري نظام پاسخگو خواهد بود !
6- مهم تر و مهم تر و مهم تر از همه اين موارد با مجلس كه برآمده از اراده و عزم مردم است هرگز نتوانست كنار بيايد ! با مجلس هفتم آن رفتار سخيف را انجام داد و با مجلس هشتم نيز اين رفتار ! همواره قانون را بنابر نظر خويش تفسير نمود ! قانون گريزي را به اوج رساند ! تهمت هاي ناروا به مجلس زد ! سعي در اغفال نمايندگان كرد ! وزير با مدرك دروغين به مجلس غالب كرد ! و تاسف بار تر آنكه از همه اين خطاها با افتخار دفاع نمود !
7- آمار و ارقام غير واقعي ارائه داد و زحمات گذشتگان را ناديده گرفت ! هر عمل خوب را به حساب خود گذلرد و هر خطاي احتمالي را نتيجه عمل دولتهاي قبل قلمداد كرد !
8- با آبرو و حيثيت بسياري افراد همچون موسويان بي محابا بازي كرد و تهمت دروغ جاسوسي زد ! حتي بعد از اثبات واقعيت به حكم قضا تن نداد و بر حرفهاي غير واقعي خويش اصرار ورزيد !
9- بروز اين خطاها از سوي شخص دوم مملكت اين نگراني را براي من به عنوان يك شهروند ايجاد مي نمايد كه نكند ادامه و استمرار اين وضعيت زمينه ظهور يك ديكتاتوري پنهان و پشت پا زدن به جمهوري را در كشورم فراهم نمايد ! (128241)
 
رضايي فرد
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۲۰:۵۸:۳۹
در سالم بودن و ساده زيست بودن احمدي نژاد شكي ندارم ولي
ايشان داراي درايت براي اداره كشور و علم اين مساله مهم نيست چون در اين 4سال بسيار كارهاي اشتباه و بعضا آزمايشگاهي انجام داده .
چون حسابداري خوندم ميگم :
در مسايل اقتصادي و بانكي با اشتباهات فاهش در تايين نرخ بهره بانكي و تسهيلات تعادل در منابع و مصارف بانك مركزي را بهم زدند كه حدود 1.5 سال است بانكها هنوز نتوانسته اند منابع خود را بدست آورند و تسهيلات مناسب به مردم و بنگاههاي اقتصادي ارايه دهند!
از اين اشتباهات ايشان زياد انجام داده .
يكي ديگر :
در سال اول و دوم نرخ بنزين را ثابت كرد و در سال چهارم (امسال) قصد داشت حدود 4 برابر كنند كه مجلس اجازه نداد.
تمام اين مسايل بدليل نا آشنايي با امور اقتصادي و كشور داري است . (128243)
 
علی
۱۳۸۸-۰۳-۱۰ ۲۱:۱۰:۴۵
1- عدم توجه به نظرات کارشناسان و صاحب نظران فکری در مدیریت
2- محدود کردن دایره خدمت به افراد خودی و غیر خودی با معیارهای خودی بودن ظاهری
3- تنش زایی و ماجراجویی در عرصه بین الملل
4- سو استفاده از دین و احساسات جامعه (128253)
 
ع
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۰۷:۵۵:۴۵
من به احمدی نژاد در دوره قبل رای دادم چون به شدت تخریبش کردند تحقیرش کردند اما در این چهارسال خودش یکه تاز تحقیر کردن دیگران بوده ،همه کاندیداها باید بدانند تحقیر ،تخریب و بددهنی کردن انتقاد نیست ...... (128553)
 
مصطفي
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۰۷:۵۷:۵۷
آقاي احمدي نژاد فردي بسيار فعال است (كه قابل تقديره) ولي در اداره امور به تفكر و درايت بيش از تلاش نياز است به عبارت ديگر آقاي احمدي نژاد بازوي خوبي است ولي در جايگاه مغز كارآيي مناسبي ندارد. دوم آنكه ايشان در طول اين چهار سال بيشتر از خدماتي كه انجام داده اند شبهه پراكني نموده اند. (128556)
 
عباس
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۰۸:۰۳:۵۸
چون مسکن انچنان بالا رفت که حتی من هر چه پس انداز کردم باز هم نتوانستم صاحب خانه شوم ..چون اغاز ریاست ایشان گوشت کیلوئی 2500تومان بود ..وحالا 8000تومان یعنی 3 برابر ایا حقوق 3 برابر شد ... حرف خودشان راقبول دارد .دخالت در کار وزیران واخراج انان (128561)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۰۸:۰۹:۵۷
مرز بندیهاوروشهای اقای احمدی نژاد جامعه مارا بسوی چند قطبی کردن پیش میبرد و این با اموزه های دینی و ملی ورهنمودهای مقام معظم رهبری در شرایط کنونی کشور منا فات دارد و با دایره تنگی که دور خود ترسیم کرده اند وحدت ملی را تهدید میکند. (128566)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۰۸:۱۲:۱۸
چون مردم را با امارهاي نادرست فريب داده و تمامي خدمات نظام در طي سي سال گذشته را به ناحق ناديده گرفته و زير سوال مي برد (128568)
 
فرید
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۰۸:۱۲:۳۷
چون اطرافیان تند رو دارد و به وعده هایش عمل نمی کند. (128569)
 
سيد محمدرضا جعفري
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۰۸:۲۱:۳۴
بنام خدا
با سلام - تيم ايشان قوي نبود-شاخصهاي اقتصادي موفقي نداشت-دوستان نزديك ايشان از او جدا شدند- تصميمات فوري و بدون كارشناسي- دكتري كردان و مطالب مشا يي و...كلي از وقت مردم در رابطه با تحول اقتصادي گرفته شد ولي نتيجه چه شد-بهره گيري انتخاباتي از امكانات- آموزش و پرورش ضعيف (128576)
 
ایرانی
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۰۸:۳۲:۴۸
1- به خاطر کردان
2- انحلال ساختارهای تصمیم گیری بر مبنای خرد جمعی
3- تکروی و احساس گرایی در سیاستگزاری ها
4- ترویج خرافه پرستی و استفاده از مقدسات جهت سرپوش گذاشتن بر بی کفایتی ها
5- تشدید حس توهم توطئه در جامعه با بکارگیری مفاهیمی چون مافیای نفتی، قدرت های سرمایه داری و ...
6- تاکید بر شعارهای پوپولیستی و عوام فریبانه به جای بحث های منطقی
7- بی کفایتی در حل مشکلات اقتصادی
8- بستن فضای آزاد سیاسی
9- استفاده از وزرای غیر متخصص و کم تجربه
دایره مشاوران بسیار محدود و ناکارآمد
10- ......
11- ...... (128583)
 
حامد
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۶:۰۱:۳۴
خرد جمعی!ایشون آمد تا به اقتصاد کشور رو از این افراد خرد جمعی(بخوانید مافیای اقتصادی) نجات بده ولی چون 16سال هستش که این خرد جمعی خیمه زده رو اقتصاد این کشور با ناملایمات فراوانی روبروست (129413)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۰۸:۳۵:۵۶
دیپلماسی خارجی تهاجمی احمدی نژاد موجب شد که 4 قطعنامه در شورای امنیت علیه ما تصویب شود. چرا دیپلماسی دولت ما نمی‌تواند ثابت کند که تکنولوژی هسته‌ای ما یک تکنولوژی مسالمت‌آمیز صلح‌جویانه است؟ چرا با کشورهای منطقه و با اروپا رابطه پر از سوء تفاهم و پر تنشی داریم؟ چرا تنها معدودی از کشورها که خود منزوی هستند حاضرند با ما رابطه دوستی داشته باشند؟ (128589)
 
حامد
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۶:۰۲:۱۲
کدامیک از این قطعنامه ها علیه ما اجرا شد! (129414)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۱۰:۱۳:۵۲
متاسفانه شما در جریان امور نیستید. از کسانی که در صنایع پایه مثل نیروگاه کار میکنند، بپرسید تا بفهمید که خیلی فراتر از این قطعنامه ها علیه ما اجرا شد. و به بهانه قطعنامه کشور کلی مجبور شد به دلالان پول بده یا منت صاحبان صنایع اروپایی رو بکشه. نمونه اش زیمنس (130064)
 
علیرضا
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۲۱:۱۴:۱۳
اگه نمیدونی و احمدی نژادی هستی که سرت کلاه رفته دیداش! (130961)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۲۱:۳۱:۳۷
MOTASEFAM KE DORO BARETO NEMIBINI (130975)
 
یک نفر
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۱۰:۳۲:۰۷
مطمئن باشد تاثیراتش را خیلی ها احساس کرده اند! می دانید بسیاری از دستگاههایی که قبلا با قیمت تقریبا مناسب از کشورهای اروپایی وارد می شد الآن به ایران نمی فروشند و باید با هزار دور زدن و قیمت چندین برابر تهیه کرد....
البته مطمئنا درآمارهای آقای احمدی نژاد و طرفدارانشان99% سازندگان تجهیزات به دلیل بحران شدید اقتصادی غرب به ما التماس می کنند که از آنها خرید کنیم! (131445)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۰۹:۱۰:۵۶
بدلیل عدم شفافيت و صداقت، قانون گريزی، عوام فريبی، ایجاد خرافه در جامعه و ضعف مدیریتی در مجموعه تيم ايشان (128638)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۰۹:۱۱:۰۵
متاسفانه ایشان بر خلاف شعارهایشان فقط خودشان را دوست دارند تا ملت ایران را. جنجالهایی هم که به پا می کنند نه برای حقوق مردم فلسطین است و نه برای ایجاد عدالت در ایران. مشکل ایشان - بدون آنکه قصد توهین داشته باشم- همان اسیر کیش شخصیت است. ایشان از اینکه مطرح باشند احساس سرور می کنند. ایشان سنبل یک رئیس جمهور نیستند. رفتارهای ایشان شباهت عجیبی با رفتارهای آقای بوش و آقای چاورز دارد. (128640)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۰۲:۰۰:۰۳
با این همه ادعا در باره حمایت از ملت فلسطین انقدر بابچه های دانشجو که در برابر سفارت مصر برای شکستن محاصره غزه تجمع و تحصن می کردند با خشونت، بیمهری و بی ادبی برخورد انتظامی شد که باور کردنی نبود. (129873)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۰۹:۴۹:۲۸
چون اصلا برای اینکار ساخته نشده! (128708)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۰۹:۵۱:۳۶
به خاطر اینکه تمامی پس انداز مسکن ،که سالها کم .کم جمع کرده بودم تا سرپناهی با وام آن بخرم به یکباره بی ارزش شد ومجبور به دریافت مبلغی ناچیز از بانک مسکن به عنوان

سود دوره (7درصد )وانصراف از دریافت وام شدم و برای تمام عمر از داشتن خانه محروم شدم . (128711)
 
حسام
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۰۹:۵۴:۱۳
به این دلایل به آقای احمدی نژاد رای نمی‌دهم:
1- انتقاد ناپذیر بودن
2- عدم استفاده صحیح از درآمدهای هنگفت نفتی
3- فامیل سالاری و گداپروری
4- سیاسی کردن باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس
5- انحلال سازمان برنامه و شوراهای تخصصی
6- اصرار به دروغین بودن هولوکاست که این امر بهترین توجیه برای دشمنان بود که پس از 50 سال ثابت کنند این واقعه، وجود داشته است.
6- نداشتن برنامه‌های اقتصادی مشخص با عزل و نصب پی در پی وزرای اقتصادی و مسئولان برنامه ریزی و بانکی کشور
7- انجام مصاحبه های یکسویه با رسانه‌های خاص، ارائه آمارهای غیر واقعی، کتمان حقایق آشکار نظبر تورم و بیکاری
8- مقاومت و عدم احترام به رای نمایندگان مانند قضیه کردان و تفریغ بودجه و تغییر ساعت
9- پخش سیب زمینی و پول و سکه و تراول چک بدون ضابطه صرفا به دلایل تبلیغاتی
10--حذف چهره‌های انقلابی و متخصص نظیر نعمت زاده، منطقی، شیبانی، مظاهری و...
11- تصمیمات لحظه‌ای و احساسی در سفرهای استانی
12- نشستن زیر نقشه مجعول و خدشه دار کردن نام خلیخ تا ابد فارس
و ده‌ها دلیل دیگر (128717)
 
عادل
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۰:۰۲:۰۲
من به احمدی نژاد رای نمی دهم چون می خواهم 1-قانون اساسی مورد تعرض واقع نشود 2-دوروغ گویی از جامعه اسلامی بر چیده شود تا برکت در کشور زیاد شود3- دورویی و تظاهر به دینداری در حال اینکه هیچ اعتقادی پشت ان تظاهر وجود ندارد بر چیده شود4- فساد و مافیای ثروت و چپاول اموال مردم جمع شود 5- عوام فریبی وسیلهای برای جلب ارای مردم نگردد6- اخلاق در جامعه حاکم شود 7- بزر گان دین و کشور و ملت مورد احترام باشند8- مدرک دانشگاهی جعل نگردد9- به دانش و دانشگاه با احترام نگاه شود10 مدرک کاغذ پاره نباشد11- عزت مردم ایران و کشورشان به صورت حقیقی در نزد جهانیان ارتقا یابد12- امام زمان پوششی برای استفاده از احساسات مردم جهت توجیه نا کارامدی و کارهای.....نگردد. (128729)
 
محمد
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۰:۰۳:۵۷
بنده بخاطر احساساتی و بدون منطق عمل کردن ، وعده های توخالی دادن ،عوامفریبی و سوء استفاده از احساسات پاک مردمی ، عدم استفاده از نظرات نخبگان ،و دخالت در مسائلی همچون هولوکاست که هیچ دردی از دردهای مردم ما را نکاست تحت هیچ عنوان به آقای احمدی نژاد رای نمی دهم (128733)
 
سعيد
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۰:۰۴:۳۸
چون خود را ماورايي ميداند جرات پذيرش اشتباه ندارد راي نميدهم (128735)
 
محراب
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۰:۰۷:۱۴
چون تصمیمات غیر کارشناسی می گیرد
چون از وزیر متقلب حمایت کرد
چون بیشتر وزیرانش موفق نیستند
چون کارهای عوام فریبانه انجام می دهد
چون در شهر ما مسئولان نالایق و متملق را سر کار آورده است
چون سیاست خارجی ما بسوی کشورهای بی اعتبار است تا کشورهای مطرح در دنیا
چون با مطرح نمودن هولوکاست عملا در جامعه جهانیدیدها به نفع اسراییل تغییر کرد
وچون ...... (128739)
 
110
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۰:۰۷:۵۹
چون علارغم شعار عدالت محوري و مهرورزي ايشان، هرج و مرج ، فاميل محوري ، ريخت و پاش هاي اقتصادي ، خودمحوري در تصميم گيري ، تعقل گريزي و عوام گرايي ، برنامه گريزي ، قانون گريزي ، بي انصافي به عملكرد ديگران ، بزرگنمايي عملكرد خود و ارائه بعضاً آمار خلاف واقع و دستكاري آماري سرلوحه كار ايشان بوده است ؛ كه اگر تنها يكي از اين موارد در رفتار رييس جمهور باشد شعار عدالت و مهرورزي امكان پذيرنيست. (128740)
 
عليرضا
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۰:۰۸:۲۵
به ايشان راي نميدهم چون در اين چند سال شعور مردم را مورد زير سئوال برده اند و اكثر وعده هاي انتخاباتي ايشان در سال 84 به وقوع نپيوست. نه مافياي نفتي معرفي شد نه مفسدان اقتصادي . نطق معروف ايشان در مورد احترام به سلايق گوناگون و مسئله نبودن مدل موي جوانان هم كه با گشت ارشاد و... كاملا\" مطابقت دارد ! (128742)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۰:۰۹:۱۹
- خود محوری
- عدم اعتقاد به مشورت وکارجمعی
- نداشتن برنامه اقتصادی شفاف وروشن
-عدم ارائه آمارواقعی
- نادیده گرفتن خدمات دیگران در طول سال های پس از انقلاب وانتساب اتهامات واهی
-سیاست خارجی مبتنی برعناد وتهاجمی بادنیا
- صرف در آمد های نفتی در امور غیر زیر بنایی وتبلیغاتی
-عدم استفاده از کارشناسانان دربخش های مختلف
-ناکارآمدی بسیاری از مدیران
و..................................................................................... (128744)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۰:۱۷:۳۳
بی برنامگی گسترده در اقتصاد-نظیر دفاع ازبنزین ارزان در ابتدا و تلاش برای آزاد کردن آن در اواخر ریاست جمهوری،جریان افزایش تعرفه موبایل و غیره- پخش بدون دلیل پول بین مردم_فقط کافی است یک نامه در سفر استانی مبنی بر مشکل الی نوشت و مبلغی دریافت کرد_ عدم توفیق در رفع بیکاری- ادامه پارتی بازی در کشور (128757)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۰:۳۱:۴۹
به احمدي‌نژاد راي نمي‌دهم چون نمي‌خواهم كردان و و مشايي و زريبافان و سعيدلو و علي‌آبادي و محصولي و بذرپاش در قوه مجريه مدير باشند و از بيت المال حقوق بگيرند. بخدا قسم اگر احمدي‌نژاد اين‌ها را بيرون مي‌كرد بهش راي مي‌دادم ولي با وجود اين‌ها در اطرافش محال است. (127676)
 
هادی
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۱۳:۱۴:۴۴
البته شما در رای دادن آزاد هستید اما در اینکه هر چه دوست داشته باشی بگویی بدون مدرک هم آزاد هستی؟
کردان و ... هرچه کرده باشند و هر چه گفته باشند دیگر دین را افیون ملت ها ندانسته اند دیگر مردم را برای کودتا تشویق نکرده اند
شما اطرافیان آقای خاتمی که همگی طرفدار میر حسن هستند را هم نگاه کن (130342)
 
مرد
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۰۶:۲۳:۳۵
آقای محترم. من از طرفداران هیچ یک از کاندیداها نیستم و دور قبل هم به دکتر احمدی نژاد رای دادم.
ولی آیا به یاد دارید که کارنوال عاشورا را چه کسانی به راه انداختند ؟ آیا اسم آقای دکطر (دکتر) کردان به چشمتان نخورد ؟
راست میگید , مردم رو به کودتا تشویق نمیکنند , ولی کودتا به راه می اندازند و دیگران را مقصر میکنند. (131223)
 
حقي
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۱۱:۰۷:۴۸
به آقاي احمدي نژاد راي نمي دهم چون وام كلاني را كه قرار بود به برج سازان برسد، بين كشاوزران تقسيم كرد! به وي راي نمي دهم چون به مديريت مستبد سي ساله برخي مديران مغرور ثروتمند پايان داد! به وي راي نمي دهم چون به روستاهاي دور افتاده رفت و با مردم بي آلايش آنجا نشست و غذا خورد! به وي راي نمي دهم چون مغرورانه به مردم نگاه نمي كند. به وي راي نمي دهم چون به محافظينش مي گويد كنار برويد تا مردم حرفشان را بزنند!
اما نه، به وي راي مي دهم چون مي دانم همچون هررئيس جمهور ديگري در دنيا، ضعفهايي در كابينه اش وجود دارد كه بايد آن را رفع كند و با راي خود به وي از وي مي خواهيم كه در قبال حمايتمان بايد از گذشته بهتر باشد! (131502)
 
دانشجوي دانشگاه تهران naeem
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۰:۳۴:۴۹
به احمدي‌نژاد راي نمي‌دهم چون مي‌خواهم ثابت كنم براي من از بن 50 هزار توماني و گوني‌هاي سيب‌زميني بيشتر ارزش دارد و براي كشورم ارزش بيشتري قايلم تا اينكه ايشان رييس جمهورش باشد. (127688)
 
سیم فروش
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۰:۳۷:۴۶
دكتر احمدي‌نژاد در طول اين 4 سال بخاطر اينكه از ميان اصولگرايان رقيبي‌ عليه‌اش بلند نشود، عليه همه كاركرد. همه نامزدهاي بالقوه اصولگرا از مهرورزي ايشان در امان نماندند. لاريجاني ، توكلي، قاليباف ، حداد عادل، ضرغامي .... متاسفانه حتي به قيمت ضربه خوردن كشور و مجموعه‌هاي ايشان (مثل دبيرخانه شوراي عالي امنيت، صدا و سيما، مجلس و... ) ، با آنها بد تا مي‌كرد. اين را من نمي‌گويم ، مثل روز روشن است. 4 سال پيش همه طرفداران اصولگرا يكدل بودند ولي احمدي‌نژاد كاري كرده كه همه به هم بدبين شده‌اند و كينه به دل گرفته‌اند. آقاي توكلي كه دم از استدلال و عقل مي‌زنيد براي راي دادن به همچين كسي چه حجت شرعي و عقلي داريد؟ ... (127711)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۳:۵۷:۴۱
اين يعني دقيقا وامدار نبودن به هيچ حزب و گروهي دوست عزيز شما رئيس جمهور وامدار به گروه ها را مي خواهيد (129266)
 
لاجوردی
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۷:۱۲:۲۰
وامدار نبودن را با زیراب گرفتن دوستان اشتباه گرفتید. مشکل نداشتن رحیم مشائی با مردم اسرائیل مدرک نداشتن کردان چه ربطی به وامدار بودن دارد. (129487)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۹:۵۵:۳۰
ببینید طی این 4 سال پروژه های نان و آب دار عمرانی را چه کسانی انجام می دهند تا معنای وامدار را درک کنید (129652)
 
محمد
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۶:۱۹:۰۳
دوست عزيز چهار سال پيش چند تا از گروه هاي اصول گرا از احمدي نژاد حمايت كردند لطفا دقت كنيد دوست عزيز علف هاي هرز انقلاب تو همه گروههاي راست چپ هستن
دوست عزيز ايا شما فساد بسياري از اقايون و اقازادههاشونو نمي بيني دوست عزيز اگر دقت كني بيشتر اقايوني كه نام بردي وجود خودشون رو وابسته به يكي كردن كه طراح همه اين ماجرا هاست .
در ضمن منكر اشتباهات احمدي نژاد هم تيستم (129437)
 
علي
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۱۷:۱۶:۵۲
راستي ظاهرا شما فراموش كرده‌اي توكلي اعلام كرد از احمدي‌نژاد حمايت نمي‌كند! (131939)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۰:۳۸:۲۸
باسمه تعالي
چون آقاي احمدي نژاد به حرف هايي كه زد عمل نكرد حالا يا نخواست و يا نگذاشتند در هر دو صورت به درد رياست جمهوري نمي خورد . (127708)
 
محمدزاده-
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۰:۴۱:۳۱
ايشان مثل آب خوردن به ديگران تهمت مي‌زنند و وقتي معلوم مي‌شود كه حرفشان اشتباه بوده و به روي مبارك هم نمي‌آورند مثل تهمت به طالبي مدير بانك پارسيان ، آسوده مدير عامل بيمه ايران، سيد حسين موسويان ديپلمات برجسته كشورمان و... چنين كسي كه به راحتي – شايسته رياست جمهوري نيست. (127690)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۳:۵۵:۳۱
سيدحسين موسويان ديپلمات برجسته كشورتان از تصدي پستهاي سياسي به راي دادگاه ممنوع شده است اين كه ديگر تهمت نيست (129263)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۶:۵۱:۵۳
معلوم شده است که رکسانا صابری هم مترجم مجمع تشخیص مصلحت نظام بوده است و در این مجمع، مدارک محرمانه مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری در اختیار ایشان قرار گرفته است.
این اظهارات وکیل ایشان است که جز ایران، در باقی کشورها بازتاب یافت.
http://www.entekhabnews.com/portal/index.php?news=4599
http://www.parsine.com/pages/?cid=7580
http://news.yahoo.com/s/ap/20090512/ap_on_re_mi_ea/ml_iran_us_journalist
http://www.latimes.com/news/nationworld/world/la-fg-iran-journalist12-2009may12,0,3372344.story
منظورتان از تهمت چیست؟! (129465)
 
مهدی
۱۳۸۸-۰۳-۱۴ ۰۱:۲۰:۰۷
دوست گرامی
به آقای موسویان تهمت جاسوس بودن زده شده و می شود این درحالی است که قوه قضائیه ایشان را از این اتهام تبرئه کرده اند
با این استدلالی که شما دارید می توان به ایشان تمامی موارد خلاف قانون را نسبت داد چرا که دادگاه ایشان را از تصدی پستهای سیاسی بر حذر داشته است! (132482)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۷:۲۲:۰۶
ایشان اصلا اهل مشورت نیست . مطمئی هستم اگر میخواست برای منزلش یخچال بخرد مجبور بود نظر همسر و فرندانش را بپرسد ولی برای بزرگترین امور مملکتی نظر مشورتی هیچکس را قبول نمیکرد. (129494)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۱۳:۰۹:۰۸
از كجا مي دانيد.چون با شما مشورت نمي كنند؟
لابد بايد در تلويزين بگويد: مردم ايران مي خواهيم اين قانون را لايحه كنيم.آيا خوب است؟!
كمي منطقي بگوييد. (130332)
 
هادی
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۱۳:۱۷:۲۲
چون مردم به او رای دادند و نه کس دیگر (130347)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۰:۴۲:۴۰
آقاي احمدي‌نژاد از روي احساسات و هيجان حرف مي‌زند و حرفهاي نسنجيده‌اش براي كشور دردسر ساز شده و مي‌شود. مانند از نقشه محو كردن اسرائيل از روي زمين. يا حرف نادرستي كه در اسلامشهر زد يا دفاع عجيب‌اش از كردان يا كاغذ پاره ناميدن مدرك تحصيلي يا دفاعش از مشايي باز هم بگويم؟ (127691)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۳:۵۶:۲۱
دوست عزيز محو كردن اسرائيل از نقشه سخن امام (ره) است نه احمدي نژاد اين سخن از سوي وي تكرار شده است (129264)
 
علوی از قم
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۵:۲۴:۱۵
باسمه تعالی
بله امام این حرف و نظیر این حرفها را زد ولی به مسئولین هم گوشزد کرد و گفت در سازمانهای بین المللی شما که رسمی هستید و مسئولید اینگونه سخن نگویید و اگر گفتند چرا فلانی این حرفها را زده بگویید طلبه یی است در قم این حرفها را می زند و ما حریفش نمی شویم.
امام با این زیرکی هم می خواست مردم دنیا تکلیفشان را نسبت به اسرائیل بدانند و هم آتو دست دشمن ندهد. (129366)
 
گل نرگس
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۱۲:۱۰:۴۸
اگر به مصاحبه های جناب دکتر احمدی نژاد در آمریکا توجه می کردید.ایشان در پاسخ خبرنگار خارجی در مورد عملکرد و نظر دولت ایران درمورد اسرائیل, پیشنهاد رفراندم عمومی در فلسطین اشغالی وتعیین سرنوشت توسط اقوام و ملیت های مختلف را ارائه نمودند.نه دخالت مستقیم
به نظر من حرف حساب جواب ندارد. (130220)
 
دانشجو
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۹:۵۳:۳۷
می شه سند ارائه کنید (129649)
 
يه نفر
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۰۸:۳۲:۲۸
اگر امام اينگونه صحبت ميکرد ايرادي به ايشان نبود چون بعنوان يک رهبر و شخصيت مذهبي شناخته شده بود و آنچه در سازمانها و مجامع بين المللي بعنوان مشي سياسي کشور درنظر گرفته ميشود رفتار وگفتار دولت هاست. (129973)
 
بارون
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۰۵:۱۲:۴۴
انسان جایزالخطاست حتی امام ره اینطور نیست ؟ (129940)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۰۸:۵۰:۰۶
سلمان رشدی توسط حضرت امام مرتد اعلام شد. امروز می بینیم که در برخی ماهواره های فارسی مطالبی صدها برابر موهن تر گفته می شود ولی دیگر کسی تقاضای اعدام گوینده را نمی کند. برای تکرار یک گفته درست باید شرایط زمانی را هم در نظر گرفت. (129990)
 
sasan
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۱۴:۱۸:۵۴
لطفا با سند و مدرک صحبت کنید متن سخن امام را بیاورید (130457)
 
تکرار
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۱۹:۳۵:۲۸
دوست عزیز
حذف کار آنهایی است که از موضع ضعف به دنیا می نگرند
سعی کنیم اشتباهات را تکرار نکنیم و واقع بین باشیم با این حرف شما اگر همسایه شما با شما تضاد عقیدتی داشته باشد بایستی به شما تجاوز نماید. (130876)
 
ناشناس
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۱۰:۵۳:۴۱
احمدی نژاد کسی هست که آرمان ها و ایده های امام خمینی را در عرصه بین االمللی زنده کرد (131479)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۰۸:۳۰:۱۴
اگر دكتر احمدي نژاد اهل احساساتي شدن بود, حماسه دانشگاه كلمبيا بوجود نمي آمد. كاش ميديدي كه چه آتشي به جانشان زد و چگونه در طول سفرش توطئه ها را با منطق , سليس و ساده خنثي ميكرد. چرا متوجه نيستي كه وقتي ملوانهاي انگليسي را خلع لباس كرد و با لباس شخصي به انگليس بازگرداند, چه دستاورد بزرگي بود و چقدر دست آنها را از ايران قطع كرد. كاش توجه ميكردي كه اگر دستشان را در مورد اسرائيل و هولوكاست رو نميكرد, الان مشغول نوشتن نامه هايي خفت بارتر و ذليلانه تر از نامه خفت بار سال 2003 بوديم. مطمئن باش كه اگر دكتر احمدي نژاد نبود, الان توي خاورميانه بزرگ (كه در آن ايران به پنج كشور مختلف تقسيم شده بود) زندگي ميكردي, و نه توي ايران. (129970)
 
امین
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۱۸:۳۵:۱۶
کدام حماسه آقا یا خانم محترم؟
اینکه دیپلماتهای درجه 3 اروپایی و آمریکایی به هنگام سخنرانی ات پشیزی ارز قائل نشوند و سالن را ترک کنند؟
اینکه یک دلقک دماغ مصنوعی به سمت ات پرت کند؟
همه آبروریزی بود حماسه کجا بود بابا! (132042)
 
ana
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۱۹:۵۵:۰۵
سلام طرفدار احمدی نژادم دو اتیشه هم هستم اما اینکه گفتی احمدی نژاد نبود ایران تکه تکه می شد رو قبول ندارم
پس مردم و رهبری چی میشن؟
مگه تو اول انقلاب کی این مملکت رو از تجزیه نجات داد احمدی نژاد یا خدا؟
خدا خدا خدا
که لطف و تقدیرش از مجرا و مسیر ولایت فقیه و حضور مردم تجلی پیدا میکنه و اجرایی می شه (132113)
 
حامدي
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۰:۴۴:۳۳
زيرا جريان تندروي طرفدار احمدي نژاد در عمل پيرو رهبري نیست
. (127699)
 
حامد
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۵:۴۸:۰۵
برادر بر به حرفای رهبری خوب گوش کن ببین ایشون طرفدار چه کسی هستش! (129401)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۰۱:۲۲:۰۹
خوب گوش کردیم فرمودند رای خود را به کسی نمی گویم . و همچنین فرمودند بعضی از حمایت من از دولت مفهوم نا صحیحی را جعل ( دقت کنید کلمه جعل را بکار بردند!) می کنند. و فرمودند که رییس جمهور پاکدست و مردمی و و... باشد که میرحسین هم بوده ... (129852)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۱۶:۳۰:۱۰
برادر حامد از اینکه یک تنه داری به همه اظهار نظرهای جواب می دی تعجب نمی کنم به هرحال اگه دولت احمدی نژاد واسه ملت ایران آب نداشته واسه بعضیها که نون داشته بعضی هایی که خودت بهتر از همه میشناسیشون. (131888)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۱:۰۳:۴۵
اولا احمدي‌نژاد وزراي ژنرال نمي‌خواهد و افراد ضعيف و حرف شنو و بله قربان گو در وزارتخانه‌ها مي‌گمارد در نتيجه قوه مجريه را فلج كرده است. ثانيا در برابر حرف حق تسليم نمي‌شود. در سال 85 چقدر توكلي فرياد زد اين پولهاي نفت را خرج نكنيد، نقدينگي بالا مي‌رود، واردات بالا مي‌رود‌، توليد كننده داخلي بدبخت مي‌شود... اما مگر ايشان گوش داد؟ چقدر اقتصاددانها نامه نوشتند كه اين كارها را نكن ؟ اگر مي‌خواهيد بدانيد چرا نبايد به احمدي‌نژاد راي داد فقط يكبار سخنراني دكتر دانش جعفري را در مراسم توديعش بخوانيد:. (127723)
 
مهدی
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۱:۰۵:۳۶
احمدی نژاد در این چهار سال نشان داده است که به قانون هایی که اعتقادی ندارد عمل نمی کند حتی اگر مجلس هم فکرش آنر ا تصویب کند. در واقع فکر خود را از فکر دیگران برتر می داند و این نوع تفکر برای من قابل تحمل نیست لذا به کسی که خود را برتر از دیگران می داند رای نمی دهم. (127755)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۲:۵۱:۲۷
چون به سرنوشت میهنم علاقه مندم و شدیدا\" نگران آینده کشورم هستم. (129140)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۲:۵۲:۴۸
چون نمي توانم خود را راضي کنم به کسي راي بدهم که به واسطه رفتن به سازمان ملل ناگهان نور چراغها را با هاله نور اشتباه بگيرد. به جاي رسيدگي به امور کلان کشور هر روز يک ادعاي عجيب و غريب مانند توليد انرژي هسته اي در زير زمين و ... را علم کند. به جاي پاسداشت قانون، قانون گريز باشد. خود و اطرافيانش دروغ بگويند. به جاي پاسخگويي به انتقادات، مخالفان خود را باند قدرت و ثروت بنامد و هر روز براي عوامفريبي تهديد به افشاي اسامي مفسدين اقتصادي کند در حالي که وظيفه اش اصلاح سيستم اقتصادي است نه ... (129145)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۳:۰۳:۲۵
من برخلاف چهرسال قبل به ایشان رای نمیدهم چون عملکرد ایشان باشعاهایشان در تضاد است.استفاده از آدمهای کارنابلد .دورشدن نخبگان تغییرات پیاپی در کابینه و علی الخصوص تیم اقتصادی که نشان از نداشتن برنامه منسجم و راهبردی داردو علاوه بر ان قضایای مشایی و کردان وسکوت معنادار ایشان در برابر آنها وبرخی موارد دفاع از تخلفشان مرااز احمدی ناامید کرد. (129164)
 
علیرضا طاهر
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۳:۱۶:۵۷
چون دروغگو دشمن خدا است. (129198)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۳:۲۴:۰۷
یکیش اینکه چون از ادبیات نامناسبی استفاده میکنه (129212)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۳:۲۵:۰۰
چون نمیخواهم بدترین وضعیت ممکن را در جهان برای کشورم با رای دادن به بدترین گزینه ایجاد کنم (129213)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۳:۳۴:۱۰
به اين دليل به ايشان راي نمي دهم كه در جامعه اي كه زندگي مي كنم هيچ بهبودي را لمس نكردم و با حقوق 300 هزارتومان در ماه و كرايه 250 هزارتومان دارم زندگي مي كنم
و حداقل نمي خواهم دروغ بشنوم ايشان آنقدر كذاب هستند كه صدا سيما را هم به اين مرض دچار كرده اند اخبار مربوط به فيلم آقاي موسوي و مراجع عظام تقليد را بخوانيد آيت الله صافي گلپايگاني موسوي اردبيلي همه در سايت شان تكذيبيه همچنين اخباري را داده اند و اين عمل صدا سيما و 20.30 را تقبيح كرده اند . حالا مي فهمم كه در اين چهار سال چه دروغهايي كه به ما نگفتند.

من خودم در يكي از اين ارگانهاي دولتي بعنوان نيروي شركتي كار مي كنم و در جلسات آقايان حضور دارم و از نزديك مي بينيم كه چه تصميماتي بر عليه اين مردم كه دم از حمايت آنها را مي زنند مي گيرند . و الان براي اينكه چهره ي جناب دكتر خدشه دار نشود و ريزش شديد آرايي كه از ايشان صورت گرفته برگردد در طول چند شبانه روز لايحه خدمات كشوري را اجرا مي كنند و مي گويند فعلا اجرايي شود بعدا كم و كسر آن را بررسي مي كنيم و يا حقوق بازنشستگان را بصورت غير علمي افزايش مي دهند . و و و و وهاي ديگر كه من و شما از آن خبر نداريم .

خدايا اين كشور را از گزند دشمنان و قحطي و دروغ حفظ كن
كوروش كبير

حامي سبز جامه (129228)
 
ملت ايران
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۳:۳۷:۳۰
با توجه به افزايش حقوق اداري وضع من به نسبت 4 سال قبل بدتر شده.
قدرت خريدم به نسبت 4 سال قبل كمتر شده.
ترافيك به نسبت 4 سال قبل بدتر شده
فقر به نسبت 4 سال قبل بيشتر شده
خوشحالي به نسبت 4 سال قبل كمتر شده (129231)
 
نا شناس
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۳:۴۸:۰۲
من به اين دليل به اقاي احمدي نژاد راي نمي دهم كه متخصصان ،دانشمندان ،اهل فن به ايشان راي نمي دهد فقط همين را بگويم كه اقاي دانش جعفري(وزير اقتصاد دولت نهم) يك نخبه در رشته اقتصاد هستند كه به قول ايشان اقاي احمدي نژاد الفباي علم اقتصاد را رعايت نمي كنند قرار نيست يك رئيس جمهور همه فن حريف باشد قرار است مديريت استفاده از دانسته هاي مسئولين و بخصوص تيم اقتصادي خود را بداند .به هر حال در هر سنگري خدمت مي كنند برايشان ارزوي موفقيت مي كنم. (129251)
 
هدايتي
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۴:۰۱:۲۷
به علت بي درايتي و بي برنامگي وبي نظمي .امروز با هزار مكافات براي وزيرش راي اعتماد مگيرد .فردا بركنار ميكند .و دهها مورد اينگونه. (129273)
 
وحيد
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۴:۰۴:۱۳
به احمدي نژاد راي نميدم چون :
1-به وحدت ملي كشور، اسيب هاي بسياري رساند

2- دچار خود فريفتگي وغرور كاذب است ولذا نسبت به تجارب گذشته بي اعتناست ومي خواهد مملكت را باشعار اداره
3-به خردورزي وعقل جمعي بي اعتنااست

4-به عنوان فردي كه ازنزديك بافضاي خارج از كشور اشنا هستم برخلاف ادعاي دولتمردانش ،اظهارات ورفتارهايش سبب وهن وخفت مردم ايران در عرصه سياسي شده

5- از همه مهمتر ، عوام گرايي واستفاده ابزاري از باورهاي ديني را سرلوحه رفتارتبليغاتي خود قرارداده

6- ادامه كار او باعث ابروريزي بيشترازايران ونظام ميشود (129276)
 
ع.ر
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۴:۰۵:۱۳
چون میخواهم سرش خلوت شود و به اشتباهاتی که عزیزان در این باکس به آن

اشاره کرده اند فکر کند شاید با توبه به درگاه خداوند رستگار شود (129277)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۴:۰۹:۴۲
به ايشان راي نميدهم چون ايشان قدرت استفاده از تمام ظرفيتهاي كارشناسي ومديريتي كشورراندارند (129282)
 
احمد
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۴:۱۹:۲۸
چون در این چهارسال ورزش را بیچاره کرد. (129297)
 
ساوش
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۴:۳۳:۴۹
به آقاي احمدي نژاد راي نمي دهم :
چون شرايط زندگي براي من و تمام كساني كه در اطراف من زندگي مي كنند از چهار سال پيش خيلي سخت شده و مشكلات معيشتي به مراتب شديدتر شده است.
چون آقاي احمدي نژاد فقط اهل هياهو و جنجال رسانه اي هستند
چون به كار كارشناسي عقيده ندارند
چون هيات وزيران ايشان نسبت به دوره هاي پيش بسيار ضعيف تر بوده اند (فقط كه پاكي و صداقت و تعهد ملاك نيست بايد تخصص هم وجود داشته باشد)
چون فقط به تحريك احساسات عوام مشغولند و از انجام كارهاي اساسي مغفول.
چون وضعيت رابطه ايران با ساير كشورهاي جهان بدتر شده است.
چون انجام سرمايه گذاري در ايران متوقف شده و در حد شعار باقي مانده است.
و در يك كلام در حد رئيس جمهوري كشوري مانند ايران نيستند. (129311)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۴:۳۵:۵۷
چون مدتي بعد از راي 4 سال پيش كه به ايشان دادم دانستم كه او آدم خود راي ولجباز است (129315)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۵:۰۲:۵۲
از آمارهاي دروغين خسته شدهام واين منصب براي او زيادي بزرگ است (129337)
 
جعفر
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۵:۰۳:۵۰
چون راننده ماشینی است که فرمان وترمز انرا کنده و انداخته بیرون و در مسیر مشخص نیز حرکت نمیکند. (129339)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۵:۱۴:۴۶
رای نمی دهم تا کمر مردان ایرانی زیر بار سنگین تورم نشکند و پیش خانواده شان شرمنده نشوند. (129352)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۵:۱۵:۳۶
اول:اقتصاد - تصمیم های یک شبه و کارشناسی نشده - بالا بردن نقدینگی که همین موجب افزایش تورم و گرانی شده - بی اعتنایی به نظر کارشناسان و ...

دوم:عدم صداقت با مردم - ایشون حتی برای 1 بار و فقط 1 بار هم نشد به اشتباه دولت یا حداقل یکی از اشتباهات دولت اعتراف کنن

سوم: بعضی سیاست های فرهنگی مخصوصا سینمایی - برای مثال بارها پیش اومد یک
فیلم بعد از دریافت مجوز با وقت و هزینه زیاد ساخته شد ولی بعد از نمایش عمومی
فیلم جلوگیری شد . اگر قرار نیست فیلمی نمایش داده بشه از همون اول هم نباید مجوز صادر بشه ... همین ؟ مهمتر از همه این موضوع نشان دهنده یکجور برخورد دلبخواه و
سلیقه اییه که مخالفت اصلی هم با همینه .

چهارم: ضدیت با اینترنت - فیلترینگ دو طبقه یا دو لایه که باعث شده صفحه های معمولی
اینترنت هم به سختی باز بشن - محدود کردن سرعت اینترنت اونم با این کیفیت خطهای
کشور واقعا واسه مردم مشکل درست کرده ... همه از این وضع ناراحت هستن ..
آیا موضوع اینترنت اینقدر اهمیت داره . . وقتی ما از دولت و بانکداری اینترنتی صحبت میکنیم و هر روز در کشور به کاربران اینترنت اضافه می شه بله این موضوع خیلی اهمیت داره ... فکر میکنم این دولت لقب ضد اینترنت ترین دولت تاریخو بگیره .

پنجم: سیاست خارجی - نمی گم دولت در این زمینه کاملا ناموفق بوده ولی اگر بهتر
و حساب شده تر عمل می شد الان در دنیا دوستان بیشتری داشتیم

پس عزت و سربلندی ما چی می شه ... عزت و سربلندی ما وابسته به یک نفر نیست
وای به روزی که بخواد عزت ما با رفتن یک نفر به باد بره

پس ساده زیستی آقای احمدی نژاد چی میشه - آقای احمدی نژاد با انتخاب آقای محصولی به عنوان وزیر کشور ثابت کردن ساده زیستی نمی تونه ملاک درستی برای
انتخاب یک سیاستمدار باشه . ( حداقل اعتقاد خودشونو نشون دادن ) . تمام (129353)
 
محمد حسين معظمي ماوي
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۵:۱۸:۳۱
1) به خاطر تزريق بيش از حد پول در سيستم اقتصادي
2) به خاطر ماهي خريدن و دادن دست مستضعفين به جاي خريدن چوبه ماهي گيري و آموزش ماهي گيري به آنها
3) عدم استفاده از روشهاي نوين مديريتي در اداره كشور
4) رواج فرهنگ گداپروري در بين اقشار مختلف مردم با به راه انداختن سيستم نامه نگاري ستقيم با رئيس جمهور
5) عدم صداقت در وعده هاي مطرح شده در سفرشان به شهرمان
6) تصويب پروژه هاي كذائي از قبيل تصويب خريد 5 دستگاه آمبولانس براي بيمارستان فلان و يا احداث دركانگاه در روستاي فلان.
7) مذيريت كشور به سبك قرون گذشته
8) عدم تعمل صحيح در زمينه پرونده انرژي هسته اي با غرب.
9) عدم صداقت در اعلام پيشرفتهاي هسته اي
10) رواج بيش از حد بي كاري
11) توقف پروژه هاي صنعتي و ملي
12) خودداري از صرف درآمدهاي نفتي در پروژه هاي پول ساز.
13) تزريق پول در سيستم اقتصادي
14) اعتقاد به نظريه قبول تورم در قبال كاهش بي كاري . نظريه اي كه ده هفتاد را براي آمركا جهنمي كرد.
15) نداشتن پرستيژ ظاهري( ايشان معرف يك كشور هستند و قبل از اينكه كشور هاي خارجي و مردم آنها مردم ايران را ببينند او را به عنوان نمونه يك ايراني ميبينند).
16) سفر هاي استاني پر خرج.
17) از بين بردن فرصت ها و تبديل آنها به تهديد.
و ...
عزت مزيد. (129357)
 
محمد
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۵:۱۹:۰۴
چون آقای احمدی نژاد فقط خودشو قبول داره ونه تنها از دولت های گذشته قدردانی نمیکنه بلکه آنها را متهم به فساد و انواع اتهامات نیز می نماید .بابا یه کم انصاف.....
من نمی خواهم رییس جمهورم چنین آدم خود شیفته و قدر ناشناسی باشد . (129359)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۵:۳۸:۰۹
بهش راي نميدم چون تحمل مخالف رو نداره و شهامت پذيرش خطا رو نداره و شجاعت شنيدن حقيقت را نداره سخنراني آتيشين دليل شجاعت نيس تو دهن آمريكا زدن نشانه قدرت نيست اما پذيرش مسوليت و پاسخ گويي و انتقاد پذيري واقعا شجاعت مي خواهد واقعا بزرگي مي خواهد احمدي نژاد بزرگ نيست بزرگ منش نيست حتي شعار نوكر مردم بودن هم ادعايي است براي كوبيدن مخالفين ... (129387)
 
احسان
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۵:۴۵:۳۵
به احمدی نژاد رای نمی دهم چون علیه همه مسئولان قبلی نظام حرف زده و حتیدوره ریاست جمهوری مقام معظم را هم زیر سوال برده و انگار خود به تنهایی انقلاب جدیدی براه انداخته! (129396)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۵:۵۸:۰۴
بخاطر اینکه : اگر اشتباه نکنم سعدی علیه الرحمه فرموده اند

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است با دوستان مروت با دشمنان مدارا

جناب احمدی نژاد با دوستان هم مدارا ندارند نمیدانم با دشمنان چکار خواهند کرد. (129410)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۶:۰۱:۰۳
رای نمی دهم تا مدیران باتجربه گوشه نشین به میدان کار بازگردند و میهن خویش را آباد کنند. (129412)
 
هادي
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۶:۰۳:۵۰
به آقای احمدی نژاد رای نمی دهم چون :

1- ايشان خود راي است و با کسي مشورت نمي کند.
2- صرفا دنبال طرح هاي کوتاه مدت و زود بازده بدون در نظر گرفتن مسائل و معايب جانبي است تا شهرت بيشتر براي خود دست و پا کند.
3- بدون دليل هزينه هاي زيادي را به جامعه تحميل کرده است.
4- حاضر به پذيرش خطا هاي دولت خود نيست و با فرفکني از زير آن ها شانه خالي مي کند.
5- بدون اطمينان از صحت‘ در مورد ديگران (خصوصا با نظرات مخالف) تهمت زده و هيچ نگراني از ابعاد آن ندارد (نمونه بارز آن اظهار نظر در مورد خاتمي و استقبال شيراک از او که با منتشر شدن تصاوير کامل استقبال عدم صحت گفته هاي ايشان مشخص شد.
6- مصادره کردن تمام کار ها و پروژه هاي باارزش بعد از انقلاب به نام خود.
7 - پايين آوردن سطح گفتمان جامعه و استفاده از روش هاي عوامفريبانه
....
و هزاران نکته منفي ديگر که دوستان ديگر اشاره کردند. (129416)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۶:۱۸:۰۱
نمی خواهم کسی برایم رییس جمهورم بدترین جوک ها را بسازد برای همین به او رای نمی دهم (129435)
 
صمد
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۶:۳۷:۴۲
در پاسخ به دوست عزیزی که گفته نمی خواهد افرادی مثل کردان ، علی آبادی و ... از بیت المال حقوق بگیرند با ید گفت شما از کجا میدونید که آنها از این دولت حقوق میگرفتند . همون طور که میدونید بسیاری از این افراد حتی فعالیتهای اقتصادی خودشان رو تعطیل کرده اند و جهت خدمت به افرادی مثل شما با تحمل بار تهمتها و افتراها قبول مسئولیت کرده اند . (129449)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۶:۴۵:۴۵
مديريت نسنجيده، بي توجهي به منافع ملي و رفتارهاي غير عقلايي هزينه هاي زيادي براي مملكت ببار آورد و تحقير شديم.
غرور ملي جريحه دارشد و كساني كه در نقشه جهان پيدانيستند نيز ادعاي مرزي نمودند. (129457)
 
بهروز
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۶:۵۶:۰۳
اقایان الفی شما از ترس آرای کم احمدی نژاد تا کنون نظر سنجی اینترنتی انجام نداده اید وحال که به نوعی می خواهید این کار را انجام دهید باز هم دست به عصا راه می روید نگاهی به امار افرادی که به ایشان رای نمی دهند ولی نظرشان در انتظار درج شدن است ومقایسه ان با سایرین بیانگر این بی صداقتی است چرا از حقیقت فرار میکنید (129469)
 
بهرام
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۶:۵۷:۲۸
رئیس جمهور به عنوان بالاترین مقام اجرایی کشور بایستی مزین به رفتار و کردار و گفتار در شان این مقام باشد. متاسفانه آقای احمدی نژاد فاقد این ویژگی هاست و در موارد سه گانه یاد شده همانند یک فرد عادی و کوچه بازاری است واین امر باعث خسارت های فراوانی است که در جامعه تاثیر گذار است. (129471)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۷:۴۸:۴۴
رای نمیدهم تا نیاید و به من آمار اشتباه ندهد و نگوید من از برای اداره جهان برنامه دارم (129521)
 
حامد
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۷:۴۸:۴۶
اقای احمدی نژاد چون صادق نیست رای نمی دهم (129522)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۷:۵۱:۳۴
ای کاش می شد این نظرها و آنهایی که سانسور شده اند را در کتابی چاپ کرد. آینها بیان نظرات مردمی است که در حساسترین برهم تاریخی نوشته اند. تورا خدا اینها را جمع کنید و بصورت کتاب یا pdf در اختیار عموم بگذارید. تاریخ ما به این دیگاهها نیاز دارد. تا مجبور نشویم 50 یا 100 سال دیگر شخصی چون احمدی نژاد را به رئیس جمهوری برگزینیم. حافظه تاریخی ایرانیها خوب نیست. دست مریزاد. (129525)
 
رسول
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۷:۵۲:۵۲
به آقای احمدی نژاد رای نمیدهم زیرا معنی و مفهوم این کلمات رو میدونم:
1-عدالت2-آزادی3-قانون4-کار کارشناسی5-برنامه6-سیاست خارجی موفق7-صداقت8-فرهنگ و... (129526)
 
سعيد
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۸:۰۸:۳۵
به نظر شخص بنده مهمترين دليل راي ندادن به آقاي احمدي نزاد عدم صداقت ايشان و نيز كتمان واقعيات بديهي و آشكار مي باشد.
حتي اگر ايشان در تمامي موارد ديگر شايستگي اين مقام را داشتند همين عدم صداقت براي عدم صلاحيت ايشان كفايت مي كرد. (129541)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۸:۴۲:۲۰
به احمدی نژاد رای نمی دهم به چند دلیل
1- اهل مشورت نیست
2- از دین استفاده ابزاری می کند و در قاموس ایشان هر کس با او باشد ا نقلابی و امام زمانی هرکس نباشد دزد فاسد و....
3- دست به متهم کردن و حرف های خلاف واقع ایشان حرف
مانند اینکه بدون هیچ شرمندگی از مشائی دفاع کرد و گفت چنین
حرفی نزده با اینکه در تلوزیون پخش شد و منجر به واکنش رهبری
گردید
4 - به قانون احترام نمی گذارد خودش را عین قانون می داند
5 بر او مشتبه شده که برای همیشه رئیس جمهور می ماند (البته این
عادت همه رئیس جمهور ها هست )
ولی ذات انتخابات اینه که بفهماند همیشه اینطوری نیست و درسی است
از طرف خداوند که مواظب باشید مشورت کردن هم یکی از راههای خدا
است فقط سر کسی به فقیر تنها راه خدا نیست راه های دیگری وجود
دارد مهمترین ان احترام به بندگان دیگر که متاسفانه ... (129574)
 
مجید
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۸:۴۴:۵۴
بخاطر حمایت از کردان (129579)
 
جواد جعفری
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۸:۵۰:۰۷
سلام-فقط دو مورد میگم 1-حمایت از علی کردان 2-مبارزه در راه عدالت در حالیکه با مخابرات با تمام تعرفه هایی که بیش از مصوبات می گیرد هیچ برخوردی نکرد(پیامک)؟! (129588)
 
مهدي انصاري
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۸:۵۲:۴۱
تمام سفرهاي استاني فقط تبليغاتي بوده است.احمدي نژاد از تعطيلي مدارس و ادارات براي استقبال سوئ استفاده ميكند. (129593)
 
محمد
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۸:۵۹:۱۱
ایشان آگاهانه در تضاد با گفته هایشان عمل می کنند. (129607)
 
عبدالله ايراني
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۸:۵۹:۲۱
راستش منو همسرم بار اول به ايشون راي داديم در حالي كه ارزش سهاممون (شركت سرمايه گذاري توسعه صنعتي )به 350 تومن رسيده بود.بعد كه ايشون اومد و اعلام كرد بورس دلال بازيه ارزش سهاممون به شدت كاهش پيدا كرد و در عرض اين جهار سال از85تومن بالاتر نرفته به عبارتي از ارزش اسميش هم كه 100تومن بوده كمتره.حالا شما جاي من بودي چيكار ميكردي؟ (129608)
 
reza
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۹:۲۶:۴۴
آقا برای مملكت داری تنها انگيزه كافی نيست . اگر از مديران گوش به فرمان و ضعيف استفاده بشه وضعيت همين ميشه كه ميبينيد
صداقت هم از اهم ويژگيهای يك دولت اسلامی ميباشد كه متاسفانه در دولت فعلی چيزی از آن باقی نمانده است. (129630)
 
امیری
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۱۹:۵۱:۳۷
رای نمی دهم به دلیل:
1- علی کردان
2- اسفندیار رحیم مشایی
3- هاله نور
4- تغییر 12 وزیر و معاون رییس جمهور
5- مهرداد بذرپاش
6- کاغذ پاره نامیدن مدارک آکادمیک
7- وضعیت اسفناک مدیریت ورزش کشور
8- مواضع، اظهارات و آمارهای غلوآمیز در مورد کارکرد دولت
9- بسته و محدود بودن تیم همراه کارشناسی و مشاوره ای
10- مقابله با تصمیمات و مصوبات مجلس
11- تندرو، متعصب و بی اخلاق بودن بسیاری از طرفداران نزدیک
12- بیش از اندازه منطقی عامیانه و عوامانه صحبت کردن

البته ایشان دارای نقاط قوت و امتیازات فراوانی هستند، اما دلایل بالا برای رای ندادن کافیست! (129646)
 
امین کان
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۲۰:۵۸:۳۰
من به ایشون رای نمیدم چون معتقدم ایشون در بسیاری از تصمیم گیری های سیاسی و اقتصادیشون خود محور هستن و به نظرات متخصصان اون بخش توجه نمیکنن و از طرفی از چارچوب مصوبات مجلس پاشون رو فراتر میذارن و در واقع به مصوبات مجلس دقیقا عمل نمیکنن و قانون گریز هستن!
یا علی (129683)
 
سعید
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۲۱:۲۳:۰۲
1- مومن است ، ولی هدفش وسیله اش را توجیه می کند
2- پرتلاش است ، ولی سنجیده تصمیم نمی گیرد
3- دلسوز است و دوستدار دین و منافع ملی ، ولی متاسفانه دانش لازم را برای خدمت به این دو ندارد (129694)
 
مسلمان
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۲۱:۳۸:۴۰
اصلی ترین دلیل من اینست که ایشون اقشار ملت رو در تقابل با یکدیگر قرار دادند و عدم اعتماد رو در اقشار مختلف مردم نسبت به یکدیگر افزایش دادن در حالی که ملت ما برای گام به جلو بیش از هر چیز نیاز به زندگی تمام تفکرات و اقشار در کنارهم دارد (129709)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۲۲:۱۳:۵۴
چون مدام می گوید فساد کنندگان اقتصادی را اعلام می کنم ولی نمی کند. اگر تهمت نیست اعلام کند و سندش را ارائه کند تا به جزایشان برسند. چرا اعلام نمی کند؟ (129719)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۲۲:۱۷:۱۹
برای اینکه متخصصین مملکت خودشان را می کشند که به ایشان بفهمانند که تصمیمی که گرفته اند به ضرر کشور است، ولی ایشان حرف خودش را می زند، آخرش هم که می بینیم که نتیجه اش چه می شود. (129723)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۲۲:۲۱:۰۹
چون اهل مشورت و تبیین دقیق جزیئات برنامه ها خود نیست، به منتقدان جواب نمی دهد (در حدی که گویی حتی آدم حسابشان نمی کند). سعی نمی کند که منطقی بشیند و با آنها بحث کند تا به توافق منطقی برسند. نسبت به خیلی ها سوء ظن دارد در حالیکه سند جدی برای این مسائل ندارد (یا ارائه نمی کند.) (129725)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۲۲:۲۶:۲۶
بخاطر اینکه ابراز دوستی و مهرورزی ایشان من را یاد خاله خرسه می اندازد. (129728)
 
جعفر
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۲۳:۰۲:۴۵
ایشان در دوره قبل سه حرف خوب و درست زدند:
1-نفت وقتی 9 دلار یا 30 دلار میشه مردم حس نمی کنند. باید نفت بیاد به سفره های مردم
2-جرا باید پستها بین چند نفر بچرخد. مگر قحط الرجال هست؟
3-حمایت از قشر فقیر و روستایی
ولی عملکردشان:
1-نفت تا 150 دلار رفت و مردم هم این افزایش را حس کردند ولی برعکس!
2- کافی است تعداد پستهای الهام را بشمارید تا معلوم شود قحط الرجالی در دوره ایشان تشدید شده!
3-تورم 25 درصد بوده ولی قیمت خرید تضمینی گندم در سالهای 85 و 86 ثابت بوده!
- (129753)
 
علیرضا
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۲۳:۳۴:۱۴
به احمدی نژاد رای نمیدهم زیرا برای عقل و شعور خودم ارزش زیادی قائل هستم. (129767)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۱ ۲۳:۳۹:۲۴
به احمدی نژاد رای نمی دهم چون دوران ریاست جمهوری مقام معظم رهبری را در گفتگو با شبکه خبر زیر سوال بردند (129769)
 
Sdnajafi94
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۰۰:۵۷:۰۹
سلام علی آل یاسین

سنم کم است(15سال دارم) و نمیتوانم رای بدهم ولی با تمام وجود برای دکتر احمدی نژاد تبلیغ میکنم شاید فکر کنید چیزی گرفتم یا نفسم از جای گرم بلن میشه. ولی اصلا اینتور نیست...........رای میدهم چون:
1-دکتر است و مثل بعضی ها(خا.......) با فوق لیسانس فلسفه خود را دکتر معرفی نکرده.
2-چون عدالت رو واقعا در روستاها اجرا کرده(الکی نگو دروغه اول برو نگاه کن بعد.......)الیته تا جایی که تونسته.
3-انرژی هسته ای رو احیا کرد ولا معلو نبود آقای(روحا.......)میخواست چند سال تعلیق رو به آمریکا هدیه بده.10 سال .....شاید هم برای همیشه
3- خداییش زحمت کشید با اینکه از خودی ها ( هاش.......) و خارجی ها اذیت شد.
4-رهبری به طور علنی ازش حمایت کردند
5-آمریکا ازش متنفرره
6- مثل بعضی ها نترسید که منافعش لتمه بخوره مثل مرد تو درو اول ریاستش بنزین رو سهمیه بندی کرد که انصافا به نفع همه بود ولی.................


مرد فقط بیدار باشید و واقع نگر (129820)
 
يك ايراني
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۰۱:۱۰:۴۹
هاشمي 8 سال رياست كرد خاتمي 8سال حالا احمدي نژاد رو بزاريم 4سال بسشه!اين دوره 4سال يكي ديگه بياد شايد اصلا عوض شه!چرا ما بايد اينطوري باشيم؟بزاريم كسه ديگه بياد شايد وضع از اين بهتر بشه ما كه پول نفت رو سر سفرمون نديديم !ولي احمدي نژاد قول داده ما سر چا هاي نفت ببريه اين ديگه خداييش خيلي باحاله (129838)
 
امین
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۰۱:۱۱:۲۴
به او رای نمیدهم چون در خارج ا ز کشور اعتباری برای ایرانیان باقی نگذاشته. (129840)
 
رحیم
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۰۱:۳۲:۵۲
بابا تو دیگه کی هستی ناشناس مرد حسابی ایشون میر حسین و دولتش رو زیر سوال برد نه رهبری را حداقل یه دلیل قویتر پیدا کن (129860)
 
محمد
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۰۲:۴۱:۲۴
از روز اول با سپردن امور به آقای احمدی نژاد مخالف بودم. خدا را گواه میگیرم که همان زمان به نزدیکان گفتم که کشاورزی نابود خواهد شد و معضلات اقتصادی آنروز به بحران اقتصادی تبدیل خواهد شد. امروز به حقیقت سخنان آنروزم رسیده اند. وقتی 150 تن از اساتید اقتصاد میگویند راه شما اشتباه است. یعنی قبول میکنند که در مقابل دولت اظهار نظر کنند و حداقل خطر بیکاری و بی توجهی را می پذیرند این به معنی آن است که احساس خطر کرده اند. وقتی 125 نفر اساتید بهترین دانشگاه ایران از مردم درخواست میکنند که جلوی ادامه وضع موجود را بگیرند یعنی احساس خطر می کنند. وقتی عده ای از آنهائی که روز اول از آقای احمدی نژاد حمایت کردند اکنون سکوت می کنند و حتی در جامعه روحانیت و جامعه مدرسین حمایت همه اعضاء دست نیافتنی است یعنی راه ایشان درست نبوده است.
ما در سیاست خارجی 27 سال نام اسرائیل را از ذهنها زدودیم و فقط از مظلومیت مردم فلسطین سرودیم؛ همه ی نگاههای دنیا را به مظلومیت فلسطین معطوف کردیم و رژیم صهیونیستی را در افکار عمومی منفور کردیم. ناگهان یک نفر می آید و دست میگذارد روی نقطه قوت اسرائیل یعنی هولوکاست، موضوعی که بیش از 40 سال روی آن کار کرده اند تا آن را یک موضوع حقوقی کنند. صهیونیستها هم از خدا خواسته مظلوم نمائی همیشگی را شروع کرده و از موقعیت اهدائی رئیس جمهور ایران بهترین استفاده را میبرند.
دراقتصاد بنا بر اذعان خود آقای احمدی نژاد در 24 سال گذشته فقط یک سال نرخ تورم از دولت ایشان بیشتر بوده. ایشان دولت را با تورم 10 درصدی تحویل گرفت و طبق شاخصهای خودشان به تورم 18 درصدی و طبق شاخصهای جهانی و منطقی به تورم 28 درصدی رسانده است.
کشاورزی ما در معرض نابودی است. هر روز شاهد فروش زمینهای کشاورزی و تبدیل سرمایه کشاورزان به مستغلات در شهرهای بزرگ هستیم. از طرح نیشکر خوزستان دیگر خبری نیست و علیرغم مازاد شکر در انبارها هنوز جلوی واردات شکر گرفته نمیشود.
در عرصه فرهنگ و هنر هم همینطور همه چیز خشکیده است. کجا حضرت امام با این اعمال موافق بود.
از جوانان می خواهم برای آشنائی با افکار پویای حضرت امام به افکار نزدیکان و اهل بیت ایشان نظر کنند. ما که سنت رسول اکرم -ص- را از فرزندان پیامبر اکرم آموخته ایم چگونه سنت امام را از زبان همسایگان دور او جویا میشویم؟ (129895)
 
حمید
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۰۵:۱۶:۲۴
تمام حرفهای کاندیدها علیه هم درست است آنها فقط میگویند دیگران بدتر از ما هستند. به همین دلیل من به ایشان رای نمی دهم (129941)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۰۶:۵۰:۰۵
به خاطر استفاده خارج از انتظار از بیت المال در آستانه انتخاباتو مظلوم نمایی (129950)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۰۸:۲۵:۴۶
چون امتحان خود را خوب پس ندادند . (129968)
 
هادي
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۰۸:۴۷:۴۷
به احمدی نژاد رای نمی دهمچون ايشان دچار خود بزرگ بيني شده خودرا يك سر گردن بالتر از ديگران مي بيند (129987)
 
reza
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۰۸:۴۹:۳۸
agar omr kary aghaye ahmady nejad ra 4 sal tamam hesab konim mishavad 35000saat kary , soan man in ast k che tur dar har nim saat eyshan 1 projeh rah andazy kardan (129988)
 
استاد دانشگاه
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۰۹:۰۲:۴۹
علیرغم تمام احترامی که برای ایشان قائلم، ایشان را بدلایل زیر شایسته ریاست جمهوری کشور ایران نمی دانم:
1- اول اینکه هیچ برنامه ای بلند مدتی برای اداره کشور ندارد. اکثر برنامه هایش خلق الساعه است.
2- تجربه مدیریتی کلانی ندارد.
3- سابقه نظامی گری دارد و روح یک نظامی با آزادی و دموکراسی در تضاد است.
4- رفتار و گفتار های ایشان بسیار عامیانه و به دور از پروتوکلهای سیاسی است که یک رییس جمهور باید رعایت کند (هرچند بعضی ها این را یک حسن و نشان از مردمی بودن ایشان میدانند) .
5- تنش زایی در سیاست خارجی و بسیج دشمنان علیه کشور
6-قانون گریزی ایشان. به انحاء مختلف و بسیار زیرکانه قوانین مصوب کشور را دور میزند.
7- دروغگویی ( که البته این مسئله را ناشی از اطلاعات غلطی میدانم که مشاورینش در اختیارش قرار میدهند)
8- تکروی، قهرمان بازی، رفتار به دور از شأن با وزیران و مدیرانش، و حرفهایی مثل پیچاندن گوش وزیر، و در لوله آب کردن وزیر برای خوشایند مستمعینش

و مواردی دیگر که فقط به همینها بسنده کردم. من قطعا به ایشان رأی نخواهم داد. (130010)
 
رامین
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۰۹:۲۴:۴۴
ظاهرا تب دادن آماروارقام بشدت بالا گرفته و دولتمردان حاضر وسابق در حال ارائه آمارهایضد ونقیض هستند.جناب آقای رئیس جمهور هم در این برنامه آمارهایی دادند که اگر واقعا اتفاق می افتاد جای بسی خوشوقتی بود اما من با تجربه 15 سال کار کارشناسی و حضور در چند پروژه کوچک وبزرگ این مملکت وبا سابقه ای که درذهنم ازروند اجرای کارها خصوصا وقتی پای دولت درمیان است دارم هضم این آمارها برایم سخت ودشوار می اید من سال گذشته دراوج گرانی مسکن تصمیم گرفتم منزلم را عوض کنم این پروژه بظاهر ساده از بعد از تعطیلات نورورز شروع شد و من تا خانه مناسب را پیدا کردم و خانه خودم را توانستم بفروشم و خانه جدید را کمی بازسازی کردم دقیقا شش ماه طول کشید و تا بقول معروف پس لرزه های این جابحایی را توانستم رفع کنم به دیماه رسیدم.یعنی یک تعویض منزل قریب به 9 ماه من را درگیر کرد حالا شما فکرکنید چطور می توان پالایشگاه و کارخانه فولاد و سیمان را ظرف 4 سال از صفر شروع کرد و به تولید رساند.این مقایسه با ان سابقه کاری و روند کندی که دراجرای پروژه ها همه ما در این کشو سراغ داریم صحت این آمارها را بشدت زیر سوال می برد.ر (130026)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۰۹:۲۸:۲۰
چون مملکت رو با آزمون و خطا اداره میکند. (130032)
 
افق
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۱۱:۱۲:۲۳
به ایشون رای نمیدم
چون هیچکاری برای من و کشورم انجام ندادند و فقط حرف زدن.عمل نکردن (130126)
 
محمد تقي
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۱۱:۲۰:۳۷
به آقاي احمدي نزاد راي نميدهم بدلايل زير:
1-خود راي بودن ايشان.
2-نداشتن برنامه مشخص اقتصادي
3-ادعاي حل مشكلات جهاني در حالي كه از مشكلات كشور خودمان عاجز مياشد.‍‍‍
4-عدم استفاده از نظرات كارشناسان (130141)
 
عبدالله
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۱۱:۲۴:۵۰
بزرگترين اشتباه بزرگان اصول گرا اين بود كه آلترناتيوي براي احمدي نژاد باقي نگذاشتند . اگر قاليباف كانديدا مي شد حتما راي مي آورد و دولت در دست اصولگرايان باقي مي ماند اما رفتارهاي تند و حذف همه كساني كه كمي با او اختلاف در روش يا منش داشته اند نشان داد كه ايشان به درد رئيس جمهور شدن نمي خورد . متاسفانه به علت خطاهاي ايشان فرصتي عظيم از دست رفت و جامعه نسبت به اصول گرايي بد بين شد . (130148)
 
داریوش
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۱۱:۴۰:۴۰
به آقای دکتر احمی نژاد رای نمیدهم:
1- نمیخواهم شاهد خرد شدن اعتبار ایران اسلامی در جهان باشم
2- تیم قوی ندارد .مدیرا و وزرای اصلا لیاقت و توانایی ندارند
3- حس مشارکت و همفکری ندارد
4- اطرافیانش را مهمتر از ایران میداند
5- اکثر مدیران از دایره فامیلی ایشان می باشد
6- نمیخواهم شاهد ریاکاری و تزویر در جامعه باشم
7- درک اقتصادی درستی ندارند و تورم وحشتناک ناشی از همین سوئ مدیریت است اگر ایشان به نظرات اقتصادی کارشناسان گوش میکرد الان دیگر دغدغه انتخابات را نداشت. ایشان در سال 1384 کشور را با نرخ تورم حدود 11 درصد تحویل گرفت ولی تا سال گذشته توانسته این نرخ را به 25 درصد برساند( طبق گزارش بانک مرکزی) البته بنده این نرخ را قبول ندام فکر میکنم تورم بالای 40 درصد رسیده است
8-....... (130178)
 
سعید
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۱۱:۵۹:۴۵
از پیام 129607 | محمد می شود این را استباط کر اه ایشان خلاف واقع حرف می زند. همینطوره! و به این دلیل نباید به ایشان رای داد. خداوند ایشان را برای همسر و فرزندانش حفظ کند. از نیت حتماً خیری هم که نسبت به مملکت داشته اند و دارند ممنون ولی بیش از این ... (130208)
 
مهدی شاکر
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۱۲:۱۱:۳۸
توجیه وسیله با هدف مهمترین و راهبردی ترین اشتباه دولتمردان در دولت نهم بود. (130222)
 
سيد بهزاد جواهري
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۱۲:۳۴:۵۹
عليرغم نكات قوت زيادي كه در جناب آقاي احمدي نژاد وجود دارد و عليرغم احترامي كه برايشان قائل هستم.ايشان به علت اينكه فاقد نگرش كلان نگر در اداره كشور هستند،فرد مناسبي براي پست رياست جمهوري نبوده و لذا به ايشان راي نخواهم داد (130266)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۱۲:۴۶:۵۲
چون خود رای است (130289)
 
حسین
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۱۳:۴۱:۳۵
وقتی در یک دولت سه بار رئیس بانک مرکزی و دو بار وزیر کشور عوض بشود نشان از این است که مدیریت قوی نیست. (130398)
 
مهدی
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۱۳:۴۸:۵۲
بدلیل عدم پذیرش نظر کارشناسان حتی نمایندگان مجلس شورای اسلامی (130408)
 
مهدی
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۱۳:۵۱:۵۹
بدلیل عدم توجه به نظر کارشناسی حتی مصوبات و نظر نمایندگان مجلس شورای اسلامی (130417)
 
مجید
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۱۳:۵۸:۱۵
به احمدی نژاد رای نمی دهم به خاطر مدیریت بد اقتصادی قیمت مسکن چندین برابر شد و مسکن که یکی از بزرگ ترین دق دقه های یک جونه به یک مشکل غیر قابل حل تبدیل شده اگه فکرشو بکنید می بینید که حداقل 20 سال یک جوان را عقب انداخته فکر نکنم کسی به خاطر 20 سال از عمرش عقب بیفته تا یه خونه داشته باشه رای بده کاش به این نکته هم فکر می کردید (130429)
 
امیرصدری دهخوارقانی
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۱۴:۱۲:۲۳
به احمدی نژادرای نمی دهم چون شعارفقروفسادوتبعیض احمدی نژادبپاخیز سرداداما هم فقروهم فسلدوهم تبعیض رشدچهارصددرصدی دردوره اش پیداکرد
چون ازبرماه ایران هزاروچهارصدمنحرف شدواقتصادراروبه ویرانی برد
چون فضا راپلیسی کردونظامیان رافرماندارواستاندارکرد
وهزارویک دلیل دیگر (130446)
 
شهاب
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۱۴:۱۵:۴۷
عدم برنامه ريزي و مديريت كارامد و كارشناسي شده در سطح كشور؟
تسليم مجلس به كليه خواستهاي رئيس جمهور تنها جهت حمايت از عملكرد او؟
بي توجهي مجلس به آمارها و ارقام هاي ارائه شده توسط دولت جهت حمايت از دولت؟
ايجاد سيستم تك صدايي در دولت و شخص آقاي احمدي نژاد در تصميمات و انفعال مجلس در بيشتر نظرات ايشان بطوريكه حتي در صورت عدم تصويب لوايح جهت حفظ اقتدار ايشان با راهكارهاي متفاوت به او كمك ميشود.
بي توجهي به فرهنگ و هنر كشور و سانسور بي حد در تمامي اركان فرهنگي.
شعار زدگي بيش از حد آقاي احمدي نژاد.
و در يك كلام نگاه تك بعدي و افراطي ايشان در كليه تصميمات داخلي و خارجي .

تا چه زماني بايد مردم بهاي خواستها و تمايلات شخصي و گروهي افراطي را پرداخت نمايند؟آيا وقت آن نرسيده كه اعتدال و تصميمات كارشناسي جاي افراطي گري و تصميمات مقطعي و تمايلات دروني را بگيرد؟ (130452)
 
محسن
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۱۴:۳۰:۳۲
واقعا احساس می کنم که احمدی نژاد از همه کاندیدا ها از نظر مالی و اخلاقی و اعتقادی \"سالمتر\" است. اما پدر من از او هم بهتر است! آیا پدر من بدرد ریاست دولت می خورد؟
دوست دارم به احمدی نژاد رای دهم و او را دوست دارم، اما دائم تصاویر مشایی، کردان، بذرپاش، ثمره، علی آبادی، محصولی و ... برابرم مجسم می شود و سوال بزرگ من این است که احمدی نژاد چرا در برابر اشتباهات و خیانت های این افراد سکوت می کنی ؟
پس به خاطر خدا به تو رای نمی دهم. (130477)
 
كارشناس ارشد اقتصاد
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۱۵:۰۶:۵۳
به آقاي احمدي نژاد راي نمي دهم چون ايشان از همان ابتداي روي كار آمدن با يك سري ازتصميمات شتابزده و غير كارشناسي در حوزه هاي مختلف و همچنين عدول از قوانين مصوب مجلس شوراي اسلامي تاحدود زيادي باعث بر هم خوردن تعادل دركشور شد برخي از اين تصميمها عبارتند از:
1- كاهش نرخ بهره تسهيلات به زير نرخ تورم2- تبديل بي رويه دلارهاي نفتي به ريال و در نتيجه افزايش نقدينگي و تورم 3- عدم ثبات در مديريت كلان كشور4- تحت فشار قراردادن بانك مركزي و خدشه در استقلال آن5- استفاده از مديران بي تجربه
6- عدم نقد پذيري و سركوب نظرات مخالف در كابينه 7- بيان موارد عوامگرايانه بدون توجه به منافع كلان و نظر كارشناسي8- واردات بي رويه وعدم توجه به توليد داخل (130521)
 
محمد
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۱۵:۱۳:۳۵
\"در اين فراخوان، نظرات طولاني (بيش از 4 سطر).... منعكس نمي‌شود...\"
داشتم فكر مي كردم اين حرف الف رو باور كنم يا نوشته دوستمون آقا لاادري! شامل بيش از 300 سطر؟! (130533)
 
امیر
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۱۵:۲۵:۵۶
ایشان در صحبتهایشان آماری اعلام کردند که با منطق مطابقت ندارد. بطور مثال: در این دولت بیست هزار اختراع ثبت شده. اگر کسی فقط کمی اطلاعات ریاضی داشته باشد با ضرب و تقسیم هر 2 ساعت یک اختراع. در این دولت هفتاد هزار طرح عمرانی به بهره برداری رسیده است این یعنی هر 50 دقیقه یک پروژه افتتاح شده است. حال بفرمائید با این آمار و نشر اینگونه مسائل که خلاف واقع است و نوعی اهانت به شعور مخاتب می باشد باید به ایشان اعتماد کرد؟ (130549)
 
ابوطالب
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۱۸:۲۴:۰۶
به محمود رای نمی دهم چون 1.رئیس جمهور باید فقط در تهران باشد و به روستاهای دور افتاده و محروم سر نزند
2.چون با مردم صمیمی است
3.چون دست خیلی های را از بیت المال کوتاه کرده است
4.چون جلوی غرب ایستاد و در مقابل تهدیدات آنها نترسید
5.چون به گفتامان اصیل انقلاب و مرحوم امام برگشت
6.چون دایره قدرت و مدیریت را شکست و از نیروهای جوان و با انرژی استفاده کرد
7.چون مردمی است
8.چون در ژنو دهن اسرائیل را سرویس کرد
9.چون مردی از تبار جبهه و جنگ بود
به تمتا این دلایل که گفتم به احمدی نژاد رای نمی دهم
جدا از شوخی فقط به دلایل بالا و هزاران دلیل دیگه به احمدی نژاد رای می دهم ان شاالله در پناه خدا و اهلبیت دهن همه اصلاح طلبان رت سریس می کند یاعلی مدد (130801)
 
ناشناس
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۱۱:۳۴:۴۹
موافقم (131549)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۱۱:۴۸:۲۶
صرفنظر از محتواي پيام ايشان آيا ضوابط سايت شما اين ادبيات را مجاز دانسته كه اجازه درج كامنت را داده است ؟ (131569)
 
ع.ا
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۲۱:۱۲:۰۷
برای اینکه که قیمت پودر لباس شویی را تا هشتصد تومان با لا برد چرا ولی موسوی در زمان جنک قیمت را ثابت نگه داشت (130957)
 
برادر کوچک شما و اقای احمدی نژاد
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۲۲:۵۳:۳۴
1- با افزایش 20% قیمت بنزین در 4 سال گذشته در حال حاضر قیمت این ماده ارزانتر از اب به حدود 180 تومان میرسید . حالا این مابه التفاوت 80 تومان را برای حدود 70 میلیون لیتر مصرف روزانه کشور ومصرف سالانه محاسبه بفرمایید خواهید دید که رقمی معادل دو هزار میلیارد تومان میشود . تورمی که در دولتهای گذشته متعاقب افزایش قیمت بنزیین رخ میداد در این جهار سال بدون این افزایش با نرخی بالاتر اتفاق افتاد . همین محاسبه را برای سه سال قبل هم با در نظر گرفتن قیمت مربوطه میتوان انجام داد . کشورهای پیشرفته با مالیات بنزیین درامدهای هنگفت بدست می اورند انوقت در کشور ما که فریادمان از نا عادلانه بودن یارانه ها بلند است برای کسب محبوبیت و به اتکای چاههای نفت وصندوق پر برکت ذخیره ارزی بنزیین را اینچنین به رایگان میدهیم . ایا اگر امروز قیمت بنزیین حدود 200 تومان بود تعیین نرخ ازاد و بدون یارانه برای ان بسیار اسانتر نبود ؟ . .

2- از دست دادن یک فرصت طلایی با به پایان رساندن موجودی صندوق ذخیره ارزی.
ایا اگر انقدر موجودی در صندوق وجود میداشت که نیاز ارزی بودجه سال یا دو سال را تامین میکرد و یک بودجه ارزی محقق شده در اختیار دولت قرار میگرفت بهتر نبود ؟
در اینصورت ارز حاصل از فروش نفت در سال جاری به صندوق واریز میشد .
خروج اقتصاد ما از اسارت نفت شاید خواب بدون تعبییری باشد . ولی اگر به این شکل عمل میشد حداقل از تاثیرات انی نوسانات قیمت نفت مصون میشدیم (131011)
 
احمد
۱۳۸۸-۰۳-۱۲ ۲۳:۱۱:۴۰
بنده يك راي دارم آن را هم براي كانديداي اصلح كنار گذاشته ام!
به نظر بنده و به دلايلي كه خيلي از بازديدكنندگان اين صفحه به آن اشاره كرده اند از جمله تكروي و توجه نكردن به افراد متخصص و با تجربه، آقاي احمدي ن‍ژاد قطعا اصلح نيستند. همچنين بر خلاف دوستان اصولگرا كه به ناچار از ايشان حمايت ميكنند، به هيچ وجه معتقد به راي دهي به \"صالح راي آور\" نيستم.
http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=3148

حفظ يا بدست آوردن قدرت از طريق حذف اصلح يك نقض غرض آشكار است. از حضرت علي (ع) نقل شده :حکومت بر شما، نزد من، مانند آب بينی بز يا کفش چند وصله دار است؛ مگر اين که با آن حقی را برپای دارم يا از ظلمی جلوگيری کنم.
بر پا كردن حق با پايمال كردن آن ميسر نمي شود حال با هر توجيهي صورت گيرد. (131018)
 
الف قاف
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۰۰:۴۸:۰۱
متأسفانه 90 درصد ایرادات فوق یا اصولاً صحت ندارد و یا تحریف و غلو شده است. ویا اگر هم حقیقت دارد در مقایسه با دولت های قبل بسیار ناچیز است.
فکر نمی کردم مردم انقدر تحت نأثیر جنگ روانی قرار بگیرند. (131074)
 
مهدي.ح
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۰۱:۱۷:۴۲
1- ايشان رجل سياسي نيست و اين از نوع صحبت و رفتار ايشان در داخل وخارج مشخص است
2- بعلت افراط و تفريط در انجام امور اقتصادي و سياسي كه هزينه هاي گزافي را به مملكت تحميل كرد ازجمله عدم توجه به هشدار اقتصاددانان در مورد ابتلاي كشور به بيماري اقتصادي هلندي و همچنين رفتارهاي سياسي غلطي كه باعث ايجاد تحريمها و مشكلات اقتصادي كنوني شده است
3- استفاده از مشاوران ووزيران ... كه باعث مشكلات بزرگي مثل تورم بالاي 25 درصد - بيكاري شديد و ركود بخش صنعت و كشاورزي شده اند.مثلا چرا بعد از جشن خودكفائي گندم در سال 84 بايد امسال مجددا يكي از بزرگترين واردكنندگان گندم باشيم. (131103)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۰۲:۰۶:۲۳
BE AHMADINEJAD RAY NEMIDAM CHON EDALATKHAHE .CHON ZEDE SAHYONISTE CHON MARDOMIYE CHON PAKDASTE CHON ZEDE MAFIYAST CHON SAZESHKARNIST CHON PORKAR NIST! (131162)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۰۲:۰۶:۴۴
چون متخصص نیست (131163)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۰۴:۱۸:۴۷
1- چون رفتن او به روستاها ضعف مديران انتخابي ايشان و در نتيجه ضعف ايشان در انتخاب مديران را مي رساند و كار زير دستان را خود با رفتن به روستاها انجام مي دهد.
2- ارائه آمارهاي غير شفاف و غير واضح
3- حمايت از قشري خاص
4-نزول شان ايرانيان در جهان
5- عدم استفاده از نخبگان
و ...... هزاران دليل ديگر (131210)
 
مهدی
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۰۹:۱۶:۵۳
به احمدی نژاد رای نمی دهم چون
ایشان مدیر نیستند و در حد واندازه رئیس جمهور نیز نمی باشند. ایشان ممکن است انسان ساده زیست، مردمی، مومن، خداپرست، ظلم ستيز و ... باشند. اما اینها برای رئیس جمهوری کافی نیست چون تمام این خصلتها در تمام مراجع تقلید بزرگوار ما به مراتب کاملتر وجود دارد . خصلتی که یک رئیس جمهور باید داشته باشد مديریت و جهان بینی است که متاسفانه جناب آقای دکتر چنین خصلتی ندارند بنابراین به کسی رای می دهم مدير و مدبر بوده و ایران را متعلق به همه ايرانیان با هر گرایش و مذهبی بداند و هر کسی را به به دلیل داشتن نظر مخالف به چوب خائن نراند. (131356)
 
یاسر
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۰۹:۳۴:۰۹
در ضمن قبول کاستی های دولتهای پیشین ، عملکرد اقتصادی دولت احمدی نژاد به دلایلی همچون نداشتن جنگ در زمان آقای خامنه ای و شرایط بازسازی پس از آن در زمان رفسنجانی و نیز کاهش شدید قیمت نفت و مشکلات سیاست داخلی زمان خاتمی را بد ارزیابی می کنم زیرا دولت احمدی نژاد نتوانست از درآمد بالا و حمایت سازمانهای دخیل در حکومت مثل سپاه و حمایتهای صدا و سیما استفاده نماید .

درست است که مردم مناطق محروم طرفدار این دولت هستند ولی چون دولت از لحاظ سیاسی در تضاد با بقیه بزرگان نظام مانند آقای رفسنجانی هست و تنها خود را در راه حق می بیند و بقیه را در جبهه شرک میبیند و هر کس از دولت انتقاد کند کافر محسوب می گردد(بیانیه خانم فاطمه رجبی) و در ضمن بسیاری از حامیان سیاسی خود را به همراه ندارد مثل شورای شهر تهران که در انتخابت قبلی از ایشان حمایت کردند ،اگر رای بیاورد در اداره کشور به مشکل خواهد خورد.

البته نباید از اقدامات خوب دولت مثلا در تسهیل وام ازدواج و توجه به مناطق محروم گذشت.

به هر حال امیدوارم دولتی سرکار بیاید که بجای تخریب دولتهای پیشین و پر کاری رییس آن و سر پوش گذاشتن برحرفهای ریاست سازمان گردشگری و میراث فرهنگی که در تضاد با سیاستهای سی ساله نظام بود و سکوت معنی دار در برابر استیضاح وزیر کشور و اصرار برآمارهای نهادهای تحت نفوذ دولت و هدف بودن سفرهای بیشمار استانی مخصوصاً در دور دوم و ایجاد گشتهای ارشاد که برعکس حرفهای تبلیغی آقای احمدی نژاد بود در فضایی آرام ترو با برنامه ریزی دقیق و حساب شده برای حل مشکلات اساسی جوانان که همانا بیکاری ، تورم ، قیمت بسیار بالای مسکن و... است ، قدم بردارد.

به ریس جمهور دهم هم پیشنهاد میکنم که کار دولت خود را با بررسی همین صحبتهای کاندیداهای ریاست جمهوری شروع نماید.

میدانم که از انعکاس مطلب فوق معذورید (131370)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۱۰:۱۸:۰۳
دلیل نه گفتن مردم عادی به احمدی نژاد خیلی ساده است. بگذاریدیک مثال عرض کنم.
1- رییس جمهور: من اسناد زیادی از سو استفاده و فساد مالی مدیران قبل دولت نهم دارم که اگر لازم باشد آنها را ارئه می کنم. البته امیدوارم مجبور نشوم.
فرد عادی اجتماع: آیا او چنین افرادی را می شناسد پس چرا افشا نمی کند. چه هنگام لزوم این کار پیش خواهد آمد. کی مجبور می شود این کار را بکند؟ مگر قرار نبود با مردم صادق باشد پس چرا بخاطر خود مردم این کار را نمی کند. آمدیم هیچ وقت مجبور نشد پس اونی که سو استفاده کرده چی می شه. (131424)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۱۱:۵۷:۴۴
به احمدی نژاد رای نمی دهم
چون
مدیر نیست
بدون اندیشه و برنامه کارشناسی کار می کند
به نظر می رسد که ایران را دوست ندارد
و تنها اهداف مبهمی که در سر دارد را دنبال می کند (131580)
 
غلامرضا
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۱۲:۱۲:۰۴
من به عنوان يك پيمانكار در صنايع نفت و گاز و پتروشيمي به هيچ عنوان به آقاي احمدي نژاد راي نميدهم چون :
1- سيستم مديريتي و ساختاري وزارت نفت را به شدت ضعيف و پريشان مي بينم .
2- حجم پروژه ها به شدت كاهش پيدا نموده و به تعداد بيكاراني كه قبلاً شاغل در بخش خصوصي بوده اند افزوده شده است .
3- هيچ گونه امنيت اخلاقي در جامعه نمي بينم و دوست دارم بانوان كشورم از امنيت و آزادي بصورت همزمان برخوردار باشند . (اين جزء حقوق اوليه آنهاست ) كه با مديريت ايشان اصلاً به اين موضوع خوشبين نيستم . (131599)
 
ناشناس
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۱۲:۱۲:۳۵
با سلام - چرا اينهمه ميگويد افشا ميكنم و نكرد؟ چرا بازهم وعده افشا كردن ميدهد ؟ همين دليل كافي است (131601)
 
هادی فلاح
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۱۳:۱۹:۴۷
روی صحبتم با دوستان الفه
اگر این کارتون نظرخواهیه ، نیازی نیست به همه منتقدان جواب بدین
در مورد اقای احمدی نژاد نیازی به ورود به زوایای انتقادی نمی بینم چون اظهر من الشمس است همین بس که دوستان اصولگرا هم ترجیح دادند قرق شدگان همراه ایشان نباشند (131665)
 
ایرانی
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۱۳:۲۲:۳۴
من به آقای احمدی نژاد رای نمی دهم نه به خاطر اینکه با مواضع ایشان اختلاف 100درصد دارم رای نمیدهم
1- چون ایشان جایگاهها را نمی شناسد نمیداند که عقاید شخصی را نباید در تریبون رسمی به زبان آورد چون از دیدگاه بین المللی کلام ریس جمهور کلام و عقیده کل ملت است بطور مثال ممکن است خیلی ها با مسئله هولوکاست مشکل داشته باشند و ایده خود را هم بیان و یا حتی مکتوب کنند ولی گناه یا خیر آن را به پای یک ملت نمی گذارند که تبعات بین المللی آن هم شامل حال آن ملت شود
2- یک ریس جمهور ممکن است با بعضی از قومیت ها و یا اقلیت ها اختلاف عقیده داشته باشد ولی زمانیکه در این مسند رسمی قرار میگیرد با از حقوق تمامی آنها دفاع کن که متاسفانه ایشان عقاید شخصی را اعمال میکنند.
3- ریس جمهور به آمار ها بدون بررسی و نظر دقیق کارشناسان و فقط به صرف تخریب و تبلیغ و یا خدای ناکرده فریب نباید استناد کند .

4-و...... تود خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل (131669)
 
علي
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۱۴:۰۰:۰۲
من دور قبل به احمدي راي دادم ولي الان من بهش راي نمي دم چون ادم هايي دور اون هستن كه گزارش هاي اشتباه به اون ميدن احمدي نزاد دوره قبل از جنس مردم بود و لي اين احمدي نژاد از جنس محصولي كردان و مشايي (131710)
 
محمد
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۱۸:۵۰:۱۲
من دور قبل به احمدی نژاد رای دادم و این دفعه هم با افتخار به ایشان رای می دهم . چون ایشان را سالم تر از همه کاندیداهای دیگر می دانم . حتی اگر 100 خطا امثال کردان و مشایی داشته باشد خطا و ایراد بقیه از فرط زیادی اصلا قابل احصاء نیست. شما دارید به راحتی عملکرد ایشان را با ایده آل مقایسه می کنید و ایراد می گیرید اما در مقام مقایسه خیلی برتر از کسانی است که با لباس روحانیت برای خوشنودی و جمع آوری رای بعضی ها آزادی را دستاویز قرار می دهند و میان خانم ها گل پخش می کنند یا برای رای عده ای دیگر از حمایت امثال سروش از خود می بالند یا نماینده ایشان بهائیت را که دانشگاه الازهر سنی مذهب آنها را صهیونیستی می خواند آن فرقه ضاله را شهروند می خواند . یا دیگر کاندید که احمدی نژاد را عوام فریب معرفی می کند و خود با شال سبز سیدی خود را تبلیغ می کند و و و و هزاران مورد دیگر به راحتی هر آماری را دروغ می خوانید و خود را راحت می کنید. (132051)
 
مدرس
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۱۴:۲۳:۵۲
محروم كردن خيل عظيمي از مديران ارشد وتجربيات وتخصص آنان دراداره مملكت جفاي بزرگي بود كه احمدي نزاد به انقلاب ومردم كرد ايشان بايستي ظرفيت خودش را با جايگاه رياست جمهوري متناسب مي كرد تا بتواند از ظرفيتهاي مديريتي وخزانه 25 ساله انقلاب به نفع پيشرفت نظام ورضايت مردم استفاده كند به نظر من ايشان در حد يك مدير مياني مي تواند موفق باشد آن هم بشرط اينكه مشاركت پذير وانتتقاد پذير باشد. (131732)
 
علي
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۱۵:۰۰:۲۷
-من به آقاي احمدي نژاد راي نميدهم چون ايشان اعتقادي به نظام برنامه ريزي ندارد.
-من به آقاي احمدي نژاد راي نميدهم چون قانون گريز است و قوانين مصوب نمايندگان مجلس را كه به نيابت از طرف مردم قانونگذاري ميكنند اجرا نمي كند.اگر تنها پناه و ملجا مردم كه قانون است حرمتش زايل شود به كجا ميشود پناه برد.
-من به آقاي احمدي نژاد راي نميدهم چون آمار غير واقعي به مردم ميدهد.
-من به آقاي احمدي نژاد راي نميدهم چونفضاي جامعه را امنيتي كرئه است. (131773)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۱۵:۴۹:۵۵
من فقط بخاطر به او رای نمیدهم (131839)
 
فرشاد
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۱۶:۱۱:۵۹
من به آقای احمدی نژاد رای نمی دهم ! چرا که :
لازم است بر عکس نظرات تبلیغاتی و غیر واقعی که عنوان شده ، من به عنوان یک ایرانی خارج از کشور بگویم که با آمدن آقای احمدی نژاد نه تنها اعتبار ایرانیان در خارج و کشورهائی که در آن ساکن هستیم کم شد، این در حالیست که نه دولت آقای احمدی نژاد و نه سفارتخانه ها و نه سفرای ایران حامی ایرانیان هستند و از منافع آنان دفاع نمی کنند. (131870)
 
علي
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۱۶:۱۴:۴۱
1.چون ايشان با گماردن امثال اقاي كردان واصرار بر بودنش ثابت كرد كه عدالت را براي راي اوردن دستاويز كرده است.
2.اگر رهبري را قبول دارد ايشان صراحتا سال 76هنگام انداختن راي در صندوق فرمايش دادند هيچ كس براي من اقاي هاشمي نميشود پس چرا اينقدر مورد هجوم اقاي احمدي واقع ميشود؟
3.اين روزها ميگويد بيش از بيست سال دولت دست شما بود چنين وچنان كرديد ايا ايشان نيمداند كه دو دوره رياست جمهور رهبري بودند؟!
4.دراين چهار سال چقدر رويه عادلانه درمديرانش بوده ؟ كدام پاداش ميليوني قطع شد ؟! ايا به جز اينكه پادش بگيران عوض شدند اتفاق ديگري افتاد؟!
و هزاران اما واگر ديگر در پايان بعنوان يك مسلمان ايراني حاضرم براي دفاع از اسلام وعدالت مظلوم ودفاع از ارمان شهدا و اصولگرايي واصلاح طلبي و خيلي ازواژهاي مردم فريب و ولايت فقيه كه خيلي ها دم از ذوب در ان ميزنند با ايشان وساير كانديداها مناظره رو در رو نمايم وملت بزرگ ايران را به داوري دعوت نمايم.
ولي حيف كه صداي مثل مني به جايي نميرسد واز رجال نيستيم! (131872)
 
فرشاد
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۱۶:۱۴:۵۸
به احمدی نژاد رای نمی دهم . چرا که :
آقای احمدی نژاد با رفتارها و گفتار های نسنجیده خود در قامت رئیس جمهور ایران لطمات معنوی نیز به ایرانیان وارد کرده . نوع گفتار ایشان هنوز در حد یک شهردار یکی از مناطق تهران یا پائین تر از آن است و در نوع استفاده ایشان از کلمات در حد رئیس جمهور یک کشور با فرهنگ غنی و کهن همچون ایران نیست. فکر نمی کنم هیچ ایرانی خردمندی از استفاده کلماتی مانند پیچاندن گوش، الاغ ، ترمز، قطار ، و.... توسط رئیس جمهور مملکتش راضی و خشنود باشد. (131873)
 
مهدی
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۱۶:۱۵:۲۶
من به این . . . رای نمیدهم چون من در یکی از بزرگترین شرکتهای مالی ایران کار می کنم و بلایی که این مرد بر سر اقتصاد این کشور آورد در تاریخ انقلاب بی سابقه است. (131874)
 
فرشاد
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۱۶:۱۶:۱۴
به احمدی نژاد رای نمی دهم . چرا که :
گاهی اوقات عنوان کردن موضوعات توسط رئیس جمهور ، به نوعی بی احترامی به شعور کلی جامعه است و گویا همه ایرانیان نادان و نا آگاه و بی سواد هستند!
مثلآ در یکی از سفر های استانی در جمع مردم ابراز کردند که یک دختر خانم مدرسه ای در زیر زمین خانه شان اانرژی هسته ای تولید کرده و این کار را توسط ابزاری انجام داده که این ابزار را از بازار خریداری کرده! حال شما قضاوت کنید .....نه یک استاد، نه یک مهندس ، نه یک دانشجو ، نه یک دیپلمه ، بلکه یک بچه مدرسه ای هم به این حرف می خندد. چرا که درست کردن آدامس هم به این سادگی نیست ! (131875)
 
فرشاد
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۱۶:۱۸:۳۵
به احمدی نژاد رای نمی دهم . چرا که :
استفاده از اعداد و رقم های بالا و من در آوردی یکی دیگر از خصوصیات دولت و شخص ایشان است.
مثلآ مشايي گفته قدمت نام خلیج فارس به 30 میلیون سال است! آن زمان حتی دایناسورها هم در روی زمین نبودند! یا موضوعاتی مثل دریافت وام های جند میلیاردی توسط یک خانم که بعدآ آقای مظاهر گفتند که ایشان چند صفر را اضافه خوانده است و سی میلیارد ، سه میلیون بوده! (131879)
 
فرشاد
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۱۶:۲۲:۴۷
به احمدی نژاد رای نمی دهم . چرا که :
سر زدن به روستا ها و عکس گرفتن با مردم دردی را علاج نمی کند. کدام کشور از بین کشورهای پیشرفته را سراغ دارید که رئیس جمهورش با سرکشی به روستاها فقر را ریشه کن کرده؟من حاضرم 100 سال یک بار هم رئیس جمهور را نبینم ، اما وضع معیشتم خوب باشد. اگر خرج سفر های استانی را به همان مردم بدهید منفعتش از دیدار با رئیس جمهور و دریافت چهل هراز تومان بیشتر است! (131885)
 
حسن سعیدآبادی
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۱۶:۵۱:۴۷
به آقای احمدی نژاد رای نمیدهم چونکه آقای حسین شریعتمداری از ایشان حمایت میکند (131909)
 
رسول
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۱۷:۱۲:۱۷
از قدیم گفته اند اگر کسی را بخواهید خوب بشناسید ببینید رفقایش چه کسانی هستند شما در باره کردان ومشایی و ووزیر میلیاردی احمدی نژاد چه نظری دارید؟ (131931)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۱۷:۲۱:۳۱
رای نمی دهم چون فرد خودرایی است (131948)
 
امير
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۱۷:۴۳:۳۳
به ايشان راي نمي دهم چون:
1- بي برنامه گي
2-عدم ثبات مديريتي
3-عدم توجه به انتقادات دلسوزان مملكت
4-سياست خارجي مشوش
5- سياست اقتصادي سطحي نگر
6- حذف نخبگان سياسي و اقتصادي در حوزه هاي تصميم گيري
7- شعارهاي فراوان و بدون عمل
8- زير پا گذاشتن مصوبات مجلس
9- زيردستان دوست با ملت اسرائيل
10- اصرار در تائيد صلاحيت كردان و عدم عذرخواهي از ملت (131970)
 
shahab
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۱۷:۵۳:۰۳
سلام
چون احمدی نژاد فقط خودشو قبول داره (131986)
 
مهدي فرهادي
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۱۷:۵۹:۴۳
چون به تفكر و برنامه در اداره كشور اعتقاد دارم
جون به كرامت انسانها باور دارم
چون به آينده وطنم اعتقاد دارم و نمي خواهم وطن عزيزتر از جانم در دست عده اي هوچي و عوامفريب و ... بيفتد
چون به اعتقادات و دين مردمم علاقه دارم و نمي خواهم اين اعتقادات دستمايه مشتي قدرت طلب قرار گيرد
هزاران دليل ديگر دارم كه در سينه ام محفوظ است
ميدانم اين نظرات نمايش داده نمي شود ولي حد اقل به آنها فكر كنيد (131997)
 
علي
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۱۸:۰۰:۲۶
دعوت به جلسه‌اي از ايشان ديدم كه سه روز پيش صادر شده بود و روز بعد دست ما رسيده بود و براي فردا بايد مي رفتيم جلسه. حالا بگم كه داستان چي بود
موضوع جلسه نفت بود. مي خواستم بگم كه اگر شما مي‌خواستي يك خانه شخصي به قيمت 200 ميليون تومان بخري، تمام فاميل و اشنا و دوست خودت را مي‌بري و بيش از 20 بنگاه سر م‌زني و با 20 نفر مشورت مي‌كني كه مبادا سرت كالاه برود. حالا براي سرمايه‌گذاري 2000 ميليون دلاري آن هم از محل بيت المال مي‌خواهي بدون مطالعه و سه رزوه تصميم بگيري! اگر شخصي هم بود سه روزه تصميم مي‌گرفتي؟
مملكت داري آدم با تجربه و تخصص و ... مي‌خواهد و صرف ساده زيستي ملاك خوبي نيست. (131998)
 
ocho
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۱۸:۱۲:۵۲
من به احمدی نژادرای نمی دهم چون ازسیب زمینی خوشم نمی آید (132017)
 
saeed
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۱۸:۳۳:۵۳
من به بقيه نامزد ها كاري ندارم دوره پيش هم به احمدي نژاد رأي دادم ولي تعارف كه نداريم ايشون نتونست كار كنه ديگه ! ( غير از اينه ؟) (132040)
 
علي
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۲۰:۲۲:۲۷
بابا
فرض كه نتونست
(البته اين ديگر كمي بي انصافي است كه اصلا نتونست يا كمي تا قسمتي تونست)
حالا فرض كه نتونست كاري بكنه!
پس بگذاريم اونائي بياين كه بتونن خوب بخورن!
احزابي مثل كارگزاران(خودشون)، مشاركت(در بيت‌المال)، سازمان مجاهدين(در امورات نفت و صنايع سنگين!) و كذا و كذا وسط ميدونن!
همين صحنه انتخابات خوب نشان مي‌دهد كه آنجائي هم كه احمدي‌نژاد نتونست چرا نتوست!
بالاخره بعضي سفره‌هاي گسنرده بيت المال براي بعضي از ببرهاي درنده باحال! پهن نيست مي‌فهمي يا بقيه اش را هم بنويسم ديگه الف هم جرات نكنه درج كنه! (132134)
 
رضا
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۱۹:۴۵:۱۸
من فقط به خاطر عکس زیر به احمدی نژاد رای نمیدم

شما به این کار چی میگید ؟

http://www.gigaimage.com/images/5i6kqf35gluivnnucm6.jpg

http://www.megapic.ir/images/h8jbcnsxi0d0mj9egknk.jpg (132103)
 
علي
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۲۰:۱۷:۱۲
بابا كم سواد!
درباره اين عكس‌ها كه توضيح دادند
برو از معلم عربي‌تون بپرس مطمئن شي!
اين جمله كذائي يعني «دولت‌هاي عربي خليج» نه چيز ديگه!
نشانه‌اش:
العربية «ة» دارد. به دول(جمع دولت كه مونث است) اضافه مي‌شود نه به خليج كه مذكر است! (132129)
 
امین
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۲۲:۲۹:۳۷
دوست پرسواد من لطفا کلمه فارسی که در ادامه خلیج میاد هم به ما نشون بدید.

خلیج عربی با خلیج خالی چه فرقی میکنه؟

مهم اینه که فارسش حذف شده. (132202)
 
علی
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۲۰:۲۰:۲۹
به هیچ وجه در حد واندازه رئیس جمهور نیست (132132)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۲۰:۵۶:۵۶
چون هاله نور دروغین را باور ندارم...کردان.محصولی.فاطمه رجبی را هم دوست ندارم (132158)
 
ایرانی
۱۳۸۸-۰۳-۱۳ ۲۳:۴۰:۲۶
چون بی عرضه ترین مسولان را منصوب کرده وخیلی بیشتر از عمل کردن شعار تو خالی میدهد (132210)
 
۱۳۸۸-۰۳-۱۴ ۰۰:۳۳:۵۱
فقط به خاطر نحوه مناظره با آقای موسوی. (132218)
 
مجید
۱۳۸۸-۰۳-۱۴ ۰۱:۱۸:۴۸
به احمدی نژاد رای نمیدم چون مطمئنم نیمی وزرای خودش هم بهش رای نمیدن (132468)
 
سخن سنج
۱۳۸۸-۰۳-۲۹ ۰۸:۱۹:۵۵
من به دلايل زيادي كه وجود دارد درخواب به ديگران راي مي دهم وبه احمدي نژاد راي نخواهم داد.
دليل 1 ) با اين اقدامات خود بساط چپاولگران راجمع مي كند وبعد ما كاسه ليسان جهان به كاممان نمي شود
دليل 2) مقابل آمريكا وديگر كشورهاي زورگو مي ايستد واين باقانون جنگل در تضاد است
دليل 3 ) به هرچه آدم دست و پا چلفتي بي عرضه كمك مي كند واين باشعار جهاني «برو قوي شو اگر راحت جان طلبي / كه درجهان طبيعت ضعيف پايمال است» درتباين است
بس است وقت ندارم به همين دلايل در عالم رويا به او نمي دهم (154308)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.