نظر منتشر شده
۱۱۰
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 198361
مشروح سخنان گفت و گوی تلویزیونی دکتر روحانی:
برای گفتگو با ۵+۱ کاملا آماده‌ایم/ تا پایان سال پرداخت یارانه ها به همین صورت انجام می شود
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۹ شهريور ۱۳۹۲ ساعت ۲۲:۵۲
اولین گفت‌و‌گوی تلویزیونی حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور دقایقی پیش از شبکه اول سیما آغاز شد. در این گفت‌وگوی زنده تلویزیونی خبری از مرتضی حیدری مجری همیشگی گفت‌وگوهای زنده تلویزیونی محمود احمدی‌نژاد نیست. اجرای این برنامه زنده تلویزیونی را عبدالرشیدی برعهده دارد.

روحانی گفت: به همه مردم ایران، اقوام، روستانشین‌ها، شهری‌ها و همه آنهایی که الان کنار تلویزیون برنامه را تماشا میکنند سلام عرض میکنم و درود می‌فرستم و هفته کرامت، میلاد کریمه اهل بیت علیه السلام و میلاد امام هشتم که در پیش رو داریم را تبریک عرض می‌کنم و به همه جانباختگان در حادثه بسیار تاسف‌آور دیشب که عده‌ای در این حادثه کشته و عده‌ای مجروح شدند، به همه خانواده‌های عزادار تسلیت می‌گویم و برای همه جراحت‌دیدگان آرزوی سلامتی و بهبود می‌کنم.

دولت در زمینه این حادثه به وظیفه خود عمل خواهد کرد. دستورات موکدی به وزارت کشور و وزارت راه و ترابری و مسکن و شهرسازی داده شده که در زمینه این حادثه بررسی کنند. بیشتر برای اینکه شاهد چنین حوادثی در آینده نباشیم. به وزیر بهداشت هم دستور داده شده در زمینه رسیدگی به مجروحان حادثه اقدامات لازم را انجام دهد.

* خدا را شاکریم در این هفته هایی که گذشته تلاش شده به وظایف دولت عمل شود. وزرا معرفی شدند. رای اعتماد گرفتند و دولت تشکیل شد و به حمدالله ۳ هفته کاری از این دولت گذشته و امشب خوشحالم که به یکی از وعده‌هایی که به آن تاکید می‌کردم عمل میکنم و آن گزارش دهی به مردم عزیز و بزرگوار کشورمان است. این دولت، دولت پاسخگو خواهد بود و گزارشش برمبنای تبلیغات نیست بلکه برمبنای واقعیت ها و تشکیل واقعیت هاست.

* هدف این است که کشور مال مردم است و دولت خادم مردم است. خادم باید در برابر اربابان خودش در هر قسمتی گزارش دهد. البته گزارش دهی ما در بخش های مختلف است. دولت سخنگو دارد و بخشی از مطالب از این طریق برای مردم بیان می‌شود. بخشی اقدامات از طریق دستگاه های مربوطه و مسئولان تبیین می شود و بخشی از گزارش ها توسط رئیس جمهور به صورت نوبه ای خدمت مردم تقدیم می شود.

معتقدیم باید مردم بدانند انچه میگذرد و انتظار داریم مردم اظهارنظر و نقد و نصیحت کنند. دولت خدمتگزار از آن آنهاست و لذا از صاحبان اصلی کشور که مردم هستند دولت توقع دارد ضمن حمایت و یاری، دولت را هدایت هم بکند در مسیری که خواسته آنهاست.

* روحانی ادامه داد: قضاوت درباره اقدامات سه هفته گذشته با مردم است. تلاشمان بر این است که همه توانمان را برای خدمت به کار بگیریم. امیدواریم خدمتمان مقبول خدا و مردم باشد و بنده و همکارانمان بتوانیم رضایت مردم را در شرایط بسیار سخت امروز کشور جمع کنیم.

* ما در ۳ بخش مطالعاتی انجام دادیم. یک بخش گروه کاری در همان دوران رقابت های انتخاباتی، ارزیابی و برنامه ریزی میکرد که محصول کار آنها برنامه دولت تدبیر و امید بود که در اختیار مردم قرار گرفت. وعده ها برمبنای ارزیابی ها و نظر و خواست و مطالبه مردم بود.

بخش دوم پس از اعلام نتیجه آرا بود که رئیس جمهور منتخب لازم میدیدی گروه کارهای جدیدی تشکیل شود و در بخش های مختلف هر گروهی کار بسیار وسیعی را شروع کردند. در حوزه های سیاست داخلی و خارجی و اقتصادی و فرهنگی و امنیتی و ...؛ همه بخش ها مورد بررسی قرار گرفت و مجموعه بسیار ارزشمندی توسط عزیزان تدوین شد.

یکی از وعده های من این بود که در ۱۰۰ روز اول به طور دقیق کشور را آنچنان که تحویل گرفتیم به مردم گزارش بدهیم.

*رئیس جمهور اضافه کرد: در همه ارزیابی ها مشکلات اساسی را عمدتاً در دو بخش دیدیم و می بینیم. در بخش اقتصاد و بخش روابط خارجی.

در بخش اقتصاد کشور در شرایط رکود تورمی هست. دلیلش آن است که هم بانک مرکزی و هم مرکز آمار اعلام میکنند که رشد اقتصادی سال ۱۳۹۱ منفی بوده است. البته بانک مرکزی رقمی را اعلام و مرکز آمار رقم دیگری را اعلام کردند ولی هر دو در منفی بودن متفق هستند.

آنچه مرکز امار اعلام کرده ۵.۴ هست. منفی. و بانک مرکزی البته ۶ ماهه اول را اعلام کرده که منهای ۲.۲ هست بدون نفت. البته با نفت بیشتر می شود. فکر میکنیم رقم بانک مرکزی به مرکز آمار نزدیک باشد.

* ارقام تورم، نقطه به نقطه حدود ۴۴ درصد است و تورم سالانه ما پایان مرداد ۳۹ درصد است واین رقم نشان میدهد کشور از لحاظ تورم و رکود در شرایط ویژه ای قرار دارد. وقتی شرایط این است کار بسیار سخت میشود. اگر تنها رکود باشد با سیاست انبساطی میتوانیم به جنگ رکود برویم و وقتی فقط تورم باشد با سیاست انقباضی میتوان تورم را مهار کرد. ولی وقتی هر دو هست کار بسیار سخت است. البته این به معنای عدم امیدواری دولت به آینده و نداشتن راه حل نیست. هم به دنبال راه حل بلند مدت هستیم و هم کوتاه مدت. دولت در بودجه و یارانه اقداماتی را انجام داده و میدهد. دولت برای اقدامات فوری خودش برنامه ریزی کرده و به نتایجی رسیده که بخشی اش را امشب برای مردم شرح می دهم.

* رئیس جمهور کشورمان تاکید کرد: بودجه در ۱۰ سال گذشته از ۲۵ هزار میلیارد تومان به ۲۱۰ هزار میلیارد تومان رسیده. یعنی ۸ برابر شده است. در حالی که قیمت اجناس در این مدت ۵ برابر شده. یعنی پیشی گرفتن هزینه دولت حتی بیش از قیمت اجناس و کالاها. این یعنی دولت در زمینه انبساط بودجه قدمهایی را برداشته که خودبخود با مشکلاتی مواجه می شود. در گذشته با این رقم ۸ برابر نمیشده از مردم مالیات گرفته شود لذا تکیه اصلی بر درآمد نفت بود. وقتی نفت به خاطر تحریم دچار مشکل شد یا باید مالیات را افزایش دهیم که بسیار سخت است. یا باید خدمات را تقلیل دهیم. یعنی در آموزش و بهداشت و مسائل اجتماعی و امنیت و دفاع و ...؛ که این هم شدنی نیست. لذا اولین بررسی دولت این بود که بودجه ۲۱۰ هزار میلیارد تومانی آیا اکنون عملی است؟ سوال اول ما ابتدا از معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی بود. گزارشی که در دولت قبل به من دادند گفتند این بودجه در خوشبینانه ترین شرایط ۱۳۰ هزار میلیاردش محقق میشود. یعنی ۸۰ هزار میلیاردش محقق نمی شود.

در شروع کار دولت معاونت برنامه ریزی مجددا بررسی کرد و به این نتیجه رسید که امکان تحقق همین ۱۳۰ هزار میلیارد است. برای مبارزه با رکود و در زمینه برنامه های عمرانی، موارد جدیدی به عنوان منابع جدید پیش بینی شده که در لایحه تقدیم مجلس شد. ما رقم ۱۵۰ هزار میلیاردی را به مجلس دادیم که اگر این تصویب شود یعنی ۶۰ هزار میلیارد بازهم کمتر بود از آنچه قبلا اعلام شده است. لذا بودجه باید حتما اصلاح شود. به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، روحانی تاکید کرد: این اولین قدم شفاف سازی هست که دولت به مردم قول داده بود. این دولت دولت راستگویان است و همه واقعیت ها را برای مردم توضیح خواهد داد. چه واقعیت هایی که خوشحال کننده باشد و چه آنها که خیلی مردم را خوشحال نکند.

* به گزارش تسنیم، رئیس جمهور در ادامه گفت: در شرایط رکود تورمی راه حل های اساسی، میان مدت و بلند مدت است. برنامه اصلیمان باید در بودجه ۹۳ آغاز شود. از الان به وزارت اقتصاد و ستاد اقتصادی دولت اعلام شده که ظرف ۶ ماه برنامه های میان و بلند مدت را برای مبارزه با رکود و تورم تهیه و به دولت ارائه کنند. اما در عین حال اقدامات کوتاه مدت داریم که شروع میکنیم و از همین هفته آغاز کردیم. البته نیاز به حضور و حمایت و مشارکت مردم داریم و بدون حضور و تلاش مردم مشکلات قابل حل نخواهد بود. اما با تلاش مردم و اتکا به خداوند همه مشکلات زود یا دیر قابل حل خواهد بود و باید مشکلات را به حل و فصل برسانیم.

* من در هفته دولت، به مردم اعلام کردم که در اولین جلسه دولت از دولت و ستاد اقتصادی دولت خواهم خواست که ظرف ۱۵ روز طرحی را به دولت ارائه کنند که در آن موانع اصلی رونق اقتصادی مشخص و اعلام شود و راه حل های کوتاه مدت نیز در آن ارائه شود که اسم آن را باید گذاشت: طرح رونق اقتصادی برای کوتاه مدت. برای بلند مدت برنامه دیگری داریم. دقیقا در ۱۵ روز در روز یکشنبه این هفته طرح ستاد اقتصادی دولت که در جلسات متعدد مورد بررسی قرار گرفته بود در جلسه هیئت وزیران مطرح شد. این طرح در ۲۵ بند به صورت عمومی، ۹ بند ویژه بانک مرکزی، و یک بند هم برای پایش که وزارت اقتصاد و دارایی ماهی یکبار به هیئت وزیران گزارش بدهد.

در برنامه امشب من چند موردش را برای مردم توضیح میدهم. همانها که یکشنبه در دولت تصویب شد. اساس اینکار روانسازی تولید، اشتغال زایی، کاهش تشریفات اداری است.

ما دو تحریم داریم؛ یکی تحریم خارجی و یکی داخلی. مثلاً برای کسی که میخواهد برای تولید مواد اولیه یا ماشین آلات بخرد و وارد کند، در سالهای اخیر دلار ۱۰۰۰ تومانی ۳ برابر شد. لذا تولید کننده باید نقدینگی اش ۳ برابر می شد. ضمنا به خاطر معضلاتی که در کشور بود و عدم قطعیت اقتصاد، بانک ها نگران بودند. قبلا برای گشایش ال سی ۱۰ درصد قیمت کالا را می گذاشت و ال سی گشایش میشد ولی بخاطر التهابات و مشکلاتی که بوجود آمد، این رقم رفت تا ۱۳۰ درصد. و بعضی موارد را رئیس بانک مرکزی گفت که به ۱۳۵ درصد افزایش یافته است. این مانع بزرگی برای تولید شد چون این مقدار نقدینگی را تولیدکنندگان آنهم با رقم دلار فعلی ندارند.

یکی از مصوبات روز یکشنبه این بود که بانک ها برنامه ریزی کنند حداکثر تا ۳۰ درصد از مشتری بابت اعتبارات اسنادی اخذ کنند. دستورالعمل در همین هفته به بانک مرکزی ابلاغ شده و به بانکها ابلاغ خواهد شد.

هر مشکلی برای تولیدکننده پیش بیاید، هزینه نهایی را باید مصرف کننده بدهد. اینها در واقع به یک معنا، اولش راه حل برای تولید است ولی در نهایت راه حل برای مشکلات مصرف کننده و مردم است.

*روحانی ادامه داد: طرف آمده جنسی سفارش کرده و حتی ۱۳۰ درصد بابت ال سی پرداخت کرده. حال در گمرک باید سودبازرگانی و حق گمرکی و ... پرداخت کند. نقدینگی جدید لذا نیاز دارد. جنس در گمرک باقی می ماند! یکی از مصوبات این بود که اگر وارد کننده و تولید کننده برای حقوق ورودی کالایش بدهکار به گمرک است، گمرک معادل بدهکاریش فقط همان کالا را نگهدارد. در دارو البته تسهیلات بیشتری را قائل هستیم.

این دست و بال را باز میکند و بسیاری از کالاهای انباشته در گمرک به بازار می آید و رونق در تولید ایجاد می شود که موجب افزایش اشتغال می شود تا از شرایط فعلی کشور عبور کنیم.

گاهی جنسی وارد شده، اسناد با جنسی که وارد شده از لحاظ تعداد و قیمت اختلاف هست. تا ۵ درصد اختلاف در گمرک قبلا معفو بود. ما این ۵ درصد را کردیم ۱۰ درصد تا تسهیلی شود برای تولید کنندگان. برخی اوقات کالایی وارد می شد و طرف پول ارز را هم داده بود. ولی برای انتقال ارز بانک مرکزی دچار مشکل بود و کالا در گمرک می ماند. گفتیم در این موارد، کالای تولید کننده آزاد شود.

در واقع در برخی موارد به گمرک اختیاراتی دادیم برای حل مشکلات. در یکی از مصوبات آمده تشریفاتی که در گمرک هست کاسته شود و ظرف مدت کوتاهی برنامه ریزی برای آن صورت گیرد. برای تولید هم باید خط ارزیابی جدیدی مشخص شود تا تسهیلاتی را برای تولید مشخص کنیم. بسیاری از تشریفات گمرکی که ضروری نبوده است را کاستیم. البته در زمینه رونق، اقدامات دیگری هم انجام شده. مثلا قانون محیط کار که مجلس در سال ۹۰ تصویب کرده بود، آئین نامه های اجرایی اش از آن موقع نوشته نشده حال آنکه خود این میتواند به شرایط کسب و کار رونق دهد. در مصوبه ‌آمد که ظرف ۲ ماه آئین نامه ها را تدوین و برای تصویب نهایی اعلام کنند که میتواند فضا را کاملا تغییر دهد.

در جلسات بین بخش خصوصی و اتاق و مقامات دولتی امروز برای اولین بار در دولت تشکیل شد. بعد از مدت‌ها. دولت همه تسهیلات را در اختیار بخش خصوصی قرار میدهد. یکی از مصوبات هیئت دولت اخیر درباره مشکل پیمانکاران بوده است. پیمانکارانی که طلب دارند از دولت، بخشی اش می شود معوقه بانکی وی و در نهایت نیز مشکل به مردم پرداخت می شود. در این مصوبه آمده که معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی دولت باید با دستگاه های مربوطه، مشخصات تمام بدهی دولت به پیمانکاران را تقدیم کند و راه تسویه حساب ظرف ۲ ماه ارائه شود. اینکه پیمانکار احساس کند که از دولت طلبکار است و دولت هم رهایش کرده از لحاظ روحی و زندگی تاثیر میگذارد و به رونق و اشتغال لطمه می زند.

در زمینه نفت دستورالعملی به وزیر داده شده. در زمینه تولید گاز با مشکل مواجهیم که با تولید کافی مواجه نیست. در طول امسال نفت گاز و نفت کوره که به جای گاز مصرف کردند ۷ میلیارد دلار است که تا پایان سال می شود ۱۷ میلیارد دلار. اگر بتوانیم در زمینه گاز حرکت سریع کنیم، این ۱۷ میلیارد که باری بر دوش جامعه است برداشته می شود و ضمنا ۱۰ میلیارد درآمد دیگر دارد.

دولت بخصوص در فاز های پارس جنوبی کارهای فوری انجام خواهد داد. وزیر نفت به ما قول داده که تا پایان سال بتواند روزانه ۳۰ میلیون متر مکعب بر تولید گاز بیفزاید. ظرفیت تولید نفت را هم به ۴ میلیون نفت باید برسانیم.

برای پالایشگاه خلیج فارس برنامه داریم تا نیاز به واردات بنزین مرتفع شود. 

روحانی افزود: شورای اقتصاد در هفته فعلی در زمینه محصولات اساسی کشاورزی تصمیمات اساسی خواهد گرفت. امسال متاسفانه تکیه ما بر واردات است. باید ۷ و نیم میلیون گندم وارد کنیم از ۱۰ میلیون گندم مصرفی در کشور.

دو مشکل مسئله کود داخلی و خارجی را باید فورا حل کنیم. مسئله کود تا پایان شهریور و اوایل مهر باید حل کنیم. مسئله دوم قیمت تضمینی محصولات کشاورزی است که باید فوراً حل شود.

امیدوارم تا آخر این هفته یا اوایل هفته آینده قیمت تضمینی گندم اعلام شود تا کشاورزان به صحنه بیایند.

از روستائیان عزیز که در این انتخابات رای بالا به من دادند، احساس وظیفه خاصی به آنها دارم. البته دولت مکلف است نسبت به همه مردم، اقداماتی انجام دهد. اساساً امنیت غذایی برای ما استراتژیک است. در مشکلات تحریم باید بتوانیم خریداری کنیم با مشکلات فراوان. ولی همین را میتواند کشاورز ما تولید کند که باید در این زمینه سرمایه گذاری کرد.

هم در بخش کشاورزی و هم در دیگر بخش های تولید نیاز به ماشین آلات کشاورزی است. ماشین آلات نو گران است. اما ماشین آلات دست دوم که عمرش بیشتر از ۵ سال نباشد و فرسوده نباشد را مجوز دادیم که وارد شود. این میتواند بسیار در مسئله رونق موثر باشد.

رئیس جمهور کشورمان در ادامه درباره یارانه گفت: در همین بودجه نسبت به منبع درآمدی یارانه از اول خود مجلس و دولت احساس میکردند مشکل وجود دارد. لذا در مجلس تصویب شد که حامل های انرژی ۳۸ درصد گران شود برای تامین منابع یارانه نقدی. در این زمینه دولت قبل می بایست از اول تیرماه این قانون را اجرا میکرد ولی اجرا نکرد. این دولت هم اولویت اولش الان رونق تولید است و البته راه حلهایی پیدا کردیم برای اینکه امسال منابع یارانه ای را تامین کنیم. اگر اصلاحیه ای که در زمینه بودجه دادیم به همین صورت تصویب شود یا خود نمایندگان راه هایی پیشنهادکنند.

تا پایان سال پرداخت یارانه ها به همین صورت انجام می شود ولی برای مرحله دوم در حال آسیب شناسی مرحله اول هستیم. تا نقص ها برطرف شود.

سخنان روحانی در زمینه سیاست خارجی
* اعتدال را در همه زمینه ها اعلام کردم. در زمینه سیاست خارجی تعامل سازنده را مطرح کردم. در سیاست خارجی شیوه و منطق ما ممکن است مقداری فرق کند. به تعبیر مقام معظم رهبری نرمش، انعطاف و مانور هنرمندانه و قهرمانانه هم مورد قبول است و هم مطلوب. البته اصول و آرمانها باید حفظ شود. سیاست خارجی این دولت با یک آغاز خوبی مواجه شد. و آن اینکه در مراسم تحلیف از کشورهای دوست دعوت شد و بیش از ۵۰ کشور در این مراسم شرکت کردند. این برای اولین بار بود که در مراسم تحلیف ۵۰ هیئت آنهم ۱۱ هیئت در بالاترین سطح و بقیه در سطح وزیر خارجه و ... شرکت کردند. البته این فضا را مردم آفریدند. فضای جدید را در داخل و خارج، حضور و نشاط و شادی مردم آفرید. مردم با حضور و نشاط خود پیام مهمی را به جهان دادند و بسیاری در جهان آن را شنیدند. اگر کشور و قدرتی باشد که نشنیده باشد، این پیام ملت است و ناچار هستند که آن را همه بشنوند.

روحانی افزود: غیر از چند کشور، همه کشورهای دنیا به ما پیام تبریک فرستادند. برخی تماس تلفنی داشتند. به همه آنها پاسخ داده شد. تقریبا همه کشورهای مهم اروپایی پیام فرستادند و به همه آنها پاسخ داده شد.

۲ سفر مهم پیش رو دارم
اولین سفر خارجی من شرکت در همان سازمان همکاری های معروف به شانگهای هست که در قرقیزستان و بیشکک خواهد بود. پنج شنبه عازم این سفر هستم. با روسای چند کشور ملاقات میکنم. ۲ ملاقات دارم که ویژه است. یکی با رئیس جمهور روسیه است. با این کشور در بسیار مسائل منطقه و جهانی هم نظر هستیم و بنا داریم با این کشور توسعه روابط بدهیم. دیگری ملاقات با رئیس جمهور چین است. رابطه با این کشور هم برای ما اهمیت ویژه دارد. همکاری متعدد با این کشور داریم. چینی ها آمادگی دارند سرمایه گذاری را در بخش های مختلف کشورمان انجام دهند.

یکی از بندهای مصوبات اخیر دولت چگونگی فاینانس با کشورها برای سرمایه گذاری آنها در ایران است که اعتمادشان جلب شود.
دبیرکل سازمان ملل از من برای حضور در اجلاس سازمان ملل دعوت کرد. حضور من در این اجلاس و اعلام مواضع دولت جدید اهمیت دارد.

اجلاس دیگری هم به عنوان خلع سلاح هست که شرکت میکنم و سخنرانی خواهم داشت.

چند مصاحبه و دیدار با ایرانیان هم در سفر به نیویورک هست و همچنین گفتگو با نخبگان که اهمیت دارد.

* ما با ۵+۱ که خواسته‌اند مذاکرات با آنها شروع شود، مقدمات کار از طرف ما آماده شده است. اولش لازم بود من تعیین کنم که مذاکره کننده مثل گذشته دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی باشد یا نهاد دیگر که من وزارت خارجه را تعیین کردم. قدمهای دیگری هم در زمینه مسائل هسته ای برداشته شده. ما کاملاً آماده ایم برای گفتگوی جدی با دنیا. هم با ۵+۱ و هم آژانس.

چارچوب اصلی ما NPT است و هیچکس نمیتواند ملت ایران را از غنی سازی در خاک خود محروم کند.

البته میتوانیم نگرانی کشورها را مرتفع کنیم. ما دنبال اعتماد متقابل و احترام متقابل و حقوق برابر هستیم. چارچوب ما مقررات بین المللی است و بخصوص NPT. معتقدم اگر طرف مقابل اراده جدی داشته باشد مسئله هسته ای در زمان نه چندان بلند قابل حل خواهد بود. من هیچ وقت بدبین نبودم چون اراده و شیوه و منطق قوی در طرف ما هست. از طرف انها هم اگر ببینیم اراده جدی هست و میخواهند مسئله را حل و فصل کنند..

در مسئله هسته ای پایان بازی باید برد برد باشد. برد باخت معنا ندارد. برای این بازی آماده هستیم. این کار در نیویورک شروع می شود. من هم ملاقاتهایی دارم. برخی وزرای خارجه ۵+۱ اعلام آمادگی کردند برای ملاقات.

اما دنیا باید کاملا بداند که این دوره زمانی برای حل و فصل مسائل هسته ای نامحدود نخواهد بود. از این فرصتی که ملت ما در این انتخابات به وجود آورده دنیا باید استفاده کند.

* به گزارش تسنیم، روحانی افزود: یکی از مشکلات فعلی منطقه، طائفه‌گری و دیگری تروریسم است که کم کم دامن بسیاری از کشورها را فراگرفته. سوریه اهمیت ویژه ای برای منطقه دارد. این کشور در خط مقدم مقاومت است. در سوریه شرایط تبدیل به جنگ داخلی شده. در آنجا طائفه‌گری و افراط و تروریسم و مداخله خارجی می بینیم. بخصوص بهانه گیری اخیر آمریکا و حامیانش شروع کردند. ما استفاده از سلاح شیمیایی در هر کشوری در هر شرایط را محکوم میکنیم اما میخواستند به این بهانه جنگی را شروع کنند.

در این زمینه مذاکرات و پیامهایی برای سران برخی کشورها داشتم. وزارت خارجه ما با بیش از ۳۵ وزیر خارجه در این زمینه گفتگو و مذاکره کرد. امیدواریم این تلاش ها کم کم به ثمر برسد. امیدی داریم که جنگی آغاز نشود و در این زمینه علامت هایی مشاهده میکنیم. اگر موفق شویم سوریه را از جنگ دور کنیم قدم مهمی برای ثبات در منطقه برداشتیم.

* احتمال اینکه خطر جنگ کم شده باشد خیلی زیاد است. البته هنوز ۱۰۰ درصد نمی‌شود در این زمینه حرف زد. هر ابتکاری که در سطح بین الملل برای جلوگیری از جنگ و در چارچوب مقررات بین المللی باشد موافقیم. با نظارت بر سلاح شیمیایی موافقیم و اساسا جمهوری اسلامی با هرگونه سلاح شیمیایی مخالف است و معتقدیم همه باید به معاهده منع سلاح های شیمیایی بپیوندند.

اگر جنگی آغاز شود بسیار خطرناک می بینیم و دامن جنگ اول از همه دامن کسانی که جنگ را شروع کردند را می گیرد و ما هم گفته ایم که از ملت سوریه حمایت های نوع‌دوستانه خواهیم کرد.

از ملت ایران به خاطر حمایت هایشان و حوصله شان برای گوش کردن سخنان من و رسانه ملی که نقش ارزشمندی در قبل و بعد انتخابات داشتند تشکر می کنم.

به مردم قول میدهم این برنامه تکرار شود و در فاصله های نه چندان دور، بازهم گزارش های لازم را خدمت مردم بزرگوار ایران تقدیم میکنیم.
 
حجت
۱۳۹۲-۰۶-۱۹ ۲۲:۵۶:۳۴
به امید روز های بهتر. ایشالا موفق باشید و پیروز (1634240) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۰۶:۴۵:۲۹
شایسته نیست دولت اعتدال آقای روحانی که کابینه خود را با این سرعت انتخاب کردند، برای انتخاب سه وزیر باقیمانده آنقدر معطل کند. این کار در اذهان ایجاد شبهه می‌کند (1634563) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۱۳:۱۲:۳۹
اعلام مناسب بودن 3200 تومان برای نرخ دلار توسط یکی از دولتمردان به منزله سقوط پول ملی کشور می‌باشد این تصمیم و موضع‌گیری به عنوان اولین نمره منفی کارنامه دولت جدید که وعده اصلی انتخاباتی‌اش افزایش ارزش پول ملی بود ثبت گردید و از اذهان پاک نخواهد شد. (1635513) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۱۳:۱۲:۵۹
از دولت تدبیر و امید انتظار می‌رود به وضعیت بیکاری، فقر، اعتیاد، خرید و فروش مواد مخدر و سرقت‌های شهری و روستایی در منطقه سیستان و بلوچستان رسیدگی نمایند. (1635515) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۰۶:۴۶:۰۰
آقای ظریف در مورد اظهاراتشان درباره هولوکاست باید توضیح بدهد و از مردم پوزش بخواهد و همچنین در جایگاه یک وزیر نباید رئیس‌جمهور سابق آقای دکتر احمدی‌نژاد را زیر سؤال ببرد و به ایشان توهین کند. (1634564) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۱۲:۳۱:۳۹
اون مردمی که به ایشون رای دادن که کاملا راضی هستن، خود آلمانی ها انکارش نمی کنند!!
چیزی که ما باید الان بهش بپردازیم هلوکاست نیست ، بلکه نسل کشی در حال وقوع اسرائیل است!! (1635372) (alef-6)
 
امير حسين سلطان/تهران
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۱۲:۳۷:۵۶
جناب آقاي دكتر ظريف ديدگاه خودشان را بيان كرده اند و از اين لحاظ نميتوان به ايشان خرده گرفت. اگر شما هم ميتوانيد مستدل و مستند ديدگاهي مخالف ايشان ابراز داريد بسم الله! (1635392) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۱۳:۰۴:۱۸
ایشان وزیر خارجه این کشور هستند. این را می توان موضع رسمی ایشان و جمهوری اسلامی تلقی کرد. این دیدگاه صرف شخص خود آقای ظریف نیست. (1635486) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۱۶:۰۳:۵۲
تمام گرفتاریهای فعلی ایران نتیجه رییس جمهور شدن اقای احمدی نژاد است که اصلا در حد این پست نبود وبه همین دلیل خسارتهای جبران ناپذیری به این مملکت زد ای کاش هیچ وقت ایشان رییس جمهور نشده بودند (1636050) (alef-13)
 
کمال
۱۳۹۲-۰۶-۲۳ ۰۰:۴۹:۰۳
بهتره شما اشتباهات معجزه هزاره سوم(احمدی نژاد) را تکرار نکنید.هیجده ملیونی که به گفتمان جدید رای داده اند از سیاست خارجی دکنر ظریف حمایت میکنیم و از ایشان هم تشکر داریم (1640711) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۰۶:۴۷:۰۶
لطفا به آقای ظریف بگوئید آقای احمدی‌نژاد به نمایندگی از سوی همه مردم ایران و همه مسلمانان افسانه هولوکاست را که ساخته و جعل شده از سوی صهیونیست‌هاست، تکذیب کرد ضمنا برای آقای ظریف سؤالی داشتم: آیا غیر از اظهارات خاخام فرانسوی ساموئل سپرات، هیچ سند دیگری برای اثبات هولوکاست وجود دارد؟! و بگوئید برای وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران پسندیده نیست که بی‌مطالعه حرف بزند. (1634565) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۱۲:۳۸:۴۰
ها ها ها خندیدیم.. شما به چند زبون کتابهای مربوطه رو خوندی؟؟
به دکتر ظریف می گه بی سواددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد
بی سواد تویی که متن انگلیسی پیام دکتر ظریف را نخوندی
ضمنا چرا حرفی که به کشور ما ربطی نداره و زدنش هزینه داره و باعث مظلوم نمایی اسراییل شد رو انکار کنه؟؟؟؟
شما برو یه کم مطالعه کن یاد بگیری منافع کشور و مردمت برات مهم باشه .. (1635398) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۲۳:۳۳:۰۳
آقای ظریف هر حرفی که میزنند در جهت منافع ایران و تنش زدایی است . (1637130) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۰۸:۲۶:۳۱
آقای روحانی در مصاحبه دیشب حرفی در مورد این دو موضوع نزدند:

1) داشتن کلید حل مشکلات

2) وعده 100 روزه دیدن تغییرات در معیشت

چرا؟ آیا توضیحات ایشان قانع کننده بود؟ (1634661) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۰۸:۴۳:۲۷
آقای روحانی خانم ابتکار را که صلاحیتش برای شرکت در انتخابات شورای اسلامی شهر تهران از سوی ارگانهای مسئول رد شده بود را به عنوان معاون خود بر گزیدند. بعد از آقای نجفی، این دومین مورد در نوع خود است. (1634701) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۰۹:۵۵:۳۶
بهتر بود آقای روحانی در مصاحبه دیشب قدری هم در مورد شعار اعتدال صحبت می کردند و توضیح می دادند.
اگر اعتدال به صورت یک مفهوم کلی بیان شود این احتمال وجود دارد که به صورت سلیقه‌ای تعریف و در عمل پیاده شود. از طرف دیگر ممکن است برخی با شعار اعتدال به صورت ابزاری برای سرکوب رقبای سیاسی خود عمل کرده و همچون دوره آقای خاتمی تحت عنوان شعار اصلاحات و جامعه مدنی طیف سیاسی انقلابی مقابل خود را به افراطی‌گری، تندروی، تمامیت‌خواهی ... متهم کنند و نیروهای انقلابی و اصولگرا را نیروهای تندرو و افراطی معرفی نمایند.
انشاءالله همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند دولت شعار اعتدال را بیشتر تبیین کنند. (1634885) (alef-13)
 
مهدی
۱۳۹۲-۰۶-۱۹ ۲۲:۵۶:۴۵
بالاخره یه نفر رو راست با مردم حرف زد و نشون داد اینهمه آمارهای مثبت و عجیب غریب دولت قبل فقط شعار بود و بس (1634241) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۰۹:۵۷:۰۴
به آقای روحانی رئیس‌جمهور محترم که دولت وی با تائید اکثر وزراء توسط مجلس کار خود را شروع کرده عرض می‌کنم روزی هم خواهد رسید که باید دولت را تحویل دیگری بدهد. امیدوارم طوری نشود که امید مردم به ناامیدی تبدیل گردد. برای جلوگیری از این خطر راه این است که در عمل از فتنه‌گران دوری کند و پیروی از ولی‌فقیه داشته باشد. (1634890) (alef-13)
 
مهدی
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۱۰:۰۸:۰۰
آمارها مشابه دولت قبل بود . مثلا آمار تورم دقیقا همان آمار مراکز رسمی است که زمان احمدی نژاد هم اعلام میشد و ایشان هم همان را اعلام کرد . حالا یا ایشان هم دروغگو است یا ... راستی همین چند روز پیش روحانی نرخ بیکاری را 12.4 اعلام کرده بود !!!(همان نرخی که در دولت احمدی نژاد هم اعلام شد !) پس آمارهای واقعی را کی میخواهد بدهد این حسن کلیدساز ؟!!!!!

ضمنا اینکه به بسیاری از مشکلات اشاره کرده طبیعی است میخواهد وضع کشور را بسیار خراب جلوه بدهد که اگر کلیدشان کارساز نشد بگن تقصیر احمدی نژآد بوده !!! (1634927) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۱۱:۲۶:۵۲
همیشه دولت ها ، کاستی ها را به گردن دولت های قبلی می اندازند! (1635170) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۱۲:۳۷:۱۹
کاستی ها رو به چشم میدیدیم، آمار رو با گوشمون و از زبان جناب رئیس سابق میشنیدیم، چشمون پیشرفتی نمیدید ولی گوشمون از پیشرفت پر بود، حالا یکی اومده داره میگه گوشاتونو خالی کنین و به حرف چشتون گوش کنین، زمان خاتمی برعکس بود، چشمون داشت پیسرفت و عدم تورم رو میدید، ارز تک نرخه، رشد صنعتی 10 درصدی و رشد اقتصادی 8 درصدی رو میدید، اما گوشمون فقط میشنید که خاتمی کاری نکرده، خاتمی هم الحق راست گفت که من میرم و یکی میاد و کارمیکنه و نتیجه کارشو میبینین. حالا باید گوشمون رو مثل چشمون مستقل کنیم از امار و ارقام رسانه ها و روسا، گوشمون دیگه باید درست بشنوه مثل چشامون، که تصمیم اشتباه نگریم
الف چاپ کن (1635389) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۱۳:۱۰:۳۳
انتظار عاقلانه‌ای که از دولت تدبیر می‌رود این است که نشاط و امید به جامعه تزریق کند نه یاس و نارضایتی. ما مرزنشینان اقدامات 8 ساله گذشته را قابل قیاس با 25 سال دولت‌های گذشته نمی‌دانیم ولی حال شاهد سیاه‌نمایی دولت یازدهم نسبت به عملکرد 8 ساله گذشته هستیم و این شایسته دولت تدبیر نیست که به ایجاد یاس و نارضایتی دامن بزند، به ضرر خودشان هم هست. این ایجاد نارضایتی، انتظارات از دولت جدید را مضاعف می‌کند و از پس آن برنخواهند آمد. (1635502) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۱۹ ۲۲:۵۷:۵۰
آقای دکتر روحانی مسائل را گفتند ولی در گفتن راه حل‌ها محذوریت داشتند. (1634243) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۰۶-۱۹ ۲۲:۵۸:۱۲
به نظر می‌رسد دولت جدید از روبرو شدن با چالش‌ها خودداری می‌کند، بر خلاف بودجه با فشار افکار عمومی‌ ارز مرجع کالاهای اساسی‌ را تمدید کرد، قیمت بنزین را بی‌ تغییر گذشت، از اصلاح قانون پر اشکال یارانه‌ها خودداری می‌کند و بسیاری موارد دیگر... در عرصه سیاست داخلی هم در برابر منتقدن اسولگرا سکوت می‌کند و اگر در سیاستهای داخلی‌ نتواند پیش ببرد هرگز قادر نخواهد بود در سیاستهای خارجی‌ موفق شود و طرفهای خارجی‌ را مجاب به پاسخگوی کند. (1634244) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۱۰:۰۱:۲۰
در مورد رویکرد آقای روحانی یک مطلب پررنگ وجود دارد و آن شعار تعامل با دنیاست. ایشان توقع و خوشبینی مفرطی را نسبت به رفع سریع تحریم‌ها و مشکلات اقتصادی کشور دامن زدند. آقای روحانی ماهیت نظام اسلامی را می‌شناسند و ماهیت استکباری و خصومت ریشه‌ای آنها با نظام اسلامی ما را فراموش نکرده‌اند. تمامی دولت‌های قبلی مثل دولت‌های اصلاحات گام‌هایی برای رفع خصومت دیرینه با غرب برداشتند اما هر بار در اثر زیاده‌خواهی آنها شکست خوردند. آنها دنبال گرفتن هویت از ما هستند. هر نوع کوتاه آمدن در برابر آنها، آنها را جری‌تر و مذاکرات را مشکل‌تر می‌کند. (1634908) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۱۹ ۲۳:۰۱:۴۸
آقای روحانی میفرمایند دو دیدار مهم با روسای جمهوری روسیه و چین دارند، باید گفت ما اونقدر در سیاستهای ضدّ آمریکایی‌ و نه غربی در گیر و غرق شدیم که اصلا سیاستهای نه شرقی و روسیه را فراموش کردیم و نتیجه این شده که پول نفتمان را باید با نفع چین به یوان تبدیل کنیم و بدون اختیار خودمان هر چه چین می‌گوید از او وارد کنیم و روسیه نیز بازار نفت و گاز ما را در اروپا و ژاپن و کره گرفته (1634251) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۰۷:۳۶:۵۷
با سلام. این هم از خدمات دولت مهرورز هستش. بذارید روحانی از راه برسه بعد ایراد بگیرید (1634595) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۰۹:۵۰:۳۷
خوب معنی تحریم هم همین است که نه شرق و نه غرب نباید به ما کالا بدهند یا با ما ارتباط برقرار کنند و الان به این مشکلات و گرانی و بحران رسیدیم.
دنیا عوض شده زمان قهر از شرق و غرب و شمال و جنوب نیست دقیقا عصر برقراری ارتباط هم با شرق و هم با غرب است. و میزان موفقیت کشورها بر اساس میزان برقراری ارتباط با هم نقاط جهان تعریف می شود. از عدم برقراری روابط فقط دشمنان شما هستند که شاد می شوند و اتفاقا از حرف شما استقبال هم می کنند.
لطفا با این نظرهای عصر حجری زندگی را بر خود و دیگران تلخ نکنیم و شریک گناه نشویم.
باید شعارمان را عوض کنیم و بگیم: هم با غرب هم با شرق به شرط احترام و تامین منافع متقابل . (1634868) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۱۹ ۲۳:۰۴:۴۰
تفاوتی در مصاحبه روحانی و احمدی نژاد دیده نشد. (1634257) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۰۱:۰۷:۲۳
عموجان شما کدوم شبکه رو دیدی بابا؟

مصاحبه دکتر احمدی‌نژاد را در یک کلام می‌شد خلاصه کرد: همه چیز خوب است (1634463) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۰۷:۰۷:۱۳
مردم خواهان پرسیدن سوالهای چالشی و شنیدن پاسخهای صریح هستند. (1634572) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۰۸:۱۶:۳۸
هر دو وعده و وعید داده و می دهند! (1634646) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۰۸:۲۰:۲۶
به نظر من ففط مصاحبه گر فرق کرده.
آقای احمدی نژاد تمام مشکلات را به تحریم های خارجی ربط می داد. آقای روحانی مشکلات را به سیاست های دولت قبلی و تحریم های خارجی!.
ضمنا" هر دو در حل مشکلات خوشبین بوده و هستند. (1634654) (alef-13)
 
حمیدرضا
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۰۹:۴۴:۴۲
همین که در حین مصاحبه رییس جمهور دروغ نگفت و با اعصابمان بازی نکرد بیشترین تفاوت است. برای اولین بار در 8 سال گذشته بعد از مصاحبه رییس جمهور به زمین و زمان فحش ندادم و راحت رفتم خوابیدم. نعمتی است واقعا برای خودش! (1634858) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۱۹ ۲۳:۰۵:۱۹
شعار اعتدال دادن خوب است ولی این شعار از سوی افراد افراطی اجرا شدنی نیست، اعتدال را باید افراد معتدل به ثمر برسانند. کسی که سابقه مستند افراطی‌گری در فتنه 88 دارد آیا می‌تواند اعتدال را‌در دانشگاهها به ثمر برساند (1634260) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۰۸:۲۷:۵۴
اگه منظورتون دقیقا دکتر توفیقیه بدونید که این کار را کردند لطفا سری به دانشگاه صنعتی اصفهان بزنید تا بهتون ثابت بشه که اعتدال با تصمیم دکتر توفیقی به دانشگاه برگشته (1634664) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۱۱:۳۲:۰۷
حتما میتواند شک نکنید جناب دکتر توفیقی مناسب ترین گزینه حال حاضر هستند. ببخشید چون نوشته شما ربطی به اصل مطلب نداشت جوابش لازم بود. (1635192) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۱۳:۰۷:۵۵
آیا نتیجه آن همه شعار فراجناحی و اعتدال ‌دادن باید این بشود که سرپرست یک وزارتخانه عجولانه قلع و قمع راه بیندازد و در سطح وزیر اقدام به عزل و نصب نماید. حداقل می‌گذاشتند مرکب شعارهایشان خشک شود. بعد ماهیت خویش را نشان می‌دادند. (1635492) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۱۳:۱۲:۱۷
سرپرست وزارت علوم هنور جوهر حکم سرپرستی‌اش خشک نشده دست به تغییرات و جابجایی‌های فاحش زده است اگر قرار باشد که وزیر شود لابد آبدارچی وزارت را هم عوض می‌کند. (1635511) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۱۳:۴۳:۵۶
اونی که در این جابجایی فاحش ، جابجا شده حقش بوده. فاحش هم خیلی کلمه خوبی در توصیفش بود!!
ضمنا 2 نفر بیشتر جابجا نشدن و انشالله چه دکترتوفیقی بیان و چه نیان 90% از روسای دانشگاهها باید عوض بشن و برگردن سر شغل سابقشون تو استانداریها و بقیه جاها !! (1635626) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۱۴:۵۹:۴۸
به نظر من از رئیس جمهور تا آبدارچی دولت قبلی همه نالایق بودند دوست عزیز...و این وضع بد مملکت ما که الان دچارش هستیم گویای این امر هست (1635856) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۱۹ ۲۳:۰۵:۳۶
حال که قرار است آقای روحانی رئیس‌جمهور کشورمان به نیویورک سفر بکنند و در اجلاس سازمان ملل شرکت داشته باشند به ایشان یادآوری می‌کنیم: مواظب باشید شما پا جا پای شهید رجایی می‌گذارید بنابراین بایستی مقتدرانه مثل رئیس‌جمهور گذشته از منافع نظام و ارزشها در مقابل زورگویان دفاع بکنید و بر عزت و عظمت نظام و ملت عزیز و با غیرت ایران اسلامی بیفزایید و بالاخره در یک کلمه پاسدار خون شهیدان باشید. (1634261) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۰۱:۲۶:۲۱
آن مرد رفته است (1634481) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۱۹ ۲۳:۰۷:۴۴
مناسب بود که آقای روحانی گزار شی هم از آمار عزل و نصب‌ها در دولت جدید آن هم با شعار اعتدال می دادند. (1634265) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۰۲:۲۴:۲۱
بابا جان توقع داری همون ادم های احمدی نزاد باز هم سر قدرت باشند؟ (1634528) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۰۹:۵۹:۳۸
آقای روحانی با معرفی افراد کابینه جدید به مجلس نشان داد که همین قدم اول را خوب برنداشته است، چرا که بعضی از این افراد واقعا مشکل‌دار هستند و قبلا امتحان خودشان را پس داده‌اند. (1634900) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۰۳:۵۳:۵۸
دلت خوشه ها
اگه قرار بود اونا باشن پس چرا انتخابات انجام دادن (1634549) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۱۰:۰۰:۲۰
دکتر روحانی اکثریت اعضای کابینه‌اش به هر شکل ممکن رای اعتماد مجلس را به خود جلب کردند و آنچه در این چند روز مشهود بود آن است که همگان سعی در تطهیر خود از فتنه‌ و سران و خط‌مشی آن کردند. ملت ایران مهر تائید مجلس را تا زمانی تائید می‌کند که رهروی خط رهبری و تائید رهبر معظم انقلاب را در پی داشته باشد و خدا را شاکریم که یک بار دیگر با شفاف‌سازی هر چه تمام‌تر همه سعی داشته و دارند که از لاشه متعفن فتنه دوری گزینند. و بیچاره افرادی که در این بین از موقعیت به وجود آمده برای ابراز ندامت و بیزاری از فتنه استفاده نکردند. (1634903) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۰۷:۵۷:۵۰
افراد ناكارامد بايد كنار گذاشته شوند مردم باراي خود تغيير خواستند (1634614) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۱۳:۱۱:۳۹
وزیر کشور اعلام نمود ظرف یک ماه تمام استانداران را عوض می‌کنیم. به دولت کلید و تدبیر بفرمایید این است معنی استفاده از تمام ظرفیت‌ها و جناح‌ها در نظام جمهوری اسلامی؟ از دکتر روحانی خواهش می‌کنم این کلید یعنی سوئیچ بولدوزر را بردارند بلدوزرها را راهی وزارتخانه‌ها کنند. البته مردم در عمل بلدوزرها را دارند می‌بینند (1635508) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۱۳:۵۰:۱۵
اگر قرار به تغییر نبود و قرار باشه همون مدیران امنیتی باشند که 8 سال خون هب دل مردم کردند و این وضعیت فعلی حاصل درایتشونه !!! خب جلیلی را بدون تشریفات می کردن رییس جمهور!!
مردم رای دادن چون از این مدیران و از این مدیریت خسته شدند..
از این همه افراط و رانت خوری و دروغ و بازیچه کردن دین برای قدرت خسته شدند.
مردم رای دادن به تغییر.. تغییر اساسی ..
ما که به روحانی رای دادیم خواهان تغییر همه مدیران هستیم.. کسانی که با رانت و اتوبوس اومدن پیاده باید برگردند
بجاش شایسته ها بیان
ضمنا وزیر کشور اصولگرای شایسته هستند. و اگر در بین اصول گرا ها از این آدمها باشه قطعا مدیر هم خواهند شد و خواهند ماند.
البته دلبستگی اینها به میز چنان است که تعبیر به بولدوزر می کنند
اما انگار تغییرات اساسی دولت نهم و دهم که همه را جارو کرد یادشون رفته..
همین دکتر ظریف و ترکان و زنگنه و ... خانه نشین نکردند؟؟ (1635649) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۱۹ ۲۳:۰۸:۲۸
اگر آقای روحانی به جای آقای توفیقی همان وزیرعلوم دولت دهم را انتخاب می‌کرد چه اتفاقی می‌افتاد که باید وزیر علوم دولت اصلاح‌طلبان که شرکت در فتنه را هم دست داشته را دوباره منصوب کند، به سختی می‌توان قبول کرد که آقای روحانی در انتخاب او تحت فشار نبوده است. (1634267) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۰۸:۳۰:۴۲
آقاي روحاني متعهد به انجام وعده هايش است. با وزير قبلي امكان اجراي اين تعهد وجود نداشت. (1634668) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۰۹:۱۷:۵۰
روحانی مچکریم بزار اینا هر ایراد بنی اسرائیلی میخاند بگیرند - ما افراد قبلی را نمی خواهیم (1634783) (alef-13)
 
مهدی
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۱۱:۲۰:۴۸
میزان رای ملت است پس به رای آنها احترام بگذارید. (1635142) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۱۲:۳۳:۱۱
دانشجو فک و فاملیش؟
تو مطمئنی سالمی؟ ما دانشجوها فقط رای دایدم که از دست خاندان دانشجو خلاص بشیم ...
خدا به دور
این همه فضاحت بشه دیگه ..
استاد دانشگاه می فرستاد کلاس بصیرت افزایی برای ارتقا علمی ! (1635377) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۱۹ ۲۳:۱۰:۴۲
آنچه که ما را در دوره جدید یعنی بعد از فتنه 88 سخت نگران ساخته نفوذ افراد فتنه‌گر در کابینه دولت یازدهم و خصوصا سطوح میانی مدیریتی و فتنه‌آفرینی آنان در لایه‌های زیرین جامعه باشد و صدای آن بعد از چند سال شنیده شود. (1634273) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۱۹ ۲۳:۱۱:۴۱
امام راحل(ره) فرمودند رابطه آمریکا با ما رابطه گرگ و میش است و با توجه به رفتار جنایتکارانه آمریکا در دنیا به ویژه کشورهای اسلامی که هر روز جنایتی می‌آفریند چطور برخی اشخاص به خود اجازه می‌دهند از رابطه با آمریکا سخن بگویند. زهی خیال باطل. (1634275) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۱۹ ۲۳:۱۲:۰۷
فرآورده‌های نفتی به جای نفت خام به فروش برود. اینکه وزیر می‌خواهد نفت خام به فروش برود به ضرر کشور است. نباید به قبل از سال 84 برگردیم. این افتخار نیست. باید به تولید و صادرات توجه شود. (1634277) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۰۶-۱۹ ۲۳:۱۲:۳۴
رئیس کل بانک مرکزی در حالی اعلام کرده قیمت 3200 تومان برای دلار نرخ مناسبی است که قیمت ارز آزاد کمتر از 3100 تومان می‌باشد! این بود معنی شعار انتخاباتی افزایش ارزش پول ملی؟! (1634278) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۰۸:۵۱:۴۱
برادرم ارزش پول ملی را با دستور نمیشه بالا برد و کار یک شب نیست که بالا بره. شاید بشه یک شبه با بوجود آوردن جنگ سقوطش داد کاری که تو این مدت انجام شد ولی برای بالا بردنش سالها وقت می خواد (1634716) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۱۹ ۲۳:۱۲:۵۸
مسئولان روشن کنند کارگران شاغل در عسلویه تا کی باید نسبت به پرداخت به موقع حقوقشان دغدغه داشته باشند. چرا با گذشت زمان این مشکل را حل نمی‌کنند. (1634279) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۰۶-۱۹ ۲۳:۱۳:۱۴
معنای اعتدال این نیست که نظام مقدس ما دست از پایبندی به اصول خود بردارد و در مقابل خطرات دشمن نرمش نشان دهد یا عقب‌نشینی کند باید طبق آیات قرآن «اشداء علی‌الکفار» بود. به تجربه طبیعت دشمنان ما چنین بوده و هست که انعطاف در برابر آنها، جری‌تر شدن آنها را به دنبال دارد (1634281) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۰۶-۱۹ ۲۳:۱۳:۳۳
الگوی سه وزیر باقیمانده از نظر هدف، نزد ملت ایران شهیدانی همچون رجایی و باهنر هستند و نه دلالی و لفاظی بیدارشدگان از خواب فتنه و افراط و تفریط. (1634282) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۱۹ ۲۳:۱۴:۳۸
آقای زنگنه در مجلس به‌گونه‌ای از گذشته خود تعریف کرد که اگر کسی نداند فکر می‌کند از نیروهای صددرصد خالص و انقلابی است و هیچ لکه خاکستری در مدیریت و عملکرد گذشته ایشان وجود ندارد، فقط امیدواریم خداوند توبه ایشان را بپذیرد. (1634283) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۱۹ ۲۳:۱۵:۰۸
داشتن تعهد شرط لازم و کافی برای کارگزاران ارشد حکومت اسلامی است چون اگر کسی متعهد به اسلام و اعتقاد به مبدا و معاد باشد کاری را که توان و تخصص انجام آن را ندارد به هیچ وجه قبول نمی‌کند. (1634285) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۰۶-۱۹ ۲۳:۱۵:۲۹
آقای روحانی ریاست محترم جمهوری حرف‌های خوب می‌زند ولی در عمل کار خودش را می‌کند. آیا غیر از این است که ایشان ترکیب کابینه دولت را از دو جریان کارگزاران و اصلاح‌طلبان تشکیل داده است. چرا با وجودی که مجلس به آقای نجفی رای عدم اعتماد داده ایشان را معاون خود در سازمان میراث فرهنگی می‌کند؟ مجلسی‌ها باید جواب این رویه را بدهند. (1634287) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۱۱:۱۶:۵۸
اولا که ایشون 142 رای گرفتند از مجلس
ثانیا ایشون مختارند به هرکس اعتماد دارند و توانمندهستند انتخابکننند و ربطی هم به نظر مجلس نداره.
یه هو بگو برای معاونهاش هم رفراندم بگذاره !!
ضمنا مردم رای دادن برای تغییر اما برخی از نمایندگان مجلس هنوز در خوابند!!
و ضمنا دیگه این که نجفی مدیری شایسته برای آموزش و پرورش بود و مجلس با این نابخردی ضربه بزرگی بر آمکوزش و پرورش و احساسات فرهنگیان وارد کرد..
کار مجلس اشتباه بزرگی بود.. (1635132) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۱۹ ۲۳:۱۶:۴۲
با توجه به حادثه اتوبوسی دیشب ،اگر دولت فکری به حال تولید خودرو با ایمنی بالا و قیمت مناسب نکند مردم باید از طریق مبارزه منفی خویش کاری بکنند که تمام سوله‌های شرکت های خودروساز داخلی به انبار کالاهای متروکه تبدیل بشود. (1634288) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۰۶-۱۹ ۲۳:۱۷:۳۷
وزیر مسکن وقتی برای این وزارتخانه معرفی شده بود اعلام کرد قیمت مسکن مهر تغییر پیدا نخواهد کرد ولی اکنون که وزیر شده این مسکن گران شده است، چرا؟ (1634290) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۱۸:۳۳:۱۱
وزیر مسکن هنوز هم تو تمام مساحبه هاش میگه که تغییر قیمت غیر قانونیه (1636446) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۱۹ ۲۳:۱۷:۵۴
تحقق وخلق حماسه اقتصادی با حب دنیا و پست و مقام صددرصد منافات دارد و در تضاد است. این حقیقت باید آویزه گوش همه کسانی باشد که در نظام مسئولیت به عهده گرفته‌اند و خواهند گرفت. (1634292) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۰۶-۱۹ ۲۳:۱۹:۵۸
سردار شهید زین‌الدین در زمان حیات خویش می‌گفت: چشم و گوشتان به ولی فقیه باشد تا ببینید از آن کانون فرماندهی چه دستوری صادر می‌شود. (1634294) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۱۹ ۲۳:۲۰:۲۳
با افزایش هزینه 30درصدی مجدد پست بابت ارسال یک نامه معمولی باید مبلغ 8هزار تومان پول بپرداریم. مسئولین با این گرانی که راه انداخته و زندگی را به مردم سخت گرفته‌اند چگونه ادعای عدالت دارند. (1634295) (alef-10)
 
آرشام
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۰۹:۱۰:۴۷
میدونم مثل همیشه کامنت های من به قسمت غ ق می ره
ولی گفتم اینو بدونید که اکثر مردم گوش مخملی نیستند که نفهمند . نظر هایی که بصورت فله ای نمایش داده میشه که بدون نام و در یه بازده زمانی نوشته و ارسال شدن نشانگر اینه که شخص و یا اشخاصی بصورت سازمانی جهت تخریب دولت از هم اکنون فعال شده اند که انشالله با هوشیاری مردم این حرکات هم مانند تحرکات انتخابات ریاست جمهوری بی اثر خواهد شد
سلام براعتدال
سلام بر روحانی
دورد بر خاتمی (1634766) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۱۹ ۲۳:۲۰:۵۴
وقتی آقای روحانی ریاست‌محترم جمهوری با معرفی آقای نجفی به عنوان مسئول سازمان میراث‌ فرهنگی به مجلس لجبازی می‌کند مشخص کند که با چه کسانی انعطاف دارد. (1634299) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۱ ۱۳:۲۱:۳۷
لجبازی کدومه؟ دلیل نمیشه یک نفر برای یک وزارت خونه رأی نیاره (اونم به فاصله یک رأی)، از زندگی ساقط بشه. ایشون در انتخاب رئیس سازمان ها اختیار دارند، نکنه انتظار داشتی از شما نظر بپرسه؟ (1638302) (alef-13)
 
سلمان شکیبا
۱۳۹۲-۰۶-۱۹ ۲۳:۲۶:۳۲
یک محافظه کاری زیرکانه در صحبت های رییس جمهور بود که مدت ها بود دلم براش تنگ شده بود!
آدم عاقلانه کارش رو انجام بده و با عربده کشی همه چی رو بهم نریزه! در گذشته کلی هزینه دادیم بابت حرف هایی که فقط گفتیم و لااقل عمل بهش می کردیم! (1634310) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۰۶-۱۹ ۲۳:۲۶:۴۴
از آقای روحانی انتظار داریم طرح هایی را هم در مورد حفظ و ارتقاء فرهنگ عفاف وحجاب ارائه نمایند.

این مشکلات مهمتر از مشکلات اقتصادی می باشند. (1634312) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۰۱:۰۵:۴۰
مشکلاتی که گفتید معلول مشکلات اقتصادی هستند. (1634459) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۰۹:۳۱:۳۳
اینگونه نیست عزیز!!!
مردم ما در طول تاریخ از حال وضع رفاهی بیشتری نداشته اند ام همیشه به فرهنگ و مذهب خویش اهتمام بیشتری داشته اند. (1634825) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۰۹:۳۶:۵۵
چشمات رو درويش کن برادر (1634838) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۱۰:۳۷:۵۶
برادر یا خواهرم فکر کنم شکر خدا مشکل مالی نداری!
پیامبر اکرم (ص) فرمودند اگر کل دین 10 قسم باشد 9 قسم آن تامین معاش حلال برای خانواده است. و مساله عفاف و حجاب هم جزیی از 1 قسم دیگر است. آسیاب به نوبت. (1635006) (alef-6)
 
سجی
۱۳۹۲-۰۶-۱۹ ۲۳:۳۰:۵۰
کابینه دکتر روحانی باید همیشه موانع و نیز راه حل ها را بیان کند .. وقتی که مشکلات را بیان کند مردم بهتر می توانند تصمیم بگیرند

ما اگر مسایل روابط خارجی مان حل و فصل شود بسیاری از مشکلات کنونی اقتصادیمان حل می شود

جای خوشوقتی است که دکتر روحانی سریع القلم را مشاور خودشان کرده اند

خوب است که از دیگر اساتید برجسته روابط بین الملل همچون حسین دهشیار ... و اساتید برجسته اقتصاد کشور برای مشورت به دستگاههای عالی کشور فراخوانده شوند. (1634324) (alef-1)
 
علی
۱۳۹۲-۰۶-۱۹ ۲۳:۳۸:۵۳
نه به دوران احمدی نژاد که مجری کاملا سکوت می کرد نه به الان که مجری چندین و چند بار پرید تو صحبت های آقای روحانی تا جایی که بعضی وقتا نمی تونست منظور خودش رو برسونه (1634334) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۰۲:۵۹:۱۳
آره واقعا! صحبتای آقای روحانی همش نصفه نیمه میموند! نمیدونم آقای مجری چه اصراری داشتن،کلام رئیس جمهورو قطع کنن و دقیقا سؤالی رو بپرسن که آقای روحانی خودشون داشتن جوابشو با حوصله و شمرده بیان می فرمودن.شاید مجری دیده به آقای حیدری انتقاداتی شده،خواسته تواین برنامه خودی نشون بده!! ولی راهشو بلد نبود! (1634535) (alef-10)
 
ایرانی
۱۳۹۲-۰۶-۱۹ ۲۳:۴۸:۲۸
روحانی دوست داریم ولی ای کاش از وضع کشوری که تحویل کرفته ای میگفتی تاتمام مردم بدانند که چه به این کشورآمده (1634347) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۰۸:۳۲:۴۷
شاید بنده خدا فکر کرده آن را که عیان است چه حاجت به بیان است (1634675) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۰۰:۲۷:۱۲
اقای دکترروحانی انشاالله موفق باشیدیاداوری می کنم شمادرورزشگاه شهیدشیرودی به مردم قول دادیدریال ایرانی رابه جایگاه اولش برمی گردانیدبنابراین مردم منتظرایفای تعهدشماهستند.ضمنابدانیدکسانی که طرفدارقیمت بالای ارزبااستدلال تولیدوصادرات هستندعده محدودی هستندکه اتفاقاتولیدکننده وصادرکننده نیستندشما ببینیدسقوط ارزش ریال چه بلایی سرمردم اورده است مردم هنوزباریال کسب درامدمی کننداماهزینه زندگی رابراساس دلارمی پردازند. (1634406) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۰۰:۴۴:۱۷
واقعاً خوشحال شدم روی صندلی، حیدری را ندیدم. (1634430) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۰۱:۰۰:۵۸
جز گراني چيزي نديديم (1634449) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۱۱:۲۰:۴۳
فضاحتهای 8 ساله با یه ماه حل بشه؟ حالت خوشه شما؟
یکی که ورشکسته میشه یه ماهه میتونه خودش جمع و جورکنه؟؟؟ (1635141) (alef-13)
 
میهن
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۰۳:۲۰:۵۰
آقای دکتر روحانی رئیس‌ جمهور محترم ،لطفاً دستور بازنگری قانون جامع حمایت از حقوق معلولان و تلاش درجهت اجرای کردن این لایحه حمایت از حقوق معلولان، که هشت سال است در پیچ و خم دولتی مانده است؟ را صادر نمائید. تصویب این قانون بسیاری از مشکلات معلولان را حل می کند.عادلانه تر از اين چيست كه مستمري آنها را تامين كنيم تا زندگي و نيازهاي اساسي آنها برآورده شود. (1634543) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۰۶:۵۱:۱۲
جالبه! ایندفعه هیچی درباره معیشت مردم نگفت. معیشت مردم فقط برای موقع انتخابات مهمه!!! (1634567) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۱۴:۳۹:۵۷
عزيزم من يه وارد كننده هستم. وقتي ميگه از اين به بعد LC به جاي 130 درصد با 30 درصد باز ميشه ، وقتي مي گه گمركات به اندازه ي طلبشون كالا بلوكه كنن ، وقتي ميگه ورود ماشين آلات كشاورزي با عمر 5 سال آزاده و ... همه ي اينها صحبت از تلاش براي بهبود معيشت مردمه. اين بابا مثل قبلي حرفاي كلي و پوزخند نميزنه. حرف حرفه اي ميزنه كه خوب خيليا متوجه نمي شن. ايشالا حرفه اي هم عمل كنه شما ديگه نگران معيشت نباش. (1635809) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۰۸:۰۶:۵۵
جالب است این مجری دیشب ( عبدالرشیدی) یا مصاحبه بلد نبود یا اینکه از روی عمد دایم وسط حرفهای دکتر روحانی می پرید! (1634626) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۰۸:۲۱:۱۸
صحبت های ایشان چندان ملموس نبود. موضوعات را به اندازه کافی موشکافی نمی کردند. شاید به دلیل تازه سر کار آمدن و اطلاعات کافی نداشتن بود. شاید هم احتیاط. البته مجری هم مدام حرف های ایشان را قطع می کرد و مصاحبه را به شکل سطحی و عجولانه اجرا نمود. صدا و سیما به جای این سریال های بی فایده دو سه خبرنگار قوی تربیت کند. این دیگر چه رسانه ای است. (1634655) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۰۸:۲۵:۲۱
اگر وعده اخذ ٣٠٪ پيش پرداخت براي واردات مواد اوليه و ماشين آلات عملي بشه و بانكها هم اين دستور العمل رو رعايت كنن، قدم بزرگي در كاهش تورم برداشته شده. (1634658) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۰۸:۵۰:۰۴
من موندم این خبر مربوط به مصاحبه رئیس جمهوره چرا اونوقت یک عده به طور سیستماتیک و هدفمند و هیئتی اومدن اینجا در محکومیت حامیان فتنه و وزیر علوم کامنت میذارم. خب شما که اینقدر منسجم کامنت میذارید برید جای خودش بنویسید. (1634712) (alef-13)
 
کامران
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۰۹:۰۳:۲۷
سلام و وقت به خیر به خوانندگان سایت الف
در اول صحبت ها آقای روحانی فرمودند کشور مال مردم است من این رو قبول ندارم چون واقعا منه کارمند چرا باید هر سال دو سه ماه دلهره داشته باشم که آیا یه آپارتمان اجاره ای کوچیک برای خوانوادم که به پولم بخوره پیدا میکنم یا نه
به خدا هر سال دو ماه دلهره دارم البته مگه خانه مناسب با حقوق ما پیدا میشه
البته امسال که صابخونه 400 هزار تومن به اجاره اضافه کرده. امسال سال مرگ ما کارمندا هست ما حقوق بگیرا. ما کارگرا. البته بیکارا که دیگه واقعا نمیدونم چه کار میکنن. خدا امسال به ما رحم کنه. (1634753) (alef-13)
 
فائزه
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۰۹:۳۴:۲۱
هر وقت که روحانی رو جای احمدی نژاد میبینم یه نفس راحت میکشم و لبخند میزنم میگم خدایا شکرت:) (1634834) (alef-13)
 
یک تحلیلگر
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۱۰:۰۶:۵۶
فعلا که همین مصاحبه دیشب نشون داد تیم مشاور ایشون چندان حرفه‌ای نبوده و استراتژی مشخصی ندارند. یعنی آقای روحانی سعی نکرده بود حداقل یک کاغذ در دست بگیرد و مجری هم فکر میکرد با مدیرکل یک استان حرف میزنه که دایم می‌پرید وسط حرفاش و انگار نه انگار طرف رییس جمهوره، این اولین مصاحبشه و باید گزارش بده نه این که بازجویی شه.
قبول بکنید یا نکنید خوشتون بیاد یا نیاد، احمدی نژاد تو خیلی چیزا استراتژی داشت و می‌دونست داره چیکار میکنه، و البته که دیر یا زود این رو خواهید فهمید که این مملکت یکی مثل احمدی نژاد میخاد.
آقای روحانی هم افتاده تو جو روشنفکری و فیسبوک و این حرفا و به زودی ارتباطشو با حدود 70 میلیون جمعیت کشور به خاطر 5 میلیون نفر از دست می‌ده.
منتظر باشید. (1634921) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۱۰:۲۷:۳۶
این چه طرز حرف زدن با رئیس جمهور کشور بود که این مجری داشت اصلا اجازه نمی داد جناب روحانی حرف را تمام کند و دائما حرفش را قطع می کرد و خودش نظر می داد و سوال می کرد. من یادم نمیاد با رئیس جمهورهای قبلی اینطوری صحبت شده باشد و اگر نظر یا سوالی داشت باید صبر کند تا صحبتش تمام شود.

(1634967) (alef-6)
 
امیر
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۱۰:۳۱:۴۰
درود بر رئیس جمهور با شخصیت (1634982) (alef-6)
 
افشین
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۱۱:۴۹:۱۲
اولا معنی کلید رونمایی شد یعنی مردم، ثانیا معلوم شد چنانچه ال سی ها باز شود مردم کارشون رونق میگیره و ارزونی میشه ثالثا معلوم شد تو این 20روز چقدر کالای اساسی خریدند که تو گمرک دپو شده و اصلا این کالاها زمان دکتر احمدی خریداری نشده بوده ما هم که بلا نسبت بوقیم خدارا شکر همه چیز درست شد روحانی مچکریم (1635232) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۱۱:۵۲:۲۳
درود بر روحانی رئیس جمهورمحبوب ودلسوز و مردمی .جناب آقای روحانی مردم از صمیم قلب دوستت دارند بعضی از افراد که بیخود از دولت انتقاد میکنند نه دلسوز این اسلامند ونه این کشور بلکه منافه خودشان را به خطر می بینند وآنها می داند که کجای آنان سوخته است . (1635246) (alef-6)
 
بهرامی
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۱۱:۵۳:۵۵
ریس محترم جمهوری بایستی مشکلات رو با صراحت بیان کنند تا عقلانیت جمعی کشور به جستجوی راه حل هایی برای مشکلات بیفتد .

مشکلات بایستی دقیق و با صراحت ممکن ذکر شوند و برشمرده شوند تا همگان به خوبی بدانند که چه مشکلاتی وجود دارد و چه مشکلاتی بایستی برای حل وفصل در الویت قرار بگیرند

نگران تبعات ذکر کردن مشکلات کشور نباشیم خرد جمعی ایرانیان برای مشکلات راه حل پیدا خواهد کرد . (1635252) (alef-6)
 
احسن
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۱۳:۲۲:۳۵
یکی ازمشگلات عمده گشور ما که موجب اکثر گرفتاریهای ما منجمله تورم شده سیاست خارجی است ماواکثر گشورها باهم سرلج افتاده ایم من نمی خواهم بگویم دشمن نداریم اما بسیاری ازدشمن تراشی ها هم سرچیزهای بیهوده است اگر دولت روحانی بتواند این تصورتوطئه راازذهن دولتمردان پاک کندوآن مسائلی که دراثر سیاستهای نابجای ما وگشورهای مقابل ایجاد شده راحل کند کاربزرگی کرده مخصوصا دررابطه مسائل هسته ای (1635551) (alef-6)
 
مح
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۱۳:۴۵:۳۳
کاش وزرای اقای روحانی نیز صادق بودن ایشان که به این راحتی و صداقت می فرمایند ید بیضا ندارم و کلیدم هم ....و همچنین براحتی می فرمایند نمی دانستم اینقدر وضع خرابه وگرنه میگفتم هوا خیلی خیلی خیلی بس ناجوانمردانه سخت است ،یادم رفت چی میخواستم بگم اینقدر که این دولت راست میگه اهان یادم اومد بالاخره پول یارانه را وزارت نفت داد یا از حاملهای انرزی دادند یا ارزش ریال برمیگرده یا3200رییس کل رییس جمهور درسته تا بیشتر از این گیج نشدیم بدرود (1635632) (alef-13)
 
مسعود
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۱۴:۳۱:۴۰
زيان كننده اصلي بهبود روابط ايران و آمريكا . اسرائيل و در درجه بعد روسيه و چين و قطر و امارات و تركيه و ... هستند كه از كنار تحريمهاي ايران. كالاهاي تحريمي را با چند برابر قيمت در بازار واسطه مي فروشند يا در مناقصات پروژه ها در غياب شركتهاي معتبر غربي و بدون رقيبي قدرتمند با قيمت بالايي برنده مي شوند و يا در ميادين مشترك نفت و گاز به خاطر عدم حضور شركتهاي معتبر غربي شركتهاي ضعيف چيني و ... پروژه ها را اجرا مي كنند كه تاخير زيادي هم دارند و ... . (1635777) (alef-6)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.