کد مطلب: 286561
واکنش رئیس اتحادیه اغذیه فروشان به حضور مک دونالد در ایران
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۳۵
احمدی شهریور، رییس اتحادیه اغذیه فروشان اظهار داشت: مگر مسئولان دنبال اشتغالزایی و تولید داخلی نیستند، اگر چنین اهدافی را دنبال میکنند بدون شک باید بدانند که حضور شعب مک دونالد و فعالیت آنها در کشور به نفع ما نخواهد بود.
به گزارش نسیم، وی گفت: قطعا مک دونالد و شعب آن هیچ یک از مواد اولیه خود را از داخل کشور ما تهیه نمیکنند بلکه آنها را با خود به داخل خواهند آورد و این از همه نظر ضربه به تولید داخلی است.
وی ادامه داد: با شرایط رکود داخلی نباید اقداماتی کرد که مشکلات مضاعفی را به وجود بیاورد، از طرفی در حال حاضر در کشور ما و در شهرهای بزرگ بهترین فست فودها چه از نظر فضا و چه از نظر کیفیت غذا وجود دارد، در چنین شرایطی چه نیازی جود دارد که اجازه فعالیتهای نمایندگیهایی مانند مک دونالد را بدهیم.
رئیس اتحادیه اغذیه فروشان تأکید کرد: بدون شک الان برخی فست فودهای ما نه تنها با مک دونالد قابل رقابت بلکه بسیار بهتر از آنها هستند. در حال حاضر فست فودها در شهرهایی مانند تهران به حالت اشباع رسیده است.
وی بیان داشت: حضور مک دونالدو در ایران با تأیید وزارت ارشاد و اماکن بزرگ و بسیاری مراحل دیگر باید صورت بگیرد، که امیدوارم تمامی این عزیزان مواردی را که بنده مطرح کردم در نظر داشته باشند. البته تا به حال که وارد شدن مک دونالدو در حد حرف بوده اما انتظار داریم که بیشتر از حرف هم نشود.
احمدی شهریور در ادامه در رابطه با شایعات مربوط به سوسیس و کالباس گفت: ما همیشه به اعضا صنف خود تأکید کردهایم که بهتر است این مواد را از برندهای معروف داخلی و از فروشگاههایی که پروانه کسب دارند استفاده کنند.
وی در رابطه با بازار فست فودها تصریح کرد: در حال حاضر هیچ افزایش قیمتی نخواهیم داشت، و بازار کاملا در ثبات است. اما هر یک از مغازههای فست فود با توجه به شرایط محلی که مغازهشان در آنجا دائر است محصولاتشان را با قیمتهای مناسب تری عرضه میکنند.
وی افزود: الان دست در صنف ما زیاد شده و رقابت زیادی ایجاد شده است، لذا حتی به دلیل رکود بازار و این رقابت مغازه دار مجبور است گاهی حتی به کمترین سود خود نیز راضی باشد.
وی در رابطه با بحث مالیات بر ارزش افزودهای که از مشتری دریافت میشود، گفت: اتحادیه اغذیه فروشان مشتمل بر دو بخش است، یک بخش مربوط به بخش حقوقی شرکتها است و بخش دیگر اغذیه فروشان معمولی هستند.
احمدی شهریور در پایان خاطرنشان کرد: بخش اول اسم خود را ثبت کردهاند و شخصیتهای حقوقی محسوب میشوند لذا اینها ۹ درصد ارزش افزوده از مشتری میگیرند اما اغذیه فروشان معمولی فعلا اجازه این کار را نداشته و فراخوانی در این رابطه نداشتهاند.
کلمات کلیدی : مک دونالد
حساس نشو حساس نشو
تا کی باید سوسیس بندری و همبرگر مخصوص بخوریم (3087287) (alef-11)
از بس که در طی سال های اخیر ارتباطمان با دنیا کم بوده، مردم هم تنبل و هم ترسو شده اند. ببینید این آقا چقدر از رقابت ترس دارد. چون می داند در این حالت باید خیلی بیشتر از گذشته کار کند. (3087751) (alef-3)
حتماً مواد اوليه رو وارد ميكنن،اونا هيچ وقت حاضر نيستن با سوسيس و كالباس بي كيفيت توليد ايران برند خودشون رو خراب كنن. (3087917) (alef-3)
امیرحسین
۱۳۹۴-۰۹-۱۷ ۲۲:۲۸:۰۵
لطفا انقدر ساده به این قضیه نگاه نکنید.شما واقعا فکر میکنید دلیل مخالفت اینهمه از محققان و روشن فکران کشور با ورود مک دونالد به ایران،فقط به مساءل اقتصادی مربوط میشه.خروندن مک دونالد به مردم،یعنی خروندن فرهنگ غربی به اونا.برید ببینید همین ساندویچ ساده چجوری توی براندازی شوروی نقش داشت.همین که این همه از مردم ایران هنوز مکدونالد نیومده دارن برای اومدنش سرو دست میشکنند،یعنی اینکه کاملا برای نفوذ فرهنگ غرب ،امادند.پس چه راهی بهتر از این برای نفوذ پیدا میشه.اگه واقعا همه غم شما خوردن ساندویچ باکیفیت و خوشمزست،کافیه یه دوری تو شهرتون بزنید،کم نیستند اغذیه فروشیای با کیفیت.ماهایی که اینهمه سال با همه جور سختی تو کشورمون کنار اومدیم تا استقلال سیاسی و فرهنگیمون رو از دست ندیم،حیفه که گول همچین طعمه هایی رو بخوریم و اینهمه زحمتمون به باد بره. (3375738) (alef-11)