توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 450865
طول عمر بیشتر با خوردن نان سبوس دار
تاریخ انتشار : شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۰۶:۵۵
تحقیقات نشان می دهد خوردن نان سبوس دار سبب طول عمر بیشتر می شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،با افزایش استفاده از نان سبوس دار در جامعه بهتر کارخانه های آرد سازی ، آرد هایی با درجه سبوس زیاد تولید و در اختیار نانوایی ها قرار دهند

تحقیقات نشان می دهد ،  خوردن نان سبوس دار سبب بهبود شاخصهای سلامت می شود ، زیرا  در نان سبوس دار ماده ای وجود دارد که سبب کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی می شود.

نان سبوس دار در مقایسه با نانی که از آرد سفید تهیه شده باشد، مواد مغذی بیشتری دارد.

این روزها با افزایش مصرف نان سبوس دار نانوایی ها به آرد های معمولی بصورت دستی سبوس اضافه می کنند که این امر کاری نادرست است .
 
کلمات کلیدی : نان سبوس دار، نان
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.