نظر منتشر شده
۳۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 149509
 
برنامه شبكه۳: كي مي تونه بيشتر بخوره؟
بخش فرهنگی الف، 21 فروردین 91
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۹۱ ساعت ۰۹:۰۰
چند روزی است که شبکه سوم سیما برای یک برنامه سرگرمی - مهارتی با عنوان "رکورد" فراخوان مي دهد. در این برنامه که از ایده ثبت رکوردهای جهانی گینس الگو برداری شده است، بیشترین مسافت طی شده با دوچرخه برعکس،بیشترین تی شرت های رو هم پوشیده،بیشترین مقدار زو کشیدن،سریعترین زمان خوردن یک کیلو پیازو... به عنوان مهارتهای رقابتی در نظر گرفته شده اند.

پخش چنين برنامه هايي از سيماي جمهوري اسلامي به عنوان دانشگاه عمومي از آن جهت تعجب برانگيز است كه فرهنگ مصرفگرايي و پوچ گرايي غربي را در جامعه رواج مي دهد و با فرهنگ اسلامي ايراني يعني قناعت در مصرف، تلاش و پشتكار در توليد و خدامحوري به عنوان هدف غايي زندگي كاملا تناقض دارد.

کارشناسان اجتماعی بارها تاکید کرده اند که یکی از اصلی ترین عوامل مشکلات اقتصادی کشورمان فقدان روحیه کار و تلاش و تعاون در میان مردم می باشد و به نظر می رسد نامگذاری امسال نیز بی ارتباط با این مساله نبوده است. از همین رو صدا و سیما به مثابه دانشگاه عمومی که می بایست به طور مثال با برنامه های جذاب و با معرفی تولیدگران جوانی که در گوشه و کنار کشور در عرصه های مختلف علمی ،صنعتی، فرهنگی و اجتماعی مشغول به تلاش و فعالیت برای آبادانی کشور هستند و یا بررسی موانع و مشکلات ساختاری پیش پای تولید و سرمایه گذاری در ایران، به ترویج فرهنگ کار و تلاش بپردازد ، بعضا به تقلید از فرهنگ غربی ساعاتی از آنتن خود را اختصاص به برنامه های بی حاصلی می دهد که دقیقا نتیجه عکس در بر دارد و باعث انحراف ذهن جوانان از مسائل اصلی مورد نیاز کشور می گردد.

همچنین مدتی است در تیتراژهای پایانی سریال های صدا و سیما، عنوان کارشناس انتظامی برای نظارت بر بازنمایی تصویری نیروی انتظامی در مجموعه های تولید شده به چشم می خورد. چه خوب بود در سال حمایت از تولید ملی و کار و سرمایه ایرانی، صدا و سیما با انتصاب کارشناسان فرهنگ اقتصادی، برای نظارت بر محتوای پیامهای اقتصادی برنامه های تولیدی خود، گامی جدی تر در راستای تحقق شعار امسال بر می داشت.
 
۱۳۹۱-۰۱-۲۱ ۰۹:۱۶:۱۶
متاسفانه پرداختن به موضوعات هجو و شاید اسمشو گذاشت مبتذل رویه ای شده که سازمان در پیش گرفته تا به اصطلاح خودش از رقبای خارجیش عقب نیافته. و به اون افتخار می کنه

سازمان باید بداند هرخوبی در ابتذال و برنامه سطحی و مسخره کردن نیتسو. به خدا نیروهای زیادی داریم که سرشار از خلاقیت هستند.و به خاطر برخی مسائل همشه خدا پت خط می مانند. (731973) (moderator22)
 
United States
۱۳۹۱-۰۱-۲۱ ۰۹:۲۳:۵۴
خود گینس چیه که مسابقه‌اش باشه؟! این جور رکوردگیری‌ها مصداق کامل اعمال لغو است. اصولاً تلویزیون ما که ادعای دانشگاه بودنش گوش همه‌مان را کرد کرده، فاقد کسانی است که ابتکارفرهنگی داشته باشند و دنبال موضوعات جدید باشند. بیشتر این مسابقه‌هایی که در تلویزیون می بینید، عینا کپی برداشته شده از کانال‌های خارجی و ماهواره‌ای است. تازه برخی از مسابقه‌ها مثل مسابقۀ رقص، مسابقه‌های خیاطی مد، مسابقه‌های آرایشی، مسابقه‌های با هم زندگی کردن مخلتط زیر یک سقف و این جور مزخرفات قابل پیاده سازی نیست وگرنه آن‌ها را هم هر جور بود به خورد ما می‌دادند! وقت زیاد داریم، باید یک جوری آنتن را پر کنیم. (731986) (moderator22)
 
۱۳۹۱-۰۱-۲۱ ۰۹:۲۵:۵۴
من تبلیغات برنامه رو که نشون میده واقعا غصه سر تا پامو میگیره/. (731990) (moderator22)
 
1201
۱۳۹۱-۰۱-۲۱ ۰۹:۳۱:۳۴
کاش مشکل صدا وسیما پخش امسال این برنامه ها بود الف جان با مطرح کردن این موضوع جهت گیری یک سویه این سازمان فراموش نمیشه. (732002) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۲۱ ۲۲:۲۸:۱۱
هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد (733279) (moderator101)
 
وحید
United States
۱۳۹۱-۰۱-۲۱ ۰۹:۳۲:۴۵
فقط شعار ، شعار ، شعار ...
بخشی از برنامه های صدا و سیما باید تفننی باشد. (732004) (moderator18)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۲۱ ۰۹:۴۸:۱۹
تفنن هم میشه در راه خوب باشه. مثلا اینکه کی بیشتر تولید می کنه. نه اینکه کی بیشتر می خوره و می پوشه (732029) (moderator22)
 
United States
۱۳۹۱-۰۱-۲۱ ۱۲:۱۴:۴۰
آره شرکت کننده هام تولیدکننده پوشاک باشن محل مسابقه م کارخونه تولید پوشاک باشه. برن ببینن مثلاً توی یک شبانه روز کی بیشتر پوشاک تولید میکنه توی این مدت تماشاچی هام یه ریز تشویق میکنن بدو بدو بدو بدو هی هی. (732307) (moderator18)
 
United States
۱۳۹۱-۰۱-۲۱ ۱۹:۱۷:۳۳
البته ما در همه چیز اولیم
هم در تولید علم و فناوری هم در تولید ثروت و ....
مسابقه نمیخواد دیگه
ما اولیم
آهان بادم اومد در مدیریت جهانی هم اولیم
اینم اسنادش که موجوده
دیدین حالا
ما اول شدیم
هورا
منم خوشحالم
هیج مشکلی هم نیست
غلط کرده هر کی گفته دلار 1900 تومنه
از نظر ما که تو مدیریت اولیم 1226 تومنه (733105) (moderator101)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۲۱ ۰۹:۴۸:۱۵
شبکه سوم تنها یک رسالت دارد و آن هم توهین به مخاطب میباشد حالا با قطع پر بیننده ترین برنامه تاریخ صداوسیما میخواد باشه یا تغییر بدون اطلاع قبلی برنامه ها یا پخش اذان به افق تهران وسط پخش مستقیم فوتبال از شبکه ملی؟؟؟ سوم (همه ایران یعنی تهران) ویا حتی پخش تبلیغات 45 دقیقه ای باشه خلاصه اگر شما از مدیران این شبکه احترام به مخاطب دیدید ما را هم خبر کنید. توضیح من مخالف پخش اذان نیستم اما چرا نمیتونند هفتگی اذان به افق یکی از شهرستانهای ایران را پخش کنند از شبکه های ملی مگر ایران فقط یعنی تهران (732028) (moderator22)
 
!!!
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۲۲ ۱۲:۴۸:۲۰
دوست گرامی کلام شما کاملا صحیح و درست است ما هم قبول داریم ایران فقط
تهران نیست ولی بالاخره باید یک مبنایی باشد یک محوری باشد اگر این گونه شما می فرمایید اصلا اذان نباید پخش شود چون از شرق ایران تا غرب ایران حدودا یک ساعت اختلاف ساعت شرعی داریم . اما ...


اما...
به نظر این حقیر صدا وسیما (که بنده آن را به نام رسانه ملی قبول ندارم) بایددرهنگام اوقات شرعی رویه ماه مبارک رمضان را درطول سال برای همیشه ادامه
دهد درآن هنگام تمام شبکه ها در هنگام سحر وقت شرعی هر شهر را اعلام می کنند که کار بسیار جالبی هم است. امیدوارم عملی شود. (734070) (moderator18)
 
حسن
۱۳۹۱-۰۱-۲۲ ۲۲:۲۴:۰۸
من هم پیشنهاد خود را هم دادم میتوان هفتگی یا حتی روزانه اذان را به وقت یکی از شهرهای ایران پخش کرد و شبکه تهران اذان تهران را پخش بکند. کانالهای ملی باید بگونه ای عمل کنند که همه مخاطبان اون را از خود بدانند متاسفانه اسم این رسانه بی اغراق تبدیل شده به رسانه میلی (734980) (moderator18)
 
United States
۱۳۹۱-۰۱-۲۳ ۱۱:۴۰:۳۲
پخش اذان وسط فوتبال
حالااین فوتبال چیه که ادان وسط آن باعث ناراحتی شما شده!
من مخالف پخش اذان نیستم....!؟واقعا خیلی خندیدم (735686) (moderator18)
 
تنها
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۲۱ ۱۰:۱۳:۳۹
بابا ولمون کنید شما هم
همون کشورهایی که شما داری ازشون عیب می گیرید تو اقتصاد برتر هستن تو قدرت نظامی برتر هستن تو آزادی بیان برتر هستن تو رفاه مردم اول هستن تو تولید داخلی و ملی شون اول هستن اصلا یا منابع نفت و گاز ندارن یا اگه دارن استفاده نمیکنن،
کی می خواید قبول کنید که طرز فکرتون باعث شده ما عقب مونده بمونیم
آخه وقتی یه برنامه واسه تفریح و سرگرمیه بیان در مورد بحث خیلی جدیه تولید ملی صحبت کنن؟
کدوم تولید ملی؟ من یه مهندسی هستم که پارسال کارخونه ای که توش کار می کردیم تعطیل شد به خاطر دلاری که یهو 2برابر شد. مهندس مکانیکی که تو همون کشورایی که شما دارید عیب میگیرید ازشون 50 هزار دلار درآمد داره ما اینجا 500 دلار درآمد داشتیم. الانم فوق لیسانس بیکاریم به همراه بقیه دوستانم.
آخه تا کی شعار ؟ تا کی می خواید با سرگرم کردن خودتون به این مباحث عقب مونده بمونید.
چرا درک این رو ندارید تو کشوری که بیکاری و تورم و اعتیاد کمر خانواده ها رو شکسته و مردم رو دپرس و ناامید کرده باید یه نهادی مثل صدا و سیما تمام تلاشش این باشه که مردم رو شاد کنه به مردم امید بده.
یکی مثل من به شخصه از وقتی دیدم که صدا و سیما شده بنگاه دروغ پراکنی و سرپوش گذاشتن روی مشکلات دیگه فقط یه برنامه نود از صدا و سیما میبینم و ماهواره هم تو خونه ندارم که بخوام جایگزین کنم البته وقتشم ندارم و همش دنبال اینم که یه تکه نون حلال حتی شده با کارگری بیارم خونه.
آخه یکی مثل من چه دلخوشی دارم تو این زندگی که این کشور برام ساخته
یک عمر سالم زندگی کردم و تحصیلات عالیه گرفتم و دنبال یک زندگی عادی و سالم بودم و هنوز بعد از 30 سال توانایی ازدواج ندارم و شدم کمک خرج پدر بازنشسته ام که حقوقش فقط کفایت قبوض و سوخت رو میده. (732076) (moderator18)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۲۱ ۱۱:۴۷:۰۰
شما متوجه نشدی برادر مثل اینکه. منظور نویسنده هم اینه که اگر می خواهید پیشرفت کنید به جای تبلیغ مصرف گرایی باید تبلیغ تولید گرایی کنیم. در ضمن من خیلی دیگه از آدمها را دیدم که تحصیلاتشون از شما کمتر بوده ولی از صفر شروع کرده اند و زده اند تو کار تولیدی و اتفاقا پیشرفت کرده اند. قرار نیست به خاطر اینکه شما در کارتون موفق نشدید همه زیر سوال بروند. (732251) (moderator18)
 
۱۳۹۱-۰۱-۲۱ ۱۶:۰۶:۰۱
کدوم تولید برادر من. تبلیغ خالی که فایده نداره. زمینه های تولید باید فراهم باشه. حمایت باید باشه. باید وام کم بهره و اعطای تسهیلات آسان و البته قانونمند باشه تا تولید فراگیر بشه. با وامهای با سود بالا، مالیات بالا، مجوزهای جورواجور، پرداختهای قانونی و غیر قانونی! هزینه تولید بالا میرود و فقط دلالان سود میکنند. (732847) (moderator18)
 
مهدی
۱۳۹۱-۰۱-۲۲ ۱۰:۱۳:۳۷
بالاخره کالایی که تولید می شه رو یکی باید مصرف کنه دیگه
با این کیفیتی هم که محصولات تولیدی ما دارند، و رقبای بین المللی که بسیار جلوتر از ما شروع کرده اند، فعلا امکان صادرات وجود نداره.
پس کالای تولیدی باید حالا حالاها در داخل مصرف بشه تا زمانی که تولید کننده تخصص و تجربه و سرمایه لازم برای بالابردن سطح کیفیت و بعد امکانات تبلیغ و نفوذ در بازارهای جهانی رو پیدا کنه.
البته من نظر خاصی راجع به خوبی یا بدی این برنامه های صدا و سیما ندارم، چون نه تخصصش رو دارم و نه اصولا تلویزیون تماشا می کنم که با فرهنگ بینندگانش آشنا باشم. فقط خواستم بگم یک روی دیگه سکه تولیدگرایی رواج مصرف گرایی است. (733748) (moderator18)
 
مرتضی
United States
۱۳۹۱-۰۱-۲۱ ۱۳:۱۳:۰۰
سلام
دوست عزیز کاملا درکت می کنم منم شرایطم تقریبا مشابه شماست شاید الان بزرگترین دارایی امثال ما امید به آیندست انشا،اله ناامیدمون نکنند. (732452) (moderator18)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۲۲ ۱۲:۳۶:۲۴
با سلام
خدمت این دوست عزیز باید عرض کنم که اون آقای مکانیکی در خارج از کشور در یک سال 50000 دلار می گیره و شما در یک ماه 500 دلار
البته قبول دارم که شما سالی 6000 دلار می گیری ولی دو مسئله مطرح است :
1- اون شرکت خارجی درآمد خوب داره پول خوب هم میده. شرکت ایرانی درآمد خوب نداره چون ما ایرانی ها وقتی می خواهیم جنس بخریم اول سراغ جنس خارجی می رویم.
2- از این حرف زدن معلومه که شما اصلا به حق خودت قانع نیستی. نتیجه این میشه که شما هم اگه پس فردا رئیس جایی بشی همه ی زیر دستان خودتون رو با حداقل حقوق دست به سر می کنی و خودتون تنهایی الباقی پول را یک تنه می ریزید توی جیب های مبارک و این سیکل هرز مدام ادامه پیدا می کنه.
(734038) (moderator18)
 
۱۳۹۱-۰۱-۲۱ ۱۱:۵۲:۵۶
تلویزیون ایران دیگه اسم دانشگاه رو یدک نمیکشه بلکه بیشتر موقعیتی برای هرز رفتن وقت و کمی شادی و منبعی برای صحبت های سیاسی خانوادگی و وقت تلف کردنه تو دین اسلام وقت جایگاه بالایی داره و تلویزیون اون رو پر میکنه (732261) (moderator18)
 
۱۳۹۱-۰۱-۲۱ ۱۲:۰۶:۰۹
با نگاهی به ساخت کارتون های ساخته شده غرب در 10 سال اخیر برای نسل آینده ، مدیریت فرهنگ سازی به شدت مشاهده میشود کارتونهایی چون هورتون، خانواده رابینسون، مربی اژدها، کونگ فو پاندا، شرک هیولاها، ماشین ها، پنگوئن، بالا و .... و حتی کارتونهایی برای تثبیت فرهنگ خون برتر و پادشاهی چون سیندرلا، شرک، باربی، شاهزاده و قورباغه، رابین هود، شوالیه های عدالت، افسانه جغدها و ....

با نگاهی به فیلم ها و سریالهای فروخته و پخش شده در ایران مثل جومونگ، رابین هود، دزدان کارائیب و .... که برای تثبیت جایگاه خون برتر و دنیای جادو و ... است

و بالاخره با نگاهی به مستند های زیبای حیات وحش، سیاسی، مذهبی و .... در غرب

به این نتیجه میرسیم که سازمان عریض و طویل صدا و سیمای ایران با آن همه بودجه و برنامه های مجری محور خود ضعیف عمل کرده است و بیشتر به سرگرم کردن مردم و پر کردن اوقات فراغت آنها مشغول بوده است (732280) (moderator18)
 
ahmad
۱۳۹۱-۰۱-۲۱ ۱۳:۵۲:۵۱
كاش صدا و سيما به جاي پخش چندين باره ي برنامه هاي پوچ و بي محتوا وقت بيشتري براي معرفي نخبگان و دستاورد هاي انها داشت
از همين جا به مسئولين صدا و سيما ميگم (732545) (moderator18)
 
مصطفی
United States
۱۳۹۱-۰۱-۲۱ ۱۴:۰۰:۰۶
زره ای از بودجه این مملکت را خرج فرهنگ این مردم نمی کند می خواهند وقت برنامه ها پر شود وگرنه چیز دیگری که ما نمی بینم یک خنده بازار دست می کنند تمام آیتم ها به رقص به اتمام می رسید آیا واقعا اینطور نبود؟ (732562) (moderator18)
 
س م ح
۱۳۹۱-۰۱-۲۱ ۱۴:۰۳:۵۵
دو سال تحقیق سرزمین دانایی طول کشید صدا و سیما حاضر نشد یک قرون پول تولید بدهد 2 سال دنبال اسپانسر گشتیم. خودمون طراحی کردیم خودمون اسپانسرش را پیدا کردیم و خودمون ساختیمش
اما متاسفانه باز هم برای برنامه بعدی باید اسپانسر بیاوریم!
برای یک تله فیلم حدود 120 تا 200 میلیون هزینه می کنند اما برای برنامه های موثر و جذاب هیچی
دو میلیارد تومان هزینه یک برنامه 13 قسمتی می شود ولی برنامه ای علمی ساخته نمی شود.
کاش فکری برای صدا و سیما می شد. (732578) (moderator18)
 
۱۳۹۱-۰۱-۲۱ ۱۴:۱۹:۳۶
کار ضعیفی بود، خیلی ضعیف، فقط مجری هیجان داشت و اگر نه ... (732629) (moderator18)
 
نا شناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۲۲ ۱۲:۴۰:۴۳
آخر مرد حسابی سرزمین دانایی مگر تخم دو زرده کرده؟
اگر از من بپرسید، سرزمین دانایی اگر کپی یه برنامه توی تلویزیون های خارجی نباشد ، صرفا یک کپی از یک بازی کامپیوتری Adventure است. با این تفاوت یه مهره های آن انسان ها هستند نه یک مشت کاراکتر کارتونی (734051) (moderator18)
 
امیر
۱۳۹۱-۰۱-۲۱ ۱۴:۱۱:۵۰
با سلام خدمت دست اندرکاران محترم سایت الف
باید بگم که خیلی خوبید خیلی پر محتوا و دلسوزید.و خدا کنه که هر روز موفق تر باشید.
اما توجه همه دوستان رو به یه موضوعی جلب می کنم . ماها کلا در تولید محتوای فرهنگی مشکل داریم ، مثلا توجه کنید شعر هایی که برای بچه ها می خونیم یا قصه هایی که می گیم. همش همونایی است که در دوره ماها بود شاید هم قبل تر یعنی همون یه توپ دارم قلقلیه و شنگول و منگول . کسایی هم که دارن تو این حوزه فعالیت می کنن اگر به شعرهاشون توجه کنید فقط یه ریتم رقص داره که عموما آموزش دهنده هم نیست ازیک شعر بی محتوا به یه ریتم شاد رسیدن. مثلا اردک تک تک ، تک تک اردک ، تک اردک ، این فقط یه ریتم شاد داره و هیچ چیز آموزش دهنده ای توش نیست.
کلا داریم پا به راه بی محتوایی میذاریم در همه موارد فرهنگی. ترانه هایی که عموما تو زبون مردم می چرخرو نگاه کنید . من واقعا نمی دونم ترانه سرا چطور اینا رو رو کاغذ می نویسه و چطور روش می شه به عنوان یه ترانه ارائه بده و چطور مردم این محتوا رو می خونن و ازش لذت هم می برن .
واقعا نمی دونم ما کی می خوایم برای تولید محتوای خوب درست هزینه کنیم .
اینو بگم ترکیه با تلویزیونش شده ترکیه همچین برای مردم همه چی رو فرهنگ سازی می کنن که نگو. استرالیا با کشاورزی امرار معاش می کنه ، تلویزیونشو که نگاه می کنی می بینی کشاورزه ماشین شکار داره ، ماشین بنز کمپرسور داره ، هزار جور امکانات داره که هر سرمایه داری هوس می کنه بره کشاورزی کنه ، و تصور هر کسی از کشاورزی در استرالیا زندگی خیلی ایده آله ، من با هر کس خواست شرط می بندم که اونجا هم کشاورزا با مشکل رو برو هستن اما تلویزیونشون یا در فیلم و سریالاشون جوری نشون می دن که کشاورزا دارن پادشاهی می کنن .
اما ما تو ایران جوری کشاورز رو به تصویر کشیدیم که هر کسی تو ایران تصورش از کشاورز یه پیر مرد خشکیده داغونه که دست پینه بسته داره و از گشنگی داره می میره و بیل رو کولشه و داره از بی آبی و قحطی و گرفتاری می ناله . واقعا نمی دونم چی بگم (732602) (moderator18)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۲۱ ۱۵:۲۹:۳۴
حرف اول و آخر، همون فرمایش دکتر ابراهیم فیاض : صدا وسیما مغز ندارد. (732781) (moderator18)
 
نسیم
۱۳۹۱-۰۱-۲۱ ۱۵:۴۳:۳۷
متشکرم از نظرات عالی شما
بارها از خودم میپرسیدم تکرار یک کلمه مثل این سه سه شب و امثالهم به چه معنا است و خود را با توجیه کنترل زبان قانع میکردم

البته ما ایرانیها ترانه ها و اشعار قدیمی خوب و عمیقی نیز داریم که نباید ذبح شود مثل یک توپ دارم قل قلیه تا به آخر که اشاره به قلب انسان دارد یا عمو زنجیر باف که اشاره به دوران اسارت و ظلم داشت (732809) (moderator18)
 
France
۱۳۹۱-۰۱-۲۱ ۲۲:۲۶:۳۹
برادر من. عزیز من. دوست من. امید من.
این یه توپ دارم قلقلیه و امثال اینهایی که مثال زدی متل هستند. بخشی از ادبیات هر ملتیه فقط تو ایران پیدا نمیشه.
اول مزه کنید حرف رو بعد بزنید. عقب موندگی ما به خاطر دو بیت شعر نیست به خاطر افکار مزخرف خودمونه
برا شما که نمی دونی متل چیه:
متل . [ م َ ت َ ] به قصه‌های کوتاه سرگرم کننده با مضامین لطیف و آموزنده گفته می‌شود که تمام یا قسمتی از آن قافیه دار، شعرگونه و یا مانند بحر طویل باشد. قهرمان متل‌ها اغلب حیوانات، ولی گاهی انسان‌ها و یا مظاهر طبیعت هستند.

امروزه متل به داستانهای منظوم کودکانه گفته می‌شود. معمولاً مصرعهای متل کوتاه است. دویدم و دویدم و اتل متل توتوله از متلهای معروف فارسی است. (733277) (moderator101)
 
حس
Latvia
۱۳۹۱-۰۱-۲۱ ۱۵:۴۹:۴۱
من از صدا و سسما متشكرم چون سالها تلاش مي كرديم تا پدرمان را قانع كنيم كه تلويزيون ملي ايران به درد نمي خورد نه برنامه شاد دارد نه برنامه فرهنگي نه خبر سالم و......و بالاخر خودش به اين نتيجه رسيد و ماهواره را خريد. (732822) (moderator18)
 
مهدی
United Kingdom
۱۳۹۱-۰۱-۲۱ ۱۷:۰۰:۲۹
من اقتصاد دان نیستم آقا بی‌زحمت یکی به من توضیح بده چطوری میشه مصرف‌گرایی رو تبلیغ نکرد ولی از تولید حمایت کرد؟ اگه مصرف پایین باشه تولید کننده تولیداتشو باید تو انبار شرکت رو هم بچینه که!
حداقل به نظر میاد مصرف گرایی بیشتر در جامعه باعث رشد تولید میشه چون تولیدکننده برای محصولاتش همیشه مشتری داره من برعکسش رو که شما میگید نمی‌تونم درک کنم چطوری میشه! ... یکی بیاد توضیح بده لطفاً! (732928) (moderator101)
 
غلامعلی بنا
۱۳۹۱-۰۱-۲۱ ۲۱:۲۷:۰۵
خوب اگه دو تا برنامه درست و حسابی جون پسند بزاره من که دیگه نمیریم ماهواره نگاه کنم .. چرا همه مشکل دارن با تفریح سالم (733234) (moderator101)
 
Russian Federation
۱۳۹۱-۰۱-۲۱ ۲۳:۲۴:۵۱
چند روز پیش یک سریال از ماهواره میدیدم که خانواده ای با سختی زیاد اما با اتکا به همدیگر تمام مشکلات اعم از فقر وام و حتی فرزند نا خواسته ای را که نمیدانستند وجود دارد بعد از مدتها از وجود او مطلع شدند و خانواده بخاطر این مسئله داشت از هم میپاشید و با اینکه خانواده مهمتر از یک لحظه است یا عصبانیت موقعی و با تمام مشکلات کنار امدند توانستند با دست به دست هم دادن و اینکه ما یک خانواده هستیم خوب یک نفر به ما اضافه شده وو وو اخرش همه دست به دست هم با شادی رقصیدند و اینکه توانستند تمام مشکلات را با وجود اختلاف حل کنند و باقی بمانند دیدم و البته فیلم ترکی بود و حصرت اینکه چرا صدا و سیمای ما نمیتواند یک خانواده را نشان دهد که موفق میشوند و مشکلات را حل میکنند نشان نمیدهد در تلوزیون ایران تا مشکلی شد اعتیاد و فساد پایان دهنده ان خانواده است و لا غیر تلاش و مقاومت در برابر مشکلات و محبت و عشق نیست دیدن ندارد همه اش اعتیاد یاس و طنزش هم بقولی زیر شلواری وافتابه شرم اور است (733339) (moderator18)
 
۱۳۹۱-۰۱-۲۲ ۱۰:۵۹:۰۶
انقدر تنگ نظرانه به این موضوعات نگاه نکنید.سرگرمی موضوعیِ که خیلی وقت تو صدا و سیما فراموش شده و برای باقی موندن تو رقابت رسانه ای نیاز به همچین برنامه هایی هست (733823) (moderator18)
 
معین
۱۳۹۱-۰۱-۲۳ ۲۰:۴۱:۲۶
متاسفانه برنامه های شاد مدت هاست که ازصداوسیما رفته است. (736619) (moderator18)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.