توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 448507
دستورالعمل‌هایی ساده برای خداحافظی با کبد چرب
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۱۴
یک فوق تخصص گوارش و کبد گفت: مبتلایان به کبد چرب از مصرف مواد غذایی سرخ کردنی و حاوی کلسترول خودداری کنند.

مرتضی نیلی فوق تخصص گوارش و کبد در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان؛ با تاکید بر اینکه کبد یکی از مهمترین عضو بدن است، گفت: این عضو بدن از ورود مواد مضر غذاهای مصرفی به دستگاه گوارش و سایر سیستم های بدن جلوگیری می کند.

وی با بیان اینکه مصرف غذاهای چرب باعث بروز بیماری های کبدی می شود، اظهار داشت: کبد چرب، یکی از شایع ترین بیماری های کبدی است. 

نیلی با تاکید بر اینکه ۳۰ درصد افراد کشور به کبد چرب مبتلا هستند، تصریح کرد: افراد چاق، مبتلایان به چربی خون و دیابت در معرض خطر ابتلا به این عارضه هستند. این فوق تخصص گوارش و کبد افزود: از رسوب گذاری چربی در کبد و جا به جایی و اختلال ارگان های داخل سلول، بیماری کبد چرب ایجاد می شود.

وی با بیان اینکه کبد افراد دارای چربی است، تاکید کرد: افزایش ۶ تا ۱۰ درصدی چربی کبد بروز عارضه کبد چرب را در اشخاص تشدید می کند که عواملی مانند مصرف سیگار، داروی آسپرین، مواد غذایی چرب، بی تحرکی، افزایش فشار خون و وزن باعث ایجاد کبد چرب در افراد می شود.

نیلی با اعلام اینکه بی اشتهایی، حالت تهوع، خستگی و درد شکم از علائم بیماری کبد چرب است، بیان کرد: به دلیل اینکه عارضه کبد چرب از زمان شروع بدون نشانه است،۶۰ تا ۷۰ درصد مبتلایان از بیماری خود اطلاعی ندارند.

وی با بیان اینکه از طریق سونوگرافی شکم می توان این عارضه را تشخیص داد، اظهار داشت: با کاهش وزن، ترک سیگار، مصرف غذای سالم و بدون چربی، انجام حرکات نرمشی به صورت روزانه از افزایش چربی در خون و در نتیجه چربی کبد جلوگیری کنید.

این فوق تخصص گوارش و کبد تاکید کرد: مصرف مواد غذایی سرخ کردنی، جگر، سوسیس، کالباس، کله پاچه، مغز گوسفند و روغن جامد باعث بروز عارضه کبد چرب در افراد می شود که با مصرف مواد غذایی مانند آبزیان، روغن زیتون، سبزیجات و میوه جات تازه، آبپز و مواد حاوی فیبر مانع انباشته شدن چربی در کبد شوید.
 
کلمات کلیدی : کبد چرب
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.