توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 287100
ابوترابي: لاريجاني در حلقه رفسنجاني نبوده است
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۳۴
نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي گفت: لاريجاني هرگز در حلقه رفسنجاني و ساير اسامي نبوده و همواره در مسير و خط امام و رهبري حرکت کرده و مي‌کند.

به گزارش میزان حجت الاسلام حسن ابوترابي‌فرد صبح امروز سه شنبه در مراسم افتتاحيه خط امام خواهران بسيجي در مجتمع امام رضا(ع) شهر مقدس مشهد با بيان اينکه دانشجويان بايد در مسير خط امام(ره) و رهبري حرکت کنند، اظهار کرد: دانشجوي امروز بايد عنصري آگاه و فعال باشد و بتواند خود را در شرايط مختلف سياسي و اجتماعي مديريت کرده و وظيفه و تکليف خود را انجام دهد.

نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي با تأکيد بر اينکه در وجود يک عنصر بسيجي بايد هويت ديني تقويت شود، افزود: يک دانشجوي مسلمان با توجه به دينداري‌اش شناخته مي‌شود و اين دينداري در رفتار و اخلاق تجلي دارد.

وي يادآور شد: امروز دانشجويان بسيجي در قشر خواهران ما بايد بدانند که همين حجاب چادر سبب افزايش احترام و ارتقاي شخصيت در مجامع عمومي براي آنها شده و لذا عفت و حجاب شاخصه‌هاي دينداري و هويت ديني بانوان ما را تقويت مي‌کند.

ابوترابي‌فرد تصريح کرد: ما از دانشجويان بسيجي خود امروز انتظار داريم که بينش سياسي، درک سياسي و علم و شعور سياسي خود را عميق‌تر کرده و بتوانند در برابر همه موضوعات داخلي و خارجي و منطقه‌اي با عنوان يک عنصر بسيج و آگاه و متعهد و مسلمان تحليل عميقي ارائه دهند.

نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي تاکيد کرد: يکي از موضوعات مهم در بعد دانشجويان بسيجي اين است که به طور جد بايد از نگاه‌هاي سطحي و بدون عمق سياسي پرهيز کرده و همين مسئله در بيانات رهبر معظم انقلاب نيز ديده مي‌شود که مي‌فرمايند دانشجوي مسلمان بايد سياسي باشد اما سياسي‌کاري نکند.

وي افزود: هدف ما بايد کمال مطلق باشد و در اين مسير براي معرفت، قرب و آراسته شدن به صفات جمال و جلال الهي از ابزار بندگي استفاده کنيم چرا که راه و هويت امام و مقتداي ما سالک الي‌الله و داعي الي‌الله است و اين نقطه زاويه گرفتن با امام و رهبري بوده که امام ما هويتش سالک الي‌الله باشد و ما هويتمان سالک الي‌الدنيا و يا الي‌النفس مي‌شود.

وي گفت: يکي از خطراتي که در اين زمينه ما را تهديد مي‌کند اين است که نبايد در اين راه هر توجيهي را بپذيريم چرا که برخي از اين توجيهات و زمينه‌ها بستر انحراف را براي ما فراهم مي‌سازد. يک عنصر بسيجي بايد با استدلال و منطق با ديگران حرف بزند نه اينکه زبانش، زبان تحکم براي جذب مخاطبان باشد.

استاني شدن انتخابات ابهامات متعددي دارد

نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي در ادامه صحبت‌هاي خود با اشاره به ابهامات متعدد در طرح استاني شدن انتخابات گفت: به عقيده بنده طرح استاني شدن انتخابات مسئله‌اي بوده که ما در نهايت به اين مسير مي‌رويم و در اين مسير قرار مي‌گيريم اما در حال حاضر اين طرح با سوالات و ابهامات متعددي مواجه است.

وي افزود: از دستاوردهاي مهم اين طرح در کارآيي مجلس در دو حوزه تقنين و نظارت بوده و مسئله ديگر اينکه استاني شدن انتخابات به نگاه ملي نمايندگان بيش از نگاه بخشي توجه دارد.

ابوترابي‌فرد عنوان کرد: يکي از آسيب‌ها و مشکلات ما در کشور و از جمله در مجلس اين بوده که نمايندگان نگاه بخشي دارند در حالي که يک نماينده مجلس حتي به حوزه انتخابي خود هم بايد نگاه ملي داشته باشد.

نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي گفت: البته در حال حاضر اين طرح سوالات و ابهاماتي نظير اين دارد که آيا استاني شدن انتخابات مشارکت مردم را کاهش نمي‌دهد؟ آيا اين طرح سبب تضعيف ارتباط چهره به چهره مردم و نماينده نمي‌شود؟ و يا اينکه ابهاماتي در اين زمينه وجود دارد که استاني شدن انتخابات سبب چالش‌هاي قومي و مذهبي در برخي مناطق کشور مي‌شود.

نگاه مجلس معطوف به فناوري هسته‌اي در چارچوب نظام اسلامي است

ابوترابي‌فرد همچنين به عدم اعتماد جمهوري اسلامي ايران به نظام سلطه به کشورهاي قدرتمدار اشاره کرد و افزود: امروز اگر ادبيات غرب و متحدين آنها با ما متفاوت شده به دليل مقاومت و قدرت ملت ايران است.

نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي گفت: ادبيات آغاز انقلاب آمريکايي‌ها تحميل يک جنگ سنگين براي شکست، در هم کوبيدن و تجزيه نظام اسلامي بود و بعدها اين ادبيات تبديل به يک ادبيات تحريم شد اما امروز قطعاً اين ادبيات تغيير کرده هر چند باز هم مطلوب ما نيست.

وي تصريح کرد: موضوعي که سبب قدرت و مقاومت ملت ايران شده تاکيد بر ظرفيت‌هاي دروني،‌ مهندسي قدرت و توجه به قدرت درون‌زا است و لذا همين اقتدار ملت ايران سبب تغيير ادبيات ۱+۵ و نشاندن آنان بر سر ميز مذاکره شده است.

نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي يادآور شد: البته اين را هم بگويم هر چند آنها ادبياتشان تغيير کند، قطعاً‌ به نظام سلطه و دنياي قدرتمدار هيچ اعتمادي نيست و ما فقط بايد به قدرت درون تکيه کنيم.

وي تصريح کرد: مجلس شوراي اسلامي قطعاً‌ در مسير برجام به وظيفه خود عمل مي‌کند و ما شاهد بوديم در مجالس هفتم، هشتم و نهم و البته در مجلس ششم که شرايط متفاوت‌تر بود، کليت و خروجي مجلس با اکثريت قاطع آراء در مسير فناوري هسته‌اي و در چارچوب تصميمات نظام بود يعني اينکه نگاه مجالس هفتم، هشتم و نهم که بنده حقير در اين سه دوره نايب رئيس بوده‌ام معطوف به فناوري هسته‌اي در چارچوب نظام اسلامي بوده است و پس از اين نيز قطعاً‌ اراده و حرکت ما در همين مسير است.

لاريجاني هرگز در حلقه رفسنجاني نبوده است

ابوترابي‌فرد در پاسخ به سئوالي مبني بر اينکه آيا صحت دارد که لاريجاني، رئيس مجلس شوراي اسلامي در حلقه رفسنجاني بوده و حتي گفته مي‌شود پيش از شمارش آراء در سال ۸۸ به ميرحسين موسوي تبريک گفته است، تأکيد کرد: آقاي لاريجاني بارها اين موضوع را تکذيب کرده و بنده اينجا اعلام مي‌کنم که لاريجاني هرگز در حلقه رفسنجاني و ساير اسامي که در سئوال خود مطرح کرده نبوده و همواره در مسير و خط امام و رهبري حرکت کرده و مي‌کند.

وي در پايان در پاسخ به سئوالي مبني بر مظلوميت فرهنگ در دولت‌ها، خاطرنشان کرد: مسئله فرهنگ يک مسئله عميق و ريشه‌دار و مهم بوده که حرکت در اين مسير نيازمند يک اهتمام جمعي است و ما در تمامي دولت‌ها شاهد مظلوم بودن فرهنگ بوده‌ايم.

ابوترابي فرد تصريح کرد:‌ اين يک واقعيت است که فرهنگ ديني و ملي ما آنگونه که بايد و شايد شايسته نظام اسلامي نبوده و مورد توجه قرار نمي‌گيرد و لذا بايد بيشتر در اين حوزه کار شود و از جمله آسيب‌ها اين بوده که در بُعد فرهنگ معمولاً توجه ما بيشتر معطوف مسائل سخت‌افزاري تا نرم‌افزاري است.
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.