نظر منتشر شده
۲۷۹
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 224406
واقعیتی کاملا عادلانه؛
درآمد فوتبالیست و بازیگر باید بیشتر از استاد و تحصیل کرده باشد
دکتر یاسر سبحانی فرد، 8 اردیبشت 93
تاریخ انتشار : دوشنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۵۹
اگر در جمعی فرهیخته یا مدعی دانستن قرار گرفته باشیم ، اگر در کلاسی پای صحبتهای خارج از درس شده یک استاد بنشینیم و بالاخره اگر تحصیل کرده ای از حقوق و درآمد خود صحبتی به میان بیاورد می توان این جمله و یا جملاتی مترادف آن را شنید که :

" این چه وضعیتی است که فوتبالیست و بازیگر و خواننده در آن درآمد میلیاردی دارند اما استاد دانشگاه و دانشمند و تحصیل کرده وضعیتشان این است و . . . . . : "

این نوشتار به صورت بسیار گذرا به این موضوع پرداخته و مدعی است که چنین ادعاهایی از جنس حرفهای باطل است.

درآمد به ارزش آفرینی است/ مبنای ارزش چیست؟
واضح و مبرهن است که پول و درآمد باید در پی ایجاد ارزش به افراد داده شود. وقتی استادان دانشگاه و یا دیگر تحصیل کرده ها چنین حرفهایی را می زنند ادعا دارند که تنها خروجی کار آنها ارزش است. یعنی ارزش فقط آموزش دیگران و بیشتر از دیگران مطالعه کردن است. خندان و سرگرم کردن و خوشحال کردن دیگران ارزش نیست.

درآمد به ارزش آفرینی است / برخی استادان و تحصیل کرده ما چه ارزشی ایجاد می کنند؟
وقتی کمی با دقت به موضوع نگاه شود دیده می شود که اتفاقا کاری که یک فوتبالیست و بازیگر انجام می دهد ارزشمند تر است. مبنای ارزشمند بودن را مردم و عرف مشخص می کنند. یک فوتبالیست وقتی به استادیوم می آید ۱۰۰ هزار نفر حاضرند چند هزار تومان بدهند تا به ورزشگاه بیایند و چند ساعت با او خوش باشند. میلیونها نفر حاضرند از کسب و کارشان بزنند و برای خود هزینه ایجاد کنند که به خانه برسند و فوتبال نگاه کنند. خوب حالا وقتی کانال ۴ استاد دانشگاهی صحبت می کند چند نفر حاضرند چند دقیقه به او گوش دهند؟دور نرویم گاهی برخی از این استادان حق به جانب به گونه ای هستند که حتی ۱۰ دانشجو هم در سر کلاس نمی خواهد به حرف او گوش دهد. استاد داریم تا استاد. اگر استادی داشته باشیم که مردم از ان منفعت استنباط کنند سخنرانی او نیز پر بیننده می شود و حتی حاضرند وقت و پول خرج کنند اما نه اینکه هر استادی برای خود ادعایی بکند در حد بالا. در بسیاری از موارد وقتی این تحصیل کرده های ما را می گذارند تا کاری را انجام دهند و یا محصولی را تولید کنند یا خدمتی را ارئه کننده آنقدر کار را خراب می کنند که باید برای بازگشت به حال اول کلی هزینه کرد حالا ارزش آفرینی شان پیشکش

مگر استاد، دانشمند و تحصیل کرده برای پول تلاش کرده است؟ / وقتی تحصیل کرده ها به کاه دان زده اند
نکته دیگری که در این جنس صحبتها پنهان مانده همان ارزش است. تو گویی استادان دانشگاه نیز خود را با پول می سنجند. یعنی درس خوانده اند برای پول که اینگونه بی تابی می کنند که چرا از فوتبالیست کمتر درآمد دارند. خوب اگر اینگونه است و پول مبنای ارزش است ایشان خود نقض غرض کرده اند. استادی که برای پول درس خواند است همان بهتر که نمی خواند.خوب او یک راه برای پول درآوردن انتخاب کرده و بازیگر سینما هم راه دیگری . اینکه مردم به او توجه نمی کنند تقصیر بازیگر سینماست؟ مشکل اینجاست که این گونه استادان بدترین راه برای پول درآوردن را انتخاب کرده اند که همان درس خواندن است.حالا قرار نیست کسی تاوان این انتخاب اشتباه آنها را بدهد.ایشان با درس خواند خود به کاهدان زده اند. البته باید گفت که باید این قشر نیز مانند اقشار دیگر محتاج نباشد که البته غالبا در این حد نیز فقیر نیستند.

نتیجه گیری : شان اجتماعی و قدرت تشخیص خود را چند می فروشید؟ / راهکار چیست؟
استادان پول دوست باید توجه داشته باشند که اگر معیار ایشان نیز پول است پس فرقی بین ایشان و فوتبالیست و بازیگر و خواننده نیست جز اینکه مردم به هر کس بیشتر توجه کنند.ایشان نباید فراموش کنند که اصل شغل ایشان در شان اجتماعی آن است. بسیاری از استادان فرهیخته هستند که جایگاهشان را میلیاردها تومان هم نمی فروشند.گاهی استاد دانشگاه تهران حاضر نیست ۱۰ میلیارد بگیرد و این جایگاه را با عضویت هیات علمی دانشکاه فلان عوض کند چه برسد به اینکه بخواهد خواننده باشد.البته خیلی ها هم هستند که ممکن است این کار را بکنند وبالاخره هر کسی یک قیمتی دارد.

راهکار این موضوع تمایل مردم است و تلاش و مفید بودن استاد دانشگاه. اگر استاد موثر باشد و علم داشته باشد و این علم واقعی او به عمل برسد و عالم بی عمل نباشد مردم و دولت ها هم با ایشان اهمیت داده و حتی درآمدشان نیز بیشتر می شود ولو اینکه پول ارزش غایی مورد نظر ایشان نباشد.
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۰۲:۴۰
مبنای ارزشمند بودن را مردم و عرف مشخص می کنند!!!!!!!!!!!! (2109913) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۲:۱۶:۴۹
فوتبالیستها و ورزشکاران و خواننده ها و بازیگران برای این پول زیاد درمیآورند که مخاطب زیاد و در مقیاس گسترده دارند یعنی پایه درآمدی وسیع دارند. بدیهی است که درآمد آنها باید از استاد دانشگاه و دکتر و مهندس و معمار و ... بیشتر باشد (2110181) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۷:۰۹:۵۲
عزیز
اونها که در تمام دنیا از فوتبال میلیاردر هستند از بخش خصوصی و باشگاه پول میگیرند نه از دولتهاشون (2111053) (alef-13)
 
ریزبین
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۲۳:۵۰:۴۰
موضوع مهم تر این است که وقتی دوستانی مثل این نویسنده محترم با این روش تحلیل، توانسته اند مدرک دکتری بگیرند، نباید هم کسی توقع داشته باشد با مدرک دکتری و استای دانشگاه بتواند درآمد مکفی در جامعه داشته باشد (2111894) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۸:۱۲:۰۰
شاخ در آوردم از این اظهار فضل جناب دکتر سبحانی
عجب!!!!!!!!!!

البته اگر قرار باشه اساتید دانشگاهی ما هم مثل استدلال کنند حقیقتا همینی که شما میفرمایید کاملا درست است (2111195) (alef-10)
 
دکتر میرجلیلی دانشیارباز نشسته دانشگاه
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۲۰:۱۴:۵۷
حد ود 80 سال است که دانشگاه در کشور به وجود آمده است ( دانشگاه تهران ) و بقیه دانشگاهها هم فرزند آن دانشگاه .است.هرچه پیشرفت در کشور میبینیم و و امکاناتی که داریم توسط تحصیل کرده ها یا به وجود آمده یا آنرا اداره میکنند:مثل برق ؛ آب؛ پزشکی؛ بیمارستان؛ صنایع؛....وتولیدات گوناگون. انصاف داشته باشیم، همه اینها از دانشگاه است و توسط اساتید دانشگاه تدریس شده ، اگر عوام مفهوم این را نمیفهمند سایت وزین الف باید به این موضوع توجه کند و اساتید دانشگاه ودانشگاه را با خواننده ها، فوتبالیست ها و....که هرکدام جایگاه خود را دارد مقایسه نکند. (2111454) (alef-13)
 
دکتر اسفندیاری
۱۳۹۳-۰۲-۰۹ ۰۰:۴۶:۰۳
جناب اینا نون رو به نرخ روز میخورند و ازشون انتظاری بیش نیست که هواپیما رو با مینی بوس مقایسه کنن! (2111958) (alef-10)
 
بهرنگ
۱۳۹۳-۰۲-۰۹ ۰۲:۲۳:۰۲
استاد گرامی، اب و برق و صنایع ایران یا توسط دولت بوجود امده یا بخش خصوصی. نقش دانشگاه های داخلی خیلی کمرنگ بوده و هست. (2112023) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۹ ۰۷:۲۲:۴۹
اگر استاد استاد باشد و از علمش جهت تولید و بهبود صنعت استفاده کند در آمد لازم را خوهد داشت.
یکی از اساتید پژوهشکده بیوتکنولوژی پژوهشگاهی که من توش درس می خونم پروژش یک میلیارد دلار (همون سه هزار میلیلرد تومن خودمون) قیمت گذاری شده! حالا شما فوتبالیستی رو بیارین که اینقدر...
ولی ایشون عنوان کردند که این پروژه 30 سال کار و تلاش پشتشه. کمتر کسی در ایران واقعا اینقدر زحمت می کشه. (2112079) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۴:۰۵:۰۸
شما یک کشور به ما نشان دهید که استاد دانشگاه از بازیگر یا فوتبالیست درآمدش بیشتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بهتره مقاله ای در نقد وضعیت نامناسب معیشتی قشر تحصیل کرده بنویسید.این قسم قیاس ها را بگذارید برای مجلات زرد (2110545) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۹:۰۳:۰۷
بهتر مقاله ای در رابطه با بی سوادی اساتید بنویسید که همین پولی رو هم که در می آورند زیادی (2111323) (alef-10)
 
بی بی
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۲۱:۴۹:۱۰
اینو خوب اومدی ... انصافا همینطوره... داستان اون دیپلومه رو شنیدید که کنار دانشگاه دستگاه فتوکپی داشت و از مدرک یکی از همین اساتید اسکن کرد بعد رفت یه دانشگاه دیگه عضو هیات علمی شد .... ؟ (2111667) (alef-13)
 
هیات علمی
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۲۲:۰۰:۵۸
تجربه چند ساله در دانشگاه به من ثابت کرده دانشجویان ساعی و اهل علم به این شکل در مورد اساتید نظر کلی نمی دن و معمولاً دانشجویان کمتر اهل مطالعه و آنهایی که از بعضی دروس نتیجه نمی گیرند به این شکل برخورد می کنند. البته هیات علمی هم با توجه به میزان تلاششان با هم تفاوت دارند ولی نقش اصلی را در موفقیت علمی خود دانشجو دارد و اگر موفق نشدیم قدری منصفانه به عملکرد خودمان نگاه کنیم. (2111696) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۲۲:۰۶:۱۳
خیلی خیلی نمک نشناسی
حداقل به پاس یک جمله هم که از ایشان یاد گرفته یی این حرف رو نمیزدی
و اگر هم حتی یک جمله . یک جمله اگر یاد نگرفتی هم مشکل از خودت بوده نه از بی سوادی اساتید
چرا همیشه توقع داریم اساتید خودشون رو در سطح اقل فهم عامه پایین بیارن . ما به اونها محتاجیم و باید با کمی مطالعه و تحقیق و تفکر و اندیشه بیشتر خودمون رو به سطح شاگردی اونها برسونیم
اگر کسی انگ بیسوادی به استادی میزنه ابتدا باید ثابت کنه که بیشتر از اون میدونه و نه کمتر در غیر اینصورت بهتره یه بازنگری وسیع تو عمر و زندگیش بندازه (2111713) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۲۲:۴۲:۱۲
دانشجوی تنبل و بیسواد حقش یه استاد بی سواده (2111788) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۲-۰۹ ۰۰:۰۰:۵۵
اصلا در این مقاله صحبتی به میان نیامده کدام بازیکن و کدام استاد؟

مثلا استاد تمام در دانشگاه معتبر آمریکا در آمد وحشتناکی دارند چه از صنعت و چه از دانشگاه
اگر یک طرحشان تبدیل به پتنت و صنعتی بشود برای کل عمرشان کفاف است.
این اساتید هر ساله برای دهها کنفرانس و کارگاه به سراسر دنیا دعوت می شوند

واقعا این ها را نمی دانید؟ (2111912) (alef-10)
 
صادقی
۱۳۹۳-۰۲-۰۹ ۰۵:۲۱:۱۸
شما و نویسنده محترم این مقاله یک نکته را در نظر نمیگیرد. بنده جزو همین منتقدین هستم اما بحث ما این نیست که چرا ما اینجوری هستیم و فوتبالیست ها طور دیگر. بحث ما این است:
""چرا منابع بیت المال باید صرف فوتبال شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا؟"" خب نوش جان ولی پول ملی و پول مردم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در ضمن در تمام کشورهای اروپایی شهروندان بسته به سطوح اجتماعی خود سنجیده می شود عقل کل
اما در ایران تحصیلکرده ها جزو شهروندان درجه 3 هستند (2112055) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۴:۰۷:۲۰
آقای دکتر مثالی هست که میگوید خر را از..... طویله میکند ( چون شما ملاک را حرفهای کوچه و بازار در نظر گرفتید این مثال را زدم) . اما بحث اصلا این نیست که شما فرمودید بحث این است که چرا باید حقوق ( که از حق می آید) یک فوتبالیست یا آواز خان یا رقاصه اینقدر بالا باشد اگر 1000000 نفر به دیدن مسابقه یا شو می روند، در آمد تبلیغات نرخ بلیط همه به جیب کی سرازیر می شود؟ حالا سوال این است ارزش کار فوتبالیست و مطرب چقدر است؟ اگر چنین است که دنیا به همین سمت هم میرود همه برویم دنبال فوتبال، رقاصی، مطربی، آواز خوانی، دلقکبازی، بازیگری سینما، کاباره، نآیت کلوب، دیسکو تک و... چون جمعیت کثری در آنها جمع میشوند بلیط گران قیمت میخرند اسپانسر هم دارند. (2110552) (alef-10)
 
اشرفی
۱۳۹۳-۰۲-۰۹ ۰۲:۳۵:۰۲
کاش یاد می گرفتی اول درست بخونی بعد حرف برنی. حقوق از حق می اید را از کجات در اوردی؟ درامد از ارزش بازاری خدمت در می اد. (2112030) (alef-10)
 
جواد
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۴:۰۹:۱۳
درآمد فوتبالیست و بازیگر باید بیشتر از استاد و تحصیل کرده باشد

بنظر شما مردم ارزش را به کدام یک می دهند ؟

1 - فوتبالیستی

2 - بازیگری

3- استاد

4- تحصیلکرده (2110560) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۵:۱۰:۰۷
این چرندیات را الف منتشر می کند که خاص بودنش را نشان دهد!!! (2110709) (alef-13)
 
آرزو
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۵:۲۱:۵۳
استادی می گفت : 30 سال تمام قلم زدم و به جايی نرسيدم !!
ای کاش فقط دو سال لگد می زدم.
نگارنده محترم دارای چه دکتری می باشند ؟!! (2110744) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۶:۲۸:۵۰
آنکسی که رفته دنبال درس باید عاقبتش را هم می دیده. ضمنا" تمرینات سخت و طاقت فرسا و احتمال صدمات جسمی که در فوتبال است در توان هر شخصی نیست. کما اینکه استعداد درس خواندن و مشقات گذراندن امتحاتات هم از یک فوتبالیست بر نمی آید. (2110942) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۶:۲۷:۲۸
مگر فوتبالیت و بازیگر و خواننده برای پول تلاش کرده است؟ (2110940) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۲۳:۵۹:۰۷
نه هدفشان ارتقای ارزشهای والای انسانی و ساخت جامعه متمدن است. برای آنها پول امانتی است که خدا داده است. می گوئید نه خانم ها مادونا، بریتنی، جنیفر و ... آقایان کریس رونالدو ، مرلین منسون، جاستین بیبر خواننده 17 ساله و .... (2111910) (alef-10)
 
م.م
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۶:۵۲:۴۶
درامد فوتبالیست و بازیگر بالا باشد مانعی ندارد. اما درامد استاد نباید پایین باشد. فقیر بودن تحصیلکرده ها در یک کشور بیانگر زوال فرهنگ آن کشور است. (2111009) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۶:۵۳:۳۷
خود من استاد دانشگاه هستم. ساعت 4صبح از تهران حرکت می کنم و می روم تا ساعت 21 که بر می گردم. پول ناهار و صبحانه و وسیله ایاب و ذهاب را خودم می دهم . ساعتی 10 هزار تومان می گیرم و در مقطع کارشناسی ارشد تدریس می کنم.
ترم در اول مهر ماه شروع می شود و اگر هر هفته کلاسهایم را به موقع تشکیل دهم پولش را دانشگاه آزاد، در ماه اسفند شاید و حتما در فروردین سال بعد پرداخت می کند.
مالیات و پول ناهار و صبحانه و ایاب و ذهاب و هزینه یک شب اقامت در دانشگاه را که در دورترین نقطه استان مرکزی است وقتی کسرمی کند ساعتی 8 هزار تومان یعنی ساعتی دو و نیم دلار یا روزی 64000 تومان که مساوی 80 درصد دستمزد کارگر بنایی است برای ما می ماند برای هشت ساعت تدریس در روز که البته برای ما روزانه 15ساعت وقت تلف می شود. یعنی ساعتی حدود 500 تومان یا یک ششم دلار بعد از شش ماه از زمان شروع کار. در مقایسه با کارگر ساختمانی وضع ما این است در مقابل فوتبالیست ها را خودتان حساب کنید کله ما نمی کشد (2111012) (alef-10)
 
ابو الفرج
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۲۲:۰۲:۵۴
نجاری خطاب به فرزند دانش دوستش گفت:بیا وردست خودم نجاری بیاموز وگرنه میفرستمت مکتبخانه تا دانشمند بشی وبه نان شب محتاج!!!!!


گردون از برای هر خردمند صد شربت جانفزا درامیخت//با اهل هنر جفا کند خلق نتوان زجفای چرخ بگریخت//این است زمانه سفله برور کی دست زمانه بر توان بیخت..................(ابو الفرج رونی) (2111702) (alef-10)
 
بیژن
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۲۰:۲۹:۵۳
عجب استدلال ضعیف و مقایسه نابجایی آورده اید اقای دکتر سبحانی. ببخشید بی ادبیه ولی میخوام یک مثال زشتی بزنم امیدوارم ناراحت نشین. ببینم اگر فیلم پورنوگرافی یک بازیگر فیلم های مستهجن هم در هر جای دنیا تماشاگر زیادی داشته باشد دلیل بر درآمد بالاتر از یک استاد دانشگاه و شرعی بودن این درآمد است؟ اصل سؤال این است که در جامعه ایرانی ما بر مبنای استحقاق افراد و مثمر ثمر بودن و ارزشمندی حقوق نقشهای اجتماعی توزیع و پرداخت نیم شود. حال از حقوق و درآمد بگذریم آیا به نظر شما اگر یک استاد و دانشمند بخواهد برای سیمنار یا سمپوزیوم و .. از کشور خارج شده و مثلاً به آمریکا برود راحت تر ویزا می گیرد یا یک بازیگر سینما و فوتبالیست؟ (2111491) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۲۱:۱۰:۴۲
لطفا یک سری به وبلاگ این آقای دکتر بزنید:

http://www.sobhanifard.blogfa.com/

قضاوت با مردم ایران

این هم آدرس صفحه ایشان در دانشگاه امام صادق (ع):

http://vcs.isu.ac.ir/HE/Academic/Mgt.htm

این هم اطلاعات همان صفحه که کپی کرده ام:

دكتر ياسر سبحاني فرد

استاديار گروه مديريت بازرگاني

دانشکده: معارف اسلامي و مديريت

آخرين مدرک تحصيلي: دكتراي تخصصي

رشته تخصصي: مديريت بازرگاني و منابع انساني

سال فراغت: 1389

دانشگاه محل تحصيل: شهيد بهشتي

نوع استخدام: پيماني طرح سربازي

تاريخ شروع همکاري: 1/12/1389 (2111576) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۲۱:۱۲:۵۸
ایمیل آقای دکتر یاسر سبحانی فرد جهت برقراری تماس با ایشان:

sobhanifard@gmail.com (2111582) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۲۲:۰۰:۱۵
مبنای رزش و ارزشمندی را دوست عزیز خداوند مشخص کرده
اون چیزی که شما روش اسم ارزش و ارزشمندی گذاشتی و میزان اون رو عرف و قبول جامعه میدونی اسمش چیز دیگه ایی که نمیشه گفت چون باعث سوء تعبیر میشه (2111694) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۹ ۰۲:۳۲:۰۰
برای نویسنده این حرف زشت بسیار متاسفم: "مبنای ارزشمند بودن را مردم و عرف مشخص می کنند. " واقعا شرم آوره. نه اینکه فوتبالیست ها دست توی جیب مردم نمیکنند و پول در نمی آورند. حتی خودشان را هم نمیتوانند اداره کنند. یه کشتی گیر اومده امورشان را رفع رجوع کنه. نه که الوات نیستند. نه که میهمانی شبانه ندارند. آقای نویسنده مقاله، بیا فرض کنیم حرف شما درست و "مبنای ارزشمند بودن را مردم و عرف مشخص می کنند. " حالا خودت بگو ببینم آیا واقعا عرف این فوتبالیست ها را میخواهند. آیا این پول ها را عرف به آنان داده یا مدیران دست توی جیب بیت المال کرده و به آنها پول داده اند.
راستی یادت هست چند وقت پیش وقت خوشحالی همین فوتبالیست ها توی زمین چه کار میکردند؟! نکنه میخوای بگی اون کارشون مایه شادی و انبساط خاطر مردمه. (2112026) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۹ ۰۷:۴۴:۰۵
بله که مردم مشخص می کنند.مردم هستند که پول رو باید به چیزی بدهند.
1- راستی همین فوتبلیستها باعث شده اند برای یک سال 130 میلیارد تومان دولت از تبلیغ درو استادیومها بگیره
کل بودجه ورزش اینقدر هست؟
خوب باید این پول قسمتیش به اینها داده بشه
2- یک استادیون 100 هزار نفری با بلیط 20 هزا توامنی فقط برای یک بازی چقدر درآمد ایجاد می کنه

3- راستی همه جای دنیا تلویزیونها برای نشون دادن فوتبال به باشگاها پول می دن.اینجا می دن؟اگر بدهند خوب فوتبال خصوصی می شه و درامدشون هم خصوصی بعد دیگه نمی گید دولت بهشون پول می ده. خوب پول صداسیما رو بدن بهشون (2112092) (alef-10)
 
حمید
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۰۵:۱۱
این مغلطه است. ارزش یک کار هنگامی است که در دراز مدت باعث پیشرفت جامعه شود. (2109928) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۳:۰۲:۱۳
به قول حافظ:
قدر زر زرگر شناسد، قدر گوهر، گوهری...

استاد دانشگاه که سهل است، اگر شما مخترع تلفن همراه، خود بیل گیتس،یا رییس ناسا رو هم نزد عوام ببرید، مطمئنا خریدار نخواهند داشت.
استاد دانشگاه هم انتظار ندارد، قدر کارش را مردم عادی بدانند، بلکه اگر ساز و کار آکادمیک، پژوهشی و در نهایت تولیدی یک کشور قوی باشد، قدر استاد دانشگاه هم دانسته خواهد شد!
مشکل ما در کشور این است که این نهادها و سازوکارها هم قدردان نیستند و به قول حافظ، زرگر و گوهری نیستند تا قدر زر و گوهر را بدانند. (2110319) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۳:۲۱:۵۷
در دراز مدت هم اساتید ما هیچ ارزشی ایجاد نمیکنند اخه درس دادن به یه ععده که باز بیان به یه عده دیگه درس بدهند که ارزش نیست (2110384) (alef-10)
 
م.م
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۷:۱۲:۲۸
آموزش علم و فرهنگ به نظر شما ارزش نیست؟ "معلمی شغل انبیاست" یادتون رفته؟ آیا آگاهی و آگاه کردن مردم ارزش نیست؟ همینه که کشورمون به این وضع رسیده. متاسفم. (2111058) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۳:۲۸:۱۱
به موضوع مهمی پرداخته نشده من فوتبالیستی بودم که در استعداد توان بدنی علاقمندی در حد پائینی نبودم و وقت زیادی را صرف تمرین می کردم اما نتوانستم در فوتبال به موفقیت حرفه ای دست پیدا کنم چون توانائی زد و بند و اکروبات بازیهای رایج را نمی دانستم در این فوتبال فاسد؛ دانشجویان دانشگاه تهران در دوره ای که رحمان رضائی دانشجوی دانشکده تربیت بدنی بود این موضوع را می دانند که حداقل 10 نفر توان رسیدن به تیم ملی را داشتند که له شدند حالا گوشه کنار کشور بماند این بازیکنانی که در فوتبال رشد کرده اند در پست خود نفر هزارم کشور نیستند بعضی ها از ضربه بغل پا هم ناتوانند اما قراردادهای میلیاردی دارند (2110407) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۴:۱۲:۱۰
دقیقا،

مشکل اینجاست که عده ای هنوز درک نمی کنند فاصله طبقاتی زیاد هست! خوب معلومه بکام حقوقش از برنده جایزه نوبل بیشتره ولی همون برنده جایزه نوبل خونه داره، ماشین داره؛ تعطیلاتش رو میره خارج از کشور و زندگی در حد توانش رو داره نه اینکه مثل اینجا طرف با تحصیلات عالی حتی از خارج از کشور باید برای خونه گرفتن 20 سالی پس انداز کنه! (2110570) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۴:۲۳:۲۳
با نظر شما موافقم نویسنده دچار مغلطه شده است زیرا قرار نیست زحمت یک استاد در اشاعه علم بلافاصله نتیجه دهد و یا از نظر مالی ان را با معرکه و یا سیرک و ماتنند اینها مقایسه کنید برای مثال نظر یک استاد در علم اقتصاد می تواند یک کشور را از این رو به آن رو کند (2110602) (alef-10)
 
ایران بانو
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۲۱:۱۲:۴۲
نویسنده ی این متن حرف مفت زده .....
پولدارترین فرد دنیا در حال حاضر بیل گیتس که از راه علم درآمد کسب کرده....
اصولا توی کشورای پیشرفته اکثر افراد پولدار از قشر تحصیل کرده اند....
بماند توی ایران هرچی بیسوادتر و دروغ گو تر و اهل زد وبندای مالی باشی پولدارتر میشی.... (2111580) (alef-13)
 
1982
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۰۶:۴۴
استاد تمام دنیا به این شکله کدوم دکتری درامد فوتبالیست لیگ برتر ی یا لالیگای رو داره در جهان سه ورزش هستن که پول درار هستن 1 فوتبال 2 بسکتبال 3 تنیس
پولشونم تماما از طریق اسپانسر ها تامین میشه خوب حالا چون تو ایران چیزی به نام بخش خصوصی نداریم دولت مجبوره از فوتبال حمایت کنه (2109933) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۲:۲۴:۳۹
اگر این پرداختها از طرف مردم و با پول مردمی که با رضایت خود این پولها را پرداخت می کنند انجام میشد حرف شما درست بود. اما با دریافت از خزانه دولت حتماً اشکال به این تفاوت در پرداختها وارد است.
ضمن این که استادان دانشگاه به صورت عمومی وضعی بهتر از فوتبالیستها دارند. زیرا تعداد فوتبالیستهای میلیاردر محدود به لیگ برتری ها است که خیلی هم نیستند اما تعداد اساتید میلیارد بسیار زیاد است. برای نمونه سری به دانشکده های دندانپزشکی، معماری یا عمران بزنید و نگاه کنید اساتید دانشگاه با چه خودروهایی به دانشگاه می آیند.
در واقع استاد دانشگاه شدن در مجموع در همین جامعه هم روش بهتری برای پول درآوردن است تا فوتبالیست شدن (با در نظر گرفتن احتمال این که اگر به فوتبال بروی چقدر ممکن است درآمد میلیاردی داشته باشی) (2110203) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۲:۳۷:۲۲
اسپانسرها همون شرکتهایی هستند که با تحقیقات به ثروت رسیدن و از درامدش به فوتبال میره
نه مثل کشور ما که پول تحقیقات رو میدیم فوتبالیسها بنز سوار بشن (2110249) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۳:۲۹:۲۸
بابا جان . جایی که دو تا مدرسه اش زمین ورزشی استاندارد نداره . بچه هاش تو کوچه اسفالت بازی می کنند . امکانات ورزشی در حد صفره . مردم نه شنا بلدند نه خیلی جاها امکان دسترسی به آن هست . مردم نشاط ورزشی ندارند و حتی امکانش را .و .... دلیل دیگر که می تونید با همان کشورهایی که پول خوب برای فوتبال می دهند مقایسه کنید ,,,,, کدام عقل سلیم برای چند تا لگد زدن باید این همه پول را نفله کند اون هم اسم غیرت ملی و عرت و شرف و ... را روش می گذارند . اسم این کار حماقت است و لا غیر (2110417) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۴:۴۶:۱۶
اصلا شما راست ميگي اصلا در امد فوتباليست ها بايد تريلياردي باشه ولي چرا مردم بايد جورشو بدند. ميگيد دولت بايد بده چون بخش خصوصي نيست اين چه تحليليه. فوتبالدوستان عزيز هم اگه واقعا اينقدر دلشون براي تيم مورد علاقشون ضعف ميره هر ماه يه سهمي از درامدشون رو بريزن به حساب باشگاهشون. (2110662) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۵:۰۷:۱۴
کي گفته دولت مجبوره حمايت کنه ؟ بدهند دست بخش خصوصي , هر کاري دلشون خواست بکنند. بقول معروف ميگه , خرج که از کيسه مهمان بود / حاتم طائي شدن آسان بود (2110703) (alef-10)
 
شهاب
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۵:۴۹:۰۵
مجبور؟ این فوتبال ر یک سال ولش کنن خودش درآمدزایی کنه ببین چطوری به گدایی میفتن. الام که دولت داره پول میده قراردادای 2 میلیاردی میبدن، همه جای دنیا ورزش خصوصیه، نه دولتی (2110833) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۲۲:۴۳:۵۳
مجبوذه را خوب اومدی (2111791) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۹ ۰۰:۱۰:۰۰
این که دلیل نمیشه تو همون دنیا هم که شما میگیدما زندگی میکنیم خیلی هم ناراضی از این وضع تو دنیا هست مشکل اینه که برای هر کاری جاذبه و جذابیت درست کنی میشه قیف وارونه میلیونها نفر میخوان فوتبالیست بشن ولی تعداد کمی می افتن پایین ، گویا فراموش کردید مقدار پول در جهان ثابت است و اگر به یک نفر بسیار زیاد بدهید دیگران را فقیر کرده اید. حالا همان فقرا باید این ته مانده رنج خود را فقط برای لحظاتی فراموشی بلیط بخرند. (2111924) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۰۷:۲۰
این همه می گویید استاد و تحصیل کرده. چه استادی چه تحصیل کرده ای؟؟؟ استادی که با سهمیه دانشگاه قبول شده، واحدهایش را ناپلئونی پاس کرده، تزش را یکی دیگر برایش نوشته، با رابطه هیئت علمی شده چه چیز دیگری می خواهد؟ حقوقش کم است؟ این استاد چه خاصیتی برای این کشور دارد؟؟
از نظر من یک فوتبالیست از چنین استادی به مراتب حقش بیشتر است. لااقل چند متری می دود و عرقش درمی آید. (2109935) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۲:۲۰:۳۱
آفرین. نگاهت به موضوع جالب بود. در واقع استاد داریم تا استاد.
این قضیه رانت 3000 دانشجوی دکتری ، اصل قداست جامعه استادان دانشگاه رو خدشه دار کرده.

حدس میزنم نویسنده هم جزو سهمیه دانشجویان دکتری سهمیه خاص بوده باشند که ارزش جایگاه خود را بخوبی درک نکرده اند که با این ترتیب حتی ارزش یک کارمند معمولی هم باید بالاتر از استاد رانتی باشه. (2110189) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۳:۳۱:۰۵
یک چنین استادی چندین برابر یک فوتبالیست به این مملکن ضرر وارد می کند:

1) به ناحق دانشجو و استاد شده و جای یک فرد شایسته را گرفته

2) چندین برابر دست مزد یک فوتبالیست خرج تحصیلات قلابیش شده

3) از چنین استادی تحفیقات و مقالاتی در سطح خودش تراوش می کند

4) دانشجویان بی سوادی چون خودش تربیت می کند


هر کدام از ما چند نفر از این دست استادان را می شناسیم؟

در کنار فوتبال ، دانشگاه هم باید اصلاح و پالایش شود. (2110423) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۴:۲۰:۳۴
احتمالا تو هم جزو همين دونده ها هستي. پس خوب بدو (2110593) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۴:۲۶:۲۰
جناب آقاي دكتر یاسر سبحانی فرد
با سلام خدمت شما
بنده بدون هيچ گونه تعرضه اي خدمت حضرتعالي بايد عرض كنم ارزش از نظر شما يعني آن چيزي كه مردم خوششون بياد. اينهم معنايي جديد از ارزش .
اما نكته ديگر آن كه جناب سبحاني فر من فكر مي كنم كه حرف شما درست از اين منظر كه علم در جامعه ما ارزش چنداني ندارد. البته عوامل بسياري در كاهش شان اجتماعي آن مدخليت داشته اند اما بدون ترديد يكي از آنها همين تحليلهايي است كه دكترهايي چون شما به عنوان يك تحليل علمي ارايه مي دهند. انصافا اين چنين نيست برارد؟ (2110613) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۹ ۰۱:۰۱:۴۶
فکر کنم منظور ایشون از ارزش ، "ارزش " شخص در "سیستم اقتصادی " بوده نه ارزش انسانی شخص! مسلما در سیستم اقتصادی، هنر پیشه ای که هزاران یا میلیونها نفر حاضرن برای دیدنش بلیط سینما بخرن ،خیلی ارزشمنتر از یک استاد دانشگاست که حتی 20 نفر هم حاضر نیستن برای دیدنش پول بدن و باعث ورشکستگی تهیه کننده میشن. اینجا اصلا ارزش انسانی اون هنرپیشه یا استاد دانشگاه مطرح نیست.
با نگاه علمی و منطقی باید به این قضایا نگا کرد ، نه با نگاه احساسی (2111975) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۴:۳۲:۲۶
همین استاد می شود کارشناس و برای امور حیاتی این کشور به مسئولان

نظر میدهد! اوضاع کنونی ما ناشی از تصمیمات چنین کارشناسانی است. (2110631) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۵:۱۱:۳۴
ناندان مگه همه استادا این شکلی استاد شدند؟ (2110719) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۵:۱۵:۵۸
از اينكه در آستانه روز معلم اينگونه از معلم ها قدرداني مي نماييد سپاسگزارم. (2110729) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۵:۴۷:۴۲
حتی استادانی هستند که با مدرک قلابی و تنها با رانت سیاسی در دانشگاه تدریس می کنند. مرحوم کردان از آن جمله بود. (2110828) (alef-10)
 
ا.د
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۶:۱۶:۲۱
کسانی که مثبت دادن مطمئن هستم لیسانس رو هم به زور گرفتن.کاش یاد بگیریم برای فرهیختگان کشور بیشتر احترام قائل بشیم. (2110906) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۷:۱۴:۰۴
موافقم. خلایق هرچه لایق (2111060) (alef-13)
 
محمد رزاقی
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۱۰:۰۵
برو بابا من نمی دونم از دنیا بی خبری یا خودتو زدی به بی خبری واقعا برات متاسفم با این تحلیل ... (2109944) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۳:۲۲:۴۱
مغالطه حمله به شخص نکنید حرفی دارید بزنید برات متاسفم جواب نیست فقط داری ناراحتی خودت رو از یک واقعیت ابراز می کنی (2110386) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۱۲ ۰۸:۵۰:۵۴
در کشوری که به گفته بعضی ها حتی چوب بستنی هم از کشورهای اروپایی وارد میشه و دولت و مردمش به آماده خوری پول نفت عادت کردن و تقریبا هیچ سهمی از پیشرفت های جهانی ندارد چنین اظهار نظرهایی اصلا دور از ذهن نیست که فوتبالیست با استاد دانشگاه مقایسه بشه (2119106) (alef-13)
 
علی شیرازی
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۱۲:۰۵
یعنی اصلا سهم یک استاد و یک تحصیل کرده رو در ارتقا فرهنگی و در آمدزایی یک کشور ندیدی شما؟
سرمایه گذاری روی یک استاد و تحصیل کره به ناگاه اونو تبدیل به یک دکتر صادقی حسن آبادی میکنه که بهداشت جهانی به داشتنش افتخار میکنه یا دکتر فیروزی که ناسا به داشتنش میباله و صد تا فوتبالیست باهاش برابری نمیکنن.. (2109952) (alef-10)
 
شهروند انقلابي
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۳:۱۵:۱۸
با سلام جناب شيرازي عزيز اين عزيزان را هم ذكر كن بد نيست به ياد شهيد شهرياري و شهدا ه هسته اي كه دانش هسته اي را به ملت ايران با خون خود هديه كردند به ياد دلاوران دانشمند هسته اي كه گمنام ولي سر فراز خدمت ميكنند به ياد تاكسدار و سرهنگ و لبو فروش با عزت ايراني كه به خلايق خدمت ميكند به ياد استاد ده نمكي با فيلم پر فروش خود ركودار صعنت فيلم سازي ايران را مطرح كرد به ياد خواننده نوظهور حامد زماني كه سينه امريكا را شكا فت به ياد استاد حاتمي كيا كه با فيلم جه حرف نو زد به ياد مستند ساز زن غيور ايراني كه اجازه ندارد مستند تحقيقي خود را منتشر كند و...... (2110357) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۳:۲۳:۲۳
دوست عزیز این حرف شما مغالطه تعمیم جزء به کل محسوب شده و مردود است. (2110389) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۳:۲۹:۲۷
نناسا به اون میباله چه فایده برای کشور؟ً حیف اون سرمایه که خرج اینها و فوتبالیستها بشه هر دو شون (2110416) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۷:۱۵:۲۸
پس خرج من و توی علاف بشه خوبه؟ تنها کاری که میکنیم نظر دادن و تز دادن توی سایتهاست. (2111067) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۷:۲۲:۴۶
عجب! هزینه‌ای که صرف یک نخبه‌ی ایرانی که در حال حاضر در خارج از کشور است، دوره‌ی چهار ساله‌ی لیسانس می‌تواند باشد. آن هم دانشجو موقع خروج از کشور برای بردن مدرک خودش باید چند میلیون تومان برای همین مدرکی که برایش درس خوانده، پرداخت کند تا به اصطلاح دانشنامه‌اش را آزاد کند! (2111092) (alef-13)
 
محیط
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۴:۲۴:۱۳
در تکمیل فرمایش شما اشاره می کنم به پروفسور مجید سمیعی بزرگترین جراح مغز و اعصاب جهان که با تبحر خود در جراحی و روشهای ابداعی جراحی جهان را متحیر خود کرده و یا پروفسور رحمان زاده جراح مطرح ارتوپد در دنیا، آیا به نظر نویسنده این تحلیل، وقتی این بزرگان جان هزاران بیمار را نجات می دهند از یک فوتبالیستی که با ده ها صفت بد و بی اخلاقی به ورزشگاه می آید و دیگران را به وجد می اورد( که البته دستاورد این شادی کاذب بیشتر اوقات الفاظ رکیک و دعواهای جمعی تماشاگران با هم است) ارزش بیشتری ندارند؟ (2110607) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۱۳:۵۸
آهان یعنی اونایی که خروجی دانشجویانشون صنعته و تولید ملی و.... باید بدبخت باشن
به نظر شما افزایش تولید ملی و رشد اقتصادی و پایین بودن تورم بیشتر در جامعه تزریق شادی و نشاط و امید میکنه یا دلقک بازی های چند نفر تو تلویزیون که متاسفانه امروز همه به ضد فرهنگ تبدیل شده و فقط رواج دروغ و ریا و دزدی و... است.
اگر کشور ما یک کشور صنعتی پیشرفته باشه و هرجا میریم بهمون احترام بگذارند و از همه مهمتر خودمون به خودمون احترام بگذاریم احساس عرور بیشتری میکنیم یا اینکه به برزیل 4 تا گل بزنیم؟
ایرا
تو این مدتی که من الف رو میخونم تعداد مقالات خام و ساده لوحانه در حال افزایشه اما این خوبه چون حرف ها از جهات مختلف زده می شه و تبادل نظرات بوجود می آد. (2109958) (alef-10)
 
نادر
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۱۶:۰۳
بحث تفاوت حقوق نیست بحث این است که کدام قشر جامعه یک دهم آنها درامئد دارد>>>>>!!!!!یه استاد یا یک دکتر متخصص در سال چقد درامد دارد نمیگیم تفاوت نباشد اما این درسته که فوتبالیست از حقوق ودرامد بیت المال سالی دو میلیلرد بردارد ویعنی ماهی حدود 200 میلیون اونوقت استاد سالی 30 تا چهل میلیون حداکثر!!!! این از بیت المال اگر نبود که بحثی نبود هرچقد می خوان بدن اما از جیب دولت هست اونوقت میگن یارانه می خوای یانه>>>>؟؟؟؟؟؟؟فوتبال خصوصی کنن ببینید کسی حرفی میزنه؟؟؟؟؟؟ (2109964) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۱۷:۴۴
درست است که پول همه چیز نیست و استاد دانشگاه صرفاً برای پول زحمت نکشیده و درس نخوانده اند و از هزار سد و مانع عبور نکرده
ولیکن هرکسی باید زندگی حداقلی در خور و شان زحمت و موقعیت خود داشته باشد.
در این شرایط اقتصادی و اجتماعی آیا امکان دارد بدون داشتن درآمدی متناسب با شرایط اقتصادی زندگی معمولی و درخوری داشت؟
آیا اگر استادی انتظار داشتن حقوقی یک صدم درآمد آقای فوتبالیست و آقا و خانم به اصطلاح هنرپیشه باشد توقع بی جایی است؟
نظام حاکم مسئول ایجاد شرایط اقتصادی بی در و پیکر و آشفته ای کنونی است و هرکدام از کارگزاران آن دارای درآمد نجومی هستند و جالب است که از استادان انتقاد می کنند که شما چرا انتظار درآمد متوسطی برای زندگی خود دارید چرا که شما فقط برای کسب علم تحصیل کرده اید!!
موضوع بر سر اساتید دانشگاه نیست بلکه تحصیلکرده ها در هر رشته ای که هستند در فشار هستند و توقع رفع این شرایط نابسامان هستند. (2109974) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۳:۲۵:۱۰
بحث این است که اساتید اکثرا ارزشی تولید نمیکنند جزوه ای گفته میشود دانشجویی تربیت میشود و دوباره استاد میشود و دوباره جزوه ای گفته میشود.
درسهای دانشگاه هم اصلا به درد بازار کار نمیخوره (2110393) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۲۱:۱۶:۴۲
این ربطی به استاد نداره.....
نظام آموزشی کشور ایراد داره..... (2111597) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۱۷:۵۴
این مساله در مورد اساتید درست است، اما چه ربطی به درامدهای نجومی بازیکنان و بازیگران دارد که هم ربطی به توانایی هایشان ندارد و هم منشا بسیاری از فسادهای شخصی است. (2109975) (alef-10)
 
علیرضا
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۱۹:۱۶
احسنت (2109980) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۲۲:۰۸
آقای دکتر چرا دو مبحث را اینطوری به هم ربط میدهید؟ ازمقدمه های درستتان نتیجه بهتر میشود گرفت. درست است که فوتبالیست و هنرپیشه، ذاتا مشاغل درآمد زایی دارند.این هم درست است که استاد و متخصص دنبال ازشهای مهم و ماندگار از راه تحصیل است. ولی دو "اما" در دو مورد وجود دارد. یکی اینکه، اما، استاد و تحصیلکرده قرار نیست حقوق متوسطش به اندازه اجاره خانه اش باشد و مزایا و رفاه اجتماعیش در حد اقشار متوسط به پایین باشد. یک متخصص لازم نیست پنت هاوس داشته باشد اما یک اپارتمان کوچک آبرومند چه؟ دوم اینکه ، اما، فوتبالیست هم همه جای دنیا درامدش از اسپانسر و تلویزیون و... است نه از پول مالیات امثال همان استاد که دولت یارانه بدهد به باشگاهها تا فوتبالیستها مازراتی سوار شوند و استاد، پراید! درد اینست آقای دکتر! (2109994) (alef-10)
 
جواد
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۲۴:۳۴
دست نویسنده واقعا درد نکند با این استدلال. آقای دکتر سبحانی فرد، اگر در این مملکت هر چیزی سر جای خود قرار داشته باشد، تولید ثروت باید از مسیر دانشگاه بگذرد. یعنی استاد باید علمی تولید کند که باعث پیشرفت کشور، تولید و اشتغال شود (که الان متاسفانه نیست). مشکل این نیست که اساتید کمتر از فوتبالیستها و هنرمندان پول می گیرند، مشکل این است که ثروت به درستی در کشور توزیع نمیشود. اگر با استدلال شما باشد کارمند و کارگر در این مملکت هیچ گونه ارزشی ندارند، چون هیچ کس حاضر نیست به حرفشان گوش دهد! (2110004) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۲۴:۴۰
متن واقعا سخیفی بود به صرف اینکه 100هزار نفر از بیکاری می رن ورزشگاه توپ زدن یه عده رو نگاه کنن باید میلیاردی بهشون پول داد نتیجه و خروجی یک بازی فوتبال چیه در بهترین حالت چند ساعتی برای برد تیم شادی می کنند و به اموال عمومی خسارت وارد می کنن فحاشی و ... به کنار
بخواطر همین طرز فکره که ما جزء جهان سومی ها هستیم تو خارج بالاترین بودجه رو به تحقیقات می دن درامد حاصل از این تحقیقات صرف سایر کارها میشه (2110005) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۳:۲۶:۲۶
شما خروجی و ارزش اساتید رو بحث نکردی فقط یه سری معایب فوتبال رو گفتی این که نشد استدلال!! (2110398) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۶:۲۹:۵۲
احسنت برادرم. (2110945) (alef-13)
 
مدرس دانشگاه
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۲۵:۳۷
این مقاله از اون حرفای ارزشی بود ......ولی توجه داشته باشید که آنچه برای من استاد دانشگاه ناراحت کننده است پول های کلانی است که به بی کیفیت ترین افراد از لحاظ تخصص و حرفه داده می شود و بدترین اینها این است که این پول های هنگفت از بیت المال هزینه می شود...
اصلا من شخصا با حرف شما تا حدودی موافقم ولی برادر گرامی ...چرا این پول از بیت المال خرج شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این باشگاهها و شرکت های فیلم سازی خصوصی بشوند اون وقت هر چقدر پول می خواهند بگیرند هیچ فردی ناراحت نخواهد شد
آیا جناب عالی خبر دارید که در خیلی از نقاط این کشور روستاهایی هستند که مدرسه خوب، آب اشامیدنی سالم، جاده مناسب، تلفن ، گاز ..و .... بی بهره هستند
پول بیت المال باید صرف همه مردم شود ...
هزینه فعلی پرداختی به بازیکنان فوتبال باید صرف ایجاد زیرساخت های ورزشی، ورزش های همگانی، احیای ورزش های محلی و بومی و ... شود
ایجاد شور نشاط اجتماعی با این هزینه ها امکان پذیر است نه با مقدم دانستن بازیکنان و بازیگران
به امید رهایی ما از این جور حرفای احساسی و ارزشی توهم زا (2110011) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۳:۲۷:۰۶
اگر با حرفهای ایشان موافقید خود شما داری پول اضافه و پول برای هیچ کار کردن میگیری عزیز من (2110403) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۲۷:۳۴
به نظر نویسنده استاد دانشگاه باید بیاد بجای استاتیک مقاومت مصالح و سایر مطالب علمی بیاد قصه حسن کرد بخونه تا مخاطب بیشتر داشته باشه (2110017) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۳:۲۸:۱۸
خیر نویسنده معتقده که این همه جزوه گفتنها و...اینها خروجی چندانی برای جامعه نداره الان که دانشجوها اکثرا بیکارند و بقیه هم دارند تلاش می کنند استاد شوند و دوباره جزوه استاتیک را به یک سری ادمی که میخواهند استاد شوند تدریس کنند. (2110408) (alef-10)
 
م.م
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۷:۲۹:۲۴
خب این مشکل از تحصیلکرده ها نیست که بخواهیم ارزش کار آنها را پایین بیاوریم. مشکل از ظرفیتهای بی حد و حصر دانشگاهها برای تحصیلات تکمیلی است. (2111107) (alef-13)
 
مهندس
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۳۰:۱۴
آقای دکتر نویسنده، این جمله شما بسیار باعث تعجب بنده شد:
" مبنای ارزشمند بودن را مردم و عرف مشخص می کنند."
خیلی از ارزش ها هستند که مردم از درکش ناتوان هستند. عرف مردم منافع کوتاه مدت رو می بینند. ممکنه یه استاد دانشگاه یا به طور عام هر کسی، 10 سال مشغول فعالیتی استراتژیک و حساس باشه که هیچ خروجی ای نداشته باشه اما پس از یک دهه زحمت به بار بنشینه. مثل خیلی از پروژه های ناسا و مراکز تحقیقاتی دیگه.
در این حالت ارزش کار رو با اقبال عموم نمی سنجند. بلکه یه سری دولت مرد عاقل که مدیریت کشور رو به عهده دارند، ارزش این کارها رو می دونند و افراد شاغل در اون کارها رو به حد کافی و به خاطر اهمیت شون فراتر از عرف هم تامین مالی می کنند. (2110022) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۳:۳۰:۱۰
یه مثالی هم از کارهایی که اساتید عزیز ما به صورت استراتژیک !!! انجام داده اند میزدید هم بد نبود فکر کنم به صورت کاملا استراتژیک ترجمه دانشجو را به عنوان کتاب چاپ کردن یا به صورت استراتژیک مقاله دانشجو را به اسم خود چاپ کرد کارهای استراتژیکی هست! (2110419) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۷:۱۷:۴۲
همه اینطور نیستند مثل اینکه شما دل پری از تحصیلکرده ها داری؟ به مدرکشون حسودی میکنی؟ (2111076) (alef-13)
 
حسین علمداری ایلخچی
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۴:۲۹:۳۶
به نظر من وقتی پولی از جیب مردم پرداخت می شود، حتما باید مردم مبنای ارزشمند بودن ما به ازای آن را تعیین نمایند، حتی اگر تشخیص غالبشان با نظر ما درست نباشد.
فعالیت های استراتژیکی از آن دست که شما فرموده اید، بخشی از فعالیت های تحقیقاتی را تشکیل می دهد و غیر از آن بسیاری تحقیقات در دنیا، مستقیم یا غیرمستقیم، به سفارش شرکت هایی انجام می شود که محصولی را به همین مردم می فروشند و در نهایت تشخیص مردم در تخصیص این حق التحقیق ها موثر است هر چند با واسطه هایی.
در مورد فوتبال و هنر نیز اگر تشخیص مردم مبنی بر ارزشمند بودن محصول تولیدی آن نباشد نه بلیطی فروخته می شود و نه حق پخشی و نه حق تبلیغاتی.
اما در کشور ما متاسفانه هر دو حیطه در اختیار دولت است و بسته به سلیقه و دیگر عوامل گاهی این را می نوازد و گاهی آن را. بدون آن که نظر مردم برایش اهمیتی داشته باشد.
به عنوان یک مهندس مخابرات معتقدم اگر تمامی گروه های آموزشی و پژوهشی این رشته در دانشگاه های کشور تعطیل شوند، صدمه ای چندان به صنعت مخابرات کشور (هر قدر هم که عقب مانده باشد) نمی خورد. در بعد آموزشی یک فارغ التحصیل مهندسی مخابرات از دانشگاه های کشور، برای صنعت مخابرات با یک فارغ التحصیل ریاضی یا فیزیک یا کامپیوتر یا قدرت و یا ... تفاوتی ندارد و من یک نفر از اینکه بیت المالی که در ان سهم دارم به تمام اساتید رشته مخابرات داده می شود همانقدر ناراضی ام که از دادن آن به فلان مربی یا فوتبالیست. (2110626) (alef-10)
 
اس
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۸:۴۳:۲۸
طرف 30 ساله داره در مورد حس گرهای سیبیل موش کار میکنه اگه ارزشش به عرف مردم ایران باشه همون روز اول رد صلاحیت میشه اما الان بعده سی سال این تحقیق شده یه ربات در کاوش مریخ الان فقط این کلمه به ذهنم میرسه اینجا ایران است (2111267) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۳۲:۳۴
عذر میخوام ولی درامد متوسط یک فوتبالیست در انگلستان هفنگی 90 هزار پوند هست یعنی سالی 4.5 میلیون دلار ولی درامد متوسط استاد دانشگاه در انگلستان 50 هزار پوند در سال هست پس این ربطی به ایران نداره فوتبال یک صنعت بسیار بزرگ هست و تیمی مثل رئال 500 میلیون یورو هر سال درامد دارد اتفاقا دوستان باید بدانند که استادان دانشگاه یکی از قشر ناراضی در غرب هستند و حتی افرادی مثل بیل گیتس و زاکربرگ ترک تحصیل کردن و الان میلیاردر هستند ولی فردی مثل پیتر هیگز با اینکه تحصیلا بسیار بالایی دارد زندگی معمولی دارد (2110032) (alef-10)
 
شهاب
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۵:۴۵:۴۷
اولا فوتبال اونا کجا و دلالی و فساد فوتبال ما کجا، دوما اون باشگاه مال خودشه اصلا دوست داره به اون بازیکن روزانه 2 میلیون بده، اینجا دست فوتبالیستها تو جیب مردمه و از بیت المال برای لگد زدن زیر توپ سالی بالای 1 میلیارد پول میگیرن. (2110824) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۳۳:۲۰
با کدوم آزمایشگاه با کدوم بودجه تحقیقاتی علم به عمل تبدیل میشه برای انجام تز دکترا 50 میلیون هزینه آزمایشات میشه به همه جا مراجعه کردم شرکت نفت با آن همه درامد بعد از مدتها رفت و آمد 6میلیون تومان پرداخت می کند یعنی با پولی که شرکت نفت به بازیکن فوتبال میده می تونه 100ها طرح پژوهشی رو حمایت کنه که نتیجه آن برای تمام مردم مفید است نه ینکه پورشه و بنز بشه بره زیر پای فوتبالیستها (2110035) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۳۴:۳۵
اقای سایت الف! از شما بعیده که یک متن سراسر مغالطه رو روی سایت بذاری! این کار شما خیانت به خواننده هست. مغالطه شما خیلی ها رو گمراه میکنه و بار مسئولیتش روی دوش شما هست. (2110038) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۳۶:۱۳
مطمئن باشین همه برای پول تلاش می کنن مگه استاد دانشگاه خرج زندگی نداره
اگه اینطوره فوتبالیست و ... هم بیان فی سبیل الله کار کنن نه اصلا بجای 1 میلیار 500 میلیون بگیرن (2110043) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۹ ۰۸:۰۶:۱۳
lمن هم کاملاً با شما موافقم . این نوشتار فقط با این جمله " مشکل اینجاست که این گونه استادان بدترین راه برای پول درآوردن را انتخاب کرده اند که همان درس خواندن است" فاتحه هر چی تلاش برای آموزش افراد جامعه میشود را خوانده است. لابد این آقای دکتر از سنخ همان دکترهای رانتی هستند که بدون هیچ زحمتی لقب دکتر را گرفته اند و سعی و تلاشی برای آن نداشته اند که اینگونه لقب خویش را بی ارزش می دانند. (2112129) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۳۶:۳۷
مقاله سخیفی است که هم به نعل زده هم به میخ
شاید به این دلیل که نویسنده مدیریت بازرگانی خوانده اند و بنابر ذائقه ارزشهای مالی و تجاری به موضوع نگاه کرده اند.

1- این درست است که جامعه استادان دانشگاهی در سالهای اخیر (بخصوص پس از رانت 3000 سهمیه دکتری در 2/3 سال اخیر) واقعا بی محتوی شده و از درون تهی، اما ارزش تولید علم به معنی عام بیش از ارزش تولید سرگرمی و سرمشغولی است که البته جای بحث ندارد.

2-سهم سرگرمی در سبد خانوار در همه جای دنیا بسیار کمتر از سهم آموزش در آن سبد است. اینرا در مدیریت بازرگانی در بخش Personal Finance آموزش می دهند و نویسنده حتما بخوبی میداند!

3- فوتبالیست داریم تا فوتبالیست!

4- بودجه دولتی که مواجه با بحران در بانکداری و بورس و فساد مالی است، اجازه چنین پرداختهای میلیاردی را نمی دهد

5- اگر فوتبال در بنگاههای خصوصی اداره شود ، آنها آزادند تا بنابر کسب درآمد از تبلیغات و فروش بلیط حقوق های آنچنانی و دلخواه بازیکن به او بپردازند (2110046) (alef-10)
 
وحید
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۳۷:۴۰
دوست عزیز این چه قیاس مع الفارغی است که میکنید. مسلم است که ارزش اموزش وتعلیم وتعلم به مراتب بیشتر از هرمقوله دیگر است واین مساله ازچنان جایگاهی برخورداراست که مولای متقیان میفرماید هرکس نکته ای به من بیامزد من رابنده خود گردانیده. نکند شما نویسنده عزیز هم خدای ناکرده ازاین پشم بیت المال کلااهی برای خود بافته اید!!! (2110051) (alef-10)
 
م
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۳۹:۳۵
باسلام
بله ارزش انسانها به پول نیست و اکثر اساتید دانشگاه نیز حاضر نیستند جایگاه خود را به مبالغ بالا هم بفروشند اما:
فرمودید استاد موثر، مگر می شود یک استاد جوان دانشگاه که جزو نخبگان هم می باشد یک آپارتمان معمولی نداشته باشد و بتواند موثر واقع شود.
حقوق یک استاد تازه کار دانشگاه حداکثر 2 و نیم میلیون در مقابل آپارتمان متری 3 میلیون نه در تهران. حساب کنید کی به این آپارتمان مثلا 100 متری می رسد!!!!!
فرمودید شان اجتماعی، یک روز در صف داخل بانک استاده بودم و حدود یک ساعتی نیز منظر بودم در همین حین یکی از دانشجویانی کاردانی من وارد شد و از در ورودی بانک کارمندان جلوی او سرپا شدند تا آخرش که رئیس بانک بود!!!! اما من کماکان منتظر در صففففففففف
یک زمانی وقتی میرفتی خاستگاری برای استاد دانشگاه بی چون و چرا بله می گفتند اما حالا .............
ما نگفتیم زندگی آنچنانی می خواهیم ماشین 1000000000 میلیاردی و خانه 1000 متری نه جانم امکانات اولیه زندگی .......
با همه این اوصاف بازهم جایگاه خود را دوست داریم چون عاشق معلمی هستیم
خدا را شاکریم (2110057) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۳:۰۸:۲۱
استاد جون حرفات درست درست...
اما "خواستگاری"، نه "خاستگاری"

خواستن= طلب کردن
خاستن= از جا بلند شدن
فکر کنم سوم دبستان بود!!! (2110336) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۵:۰۹:۳۶
ضمن تایید فرمایشات شما، تازه این حقوق بالای دو میلیون برای دانشگاههای دولتی خاص است. یک استاد تازه نه چندن تازه کارد ر خیلی دانشگاهها مثلا دانشگاه آزاددرامدی حدود یک میلیون و نیم تا هشتصد دارد. به اضافه اینکه مزایا و پاداشی که کمک حقوق بسیاری از ارگانهاست مثل سهمیه کالا و کمک اجاره و ... هم ندارد. ا و حداقل ده دوازده سال بعد از دیپلم د رس خوانده و با حقوق به مراتب کمتر متفرقه کار کرده تا به اینجا رسیده. یا حتی یک کارشناس ارشد یا دکترا در بخش دولتی مگر چقدر حقوق می گیرد؟ (2110707) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۴۰:۰۵
در اینکه عرف ارزش مادی حرفه ها را مشخص می کند بحثی نیست اما در یک کشور با فرهنگ با مردم فرهیخته سلیقه ها آن طوری نیست که نویسنده محترم فرمودند
این وظیفه عقلای قوم است که سلیقه ها را در جهت رشد و بالندگی هدایت کنند!

با این قیاس که مردم به تماشای فوتبال علاقه مند ترند تا صحبتهای استاد دانشگاه می شویم همین کشوری که شدیم!
اصلا چرا زندگی را سخت کنیم از دانش آموزان هم بپرسیم تعطیلی را بیشتر دوست دارند یا درس را؟ نتیجه مشخص است:
اگر به این راه برویم ملتی خواهیم شد تن پرور و تهی مغز که حوصله شنیدن حرفهای مفید و موثر را نداریم اما برای بازیگوشی جان می دهیم

استادی که خود را با خواننده و فوتبالیست مقایسه کند جایگاه خود را درک نکرده اما نویسنده ای که درس خوندن را "معادل به کاهدان زدن دزدها" بداند معنای نقد و مقاله نویسی را درک نکرده است! (2110059) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۴۰:۲۶
بخشی از این نوشته ها رو من قبول ندارم
در همه جای دنیا فوتبالیستها درماد میلیاردی دارن
اما دو نکته وجود داره
اول اینکه اون فوتبالیستها بسیار با کیفیت بازی میکنن نه اینکه چهارتا پاس سالم نتونن به هم بدهند
نکته دوم اینکه اونطرف اب باشگاهها خصوصی است و خودشون درامد زا هستند
اما اینجا از پول بیت المال و پولی که حق دیگر ورزش هاست برداشته میشه و به فوتبالیس ت ها داده میشه
وگرنه پرسپولیس و استقلال رو خصوصی کنن هرچی دلشون خواست به بازیکنا بدهند
یک میلیارد نه 100 میلیارد
در مورد علم که اصلا حرفش نزدنیه
یکی از اشناهای ما با دکترای برق در یکی از سازمانهای دولتی کار میکنه با حقوق یک و نیم میلیون
نگهبان دم در شرکت ما هم با سواد سیکل برجی یک میلیون میگیره!!!! (2110061) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۵:۱۰:۳۷
احسنت. بحث بر سر تعادل و انصاف است. (2110713) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۴۱:۰۰
کاملا پوپولیستی نوشته شده است! (2110064) (alef-10)
 
احمد رضا
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۴۱:۳۹
تقریبا با نظرتان موافقم ، بنده کارمند دانشگاه علوم پزشکی هستم . حقوق و دریافتی یکماهه استادان و اعضا هیات امناء دانشگاه ما ماهانه 10 الی 13 میلیون تومان درماه است که البته ارقام متفاوت پاداش و حق التدریس و حق فلا و بهمان در نهایت ماهانه تا 20 میلیون هم میرسد اغلبشان هم ادعای خداوندی دارند ، بدون کمترین تولید علم و کمک به سلامت و اقتصاد و فرهنگ جامعه . حرف های بنده به عینه هم برای همکاران روشن است (2110066) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۵:۱۵:۳۵
کل استادان یک دانشگاه علوم پزشکی بدون "کمترین" تولید علم؟ اغراق نمیفرمایید؟؟ احتمالا شما لیسانس یا فوق لیسانس دارید. زحمت بکشید کنکور بدهید چهار پنج سال دیگردرس بخوانید و دکترا بگیرید که شغل و درآمد دیگران اینقدر مایه حسرتتان نباشد. بحث مقاله این بوده که فوتبالیستها درآمد میلیاردی دارند آنوقت شما پول آنها را از مالیاتی که خودتان میدهید به حق میدانید و پول پزشکی که تا سی و پنج سالگی درس خوانده، نه؟ عجب! (2110726) (alef-10)
 
حسین علمداری ایلخچی
۱۳۹۳-۰۲-۰۹ ۰۸:۳۵:۳۲
بدون نام محترم، بحث ها را به انحراف کشیده اید. توجه فرمایید:
1) در حالی که احمدرضا به وضوح از قید «اغلب» استفاده کرده، شما ابتدا آن را تبدیل به قید «کل» فرموده و سپس با تکیه بر همین قید که ساخته شماست نه نوشته احمدرضا ایشان را تخطئه فرموده اید.
2) برای نقد گفتار یا نظر کسی لازم نیست که به روانشناسی فرد بپردازید و رزومه وی را حدس بزنید. چه لیسانس، چه فوق لیسانس چه فاقد مدرک، فردی حرفی زده و شما می توانید حرفش را نقد کنید نه انگیزه اش را.
3) من در جایی از نوشته احمد رضا مطلبی ندیدم که مبنی بر به حق دانستن دریافتی فوتبالیست ها باشد.
4) در نهایت هم بر درستی سخن مقاله تاکید می کنم که مبنای ارزشیابی میزان تولید و استقبال مصرف کننده هر شغل است نه میزان زحمتی که فرد برای رسیدن به آن شغل کشیده است. هر چند با معیار اخیر نیز فوتبالیست ها باید از برخورداری بالایی بهره مند باشند چون رسیدن به سطح بالای هر ورزشی کاری بسیار طاقت فرساست و البته بر خلاف تحصیل با میزان ریسک بالا. (2112213) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۴۲:۰۲
بسمه تعالی
لطفا شان استاد را با فوتبالیست با فرهنگ! یکی نکنید پولهای بیت المال که حق کارمندان کارگران فرهنگیان ارزشمند این مملکت است را حرام یک مشت آدم معلوم الحال نفرمایید. (2110067) (alef-10)
 
یک استادیار دانشگاه
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۴۲:۰۸
بنده در طول تحصیل از هوش بسیار بالایی برخوردار بودم و شاگرد اول مدرسه بودم. بدون آنکه مطالعه کنم.
الان استاد دانشگاه هستم و دارم از اوضاع مملکت و به ویژه مقررات حقوقی که رشته ی بنده است حرص می خورم.
اگر گوش شنوایی باشد و مثلا یکی از تغییراتی که بنده در قوانین پیشنهاد می کنم انجام شود میلیونها نفر ازشما سود میکنید. به سهم خودم در دادگستری یک پروژه ی جدید برای قربانیان جرم پیشنهاد و اجرا کرده ام که مراجعین لذت ببرند....
چرا ارزش دانش را پایین می آورید؟
دوست دارید بنده هم بروم تو کار دلال بازی و نظام پولی را دور بزنم و پولدار بشم؟ اون وقت راحت میشین؟
فکر می کنید اگر استعدادمو تو هر کار دیگه ای خرج می کردم شکست میخوردم؟
یکی دو بار مجبور به خرید و فروش منزل شدم و توی هر کدام بالای 30 میلیون یک دفعه سود کردم....
آخه من چی بگم
احساس می کنم که ملتم قدر و منزلت دانش و استادان دانشگاه در رشته های تخصصی و خدمتی که بی سرو صدا انجام می دهند را نمی دانند . اما امثال بنده کارمان را دوست داریم و تا زمانی که دانشجویی برای آموختن وجود داشته باشند به کارمان عشق می ورزیم وادامه می دهیم...
چرا
چون عاشق معلمانم بوده ام و آنان را الگوی خود قرار داده ام....
حالا یک دانشجوی شکست خورده در تحصیل قلم بر می داره و استادان را با فوتبالیستها مقایسه میکنه و زیرسوال می برد... (2110068) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۶:۴۱:۱۷
اینکه هوش شما زیاده به خودی خود چیزی را اثبات نمی کند بسیاری از زرد پوستهای چین و ژاپ وو...طبق تحقیق انجام شده ضریب هوش بالایی دارند میلیونها نفر در جامعه ما هستند ضریب هوش بالا دارند ولی درس نخوانده اند دلیل نمیشه طرف بیاد بگه ضریب هوشم بالا است بهم پول بدهید.
و اما گفته اید چرا ارزش دانش را پایین میاورید ؟واقعا چرا فکر میکنید یک نفر پیدا شده داره ارزش چیزی را پایین میاره؟اگر من بگویم طلا ارزشی نداره ارزشش پایین میاد؟وقتی شما اساتید در هنگام وشت پایا نامه کمکی به دانشجو نمیکنید کتاب را به اسم خودتان چاپ می کنید و ....دیگر چه ارزشی برای علم باقی میماند؟دادن مقاله ای که نه سایتیشنی داره نه در مجله ای با ایمپکت فکتور بالا چاپ شده چه ارزشی داره؟
طرح سوال سخت در امتحان و اذیت کردن دانشجو و تدیس درست حسابی نکردن و...اینها باعث شده ارزش اون چیزی که شما دانش مینامید و من انرا شبه دانش می نمامم در جامعه ما پایین بیاد.
قدر و منزلت ه چیزی را خود ان چیز یا رشته یا حرفه تعیین می کند اساتد ما تاثیر چندانی روی جامعه ما ندارند فقط ابزاری برای مدرک گرفتن شده اند و تولید مقالات و کتابهای بی فایده
جمله اخرتان واقعا ناراحت کننده است از یک ادم اکادمیک انتظار میرود که مغالطه حمله به شخص را مرتکب نشود ولی شما یک دکت را دانشجوی شکست خورده نامید اید چون استدلال نداشتید سعی کردید شخصیتش را نابود گنید تا فکرش هم نابود شود اما اینطور نیست اتفاقا من دانشجوی موفقی هستم و موافق استدلال و تفکر دکتر نویسنده مقاله هستم
شما را دعوت می کنم انواع مغالطه ا بخوانید و استدلال یاد بگیرید.
حرفهای شما بیشتر بیان احساس بود نه استدلال منطقی (2110974) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۷:۲۱:۲۲
این توصیف شما بیشتر مربوط به اساتید قدیمی و جاافتاده است وگرنه بین اساتید جوان استاد اینجوری نداریم. (2111088) (alef-13)
 
امیر
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۴۲:۲۴
واقعا برای نویسنده این نوشتار متاسفم با این طرز تفکر کوته بینانه. یعنی واقعاً ارزش یک فوتبالیست از احمدی روشن بیشتر است؟ ارزش کسی که تمام زندگی خود را وقف دانش کرده شب ها و روز ها زحمت کشیده با کسی که حتی نمی تواند درست شوت بزند قابل مقایسه است؟ چرا با افکار غلط خود خوراک تبلیغاتی سودجویان می شوید؟ آیا اروپا و آمریکایی که از نظر شما پیشرفته هستند صنعتشان تنها از چند فوتبالیست رشد کرده و به این حد رسیده؟ آیا بهترین بازیکن دنیا که همان کریستیانو رونالدو یا مسی باشند در تمام طول عمر خود می توانند لحظه ای به اندازه انیشتین یا حسابی یا استفن هاوکینگ و یره برای بشر سودمند باشند؟ آیا تمام عمر ان ها به اندازه لحظه ای از زندگی این عالمان بزرگ ارزش دارد؟ چرا به کلام قران توجه نمی کنید؟ آیا کسی که می دانند با کسانی که نمی دانند برابرند؟ برایتان متاسفم (2110069) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۲:۴۷:۴۸
کی گفته حسابی هم سطح اینشتینه چرا علم رو ناسیونالسیتی می کنید (2110279) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۶:۴۱:۴۳
دوستان مدام دارند انواع مغالطات را مرتکب میشوند و اصلا استدلال نمیدانند عزیز من مغالطعه تعمیم جزء به کل چرا مرتکب میشوید؟خداداد عزیزی در ملبورن یک شوت کرد میلیونها دلار ارزش داشت اینکه یکی دو تا استاد اینطف اونطرف یه کارایی کردن دلیل نمیشه کل استادها مفید هستند؟جملات شما همه مغالطعه است .گفته اید چرا...خوراک تبلیغاتی سودجویان میشوید؟ مردم و هر فردی میتوانند نظراتشان را ازادانه بیان کنند و ای شما هستی باید با عملکردت از خودت دفاع کنی دوباره مغالطه کرده اید اسم انشتین را اورده اید بحث را کلا منحرف کرده اید ایا همه اساتید ما انشتین هستند؟ بحث قران را پیش کشیدده اید و اینکه افای که میدانند و نمیدانند قطعا برابر نیستند و این کاملا درسته اما اینجا بحث دانستن و ندانستن نیست بحث ب سر عملکرد و ارزشی است که میافرینند در یک کامپیوتر هم تلی از اطلاعات ذخیره شه اینترنت هم خیلی چیزها میداند ولی چه تاثیری این دانسته ها داره؟این مهمه بیان تاسف از یک نوشته علمی هیچ ارزشی ندارد شما باید محکم استدلال کنید. (2110979) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۴۳:۳۸
بحث نا دقیق به هیچ نتیجه ای منتج نمی شود.
این نکته که وجود بسیاری از اساتید دانشگاه بی ارزش یا کم ارزش است صحیح است اما اینکه سرگرم کردن مردم این همه ارزش بیشتری داشته باشد درست نیست. افزون بر اینکه سرگرم کردن مردم با فوتبال تبعات زیابنار فرهنگی بسیار زیادی دارد. (2110076) (alef-10)
 
بدیع الزمان
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۴۴:۳۶
تا وقتی که این قراردادها از منابع ملی تامین میشود به هیچ عنوان نباید این
ارقام داده بشه...وقتی خصوصی به معنای واقعی بشند( نه اینکه شبه دولتی ها وشهرداریها و مراکز نظامی دخیل باشند) و باشگاه ها درآمدزا شدند هر چه خواستند بدند .....اگر فرض کنیم این اتفاق در ایران رخ نمیده حداقل باید درآمدهای
معقول داشته باشند ..ما قبول داریم که تبعات اجتماعی فوتبال زیاد هست و باید
بیشتر هم درآمد داشته باشند اما نه صد برابر بهترین حقوق بگیر دولتی کشور(مثلا استاد دانشگاه سالی 50 میلیون حقوف میگیره) حداکثر 3 تا چهار برابر....میگند عمر فوتبالیست کم خب اگر قرار دولتی باشن اینها هم حقوق بازنشستگی داشته باشند مثل بقبه مردم. (2110081) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۴۸:۴۳
هرچی خواستی نوشتی ولی به این نکته دقت نکردی که نباید از پول بیت المال و دولت، حقوق میلیاردی به فوتبالیست ها بدهی.و نیز چرا درآمد فوتبالیست ها شفاف نیست و چرا مالیات آنها عدد ناچیزی است. (2110096) (alef-10)
 
حقیقت جو
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۵۰:۲۳
بسیار متاسف شدم که این سخنان بیهوده از قلم کسی تراوش یافته که خودش پیشوند دکتر را یدک میکشد! دکتر عزیز! ماحصل دویدن یک فوتبالیست در زمین فقط ورزشی است که خودش کرده و اتلاف وقت بیشماری که مردم داشته اند ولی ماحصل کار یک پزشک دمیدن زندگی مجدد و رفع درد و ناراحتی یک انسان و خانواده اوست.قران میفرماید هر کسی انسانی را زنده کند مانند ان است که همه انسانها را زنده کرده.یک دقیقه گوش دادن به کلام یک استاد فرهیخته و هدایت شدن بواسطه ان ارزش تمام یک دوره لیگ را دارد. (2110102) (alef-10)
 
دکتر وحید
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۵:۰۲:۵۶
درود به شما و جامعه بالینی کشور. (2110697) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۵۰:۴۵
آيا دلالان دلار و سکه هم ارزش می آفرینند؟!
آیا رانت خواران هم ارزش می آفرینند؟!
آيا اختلاس گران هم ارزش می آفرییند؟!
آيا مدیران بی مسئوليت هم ارزش می آفرییند؟! (2110103) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۶:۲۳:۴۷
این که دلالان ارزش افرینی نمی کنند دلیل نمیشود که استاد دانشگاه ارزش افرینی می کند موضوع بحث این است که واقعا استاد دانشگاه چه ارزشی میافریند؟این استدلال شما مغالطه تشبث به احساسات و مظلوم نمایی است استدلال نیست (2110924) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۵۱:۳۲
عجب؟؟؟!!!
زیادی آموزنده بود!!!! (2110107) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۵۱:۵۳
در مجموع با نظر شما موافقم.

برخی اعضای هیات علمی فقط تدریس می کنند یا فقط مقاله چاپ می کنند. برخی اساتید دیگر فقط تدریس می کنند و در بیرون شرکتی دارند و حقوقی چند برابر هیئت علمی برای خود دست و پا کرده اند. برخی از این نوع فقط به فکر درآمد هستند و جایگاه عملی خود و همکارانشان را ضایع می کنند. برخی دیگر که شرکتی دارند، علاوه بر انجام کارهای سودمند برای صنعت محلی برای اشتغال دانشجویان و فارغ التحصیلان به وجود آورده اند، هرچند که ممکن است کیفیت علمی شان و نحوه تدریس شان بشدت افت کرده باشد. عده معدودی نیز با مدیریت صحیح و غرق نشدن در کار بیرون علاوه بر موارد فوق سطح علمی و آموزشی خود را ارتقا می دهند. بهترین نوع اساتید، این دسته اخیر هستند.

به نظر بنده هم اگر یک عضو هیات فقط در فکر تدریس و چاپ مقاله باشد، نباید انتظاری بیش از آنچه که در فیش حقوقی به او پرداخت می شود، داشته باشد.

البته خیلی از کسانی که تحصیل می کنند، می دانند که باید پس از هیات علمی شدن، در جای دیگری مشغول شوند (به عبارت دیگر همه می دانند هیات علمی تمام وقت حالت صوری دارد). (2110111) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۴:۱۲:۲۰
اینکه کار علمی اینقدر از نظر برخی بی اهمیت و کم ارزش است به این دلیل است که در کشور ما هنوز کار علمی به معنی واقعی صورت نگرفته، اگر قبول ندارید بفرمایید ما در کدام شاخه علمی تا کنون توانسته ایم جریانی جهانی درست کنیم؟

اینکه کار تعلیم و تربیت در نظر عده ای این قدر بی ارزش است به آن دلیل است که هنوز متخصص واقعی در هیچ شاخه ای تربیت نکرده ایم. اگر قبول ندارید بفرمایید چرا عمر مفید ساختمانهای ما یک پنجم استانداردهای جهانی است.
خدا آنروز را نیاورد که به دلیل بیماری محتاج تخصص اطبای این مملکت شویم.

اگر معلمین و اساتید به تکامل علمی و انسانی نرسند چطور میتوان انتظار داشت نسلی که از زیر دست آنها تربیت میشود دارای تخصص و و وجدان کاری باشند؟

یک سوال: آیا این نسلهایی که در این 30 سال گذشته از دانشگاههای ما فارغ التحصیل شده اند همانهایی نیستند که نه از تخصص بویی برد ه اند و نه از وجدان کاری و آیا یکی از دلایل این امر این نبوده که متولیان اصلی این امر که معلمان و اساتید دانشگاه هستند به دلیل نیازهایی معیشتی اولیه نتوانسته اند از عهده تربیت صحیح بر آیند؟ (2110571) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۵:۲۰:۰۹
چرا نباید انتظار داشته باشد که حقوقش بهتر باشد؟ استاد رانتی و کم کار حقی ندارد اما چرا یک استاد باسواد و موثر نباید درآمد خوب (نه میلیاردی) داشته باشد؟ مگر اساتید برجسته امریکا و اروپا که ساعت تدریسشان هم کمتر است اما در کار خود شاخصند زندگی خوبی ندارند؟ (2110741) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۵۴:۵۷
فقط بحث استاد نیست. مثلا یک فرمانده مرزبانی در بلوچستان چقدر میگیره؟ دادستان زابل که در بدتربن منطقه ایران از هر نظر داره با بدترین اشرار مقابله میکنه چطور؟ مساله اینجاست نظام اقتصادی ما به سمت بدی رفته. واقعا یک واسطه زمین چقدر مثلا ارزش آفرینی به قول شما کرده که میلیاردر شده؟ از طرف دیگه واقعا به نظر شما معلمی که در مدرسه داره درس میده ارزش آفرینی نکرده؟ اصلا تعریف ارزش از نظر شما چیه؟ استادی که هزاران دانشجو تربیت کرده. معلمی که هزاران دانش آموز رو تربیت کرده ارزش آفرینی نکرده؟ مشکل اینجاست که در کشور ما مهمترین ارزش که نیروی انسانی کارآمده بی ارزش شده. همین تفکرات هم سبب میشه اینقدر مهاجرت نخبگان افزایش پیدا کنه. (2110121) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۵۵:۱۷
این متن رو که میخونم فکر میکنم یک شاگرد بنگاهی نوشته (2110124) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۴:۲۵:۳۶
چون دکترهای واقعی راننده تاکسی شده اند وشاگردبنگاهیها مقاله نویس. (2110610) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۶:۰۱:۳۲
شما استدلالت رو بگو! (2110866) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۹:۱۶:۴۸
اصلا مقایسه اسنها بیجاست. فوتبالیست یا بازیگر یا خواننده یا خیلی شغل های دیگه هم سختی خودشو داره اما نباید از جیب بیت المال براشون بی حساب هزینه بشه. ضمنا بحث اینجاست که قشر تحصیلکرده درآمد مناسبی باید داشته باشند و فقیر نباشن. حالا اساتید دانشگاه به هرحال اموراتشون بد نمیگذره. اما شما یک معلم ابتدایی رو در نظر بگیرید که در حساس ترین شغل به لحاظ اجتماعی مشغول به کاره و گاهی مجبوره هر روز تا 100 کیلومتر بره تا روستای محل کارش و برگرده و نهایتا 1 میلیون تومان دریافتی داره که 200 تومنش میشه هزینه رفت و آمدش. آیا این آدم ارزش آفرینی بلد نیست یا جامعه قدر زحمتشو نمیدونه؟ (2111351) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۲:۰۰:۱۵
مشکل اصلی درآمد بالای فوتبالیستها و یا بازیگران نیست. مشکل اقتصاد دولتی است وقتی اقتصاد دولتی است به افراد براساس ارزش افزوده پول داده نمی شود و گرنه کجای فوتبال ما ارزش افزوده دارد؟ چه تعداد از فیلم های ما هزینه ی خودشان را در می آورند؟ کجا تیم های فوتبال ما افتخار آفرینی کردند؟ و جه میزان می توانند با درآمدهای حاصل از تماشاگران امورشان را بگذرانند.
رقمهای میلیاردی به بازیکنان درحالی داده میشود که باشگاه ها بدهی های چند ده میلیاردی دارند! پس صحبت از ارزش افزوده نکنید. (2110139) (alef-10)
 
اميري
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۲:۰۰:۵۵
با احترام
فوتباليست هرچه قدر خواست بگيرد ولي از دولت نمي تواند
باشگاه از دولت خارج شود مثل اروپا هركاري دوست دارند انجام دهند........ (2110141) (alef-10)
 
ناصر
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۲:۰۳:۴۷
باسلام، مقاله جنابعالی مغلطه آشکار است. هیچ عاقلی نمی گوید چرا درآمد فوتبالیستها زیاد است. حرف عقلا و نیز عامه مردم این است که اگر قرار است از جیب ملت هزینه شود چرا به برخی فوتبالیستها که هیچ آورده ائی هم ندارند رقمهای نجومی پرداخت شود. در مقابل به آن کشتی گیر، رزمی کار، دونده و ... که مقام و مدال جهانی می آورد و ادعائی هم ندارد، دستمزد سالانه ائی برابر با یکماه یک فوتبالیست معمولی هم پرداخت نمی شود.
ملت میگویند چرا استاد دانشگاه که سی چهل سال را به تدریس و آموزش فرزندان ملت گذارنده بایست در آپارتمان استیجاری زندگی کند ولی برای برگرداندن یک فوتبالیست از لیگ امارات تنها چندصد هزار دلار سود دیرکرد از جیب بیت المال برود. جناب دکتر، شمای نوعی باشگاه خصوصی تأسیس بفرما، کسب درآمد کن و به توپ جمع کن های تیمت هم سالی یک میلیارد بده، کسی اعتراضی ندارد (2110150) (alef-10)
 
سیدزاده
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۲:۰۴:۵۵
جناب دکتر!
مشکل اینجاست که ساختارهای اداره کشور برای تنظیم میزان درآمد اقشار مختلف باید به ارزش واقعی افراد نگاه کند. از مردم توقع نمی رود که ارزش تولید علم یک استاد (واقعی) را درک کنند و آن را به هجویات یک سریال طنز و یک فیلم سینمایی پر از جلوه های غریزه پسند ترجیح دهند. ولی از اداره کنندگان جامعه این انتظار می رود. (2110157) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۲:۱۲:۵۷
نه عزیز من درامد به تعداد مخاطبین است برای همین است که درامد فست فود از رستورانی با غذای مقوی و مفید و خوشمزه بیشتر است برای یک بازی فوتبال ملی چند نفر پای تلویزیون میشینند و یا اخبار انرا دنبال میکنند حالا مقایسه کن جلسه یک استاد را چند نفر دنبال میکنند یک هنرمند را چند نفر میبینند و میشناسند در حالی که بسا اساتید بزرگی که حتی در محله خود هم ناشناخته هستند بیخود نیست که اولین موضوع انشائ این است علم بهتر است یا ثروت... نگویید علم ثروت اندوزی چراکه علم ثروت اندوزی در بیشتر مواقع همان رانت خواری به گونه ای نا محسوس است (2110173) (alef-10)
 
جلیل
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۲:۲۳:۴۶
بالا رفتن دستمزد فوتبالیستها و رسیدنم به رقم های میلیاردی موجب این اتفاقات شد
1- نه تنها کیفیت فوتبال بالا رفت بلکه کاهش هم یافت
2- موجب شد تا فوتبالیست ها حریص تر شوند
3- موجب شد تا مردم از دریافت یارانه انصراف ندهند چون پول فوتبالیستها از بیت المال پرداخت میشه چرا باید انصراف دهیم و پول ما بین فوتبالیستها پخش بشه تا با پول ما لذت ببرند و واسه خودشون هواپیما و جزیره بخرند
4- موجب بی اعتمادی به دولت شد
5- موجب اعتراض کارمندان و دیگر اقشار جامعه شد که اگر خزانه خالی هست پس چرا حقوق فوتبالیستها میلیاردی هست و چرا از این بیت المال به ما پرداخت نمیشه وقتی به ما میرسه خالی هست اما وقتی به فوتبالیستها میرسه خالی نیست
6- موجب رواج اشرافی گری در جامعه اسلامی شد
این سوال رو من به عنوان روانشناس می پرسم اگر کیفیت یک بازیکن در یک حد هست آیا با پول بیشتر کیفیت بازیش بیشتر میشه؟ (2110200) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۲:۲۸:۰۵
به نظر این مثلا تحلیلگر اگر در خیابان میمونی را نمایش میدهند ومردم بسیاری جمع شده اند در حالی که در سخنرانی یک استاد کمترند یعنی ارزش آن دلقک بازی بیشتر است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/زهی خیال ذباطل و سخیف×!×1!!!!!!!!!!!!!! (2110209) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۲:۲۸:۴۱
از زمانی که کشورها شکل گرفتند تاکنون، برتری اقتصادی و سیاسی یک کشور از برتری آن در علم و فناوری خاص نشات گرفته است. هیچ کشوری تاکنون با فوتبال به برتری اقتصادی و سیاسی دست نیافته است. به طور مثال آرژانتین انگلیس را در جام جهانی شکست داد ولی نتوانست یک وجب از خاک جزایر اشغال شده اش را پس بگیرد چون فناوری مقابله با آن کشور را نداشت.
ضمن اینکه می توان همان ارزش تفریحی فوتبال و بسکتبال و ... را داشت، منتها از جیب خود مردم و با قیمت های خیلی پایین تر نه با پرداختن چند میلیارد تومان با یک بازیکن (2110212) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۲:۲۹:۲۹
منظورتون رو متوجه شدم و خوشحالم که در میان بسیاری مقالات الف که از نظر این حقیر متحجرانه یا غرض ورزانه هستند، چنین مقالاتی هم پیدا میشن که از پس برخی ایرادات استدلالی، شجاعانه و مبتکرانه مفاهیم عمیقی مثل این موضوع رو مطرح می کنند.
دست شما درد نکنه بابت کمک در راستای تصحیح باورهای غلط. (2110216) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۲:۳۰:۲۵
كسى با علم و فرهنگ و سواد ميتونه شكم زن و بچه هاشو سير كنه !!!! (2110219) (alef-10)
 
ناشناس
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۲:۳۰:۳۰
مشکل اینست که در ایران حفوف دریافتی تامین کننده هزینه های زندگی نیست و این باعث سرخوردگی ها و مقایسه کردن ها شده است. در حینی که ده در صد اجتماع از رانت های مختلف سهم جناح خود در حکومت برخوردارند بقیه در هر شان و مقامی در فلاکت بسر میبرند.کارمند دانشگاهی که در نظرات فوق سوز حسادت حقوق استادان پر سابقه ای را دارد که حتی ده میلیون ذکر شده هم بی انصافی است بدون اینکه حقوق دو میلیونی استادان تازه کار زیر ده سال سابقه را ببیند که حتی کفاف اجاره مسکن را نمیدهد در واقع حال که دستش برای رفع ظلم بند نیست میخواهد با دیدن بدبختی دیگران دل خودرا خنک کند. بگذریم از اینکه خیلی از استید! نیز همچون بعضی مدیران سهمیه ای و بناحق هشتند. (2110220) (alef-10)
 
برنا
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۲:۳۱:۴۴
در سرائي كه هنرمند به مطرب گويند خاك عالم به سر مردم صاحب هنراست (2110227) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۲:۳۶:۲۸
من خودم یک استاد دانشگاه هستم همه حرف های این مقاله را هم قبول دارم توی همه دنیا هم خواننده و ورزشکارو هنربیشه ها درامدشون زیاده ولی من خودم از کارم هم لذت زیادی نمی برم چون خیلی چیزها که برای یک تحقیق ساده هم نیاز دارم در دسترسم نیست در نتیجه مجبوریم همش کارهای تکراری کارهایی که ریسکش کم باشه کارهایی که نیاز به آنالیزهای گران قیمت نداشته باشه (2110245) (alef-10)
 
masoud
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۲:۳۶:۳۱
قصد جواب دادن به اين فردو ندارم كه ياسين خوندن .... ولي
من نميدونم اين بابا كه اين نظرات شاذو داده چيكارست. اگه استاد دانشگاهه كه وااي به حال مملكتي كه سطح درك وشعور بعضي از استاداش اينه! و وااي به حال دانشجوهايي كه اين فرد تربيت ميكنه. دادن حقوق به يه همچين فردي حروم كردن بيت الماله.
اگه هم كه استاد نيست كه تكليفش معلومه. با اين كلمه دكتر كه اول اسمش زده ( و حيف اين كلمه براي آدمي با اين سطح فكر و شعور) احتمالا از استاد دانشگاه نشدن عقده عظيمي تو دل داره كه باعث ميشه اينجوري قضاوت بكنه. (2110246) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۲:۳۸:۱۲
من یک استاد دانشگاه هستم و لازم دیدم در مورد این مطلب بسیار سخیف این مساله را تذکر دهم که برای پیشرفت یک جامعه بخش آموزشی آن اعم از آموزش و پرورش و دانشگاه آن باید به خوبی تغذیه شود. معلمی که از نظر گذران زندگی خود دچار مشکل باشد مسلما کارایی لازم را نخواهد داشت و این مساله در جذب افراد باهوش به این شغل‌ها مشکل ایجاد خواهد کرد. استادان دانشگاه خواهان درآمدی برابر با یک فوتبالیست نیستند و خودشان را با این معیارها نمی سنجد ولی در حال حاضر بیشتر اساتید در تامین زندگی خود با مشکل مواجه هستند و مجبور به انجام کارهای جانبی در کنار شغل اصلی خود هستند و بنابراین حق دارند که به مساله حقوق خود و مقایسه با حقوق سایر اقشار به دید منفی بنگرند. جامعه سالم جامعه‌ای است که سطح درآمدی افراد متناسب باشد. مساله‌ای که در مورد بسیاری از فوتبالیستها صدق نمیکند. بازیکنان بسیار معمولی در لیگ‌های ایران چندین برابر بزرگترین اساتید کشور درآمد دارند. کافی است به رقم قرارداد بازیکنان در لیگ‌های دسته 2 و 3 کشور نگاهی بیندازید تا متوجه شوید که رقم قرارداد آن‌ها از اساتید دانشگاه‌های کشور بالاتر است. مساله عدم تناسب حقوق با کارایی افراد، در درازمدت مشکلات بسیاری را ایجاد خواهد کرد که توضیح آن مجال بسیار بیشتری می‌طلبد. (2110251) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۲:۳۸:۴۰
نویسنده محترم که دکتر است نکند در همان دانشگاه آکسفورد معروف درس خوانده و همچین تحلیلی نوشته است؟ (2110254) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۲:۳۸:۴۹
من از دانشگاه آزاد فارغ التحصیل شدم با نمره خوب در سطح کارشناسی ارشد. دوستانم با پارتی ورانت با نمایندگان مجلس شهرستان به عضو هییت علمی دانشگاه پیام نور در آمدنددر حالی که بخدابسیار ضعیف و کم سوادتر از من بودند اما ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم ....کو پارتی که ما را دریابد . (2110255) (alef-10)
 
محمودی
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۲:۴۰:۴۸
پر به بیراه رفتی جناب سجادی. مسئله حفظ شان و منزلت استاد است. آیا یک تحصیلکرده حق ندارد زندگی راحت و همراه با ارامش بدون دغدغه اقتصادی داشته باشد؟!
بنده 40 طرح پژوهشی ملی و منطقه ای در کارنامه دارم. 15 مقاله علمی پژوهشی نوشتم. چندین ترم تدریس کردم. و... از نظر اقتصادی هنوزماشین ندارم و یک پراید آرزوی خودم و همسرم شده است. مستاجرم و به زحمت از عهده مخارج برمی ایم.
لازم است بدانید به سادگی و راحتی تحصیل نکردم، از ده دوازده سالگی برا تامین خرج تحصیلم کار کردم، آرایشگری و کلیه کارهای ساختمانی را در حد استادکاری بلدم. این همه رنج را تحمل کردم که به جایگاه و شان و مقامی برسم ولی متاسفانه چنین نشده.
ضمنا خوب تامل کنید می فهمید ارزشی که استاد و تحصیل کرده ایجاد می کند بسی بیشتر و بالاتر از هر ارزش دیگری است.
سایت محترم الف لازم است به خاطر نشر این مطلب توهین آمیز ار قشر فرهیخته عذرخواهی کند. (2110257) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۲:۴۴:۰۸
" مبنای ارزشمند بودن را مردم و عرف مشخص می کنند"

bullshit!! (2110269) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۲:۴۴:۴۳
اقتصاد بر پایه سرمایه داری یا بهتر بگم اقتصاد به سوی سرمایه داری بی حساب و کتاب چون حداقل در کشور آمریکا یه نظم اقتصادی وجود داره بر خلاف اینجا . (2110270) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۲:۴۶:۰۲
بازهم علم بهتراست یا ثروت!

راستی چرا دیگه برا ی عنوان "دکتر" چندان اهمیتی نمیدم؟ شما هم که "دکتر"ی... (2110275) (alef-10)
 
احمد
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۲:۴۸:۲۶
با سلام
بنده استاد دانشگاه هستم .من سعی می کنم همیشه به روز باشم و مطالب جدید و علمی را به دانشجویان خود تدریس کنم و خدا را شکر موفقم هستم.ولی می بینم که خیلی از همکاران من سواد علمیشون حتی در همون رشته تخصصیشون از دانشجوهاشون کمتره و به زور نمره و.... دانشجو ها را استثمار می کنند و با تلاش دانشجو مقالات isi و....برای خودشون تهیه می کنند و ارتقا درجه پیدا می کنند.و جالب اینکه جایگاهی را هم که به نادرستی کسب کردند به هیچ نحوی حاضر نیستند تفویض کنند یا با فرد شایسته دیگری سهیم شوند .
خوب این استاد چه دردی از درد های این مملکت را داره دوا می کنه که تقاضای درامد بیشتر می کند.؟دانشجویان محترم بسیاری از این به اصطلاح اساتید را دیده اند.
بله .باید سیستمی ابداع کرد که ارزشیابی مناسب و واقعی از اساتید انجام دهد و برای افراد مفید به حال مملکت امتیازات مادی مناسب تری لحاظ شود (2110282) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۲:۴۸:۳۴
نویسنده محترم انگار داره میوه قیمت گذاری میکنه (2110283) (alef-10)
 
مریم
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۲:۵۴:۲۹
واقعا باید آدم دلش به حال کشورش بسوزه همینه که اونهایی که بتونند از ایران می روند به خاطر همین طرز تفکر. یعنی دویودن و نمایش بی معنی یک عده ارزشش بیشتر از تحقیق علمی هست. ایران با این طرز تفکر باید هم پسرفت کنه. چرا باید استادی تحصیلکرده در مضیقه باشه که خودش رو با فوتبالیست مقایسه کنه. البته که او برای علم زحمت کشیده ولی ایا باید از لحاظ مالی جوری باشه که بهش فشار بیاد. والله الان کارگرای معدن حقوقشون از یک هیئت علمی بالاتره. (2110295) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۲:۵۹:۵۷
متن خوبی نبود
با این منطق رشد اقتصادی 0% هم از سرمون زیاده ، همون دنبال توپ دویدن مهمتره (2110310) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۳:۱۸:۲۵
ارشد دانشگاه تهران تمام کرده ام
کاملا موافقم که اکثریت اساتید ما ازش افرینی نمی کنند. با فوتبال به این شکل هم مخالفم اما فعلا بحث اساتیده یعنی کسانی که دل بنده از دستشون خونه
1-تدریس که به بهانه پرزنتیشن به دانشجو واگذار میشود
2-مقاله هم که از پایان نامه دانشجو استخراج میشود ان هم بدون اینکه استاد راهنما وقت بگذارد(بعد دفاع تازه طلبکاری شروع میشه پس مقاله چی شد؟؟؟کی چاپش میکنی؟؟)
3-در 3سه ماه تابستان و دو ماه ایام امتحانات و یک ماه عید هم که اساتید غیبشان میزند در سایر روزها هم که معلوم نیست چه ساعتی میایند و میرودند.
4-کتاب از ترجمه دانشجو چاپ میشود.(حداقل ده تا نمونه عینی دارم در یک دانشکده )
خداوکیلی خروجی اساتید محترم چیه؟واقعا این سوال ذهن بنده رو به خودش مشغول کرده اخه مثلا چاپ مقاله بدون سایتیشن و بدون ایمپکت فکتور مناسب شد ارزش؟کتابهایی که برای ارتقاء خودتون غالبا از ترجمه دانشجو چاپ میکنید جز هدر دادن کاغذ و جوهر و اشغال کردن قفسه کتابخانه ها چه کاربردی دارند؟مقاله را که میدان انقلاب هم عزیزانی هستند چاپ می کنند.اگر اساتید ما میفرمایند روی تولید اثر گذار هستیم بفرمایند کجا کدام تولید؟تولید ما که خوابیده اگر میفرمایید بر روی فرهنگ تاثیر گذار هستید کدام فرهنگ؟والله روز به روز فرهنگ ما داره بدتر میشه
در کشوری مثل المان استادی که نتونه چهار تا قرار داد با صنعت ببنده عذرش رو میخان اخراج میشه اینجا اما قضیه خیلی عجیبه کلا اساتید در حال استثمار دانشجو هستند بهانه هم این است که بله ما عمرمون رو گذاشتیم!!!عمرت رو روی چی گذاشتی؟؟؟چیکار کردی؟ما الان دو تا استاد اقتصاد درست حسابی نداریم که برای اقتصاد یارانه ای یه مسیر دستی نشون بده
واقعا این مساله نیازند تعریف مجدده این سوال اساسی باید جواب داده بشه که نقش استاد چیه؟اصلا اساتید ما چه خروجی برای جامعه دارند؟
لطفا مغالطه توسل به احساسات و مظلوم نمایی مرتکب نشوید نمیدونم ما خیلی سختی کشیده ایم و ما هر روز توی کلاس فلان کار رو می کنیم و مگه نمیدونی من پارسال یه دانشجو اومد یک ساعت از وقت ارزشمندم رو براش گذاشتم و برو نگاه کن ببین امریکا چجوریه اینجا چجوریه و...اینها جواب نیست.برای جامعه به صورت واضح بفرمایید در فلان سال فلان کار را گرم اینقدر به تولید ناخالص داخلی اضافه شد یا فلان مشکل فرهنگی بود ما حلش کردیم و...
نمیدونم ما دانشجو تربیت کردیم این ارزش نیست دانشجوت الان یا بیکاره یا داره دوباره در چرخه تولید استاد دکتر میشه (2110369) (alef-10)
 
حسن
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۷:۳۸:۰۱
دوست من دل پری داری ولی تعمیم دادن موارد منفی به اساتید ، ظلم به علم و عالم است. کتاب وقتی کتابه که : گرد و خاک قفسه ها را نخورد و ترجمه آبکی دانشجو بدرد قفسه می خورد و اسمش کتاب نیست (2111127) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۲۱:۴۱:۴۳
موارد یکی دو تا نبوده این کارا رو همشون انجام میدن ارزش دانشگاه رو خودشون از بین بردن (2111651) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۳:۲۱:۱۱
دوست عزير تحصيل ناکرده، شما نيز لابد با پول و از دانشگاههي غير معتبر مدرک گرفتيه ايد که اينگونه علم و نعليم و تعلم را به انتقاد گرفته ايد. امثال شما با نام دکتر، حيثيت علم را به زير سوال برده اند. مطمنن شما حتي يک واحد درسي درست و حسابي نيز در دوره دکترا پاس نکرده ايد تا معناي سختي را بفهيمد. پول مفت فوتبال و ... گواراي وجود شما (2110379) (alef-10)
 
زهرا
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۳:۲۱:۴۷
همه جای دنیا فوتبالیست بیشتر حقوق میگیره؟به دلیل اینکه درامد زاییده بیشتر میکنه حرف اینه که چرا باشگاه ها بدون درآمدزایی باید یه پولی هم بگیرن هیچکس با این رویه موافق نیست (2110382) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۳:۲۳:۲۱
استاد عزیز بحث اصلا این حرف ها نیست!
بحث اصلی این است که درآمد اساتید و تحصیل کرده ها کم است البته وای به حال کارگران و کارمندان......
در کشورهای پیشرفته و صنعتی پایین ترین مشاغل حقوقی به مراتب بیشتر از تحصیل کرده های ما دارند که این داد همه را در میاورد.
مسلما صدای کارگران و کارمندان به جایی نمی رسد مگر اینکه اساتید در این مورد فریاد برآورند و ان را به گوش مسئولین برسانند
که چرا مبنای قیمت گذاری کالاها و حامل های انرژی جهانی است اما حقوق و دستمزد یارانه ای است!
اگر راست می گویند یارانه حقوق را بردارند و آنرا هدف مند کنند. (2110388) (alef-10)
 
میلاد
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۳:۲۶:۳۷
مشکل اینجاست که گروه مهندسان و استادان خیلی وقت ها در خرج یومیه خودشون هم می مونند. اون چیزی که ناراحتی این گروه رو به دنبال داره در امد بالای فوتبالیست ها نیست بلکه اون اختلافیه که موجوده وقتی یکی رو میبینی که میلیاردی بدون هیچ تلاشی (خیلی از بازی کن های ما ارزش این پول رو ندارند) در میارن اما تو بعد این همه سال درس خوندن هنوز اینده ای نداری! اونه که اذیتت می کنه
مقایسه کردن یه چیر تفریحی مثل دیدن فوتبال و سینما رفتن با یه چیز آکادمیک مثل درس خوندن و ... مقایسه درستی نیست که بگیم بعضی استادا میان شبکه 4 کسی نمی بینشون (2110400) (alef-10)
 
كامران
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۳:۲۹:۱۲
تو رو خدا بس كنيد ..................... (2110414) (alef-10)
 
حجارزاده
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۳:۳۱:۱۷
با سلام
بر این نوشتار ایراداتی وارد است
1- مبنای ارزشمندی تنها عرف و تشخیص مردم نیست
2- تخصیص منابع کمیاب جامعه برعهده دولت است و دولت مسئول هدر رفتن منابع جامعه می باشد
3- اساتید،فوتبالیستها و سایر فعالین اقتصادی برمبنای کیفیت های که بروز می دهند دریافتی ندارند و اشکال عمده آن مدیریت نادرست اقتصادی در کشور است
4- بسیاری از مبالغ دریافتی فوتبالیستها و قراردادهای منعقده آنان ایرادات و اشکالات قانونی دارد و درمحیطی غیرشفاف و تحت تأثیر روابط غیر اصولی امضاء شده است
5- فوتبالیستها به تعهدات قانونی و اخلاقی خود درقبال جامعه و مردم پایبند نیستند و مشکلات فرهنگی و اخلاقی زیادی در جامعه بروز داده اند

نویسنده به هیچکدام از این مشکلات اشاره نکرده است . (2110425) (alef-10)
 
بی خبرالدوله
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۳:۳۱:۵۹
در تاریخ نقل است که در دوره ای ، گروهی بوده اند که کارشان استدلال کردن و خطابه و اثبات موضوعات - به سفارش دیگران - بوده است ، بدین معنی که شخصی به آنها مراجعه می کرده و در خواست میداده که در مقابل فلان اجرت ، این موضوع را در جمع ، برای من اثبات کن و استدلال نما و چه بسا در نوبتی دیگر ، شخصی دیگر از او می خواست که همان موضوع قبلی را ، این بار با استدلال و دلیل جدید ، رد کند و این فرد مورد مراجعه نیز - در هر دو صورت و طبق سفارش - نتیجه مورد نظر سفارش دهندگان را در خطابه و نوشته های خود ، اثبات می نمود .........
این نوشته را که خواندم ، یاد آن گروه افتادم (2110432) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۷:۳۳:۲۶
شما اشتباها یاد ان گروه ها افتاده اید نویسنده مقاله خود دکتر بوده و چهره ای اکادمیک است و بحثی علمی را مطرح کرده و حمله به شخص نویسنده از لحاظ بنیانهای علم منطق و استدالا ذره ای ارزش ندارد.(در هیچ کجای دنیا این حرفها را استدلال نمی نامند اگر که حرف درستی زده که زده حالا پول گرفغته یا نگرفته مهم نیست اگر حرفش اشتباه است بیا با استدلال بگو که حرف زده شده اشتباه است .اب در کنار دریا در 100 درجه میجوشد حالا من بیام بگم من حس می کنم ایشون پول گرفته از ساحل نشینها این حرف رو بزنه که اصلا جوک محسوب میشه حرفی علمی زده شده بحث علمی کرده شما هم نظرت رو علمی و یا منطقی بگو نداری نظر بیهوده بجا نذار) (2111120) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۲۲:۴۰:۰۶
اتفاقا به نظر من اصلا دلیلی نداره استاد دانشگاه با فوتبالیست مقایسه بشه. استدلالات نویسنده هم پایه ای نداره. مثلا در باب ارزش آفرینی لطفا بفرمایید کشاورزی که یک سال برای محصولش زحمت کشیده ارزش آفرینی کرده یا دلالی که محصولش رو مجانی میخره، انبار میکنه و با قیمت بالا میفروشه. الان مطابق نظر نویسنده فرد دومی ارزش آفرینی بیشتری داشته. (2111784) (alef-10)
 
مرتضی
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۳:۳۵:۲۴
با سلام
به نظر بنده اصل این مقایسه درست نیست هرچیزی را باید در کلاس خودش مقایسه کرد مثلا اساتید دانشگاه طبیعتا کسی که عضو هیات علمی دانشگاه شریف است را میتوان با هیات علمی دانشگاه واحد ناکجا اباد مقایسه کرد ولی نمیتوان با یک فوتبالیست مقایسه کرد
بله فوتبال یک شغل میباشد

ولی مشکل فوتبال ما مافیا آن ونسبت دستمزد به کیفیت میباشد (2110445) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۷:۳۷:۳۲
خروجی و نتیجه و تاثیرات اساتید دانشگاه شریف را بفرمایید برای ما و مثلا بگویید فلان کار را کرده اند اینقدر درامد ناخالص کشور بالا رفت لطفا بصورت ورودی خروجی بحث کنید مثلا بفرمایید که چه چیزهایی دریافت کرده اند چه چیزهایی به جامعه تحویل داده اند اینکه دانشجوی رتبه اول رو بگیری بعد درس بخونه یه تعداد کتاب بخونه برود امریکا که نشد خروجی و نشد ارزش این رتبه اولها در دانشگاه ...اباد هم باشند خارج میروند.به نظر من بیشتر برند سازی شده
دانشگاه شریف در رده بندی شانگهای که معتربرترین رده بندی دانشگاه های جهانه جزو 500 دانشگاه اول نیست. دانشگاه تهران هم تا چند سال پیش 380 بود الان دیگه جایی نداره در رده بندی. (2111126) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۲۱:۴۴:۵۳
برخی عزیزان فکر میکنند شریف و تهران جزو ده داشگاه برتر دنیا هستند حداقل به معیارهای رتبه بندی مختلف مثل شانگهای تایمز کیو اس و...سر بزنند بد نیست از توهم در میان
منظورم همونهایی است که فکر می کنند دنیا را ایرانی ها میچرخانند یه سری هم به لیست ضریب هوش کشورها بزنید بد نیست بقیه توهم ها هم از بین میره (2111658) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۲۱:۴۶:۲۸
دوستانی که از اساتید دفاع می کنند بیایند مشخصا بفرمایند اساتید ما فلان کار را می کنند و این کار انها باعث فلان اتفاقات شده عزیز من ما که میدونیم خبری نیست و جزوه ای است که داره دست به دست میشه (2111663) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۲۲:۳۷:۴۸
چرا اون دانشجوی رتبه یک میره امریکا؟ خوب معلومه جامعه بهش بها نمیده. همونطور که به استادش بها نمیده. (2111780) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۹ ۰۰:۲۲:۱۴
همين كه ياد دادن خروجى و ورودى توليد ناخالص يك كشور را افزايش نميده كافى است! تو كه اين رو هم نفهميدى! (2111940) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۳-۰۲-۰۹ ۰۲:۴۵:۳۱
دوست عزیز مگه در مورد خروجی دانشگاه شریف رفتی تحقیق کردی که اینقدر با اطمینان میگی خروجی ندارند؛ مگه شما در همه رشته ها صاحبنظر و مطلعی که اینگونه نظر می هی؛ فکر کردی خروجی دانشگاه ها مثل بازار ارز و دلار ه که حتما باید در موردش اطلاع داشته باشی؛ (2112033) (alef-10)
 
مدرس دانشگاه آزاد
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۳:۳۷:۵۳
ما چه بخواهیم و چه نخواهیم ، اسیر ساختار نظام سرمایه داری هستیم و همانطور که دوستان نیز فرمودند، در همه جای دنیا، یک بازیگر سینما ،یک خواننده ،یک فوتبالیست بیشتر از یک استاد دانشگاه درآمد دارد.....ولی بحث اصلی این است که سیستم اقتصادی ایران یک سرمایه داری ولنگ وار و غیر منظبط است ، بطوریکه سعی بر این است که هزیبنه سوخت در حد جهانی باشد ولی انحصار شکنی تولید خودرو نه یا اینترنت سریع مجانی نیز به مانند سایر کشورهای سرمایه داری وجود ندارد....
در کل با توجه به این بحث که عامل حرکت در یک جامعه سرمایه داری سود بیشتر و رفاه بالاتر است، هر شغلی که این شرایط را نداشته باشد همچون شغل نمدبافی و ...منسوخ می گردد.در نتیجه تدریس و تحقیق و پژوهش و تولید علم و تکنولوژی و تربیت نیروی انسانی نیز به پایین ترین کیفیت می رسد .
و اینچنین است که غرب مدبرانه الگوهای اقتصادی خود را به شکل ناقص به ما تحمیل کرده ، و در این گذر سیاست جذب نخبگان و مغزهای کشورهای در حال توسعه(سرمایه داری غیر منظبط) راپیش می برد. (2110455) (alef-10)
 
محمد امین
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۳:۳۹:۵۷
موضوعی که نویسنده به آن اشاره میکند مخالف تعالیم اسلامی است.پیامبر به خاطر تمام کردن مکارم اخلاقی مبعوث شد . در حالی که قشر فوتبالیست و بازیگر از لحاظ اخلاقی در حدنازلی قرار ددارند .کافی است که برای اندکی به حواشی فوتبال و سینمای ایران اندکی توجه داشته باشیم خود گویای همه چیز است. (2110465) (alef-10)
 
محمدرضا آقازاده
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۳:۴۲:۳۲
آقای دکتر سبحانی فرد، استاد تمام اقتصاد دانشگاه تهران هستند. کاندید انتخابات ریاست جمهوری 92 که رد صلاحیت شدند....
واقعا آقای دکتر با این نوع نگاه تمایل داشتید کشور رو مدیریت کنید؟

شماکه دکترای اقتصاد دارید تا به حال فکر کردید ورزش حرفه ای به این شکل چه تبعات اقتصادی و فرهنگی برای کشورهای مختلف جهان اول تا جهان سوم به بار داشته؟

فکر کردید چرا مالزی اجازه ی رشد به ورزش حرفه ای و خصوصا فوتبالش رو نمی ده و منابعش رو به صورت جدی صرف اون نمی کنه؟

آقای دکتر، ملاک ارزشمندی مشاغل باید "ارزشمندی خروجی" اونها باشه که معیار کلی این سنجش هم باید "تعالی پایدار فرد و جامعه" باشه و نه معیار سخیف و کوچه بازاری ای که شما فرمودید "صرفا سرگرم کردن مردم"!!!!!!!!

آقای دکتر لطفا کمی "بااصالت تر تحلیل کنید".... (2110471) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۹ ۰۰:۴۳:۱۳
تفكرات از اين دست باعث فرارى شدن نخبه ها و مغز هاى اين كشور شده است. با دامن زدن و نشر اين مطالب باعث تشديد فرار مغزها مى شويد. به طور متوسط در سال ١٠٠ هزار نخبه از كشور خارج مى شوند اما ١٠ بازيكن هم خارج نمى شوند زيرا در خارج از كشور كسى براى ان ها ارزشى قايل نيست. (2111955) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۳:۵۵:۴۵
عجب استدلال الکنی بود!
من خودم دانشگاهی نیستم ولی اینقدر میفهمم که پیشرفت کشور در گرو علم است و علم در دانشگاه تولید می شود. استادی که دغدغه دائمی معیشت داشته باشد، نمی تواند به لحاظ فکری تمرکز داشته و تولید علم کند.
بازیگر و بازیکن فقط اقبال مردمی دارند آن هم در حد تفریح و وقت گذارنی مردم! یعنی مردم زمانی که بیکار هستند سراغ این قشر می روند.
از تفریح و وقت گذرانی ، کشور پیشرفتی نمی کند.
بودجه های دولتی بجای اینکه در اختیار سینما و فوتبال باشد باید وارد دانشگاه شود. سینما و فوتبال را به بخش خصوصی بسپارید که هدفش کسب درآمد بیشتر است و دغدغه ی پیشرفت کشور را لزوما ندارد که به نظر من اشکالی هم ندارد که نداشته باشد. (2110520) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۳:۵۷:۴۸
بنده حاضرم نصف حقوق چند صد میلیونی!! خودم رو بدم تا دانش آموخته هایی با قدرت تحلیل دکتر سبحانی فرد چند برابر بشن! (2110529) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۳:۵۹:۴۹
اکثرهم لایعقلون. (2110533) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۴:۰۵:۳۵
متنی است که یک دیدگاه صرفا مادی و تجاری از" ارزش" را ارایه می دهد اما چند پرسش از ایشان : 1) در آمد فوتبالیست ها از درآمد ملی تامین می شود همان درآمدی که میبایست با آن حقوق یک مرزبان، معلم یا ارتشی را پرداخت کنند.2) با این حساب شخصیت های بزرگ که بالاترین تاثیر و خدمت به کشور خود را داشته اند و کسب درآمد هم نکرده اند ، کاری با ارزش را انجام نداده اند.3) ما کشوری در حال توسعه و جهان سوم هستیم و برای ساختن کشور مان نیاز به دانشمندان و ارزشی ها داریم .4) راستی "پورنو" هم در برخی کشورها در آمد بالایی دارد اما در کدام کشور آن را ارزش می دانند ؟ آیا آن روسپی که می گوید حداقل شبی 500 هزارتومان (ماهی 15میلیون :حداقل ) در آمد دارد هم ارزش آفرین است -(به نقل مصاحبه یکی از روزنامه در ماه گذشته ).5) آیا واقعا ما زامبی شده ایم ؟6)"اگر استادی داشته باشیم که مردم از ان منفعت استنباط کنند سخنرانی او نیز پر بیننده می شود "... نکند منظور شما از استاد، سخنرانان و مداحان هستند. یعنی دانشمندان هسته ای ،متخصصین هو او فضا ،معماران و.... اگر سخنرانی کنند چون غالب مردم از آن سر در نمی آورند منفعتی برایشان ندارد. یک بیمار سرطانی بدون اینکه 10 جمله راجع به انرژی هسته ای بداند توسط متخصصین آن درمان می شود سخنرانی به چه کارش میاید. (2110546) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۴:۰۶:۲۰
دوسان عزيز نظر همه شما محترم اين متن داراي بطن است . اگر مسئولين محترم دولت به بطن آن توجه كنند كشور راه ترقي را طي خواهد كرد. و الا گذشت زمان همه چيز را روشن خواهد كرد (2110548) (alef-10)
 
پرتو
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۴:۰۶:۵۹
اظهارات ايشان بيشتر به سفسطه مي ماند تا برهان اگر فرض كنيم همه آدم هائي كه داخل استاديوم هستند يا پاي تلوزيون نشستند بعلتي بصورت اپيدمي دچار يك بيماري بشوند اونوقت ترجيح مي دهند كه براي سلامتشان سوت وهورا بكشند يا براي خنديدن وسرگرم شدن و (2110550) (alef-10)
 
سروش
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۴:۰۷:۱۰
واقعا متن سخیفی بود ، از الف بعید بود که چنین متنی را منتشر کند ، به نظر من توهین بزرگی به خوانندگان خود کردید ، درسته که نقد و اظهار نظر آزاد است اما این نقد نبود ، توهین بزرگی بود . (2110551) (alef-13)
 
افشین
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۴:۰۹:۵۲
خیلی متن سخیفی بود
علت این همه فرار مغز وجود مسولانی با این طرز تفکر هستند
مشکل جوامع دانشگاهی این است که بودجه های هر چند اندک برا کارهای علمی نداریم ولی براحتی خرج های میلیاردی برا فوتبال از بیت المال میشود،
چرا تو کشورهای پیشرفته از این اعتراض ها شنیده نمیشود؟
الف خواهش از این متن ها میگذاری پخته باشه و به دست کارشناسش باشه..... (2110564) (alef-10)
 
استاد اراکی
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۴:۱۱:۲۰
اولا- پس چرا اساتید دانشگاه را دهک اول محسوب می نمایید؟؟؟؟؟؟
ثانیا- منظور کاهش ارزش علم و فرهنگ از دید بسیاری مدیران و سرشناسان و دست اندرکاران است نه اینکه تدریس را با کار یک فوتبالیست و بازیگر و خواننده و دلال جماعت و ... مقایسه کرده باشیم.
اکنون ارزش علم را با مدرک سازی و دلال بازی و سیستم های اداری بیمار پایین برده اند. (2110569) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۷:۳۹:۰۵
حقوق چند میلیونی به اضافه یک میلون خورده ای برای هر پایان نامه بدون اینکه کار خاصی کنید و یا رانتهای متعدد باعث میشه دریافتی عزیزان حداقل 4 تومن در ماه باشه که 4 تومن هم دهک اوله (2111129) (alef-13)
 
فتحی
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۴:۳۱:۱۰
مطلب طنز بود ،یا برای برانگیختن احساسات!! (2110628) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۴:۳۶:۴۶
اقاي محترم که نمي دانم مدرک شما از چه طريقي بدست آوري ولي انچه معلومه مثل يه آقاي که مي گفت يک کاغذ پاره است.
اگر بحث شما تاثير گذاري است موبايل و ماشين و... صدها وسيله که ميلياردها نفر از ان استفاده يم کنند و توسط دانشمندامن و اساتيد اختراع يا توليد شده و همه از آن استفاده مي کنند تاثير گذار تر و ماندگار تر است.
از طرف ديگر علت خروج متخصص ها از ايران براي چيست ؟ ايا به يک استا تمام دانشگاه يا محقق بين المللي که تاثير جهاني دارد خارج از ضوابط اداري حقوق با لا داد ؟ ايا امثال دکتر حسابي ، دکتر معتمد ... که پيشگامان علم ايران هستند مي توانستند حقوق ميلياردي نه حقوق صد ميليوني بگيرند؟
نتيجه اينکه مدرک شما هم مثل تحليلتان ابکي و ... است (2110639) (alef-10)
 
رضا
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۴:۳۸:۲۴
یادتونه تو بچگی موضوع انشامون چی بود ؟ علم بهتر است یا ثروت ؟
اون موقع با فکر بچه مون انشاء مینوشتیم ولی اون انشاء رو باید بعد 30 سال نوشت . جوابش اینجاست " ثروت "
یا علی (2110640) (alef-10)
 
حسن
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۴:۳۸:۴۹
احتمالا نویسنده آدم فنی ای نیست چون من می توانم را باور ندارد. (2110642) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۷:۳۹:۳۶
ربطی نداره! (2111130) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۴:۴۱:۴۸
واقعا متاسفم برای چنین فردی که نام خود را دکتر گذاشته است. انصافاً در حد این نام نیست. در برخی جوامع ارزش استاد دانشگاه تا به کجاست و در ایران ببینید که چه کسی را نویشنده کرده اند. برای سایت الف هم باید متاسف بود که اجازه نوشتن چنین حرف های مفتی را داده است (2110648) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۴:۵۳:۱۷
میزان درآمد افراد رابطه مستقیمی با تعداد افرادی که فرد مورد نظر سر کار می گذارد دارد یک فوتبالیت ۱۰۰ هزار تا چندین میلیون نفر را سر کار می گذارد و یک هنرمند هم همینطور ولی یک استاد نهایتا می تواند ذهن ۲۵ تا ۱۰۰مخاطب را مشغول کند از این رو در آمد کمتری دارد. اصولا چون آنها خدمت بیشتری به دولت در مشغول کردن مردم و تخلیه انرژی آنها دارند باید پول بیشتری نیز دریافت کنند (2110679) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۴:۵۵:۴۶
با توجیه نویسنده محترم، باید دانشگاهها را ببندیم برویم سراغ دلالی، واسطه گری، لوله بازکنی و .... تا هم درامد و هم شان بهم بزنیم. با این توجیه لوله باز کن نقشش از یک استاد بیشتر است. مردم هم در کارهای روزمره خود به لوله بازکن و دلال بیشتر سر کار دارند. آقای دکتر مردم اصلا می فهمند سلولهای بنیادی چی است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (2110683) (alef-10)
 
دکتر وحید
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۴:۵۶:۳۷
زحمتی که یک شخص در حوزه بالینی,چه پزشک چه پرستار چه ازمایشگاه,هم در دوره تحصیل و هم در طی کار متحمل میشوند و به علاوه حساس بودن کار و سرو کار داشتن مستقیم با انسان ها,هیچ یک از رشته های تحصیلی با آن مواجه نیستند و فقط تمرکز به کاهش درامد ها در این حوزه است و اینکه درنهایت یک شخصی که درس میخواند و زحمت میکشد باید درامدش از یک هنرمندی که به زور دبیرستان را پاس کرده و یا یک ورزشکاری که در حد دبستان اطلاعات دارد بیشتر باشد!!! (2110687) (alef-10)
 
محسن
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۵:۰۰:۱۹
ایکاش اثر زحمات این دو گروه در طول ۲۰۰-۳۰۰ سال اخیر رو میشد از جامعه امروزی حذف کرد تا دید که چگونه دنیایی خواهیم داشت. که بیماریها همچون گذشته چنان تار و مار میکردند که اثری از زمین و زمانشان نبود. و بی امکاناتی چنان محدودشان میکرد که فقط خودشان از بازی خودشان خبر داشتند و دیگر هیچکس.
گرچه گردآلود فقرم٬ شرم باد از همتم// گر به آب چشمه خورشید دامن تر کنم (2110693) (alef-10)
 
رستمی
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۵:۰۰:۲۹
کسانیکه این قبیل مقالات را منتشر می‌کنند، لطفا به محتوای آن توجه کنند. حالا خوبه یه جناب دکتر چنین مطلب مهملی نوشته. چنین دکتری باید درآمدش از یک کارگر شهرداری هم کمتر باشه، چراکه دکتر داریم تا دکتر. (2110694) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۷:۴۰:۲۴
بسیار هم حرفش عالی بوده خیلی هم تفکرش درسته افرین به این ادم اگر که ریگی در کفشش بود یا ادم بی استعدادی بود این مقاله را نمینوشت (2111131) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۵:۰۶:۲۱
ارزش علم با هیچ چیزی قابل قیاس نیست. این را در احادیث و قرآن به کرات می توان دید. درآمد یکی از ارزشهای علم است نه همه آن. این مقایسه درست نیست. چون یک عالم می تواند جامعه ای را نجات دهد. اگر علم نبود همین فوتبال را هم شما نمی توانستید مشاهده کنید. نکته منفی در اینجا این است که به ارزشها کمتر ارزش داده می شود. یک فوتبالیست(اگر فوتبال هم بلد باشد) باید از دسترنج خودش درامد داشته باشد نه با پول بیت المال.
نکته دوم اینکه همه را نباید با یک چوب قیاس کرد. استاد بی سواد و بی مسولیت هم تا دلت بخواهد زیاد شده است. همانند فوتبالیستهای ما (2110701) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۵:۰۹:۵۱
من نمیفهمم؛ فلان بازیکن که برای یک سال فوتبال بازی کردنش 1 میلیارد تومان (1000 میلیون تومان) از بیت المال (که بشدت به این بودجه نیاز داره) پول گرفته چه ارزش آفرینی کرده که فلان معلم و استاد و مهندس و دکتر نکردن؟ چرامن مهندس باید پدرم در بیاد و مدام در حال آموزش باشم و همه جور ماموریت در همه شرایط برم و سالی 15 میلیون درآمد داشته باشم ولی اون بازیکن باید بیش از 60 برابر من درآمد داشته بشه؟ من 30 سال کار کنم همه اش روی هم نمیشه اندازه 1 سال بازی کردن (یا نکردن) اونم با این کیفیت فوتبال. یه بازیکن فوتبال باید حداکثر سالی 100 میلیون درآمد داشته باشه؛ الان که اینجوری شده داستان دلالی و فساد در فوتباله (که اظهر من الشمسه ماشاءالله) (2110708) (alef-10)
 
یک استاد دانشگاه
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۵:۱۱:۱۵

بر هیچ ایرانی پوشیده نیست که بودجه های میلیاردی فوتبال ایران از بیت المال و از جیب مردم و از جمله از جیب همین اساتید دانشگاه داره خرج می شه! اون هم چه فوتبالی؟ فوتبالی که آخرِِ آخرش وارد شدن به جام جهانی و بعد از اون باخت های پی در پی هست! فوتبالی که بسیاری از بازیکنانش و شماری از تماشاچیانش کاری جز فحاشی و کتک کاری و درگیری های لفظی و فیزیکی بلد نیستند! از کدام فوتبال و فوتبالیست صحبت می کنی آقای یاسر سبحانی فر؟
در مقابل برویم سراغ یکی از اساتید یا همان اعضای هیئت علمی دانشگاه (که از نظر نویسنده ی این مقاله قشر بی خاصیت جامعه هستند):
تمام خانواده بنده و عزیزانم در تهران زندگی می کنند. از 18 سالگی وارد دانشگاه شدم و از خانواده دور شدم و سال ها غربت را تحمل کردم، پدر و مادر پیری دارم که هنوز هم بیش از سالی 2 بار آن هم برای چند روز کوتاه نمی تواند پسرش را ببینند و همچنان امیدوارند که یک روز بتوانم در شهری نزدیک تر به آن ها زندگی کنم. در دوران فوق لیسانس چون هیچ پول و درآمدی نداشتم مجبور شدم بسیاری از دندان هایم را به جای تعمیر ، از ریشه بکشم، چون رو نداشتم از پدرم پول بخواهم و درآمدی هم نداشتم! وقتی دکترا گرفتم 30 سال داشتم و وقتی در دانشگاه مشغول شدم که پسرم 15 روز داشت و باز هم به یکی از شهرستان های مرزی اثاث کشی کردم و به غربت و دوری از خانواده راضی شدم و این در حالی بود که تنها 15 هزار تومان برایم باقی مانده بود! تا 1 سال که مراحل استخدامی و استعلام های مربوطه ام بگذرد حتی یک ریال حقوق هم نداشتم و با قرض کردن زندگی کی گذراندم. در حال حاضر که 34 سال سن دارم، حکم کارگزینی بنده 30147538 ریال یعنی کمی بیش از 3 میلیون تومان است و دریافتی بنده حدود 2300000 ریال است. ماهیانه 600 هزار تومان پول قسط خودروی سمندم را می دهم که چون تولید ملی است، هر روز مرا به تعمیرگاه می کشاند و ماهی 600 هزار تومان هم اجاره آپارتمان 70 متری را می دهم که واقعا نمی خواهم از مزایای آن تعریف کنم! با این حقوق و در آمد تا آخر عمر هم امیدی به خانه دار شدن ندارم (با کمال تعجب، حداقل قیمت یک آپارتمان 80 متری در شهر مرزی که من زندگی می کنم، 300 میلیون تومان شده است!).
سرتان را درد نمی آورم، ولی امروز برای پُر کردن دندان هایم پول دارم، ولی هفته پیش دندانپزشک به من گفت که این دندان ها دیگر قابل نگه داشتن نیست و باید آن ها را بکشی! (در طول عمرم یک نخ سیگار هم نکشیده ام)، گفت تغذیه خوبی نداشته ای!
آقای به اصطلاح دکتر، اگر واقعا دکتر هستی باید بدانی که برای رسیدن به درجه استادی دانشگاه چقدر باید زجر کشید (البته استتثنائات همیشه و در همه جا وجود داشته است)!
مردم ایران، آیا به نظرتان استاد دانشگاهی که تمام دوران نشاط و جوانیش را برای تحصیل علم وقف کرده است، لیاقت حقوق 2.3 تا حداکتر 4.5 میلیون تومانی (حقوق رئیس دانشگاه ما) را ندارد؟ آیا این نوشتار خدا وکیلی بی انصافی در حق تحصیل کرده ها نیست! (2110718) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۹ ۰۷:۴۶:۲۶
آیا دولت پول اینها رو می ده که از دولت پول نگیرند؟ همه جای دنیا تلویزیون برای نشون دادن فوتبال به باشگاهها پول می ده. خوب اینجا نمی دن و باشگاه خصوصی نمی تونه در آمد داشته باشه و برای همین هم وقتی دولت بهشون پول می ده صداتون در می آد.

13 میلیارد فقط برای تبلیغ دور زمنی برای دولت درآمد ایجاد کرده اند (2112093) (alef-10)
 
نوید
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۵:۱۵:۳۹
این که وقتی حتی بهترین اساتید حرف میزنن تعداد کسانی که میبینن کمتره دلیل بر بهتر بودن فوتبالیتا نیست بلکه دلیل بر بی فرهنگی ماست و بهترین دلیل برای عقب افتادگیمون!!!بعد هم مگه فوتبال با بقیه رشته ها فرق داره چرا فوتبال را این همه آدم میبینن؟این بخاطر این نیست که تلویزیون روی اون سرمایه گذاری و تبلیغات کرده و ترجیح داده مردم سرگرم باشن تا با فرهنگ؟آیا واقعا این بازیکنا افتخاری هم برای ایران آوردن؟باشگاه اگه خصوصی باشه کسی مشکلی نداره مشکل اونجاییه که از بیت المال هزینه میشه.چه سودآوری اینا برای کشور داشتن و دارن؟مغلطه نکنید.این مطالب را کسانی مینویسن که نمیخوان جلوی پولهیی که به این بازیکنان داده میشه گرفته بشه و سودی از اون میبرن. (2110728) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۵:۱۶:۲۹
اگر ایران هم کشوری صنهتی بود و پول فوتبالیستها از یک منبع خصوصی و غیر دولتی بود حرفی نبود. بحث ما اینه که چرا از پول مردم، از پول بیت المال بایستی میلیاردها تومان خرج ورزشی بشه که هیچ فایده ای برای مملکت نداره. مردم یعنی از قشر فقی و متوسط گرفته تا تحصیل کرده و کارمند و محقق و استاد و معلم و ... (2110731) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۵:۱۷:۱۷
مگر متخصص واستاد ومعلم و دانشجو.... كه وظيفه علم آموزي و تريتي دارد خرج زندگي ندارد. غذا نمي خورد نياز به مسكن و آتيه امن ندارد؟ چطور يك بازيگر وفوتباليست با حداقل سواد و دانش خود وخانواده اش مستحق رفاه و ارزشمندي هستند ولي يك استاد مستحق نيست؟ در ضمن ارزش گذاري افراد بر اساس فرهنگ جامعه ارزيابي مي شود در جامعه مادي ايراني كه بر اساس آستين نو بخور پلو ارزشگذاري ميكنند . نمي توان براي اعتبار بخشي به استادان و اصحاب فرهيخته جامعه ارزشهاي مادي واندوخته هاي اقتصادي را ناديده گرفت.... (2110735) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۵:۱۹:۱۱
جناب "دکتر" سبحانی اگر در کشور ما هم فوتبالیست بر اساس حق پخش تلویزیونی و تعداد تماشاگری که با بازی خوبش جذب میکند پول میگیرفت من هیچ مشکلی با دست مزد های کلان نداشتم ولی وقتی توی 26 سال عمرم هیچ کدوم از بازی های آبکی داخلی رو ندیدم چرا باید از درامد ملی من به اون بازیکن داده بشه ؟! لطفا مغالطه رو کنار بگذارید و همه جوانب رو بنگرید! (2110736) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۹ ۰۷:۵۴:۴۱
مگه حق پخش بهشون می دن؟نمی دن که ! اگر بدن درآمدشون بیشتر می شه (2112102) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۵:۱۹:۱۲
یک حقیقتی رو بگم: بنده هم داشتم فوتبالیست میشدم و خدا شاهده که استعدادم از خیلی از این میلیاردرهای الکی بیشتر بود اما به دلیل استعدادی که در تحصیل داشتم پدرم مانع ورودم به فوتبال حرفه ای شد و الان بعد از کلی تحصیل مشغول کار در یک پژوهشکده هستم با حقوق ماهی یک میلیون و هشتصد. فکر کنین اگر فوتبالیست میشدم چه میشد!!!!!!!!!!!!!!!!! پورشه سفر خارجی خونه ی خوب. به والله الان مستاجرم (2110737) (alef-10)
 
دانشجو
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۵:۱۹:۲۴
استادی می گفت : 30 سال تمام قلم زدم به جايی نرسيدم !!
ای کاش فقط دو سال لگد می زدم !! (2110739) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۵:۲۱:۱۱
بعنوان استاد با اینکه فوتبالیست و هنربیشه درآمد هنگفت داشته باشد (در مقام مقایسه با استاد) مخالف نیستیم اما با اخذ این درآمد از بیت المال مخالفیم. کجای دنیا دولت بطور مستقیم و غیرمستقیم تامین کننده منبع مالی عظیم فوتبالیست هاست؟ (2110742) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۵:۲۳:۵۴
اگه استادامون سهميه اي و سفارشي و ... هستند فوتباليست هامون هم دست كمي از اونها ندارند (2110748) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۵:۲۴:۴۱
آخ آخ آخ!!!!!! آقا فکر کن یک معلم فیزیک یا ریاضی بایستی خون دل بخوره بعد شاگردش که تنبل کلاس باشه بره فوتبالیست بشه آخ آخ آخ.
نویسنده مقاله باید بدونه که مصرف پول در بخشهای آموزشی و فرهنگی سرمایه گزاری است برای آینده و دارای ارزش نه هزینه کردن برای فوتبال. کلاً مقاله ی در پیتی بود (2110754) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۵:۲۵:۲۸
دولتمردان ما كشور ما را با اين طرز تفكر اداره مي كنند كه باعث شده از نظر علمي عقب باشيم و در فوتبال پول ملت به باد بديم. آقايان فوتباليستها چند بار براي كشور افتخار آفريني كردند؟ جز گندكاري چيزي سهم كشور و ملت شد؟ و در ورزشهاي ديگر از جمله كشتي و وزنه برداري افتخارات جهاني فراواني داريم ولي همين طرز فكر غلط باعث شد كه وضع كشتي گيران و وزنه برداران ما از نظر مالي بهتر از اساتيد دانشگاه نيست. (2110762) (alef-10)
 
سعید
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۵:۲۸:۴۸
برای نویسنده این مقاله متاسف هستم برای سایت الف هم متاسف هستم ارزش استاد را فقط در تدریس می داند جای خجالت و شرمساری هست که نویسنده عدنوان دکتر را لقب می کشد به طور قطع حرفهایی که زدید شایسته خود شماست نه دیگران شخصی که با سختی در رشته ای مانند مهندسی برق درس می خواند و ایده هاش منشا خیرات فراوان برای این مملکت هست باید با یک فوتبالیست مقایسه شود؟ (2110770) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۵:۲۹:۴۲
برای این که کشور درعقب ماندگی تاریخی بماند باید درامد وشهرت فوتبالیستها ازهمه دانشمندان جامعه بیشترباشد برای اینکه فرهنگ جامعه فرهنگ دور زدن و با ماشینهای اخرین مدل و بهترین مرکب باشد و قلیان کشیدن و قرار گذاشتن های .... باید فوتبالیستها و هنرمندان در صدر نشینند و دانشمندان در انتها اصلا جایزه فیزیک و شیمی و بزشکی نوبل باید به فوتبالیستها و هنرمندان برسد این عین عدالت است ایران با فرهنگ به جا مانده از قاجار بیشرفتی لاک بشتی خواهد داشت و اینکه نهادهای برامده از انقلاب همیشه با بخشنامه های یارانه نگیرید و به فلان جا کمک اجباری کنید کشور به جایی نمی رسد باید همه بخواهند که کشور بیشرفت کند (2110773) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۵:۳۸:۱۳
پس به عنوان نتيجه گيري از اين مقاله ي ارزشي:
ما سعي خواهيم كرد بچه هامون را به دنبال دانش نفرستيم بلكه انها را ترغيب كنيم تا فوتباليست و هنرپيشه بشوند تا ارزششون در جامعه زياد شود .
كاش ابوعلي سينا و خوارزمي و... سربلند كنند و اين مقاله را بخوانند (2110797) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۵:۳۹:۴۲
واقعا این مقاله ارزش سایت الف را کم کرده. چی را با چی مقایسه کردن.... (2110802) (alef-13)
 
مصطفی
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۵:۴۲:۵۷
کسی که بیشتر به جامعه خدمت کند باید انتظار بیشتری از جامعه داشته باشد. (2110810) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۵:۵۳:۳۳
با احترامی که به تمام اقشار میگذارم و برای همه اقشار جامعه احترام قائل هستم اما هیچ کس به صرف اینکه تحصیلکرده هنر مند یا ورزشکار است نباید تا اخر عمر از کسی طلبی داشته باشد برای خود ارزش فراتر از واقعیت قائل نشویم که من چون تحصیلکرده هستم یا در فلان رشته یا فلان دانشگاه درس خواندم یا در فلان تیم بازی کردم حقی برگردن دیگران دارم همه ارزشمند هستند خوب در تمام دنیا حتی یک مخترع هم امکان دارد دچار تنگدستی باشد خانم ماری کوری با تنگدستی و حتی گذشت از مال خود بخاطر علاقه خود به اختراعاتی دست یافت بی نظیر از کسی هم طلبی نداشت علاقه داشت چرا ما بخاطر یک گل یک بازیگر باید ملتی را تا ابد بدهکار طرف بدانیم یا بخاطر یک درسی که خوانده خود را برتر بدانیم اگر علاقه است که علاقه است اگر طلب است که کسی بدهکار نیست حتی با عرض معذرت پزشکی که در مقابل پول جان بیماری را نجات میدهد خوب در مقابلش پول گرفته مجانی که جانی را نجات نداده ممنون اما خوب دستمزدش را گرفته اگر پول ندهیم درمان نمیشویم اگر کسی مجانی درمان کرد خوب بدهکار هستیم اما منتی بر کسی نگذارید که درس خواندم یا گل زدم یا .....و (2110842) (alef-10)
 
نوید
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۶:۳۴:۳۳
واقعا چی ربطی داشت؟ (2110957) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۵:۵۶:۴۹
1- همین فوتبالی که شما میبینید پشتش چندین رشته علمی نهفته است:
علم تغذیه، پزشکی، و .....
اینها اگه نبودن فکر میکینید فوتبال پیشرفت داشت؟
2- اگه قرار به مشغول کردن مردم باشه که برخی چیزها خیلی بهتر از فوتبال میتونه مردم رو مشغول کنه! (2110850) (alef-10)
 
infek
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۵:۵۸:۰۴
بحث سر ارزش دادن به علم است در کشورهای پیشرفته اساتید دانشگاه دغدغه اقتصادی ندارند اما توایران یک استاد مجبوراست افکارش معطوف به مسائل اقتصادی باشد نه تولید علم (2110854) (alef-10)
 
غلام بیکار
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۶:۱۵:۰۲
این دوستمون بسیار پرت اضهار فرمودند. به ایشان توصیه می کنم در جهت این فرضیه خود فرزندانشان را به جای مدرسه و دانشگاه به زمین خاکی برای ایجاد ارزش بفرستد. (2110902) (alef-10)
 
معلم دانشگاه
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۶:۱۷:۵۰
سخن شما و حرف آن هائی که از تفاوت درآمد خود با بازیگران و فوتبالیست ها شاکی اند هر دو از یک جنس اند و از منطق یکسانی پیروی می کنند. درست است که کار علمی واقعی و اصیل نیازمند فراغت است اما عالمان واقعی که دوست دار دانش اند، فراغت را با چنگ و دندان می یابند. چه خوب که آفرینشی اثری و کاری علمی به معیشت آدمی هم کمک کند. اما اگر این کمک ناچیز هم باشد دوستداران واقعی پاپس نمی کشند اتفاقا به نظرم خیلی خوب شد که برخی اتفافات در جامعه ما افتاد. «تولید انبوه اساتید» باعث شد، پرستیژ آن به مرحله نابودی برسد و این اتفاق میمونی است که باعث می شود فقط دوستدارن و شیفتگان علم باقی بمانند و آن هائی که به منظور یدک کشیدن واژه دکتر یا گرفتن پست بالاتر ، یا پرستیژ ..._ به اشتباه_ وارد این عرصه شده اند به مشاغل نان آب دار تر پیشین خود برگرداند آقایان! این حوزه را که نه نان دارد نه آب، به حال خود بگذارید لطفاً! (2110911) (alef-10)
 
یک پژوهشگر
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۲۰:۴۹:۴۱
برای تامین هزینه های زندگیم و دسترسی به سطح بالاتر از امکانات علمی و آزمایشگاهی و صنعتی و "احترام " به کشوری دیگر خواهم رفت .
تمام هزینه هایی را هم که دولت صرف نموده تا آخرین ریال تحت عنوان " آزاد کردن مدرک " پرداخت خواهم کرد تا خیال دوستان وطن پرست آسوده باشد که پولشان هدر نرفته !
اینجا جای پژوهش و دانش نیست (2111536) (alef-13)
 
استاد دانشگاه
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۶:۳۴:۲۷
برادر عزیز جناب آقای یاسر سبحانی فرد که پسوند (دکتر) تان را قبل از همه نوشته هایتان بکار برده اید. بنده اطلاع ندارم که شما دکتری چه دارید و کجا درس خوانده اید. اما این مسئله را مطمئن هستم که آموزش دیده اساتید دانشگاه هستید نه بازیکنان فوتبال و بازیگران سینما.
بازیکنان فوتبال و هنر پیشته ها اکثرا افراد با فرهنگ و زحمت کشی هستند و بنده دریافت مبالق بالا را برای آنها نفی نمی کنم (چون گردش مالی این گونه مشاغل بالا است)، اما نه از جیب مردم و بیت المال.
کاش برای مقایسه خود صنف دیگری را انتخاب می کردید چون با این مقایسه در حقانیت دکتری شما شک می کنند. (2110956) (alef-10)
 
سروش
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۶:۴۶:۰۵
این تیکه را خیلی خوب آمدید :
استادان بدترین راه برای پول درآوردن را انتخاب کرده اند که همان درس خواندن است ! (2110988) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۶:۴۶:۱۷
دکتر گرامی نویسنده مقاله
بنده نظر شما را کاملا قبول دارم توجهی به حرفهای این دوستانی که نظ گذاشته اند نداشته باشید اینها استدلال بلد نیستند اکثر حرفهایشان مغالطه تعمیم جزء به کل یا مغالطه حمله به شخص یا مغالطه توسلل به احساسات و مظلوم نمایی و...است هیچ ارزشی این گونه استدلالها ندارد خروجی اساتید ما مشخصه اساتید چیی به جامعه اضافه نمیکنند شاید 4 نفر هم پیدا بشود یه چد تا کار با ارزش بکنند ولی بقیه در خواب هستند و مشغول چاپ کتاب با ترمه دانشجو و چاپ مقاله و... (2110989) (alef-10)
 
ناشناس
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۶:۵۲:۳۵
حالا مگه دكترا چه گلي به سر مردم زرند اين همه تحصيلكرده وزير و ريسند اوضاع مملكت اينه به نظر من استاد و تحصيلكرده اگر به درد بخور بودن نميذاشتن ملت و مملكت به اين روز بيفته در جاهاي ديگه دنيا چون تحصيلكرده ها به درد بخور و با عرضه و متخصص هستند همه وضعشون خوبه تو مملكتي كه استادش مجيز گو هست چه انتظاري بايد داشته باشي (2111008) (alef-10)
 
کمال
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۷:۱۷:۰۴
متاسفانه در هر دو اشتباهات فراوانیست در تحصیلکرده ها مثلا برادر من اصلا الفبای انگلیس را بلد نیست وبا موقعیت خودش سیکل رو بدون اینکه امتحان بده ...وبا پول وپارتی گرفت واین یقین برایم حاصل نمود حتما وبلاشک در تحصیلات عالی نیز... اما وقتی صحبت از حقو فتوبالیست ها میشه خود انها وطرافداران میگن در کشورهای اروپایی بیشتر از این پولها میدن که میگم مگر مثلا جامعه ما اسلامی نیست؟ در اون کشورها قانون همجنس بازی هم وجود دارد پس ما... انچه در اسلام ما تاکید شده زحمت وعرق ریختن اما کو گوش شنوا وجامعه اسلامی... (2111073) (alef-13)
 
هادی
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۷:۲۰:۴۱
با سلام-چه استدلالی جالبی نویسنده مقاله آورده-به این استدلالات پس دقت کنید و قضاوت کنید
+++یک استاد دانشگاه می تواند با یک مشورت کارشناسی در هر زمینه ای با مقامات آن کشور جامعه ای را از یک بحران خارج و یا پیشگیری از وقوع بحران کند.آیا فوتبالیست می تواند؟
+++یک استاد دانشگاه با نشر یک کتاب یا مقاله می تواند فکر و فرهنگ یک جامعه را دگرگون کند.آیا فوتبالیست می تواند؟
+++یک استاد دانشگاه با یک اختراع(مثلا اختراع یک دارو) می تواند یک جهان را از مرگ و بیماری خلاص کند.آیا فوتبالیست می تواند؟
در مجموع یک استاد دانشگاه می تواند دکتر فرهنگ و فکر و اختراع و اکتشاف برای کاستی ها و بیماری های روحی و جسمی باشد.ولی انصافا یک فوتبالیست می تواند تا چه حد چنین نقشی داشته باشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (2111086) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۸:۱۴:۵۲
فعلا که نتیجه تفکرات اساتید ما شده بحران هدفمندسازی یارانه ها نش کتابشون رو هم اگ
ر نگاه کنید بیشتر ترجمه های بی مفهمومه که دانشجو انجام میده برای ارتثاء گرفتن اختراعی هم در ایران ما از اینها ندیدیم
در مجموعی که گفتی هم کلا رد می کنم چون مصداق نداره ر جامعه ما (2111203) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۲۳:۱۰:۴۰
شما چقدر جدی گرفتین این اقا یا طنز نوشتن یا چیزی خوردن؟
یا خواستن شما روسرکاربذارن (2111836) (alef-10)
 
محسن
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۸:۰۳:۲۴
محصول دانشگاههايي كه اساتيدش از نظر مالي تامين نمي شوند مي شود همين نويسنده اي كه مسئله را اينقدر بنيادي و علمي تحليل فرموده اند! (2111172) (alef-10)
 
علي
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۸:۰۶:۱۲
وقتي استاد حقوق مكفي نداره چطوري كار كنه؟
در حاليكه همين استاد در كشوري ديگه راندمان بالايي داره
خواهشا استادها رو بيشتر از اين نكوبيد. (2111183) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۸:۰۹:۱۹
این مقاله، تحلیل بسیار ضعیفی دارد و به یک مغالطه شبیه هست. با عرض معذرت، بعید است نویسنده ی این مقاله دکتر باشند. آیا به نظر نویسنده، ارزش علم آموزی با ارزش سرگرمی و خنده و از این قبیل، یکسان است؟ آیا طرفداران بیشتر بازی فوتبال، نسبت به معرفت بخشی یک استاد دانشگاه در شبکه چهار دلیل بر برتری آن است؟ با همین مغالطات است که قیمت بازیکنان و بازیگران روز به روز نجومی تر می شود. بعد از افشای قرار داد های استقلال و پرسپولیس و در آستانه روز معلم نوشتن این مقاله چه معنایی دارد. (2111187) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۸:۱۱:۴۱
با توجه به اینکه رشته بنده فنی هست خدمتتون باید عرض کنم که قطعا استاد تاثیر زیادی در انتقال علم داره و این موضوع باعث می شه که دانشجویان بعد از فراغت از تحصیل بتونن خدماتی رو به عموم مردم ارائه بدن که صرفه اقتصادی داشته باشه از هدر رفتن سرمایه ملی جلوگیری کنه.
البته قطعا در بعضی موارد آموزشهای یک استاد می تونه از تلفات جانی هم جلوگیری کنه ( مثلا طراحی یک سازه مقاوم ذر برابر زلزله).
آیا اینها ارزشش کمتر کار یک فوتبالیست هست؟؟؟ (2111193) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۹ ۰۰:۰۷:۴۰
مرحبا گل گفتی. این عینه ارزشه. (2111920) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۸:۵۹:۴۴
اینجانب دانشجوی دکترای امیرکبیر و همزمان عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد هستم. با نویسنده موافقم! (2111312) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۲۱:۲۵:۴۵
اینکه شما «دانشجوی دکترای امیرکبیر و همزمان عضو هیأت علمی دانشگاه هستی»، نه چیزی بر وزن استدلال نویسنده می افزاید نه کم می کند. (2111622) (alef-13)
 
حسن
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۲۳:۱۶:۵۴
امیر کبیر از چشم افتاد. (2111846) (alef-10)
 
بهرامی
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۹:۲۱:۰۲
اگر دولت به جای ورزش این همه بودجه را صرف مرغداری می کرد الان ایران جزو


صادرکنندگان گوشت در جهان بود



ورزش باید به بخش خصوصی سپرده شود


به چه حقی پول نفت یک پیره زن بی سرپرست یا پول نفت یک بچه یتیم


یا یک جوان بیکار به ورزش داده می شود ؟



ورزش کاران اگر راست می گویند مثل همه دنیا با بودجه های شخصی فدراسیون


تاسیس کنند و هزینه فدراسیونشان را از فروش آن بلیط به آن میلیون ها هواداری


که می گویید بپردازند (2111358) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۹:۲۱:۴۲
ورزش در ایران به اسباب پوپولیسم تبدیل شده است (2111360) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۹:۲۳:۱۵
آقای یاسر سبحانی فر ادبیات شما در آنچه که مرقوم فرموده اید بی توجه به محتوا آن، متاسفانه پسندیده نیست و گاهی با عرض معذرت سخیف می باشد. (2111362) (alef-10)
 
مریم
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۹:۳۲:۰۶
اگه فوتبالسیت های اروپا خوب پول می گیرن به خاطر اینه که خوب فوتبال بازی می کنن، فو تبالیست ها ما چی؟؟!!!! فقط پولششو می گیرن!!!! (2111376) (alef-10)
 
مهندس بوشهرستان
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۹:۳۲:۳۶
سلام،بهتراست بگوئیم این چه کشوری است که دریافتی یک پزشک، استاد، مهندس ونهایتا تحصیکرده البته(با سوادومفید برای مردم)ازدولت ازیک فوتبالیست ،بازیگروکاسب دکه دار (شبیه دکه داران پاساژهای تهران که فقط ماهی 5میلیون اجاره میدهند)کمتراست!؟ (2111378) (alef-10)
 
عزیز
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۹:۳۵:۱۹
بودجه دانشگاه شریف در سال گذشته 170 میلیارد تومان...
بودجه لیگ برتر 180 میلیارد... (2111382) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۹:۴۵:۰۵
پول نفت بد جوری فاتحه علم و فرهنگ، اخلاق و ادب را در کشور ما خوانده است. پول نفتی که می توانست فرصت های ارزشمند بسیاری را برای پیشرفت کشور و ارتقاء سطح زندگی مردم فراهم کند. (2111399) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۲۰:۳۳:۱۴
بله تو فوتبال اونقدر پول هست که میتونن دهها نفر مثل آقای دکتر رو برای نوشتن امثال این مطالب اجیر کنند دهها سایت وشبکه هم برای انتشارش! چه عیبی داره؟ (2111502) (alef-13)
 
بهروز
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۲۱:۴۳:۱۹
دلالی در همه بخش های این مملت باعث عقیم ماندن علم اساتیدمان شده.لطفا به آن کسانی که پول های چندین برابر فوتبالست ها در می آورند انتقاد کنید. کسانی که باعث بی ارزشی علم اساتیدمان شده ان.... (2111654) (alef-13)
 
سامان
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۲۱:۵۳:۳۷
برخي از معلم هاي دوره دبستان من از بعضي استا دانشگاه هاي فعلي باسوادتربودند .مليون ها نفر بيننده برنامه نود ديدند وشنيدند كه يك استاد دانشگاه چند بار از فرزندش با عنوان (آقا زاده من) ياد كرد .اين اقا انقدر بيسواد بود وهست كه نميداند هيچكس به بچه خودش اقا زاده نمي گويد واگر موردي پيش بيايد از عنوان (بنده زاده ) استفاده ميكند . اينرا حتا مردم عوام هم ميدانند كه كسي خودش را آقا خطاب نمي كند . باور كنيد در بين استادان فعلي هستند كساني كه حتا گلستان سعدي را نمي توانند ازروي كتاب بخوانند. متاسفانه همه معيارها بهم ريخته نه دانشجو شان دانشجويي دارد ونه استاد دانشگاه شان استادي دارد . همه اساتيد فرهيخته را بازنشسته وباز خريد كردند ويك مشت بيسواد را جايگزين انها نمودند . آقا بياييد بر رسي كنيد وببينيد آيا دو درصد از استادان فعلي دانشگاه يك زبان خارجي را بلدند ؟ (2111674) (alef-13)
 
حسن
۱۳۹۳-۰۲-۰۹ ۰۸:۳۸:۳۵
زبان خارجی دلیل فرهیختگی نیست ؛دلیل خودباختگی است. تعقل مهم است. (2112218) (alef-10)
 
بی نام
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۲۲:۰۵:۵۰
سطح مقاله خیلی پایینه - استدلال های بی ربط و ضعیف!!!. نویسنده ی محترم حتی نمیدونه مشکل چیه - نویسنده ی محترم ، موضوع حق و ناحقه ، نه راه واسه پول درآوردن و ... . (2111711) (alef-10)
 
رامین
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۲۲:۰۹:۵۹
ارزش رو اون آدمهایی تعیین نمیکنند که هر وقت میروند ورزشگاه هزار تا مامور باید مواظب باشند به جان یکدیگر نیافتند
هزار جور فحش و رفتار غیر اخلاقی و ...انجام ندهند
و... (2111720) (alef-10)
 
استاد دانشگاه
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۲۳:۰۰:۰۵
جناب سبحانی

این مقایسه ای که بین اساتید دانشگاه و فوتبالیست ها و .... فرموده اید اگر توسط فردی بدون عنوان دکتر انجام می شد قابل تحمل بود. ولی عنوان دکتری که پیشوند فامیلی خود قرار داده اید یا برای آن زحمتی نکشیده اید یا صرفا از این عنوان بدون داشتن مدرک آن استفاده نموده اید. با این نوشتار پر از مغلطه و عوام پسند شما تمام تجربیات و واقعیات موجود در کشورهای توسعه یافته را نادیده گرفته اید و برای توجیه مدعای خود بیشتر از عالم به علم تاخته اید. نوشته شما نیاز به نقد ندارد چون سرتاسر مغلطه است ولی لازم است یادآوری کنم که فراهم آوردن سطحی از رفاه و تامین نیازهای اولیه تمام افراد یک جامعه لازم است ولی افراد برای رسیدن به سطوح بالاتر از پول و رفاه باید تلاش و رقابت کنند. اگر این اصل را بپذیریم نیازی به سفسطه و مغلطه و اسمان و ریسمان به هم بافتن نخواهد بود. لطفا زمانی که بدون مطالعه و صرفا بر اساس تصورات و تفکرات خود مطلب می نویسید از عنوان دکتر برای معرفی خود استفاده نکنید چون باعث رنجش و ناراحتی کسانی خواهد شد که برای بدست آوردن این عنوان بهترین سالهای عمرشان را صرف کرده اند. (2111824) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۲۳:۴۷:۲۴
واقعا که !!! (2111890) (alef-10)
 
م. الف
۱۳۹۳-۰۲-۰۹ ۰۰:۱۲:۴۲
سلام بنده اطلاعی از حقوق ماهیانه یک استاد دانشگاه ندارم ولی با دید خوشبینانه گمان نگنم حقوق یک استاد باسابقه با مدرک دکترا بیشتر از پنج میلیون تومان در ماه باشد یعنی سالیانه شصت میلیون تومان حالا لطفا با در امد سالیانه یک فوتبالسیت که میلیاردی و یا نزدیک به ان است مقایسه فرمایید انصافا فاصله و تفاوت به نظر شما زیاد نیست ؟مسلما نمیتوان گفت این عرف دنیا است چون در دنیا از بودجه عمومی و از طریق دولت دستمزد فوتبالیست ها پرداخت نمی شود و از طرفی در دنیا خیلی چیزها عرفه که ما توجه و استنادی به انهانداریم مسلما به عرف درست و منطقی متناسب با شرایط و ارزش هایی که مامعتقدیم باید توجه کرد البته امیدوارم همه و همیشه از میزان دریافتی خود شان راضی باشند فوتبالیست ها هم گیرنده هستند دولت میدهد و انها هم میگیرند این دولت است که باید چاره اندیشی کند و بزرگان و دلسوزان و متعهدین وارد شوند و جدا موضوع را حل کنند شنیده میشود که احتمال صدمه دیدن جسمی فوتبالیست که زیاد هست مطرح میشه بله کاملا درسته ولی چند تا از این فوتبالیست تا کنون بدلیل صدمات جسمی واقعا خانه نشین شده اند ؟ از طرفی کم نیستند مشاغلی که این احتمال وقوع برای انان هم محتمل است ایا در تعیین میزات دستمزد ان عزیزان هم این افزایش نجومی دیده شده ؟مسلما نه بد نیست عرض کنم اصولا اگر قرار باشد حقوق دولتی به فوتبالیست ها پرداخت شود چرا همانند سایر کارکنان دولت حقوق مشخص و حکم حقوقی و باز نشستگی زده نشود بهرحال وضع موچود عادلانه و منطقی و مورد رضایت اکثریت خصوصا قشر ضعیف و کم درامد نیست و تمام دست اندر کاران نظام خصوصا نمایندگان مردم در قبال مردم و پیشگاه خداوند روزی باید پاسخگو بی تفاوتی خود باشند (2111930) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۹ ۰۰:۱۵:۵۵
اقای نویسنده محترم جواب شما را مردم امروز دادند! برو فقط نظرات را بخوان و ببین چند درصد مردم با شما موافقت کردندو حجم عظسم مخالفتها را ببین و انگاه در افکارت تجدید نظرکن (2111933) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۹ ۰۰:۲۹:۰۶
حضور محترم آقای سبحانی فرد
با سلام
بنده دقیقا مطلع نیستم که شما در چه رشته ای مدرک دکتری دارید و فارغ التحصیل کدام دانشگاه هستید. علی ای حال، بنده فارغ التحصیل مقطع دکتری دانشگاه شریف و از قضا استاد این دانشگاه نیز هستم. صحبت های شما مایه تاسف بنده گردید. در سال هایی نه چندان دور افتخار ملاقات حضوری با چندین برنده جایزه نوبل را داشتم . سوال ساده لوحانه من از ایشان این بود که حالا چه؟ این کشف شما به چه درد می خود و به چه کار می آید. جوابی که شنیدم این بود که نشر دانش به خودی خود بزرگترین خدمتی است که می توان به بشریت کرد و بشر در آینده میوه آن را خواهد چید.
در خصوص این که فرموده بودید انتخاب مسیر تدریس در دانشگاه برای منفعت مالی به کاهدان زدن است، جمله از آقای پرفسور پرویز دوامی استاد دانشگاه شریف و چهره ماندگار کشورمان را به نقل از شاگردان ایشان عنوان می کنم که چنانچه علم و دانش منتهی به پول نشود به درد لای جرز دیوار میخورد.
و این را هم خدمت شما بگویم، ملاک ارزشمند بودن تعداد افرادی که دور یک نفر جمع می شوند نیست و این لزوما درست نیست. در خصوص امام حسین آیا ارزش ایشان کلا معادل 72 نفر بود و ارزش یزید 30000 نفر؟ خیلی اوقات ارزش یک پدیده یا فرایند را نخبگان می دانند و انتخاب عامه مردم لزوما صحیح نمی باشد. (2111944) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۹ ۰۰:۴۹:۴۳
در جامعه افراد با اندیشه خوب و مثبت باید الگوی جوانان ما باشند متاسفانه ورزشکاران و هنرمندان نمی توانند الگو باشند و تبلیغات زیاد و درآمد بالا آنها را الگو می کند که بسیار مضر است. (2111962) (alef-10)
 
ali
۱۳۹۳-۰۲-۰۹ ۰۱:۵۵:۱۳
ببخشید فوتبالیست ها چه ارزشی ایجاد می کنند؟جز اینکه یه عده رو میکشن ورزشگاه با یه بازی مزخرف اعصابشونو میریزن بهم؟تا استاد دانشگاه نباشه فوتبالیست هست؟بعدشم در آمد یه استد دانشگاه یک هزارم یک فوتبالیست نیست؟یعنی به قول شما ارزش ایجاد شده توسط یک استاد یک هزارم ارزش فوتبالیست نیست.
واقعا متاسفم براتون (2112012) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۲-۰۹ ۰۲:۱۸:۰۶
بنده به عنوان یک مدرس دانشگاه از انعکاس چنین مطلب بی پایه ای شرمنده شدم. کار و خروجی یک مدرس به شکل تدریجی و در دراز مدت اتفاق می افتد. گاهی حتی از بین تعداد زیادی دانشجو اگر یک نفر هم به موفقیت های بالای علمی برسد در واقع آن استاد کار بزرگی کرده. این مقاله اگر از طرف یک فوتبالیست نوشته میشد تعجب نمی کردم اما اینکه یک نفر خودش استاد باشد و این چنین اعتقاداتی داشته باشد واقعا باعث شرمندگی است. (2112021) (alef-10)
 
آیدا
۱۳۹۳-۰۲-۰۹ ۰۳:۱۸:۲۸
به حکیمی فرمودند:علم بحر چه آموختنی
گفت: ز بی ادبان (2112042) (alef-10)
 
رسول سلامتی
۱۳۹۳-۰۲-۰۹ ۰۵:۴۷:۵۷
من در حد لیسانس درس خوانده ام و فعلا از کارکنان باز نشسته دولت هستم.
تجربه زندگی من هم محدود است. اهل استذلال هم نیستم یعنی بلد نیستم.
اما در طول زندگی درازی که داشته ام:
در ایران استاد اثر گذار ندیده ام. کلا استاد ها در ایران مثل بقیه افراد هستند
بعلاوه مقداری پز خالی. دانشگاه ها هم کاری خاص و مخصوص نکرده اند بجز
آن موضوعات اتمی و یادش بخیر پیوند نخاع و داروی ایدز و خودکفائی صد در صد.
من مقایسه میان کشور های جهان و اصطلاح هائی مثل پیشرفته و این
حرف ها را قبول ندارم. این ها حرف بوق های تبلیغاتی غرب است. ایرانی ها
از با هوش ترین ملت دنیا هستند . ما از گرداننگان محترم ممنونیم که عملا
به تمام مردم ایران درجه دانشگاهی دادند و تبعیض برداشته شد. مقاله آقای
دکتور هم حتما خیلی خوب نوشته شده و باعث شادی بنده و خانواده شد.
خدا به ایشان خیر بدهد و عمر با عزت. من هم مانند نویسنده محترم از دانشگاه
شریف چیزی ندیدم. گاهی سر و صدا میشود که زیاد مهاجرت میکنند. نمیدانم
چرا اینقدر مهاجرت میکنند. نباید بی علت باشد. (2112056) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۹ ۰۶:۵۹:۱۵
همه نظرات محترم، اما آیا به این فکر کرده اید که چرا حقوق و دستمزد یک فوتبالیست و یا هنرپیشه با همکارش در اروپا و استرالیا مقایسه میشود ولی این کار برای قشر اساتید (حال فرض کنیم استادان کاردرست و نه هر استادی) نمی شود.؟ آیا حقوق و گرنت یک استاد تمام در استرالیا با ایران برابر است؟!!! استاد و همکاری در استرالیا را می شناسم که گرنت یک سالش حدود 3 میلیون دلار است!!!! حال در ایران...........! (2112071) (alef-10)
 
دانشگاهی
۱۳۹۳-۰۲-۰۹ ۰۷:۰۱:۰۰
عاقلان دانند!!! (2112073) (alef-10)
 
علیرضااحسانی نیا
۱۳۹۳-۰۲-۰۹ ۰۸:۲۲:۵۳
سلام...ارزش ، ارزش گذاری نمی شود.زیرا اطلاق ارزش بر همه چیز است نه بر دستورات... (2112175) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۲-۰۹ ۰۸:۳۳:۴۳
از الف تشکر می‌کنم که با طرح مباحث و شبهاتی که در ذهن اکثر اقشار جامعه وجود دارد باعث بحث و گفتمان مفید می‌شود.
من یک استاد دانشگاه هستم و موارد فوق را بارها در جمع همکاران شنیده‌ام به نظر من:
1- استادی دانشگاه شغل شریقی است و یک استاد واقعی دانشگاه در مدارج بالا می‌تواند اندازه یک فوتبالیست مطرح پول دربیاورد. (چه بسا خیلی بیشتر)
2- استاد واقعی دانشگاه به عقیده من کسی است که از حرفه اش لذت ببرد. این نوع لذت بردن آنقدر متعالی است که با لذت‌های مادی قابل قیاس نیست. من زمانی از مطالعه فیزیک چنان مشعوف و متلذذ می‌شدم که وصف ناشدنی است.
3- استادی دانشگاه فقط به معنی تدریس نیست. به معنی کشف و مکاشفه و تحقیق و خلق و خلاقیت است که به صورت مقاله؛ تدریس و غیره در اختیار دانشجویان قرار می گیرد اگر در کشور ما از این مدار خارج شده ایم تقصیر خود ماست.
4- من با تعریف ارزش مداری در مقاله فوق موافق نیستم. یک استاد دانشگاه که مقاله اش باعث فتح بابی می شود که دنیای صنعت را تحت تاثیر قرار می دهد چقدر ارزش دارد؟ (2112209) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۱۳ ۲۳:۰۳:۴۰
همه اینا یه بازی بین خودشون این پولا رو میدن واز یه جایی دیگه از فوتبالیست ها میگیرن ....... سفره ای پهنه همه دارن میخورن بجز قهرمان های ورزشی و المپیکی و دانشمندان و استادان.. (2122591) (alef-10)
 
هه
Anonymous Proxy
۱۳۹۵-۰۲-۲۹ ۲۱:۲۲:۳۳
جامعه ای که بیسواد پولدار بشه و با سواد بدبخت دیگه آیندش معلومه ،این وسط هم یه عده ..... ریختن میگن حقشونه نوش جونشون .... خیلی فوتبالیست کمک کن به جامعس؟راستی خطاب به اون .... که میگین نوش جونشون نیاین سایت دیگه ناله ندین وضع مملکت خرابه (3713085) (alef-11)
 
....
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۲ ۱۹:۳۸:۵۴
ما در جامعه مخترعانی داریم که اصلا از آنان حمایت نمیشود. و بها وپول بیشتر حق کسانی است که باعث پیشرفت کشور شوند. حالا فوتبالیستها وبازیگران ومخصوصا خواننده ها چه کاری برای کشور میکنند که ارزش کارشان باید اینقدر بیشتر باشد؟؟ درمورد استادان که گفته شد ولی بنظرم این موضوع بیشتر نیاز به بحث دارد. چرا مخترعان نباید شناخته شوند؟ پول و بهای خوانندگان اصلا بازحمتشان یکسان نیست. (3880699) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.