نظر منتشر شده
۴۹
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 245809
آمار تازه از حداکثر ساعت کار مفید در ایران
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۲۵
در کشور ما حداقل ساعت کار مفید ۱۵ دقیقه و حداکثر ۲۵ دقیقه است و همین اقتصاد را دچار عقب ماندگی می ‏کند.

در شرایطی که اقتصاد ایران خود را برای خروج از رکود اقتصادی آماده می کند، همچنان موضوع بهره گیری مفید از زمان فعالیت نیروی انسانی به دغدغه ای بزرگ برای مدیران اقتصادی کشور بدل شده است. به گزارش خبرآنلاین، بررسی ها نشان می دهد میزان ساعت کار مفید کارمندان کشور به کمترین حد رسیده است. آخرین گزارش مجمع جهانی اقتصاد از شاخص رقابت پذیری ایران هم تایید می کرد که شرایط ایران از نظر بهره مندی از نیروی انسانی مورد نظر سرمایه گذاران جهانی با شاخص های اقتصادی مورد نظر آنها همخوانی ندارد. در همین حال ارسلان فتحی پور رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس نیز این موضوع را تایید می کند.

به نظر شما رتبه ایران در شاخص رقابت پذیری نشان دهنده چه مشکلاتی در دل اقتصاد کشور است؟
رتبه ای که از نظر شاخص رقابت پذیری کسب کردیم، درخور کشور مقتدر و با ظرفیتی مثل ایران نیست. باید همیشه در نظر داشته باشیم که این رتبه و دیگر شاخص‏های توسعه‏ای در کشور بهبود پیدا کند و این کار با ترمیم و توسعه زیرساخت‏ ها ممکن خواهد بود. در اینصورت است که می‏توانیم در بازارهای بزرگ دنیا حضور پیدا کنیم و خودمان را به رقبای بزرگ و فعالان اقتصادی در سطح کلان نزدیک کنیم. رقابت پذیری در فضای اقتصادی را باید با در نظر گرفتن وضعیت فعلی اقتصاد بررسی کرد. در حال حاضر اقتصاد کشور ما، حالت رکود را تجربه می‏ کند. در بحث قانون گذاری ما در مجلس طرح بهبود فضای کسب و کار را داشتیم که تصویب شد و دولت هم ملزم به ایجاد مقدمات لازم برای اجرایی کردن این قانون و نظارت بر کیفیت اجرای آن است. از سوی دیگر دولت محترم هم لایحه‏ ای را با عنوان خروج از رکود تقدیم مجلس کرده که امیدواریم با این لایحه از دولت و طرح مجلس در فضای اقتصادی تحولی را ایجاد کنیم که بطور حتم بر فضای رقابت اقتصادی هم تاثیرخواهد گذاشت. البته جلوگیری از رشد منفی اقتصاد هم هدف بزرگ این طرح‏ها و لایحه‏هاست که امیدوارم محقق بشود و بتوانیم به حضور در بازارهای جهانی یا همان بازارهای هدف امید ببندیم.

البته یکی از مهمترین مولفه های این شاخص کارایی نیروی انسانی است که در ایران بسیار پایین است.
در فرایند توسعه فضای رقابت، کارایی نیروی انسانی از مسائل مهم است همانطور که نیروی انسانی از شاخص‏ های اصلی توسعه به حساب می آید. ما از نظر نیروی انسانی به اندازه منابع طبیعی غنی هستیم. خوشبختانه در رشته‏ های مختلف متخصصانی داریم و در سال‏های گذشته پیشرفت علمی ما حتی از برآورد سند چشم انداز هم جلوتر بوده ولی متاسفانه این منابع با ارزش با تدبیر مدیریت نشده و به بهره ‏وری نمی‏ رسد. یک نمونه از عدم بهره ‏وری نیروی انسانی را می‏ توانیم در میزان ساعت کار مفید ببینیم. در کشور ما حداقل ساعت کار مفید ۱۵ دقیقه و حداکثر ۲۵ دقیقه است و همین اقتصاد را دچار عقب ماندگی می ‏کند. در صورتی که اگر این نیروی انسانی را خوب مدیریت کنیم و فرهنگ سازی کنیم با افزایش بهره وری نیروی کار، در دیگر حوزه‏های اقتصاد شاهد تغییرات چشم گیری خواهیم بود. در این زمینه توقع داریم که دولت تمهیدات لازم برای مدیریت نیروی انسانی را به منظور رشد فضای رقابت در نظر داشته باشند.

به نظر شما تصدی گری دولتی چقدر در رقم خوردن این فضا موثر بوده است؟
بله. مسئله دیگری که می‏ تواند در بالندگی رقابت اقتصادی اثر منفی داشته باشد، تصدی ‏گری همه جانبه دولت است. الان شرکت‏ های دولتی زیادی داریم که زیان می ‏دهند. دولت با واگذاری واقعی بخش ‏هایی از اقتصاد به بخش خصوصی می‏ تواند فضای رقابت را تکان بدهد. راه دیگر ایجاد تحول در این فضا، انتقال و تبدیل تکنولوژی‏ های انرژی ‏بَر به تکنولوژی‏ های نویی است که می‏ تواند مصرف انرژی را کاهش بدهد و افزایش کیفیت محصولات را موجب شود و افزایش کیفیت محصولات، توسعه و رشد اقتصادی را بهمراه خواهد داشت. من امیدوارم که با تلاش ‏های انجام شده، ما شاهد رخدادهای خوب در عرصه اقتصاد کشور باشیم چون ظرفیت ‏هایش را داریم. در بحث تحریم‏ها، ما از سه جهت تحریم شدیم. یکی بانکداری، دیگری بیمه و سوم هم حمل و نقل که سعی کردیم در طرح مجلس این موارد را در نظر بگیریم. لایحه دولت هم بحث تامین منابع سیستم بانکی و مواد مالیاتی است که ما در اصلا قانون مالیات هم به آن پرداخته بودیم.
 
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۰۸:۴۰:۱۴
کلاهمون بندازیم بالاتر!!!!!!! (2435664) (alef-3)
 
مقداد
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۱۴:۳۸:۱۴
نمی دونم این آمار از کجا پیدا شده.من کارمندم و مطمئنم که حداقل روزی 7 تا 8 ساعت کار مداوم دارم که باز حداقل 90 درصدش کار مفید است.این نظر خودم نیست.نظر کسانی است که با من در ارتباطند از فرم های نظر سنجی.منتی هم ندارم.حقوق می گیرم که کار کنم.ولی 15 دقیقه در روز یعنی چی آخه؟یعنی من روزی 7 ساعت دارم تفریح می کنم تو اداره؟؟؟؟؟؟؟خدا از دهنتون بشنوه.... الان هم نگید تو ساعت اداری داری اینترنت بازی می کنی.نیم ساعت پیش کار تعطیل شده.... (2436732) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۰۸:۴۱:۱۰
علتش این است که کارکنان به اندازه ی حقوقشان کار می کنند ، وقتی با وجود دریافت حقوق باز گرسنه و فقیر هستیم چکار باید کرد که نشان بدهیم این امر مطابق میل ما نیست ؟ (2435668) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۱۳:۳۶:۴۲
البته بخش دولتی اینجوریه
در بخش خصوصی اگر کار نکنی کلاهت پس ماجراست و میندازنت بیرون (2436472) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۲۳:۲۴:۲۱
جوابی برای راضی کردن وجدان خود (2437869) (alef-10)
 
سهراب
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۰۸:۴۲:۱۲
لطفا بین شرکت های خصوصی و دولتی تفاوت قائل شوید. بخش خصوص از این خبرها نیست. (2435671) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۰۹:۳۸:۳۳
نه عزیز دل این آمار برای همه است گرچه خوشتان نیاید (2435759) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۱۱:۵۹:۴۵
اصلا می دونی شرکت خصوصی چیه؟ (2436121) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۱۷:۳۰:۲۷
شركت خصوصي يعتي اينكه من هر ماه 170 ساعت اضافه كار دارم ولي بازهم وضعيت قرمزه (2437145) (alef-10)
 
کارگر تا آخرین نفس
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۱۷:۵۹:۰۱
عزیز دل برادر در شرکت خصوصی که بنده کار می کنم راندمان هر نفر 90.62 درصد است. یعنی 7 ساعت و ربع هر نفر مفید کار می کند. ولی متاسفانه امان از شرایط بد اقتصادی- تورم- قراردهای کاری سست و بی پشتیبان- دست مزد پایین. نکته جالب اینکه ما بنده خدایی داریم که 23 سال سابقه داره و هر 23 سالش هم در این مجموعه بوده و قرار دادی! یعنی عملا در این 23 سال فقط دلهره این رو داشته که خدایی نکرده از نون خوردن نیفته! ولی متاسفانه بله در ادارات طرف به پشتیبانی از 30 ساله بودنش کار که نمیکنه هیچ از ارباب رجوع طلب کار هم هستش! در ادارات دولتی اضافه کار بعنوان حق تلقی می گردد. طرف چه بیاد اضافه کار چه نیاد اضافه کارش رو می بره ولی در خصوصی به قولی تا حلالش نکنی ازین خبرا نیست. خلاصه تبعیض در نظام کاری ایران بی داد می کنه. چندوقت پیش پستی دیدم در یکی از سایت های خبری فکر کنم همین سایت بود که می گفت 90 درصد رشوه ای که افراد در نظام دولتی می پردازند برای انجام کارهای قانونی در اصل انجام وظیفه کارمندهای محترم هستش! جای داره مسئولان محترم به فکر باشند. (2437215) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۱۹:۰۶:۲۳
تو شرکت خصوصی نه تنها این چنین نیست بلکه گارگرها واقعا استثمار شده اند (2437378) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۰۸:۵۴:۰۶
موقعي كه مي بينيم كساني هستند كه بدون اينكه پله هاي ترقي رو طي كنن به يكباره مدير و مسئول ميشن قطعا انگيزه كار كردن مياد پايين كه ميشود 15 دقيقه (2435684) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۱۱:۰۱:۲۰
مشکل اصلی سو مدیریت است. (2435916) (alef-3)
 
الهام
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۱۳:۵۶:۱۳
اگه واقعا اين مقداره چرا پس من كارمند بايد 9 ساعت از بهترين ساعات زندگيم رو با حقوق ماهيانه 800000 تومان توي ادارات بگذرانم ........ واقعا 15-25 دقيقه ارزش استفاده از مترو و اتوبوس و برق و گاز و تلفن و آب و........توي ادارات را داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از اين گذشته تقصير ما نيست كه كار مفيد وجود نداره تقصير از مديريت هاي بي برنامه و نامناسب هست كه نمي تونه به خوبي از منابعش استفاده كنه .....مدير خوب و كارآمد بايد بستر مناسب كار آفريني رو فراهم كنه پس براي چي ماهيانه دارن حقوق مليوني وپاداش 10ها مليوني مي گيرند؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چون قشنگ هستند يا جز ء فاميل هاي دور هستند؟!!! (2436533) (alef-10)
 
تبریزی
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۰۸:۵۵:۱۵
خواهشا در این امارهاتون ما دبیران زحمت کش رو وارد نکنید که از شش ساعت کارمان حداقل 5.5 ساعتش مفید است که آن نیم ساعت غیر مفید هم صرف ساکت کردن کلاس های سی نفره می شه که خودش کاری بس دشواره. این هم که از وضع حقوق و مزایامون. در حالی که پشت میز نشینانی که کار مضری جز تصمیم گیری های مقطعی و بدتر کردن وضع ما و بقیه مردم انجام نمی دند حقوق های چند برابر ما دریافت می کنند. با این همه تبعیض می خواهید مردم به مفته خوری عادت نکنن؟ خود شما با این تبعیض هاتون این پیام رو می رسونید که هر کی بیشتر کار کنه کمتر دستش میاد و هر کی کمتر کار کنه بیشتر. (2435686) (alef-10)
 
الی
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۱۰:۱۸:۱۹
دبیر زحمتکش روزهای تعطیل رو حساب کردی ؟بارو ن برف؟ گردو خاک کل عید؟ (2435829) (alef-3)
 
اشنا
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۱۱:۴۶:۴۶
برادر خیلی بی انصاف نظر دادی (2436074) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۱۴:۳۴:۱۷
اولا تعطیلی در دست معلم نیست بلکه قانون و هیات دولت آن را تعیین می کند ثانیا منظور معلم مورد نظر ساعت کار مفید در زمان حضور در محل کار است ثالثا تمام معلمان به یک اندازه زحمت نمی کشند این به وجدان آنها ارتباط داره رابعا شما طرح سوالات امتحانی، تصحیح سوالات امتحانات و مطالعه برای تدریس که همه آنها در خانه و در وقت بیکاری انجام میشه را بجز معلم کسی نمی بینه (2436720) (alef-10)
 
حامد حمدایی اصل
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۱۱:۵۹:۴۵
والله من که هر چی یادمه تو دبیرستان این دبیر های زحمت کش فقط قصه تعریف می کردند و برای یادگیری دانش آموزا رو حواله می دادند به کلاس خصوصی شون
احتمالا 5 ساعت کار مفید مربوط به کلاس خصوصی بوده (2436122) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۱۳:۳۳:۵۳
دبیرای ما کلاس خصوصی نمیذاشتن
نصف دبیرا درس دادن بلد نبودن اون نصفشون تا 70-80 درصد کلاسشون مفید بود (2436460) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۱۸:۱۷:۵۰
دبیر توانا و پر تلاش در اکثریتند اما دانش آموز دبیری را که زحمت نمی کشد و سخت نمی گیرد، دوست دارد و فقط همان ها را یادتان می ماند. (2437270) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۱۸:۵۸:۱۱
میانگین تعطیلات نوروز و تعطیلات تابستون رو در نظر بگیریم و البته ساعت کاری نیمروزه برای هر روز کاری از فرهنگیان محترم رو در نظر بگیریم خیلی فرقی با بقیه نداره ! (2437359) (alef-10)
 
کارمند
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۰۹:۳۷:۴۲
سلام ما باید یک سیستم نظارتی قوی در وزارتخانه ها و ادارات ذیربط انها داشته باشیم و در ارزیابی عملکردسالیانه و حتی ماهانه موارد تشویق و تنبیه بالخص مالی باشد و فرق بین انهایی که کار میکنند و انهایی که کار نمیکنند باشد و همچنین وقتی مدیران یک اداره خودشان درست مدیریت را نمیشناسند و کار درست انجام نمی دهند چه جوری باید توقع داشت کارمند زیر دست کار مفید انجام داد ایا تا بحال شنیدی یا دیدی کارمند رسمی را بخاطر کم کاری زیر سوال ببرند ؟ تازه هرچه مزایا هم هست برای کارمندان رسمی است و اینقدر کاری هم که انجام میشه بدبخت ها کارمندان قراردادی انجام میدن. (2435757) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۱۰:۴۲:۴۴
حرفت خیلی بی ربطه (2435880) (alef-3)
 
سعید آمارشناس
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۰۹:۳۹:۴۶
من هنوز نفهمیدم چه کسی و چه جوری به عدد 15 و 25 رسید؟!

یک نفر توضیح دهد من نوکرش میشوم. (2435761) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۱۳:۳۴:۱۸
من رسیدم، مشکلی داری؟ (2436464) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۰۹:۴۶:۲۸
توی بخش دولتی کشور ما نیروی انسانی بی معناترین مفهومیه که واقعاً هیچگونه ارزش و سرمایه گذاری روی اون صورت نمی گیره (2435774) (alef-10)
 
محسن
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۰۹:۵۰:۳۵
این آمار لا اقل در مورد من و همکارانم که در یکی از شرکتهای خصوصی کار می کنیم، به هیچ وجه واقعیت ندارد. ما خودمان آمار هر روزه کاری را ثبت می کنیم و این رقم حدود 5 ساعت در روز است.
حقوق زیادی هم نمی گیریم و بهانه های بالا را هم نمی گوییم. نه به پول دیگران کار داریم و نه از زیر کار در می رویم. من فکر می کنم باید مرجع این آمار، روش آمار گیری و چگونگی انتخاب نمونه ها مشخص شود.
نکته دوم این است که بسیاری از افراد دو شغل و برخی حتی سه شغل دارند و به طور متوسط در هر یک حدود 4 ساعت در روز فعالیت می کنند. اگر به حساب میانگین کار یک فرد در یک شغل نگاه کنیم، متوسط کار کرد چنین افرادی 4 ساعت در روز است، اما واقعیت آن است که این فرد حدود 12 ساعت مفید کار می کند. (2435778) (alef-10)
 
ali
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۱۴:۳۴:۵۲
ظاهرا معناي مفيد رو نميدوني برادر عزيزم. (2436724) (alef-3)
 
آرمان
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۱۸:۰۴:۴۳
شركت هاي خصوصي واقعاً نماد كار و تلاش و سود مي باشند همچنين كيفيت
متأسفانه گروهي شياد هم هستند كه شركت ها ي خصوصي را به چالش مي كشند (2437233) (alef-10)
 
داود
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۱۱:۰۱:۴۲
جامعه آماری این بررسی بنظر میرسد که فقط ادارات دولتی باشد ولی من شرکت های خصوصی را میشناسم که نفس کارکنانشان میگیرد و مبلغ ناچیزی دستمزد به آنها میدهد. (2435917) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۱۱:۱۶:۲۲
به نظر من این آمار درست نیست. یعنی چی حداکثر 25 دقیقه؟! (2435962) (alef-3)
 
الهام
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۱۳:۵۹:۲۷
كدوم آمارشون درست بوده كه اين هم درست باشه من و شما بفهميم ؟!!!!!!!!!!! پس چرا نمي گن اين كارگر و كارمندهاي بيچاره 9-13 ساعت در شبانه روز صرف كار مي كنند تا چندر غاز به كف آرند و به خوشي نخورند!!!!!!!!!!!!!!!!! (2436545) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۱۱:۴۷:۳۹
مادامیکه کارها به بخش خصوصی واگذار نشود همین آش هست و همین کاسه (2436079) (alef-3)
 
ایوب
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۱۲:۱۰:۱۹
سلام -فقط فکرکنید چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (2436159) (alef-3)
 
صبائی
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۱۲:۳۶:۵۶
بیاتوشرکت خصوصی تابفهمی برای یک روزمرخصی هفتادخان رستم رابایدطی کنی (2436264) (alef-3)
 
احد
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۱۳:۴۴:۴۹
باوجود دلالان و دیگر اقشار تن اسا که بدون کمترین زحمت 3برابر حقوق کارگران رادریافت میکنن و.......بایدهم ساعت کاری در ایرن به 10دقیقه برسه در حالی که کارگران زحمت کش اگر کمتر از12ساعت کارکنندباید سربرج نشده ازیکی دیگه پول قرض نمایند (2436504) (alef-10)
 
سهیل
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۱۳:۵۸:۵۱
وقتی مدیر یه شرکت بیست برابر کارمند معمولی دریافتی داره، بایدم ساعت کار مفید کم باشه. (2436542) (alef-10)
 
سعید
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۱۴:۰۷:۱۳
سلام
برو بابا تو شرکت خصوصی پدر آدم را در می آرن پول نمی دن (2436584) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۱۴:۰۹:۵۵
كارهاي بنيادي رو شركتها ي خصوصي انجام ميدن با 8 ساعت در روز بي وقفه حقوق كم ،15 دقيقه رو كارمندهاي دولتي انجام ميدن با حقوق زياد (2436606) (alef-10)
 
معصومی (کارمند)
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۱۴:۱۵:۵۰
افزایش حقوق 25درصدی = میزان کارمفید 25 دقیقه ای (2436630) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۱۴:۴۳:۳۳
در همان 25 دقیقه هم چکار می کنیم.؟ پراید تولید می کنیم. (2436755) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۱۸:۵۹:۰۸
لایک داشت واقعا ! (2437361) (alef-10)
 
سهراب
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۱۵:۲۵:۲۶
حساب کنید ببینید حقوق ایرانی ها با اروپایی ها به چه میزانه ودریافتی را برپایه ساعت کار حساب کنید خواهید دید مردم ایران از کشورهای پیشرفته بیشتر کار میکنند وکمتر دریافت میکنند (2436834) (alef-10)
 
ابراهیم
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۱۶:۰۱:۳۷
مهمترین علت کاهش کار مفید در ادارجات وجود تبعیض بین کارمندان می باشد که آن هم به خاطر وجود قوانین کاری می باشد مثلا در یک سازمان که شغل تعریف شده یکسان وجود دارد چهار نوع نیرو ( رسمی - پیمانی- قرارداد معین - حق التدریس ) وجود دارد که همه یک نوع کار را انجام می دهند ولی مزایای خوب ، جایگاه بهتر ، پاداش بیشتر برای نیروهای رسمی و پیمانی می باشد و نیروهای قراداد معین و حق التدریس به عنوان نیروهای زیر دست و خدماتی ( حتی اگر سابقه کار بیشتر و تحصیلات بالاتر داشته باشند ) می باشند که با وجود چنین قوانینی در یک سازمان که حس رقابت سالم را از کارکنان آن می گیرد انتظار بیشتری نباید داشت ، انشالله مسئولان تصمیم گیرنده با حذف قوانین تبعیضی به حرکت و پویایی بهتر در اداره جات کمک کنند . (2436910) (alef-10)
 
آرمان
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۱۷:۵۲:۰۱
اگر مسئولين محترم ، شركت هاي دولتي را در اختيار افراد نه شبه دولتي و افزاد با وجدان قرار دهند و همان خدماتي كه به ارگانهاي دولتي مي دهند نصفش را به افراد خصوصي تعلق بدهند و انحصار گري را از بين ببرند يقيناً هم كيفيت بالا مي رود هم كميت و همه كاركنان با جان ودل كار خواهندكرد
گروهي مثلاً اقليت كه كم نيستند در سمت مديريت و يا معاونت و رئيس دفتر و اين القاب ... كه موقع صحبت كردن مثل اينكه حق پدرشان را به ارث برده اند گند زده اند به هر چه امور اداري ،
هم دولت الكترونيك را به چالش كشيده اند و هم مردم را به سمت نارضايتي سوق داده اند جالب اينجاست كه سوادي هم در توشه ندارند فقط چند برگ از مدارك ضمن خدمت كه معلوم نيست چطور و چگونه بدست آورد ه اند ؟؟؟!!!!!
انشاء ا... كه درست مي شود (2437199) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۱۸:۵۱:۲۲
چی واسه خودتون آمار ساعت کار میسازین؟ بیاین به ادارات ثبت احوال سر بزنین میفهمین . روزی چند بار واسه خودت چای بریزی و از بس سرت شلوغه نتونی بخوریش تا اینکه سرد بشه و اونوقت بگن کارمندا کار نمیکنن!!! یه کارمند ثبت احوال با مدرک کارشناسی ارشد و بیش از 8 سال سابقه حقوق و اضافه کاری و حق مسکنش به ماهی 1200000 هم نمیرسه ( تازه اضافه کاری و حق مسکن رو هر وقت دلشون بخواد بعد از چند ماه میدن) تو مناسبتها هم بر عکس بقیه ادارات هیچ چیزی نمیدن . تازه همیشه خدا اداره شلوغه و کارمندا اکثرا دیسک گردن گرفتن و هر روز یه طرح جدید و کار جدید علاوه بر کار روزمره ( اونم تقریبا بدون پرداخت وجهی به کارمندان ) اضافه میکنن . بیاین میانگین ساعت کار در روز رو تو ثبت احوال اندازه بگیرین متوجه میشین !!! بخدا ما هم انسانیم در حقمون ظلم میشه. تو اداره ما به ازای هر 23000 نفر جمعیت ، یک کارمند وجود داره. میدونین این یعنی چی؟ با اینهمه کار که همه از نوزاد تا سالها پس از مرگ باهاش سروکار دارن!!! تو قسمت ما 4 تا کارمند بودیم که ظرف 6 سال بیش از 400000 کارت ملی صادر کردیم حالا هممون دیسک گردنموم زده بیرون و 2 نفرمون هم دیسک کمر هم داریم. تازه از ما انتظار دارن ارباب رجوع بسیار بسیار بسیار زیاد اداره رو در حد مهمانداران یک هواپیمای فرست کلاس تکریم کنیم میخوام ببینم اگه به این کارشناسان تحلیل ساعت کاری ، روزی 10 ساعت وقت بدم میتونن نصف این مقدار کارت ملی صادر کنن؟؟؟؟؟ یا میتونن اینهمه ارباب رجوع با اخلاقهای مختلف رو در روز تکریم کنن. والله اگه بتونن. البته قبول دارم همه ادارات اینطور نیست من خودم 3 ماه کاراموزی مخابرات بودم تنهایی جای 2 تا کارمند سالن دستگاه کار میکردم ولی همه ادارات اینطور نیست اتفاقا ادارات شلوغتر مظلوم موندند و حقوق و مزایای بسیار کمتری دارن ولی خداییش اداراتی که کار کمتر دارن حداقل میانگینش 2 ساعته. مشکل اعظم سسیتم ادارای وجود تبعیض وحشتناک و بعضا چند برابری در میزان دریافتیها بین کارمندهای سازمانهای مختلف و عدم وجود مکانیزم درست برای انتخاب مدیران و توزیع نامناسب کارمند در ادارات کم کار و پرکاره . جالبتر از همه اینکه بعد اینهمه سال مارو وزارت کشوری ندونستن و شامل افزایش 20 درصدی حقوق وزارت کشور نشدیم. (یه سازمان با چند هزار نیرو در کل کشور که بعضا از نیروهای آموزش و پرورش یه شهر کمترن !!!و با اینهمه کار که همه از نوزاد تا سالها پس از مرگ باهاش سروکار دارن!!! )اینم از وزیر کشور که اینهمه ازش تعریف میکردن!!! وزیر جان رو جلد شناسنامه خودت رو نگاه کن ما هم وزارت کشوری هستیم !!! قسم جلاله میدمتون این مطالبو انتشار بدین اینا درددل چند هزار کارمند مظلوم و سخت کوش ثبت احواله. (2437342) (alef-10)
 
بازنشسته
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۱۹:۰۷:۳۶
میانگین حداقل ساعات کار مفید توسط کارکنان دفتری شرکت ملی نفتکش ایران در روز کمتر از 10 دقیقه میباشد در صورتیکه گذشته از دریافت پاداش های مختلف از دریافت اضافه کاری 120 ساعت در ماه نیز برخوردارند و این در حالیست که مدام درحال استخدام نور چشمیها و اقوام خود بنام جذب نیرو مینمایند.
خدار را شکر که در مملکت قانون پرداخت حقوق و مزایا در ازای کارامدی واقعی وجود ندارد و متاسفانه وجدان کاری نیز بدون معناست. با این طرز کار و نبود توبیخ و پارتی بازی چگونه میخواهید عاقبت مملکت و اقتصاد بهتر از این باشد؟ (2437379) (alef-10)
 
ابراهیم
۱۳۹۳-۰۷-۲۷ ۲۲:۰۵:۴۹
اگر وجدان کاری در هرفرد ایرانی بیدار باشه -که البته درافراد زیای هم هست-همه مشکلات جامعه ما حل میشه اگر درادارات ما واقعا ازروی اندازه کارمفید هرکس حقوقش راداد باید خیلی ها راحقوق که ندادکه هیچی بلکه بخاطر بی مسئولیتی/کم کاری /خدانشناسی/خلق خدارامعطل وحیران کردن تنبیه واخراج هم کرد (2437684) (alef-10)