نظر منتشر شده
۱۸
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 314217
ایران حاضر نشد پشت روسیه را خالی کند
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۰۲
تلاش ترکیه برای استفاده از ایران در مقابل روسیه در پی فشارهای کمر شکن بر علیه این کشور ناکام مانده و ایرانی ها به هیچ وجه حاضر نشدند در اختلاف فیمابین آنکارا و مسکو پشت روس‌ها را خالی کنند.

خبرگزاري روسي اسپوتنيك با اعلام اين تحليل نوشت: مهم‌ترین دغدغه دولت ترکیه قطع ارسال گاز و انرژی روسیه در فصل سرما که منجر به نارضایتی عمومی در این کشور خواهد شد می‌باشد و به همین دلیل طی چند روز گذشته تماس‌های مکرری با مسئولین ایرانی داشتند و متقاضی افزایش حجم گاز ارسالی ایران به ترکیه بودند اما با پاسخ منفی ایران مواجه شدند.

وزیر نفت ایران اظهار داشت که به دلیل شروع فصل سرما در ایران این کشور خود با کمبود گاز مواجه است و نمی‌تواند بیش از تعهدات خود به ترکیه به این کشور گاز ارسال کند.

ترک‌ها در تقاضاهای دیگر از ایرانی‌ها خواستار آن شدند که کالاهای تحریمی آنها مخصوصا محصولات کشاورزی از کانال ایران و با نام کالای ایرانی به روسیه ارسال گردد تا کشاورزان ترکیه متضرر نگردند ولی این تقاضای آنها نیز با مخالفت ایران مواجه گردید.

ترک‌ها با تصور اینکه نیاز ایران به ارز خارجی ممکن است موضع مسئولین ایرانی را نرم کند سود‌های قابل توجه و پرداخت نقدی ارزی خارج از ضوابط بانکی (به معنای دور زدن تحریم‌ها) را به ایران پیشنهاد دادند اما با کمال ناباوری با دست رد مواجه شدند. ترک‌ها حتی از ایرانی‌ها تقاضا کردند به عنوان میانجی میان آنکارا و موسکو ورود کنند اما ایرانی‌ها به آنها گفتند تا وقتی که رسما از روسیه عذر خواهی نکنند و به اشتباه خود اذعان ننمایند و تعهد نکنند چنین کاری را دیگر تکرار نمی‌کنند امکان میانجی‌گری وجود ندارد.

ایرانی‌ها همچنین به ترک‌ها گوشزد کردند که باید به اشتباهات خود در قبال همسایگانشان پی‌ببرند و سیاست خود را تغییر دهند چرا که این سیاست‌ها به ضرر مردم کشور ترکیه است.

علیرغم روابط خوب اقتصادی فیما بین ایران و ترکیه اما از نظر سیاسی مخصوصا در مسایل منطقه‌ای اختلافات شدیدی بین این دو کشور وجود دارد و عملا چنین توقعی از ایران منطقی نمی‌باشد. ایرانی‌ها بسیار از رفتارهای ترکیه در منطقه و تهدید امنیت ملی ایران از طرف گروه‌های تروریستی مورد حمایت ترکیه نا خشنود هستند و اینکه ترکیه برای حمایت از این تروریست‌ها حاضر باشد تا حد درگیری با روسیه همپیمان استراتژیک ایران در سوریه پیش برود دیگر قماری است که رهبران آن کشور باید تاوان آن را پرداخت کنند.

بر عکس تصور ترکیه اکثر کشورهای اوروپایی و اعضای ناتو هم حاضر نشدند از این کشور در مقابله با روسیه حمایت کنند و سخنرانی آتشین خانم مرکل صدر اعظم آلمان بر علیه سیاست‌های ترکیه و سفر رئیس جمهوری فرانسه به مسکو نشان می‌دهد که همه دیگر از رفتارها و سیاست‌های ترکیه خسته شده‌اند.
 
کلمات کلیدی : سوخو، روسیه، سوریه+ترکیه
 
۱۳۹۴-۰۹-۱۰ ۱۳:۳۷:۱۷
فرض کنید این اتفاق بین ایران و ترکیه افتاده بود و احتمال قطع گاز ایران به ترکیه وجود داشت آیا روسها هم همین موضع ایران رو انتخاب میکردن و حاضر بودن به خاطر ایران صادرات گازشون به ترکیه رو افزایش ندن ؟؟؟ (3359427) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۱۱ ۱۱:۲۹:۲۵
فقط همش پول نیست اگه بلفرض به ترکیه حامی داعش گاز بجای روسیه بدیم بعدش باید جوونای خودمون را بفرستیم در یزد و اصفهان با داعش بجنگن , روسیه , سوریه و عراق بجای ما با داعش می جنگند و ما حداقل کارمون حمایت از این جبهه ضد داعش است. (3360759) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۱۰ ۱۳:۵۴:۲۹
به نظر میرسه یه جاهای از این خبر دروغ باشه، ولی عدم حمایت از کشور تروریست پرور ترکیه که در جهت تقابل با منافع ملی ماست کار بسیار سنجیده و درستی است. (3359459) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۱۱ ۰۷:۴۲:۰۰
از ملت مسلمان ترکیه حمایت می کنیم حمایت ازمسلمانان روش ماست به دولت ها کاری ندارم ملت ترکیه عزیز تر از روسها برای ماهستند. (3360583) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۱۱ ۰۷:۴۵:۰۸
به روسها اعتماد نکنیم دیدید با چچن ها چه کردند فراموش نکنید قتل عامشان کردند . (3360586) (alef-11)
 
مریم
۱۳۹۴-۰۹-۱۲ ۱۴:۱۳:۰۸
چچنی ها الان تو سوریه چیکار میکنن؟؟

فراموش نکن. (3362821) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۱۱ ۱۵:۱۲:۱۵
شما که شک داری بهتر نیست یه سری به منبع خبر بزنی؟ یا اینکه با سوء ظن کار خودت رو راحت می کنی؟ سوادم خوب چیزی (3360976) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۱۰ ۱۵:۰۳:۳۹
تنها راه مبارزه با داعش مبارزه با منبع مالی آنها یعنی دولت انکارا است , سلاح گازی در دستان ایران و روسیه وجود دارد کنون ۸۰ درصد تولید گاز جهان در انحصار ایران و روسیه است گاز تولیدی قطر فقط ده درصد آنهم بصورت فشرده مایع(ال پی جی) است که قابلیت صادرات از لوله را ندارد , وقتی عربستان از سلاح نفت برای تضعیف ایران و روسیه استفاده کرد و نفت ۱۴۰ دلاری را به ۳۰ دلار رساند چرا نباید ایرانو روسیه بمانند عربستان و شرکایش متحد نباشند اگر متحد شوند هم اروپا و ترکیه تحت فشار قرار خواهند گرفت هم ضرر عدم صادرات گاز با افزایش حامل انرژی جایگزین گاز(نفت) جبران خواهد شد یعنی بدون پرداخت هزینه به هدف میتوان رسید. (3359666) (alef-13)
 
ولی
۱۳۹۴-۰۹-۱۰ ۱۶:۰۴:۴۳
ترکها از روسها قابل اعتمادترند پونین قابل اعتماد نیست (3359798) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۹-۱۰ ۲۳:۴۳:۵۲
ترکیه می خواد هم از توبره بخوره هم از آخور. توهم حکومت بر کل منطقه هنوز در سر اینهاست. از ترکیه نامردتر و منافق تر دیگه نیست. (3360409) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۱۰ ۱۶:۰۸:۱۹
دم سیاست خارجی گرم (3359801) (alef-3)
 
آریابان
۱۳۹۴-۰۹-۱۱ ۱۱:۵۵:۵۲
در دیپلماسی کارا و پویا ، نه دوست همیشگی وجود داره و نه دشمن همیشگی؛
مهم اینه که دیپلمات کار-کشته و کار-بلد باشه و بتونه کارت های دستش رو به-هنگام و با درایت بازی کنه نه اینکه اونها رو ناشیانه و نابهنگام بسوزونه !!! ؛ (3360783) (alef-11)
 
مجتبي
۱۳۹۴-۰۹-۱۰ ۱۶:۰۹:۵۲
به نظرم بايد جلوي ترك هاي از خود بي خود به سختي ايستاد! ايران بايد واردات كالاهاي نه چندان ضروري از تركيه را قطع كند! (3359804) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۱۰ ۱۶:۴۰:۲۴
گاز رو روی ترکیه تروریست ببندین الان بهترین وقته (3359872) (alef-3)
 
مهدی
۱۳۹۴-۰۹-۱۰ ۱۶:۴۱:۵۷
همش شایعست
بشنو و باور نکن (3359878) (alef-3)
 
الف ر
۱۳۹۴-۰۹-۱۰ ۱۹:۱۴:۴۷
ولی روس ها پشت ما را در ارتباط با 300 Sخالی کردند علی رغم اینکه جزء کالای تحریمی شورای امنیت نبود قانل توجه بیگانه دوستان شزقی روس ها همه وقت اینکار کردند باز هم خواهند کرد (3360090) (alef-13)
 
کورش
۱۳۹۴-۰۹-۱۰ ۲۲:۲۰:۵۷
دولت اردوغات باید بداند. که همه دنیا متوجه بی صداقتیش شده اند. اردوغان باید بداند .که نمی تواند هم از داعش حمایت کند. و هم توقع حمایت همسایگانش را در بحران ها داشته باشد. باید یک راه را انتخاب کند . یا بازگشت به دنیا متمدن و حمایت همسایگان و دیگر دول وملل دنیا. یا حمایت از داعش جنایتکار و بعنوان دولتی منفور برای ابد از سوی دنیای متمدن شناخته شدن. (3360320) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۹-۱۱ ۱۸:۳۱:۳۰
غذا در ترکیه قیمته خونه ولی با این وضع ترکها به روسیه صادرات دارن الا ایران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (3361231) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.