نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 465111
افزایش قیمت گوجه‌فرنگی به 7هزار تومان/ وعده ارزانی در روزهای آینده
تاریخ انتشار : يکشنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۴۱
ایسنا نوشت: همزمان با آغاز نیمه اول سال، قیمت گوجه فرنگی به دلیل آنچه عرضه کنندگان آن، کمبود تولید مقطعی مطرح می‌کنند، به کیلویی ۵۰۰۰ تا بیش از ۷۰۰۰ تومان در بازار مصرف رسیده است که به گفته رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی، کمبود مقطعی تولید این محصول برطرف می‌شود و قیمت آن در روزهای آینده فروکش خواهد کرد.

قیمت گوجه فرنگی طی چند روز اخیر روند رو به افزایشی گرفته است و حداقل کیلویی ۴۰۰۰ تومان در مغازه های جنوب شهر و در دست‌فروشی‌ها فروخته می شود.

بر اساس آخرین گزارش هفتگی بانک مرکزی از متوسط قیمت خرده فروشی اقلام خوراکی در سطح پایتخت که در هفته منتهی به ۲۵ فروردین ماه استخراج شده است، گوجه فرنگی به صورت میانگین کیلویی ۴۲۱۱ تومان در سطح شهر عرضه شده است که ۴.۹ درصد نسبت به هفته قبل از آن و ۲۷.۲ درصد نسبت به هفته مشابه سال گذشته افزایش قیمت داشته است.

حسین مهاجران - رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی - در این باره به ایسنا گفت: گوجه فرنگی امسال در برخی نقاط کمتر تولید شد و همین عامل باعث افزایش قیمت این محصول به صورت نسبی در بازار شده است اما قیمت منطقی این محصول در شرایط کنونی نهایتا کیلویی ۵۰۰۰ تومان است.

وی افزود: اگر در منطقه‌ای قیمت گوجه فرنگی بیش از حد گران شده است از مردم تقاضا می‌کنیم آن را به اطلاع اتحادیه برسانند تا بازرسان با گران‌فروشان برخورد کنند اما هم اکنون قیمت گوجه فرنگی گلخانه‌ای کیلویی ۴۰۰۰ تا ۴۵۰۰ تومان و گوجه فرنگی بوته‌ای کیلویی ۲۵۰۰ تا ۳۵۰۰ تومان است که حداکثر باید با سود ۳۰ تا ۳۵ درصدی به دست مصرف کنندگان برسد.

رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی ادامه داد: گوجه فرنگی هر ۱۵ روز یکبار از منطقه‌ای وارد منطقه دیگر می‌شود و اگر کشاورزان یک منطقه امسال به تولید این محصول نپرداخته باشند با کمبودهای مقطعی کوتاه‌مدت مواجه می شویم.

مهاجران گفت: اما به زودی گوجه‌فرنگی تولید دزفول وارد بازار می‌شود و قیمت‌ها به حالت تعادلی بازخواهد گشت که البته می‌توان پیش‌بینی کرد سال آینده در همین مقطع زمانی قیمت گوجه‌فرنگی به دلیل تولید بیش از حد، آنقدر کاهش پیدا می‌کند که پاسخگوی هزینه حمل و نقل آن هم نباشد.
 
کلمات کلیدی : افزتیش قیمت+قیمت گوجه فرهنگی
 
United Kingdom
۱۳۹۶-۰۲-۰۳ ۲۲:۵۰:۱۷
53سال سن دارم بچه که بودیم خیار و گوجه این فصل نبود به این فصل میگفتند سیاه بهار و هیچ نبود هیچ الان هست با وسایلی میکارند که هزینه بر است هم خوب است هم بد اینکه مواد شیمایی استفاده میکنند و اینکه اب هدر میدهند بد است اگر علمی باشد بدون این همه سم و کود شیمایی و هدر دادن اب خیلی هم خوب است اما به شرط انکه سلامتی مردم را به خطر نیاندازد دو هفته دیگر گوچه میاید سه کیلو هزار و پیاز هم همینطور (4279787) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.