توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 310211
استفاده مشروط از خمیر مرغ در فرآورده‌های غذایی
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۰۷:۳۷
معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو، استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های غذایی را مشروط به رعایت نکات بهداشتی و نظارت جدی سازمان دامپزشکی دانست.

دکتر رسول در واکنش به اخباری مبنی بر صدور مجوز لغو ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های غذایی، به خبرنگار مهر، گفت: توافقاتی بین سه دستگاه سازمان های دامپزشکی، استاندارد و غذا و دارو صورت گرفت تا بتوانیم این مشکل را حل کنیم.

وی با اشاره به نگاه کارشناسی که در هر یک از سه سازمان وجود دارد، افزود: نگاه های کارشناسی باید به یکدیگر نزدیک شود تا بتوانیم به نتیجه مشترک برسیم.

دیناروند با تاکید بر اینکه سلامت مردم در اولویت تصمیم گیری ها و برنامه های وزارت بهداشت قرار دارد، تصریح کرد: ما نمی توانیم اجازه بدهیم برای جلوگیری از زیان یک صنعت، سلامت مردم به خطر بیافتد.

رئیس سازمان غذا و دارو ادامه داد: اما مطمئن باشید که اقدامات مشترک به نتیجه خواهد رسید.

دیناروند توضیح داد: مرغدار می تواند کشتار خود را به جایی بدهد که مرغ را تمیز بسته بندی می کنند و امحا و احشاء آن را دور می ریزند. زیرا، مشکل اینجاست که مرغ را همراه امحا و احشا خمیر می کنند.

معاون وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه ما مخالف مخلوط کردن امحا و احشا و گوشت مرغ هستیم، تصریح کرد: نظارت های سازمان غذا و دارو در این زمینه جدی است و هر کسی به این شکل تخلف کند، به شدت برخورد می شود.

دیناروند با عنوان این مطلب که خمیر مرغ ممنوع المصرف نیست، از سازمان دامپزشکی خواست در این بخش نظارت بیشتری اعمال کند. زیرا، نظارت اصلی بر عهده آنهاست.

وی گفت: اگر سازمان دامپزشکی ما را کمک کند، می توانیم خلاءهای بین سه دستگاه را پوشانده و به نتیجه بهتری در اهداف مان برسیم.
 
کلمات کلیدی : خمیرمرغ
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.