نظر منتشر شده
۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 451413
دو عضو جبهه مردمی در گفتگو با الف مطرح کردند؛
مقبولیت مردمی شاخصه اصلی کاندیدای نهایی جبهه مردمی/ باید به تمام مطالبات مردمی رسیدگی شود تا اقبال عمومی به وجود بیاید
بخش سیاسی الف، ۱۶ اسفند ۹۵
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۴۰
دومین جلسه شورای مرکزی جبهه مردمی برگزار شد و طی این جلسه درباره برنامه‌ها و همایش‌های آتی که با یک جدول زمان‌بندی شده تا زمان انتخابات قرار است از طرف جبهه مردمی برگزار شود صحبت و گزارش آن ارائه شد.

به گزارش الف، همچنین قرار است در جلسه مجمع عمومی دوم که پنجشنبه 17 فروردین‌ماه برگزار خواهد شد که دستور جلسات آن تصویب اساسنامه و انتخاب 5 کاندیدا از بین 10 نفر کاندیداهایی است که باید با آنها مذاکره صورت گیرد.

این کاندیداها باید برنامه‌های خود را ارائه و سازوکار جبهه را قبول کنند، لذا این 10 نفر پس از تأیید نهایی به اطلاع اعضای مجمع عمومی دوم می‌رسند.

در مجمع عمومی دوم که با حضور سه هزار نفر از افراد گذشته برگزار خواهد شد از میان  10 نفر، 5 نفر کاندیدای جبهه تعیین می‌شوند.

بعد از مجمع عمومی دوم، جبهه پیمایش‌های اجتماعی را خواهد داشت و وضعیت آرایش سیاسی کشور را بررسی خواهد کرد و پس از قرارهای متعددی با آن 5 کاندیدا خواهند گذاشت نهایتاً به جمع‌بندی نفر واحد از بین آنها برسد.

درهمین ارتباط، الف برای بررسی مهمترین ویژگی نفر نهایی که منجر به انتخاب وی خواهد شد با دو عضو مجمع شورای مرکزی جبهه مردمی گفتگو کرد تا نظر آنها را در این ارتباط جویا شود.

مهدی چمران، عضو شورای مرکزی “جبهه منا”، و رییس شورای شهر تهران در گفتگو با خبرنگار سیاسی الف، در مورد اینکه کاندیدای شاخص باید چه ملاکی  باید برای ایجاد وحدت در جامعه داشته باشد، اظهار داشت: به نظر بنده وحدت به این معنی است که افراد و دسته جاتی که کاندیدا میشوند باید ائتلاف کنند و بر اساس معیارهایی تعیین بشوند تا بتوانند به کاندیدای واحدی برسند که شاخصه اصلی آن نیز نظر مردم و مردمی بودن آن است و باید به نیازهای مردم پاسخ داد.
 
وی تصریح کرد: شاخصه های زیادی وجود دارد و دوستانی که در آنجا بودند طبق همین شاخصه ها رای دادند و افرادی را انتخاب کردند که باید با در نظر گرفتن این شاخصه ها بتوان به وحدت مورد نظر رسید.
 
چمران در مورد اینکه ملاک ده نفر از کاندیدای نخست که بیشترین رای را در نخستین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی کسب کنند، چیست، اظهار داشت: ما در ابتدا ده کاندیدای نخست را اعلام کرده و سپس 5 کاندیداری دیگر را معرفی میکنیم که ملاک کاندید شدن این افراد دو دسته است، شاخصه هایی که ضرورت و قطعی باشد همانند اعتقادات، بحث ساده زیستی، عدالتخواهی و انقلابی بودن که اینها حدود ده تا دوازده شاخص اصلی است و سپس ملاک بعدی توانمندی، غرامت جسمی و نفسی و محبوبیت نزد مردم است که اینها بسیار مهم و اساسی است.
 
عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در پاسخ به این سوال که چه اقدامی باید صورت بگیرد تا اتفاقات سال 92 رخ ندهد و اصولگرایان به انتلاف واحدی برسند، گفت: به نظر من همه این موارد بستگی به خواست الهی و همکاری عزیران و همچنین میزان همکاری و هماهنگی بین این اعضاء است تا بتوانیم به وحدت نظر لازم برسیم.
 
چمران در مورد جلسات متعدد جبهه مردمی انقلاب اسلامی تاکید کرد: جلسات شورای مرکزی که همواره و در زمان مقرر برگزار میشود اما جلسه هیات رییسه نیز به طور مرتبا در حال برگزاری است.
 
 * کاندیدای جبهه انقلاب اسلامی باید گفتمان امام (ره) و رهبری را مد نظر قرار دهد
محمد صالح جوکار، عضو شورای مرکزی جبهه مردمی انقلاب اسلامی در گفتگو با خبرنگار الف، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه  ملاک انتخاب افراد به عنوان کاندیدا چیست، اظهار داشت: وقتی جبهه انقلاب اسلامی کار خود را آغاز کرد ضرورت‌هایی را همواره مد نظر قرار داد که این ضرورت ها باعث لزوم ترویج انقلاب اسلامی به عنوان گفتمان اساسی و اصلی دنبال میشود و مسیر انقلاب اسلامی را طی میکند.
 
وی تصریح کرد: جبهه مردمی انقلاب اسلامی آسیب ها و ضعف های نظام اجرایی کشور را شناسایی کرده و سعی میکند تا پاسخ منصفانه به مطالبات حقیقی مردم بدهد. این جبهه همواره سعی دارد تا فقر، فساد و تبعیض که همانند یک ویروس در سیستم کشور رخنه کرده است را از بین ببرد چراکه این موارد در حال ضربه زدن به منافع ملی کشور است.
 
این عضو شورای مرکزی جبهه انقلاب اسلامی ادامه داد: در این شرایط لازم بود تا مجموعه مردمی به میدان بیاید تا اعتقاد به مردم داشته باشند و حرفهای سنجیده بزنند و آنها را اجرایی کنند متاسفانه در طی این چند سال فقط شعارگرایی مطرح شد ولی هیچ وقت مطالبه مردم عملیاتی نشد که قرار است با همکاری میان اعضا این مطالبات تحقق پیدا کند.
 
وی تاکید کرد: در این جبهه اقبال خوبی از سوی مردم صورت گرفته است که سازوکاری از پایین به بالا دارد یعنی ابتدا هرچه خواسته مردم باشد به گوش مسئولین رسیده و اجرایی میشود یعنی در ابتدا نقطه نظرات مردم اخذ میشود و این مردم هستند که میدان دار اصلی هستند.
 
محمد صالح جوکار افزود: قرار است در تمام کشور، نمایندگان مردم انتخاب شوند و سپس در مجمع ملی شورا تصمیم گیری شود که در ابتدا ده نفر و بعد 5 نفر را به عنوان کاندیدای اصلی معرفی کنند و سپس همه به یک نفر ائتلاف می کنند.
 
 
این عضو شورای مرکزی جبهه انقلاب اسلامی تاکید کرد: مجمع ملی جبهه قرار است از سراسر کشور تمام نقطه نظرات و مطالبات مردم را پیگیری کنند. به نظر من انتخاباتی که بر اساس اصول باشد انتخابات خوبی خواهد بود. ملاک اصلی برای انتخابات کاندیداها مردمی بودن آنهاست. ما شاخص های اصلی برای انتخاب افراد داریم و آن هم این است که آنها باید انقلابی بوده و به گفتمان امام(ره) و مقام معظم رهبری پایدار باشند.
 
وی خاطرنشان کرد: مقابله و مبارزه با یکسری آسیب های اجتماعی مثل فقر، فساد و تبعیض بسیار مهم است و اعضای شورا باید این را مد نظر قرار دهند. این شاخص ها باید در قالب یک فرد تایید و سنجیده شود و امیدواریم با این معیار و ملاک ها بتوانیم راه گشایی برای حل مشکلات اساسی و نا به هنجاری ها باشیم.

جوکار تاکید کرد: جلسه بعدی جبهه در سال جدید خواهد بود و امیداریم بتوانیم به کاندیدای مورد نظر مردم برسیم و باید اصولگرایان سعی کنند تا اقبال عمومی بین مردم ایجاد کنند تا کشور را از نا به هنجاری و اشرافی گری نجات دهیم.
 
 
 
۱۳۹۶/۰۲/۲۷ ۲۲:۴۳
 
۱۳۹۶/۰۲/۱۸ ۱۹:۰۰
 
۱۳۹۶/۰۲/۱۸ ۱۸:۴۰
 
۱۳۹۶/۰۲/۱۷ ۲۰:۴۶
 
۱۳۹۶/۰۲/۰۳ ۱۳:۵۸
 
۱۳۹۶/۰۱/۲۷ ۲۱:۲۸
 
۱۳۹۶/۰۱/۱۹ ۱۵:۱۹
 
۱۳۹۶/۰۱/۱۷ ۱۰:۱۰
 
۱۳۹۶/۰۱/۱۶ ۱۹:۰۳
 
۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۱۲:۳۸
 
 
کلمات کلیدی : جبهه مردمی انقلاب اسلامی،کاندیدای نهایی+انتخابات ۹۶+انتخابات ریاست جمهوری
 
حقیقت جو
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۶ ۱۲:۴۹:۰۰
این جبهه به اصطلاح مردمی بجای این جلسات و گزینش افراد و غیره

باید به مردم بگوید برنامه اش برای اداره کشور چیست؟
ایا قرار است به شرایط قبل از برجام و تقابل با دنیا و بازگشت تحربمها و تهدیدها و ... برگردیم

مردم ایران هرگز به ان گذشته نامبارک بر نمی گردتد (4189437) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۶ ۱۳:۴۰:۴۹
1- البته این ادعا که: شاخصه اصلی نظر مردم و مردمی بودن آن است و باید به نیازهای مردم پاسخ داد، بسیار بسیار مبهم و کلی است، تا موقعی که عملیاتی نگردد در حد حرف و آرزو خواهد ماند.
2- مثلا اگر دوباره نو کیسگانی به قدرت اقتصادی- سیاسی جدید برسند و با خود اطرافیان بسیاری را وارد چرخه جدید دولت مردی بسازند. چگونه قابل پیش گیری است؟
3-مردم گرایی خیلی هزینه و دشواری ندارد، به راحتی با حرف های پوپولیستی (عوام گرایانه/ عوام فریبانه) می توان از مردم بهره گرفت و مثلا با وعده های افزایش یارانه، بهبود مسکن، اشتغال و سود سهام و غیره آنان را قانع ساخت. (4189539) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۷ ۰۷:۳۳:۲۸
متاسفانه تمام کسانی که سودای ریاست جمهوری دارند فقط از دولت حاضر انتقاد و حمله میکنند و هیچکدام برنامه ای اعلام نکرده اند تا ببینیم اگر کسی جای روحانی نشست میخواهد چکارکند. (4190530) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.