توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 385364
۵۰ درصد مردم تجربه اختلالات ادراری دارند/علائم بیماری
تاریخ انتشار : دوشنبه ۸ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۰۳:۵۲
دبیر انجمن اورولوژی ایران معتقد است از هر ۲ نفر، یک نفر تجربه اختلالات ادراری در سنین مختلف را دارند.

به گزارش مهر، دکتر محمدرضا نوروزی در حاشیه برپایی نوزدهمین کنگره اورولوژی ایران در دانشگاه شهید بهشتی که به معرفی داروهای درمان اختلالات ادراری اختصاص داشت، گفت: اختلالات ادرای در سنین مختلف و از ۲۰ تا ۵۰ درصد در هر جامعه ای شایع است.

وی با عنوان این مطلب که نیمی از پول جمعیت دنیا برای بی اختیاری ادراری صرف می شود، گفت: اختلالات ادراری شامل شب ادراری، اختلالات ادراری در سنین بزرگسالی، بی اختیاری ادراری در زنان یائسه و... می شود.

نوروزی افزود: افراد به صورت طبیعی روزی ۴ تا ۵ بار به دستشویی می رود و این قبیل افراد اصولا در شب به دستشویی نمی روند، اما یک بار طبیعی تلقی می شود.

وی به موضوع بیش فعالی مثانه اشاره کرد و گفت: بیش فعالی مثانه مجموعه ای از علائم بیماری است که با دویدن ناگهانی به سمت دستشویی و برای تخلیه ادرار اتفاق می افتد.

عضو مرکز تحقیقات اورولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به شایع بودن بیش فعالی مثانه در زنان یائسه و مردان دچار بزرگی پروستات، افزود: بررسی ها نشان می دهد ۴۰۰ میلیون نفر در دنیا گرفتار رفتن ناگهانی به دستشویی هستند.

وی با عنوان این مطلب که ۴۰ درصد مردم دارای اختلالات ادراری به پزشک مراجعه نمی کنند، گفت: یکی از مشکلات برای رفتن نزد پزشک، عدم اظهار مشکلات ادراری است.

نوروزی با اشاره به این موضوع که مشکلات ادراری در خانم ها بیشتر است، ادامه داد: با افزایش سن، شانس بیش فعالی مثانه بالا می رود.

وی گفت: زنان یائسه نسبت به دیگر خانم ها و حتی آقایان در سنین معادل، بیشتر در معرض مشکلات ادراری هستند.

نوروزی با عنوان این مطلب که هر فردی که اختلالات ادراری دارد می بایست به پزشک مراجعه کند تا مشکل او بررسی شود، افزود: اختلالات ادراری می توان ناشی از بیماری های مغز و اعصاب نیز باشد.

دبیر انجمن اورولوژی ایران ادامه داد: رفتن ناگهانی به سمت دستشویی، تکرر ادرار، تغییر در وضعیت ادرار و...، از جمله اختلالاتی هستند که فرد را مجاب می کند نزد پزشک برود.

نوروزی به داروهای بیماران دچار اختلالات ادراری اشاره کرد و افزود: خوشبختانه داروهای این بیماران در کشور وجود دارد.

در همین ارتباط، دکتر مهیار بلوچستانی مدیرعامل شرکت دارویی تامین کننده داروهای درمان اختلالات ادراری در کشور از همکاری با دومین شرکت بزرگ دارویی ژاپن «استلاس»، برای انتقال فناوری تولید داروهای به داخل کشور خبر داد.
 
کلمات کلیدی : ادرار
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.