توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 477065
بارش در کدام استان بیشتر بود؟
تاریخ انتشار : دوشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۵۹
از ابتدای مهر ماه گذشته تا سوم خرداد ماه جاری گیلان جز پربارش‌ترین و یزد جز کم بارش‌ترین استان‌های کشور بوده است.

به‌گزارش ایسنا، از ابتدای مهر ماه گذشته تا سوم خرداد ماه جاری استان گیلان با ۷۶۶ میلی‌متر، پر بارش ترین و استان یزد با ۷۶ میلی‌متر، کم بارش ترین استان‌های کشور بوده‌اند.

پس از گیلان، استان‌های چهارمحال و بختیاری با ۶۳۴ میلیمتر و لرستان با ۵۹۳ میلیمتر بارش به ترتیب رتبه دوم و سوم بارش‌های کشور را به خود اختصاص دادند.

همچنین از ابتدای مهرماه گذشته تا سوم خرداد ماه جاری، از میان شش حوضه آبریز اصلی کشور، حوضه‌های آبریز خلیج فارس و دریای عمان با ۳۶۲ میلیمتر و مرزی شرق با ۶۰ میلیمتر بارش به عنوان پربارش ترین و کم بارش حوضه‌های آبریز کشور شناخته شده‌اند.

علاوه بر این از میان سایر حوضه های آبریز اصلی کشور، حوضه آبریز دریای خزر با ۳۱۰ میلیمتر، دریاچه ارومیه با ۲۰۲ میلیمتر، قره قوم با ۱۷۹ میلیمتر و فلات مرکزی با ۱۵۵ میلیمتر بارش رتبه‌های دوم تا پنجم بارش‌های کشور را از آن خود کردند.

حوضه آبریز درجه دو، مند، کاریان و خنج با ۵۴۴ میلیمتر بارش پر بارش ترین حوضه آبریز اصلی خلیج فارس و دریای عمان و حوضه آبریز درجه دو، پترگان خواف با ۸۴ میلیمتر بارش به عنوان پربارش ترین حوضه آبریز مرزی شرق ثبت شده‌اند.

بر همین اساس، حوضه آبریز درجه دو، رودخانه‌های بلوچستان با ۹۴ میلیمتر بارش کم بارش ترین حوضه آبریز اصلی خلیج فارس و دریای عمان و حوضه آبریز درجه دو، هامون هیرمند با ۳۴ میلیمتر بارش به عنوان کم بارش ترین حوضه آبریز مرزی شرق شناخته شده‌اند.
 
کلمات کلیدی : هواشناسی + حجم بارشها + سامانه بارشی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.